Δυο διαφορετικά ρόστερ που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους έτσι για καληνύχτα .
1) καλαθης(2,2)-λεκα(0,4)
1-2)Γκρεϊντζερ(0,9)
2) ντενμον(0,5)-Παππας(ή άλλος Έλληνας Γκαρντ πχ λαρε)
3) παπαπετρου(0,7)-Θανάσης(0,3)
4) (αντί-)σιγκλετον(1,7)-Μιτογλου(0,2)
5) γκιστ(0,9)-Λασμε(0,6)-ιαν(0,3)
Περίπου 9 μυρια μπατζετ ίσως χωράει κι άλλος ένας στο 3 (πχ λοτζο) και να πάμε στα 9,5 μυρια και ο αντί-σιγκλετον αν δν κρατήσουμε τον κρις θα είναι σίγουρα φθηνότερος . Μου αρέσει πολύ η περίπτωση του Γκρέιντζερ γιατί πιστεύω θελουμε έναν κόμπο-Γκαρντ στην ομάδα . Τη ρόστερ αυτό προϋποθετει παιχτουρα στο 4 (μπερτανς των σπερς ή κουζμιντσκας θα ταίριαζαν) Αλλιώς :
1)καλαθης(2,2)-λεκα(0,4)
2)κανιγκχαμ(0,9)-ντενμον(0,9)-παππας(0,6)
3)ερικσον(0,9)-Θανάσης(0,3)
3-4)ραϊτ(0,8)
4)βεζενκοφ(0,6)-μιτογλου(0,2)
5)γκιστ-Λασμε-Ίαν (1,8 και οι τρεις)
9,6 μυρια και οι 13 παίκτες . Θα μου άρεσε πολύ ο κανιγκχαμ αλλά μετά θες σε όλες τις άλλες θέσεις σουτερ . Αν όχι ερικσον τότε και ο γκριγονις είναι καλή επιλογή .
Και τα δυο μου αρέσουν πολύ βέβαια και στα 2 έχουμε θέμα στο 5 αλλά η θέση αυτή έχει κλείσει . Αν μου έδιναν την ομάδα βέβαια με αυτούς τους 8 παίκτες θα έκανα έναν εκ των Λασμε-γκιστ μόνιμο 4αρι και θα είχα στο 5 πεϊν ή λεσσορ , θα έφερνα άλλο ένα 4αρι σουτερ και θα έπαιζα με 6 ψηλούς
QUOTE(MustGK @ Jul 2 2018, 22:39 )
1) Για το παραμύθι της ανακάλυψης παικτών από τον Πεδουλάκη... Λάσμε, δεν κάνεις ανακάλυψη έναν παίκτη που πριν από εσένα έχει παίξει σε Παρτιζάν και σε Μακάμπι. Γκιστ έχει παίξει σε Λοκομοτίβ, Παρτιζάν, Φενερ και Μάλαγα. Σινγκλέτον τον ανακάλυψε ο Μπαρτζώκας που τον είχε και στην Λοκομοτιβ που εφτασαν στους 4. Ριβερς βασικο στέλεχος της Ρεαλ για χρόνια δεν τον λες και ανακάλυψη. Ήταν ήδη γνωστός στον κόσμο. Τζειμς ήδη τον είχε μάθει ο κόσμος στην Μπασκόνια που έφτασε στους τέσσερις.. Ανακάλυψη τον έκανε ο Κολοσσός Ρόδου. Άλλο ανακαλύπτω παίκτες και άλλο βλέπω πιο έχουν κάνει limit up και τους παίρνω. Είναι σαν να έρθει ο Πανγκος στον Παναθηναικο και να πούμε τον ανακάλυψε ο Πασκουάλ ή ο Λεσορτ ή Νεντοβιτς κοκ.
2) Διαφωνώ περισσότερο..
3) Συμφωνώ ότι θα προτιμούσα έναν άλλο ψηλό.
Δεν είπα ποτέ ότι τους ανακάλυψε , είπα ότι τους έφερε σε τιμές ευκαιρίας και τη κατάλληλη στιγμή και κυρίως η ανταλλαγή με γκιστ ήταν τεράστια επιτυχία . Και ξαναλέω αν είναι τόσο απλό ας φέρουμε και τώρα τον αντίστοιχο σιγκλετον καο τζεημς και ριβερς και Λασμε . Ο ριβερς μάλιστα ήταν παραγκωνισμένος στη Ρεάλ και ο Αργύρης τον έφερε και έφτιαξε και πάλι η καριέρα του στον παο .