QUOTE(john morisson @ Jul 22 2009, 03:38 )
Κι εγω τον βλεπω με 20-0, αλλα δεν ξερω αν θα ειναι το 2012. Υποψιαζομαι οτι θα σταματησει πριν το 2012, ισως σε Survivor Series, απ οπου ξεκινησε, θα μεινει εκτος σε 1 ή 2 Wrestlemania και μετα θα βρεθει καποιος νεος που θα θελησει να σπασει το αηττητο σερι και θα τον προκαλεσει σε ενα τελευταιο ματς. Ισως ειναι ο μονος τροπος για να πιστεψει ο κοσμος οτι μπορει να χασει, γιατι απ οτι εχω καταλαβει το τελευταιο ματς σε Wrestlemania που πιστευαν οι οπαδοι οτι μπορει να εχανε ηταν το 2005 εναντιον του Ραντι Ορτον.
QUOTE(PasGiannna @ Jul 22 2009, 12:29 )
Ο Undertaker απ οτι ειχα διαβασει καποτε στην προσωπικη του ζωη ειναι κατι κοντινο στον Αmerican Badass που υποδυοταν την περιοδο 2000-2003. Του αρεσει η ροκ μουσικη, οδηγει μεγαλες μοτοσικλετες κλπ. Επισης στο high school επαιζε μπασκετ στην ομαδα του σχολειου(νομιζω οτι ειχε ξεκινησει και στο κολεγιο), αλλα δε συνεχισε λογω καποιου τραυματισμου.
Smackdown, οπως και RAW και τα Pay Per View που γινονται οι καλυτεροι αγωνες βλεπω αφου κατεβασω απο torrents και σερβερ οπως megaupload.
QUOTE(john morisson @ Jul 22 2009, 15:48 )
Στ ις προσωπικές φωτογραφίες του Deadman ήταν και η Michelle;
Δυστυχώς ο Eddie έχει πεθάνει ενώ ο Rey κάνει τα ίδια από τότε που τον θυμάσαι.
στη Michelle απο μενα!
QUOTE(kolokotronis @ Jul 22 2009, 16:52 )
Ultimate Warrior forever!!
Πιστεύω ο αγώνας του εναντίον του Hogan είναι ο κορυφαίος που έχει διεξαχθεί.
Επίσης μου άρεσε ο Earthquake ενώ από τους σύγχρονους πάω τον Cena.
O Ultimate Warrior ηταν ο αναρχικος του wrestling. Οχι ομως σαν ρολος, αλλα στην πραγματικοτητα. Ειναι σε πραγματικη κοντρα με το WWE. Κριμα γιατι ηταν μια απο τις μεγαλες μορφες και θα μπορουσε να εχει κανει ακομα μεγαλυτερη καριερα. Ο αγωνας του με τον Hogan ηταν ενας απ τους μεγαλυτερους που εχουν γινει απο πλευρας προβολης, δημοτικοτητας και ονοματων. Για μενα παντως ο καλυτερος αγωνας που εχω δει ηταν ο φετινος μεταξυ Undertaker & Shawn Michaels στη Wrestlemania.
O Earthquake ηταν εντυπωσιακος λογω του ογκου του. Να ξερεις οτι οταν τον εβλεπες να παιζει ηταν πολυ πιο νεος απ οτι εδειχνε. Ηταν γεννημενος το 1963! Τον Cena τον παω κι εγω σε αντιθεση με αρκετο κοσμο. Ειναι ομως σταρ στο χωρο του οτι κι αν πει κανεις, γιατι ειναι απ αυτους που προκαλουν τις πιο εντονες αντιδρασεις, ειτε αποθεωσης ειτε εντονης αποδοκιμασιας.