QUOTE (stefkorner @ Jun 8 2018, 23:50 )
νεα προτειμενη συνθεση στους ψηλους :
Γκιστ(ως Ελληνας) ,Βιντμαρ
Εντουρ{4-5},Ντορελ Ραιτ,Μητογλου
Έχετε ξεσαλώσει με το νέο τόπικ.
Ο Εντούρ έχει δείξει μια αστάθεια όσο καιρό γυροφέρνει στα μέρη μας...το έχει το ρίσκο του. Ο Ράιτ μεταγραφάρα, ένας φθηνότερος Κουζμίνσκας θα έλεγα που θα τον προτιμούσα όμως στο 3.
Το βασικό που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε έναν διπλοθεσίτη στο 4. Είτε να παίζει και στο 5 είτε να βγαίνει στο 3. Προκειμένου να δίνετε σιγά- σιγά χρόνο στον Μήτογλου.
Βλέπω δε, τον Παπαπέτρου σε πολλά υποθετικά ρόστερ για τα επόμενα χρόνια. Νομίζω θα είναι λάθος κίνηση αφού θα σας κοστίσει σημαντικά περισσότερα από όσα θα κοστίσει σε μας.
Τα τελευταία χρόνια όλο όχι συναντά ο Δ.Γ από Έλληνες παίκτες που είτε παίζουν στον Ολυμπιακό είτε έχουν περάσει πρόσφατα από τον Ολυμπιακό.
Πόσο μάλλον μετά τις φετινές ιστορίες με την Ευρωλίγκα που βέβαια δεν έχουν λήξει- ειδικά όσο μένουν ανοικτά τα άλλα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Δ.Γ σε μπάλα και γηπεδικό.
Ο Βεζένκοφ θα σας έρθει αρκετά φθηνότερα και θα ρολάρει στην ομάδα πιο άνετα από ότι ο πρώην ερυθρόλευκος Πάπι που επαναλαμβάνω δυσκολότατα θα αφήσει τον Ολυμπιακό και τους φίλους του.
Ο Κούρικ (οι περισσότεροι επιμένουν να του κοτσάρουν το σλάβικο -ιτς στο τέλος αν και είναι Σλοβάκικο επίθετο...) που διάβασα πιο πριν θα ήταν μια καλή λύση για το 2-3 σας αλλά έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ακριβός δηλαδή. Ο Μαρίνκοβιτς που πρότεινε ο Pan24 θα ήταν ωραία κίνηση αν δεν τον αρπάξει ο Κερεχέτα που τον ήθελε κι πέρσι και ψάχνει έναν πέμπτο (2-3αρο) περιφερειακό.
Ο Κόνιαρης ή ο Ζήσης νομίζω ότι σας είναι απαραίτητοι στη θέση του Λέκα. Πόσο χειρότεροι πια;Αφήστε για αλλού καμιά θέση ξένου.
Ο Πουστοβόι επίσης. Νομίζω ότι δεν σας παίρνει και του χρόνου να έχετε και Βουγιούκα και Όσκαστ στη 12αδα. Είναι για 12οι παίκτες και οι δυο τους σε ομάδα που φλερτάρει με το F4.
Ο Ντεσόν Τόμας (αν δεν του ανανεώσει το 1+1 του η Μακάμπι )είναι επίσης μια ωραία λύση για τις 2 θέσεις των φόργουορντς αν πάτε με Βεζένκοφ και Μήτογλου. Μπασκετικά τα λέμε, γιατί αν τα λέγαμε "οπαδικά" θα ήθελα τον Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό εννοείται. Κι θα είναι κρίμα αν δεν τον έχουν πλησιάσει ήδη- τουλάχιστον από τότε που κόπηκε από τον Πέσιτς.
* Έχω μια αίσθηση ότι ούτε του χρόνου θα υπάρχει πάντως ελληνική εκπροσώπηση στο f4. Ρεάλ και Μπάρτσα θα είναι πολύ δυνατές, Φενέρ επίσης, ΤΣΚΑ επίσης κι όλο και καμιά Μπασκόνια ή Χίμκι θα καιροφυλακτεί. Εκτός κι αν το πάρουν αλλιώς οι δυο μεγάλοι, ειδικά ο Παναθηναϊκός που έχει και το άλλο θέμα.