Mάλιστα,γράφω προβλέψεις τόσο νωρίς μετά από πάρα πολύ καιρό που ήμουν όλο στο παρά ένα...
Καταρχήν νομίζω ότι το Extrme Rules ppv σωστά γίνεται μετά από τη Μάνια.
Όποιο ppv και να ήταν θα είχε την ίδια μορφή...Πολλά ματς ρεβάνς από την Μάνια που όμως για να έχουν κάποια οντότητα σαν ξεκαθάρισμα από την μία και να διαφοροποιούνται από την άλλη θα έχουν extreme κανόνες.
Οπότε όταν το 80% των αγώνων έχουν αναγκαστικά extreme όρους τότε γιατί να μην φτιάξεις ένα gimmick ppv και να το τονίσεις;
US Title
Santino Marella © vs Miz
Ματς που προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν έχει κανένα χτίσιμο.Μου μοιάζει ότι περισσότερο γίνεται για να εγκαινιάσει το pre show στο youtube παρά ότι έχουν σχεδιάσει κάτι για αυτό.Δεν πιστεύω ότι ο Miz θα φύγει σήμερα αν χάσει οπότε θα πω νίκη
Santino που είναι ανεβασμένος και τα πάει καλά με τη ζώνη.
Divas title
Nikki Bella © vs Beth
Nikki Bella και συμφωνώ 100% με αυτό που γράφει ο T.W.Is.M.
I really hope that in one year when i come back you two will still be here...(στο 4:25)
Intercontinental Title
Cody Rhodes vs Big Show ©
Θα επιμείνω σε αυτό που είπα και στην Μάνια.Δεν βλέπω τι άλλο να την κάνει την ζώνη ο Cody...Nα γίνει τράμπα μόνο και μόνο για να κάνει Wrestlemania moment o Show;Μπορεί αλλά θα επιμείνω...
Big Show...
Falls Count Anywhere
Kane Randy vs Orton
Πολύ ανοιχτό για εμένα.Ο Kane πήρε την Μάνια αλλά ενδιάμεσα ο Orton ισοφάρισε άρα μπορεί να χάσει σήμερα πρακτικά...Είναι στο 1-1,όχι στο 1-0 το feud.
Έχω την ίδια σκέψη με την Μάνια...Πρέπει να κερδίσει ο Kane,o Οrton δεν έχει ανάγκη την νίκη.Ακόμα και αν χάσει,όποτε θέλει να γίνει main eventer έρχεται και αρχίζει τα rko,δεν είναι πρόβλημα.Ο Kane το χρειάζεται περισσότερο και ίσως τελικά να μην τον θεωρούν καμμένο χαρτί...
Είναι στη μέση ο Orton που όπως και άλλοι superstars του επιπέδου του μπορεί να πετύχει οποιαδήποτε αποτέλεσμα στην πιο άκυρη στιγμή.Θέλω να κερδίσει ο
Κane και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνει.
2-out-of-3 Falls World Heavyweight Title
Sheamus © vs Daniel Bryan
To πιο σίγουρο της κάρτας.
Sheamus αλλά το θέμα είναι ο τρόπος...
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι Σίμος θα πιναριστεί καθαρά έστω και μια φορά...Ναι 2-1 αλλά το πιν του Bryan θα είναι μετά από κάποια ύπουλη κίνηση θα έλεγα.
Ο Bryan μου αρέσει παλαιστικά,σε ποιον δεν αρέσει.
Το gimmick δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά το θεωρώ άκυρο να έχεις έναν τέτοιο παλαιστή στο ρόστερ σου και να τον προωθείς με enertainαριστικα κόλπα.Τόσους άλλους έχεις...Ο χαρακτήρας του θα έπρεπε να προβάλει περισσότερο το παλαιστικό του στοιχείο και όχι τα yes,yes,yes.
Δεν με χαλάει το gimmick αυτό καθαυτό δηλαδή,με χαλάει να έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο να το παίζει.
Chicago Street Fight WWE Title
CM Punk © vs Chris Jericho
Το άλλο πολύ δύσκολο της βραδιάς.
Aν υποθέσουμε ότι ο Κρις θα κάτσει μέχρι το Summerslam τότε μας μένουν άλλοι 3,5 μήνες.Αρκετό μεγάλο διάστημα...
Αν χάσει σήμερα το feud με Punk θα πρέπει να τελειώσει,θα είναι αστείο να συνεχιστεί.
Οπότε τι κάνει μέχρι τότε;Θα ασχοληθεί με κάποιον άλλον;
Δεν νομιζω.Έχω την αίσθηση ότι ο Jericho ήρθε καθαρά να κάνει feud με τον Punk,να τον ανεβάσει,να τον αφήσει πρωαθλητή και best in the world.
To feud έχει ψωμί για εμένα.Δεν το βαρέθηκα,ίσα ίσα μετά την Μάνια έγινε καλύτερο.Το λογικό είναι και το ματς να είναι καλύτερο σήμερα...Γενικά παίρνει πολύ συνέχεια ακόμα.
Νίκη σήμερα του
Jericho,πριν φύγει παραδίδει ξανά τον τίτλο στον Punk.
Extreme Rules
John Cena vs Brock Lesnar
Αν χάσει σήμερα ο Lesnar θα είναι ανέκδοτο ο ίδιος.Όλο το χτίσιμο για την επιστροφή του θα πάει στον βρόντο.Τι ass kicker μετά;Tι βίντεο να παίξεις;
Καμμένο χαρτί θα είναι...
Το καλύτερο που έχει συμβεί ποτέ στον Cena είναι ότι επιτέλους χάνει και φαίνεται ανθρώπινος.Είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει απο αυτόν εδώ και πάρα πολύ καιρό...
Το σενάριο βρίσκεται στην αρχή του ακόμα...Βλέπουμε ότι ο Lesnar θα κυριαρχήσει αξιώνοντας παραλόγες απαιτήσεις την ώρα που ο Cena θα παλεύει με τους φόβους και τις αμφιβολίες του.Ήδη ο Edge τον πίεσε να είναι ανταγωνιστικότερος...
Πιστέυω ότι αν κερδίσει ο Cena θα είναι ότι πιο γελοίο θα έχω δει ποτέ στο WWE.
Θα κάψουν ένα μεγάλο draw της εταιρείας,τον Lesnar και θα κόψουν στην μέση ένα υποσχόμενο σενάριο που ήδη κάνει καλό στον Cena...Δεν βλέπω να έχει λογική οποιαδήποτε αποτέλεσμα πέρα από καθαρή νίκη του
Lesnar.