Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 14 2012, 21:54 ) *
Μεγαλυτερο σε hype ισως. Ειναι σιγουρα ενα απο τα μεγαλυτερα μαζι με το Ηogan vs Warrior 3 χρονια μετα και το φετινο Cena vs Rock. Θα ελεγα και για Stone Cold vs Rock(της WM17), αλλα οταν κατι επαναλαμβανεται 3 φορες χανει τη μεγαλοπρεπεια του. Μεσα στο ματς παντως τη μεγαλοπρεπεια που μου εβγαζε το φετινο Hell in a Cell δεν την εχω δει εδω και χρονια(επαιξε ρολο κι η παρουσια του HBK σιγουρα). Απο πλευρας wrestling παντως το Hogan vs Andre δεν ειχε σχεση με τα κορυφαια. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, ενα ματς που ειχε την ατυχια να του κλεψει τις εντυπωσεις ενα αλλο την ιδια βραδια(Randy Savage vs Ricky Steamboat) δε θα πρεπε να θεωρηθει το μεγαλυτερο στην ιστορια. Κι επειδη το ιδιο ισχυει σε μικροτερο βαθμο για το Cena vs Rock, μας μενει το Hogan vs Warrior.
Το καλυτερο ματς που εχω δει εγω παντως(υποκειμενικα παντα) ηταν το Undertaker vs Shawn Michaels απο τη WM25.

Για μενα τα 4 καλυτερα ματς που εχω δει ειναι το Τεικερ-ΗΒΚ στην WM 25,το Cena-HHH στην 22 το Χογκαν-Αντρε στην 3 και το Ροκ-Χογκαν στην 18.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 14 2012, 22:04 ) *
Για μενα τα 4 καλυτερα ματς που εχω δει ειναι το Τεικερ-ΗΒΚ στην WM 25,το Cena-HHH στην 22 το Χογκαν-Αντρε στην 3 και το Ροκ-Χογκαν στην 18.

To Hogan vs Andre φανταζομαι το εννοεις σαν κλιμα και σημασια. Κατα τ αλλα δεν ειχε κατι το φοβερο. Ηταν μεγαλο ματς οπωσδηποτε, αλλα οχι σε τεχνικη. Ξεχασα να αναφερω πριν το Bret Hart vs Shawn Michaels της WM12, το Iron Man Match της 1+ ωρας. Ομολογω οτι την πρωτη φορα που προσπαθησα να το δω δεν τα καταφερα, γιατι ενω ηταν ωραιο ματς, βαριομουν να βλεπω τους ιδιους wrestler επι 1 ωρα ξεροντας οτι δε θα δω pinfall.
Θα ελεγα οτι σε καθε εποχη υπαρχουν 1-2 ματς που ειναι τα μεγαλυτερα(οχι απαραιτητα οι καλυτεροι αγωνες παλης, αλλα οι μεγαλυτεροι για το σοου-κι αυτο εχει σημασια στο τελος).
Hogan vs Andre στη WM3
Hogan vs Warrior στη WM6
Bret Hart vs Shawn Michaels στη WM12
Stone Cold vs Rock στη WM17
Cena vs Triple H στη WM22
Cena vs Rock στη WM28
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 14 2012, 22:22 ) *
To Hogan vs Andre φανταζομαι το εννοεις σαν κλιμα και σημασια. Κατα τ αλλα δεν ειχε κατι το φοβερο. Ηταν μεγαλο ματς οπωσδηποτε, αλλα οχι σε τεχνικη. Ξεχασα να αναφερω πριν το Bret Hart vs Shawn Michaels της WM12, το Iron Man Match της 1+ ωρας. Ομολογω οτι την πρωτη φορα που προσπαθησα να το δω δεν τα καταφερα, γιατι ενω ηταν ωραιο ματς, βαριομουν να βλεπω τους ιδιους wrestler επι 1 ωρα ξεροντας οτι δε θα δω pinfall.
Θα ελεγα οτι σε καθε εποχη υπαρχουν 1-2 ματς που ειναι τα μεγαλυτερα(οχι απαραιτητα οι καλυτεροι αγωνες παλης, αλλα οι μεγαλυτεροι για το σοου-κι αυτο εχει σημασια στο τελος).
Hogan vs Andre στη WM3
Hogan vs Warrior στη WM6
Bret Hart vs Shawn Michaels στη WM12
Stone Cold vs Rock στη WM17
Cena vs Triple H στη WM22
Cena vs Rock στη WM28

Ναι σαν στησιμο εννοω και συμμετοχη του κοινου.Οπως επισης και το στορυ που προηγηθηκε πριν το ματς.Το ματς παλιστικα δεν ηταν κατι φοβερο αποδειξη οτι τελειωσε με ενα απλο λεγκ ντροπ.

Το Μπρετ vs Σον το ειδα περυσι στο Γιουροσπορτ.Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε καθως βγηε και ο-ο.Μετα στην παραταση το πηρε ο Σον.Αντιθετα μπορω να πω οτι με ειχε ενθουσιασει το Σινα-Ορτον peace.gif το αιρον ματς του 09 στο Bragging Rights .
T.W.Is.M.
Laurinaitis ψοφα! smiley.gif

(εννοειται οτι μιλαω εντος σεναριου και για το χαρακτηρα, ουτε που εχω τιποτα με τον ανθρωπο)
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 18 2012, 01:13 ) *

(εννοειται οτι μιλαω εντος σεναριου και για το χαρακτηρα, ουτε που εχω τιποτα με τον ανθρωπο)

Δεν το εχω δει το raw αλλα δεν σου κρυβω οτι με ανησυχησες.Δεν θελω να επαθε κατι κακο αυτος ο τεραστιος GM που δινει στον κοσμο οτι θελει να δει. smiley.gif

Σημερα θα γραψω για το Lockdown του TNA.

Πανδαισια wrestling ειδαμε.Θα αρχισω απο το Lethal Lockdown match
Team Eric Bischoff vs Team Garett Bischoff

Εδω εχει φαει τρελο σπρωξιμο απο την εταιρια ο γιος του Μπισοφ.Δεν νομιζω παντως οτι το αξιζει.Ωραιο ματς παντως με καλο τελειωμα.Φοβεροι οι ΑJ Styles και Austin Auries εδωσαν φοβερο ρυθμο στο ματς.7/10

TV Title
Devon © vs Robbie E.

Αυτο το ματς το ξεπεταξαν στα γρηγορα.Ο Robbie E. δεν νομιζω οτι εχει να προσφερει κατι παραπανω και καλο θα ηταν να φυγει απο την εταιρια.Ο Devon αντιθετα μ αρεσει.1/10
[/b]
Matt Morgan vs Crimson
Νικητής Crimson

Κοντευει δυο χρονια αητητος ο Crimson.Αντερτεικερ τρεμε. smiley.gif Παντως ουτε αυτος νομιζω οτι το αξιζει τοσο σπρωξιμο.Το ματς δεν μου αρεσε.3/10

Tag Team Titles
Magnus & Samoa Joe © vs Motor City Machine Guns

Φοβερη ομαδα οι MCMG.Δωσανε φοβερο ρυθμο στο ματς.Καλη ομαδα και οι Μαγξνους--Σαμοα Τζο προσφερανε καλο θεαμα.7/10

Jeff Hardy vs Kurt Angle

Επικο ματς.Απο τετοια ματς λατρεψα το pro- wrestling.Φοβερος Χαρντυ,καταπληκτικος Ανγκλ σπουδαιο ματς.Με 3 Swanton Bomb ο Χαρντι με το τελευταιο απο την κορυφη του κλουβιου.Πανεμορφο.9/10

Knockouts Title
Gail Kim © vs Velvet Sky

Η Velvet και παλι πανεμορφη.Ολο το στυλακι που της εχουν δωσει απο τοτε που εγινε face ειναι καταπληκτικο.Μακαρι να την δουμε και πρωταθλητρια.

TNA title
Bobby Roode © vs James Storm

Πανεομορφο παιχνιδι.Ο Στορμ εχασε μεσα στην πολη του.Αξιοποιησαν το κλουβι στο επακρον ειδαμε αιμα,προσπαθησαν να δραπετευσουν και οι δυο ανεπιτυχως απο το κλουβι και φοβερο φιναλε.Αν και το τελος μου θυμισε εντονα ενα ματς που ειχαν δωσει το 08 ο Πανκ και ο Τζερικο μεσα στο κλουβι.Ο Κρις ηταν πρωταθλητης και τον πεταξε ο Πανκ εξω απο το κλουβι με αποτελεσμα να βοηθησει τον Κρις να κερδισει.[b]9/10.

Σε γενικες γραμμες ηταν ενα εξαιρετικο ppv που ειχε και ωραια προμο οπως του Φλερ με τον Χογκαν.Θα του βαλω ενα 8/10

[/b]
HLR CENATION
Μολις ειδα το raw.

Οχι και να χασει ο Σινα απο τον μαιμου ιαπωνα.Ντροπη.
captain charisma
αυτα τα τατουαζ που εχει ο a-train στο προσωπο ειναι μονιμα?η απο αυτα που εκανε ο σκολφιλντ στο πρισον μπρικ?
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Apr 21 2012, 14:07 ) *
αυτα τα τατουαζ που εχει ο a-train στο προσωπο ειναι μονιμα?η απο αυτα που εκανε ο σκολφιλντ στο πρισον μπρικ?

Φανταζομαι πως δεν ειναι μονιμα. Ειπαμε οτι πηγε στην Ιαπωνια και εγινε Lord Tensai, αλλα αν τα πιστεψει ολα αυτα και στην πραγματικοτητα και αρχισει τα τατουαζ τον βλεπω να καταληγει σαν τον Benoit.
HLR CENATION
Σημερα ειναι τα γενεθλια του μεγαλου πρωταθλητη του wrestling John Cena.

Χρoνια σου πολλα Champ.
benchwarmer
Μετα απο αρκετα χρονια νομιζω (και σιγουρα για πρωτη φορα στην PG εποχη) το WWE εχει το υλικο στα χερια του για να προσελκυσει και αρκετους πιο "ψαγμενους" fan του wrestling. Φυσικα δεν εχει τον ανθρωπο στην σεναριακη ομαδα για να παει προς μια τετοια κατευθυνση (λεγε με Heyman), ουτε υπαρχει περιπτωση να ξανασκληρηνει ο Βινς (η ο γαμπρουλης τεσπα) το προιον του..

Για αρχη βεβαια θα πρεπει να ενοποιηθουν οι ζωνες, ειναι κριμα να τις κρατανε παλαιστες σαν τον Ντελ Ριο κλπ, και στη συνεχεια να προωθηθει ενα μακροχρονιο feud μεταξυ των indy/MMA wrestlers (Lesnar, Punk, Danielson) και των "entertainment" wrestlers (Cena, Rock(?) κλπ).. Εαν τυχον μαλιστα αυτο παει και λιγο παραπερα, εχοντας απο τη μια πλευρα σαν μανατζερ τον Heyman (απλα κανω ονειρα βεβαια, πολυ δυσκολα να ξαναδουλεψει με τον Βινς) και απο την αλλη τον ιδιο τον Βινς (και χωρις απαραιτητα να εχουμε face-heel, αλλα το κοινο να τοποθετηθει "αυθορμητα" αναλογα με την αποψη που εχει για το wrestling), θα μπορει ολο αυτο να εξελιχθει σε ενα απο τα καλυτερα storyline στην ιστορια.

Επειδη ομως δεν προκειται να γινει κατι τετοιο, ας αρκεστουμε απλα στην επιστροφη του Λεσναρ (που βεβαια καπου πηρε το ματι μου οτι εχει υπογραψει για περιορισμενο αριθμο εμφανισεων μεχρι την αλλη WM, και οχι σε φουλ προγραμμα...)
T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ Apr 22 2012, 14:33 ) *
Μετα απο αρκετα χρονια νομιζω (και σιγουρα για πρωτη φορα στην PG εποχη) το WWE εχει το υλικο στα χερια του για να προσελκυσει και αρκετους πιο "ψαγμενους" fan του wrestling. Φυσικα δεν εχει τον ανθρωπο στην σεναριακη ομαδα για να παει προς μια τετοια κατευθυνση (λεγε με Heyman), ουτε υπαρχει περιπτωση να ξανασκληρηνει ο Βινς (η ο γαμπρουλης τεσπα) το προιον του..

Για αρχη βεβαια θα πρεπει να ενοποιηθουν οι ζωνες, ειναι κριμα να τις κρατανε παλαιστες σαν τον Ντελ Ριο κλπ, και στη συνεχεια να προωθηθει ενα μακροχρονιο feud μεταξυ των indy/MMA wrestlers (Lesnar, Punk, Danielson) και των "entertainment" wrestlers (Cena, Rock(?) κλπ).. Εαν τυχον μαλιστα αυτο παει και λιγο παραπερα, εχοντας απο τη μια πλευρα σαν μανατζερ τον Heyman (απλα κανω ονειρα βεβαια, πολυ δυσκολα να ξαναδουλεψει με τον Βινς) και απο την αλλη τον ιδιο τον Βινς (και χωρις απαραιτητα να εχουμε face-heel, αλλα το κοινο να τοποθετηθει "αυθορμητα" αναλογα με την αποψη που εχει για το wrestling), θα μπορει ολο αυτο να εξελιχθει σε ενα απο τα καλυτερα storyline στην ιστορια.

Επειδη ομως δεν προκειται να γινει κατι τετοιο, ας αρκεστουμε απλα στην επιστροφη του Λεσναρ (που βεβαια καπου πηρε το ματι μου οτι εχει υπογραψει για περιορισμενο αριθμο εμφανισεων μεχρι την αλλη WM, και οχι σε φουλ προγραμμα...)

Κι ομως... ο del Rio εχει παιξει και σε ΜΜΑ! Χωρις επιτυχια βεβαια, αλλα δεν ξερω γιατι τον αναφερεις σαν κακο παραδειγμα. Εγω τον βρισκω πολυ διασκεδαστικο. Η αυθορμητη τοποθετηση παντως που προτεινεις θα ηταν προβλημα αν ειχαμε ξανα tag team Cena/Rock. Ο κοσμος θα χειροκροτουσε το Rock και θα αποδοκιμαζε το Cena. Ηδη εχουν αρχισει να χειροκροτουν τον Daniel Bryan και να φωναζουν Yes Yes Yes! Κατι δεν παει καλα εδω. Τελικα μηπως δεν εχουμε faces και heels wrestlers και οι πραγματικοι heels ειναι ο κοσμος? tongue.gif

captain charisma
χαιρομαι που τοποθετουν τις αποψεις τους κι αλλα ατομα του φορουμ για το wrestling εκτος των 5 που ποσταρουμε
HLR CENATION
QUOTE(captain charisma @ Apr 22 2012, 21:03 ) *
χαιρομαι που τοποθετουν τις αποψεις τους κι αλλα ατομα του φορουμ για το wrestling εκτος των 5 που ποσταρουμε

+1 Captain...

Να πω λιγο την γνωμη μου για το PG.Εμενα μ αρεσει.Μ αρεσει η εποχη του pg.Θελω να βλεπω το wrestling σαν <<παιδικο>> και να με κανει να νιωθω σαν μικρο παιδι.Επισξς καλο ειναι που δεν εχει -πλεον-βομολοχιες και τα σεναρια ειναι για πιο μικρες ηλικιες.Ετσι προσωπικα το απολαμβανω περισσοτερο.Μου κακοφανηκε που ακουγα τον Ροκ να βριζει.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 23 2012, 00:25 ) *
+1 Captain...

Να πω λιγο την γνωμη μου για το PG.Εμενα μ αρεσει.Μ αρεσει η εποχη του pg.Θελω να βλεπω το wrestling σαν <<παιδικο>> και να με κανει να νιωθω σαν μικρο παιδι.Επισξς καλο ειναι που δεν εχει -πλεον-βομολοχιες και τα σεναρια ειναι για πιο μικρες ηλικιες.Ετσι προσωπικα το απολαμβανω περισσοτερο.Μου κακοφανηκε που ακουγα τον Ροκ να βριζει.

Ειναι υπερβολικο ομως ρε συ. Να απευθυνεται και σε μικροτερες ηλικιες, να εχει το κωμικο στοιχειο, αλλα να μην ειναι τελειως καρικατουρα. Καλο ειναι να γινουν πιο συνθετα τα σεναρια. Δε θα γραψουν και σεναριο επιστημονικης φαντασιας, αλλα να γινουν λιγο πιο συνθετα.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 23 2012, 00:38 ) *
Ειναι υπερβολικο ομως ρε συ. Να απευθυνεται και σε μικροτερες ηλικιες, να εχει το κωμικο στοιχειο, αλλα να μην ειναι τελειως καρικατουρα. Καλο ειναι να γινουν πιο συνθετα τα σεναρια. Δε θα γραψουν και σεναριο επιστημονικης φαντασιας, αλλα να γινουν λιγο πιο συνθετα.

Φυσικα...Να υπαρχουν και τα Σινα-Ροκ να υπαρχουν και τα HHH-Taker...Αυτα ειναι τα καλυτερα μου.Εμενα μ αρεσουν οπως ειναι τωρα.

Την attitude era (αν την γραφω και σωστα) την γνωρισα μεσω των DVD και του youtube αλλα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.

Αντιθετα τωρα σεναρια οπως πχ Nexus,δουλος του JBL o ΗΒΚ η το αλλο που ειχε απαγαγει ο Kane τον Μυστηριο και ειχε την μασκα του μεσα σε ενα σακι smiley.gif μου αρεσουν περισσοτερο.

Του Τζερικο ομως με τον Πανκ σε καποια σημεια δεν μου αρεσε επειδη καναν πολλες αναφορες στην οικογενεια του Πανκ και τα να ρκωτικα,και το ποτο.
OnLy_PAS-AthEnS
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος ανθρωπος που προτιμα την PG era απο την attitude!Λιγο της που...νας εγινε με ΡΟΚ και Λεσναρ και ξυπνησε.....που να ειχαμε τιποτα σεναρια οπως παλια!
HLR CENATION
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Apr 23 2012, 01:32 ) *
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος ανθρωπος που προτιμα την PG era απο την attitude!Λιγο της που...νας εγινε με ΡΟΚ και Λεσναρ και ξυπνησε.....που να ειχαμε τιποτα σεναρια οπως παλια!

Ισως και να εχεις δικιο.Απο wwe και wrestling το παραδεχομαι οτι ειμαι αμπαλος παρα το οτι εκτιμω πως ειναι ωραιοτερο θεαμα που υπαρχει.
HLR CENATION
Παρακαλειται ο χρηστης T.W.is.M να γραψει νωρις για το εξτριμ ρουλς γιατι ηδη εχω ετοιμα τα προγνωστικα μου και πρεπει να τα δημοσιευσω. smiley.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 28 2012, 01:46 ) *
Παρακαλειται ο χρηστης T.W.is.M να γραψει νωρις για το εξτριμ ρουλς γιατι ηδη εχω ετοιμα τα προγνωστικα μου και πρεπει να τα δημοσιευσω. smiley.gif

Παρων!!!
Ξεκιναμε χωρις πολλες εισαγωγες. Το μονο που εχω να πω σαν γενικο σχολιο ειναι πως εχουμε ουσιαστικα την καρτα Wrestlemania 28-version 2 κι αυτο δε με ενθουσιαζει.
Ας ξεκινησω αναποδα.
Κατ αρχην στο pre-show που θα μεταδοθει για πρωτη φορα απο το youtube θα υπαρχει αγωνας για το US Championship: Santino Marella vs The Miz
Νομιζω οτι ο Santino θα ολοκληρωσει εδω τη θητεια του σαν πρωταθλητης United States. Ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο οτι σκεφτονταν να δωσουν τον τιτλο σε αλλον μετα τη WM, αλλα περιμενα ειτε τον Otunga ειτε το Swagger. Φαινεται παντως οτι ο Santino δε θα ειναι πρωταθλητης αυριο το βραδυ, αρα νικη του Miz. Αν παντως ο Mike απο το Real World χασει κι εδω, τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα για εκεινον.
Intercontinental Championship
Big Show vs Cody Rhodes
Πριν ενα μηνα ειχα προβλεψει σωστα τη νικη του Big Show. Μαλλον ομως την πετυχα με λαθος σκεπτικο. Περιμενα οτι ο Cody θα εχανε οριστικα το Intercontinental Championship, αλλα απ οτι φαινεται αυτο δε θα γινει. Ο Big Show μοιαζει υπερβολικα δυνατος τις τελευταιες εβδομαδες, που πιστευω οτι δε θα κερδισει αυριο. Νικη για τον Cody Rhodes λοιπον. Οσο για το λογο που κερδισε ο Big Show στη Wrestlemania? Μαλλον γιατι μεχρι φετος ειχε πολυ ασχημο ρεκορ στο μεγαλυτερο σοου της χρονιας(κι ακομα εχει, αλλα τουλαχιστον λιγοτερο κακο). Ειμαι περιεργος να δω τι ειδους ματς θα παιξουν παντως.
Randy Orton vs Kane
Falls count anywhere
Ρεβανς της Wrestlemania και ρεβανς του Orton. Δεν υπαρχει κανενας λογος να κερδισει ξανα ο Kane και το μεγαλυτερο ενδιαφερον ειναι σε ποιο μερος θα τελειωσει το ματς. Δε νομιζω να ειναι με ενα απλο RKO και φυσικα οχι μεσα στο ρινγκ. Νικη για το Randy Orton.
Divas' Championship
Nikki Bella vs Beth Phoenix
Λιγες μερες αφου ειδαμε τη Nikki Bella(ουτε καν τη Brie!) να γινεται πρωταθλητρια, εχουμε τη ρεβανς. Για να ειμαι ειλικρινης μου φανηκε τοσο περιεργο αυτο το αποτελεσμα, που δεν ειμαι ετοιμος να δωσω προβλεψη. Ξερω οτι οι Bella twins εχουν συμβολαιο που ληγει και δεν εχει ανανεωθει και οτι η Beth ειναι τραυματιας(οχι αυτο που εγινε στο RAW, αλλος τραυματισμος υπαρχει). Αρα ποια κερδιζει? Θα πω Nikki Bella και ο λογος ειναι οτι φαινεται πως δε θελουν να γινει αμεσα το μεγαλο ματς Beth Phoenix vs Kharma και το κρατανε για πιο μεγαλο PPV(Summerslam πχ). Αρα η συνεχεια ειναι οτι η Kharma επιστρεφει και καταστρεφει τις Bella twins παιρνοντας και τον τιτλο για να επιστρεψει απο τον τραυματισμο της η Beth και να βρεθουν αντιπαλες.
World Championship
Sheamus vs Daniel Bryan
2 out of 3 falls match
Μετα το ανεκδοτο των 18'' θεωρω οτι αποζημιωνομαστε με ενα τριπλο ή εστω διπλο ματς μεταξυ των δυο. Πιστευω οτι αν ο Sheamus χασει, παει χαμενο ολο το χτισιμο του πριν τη Wrestlemania. Αν παλι κερδισει, θα μοιαζει ανικητος, αφου τους τελευταιους 3 μηνες χανει απο σπανια εως ποτε! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Θα προτιμησω το ρεμα λοιπον και θα προβλεψω νικη του Sheamus, που νομιζω οτι θα κρατησει για καιρο τον τιτλο. Αυτη ειναι αλλωστε η ευκαιρια του να μετατραπει απο main eventer απλα σε σουπερ σταρ επιπεδου Orton. Απλα για να μην παει χαμενο το push του Bryan περιμενω σκορ 2-1.
WWE Championship
CM Punk vs Chris Jericho
Chicago Street Fight
Ο Punk παιζει μεσα στην πολη του. Το σταδιο θα τον αποθεωσει. Ειναι στο καλυτερο σημειο της καριερας του και πιο δημοφιλης απο ποτε. Δεν ξερουμε ακομα ποσο θα μεινει ο Jericho. Γιατι λοιπον να χασει? Εδω δεν εχασε στη Wrestlemania που η κοντρα ξεκινουσε, θα χασει τωρα που πλησιαζει στο τελος? Νικητης λοιπον ο CM Punk.
John Cena vs Brock Lesnar
Extreme Rules match
Το πιο αναμενομενο ματς της καρτας και το μονο(πλην του γυναικειου) που δεν ειχε παιχτει τον προηγουμενο μηνα. Ειναι το πρωτο ματς του Lesnar μετα απο 8 χρονια και συνηθως οι επιστροφες φερνουν νικες. Κι ο Cena ομως προερχεται απο την ηττα απο το Rock και απο ενα build up της ιστοριας, οπου μοιαζει φοβισμενος απο τον Brock. Δειχνει να παιρνει την κατω βολτα(σεναριακα). Ενω λοιπον στην ιστορια αυτη ταιριαζει αλλη μια ηττα του Cena που θα τον κανει πιο αδυναμο στα ματια του κοσμου, ισως τον κανει πιο συμπαθη(φιλοτιμη κι η προσπαθεια του Lesnar να τον αντιπαθησει ο κοσμος) και δινει τη δυνατοτητα στην ιστορια να εξελιχθει περισσοτερο και βαθυτερα, εγω θα προβλεψω νικη του John Cena! O λογος? Αν ο Cena χασει ξανα, υπαρχουν 2 δρομοι: α)Διαλειμμα και β)Απολυση! Το (β) δεν παιζει οσο το West Newbury(η πατριδα του) βρισκεται στη Μασσαχουσετη και το (α) θα ηταν ευκολο αν ο αντιπαλος δεν ηταν ο Brock Lesnar των περιορισμενων εμφανισεων. Αν κανει διαλειμμα κι ο Brock, τι θα μεινει απ την ιστορια? Αν δεν κανει, με ποιον θα παιξει? Και ποσο γρηγορα θα εξαντλησει τις 30-35 εμφανισεις που λεγεται οτι θα κανει, αν συνεχισει να εμφανιζεται με αυτο το ρυθμο? Πιο ευκολο μου φαινεται να κερδισει αυριο ο Cena, να εξαφανιστει για λιγο ο Lesnar, να παιξει για τον τιτλο σε κανενα triple threat o Cena στο επομενο PPV και να χασει εξαιτιας του Brock(που θα επιστρεφει) και να ξαναπαιξουν οι δυο τους στο No Way Out τον Ιουνιο, οπου θα κερδισει ο Lesnar και θα προχωρησει στην επομενη κοντρα του(που λεγεται οτι θα ειναι ο Randy Orton στο Summerslam-τι πιο καταλληλο σαν εποχη, οι δυο νεοτεροι πρωταθλητες στην ιστορια στο PPV που κερδισαν τον πρωτο τους τιτλο...).
HLR CENATION
Περιμενα με αγωνια να γραψει πρωτα ο Τ.W.is.M ωστε να ερθει μετα η σειρα μου.

Πρωτa απο ολα να πω οτι ενω ειναι ωραια σαν ιδεα το εξτριμ ρουλς εκτιμω οτι ειναι σε τελειως λαθος χρονο.Για ενα φαν του ρεστλινγκ η περιοδος μετα την WM ειναι η πιο ξενερωτη αρα ετσι το καις το εξτριμ ρουλς καθως προκειται για τις ρεβανς της μανια.Νομιζω οτι καλυτερο θα ηταν να εμπαινε ενα μεταβατικο ppv...Ενα οβερ δε λιμιτ για παραδειγμα.

Ας προσεγγισω τα ματς τωρα μετα τον κουραστικο προλογο.

Chicago Street Fight WWE Title
CM Punk © vs Chris Jericho

Στην wrestlemania τωρα που το ξαναειδα μετα απο καιρο το ματς τους δεν μου γεμισε το ματι.Πιστευα θα βγαλουν καλυτερο ατς.Νομιζω οι μας χρωστανε ενα πολυ μεγαλο ματς και θα μας το δωσουν αποψε.Καιτι εχω διαβασει οτι ο Κρις θα φυγει για συναυλιες παλι 68.gif οποτε λογικα θα νικησει ο Πανκ μετα απο ενα θεαματικο ματς.Βεβαια δεν μου αρεσει και πολυ αυτο που γινεται με τον Πανκ καθω καταντα μονοτονο να ειναι συνεχως ο ιδιος πρωταθλητης.Μην τον καψουνε στο τελος.Βλεπω νικη Πανκ.

2-out-of-3 Falls World Heavyweight Title
Sheamus © vs Daniel Bryan

Και εδω μας χρωστανε ενα καλο ματς.Θα συμφωνησω με τον T.W.is.M βλεπω και εγω ενα 2-1 για τον Σειμους..Οπως ειχε ληξει και του ΗΗΗ με τον Ορτον σε ενα παρομαοιο μας αν θυμαμαι καλα το ειχαν ονομασει τα 3 σταδια της κολασης.
Θα διαφωνησω και με το WWE universe που εχει κανει το yes yes yes αττακα της χρονιας.Δεν τον παω μια τον Ντανιελ.Νομιζω οτι μαζι με τον ζιγκλερ ειναι οι πιο υπερτιμημενοι του WWE τα τελευταια χρονια.Οπως ειπα και πριν βλεπω νικη του Σειμους σε καλο ματς.

Falls Count Anywhere
Kane Randy vs Orton

Εδω περιμενω αναλογο ματς με αυτο που ειχε παιξει στο σμακνταουν ο Ραντυ με αντιπαλο τον Μπαρετ στο σμακνταουν που υποτιθετι οτι τραυματισηκε ο Ραντι.Λογικα θα πλακωθουν στα αποδυτηρια,στα παρασκηνια,αναμεσα στον κοσμο...Βλεπω νικη του Ορτον με κακο ματς και τελος σε μια απο τις πιο βαρετες ιστοριες στην συγχρονη ιστορια του wwe που θυμαμαι εγω.

Intercontinental Title
Cody Rhodes vs Big Show ©

Ενταξει ο Μπιγκ Σοου την πηρε την μεγαλη του στιγμη στην ρεστλεμανια αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ξανακερδισει.Να την κανει τι τ ζωνη?Αν και κατα την γνωμη μου ουτε στην wrestlemania επρεπε να κερδισει.Βλεπω νικη του Κοντι σε κακο ματς-λογω Μπιγκ Σοου-και συνεχεια το χτισιμο του Κοντι σαν ενας μακροχονιος intercotinetal champion.

US Title
Santino Marella © vs Miz

Εδω βλεπω νικη του Miz.Με εχει στεναχωρησει η κατηφορα που εχει παρει καθως νομιζω οτι ειναι απο τους πολυ καλους ιλ της εταιριας.Αντιθετα ο Μαρελα δεν μου αρεσει καθολου.Ουτε σαν μια κωμικη φιγουρα μπορω να πω.Βλεω νικη του Μιζ σε μετριο ματς.

Divas title
Nikki Bella © vs Beth

Μια απο τις αγαπημενες μου ντιβας η Νικηπαιζει με την Μπεθ.Νομιζω οτι δεν θα ειχε λογο να κερδισει αν ηταν να την ασει την ζωνη τοσο γρηγορα.Βλεπω νικη της Νικη αρκει να μην ειναι με τον χιλιοπαιγμενο τροπο ,να βγει δηλ εξω τραυματισμενη και να μπει μεσα η αδερφη της.

Extreme Rules

Αφησα για το τελος το πολυ μεγαλο ματς της βραδιας.Δεν ξερω αλα ειμαι απο τους λιγους που δεν συμπαθω μια τον Λεσαρ.Οχι μονο σεναριακα αλλα ομιζω οτι και στην πραγματικη ζωη μιλαμε για εναν οχι και τσο καλο ανθρωπο.Ουτε τα ματς που εχει βγαλει στο παρελθον μ αρεσουν.Ακομα και το πολυσυζτημενο ματς με τον Ανγκλ στην ρεστλεμανια 19 ηταν καλο λγω του Κερτ.Εκτιμω οτι θα πεσουν κορμια,και στο τελος θα νικησει ο Σινα.Παει πολυ να χασει ακομα ενα πολυ μεγαλο ματς.
morrison
Mάλιστα,γράφω προβλέψεις τόσο νωρίς μετά από πάρα πολύ καιρό που ήμουν όλο στο παρά ένα... smile.gif

Καταρχήν νομίζω ότι το Extrme Rules ppv σωστά γίνεται μετά από τη Μάνια.
Όποιο ppv και να ήταν θα είχε την ίδια μορφή...Πολλά ματς ρεβάνς από την Μάνια που όμως για να έχουν κάποια οντότητα σαν ξεκαθάρισμα από την μία και να διαφοροποιούνται από την άλλη θα έχουν extreme κανόνες.
Οπότε όταν το 80% των αγώνων έχουν αναγκαστικά extreme όρους τότε γιατί να μην φτιάξεις ένα gimmick ppv και να το τονίσεις;

US Title
Santino Marella © vs Miz

Ματς που προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν έχει κανένα χτίσιμο.Μου μοιάζει ότι περισσότερο γίνεται για να εγκαινιάσει το pre show στο youtube παρά ότι έχουν σχεδιάσει κάτι για αυτό.Δεν πιστεύω ότι ο Miz θα φύγει σήμερα αν χάσει οπότε θα πω νίκη Santino που είναι ανεβασμένος και τα πάει καλά με τη ζώνη.

Divas title
Nikki Bella © vs Beth

Nikki Bella και συμφωνώ 100% με αυτό που γράφει ο T.W.Is.M.
I really hope that in one year when i come back you two will still be here...(στο 4:25)

Intercontinental Title
Cody Rhodes vs Big Show ©

Θα επιμείνω σε αυτό που είπα και στην Μάνια.Δεν βλέπω τι άλλο να την κάνει την ζώνη ο Cody...Nα γίνει τράμπα μόνο και μόνο για να κάνει Wrestlemania moment o Show;Μπορεί αλλά θα επιμείνω...Big Show...

Falls Count Anywhere
Kane Randy vs Orton

Πολύ ανοιχτό για εμένα.Ο Kane πήρε την Μάνια αλλά ενδιάμεσα ο Orton ισοφάρισε άρα μπορεί να χάσει σήμερα πρακτικά...Είναι στο 1-1,όχι στο 1-0 το feud.
Έχω την ίδια σκέψη με την Μάνια...Πρέπει να κερδίσει ο Kane,o Οrton δεν έχει ανάγκη την νίκη.Ακόμα και αν χάσει,όποτε θέλει να γίνει main eventer έρχεται και αρχίζει τα rko,δεν είναι πρόβλημα.Ο Kane το χρειάζεται περισσότερο και ίσως τελικά να μην τον θεωρούν καμμένο χαρτί...
Είναι στη μέση ο Orton που όπως και άλλοι superstars του επιπέδου του μπορεί να πετύχει οποιαδήποτε αποτέλεσμα στην πιο άκυρη στιγμή.Θέλω να κερδίσει ο Κane και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνει.

2-out-of-3 Falls World Heavyweight Title
Sheamus © vs Daniel Bryan

To πιο σίγουρο της κάρτας.Sheamus αλλά το θέμα είναι ο τρόπος...
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι Σίμος θα πιναριστεί καθαρά έστω και μια φορά...Ναι 2-1 αλλά το πιν του Bryan θα είναι μετά από κάποια ύπουλη κίνηση θα έλεγα.
Ο Bryan μου αρέσει παλαιστικά,σε ποιον δεν αρέσει.
Το gimmick δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά το θεωρώ άκυρο να έχεις έναν τέτοιο παλαιστή στο ρόστερ σου και να τον προωθείς με enertainαριστικα κόλπα.Τόσους άλλους έχεις...Ο χαρακτήρας του θα έπρεπε να προβάλει περισσότερο το παλαιστικό του στοιχείο και όχι τα yes,yes,yes.
Δεν με χαλάει το gimmick αυτό καθαυτό δηλαδή,με χαλάει να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο να το παίζει.

Chicago Street Fight WWE Title
CM Punk © vs Chris Jericho

Το άλλο πολύ δύσκολο της βραδιάς.
Aν υποθέσουμε ότι ο Κρις θα κάτσει μέχρι το Summerslam τότε μας μένουν άλλοι 3,5 μήνες.Αρκετό μεγάλο διάστημα...
Αν χάσει σήμερα το feud με Punk θα πρέπει να τελειώσει,θα είναι αστείο να συνεχιστεί.
Οπότε τι κάνει μέχρι τότε;Θα ασχοληθεί με κάποιον άλλον;
Δεν νομιζω.Έχω την αίσθηση ότι ο Jericho ήρθε καθαρά να κάνει feud με τον Punk,να τον ανεβάσει,να τον αφήσει πρωαθλητή και best in the world.
To feud έχει ψωμί για εμένα.Δεν το βαρέθηκα,ίσα ίσα μετά την Μάνια έγινε καλύτερο.Το λογικό είναι και το ματς να είναι καλύτερο σήμερα...Γενικά παίρνει πολύ συνέχεια ακόμα.
Νίκη σήμερα του Jericho,πριν φύγει παραδίδει ξανά τον τίτλο στον Punk.

Extreme Rules

Αν χάσει σήμερα ο Lesnar θα είναι ανέκδοτο ο ίδιος.Όλο το χτίσιμο για την επιστροφή του θα πάει στον βρόντο.Τι ass kicker μετά;Tι βίντεο να παίξεις;
Καμμένο χαρτί θα είναι...
Το καλύτερο που έχει συμβεί ποτέ στον Cena είναι ότι επιτέλους χάνει και φαίνεται ανθρώπινος.Είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει απο αυτόν εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Το σενάριο βρίσκεται στην αρχή του ακόμα...Βλέπουμε ότι ο Lesnar θα κυριαρχήσει αξιώνοντας παραλόγες απαιτήσεις την ώρα που ο Cena θα παλεύει με τους φόβους και τις αμφιβολίες του.Ήδη ο Edge τον πίεσε να είναι ανταγωνιστικότερος...
Πιστέυω ότι αν κερδίσει ο Cena θα είναι ότι πιο γελοίο θα έχω δει ποτέ στο WWE.
Θα κάψουν ένα μεγάλο draw της εταιρείας,τον Lesnar και θα κόψουν στην μέση ένα υποσχόμενο σενάριο που ήδη κάνει καλό στον Cena...Δεν βλέπω να έχει λογική οποιαδήποτε αποτέλεσμα πέρα από καθαρή νίκη του Lesnar.
T.W.Is.M.
Φανταζομαι ενα meeting στα γραφεια του WWE, οπου θα συνεδριαζουν προσπαθωντας να αποφασισουν τα αποτελεσματα του επομενου PPV και τη συνεχεια των σεναριων. Μεταξυ των αλλων ομως συμμετεχουμε εγω και ο morrison. Ο καθενας μας θα πειθει το Βινς για τελειως διαφορετικα πραγματα, εκεινος θα τα βρισκει λογικα, αλλα δε θα μπορει να αποφασισει. Στο τελος λοιπον θα αποφασιζε να ικανοποιησει μερικα πραγματα που προτεινει ο ενας και μερικα που προτεινει ο αλλος και το αποτελεσμα θα ηταν ενας αχταρμας εξελιξεων που δε θα ειχε καμια φιλοσοφια και επιχειρηματικο προσανατολισμο... smiley.gif
morrison
Kαλά γενικότερα ναι...Εγώ θα προτείνω να νικάνε μόνο οι heels και εσύ το αντίθετο... tongue.gif

Αλλά στο συγκεκριμένο(...για το Brock vs Cena μιλάω) δεν νομίζω να διαφωνούμε...
Σου βάζω τι έγραψες εσύ...
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 29 2012, 03:53 ) *
Ενω λοιπον στην ιστορια αυτη ταιριαζει αλλη μια ηττα του Cena που θα τον κανει πιο αδυναμο στα ματια του κοσμου, ισως τον κανει πιο συμπαθη(φιλοτιμη κι η προσπαθεια του Lesnar να τον αντιπαθησει ο κοσμος) και δινει τη δυνατοτητα στην ιστορια να εξελιχθει περισσοτερο και βαθυτερα, εγω θα προβλεψω νικη του John Cena!

Στο μόνο που διαφωνούμε είναι η πρόβλεψη.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν οι δύο δρόμοι που λες αν χάσει ο Cena ενώ την ίδια ώρα παραδέχεσαι ότι το σενάριο κάνει καλό στον ίδιο συν οτι ο Brock κάνει εξίσου καλή δουλειά προς τα εκεί.

Επιχειρηματικά αν το δεις αφού το αναφέρεις.
Αν νικήσει ο Cena θα έχεις χάσει και τους δυο αφού,
ο μεν Brock δεν θα μπορεί να προωθηθεί σαν monster heel
o δε Cena θα φτάσει στο σημείο που ήταν πριν τις ήττες,ένας wannabe face που όμως οι περισσότεροι αντιπαθούν.

Αν νικήσει ο Brock,
o Brock θα πάρει το push που του πρέπει ώστε να συνεχίσει το starring Brock Lesnar σενάριο
και ο Cena θα συνεχίζει να κερδίζει συμπάθειες και θα προσπαθεί να μπει στον δρόμο του να ξαναγίνει ο face που ήταν ώστε να κουβαλήσει την εταιρεία στο μέλλον.
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Apr 29 2012, 20:32 ) *
Kαλά γενικότερα ναι...Εγώ θα προτείνω να νικάνε μόνο οι heels και εσύ το αντίθετο... tongue.gif

Αλλά στο συγκεκριμένο(...για το Brock vs Cena μιλάω) δεν νομίζω να διαφωνούμε...
Σου βάζω τι έγραψες εσύ...

Στο μόνο που διαφωνούμε είναι η πρόβλεψη.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν οι δύο δρόμοι που λες αν χάσει ο Cena ενώ την ίδια ώρα παραδέχεσαι ότι το σενάριο κάνει καλό στον ίδιο συν οτι ο Brock κάνει εξίσου καλή δουλειά προς τα εκεί.

Επιχειρηματικά αν το δεις αφού το αναφέρεις.
Αν νικήσει ο Cena θα έχεις χάσει και τους δυο αφού,
ο μεν Brock δεν θα μπορεί να προωθηθεί σαν monster heel
o δε Cena θα φτάσει στο σημείο που ήταν πριν τις ήττες,ένας wannabe face που όμως οι περισσότεροι αντιπαθούν.

Αν νικήσει ο Brock,
o Brock θα πάρει το push που του πρέπει ώστε να συνεχίσει το starring Brock Lesnar σενάριο
και ο Cena θα συνεχίζει να κερδίζει συμπάθειες και θα προσπαθεί να μπει στον δρόμο του να ξαναγίνει ο face που ήταν ώστε να κουβαλήσει την εταιρεία στο μέλλον.

Δεν ειπα οτι το σεναριο του κανει καλο. Ειπα οτι με αυτο το σεναριο ταιριαζει σαν συνεχεια η ηττα του Cena γιατι μπορει πιο ευκολα να συνεχιστει. Αλλα ταυτοχρονα εδωσα και προταση στο πως να συνεχιστει και με νικη του Cena. Ισα ισα που εσυ θα καταληξεις ειτε σε επικρατηση του Cena στη συνολικη κοντρα(αρα παλι στα ιδια ερχομαστε) ειτε σε θαψιμο του, γιατι θα χανει συνεχεια. Εγω καταληγω σε τελικη επικρατηση του Lesnar χωρις να φαινεται τοσο αδυναμος ο Cena.
Το σεναριο που υπαρχει δηλωνει οτι ο Cena τα παιζει ολα σε αυτα τα ματς, πρωτα με το Rock και μετα με το Brock. Αν χασει παλι, πως θα εμφανιστει μετα? Ως τι? Τον κοσμο δε θα τον κερδισει χανοντας, θα τον κερδισει αν γινει heel κατα τη γνωμη μου. Μικρο το καλο ομως, ακομα και ετσι. Αν ειναι να κανουμε heel καποιον για να τον συμπαθησει ο κοσμος, το χασαμε το παιχνιδι.
HLR CENATION
Πραγματικα ειναι μεγαλη μου χαρα να διαβαζω τις αναλυσεις που κανετε εσεις οι δυο.

Κανετε κουβεντα πολυ υψηλου επιπεδου που δυστηχως δεν μπορω να την παρακολουθησω αφου μερικους ορους που χρησιμοποιειται δεν μπορω να τους καταλαβω(δεν κρυβω να πω). 77.gif

Αυτο με τις προβλεψεις λεω να το κανουμε απο εδω και περα σαν παιχνιδι.Δεν ξερω βεβαια αμα συμφωνειται και εσεις.Μεχρι την επομενη wrestlemania οποιος βρισκει τα περισσοτερα κερδιζει.Εχω δει που το κανουν σε πολλα φορουμ στο εξωτερικο.

Τωρα θα επανελθω τριτη τεταρτη με την αναλυση του ppv. smile.gif
T.W.Is.M.
Καλα, κανενας δεν το ειδε? Ή εχουμε το συνδρομο των προβλεψεων, οπου αν δε γραψω εγω δεν κινειται φυλλο? smiley.gif
Τωρα το τελειωσα το PPV και θα πω μονο 2 λογια στα γρηγορα.
Στο pre-show χαιρομαι που επεσα εξω στην προβλεψη. Δεν το ειδα αλλα δεν πειραζει.
Το Falls Count Anywhere ηταν καλυτερο απο το αντιστοιχο ματς της WM κι αυτο λογω του ειδους του αγωνα. Μετριο δηλαδη.
Στη συνεχεια ειχαμε την πρωτη σφηνα. Ευχαριστη εκπληξη να βλεπω τη funky εισοδο. Το gimmick μ αρεσει πολυ και οσο το κραταει μου ειναι πολυ συμπαθης. Απο wrestling μετρια πραγματα, αλλα απο χορο...
Το tables match ηταν παρομοιου επιπεδου με το ματς της WM. Ειχε περιεργο τελος, αλλα ταιριαστο με το σεναριο νομιζω. Ειχα εδω και μηνες ενα ονομα σαν επομενο IC champion, περιμενω να δω αν θα δικαιωθω(αφαιρωντας την παρενθεση Paul Wight).
Το 2-out-of-3 ηταν καλο, ειχε και ενδιαφερον σαν ιστορια, αλλα τελειωσε αποτομα. Επρεπε να του αφησουν 5' παραπανω, ωστε να μας προετοιμασουν λιγο για το τελος.
Το street fight ηταν κι αυτο καλο ματς, ειχε καποιες πιο θεαματικες στιγμες, αναρωτηθηκα ομως βλεποντας γιατι λεγοταν street fight κι οχι No holds barred ή No Disqualification ή Extreme Rules match, αφου επρεπε να τελειωσει μεσα στο ρινγκ.
Το γυναικειο ματς ειχε μια ευχαριστη εκπληξη και αυτο ηταν και το σημαντικοτερο σημειο. Περιμενουμε Kharma...
Τελος, το main event δε μου αρεσε σαν ματς. Πολυς κενος χρονος και πολυ μονοπλευρο ματς στο μεγαλυτερο μερος. Δεν ξερω ποιος φταιει απ τους δυο, νομιζω οτι δε φταιει κανενας τους, αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν καλο. Μενει να δουμε αν εχουμε κι αλλες συνεπειες, οπως αφησαν να εννοηθει μετα το τελος.

Για σημερα ελπιζω ο Triple H να κανει την καλη πραξη του... shot.gif
morrison
Όχι απλά είχε πει και ο Hlr για Τρίτη-Τετάρτη και δεν ήθελα να μπω να σποιλεριάσω...

Ψιλοείδα και το Raw,τουλάχιστον τα σημεία που με ενδιέφεραν,οπότε θα τα πούμε όλα μαζί...
HLR CENATION
Μολις ειδα το εχτριμ ρουλς.Μπορω να πρω οτι τι καταχαρηκα(το ιδιο θα ελεγα πιστεψτε με και αν εχανε ο Σινα).Ειχε να μας δωσει τουλαχιστον 3 ματσαρες ενω δεν ειχε κανενα κακο ματς.

Το usa τσαμπιον ουτε εγω καταφερα να το δω αλλα δεν μου αρσε το αποτελεσμα.ΑΝτιπαθω τον Μαρελα,συμπαθω τον Μιζ που δυστηχως βλεπω οτι τον εχει παρει για τα καλα η κατηφορα.

Παμε στα ματς τωρα.

Ξεκιναω με το γυναικειο.Ευχαριστη οντως η επιστροφη της Λειλα που μου ειχε λειψει...Ενταξει το ματς για γυναικειο καλουτσικο ηταν>Κριμα που εχασε ομως την ζωνη η αγαπημενη μου Νικη Μπελα. 68.gif

Ορτον-Κειν.

Μπορω να πω οτι μου αρεσε...Ισως επειδη ηταν εξτριμ ματς.Παντως σε καμια περιπτωση αυτοι οι δυο δεν με εκαναν να βαρεθω οπως στην ρεσλεμανια.Ειχε καλες στιγμες το ματς αλλα δεν μου αρεσε που τελειωσε μεσα στο ριγκ.Λιγο φαντασια παραπανω δεν θα εβλαπτε.6/10

Τα δυο ματς που δεν ηταν στη καρτα δεν θα τα σχολιασω καν.Αν και ο Ριμπακ λογω σωματοδομης εχει μελλον.

Κοντι-Μπιγκ Σοου.

Αυτο μπορω να πω οτι ηταν το χειροτερο ματς της βραδιας που το εσωσε ομως το εξυπνο τελος.5/10

Τζερικο-Πανκ.

Φανταστικο ματς.Εκπληκτικο.Σιγουρα μεσα στα ματς της χρονις εως τωρα.Φοβερες εναλλαγες ,ωραια συμμετοχη του κοινου-χωρις να πιασει ομως την συμμετοχη του Καλοκαιριου στο Πανκ-Σινα-ωραιο φιναλε.Απλα επικο.Το μονο που μπορω να πω οτι με χαλασε καπως ηταν οτι γελαγε η αδερφη τουΠανκ οταν τις ετρωγε αυτος.Καμια σχεση τοτε με την Ρεβεκα Μαικλς που στο ματς ΗΒΚ-JBL ειχε δωσει ρεσιταλ ερμηνειας.Μακαρι να συνεχιστει η κοντρα τους και να παρει ομως και μια νικη επιτελους ο Κρις.9/10 41.gif

Ντανιελ Μπραιαν-Σειμους.

Μεγαλο ματς ειδαμε και εδω.Ρεσιταλ και απο τους δυο.Φοβερος ο Ντανιελ οπως και ο Σειμους.Απορω γιατι στην wrestlemania δεν τους αφησαν να παλεψουν.8/10

Σινα-Λεσναρ.

Φοβερο ματς και αυτο.Καταφεραν και τον Λεσναρ να μην χασει την δυναμικη του μετα την ηττα του και να μην χασει σε δευτερο σερι ματς ο Σινα.Πρωτη φορα ειδα τον Σινα να ειναι σαν γατακι κατα την διαρκεια ενος ματς.Φοβερος παντως ο Λεσναρ που εχει καταφερει να με κανει να τον αντιπαθησω οσο κανεναν αλλο.θα ηθελα παντως το ματς να ειχε περισσοτερο συγκρουση γιατι οπως εγραψε και ο TWisM ηταν μονοπλευρο την περισσοτερη ωρα. 8/10

Γενικα νομιζω οτι το εξτριμ ρουλς ειναι το καλυτερο ppv της χρονιας μεχρι στιγμης ενω το ευχαριστηθηκα περισσοτερο και απο την wrestlemania.Ισως να φταει που την μανια την ειδαμεσημερι για αυτο μεσημερι δεν ξαναβλεπω wrestling. smile.gif

Μολις ειδα το εχτριμ ρουλς.Μπορω να πρω οτι τι καταχαρηκα(το ιδιο θα ελεγα πιστεψτε με και αν εχανε ο Σινα).Ειχε να μας δωσει τουλαχιστον 3 ματσαρες ενω δεν ειχε κανενα κακο ματς.

Το usa τσαμπιον ουτε εγω καταφερα να το δω αλλα δεν μου αρσε το αποτελεσμα.ΑΝτιπαθω τον Μαρελα,συμπαθω τον Μιζ που δυστηχως βλεπω οτι τον εχει παρει για τα καλα η κατηφορα.

Παμε στα ματς τωρα.

Ξεκιναω με το γυναικειο.Ευχαριστη οντως η επιστροφη της Λειλα που μου ειχε λειψει...Ενταξει το ματς για γυναικειο καλουτσικο ηταν>Κριμα που εχασε ομως την ζωνη η αγαπημενη μου Νικη Μπελα. 68.gif

Ορτον-Κειν.

Μπορω να πω οτι μου αρεσε...Ισως επειδη ηταν εξτριμ ματς.Παντως σε καμια περιπτωση αυτοι οι δυο δεν με εκαναν να βαρεθω οπως στην ρεσλεμανια.Ειχε καλες στιγμες το ματς αλλα δεν μου αρεσε που τελειωσε μεσα στο ριγκ.Λιγο φαντασια παραπανω δεν θα εβλαπτε.6/10

Τα δυο ματς που δεν ηταν στη καρτα δεν θα τα σχολιασω καν.Αν και ο Ριμπακ λογω σωματοδομης εχει μελλον.

Κοντι-Μπιγκ Σοου.

Αυτο μπορω να πω οτι ηταν το χειροτερο ματς της βραδιας που το εσωσε ομως το εξυπνο τελος.5/10

Τζερικο-Πανκ.

Φανταστικο ματς.Εκπληκτικο.Σιγουρα μεσα στα ματς της χρονις εως τωρα.Φοβερες εναλλαγες ,ωραια συμμετοχη του κοινου-χωρις να ποιασει ομως την συμμετοχη του Καλοκαιριου στο Πανκ-Σινα-ωραιο φιναλε.Απλα επικο.Το μονο που μπορω να πω οτι με χαλασε καπως ηταν οτι γελαγε η αδερφη τουΠανκ οταν τις ετρωγε αυτος.Καμια σχεση τοτε με την Ρεβεκα Μαικλς που στο ματς ΗΒΚ-JBL ειχε δωσει ρεσιταλ ερμηνειας.Μακαρι να συνεχιστει η κοντρα τους και να παρει ομως και μια νικη επιτελους ο Κρις.9/10

Ντανιελ Μπραιαν-Σειμους.

Μεγαλο ματς ειδαμε και εδω.Ρεσιταλ και απο τους δυο.Φοβερος ο Ντανιελ οπως και ο Σειμους.Απορω γιατι στην wrestlemania δεν τους αφησαν να παλεψουν.8/10

Σινα-Λεσναρ.

Φοβερο ματς και αυτο.Καταφερα και τον Λεσναρ να μην χασει την δυναμικη του μετα την ηττα του και να μην χασει σε δευτερο σερι ματς ο Σινα.Πρωτη φορα ειδα τον Σινα να ειναι σαν γατακι κατα την διαρκεια ενος ματς.Φοβερος παντως ο Λεσναρ που εχει καταφερει να με κανει να τον αντιπαθησω οσο κανεναν αλλο.θα ηθελα παντως το ματς να ειχε περισσοτερο συγκρουση γιατι οπως εγραψε και ο TWisM ηταν μονοπλευρο την περισσοτερη ωρα. 8/10

Γενικα νομιζω οτι το εξτριμ ρουλς ειναι το καλυτερο ppv της χρονιας μεχρι στιγμης ενω το ευχαριστηθηκα περισσοτερο και απο την wrestlemania.Ισως να φταει που την μανια την ειδαμεσημερι για αυτο μεσημερι δεν ξαναβλεπω wrestling. smile.gif
HLR CENATION
Μολις ειδα το τελευταιο raw.

Τελικα ο κληρος για τον επομενο αντιπαλο του Μπροκ επεσε πανω στον HHH.Λογικα παμε στο σαμερσλαμ...

Ο σιχαμενος ο λαουριναιτις την αξιζει τελικα την γιουχα(παντως εχει πολυ πλακα smiley.gif )
morrison
Aρκετές μέρες μετά το Extreme Rules λέω να τα γράψω,κάπως επιγραμματικά βέβαια,αν έκανα ποστ αμέσως μετά το ppv που έβγαζα καπνούς από τα αυτιά θα έβγαινε πιο σεντονάτο το ποστ... tongue.gif

Λένε ότι το μεγαλύτερο λάθος ενός διαιτητή είναι όταν "διορθώνει" ένα λάθος που ευνόησε μια ομάδα με ένα δεύτερο που ισοφαρίζει τα πράγματα...Κάτι τέτοιο νοιώθω ότι έγινε...

Τα παίρνω από την αρχή...
Ο Rock επιστρέφει,παίρνει το respect που το αναλογεί,κάνει άλογο τον Cena σε περσινή Wrestlemania και Survivor και ερχόμαστε στην φετινή Wrestlemania.
Το πρώτο λάθος,ο Rock νικά ξεκάθαρα τον Cena.

Extreme Rules,o Lesnar έχει επιστρέψει,όλο το Raw έχει χτιστεί στο πόσο dominant είναι αλλά...ο Cena δεν μπορεί να χάσει δύο φορές μας λένε και that's all...

Στο διάολο σενάριο,στο διάολο όλα...

Θέατρο του παραλόγου συνέχεια...
Raw μετά το Extreme Rules ο Lesnar παρουσιάζεται σαν να έχει κερδίσει,δεν υπάρχει καμία διαφορά,έρχεται και ο ΗΗΗ να τον ξορκίσει και φέυγει με σπασμένο χέρι.Για πόσο χαζούς μας περνάνε;Ποιος dominant Lesnar πια;

Η ιστορία θύμισε πολύ το rematch HHH με Taker στην Wrestlemania.
Aν δεν είχες δει το πρώτο ματς,θα νόμιζες ότι ο ΗΗΗ έχει κερδίσει το 2011.Ο Taker του ζητά απεγνωσμένος rematch και ο ΗΗΗ του απαντά σε ένα στιλ "άσε μας ρε γατάκι Callaway που θες και rematch,πέρσι σε διάλυσα-φέτος θα σε τελειώσω"...
Και πάλι το 2011 είχαν λόγους να νικήσει και να φανεί αδύνατος ο Taker ταυτόχρονα.Το streak και το γεγονός ότι σκεφτόντουσαν να το ξανακάνουν.Τώρα ποιος ήταν ο λόγος;Να μην ξαναχάσει ο Cena;
1ον ας μην έχανε από τον Rock που δεν είχε καμία σεναριακή συνέχεια το feud τους
2ον και να ξαναχάσει τι έγινε;Εδώ ο Bryan θα γίνει WWE Champion σε λίγο από μια ήττα σε 18''

Όσο είχα αρχίσει να συμπαθώ τον Cena τον τελευταίο χρόνο(ακόμα και το feud με Kane μου άρεσε,είχε ενδιαφέρον η ιστορία) τόσο τον αντιπάθησα ξανά την Κυριακή.Μπράβο WWE περίμενε έτσι να ξαναχτίσεις face Cena!

Tην Δευτέρα επίσης μάθαμε ότι ο Cena θα κάνει feud με τον Laurinaitis (...και κανάν Τensai μαζί).Γιατί;
Εδώ του Punk του είχε κοστίσει ένα κάρο ματς ο Laurinaitis και δεν έγινε τίποτα,ο Cena που κολάει;
Επίσης όταν ο Cena έχει μόλις κερδίσει τον Lesnar,ποιος θα κάτσει να δει ένα feud Cena vs. Laurinaitis;

Το λογικό ήταν ο Μr.John να έχει κοστίσει την νίκη στον Cena με τον Lesnar.
(ματς στυλ dominant Lesnar στην αρχή,come back του Cena,pin του Cena που δεν μέτρησε λόγω μπερδέματος Laurinaitis στο χάος με τους διαιτητές,νίκη Lesnar)
Tότε,
ο Lesnar θα παρέμενε dominant,
o Cena δεν θα είχε χάσει ξανά στα ισακαι θα είχε λόγο να κυνηγήσει τον Laurinaitis που του στέρησε τη νίκη,
o HHH θα είχε λόγο να εισβάλλει τρελαμένος να βάλει στην θέση τους το Lesnar/Mr.John δίπολο που εξουσιάζουν την εταιρεία.

Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται με το ξεκάρφωτο πρόμο του Cena αμέσως μετά το ματς που κανένας δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει και πού κόλαγε συν τα νέυρα του Lesnar που από ότι διέρρευσε τα είχε πάρει στην πραγματικότητα μετά γιατί θεωρούσε ότι φάνηκε αδύναμος αφού ο Cena αντί να βγει με το φορείο έβγαζε λόγους.

ΜΠΡΑΒΟ WWE! 41.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ May 5 2012, 02:33 ) *
Aρκετές μέρες μετά το Extreme Rules λέω να τα γράψω,κάπως επιγραμματικά βέβαια,αν έκανα ποστ αμέσως μετά το ppv που έβγαζα καπνούς από τα αυτιά θα έβγαινε πιο σεντονάτο το ποστ... tongue.gif

Λένε ότι το μεγαλύτερο λάθος ενός διαιτητή είναι όταν "διορθώνει" ένα λάθος που ευνόησε μια ομάδα με ένα δεύτερο που ισοφαρίζει τα πράγματα...Κάτι τέτοιο νοιώθω ότι έγινε...

Τα παίρνω από την αρχή...
Ο Rock επιστρέφει,παίρνει το respect που το αναλογεί,κάνει άλογο τον Cena σε περσινή Wrestlemania και Survivor και ερχόμαστε στην φετινή Wrestlemania.
Το πρώτο λάθος,ο Rock νικά ξεκάθαρα τον Cena.

Extreme Rules,o Lesnar έχει επιστρέψει,όλο το Raw έχει χτιστεί στο πόσο dominant είναι αλλά...ο Cena δεν μπορεί να χάσει δύο φορές μας λένε και that's all...

Στο διάολο σενάριο,στο διάολο όλα...

Θέατρο του παραλόγου συνέχεια...
Raw μετά το Extreme Rules ο Lesnar παρουσιάζεται σαν να έχει κερδίσει,δεν υπάρχει καμία διαφορά,έρχεται και ο ΗΗΗ να τον ξορκίσει και φέυγει με σπασμένο χέρι.Για πόσο χαζούς μας περνάνε;Ποιος dominant Lesnar πια;

Η ιστορία θύμισε πολύ το rematch HHH με Taker στην Wrestlemania.
Aν δεν είχες δει το πρώτο ματς,θα νόμιζες ότι ο ΗΗΗ έχει κερδίσει το 2011.Ο Taker του ζητά απεγνωσμένος rematch και ο ΗΗΗ του απαντά σε ένα στιλ "άσε μας ρε γατάκι Callaway που θες και rematch,πέρσι σε διάλυσα-φέτος θα σε τελειώσω"...
Και πάλι το 2011 είχαν λόγους να νικήσει και να φανεί αδύνατος ο Taker ταυτόχρονα.Το streak και το γεγονός ότι σκεφτόντουσαν να το ξανακάνουν.Τώρα ποιος ήταν ο λόγος;Να μην ξαναχάσει ο Cena;
1ον ας μην έχανε από τον Rock που δεν είχε καμία σεναριακή συνέχεια το feud τους
2ον και να ξαναχάσει τι έγινε;Εδώ ο Bryan θα γίνει WWE Champion σε λίγο από μια ήττα σε 18''

Όσο είχα αρχίσει να συμπαθώ τον Cena τον τελευταίο χρόνο(ακόμα και το feud με Kane μου άρεσε,είχε ενδιαφέρον η ιστορία) τόσο τον αντιπάθησα ξανά την Κυριακή.Μπράβο WWE περίμενε έτσι να ξαναχτίσεις face Cena!

Tην Δευτέρα επίσης μάθαμε ότι ο Cena θα κάνει feud με τον Laurinaitis (...και κανάν Τensai μαζί).Γιατί;
Εδώ του Punk του είχε κοστίσει ένα κάρο ματς ο Laurinaitis και δεν έγινε τίποτα,ο Cena που κολάει;
Επίσης όταν ο Cena έχει μόλις κερδίσει τον Lesnar,ποιος θα κάτσει να δει ένα feud Cena vs. Laurinaitis;

Το λογικό ήταν ο Μr.John να έχει κοστίσει την νίκη στον Cena με τον Lesnar.
(ματς στυλ dominant Lesnar στην αρχή,come back του Cena,pin του Cena που δεν μέτρησε λόγω μπερδέματος Laurinaitis στο χάος με τους διαιτητές,νίκη Lesnar)
Tότε,
ο Lesnar θα παρέμενε dominant,
o Cena δεν θα είχε χάσει ξανά στα ισακαι θα είχε λόγο να κυνηγήσει τον Laurinaitis που του στέρησε τη νίκη,
o HHH θα είχε λόγο να εισβάλλει τρελαμένος να βάλει στην θέση τους το Lesnar/Mr.John δίπολο που εξουσιάζουν την εταιρεία.

Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται με το ξεκάρφωτο πρόμο του Cena αμέσως μετά το ματς που κανένας δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει και πού κόλαγε συν τα νέυρα του Lesnar που από ότι διέρρευσε τα είχε πάρει στην πραγματικότητα μετά γιατί θεωρούσε ότι φάνηκε αδύναμος αφού ο Cena αντί να βγει με το φορείο έβγαζε λόγους.

ΜΠΡΑΒΟ WWE! 41.gif

Στην ουσια ομως ειναι τοσο απλο...
Γιατι να κερδισει ο Lesnar αφου θα εμφανιστει 35 φορες σε ολοκληρο το χρονο και μετα θα φυγει? Για να παει για τιτλο που κανενας δε θα πιστεψει οτι θα παρει? Για να μας πεισει οτι ειναι ο dominant heel? Εμενα με πειθει και μονο που τον βλεπω, και μονο που κανει 1-2 κινησεις που μοιαζουν βγαλμενες απο το UFC. Για να φανει ο τοπ σταρ του WWE χειροτερος και πολυ πιο αδυναμος απο καποιον που του χρονου τετοια εποχη δε θα ειναι εδω? Ή μηπως για να τον επιβραβευσει ο Βινς που τον παρατησε 8 χρονια πριν μετα το μεγαλυτερο push της δεκαετιας?
Δεν καταλαβα γιατι ο Cena εχασε απο το Rock. Προφανως ομως καποιος λογος θα υπηρχε και ισως τον καταλαβουμε αργοτερα. Αλλα αφου εχασε καθαρα απο το Rock, δε θα μπορουσε να χασει καθαρα(και οχι μονο) και απο το Lesnar. Αν τωρα ο Cena θεωρειται Νο1 στο WWE, με ηττα την περασμενη Κυριακη θα μπορουσε καλλιστα αυτο να αλλαξει. Θα μου πεις, μεσα σε 2 ματς θα αλλαξει αυτο που χτιζοταν επι χρονια? Αν οχι να αλλαξει, θα μπορουσε να αμφισβητηθει. Ειδικα οταν ο ιδιος ο Νο1 γιουχαρεται απο μεγαλο μερος του κοσμου και απο πισω ερχεται καποιος αλλος που ειναι πρωταθλητης εδω και 4 μηνες, ειναι πολυ δημοφιλης σε ολο τον κοσμο και πιθανον ακομα να μην εχει φτασει το peak της καριερας του.
Παντως ως heel o Lesnar εκανε πολυ καλη δουλεια. Ειχα καιρο να ακουσω τοσα χειροκροτηματα για το Cena οσο στο τελος αυτης της ιστοριας. Παντα μαζι με αποδοκιμασιες, αλλα για πρωτη φορα τα χειροκροτηματα καλυψαν τη γιουχα.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 5 2012, 03:54 ) *
Στην ουσια ομως ειναι τοσο απλο...
Γιατι να κερδισει ο Lesnar αφου θα εμφανιστει 35 φορες σε ολοκληρο το χρονο και μετα θα φυγει?

Νομίζω ότι το κάλυψα πριν.
Γιατί το Raw starring Brock Lesnar σενάριο θα έτρεχε καλύτερα.
Και δεν είναι αναλώσιμο σενάριο, θα τραβήξει όλο το χρόνο.
Ήδη θα εξυπηρέτουσε καλύτερα και τα δύο επόμενα feuds
ΗΗΗ vs Lesnar και Cena vs Laurinaitis.
Τώρα ποιος έχει όρεξη να τα δει; Εγώ όχι και εξήγησα τους λόγους.

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 5 2012, 03:54 ) *
Ειδικα οταν ο ιδιος ο Νο1 γιουχαρεται απο μεγαλο μερος του κοσμου και απο πισω ερχεται καποιος αλλος που ειναι πρωταθλητης εδω και 4 μηνες, ειναι πολυ δημοφιλης σε ολο τον κοσμο και πιθανον ακομα να μην εχει φτασει το peak της καριερας του.
Παντως ως heel o Lesnar εκανε πολυ καλη δουλεια. Ειχα καιρο να ακουσω τοσα χειροκροτηματα για το Cena οσο στο τελος αυτης της ιστοριας. Παντα μαζι με αποδοκιμασιες, αλλα για πρωτη φορα τα χειροκροτηματα καλυψαν τη γιουχα.

Μα για κάτι τέτοιες νίκες never give up στυλ γιουχάρεται.
Όσο έχανε και εμφανίζοταν μπερδέμενος στα σενάρια θα γινόταν όλο και πιο συμπαθής ώστε κάποια στιγμή να ήταν πάλι σε θέση να σταθεί σαν νο1 face.
Για αυτό και μόνο το λόγο έπρεπε να χάσει πάλι.
Αφού βλέπεις ότι τον επανιδρύεις σαν face έτσι...
HLR CENATION
Σημερα εχουμε και καλουτσικο ppv για το ΤΝΑ.

To sacrifice.Δυο ματς περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον.Το ΑJ STyles-Angle που μπορει να το εχουμε δει και αλλες φορες αλλα παραμενει ματσαρα μιας και παιζουν δυο απο τους κορυφαιους wrestler ολων των εποχων.

Και το main event ειναι πολυ ενδιαφερον που ο μετρ σε λαντερ ματς Ρομπ Βαν Νταμ θα αναμετρηθει με τον πρωταθλητη Μπομπι Ρουντ.Αν δεν κανω λαθος σε περιπτωση νικης ο Ρουντ γινεται ο μακροβιοτερος πρωταθλητης στην ιστορια του ΤΝΑ.Αλλα το ερωτηαμα ειναι οτι χανει σε λαντερ ματς ο Βαν Νταμ?Και αν ναι πως?
T.W.Is.M.
Ωρα για τις καθιερωμενες προβλεψεις για το αυριανο Οver the Limit.

WWE Championship
CM Punk vs Daniel Bryan
Κοντρα απο το πουθενα με προοπτικες για πολυ ωραια ματς. Αφου ομως ο πρωταθλητης του RAW παιζει εναντιον του challenger απο το Smackdown, ποιος ο λογος για brand division και ποιος ο λογος για 2 τιτλους? Χωρις πολλη αιτιολογηση, νικη του CM Punk, γιατι θεωρω οτι η ιστορια εχει πολυ ψωμι ακομα.

World Championship
Sheamus vs Randy Orton vs Alberto del Rio vs Chris Jericho
Η ιστορια δειχνει να περιστρεφεται γυρω απo Sheamus και Orton. Ο δε Jericho μοιαζει απλα να συμπληρωνει το καρε. Πιστευω οτι θα γινει καλο ματς, δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερο στο σεναριο, καθως ο χρονος ηταν πολυ λιγος για να αναπτυχθει κατι, ειδικα για fatal 4 way, και πιστευω οτι νικητης θα ειναι ο Sheamus, αφου ειναι νωρις ακομα για να χασει τον τιτλο.

Tag team championship
Kofi Kingston & R-Truth vs Dolph Ziggler & Jack Swagger
Επιτελους εχουμε ξανα tag team match σε PPV. Για να μην ξεχνιομαστε, η ταυτοχρονη παρουσια Kofi και Dolph στο ιδιο ματς ειναι σχεδον εγγυηση καλου αγωνα. Οι δυο τους εχουν βγαλει ωραια ματς και το μονο που μπορει να τους εμποδισει αυριο ειναι η ελλειψη συνεχειας λογω του tag team(πρεπει να μπουν και οι αλλοι) και ο περιορισμενος χρονος. Οι πρωταθλητες εχουν λιγο καιρο τους τιτλους, αρα δε βλεπω το λογο να τους χασουν. Νικη για Kofi Kingston & R-Truth λοιπον.

Divas' Championship
Layla vs Beth Phoenix
Αυτο θεωρω οτι ειναι το πιο δυσκολο ματς της βραδιας! Διαβασα πριν λιγες μερες οτι ο λογος που η Kharma δεν εχει επιστρεψει ειναι οτι τελικα εχασε το παιδι που ειχε γεννησει! Ειναι ομως ετοιμη και περιμενει την καταλληλη στιγμη να επιστρεψει. Αρα καταληγω σε νικη της Beth Phoenix, που ποτε δεν καταλαβα γιατι εχασε τον τιτλο απο τη Nikki Bella κι αυτη απο τη Layla. Ενταξει, καλο ειναι να επιστρεψει με νικη και τιτλο η Layla, αλλα δεν ηταν και απαραιτητο.

Για το υπολοιπο PPV περιμενω καποια εμφανιση τουλαχιστον ενος απο τα 3 θηρια που ειναι ακομα αηττητα(Brodus Clay, Lord Tensai, Ryback) και αλλη μια νικη. Δε βρισκω καποιο ενδιαφερον σ αυτο, παρα μονο αν 2 απ αυτους βρεθουν αντιπαλοι(Tensai vs Brodus δηλαδη), αν και δεν υπαρχει καθολου ιστορια απο πισω. Φυσικα το ενδιαφερον υπαρχει στην εισοδο του Brodus Clay...
Τελος, στο pre-show νομιζω οτι ο Kane θα κερδισει το Zack Ryder. Θα μπορουσαν παντως να πουν οτι αυτο το ματς που μεταδιδεται μεσω youtube και wwe.com ειναι για το Internet Championship του Ryder.

PS. Για το ματς John Cena vs Johnny Hegstrand μην περιμενει κανεις να πω κουβεντα. Ειναι σαν να μην υπαρχει.
HLR CENATION
Κατα την γνωμη μου το ppv που διεξαγεται την χρονικη στιγμη του over the limit,καθως και το ppv που διεξαγεται την χρονικη στιγμη του Ηell in a Cell πρεπει να καταργηθουν καθως δεν υπαρχουν τα χρονικα περιθωρεια να χτιστουν οι ιστοριες.

Στα του over the limit τωρα.

WWE Championship
CM Punk vs Daniel Bryan

Εδω βλεπω να γινεται μεγαλο ματς.Βλεπω να κρατα καιρο αυτη η κοντρα.Νικητη βλεπω τον Cm Punk μετα απο ενα εξαιρετικο ματς.

World Championship

Και αυτο το ματς μου αρεσει και περιμενω πολλα.Το κακο βεβαια ειναι οτι δεν εχει καθολου χτισιμο και το στησανε αρπα κολα.
Παντως οπως φαινεται απο τα τελευταια επεισοδια η κοντρα θα συνεχιστει μεταξυ του Σειμους και του Ορτον.Νικητη βλεπω τον Σειμους μετα απο ενα καλο ματς.

Tag team championship
Kofi Kingston & R-Truth vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

Και εδω βλεπω καλο ματς με ρυθμο.Νικη βλεπω για τον Kofi Kingston και R-Truth.

Σινα vs Λαουριναιτις

Εδω δυστηχως βλεπω νικη του τΖον λαουριναιτις.Αμα ηταν οι δυο τους θα εβλπα φυσικα νικη του Σινα αλλα πιστευω οτι θα γινει εξωτερικη παρεμαβαση που θα κρινει τον αγωνα υπερ του Λαουριναιτις.Το θεμα ειναι πιος θα μπουκαρει μεσα.

Divas' Championship
Layla vs Beth Phoenix

Εδω βλεπω νικη της Μπεθ.

Kane vs Zack Ryder

Στανταρακι η νικη του Κειν.

ΥΓ Το κακο του να γραφεις προβλεψεις δευτερος ειναι οτι μερικες φορες φαινεται σαν να αντιγραφεις τον πρωτο.Δευτερο συνεχομενο ppv που φαινεται ετσι. 71.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ May 20 2012, 16:08 ) *
ΥΓ Το κακο του να γραφεις προβλεψεις δευτερος ειναι οτι μερικες φορες φαινεται σαν να αντιγραφεις τον πρωτο.Δευτερο συνεχομενο ppv που φαινεται ετσι. 71.gif

Δε φταιω εγω γι αυτο. Εσυ ησουν ετοιμος και περιμενες τις δικες μου προβλεψεις. Τι να κανουμε, εχω κερδισει με την αξια μου το δικαιωμα να προβλεπω πρωτος... smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 20 2012, 19:18 ) *
Δε φταιω εγω γι αυτο. Εσυ ησουν ετοιμος και περιμενες τις δικες μου προβλεψεις. Τι να κανουμε, εχω κερδισει με την αξια μου το δικαιωμα να προβλεπω πρωτος... smiley.gif

Χαχα...Αν κρινω απο τα αποτελεσματα των προβλεψεων των τριων που δινουμε πρεπει να γραφω τελευταιος. smiley.gif
morrison
Aς τα γράψω και από εδώ μία...

Έχω δει ελάχιστα πράγματα μετά το Extreme Rules...
Από την μία η φυσιολογική πτώση στο ενδιαφέρον μετά την Mania(...και την Xtreme Rules εποχή) και από την άλλη το κακό κατά την γνώμη μου booking του Extreme Rules μου έριξαν αρκετά την διάθεση.
Εντάξει μεσολάβησαν και κάτι Final Four που με έστρεψαν μακριά από wrestling κάτι μέρες.. tongue.gif
Σκεφτόμουν να μην κάνω προβλέψεις σε αυτό το ππβ αλλά οκ,παιχνίδι είναι...Θα τις μπουμπουνίσω πάλι...

Zack Ryder vs Kane
(στις 02:30 στο κανάλι του WWE στο YouTube και το wwe.com)

Διαβάζω ότι ο Kane πήρε κάποιες νίκες μέσα στον μήνα οπότε ας πούμε ότι δεν είναι καμμένο χαρτί.
Επίσης το γεγονός ότι το ματς δεν είναι στο ppv συν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο build up με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι το ματς αυτό που θα ανεβάσει το στάτους του Ryder ξανά.Πάω με το φυσιολογικό φαβορί,Kane.

Divas title
Layla © vs Beth Phoenix

Bαρέθηκα να περιμένω την Kharma και την επιστροφή της...
Με ή χωρίς Kharma πάντως δεν βλέπω λογική σε νίκη της Beth...Χάνει τον τίτλο από τις Bellas οι οποίες απόλυονται αμέσως μετα..νο1 ξεκάρφωτο.
Παίρνει τον τίτλο η Layla μετά,γιατί;Για να τον ξαναχάσει από την Beth;Θα πω Layla.

Tag Team titles
Kofi Kingston & R-Truth © vs Ziggler & Swagger

Eλπίζω η Rosa Mendes να είναι καλά καταρχήν,διάβασα ότι τράκαρε χτες-προχτές.
Ελπίζω επίσης να μην κόψει το ατύχημα αυτό το σενάριο που λογικά θα φέρει τους Primo και Epico υπό τις οδηγίες του AW ξανά στους τίτλους...
Κατά τα άλλα Kingston/Truth.

World Championship

Mατς που έχει προοπτικές.
Βέβαια ο Jericho πετάχτηκε κάπως άγαρμπα στο άλλο title picture και διάβασα και το πλέον κουφό,ο Del Rio που διεκδικεί τον τίτλο στο ππβ να μην εμφανίζεται στο τελευταίο Raw.Τουλάχιστον ελπίζω να πήγε στο Smackdown αν και με την μορφή που έχουν πλέον τα δύο brands δεν πολυσώζεται...
Sheamus νικητής και μετά feud με Del Rio και Orton vs Jericho στο επόμενο...

WWE title
CM Punk © vs Daniel Bryan

Dream match αλλά και αυτό χωρίς ιδιαίτερο build up...
Νίκη Punk αλλά ελπίζω να συνεχιστεί και το τέλος του feud να βγάλει πρωταθλητή τον Bryan.Δεν είναι ότι συμπαθώ περισσότερο τον Bryan απλά είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων...

John Cena vs John Laurinaitis

Πιστεύω ότι θα είναι main event...
Aρχικά προφανώς δεν είναι ματς αυτό...Εκεί που έχεις Cena vs Rock και Cena vs Lesnar να πετάς αντίπαλο τον Laurinaitis δεν είναι πολύ εμπορικό,ότι και να γίνει στο ματς.
Πολύ δύσκολο σαν πρόβλεψη πάντως...Όλα δείχνουν νίκη Johnny και όχι John.
Όπου και να δεις κυριαρχεί ένα σενάριο,μπάσιμο Big Show,νίκη Laurinaitis και έπειτα είτε ο Cena πάει να ξεκουραστεί,είτε αρχίζει feud με υποδουλωμένο μεν-heel δε Big Show.
Δεν είναι πολύ προβλέψιμο όμως;Από ότι κατάλαβα το ίδιο το Raw οδήγησε σε αυτήν την σκέψη τις προηγούμενες εβδομάδες.
Ότι κάποιος θα έρθει είναι δεδομένο πάντως,το να γίνει ένα single match μεταξύ Cena vs Laurinaitis είναι αδιανόητο.
Όμως θα είναι αρκετό;Μήπως ο mr.Johnny έχει κουράσει και θέλουν να τον βγάλουν λίγο από την τηλεόραση μας;
Ο Teddy Long δεν έφυγε ποτέ εξάλλου...παράμενει εκεί,αν ήταν να μην είχαν σχέδια για αυτόν θα τον είχαν βγάλει από τις οθόνες μας μετά την Mania...
Mε πολύ δυσκολία,οριακά σχεδόν θα πω νίκη Cena...
Μπορεί το booking να βγαίνει καλύτερα αν νικήσει ο Johnny αλλά μου φαίνεται πολύ προβλέψιμο,πολύ προφανές για να γίνει.
Σε κάθε περίπτωση μόνο ο Dave μπορεί να σώσει το ματς,βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση θα άλλαζα την πρόβλεψη... smile.gif

T.W.Is.M.
Ερημια και παλι... Περιμενω αντιδρασεις για το PPV.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 22 2012, 23:30 ) *
Ερημια και παλι... Περιμενω αντιδρασεις για το PPV.

Τσαφ-τσουφ ο υπολογιστης μου καταφερε μετα απο 3 μερες που δεν τον εκλεινα καν τις νυχτες να μου το κατεβασει το PPV. icon_drunk.gif

Τωρα για το over the limit.Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα αλλα δεν ηταν και τραγικο.

Ξεκινησε με ενα Battle Royal που ηταν απλως καλο.Νομιζα οτι θα νικαγε ο Μιζ μαλιστα αλλα επεσα εξω.

Το tag team μπορω να πω οτι μου αρεσε.καλο ρυθμος,ειχε αυτα που περιμεναμε.Κυριως λογω Κοφι.

Στην συνεχεια το ματς για το WHC νομιζω οτι ηταν το καλυτερο ολων.Φοβερος ρυθμος,λαβες υποταγης ολοι ηταν πολυ καλοι.Τωρα προβλεπω χωρις να εχω δει το raw οτι οαμε για Σειμους-Ορτον.Θα προτιμουσα παντως ενα Σειμους-Ντελ Ριο.

Το Ιντερκοντινεταλ πολυ καλο ματς.Εγω νομιζα βεβαια οτι θα κραταγε πολυ καιρο τη ζωνη ο Κοντυ αλλα επεσα εξω.Πολυ ωραιο ματς λοιπον και νικη του Κριστιαν που επεστρεψε με μια μεγαλη νικη.

Το Πανκ-Ντανιελ το περιμενα καλυτερο.οχι πως δεν ηταν καλο βεβια αλλα απο αυτος τους δυο περιμενεις κατι καλυτερο.

Pεριττο να πω πως ο Ντανιελ με χει κανει ρομπα και βγαινει λιρα εκατο για το wwe.

To Σινα-Λαουριναιτις ειχε πλακα.Τολμω να πω οτι μου αρεσε αν και ηταν προβλεψιμη η παρεμβαση του Μπιγκ Σοου.Οπως ειχε γραψει και ο Μορισον την Κυριακη καλυτερα βεβαια να ειχε εμφανιστει κανας Μπατιστα.θα εβγαινε μαλιστα πανω που εκλεινε δυο χρονια εκτος wwe.

Σε γενικες γραμμες ηταν ενα μετριο ppv αλλα εδω που τα λεμε δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο γι αυτη την χρονικη περιοδο.

captain charisma
πηρε ζωνη ο καπετανιος??αυτο εχει σημασια κι ας ειναι υποδεεστερος τιτλος πλεον
HLR CENATION
QUOTE(captain charisma @ May 24 2012, 02:42 ) *
πηρε ζωνη ο καπετανιος??αυτο εχει σημασια κι ας ειναι υποδεεστερος τιτλος πλεον

H ειδηση μαλιστα ειναι οτι εγινε και face. wink.gif
T.W.Is.M.
Την επομενη εβδομαδα επιστρεφει ο Βινς σε τριωρο επεισοδιο. Διαβασα μαλιστα προσφατα οτι το WWE επικεντρωνεται περισσοτερο στα εβδομαδιαια σοου, σε σημειο που δε δινει προτεραιοτητα στις πωλησεις των PPV, αλλα στις τηλεθεασεις του RAW και του Smackdown και τα PPV θα χρησιμοποιηθουν και για να κρατησουν τον κοσμο καθε βδομαδα κοντα στο σοου! Περιεργη προσεγγιση, αλλα ισως σκεφτονται οτι η παρακολουθηση του RAW και του Smackdown θα φερει τον κοσμο σε συχνη επαφη με το προιον και θα φερει απο μονες του πωλησεις στα PPV. Ισως σκεφτονται οτι η κριση μειωνει τη δυνατοτητα για εξοδα, οπως αγορα PPV, και ζητανε να κρατησουν το κοινο τους μεσω των εβδομαδιαιων σοου, που δεν απαιτουν επιπλεον εξοδα. Παντως, οπως και να εχει το πραγμα, αναμενεται με ενδιαφερον η συνεχεια των 2 εβδομαδιαιων εκπομπων στους επομενους μηνες.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 6 2012, 17:43 ) *
Την επομενη εβδομαδα επιστρεφει ο Βινς σε τριωρο επεισοδιο. Διαβασα μαλιστα προσφατα οτι το WWE επικεντρωνεται περισσοτερο στα εβδομαδιαια σοου, σε σημειο που δε δινει προτεραιοτητα στις πωλησεις των PPV, αλλα στις τηλεθεασεις του RAW και του Smackdown και τα PPV θα χρησιμοποιηθουν και για να κρατησουν τον κοσμο καθε βδομαδα κοντα στο σοου! Περιεργη προσεγγιση, αλλα ισως σκεφτονται οτι η παρακολουθηση του RAW και του Smackdown θα φερει τον κοσμο σε συχνη επαφη με το προιον και θα φερει απο μονες του πωλησεις στα PPV. Ισως σκεφτονται οτι η κριση μειωνει τη δυνατοτητα για εξοδα, οπως αγορα PPV, και ζητανε να κρατησουν το κοινο τους μεσω των εβδομαδιαιων σοου, που δεν απαιτουν επιπλεον εξοδα. Παντως, οπως και να εχει το πραγμα, αναμενεται με ενδιαφερον η συνεχεια των 2 εβδομαδιαιων εκπομπων στους επομενους μηνες.

Το σμακ τον τελευταιο καιρο μ αρεσει και νομιζω οτι εχουν κανει προσπαθειες να το αναβαθμισουν.Προσφατα ειδμα μαλιστα και ματς για τον wwe τιτλο μεταξυ του Πανκ και του Κειν.κακη εξελιξη παντως οτι χωσανε τον κειν στην κοντρα αναμεσα σε αυτους τους δυο.

Επισης απο το σμακ μ αρεσει η ομαδα των Ονιλ-Γιανγκ και αυτος ο καινουργιος με το μουσι που νικησε στο τελευταιο επεισοδιο τον Εζεκιελ Τζακσον μ αρεσει το γκιμικ του.
reignman
Τwism (και αλλοι γνωστες) θα ηθελα την αποψη σου/σας για τον Ραινχαρτ. Πιστευετε θα εχει εξελιξη ή θα καταληξει Jobberas?
HLR CENATION
QUOTE(reignman @ Jun 7 2012, 17:16 ) *
Τwism (και αλλοι γνωστες) θα ηθελα την αποψη σου/σας για τον Ραινχαρτ. Πιστευετε θα εχει εξελιξη ή θα καταληξει Jobberas?

Kαλως τον.Παντα χαιρομαι να βλεπω νεα προσωπα στο τοπικ εκτος της γνωστης 4αδας.Ο Ραινχαρτ ποιος ειναι?
reignman
lol Καλως σε βρηκα φιλε , λαθος εκανα happy.gif Ραιμπακ εννοουσα. ο τυπος με τις κραυγες FINISH HIM!
HLR CENATION
QUOTE(reignman @ Jun 7 2012, 18:08 ) *
lol Καλως σε βρηκα φιλε , λαθος εκανα happy.gif Ραιμπακ εννοουσα. ο τυπος με τις κραυγες FINISH HIM!

Eγω τον παω πολυ.Νομιζω οτι δεν ειναι μακρια η μερα που θα τον δουμε παγκοσμιο πρωταθλητη.Τρομακτικος.χαχα...Ειδικα τοτε με το πρηξιμο στα ματι ηταν...

Παντως δεν μ αρεσει που παλευει συνεχεια με τοπικους παλαιστες.Θα ηθελα να τον δω απο τωρα σε μεγαλυτερους αγωνες.

edit. Ηδη τον συγκρινουν με τον Γκολνμπεργκ.Βεβαια δεν ξερω αμα ειναι καλο αυτο.
reignman
Μμμ ανεβαζουν τον πηχη τοσο ψηλα και τοσο γρηγορα?

Πως γινεται να τον συγκρινεις με τον ΜΠΙΛ θεο ΓΚΟΛΝΤΜΠΕΡΓΚ (εμενα ηταν απο τους αγαπημενους μου) οταν μεχρι στιγμης εχει παλεψει με διαφορους ραντομαδες?
HLR CENATION
QUOTE(reignman @ Jun 7 2012, 18:22 ) *
Μμμ ανεβαζουν τον πηχη τοσο ψηλα και τοσο γρηγορα?

Πως γινεται να τον συγκρινεις με τον ΜΠΙΛ θεο ΓΚΟΛΝΤΜΠΕΡΓΚ (εμενα ηταν απο τους αγαπημενους μου) οταν μεχρι στιγμης εχει παλεψει με διαφορους ραντομαδες?

Βλεπειις wwe φιλε?Παντως φανηκε οτι εισαι φαν του Γκολνμπεργκ απο οταν ρωτησες για τον Ραιμπακ. smiley.gif

Ο ΤWISM οπως και ο Μορισον ειναι πιο ειδικοι απο μενα αλλα νομιζω οτι καποια στιγμη ο Ραιμπακ θα γινει πρωταθλητης.

Για την ακριβεια λενε οτι μοιαζει στον Γκολνμπεργκ οπως μοιαζει και ο Μευσον Ραιαν στον Μπατιστα. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.