Aν και ειναι νωρις για προβλεψεις βλεπωντας την καρτα και την αναλυση του T.W.Is.M μου μοιαζει αρκετα προβλεψιμο PPV...
Κατα βαση συμφωνω σε ολα απλα ισως σπασει το Edge vs Orton που ειναι αρκετα ανοιχτο(αν και βασικα και εγω βλεπω Orton),το McIntyre vs Kingston(κατι μου λεει οτι ηρθε η ωρα να χασει τον τιτλο ο Drew)ενω πιθανολογω οτι ισως να δωσουν μια καθαρη νικη στον Swagger για λογους push...Αν και το dq μεσα ειναι...
Ποιον βλεπεις για gm;
Κατα βαση συμφωνω σε ολα απλα ισως σπασει το Edge vs Orton που ειναι αρκετα ανοιχτο(αν και βασικα και εγω βλεπω Orton),το McIntyre vs Kingston(κατι μου λεει οτι ηρθε η ωρα να χασει τον τιτλο ο Drew)ενω πιθανολογω οτι ισως να δωσουν μια καθαρη νικη στον Swagger για λογους push...Αν και το dq μεσα ειναι...
Ποιον βλεπεις για gm;
To DQ του Swagger ειναι πιο πολυ διαισθηση. Μεχρι στιγμης δε μου εχει βγει στα τελευταια PPV, ισως μου βγει τωρα(το περσινο DQ του CM Punk εναντιον του Jeff Hardy παντως το ειχα πετυχει).
Οσο για τον McIntyre εμενα κατι μου λεει οτι εχει ερθει προ πολλου η ωρα να χασει και τον τιτλο και τη δουλεια του, αλλα αυτο το κατι το λεει μονο σε μενα, οχι στο Βινς!
Για GM υποψιαζομαι τον "καλυτερο που υπηρχε, τον καλυτερο που υπαρχει και τον καλυτερο που θα υπαρξει ποτε"! Εχει δηλωσει οτι θα ενδιαφεροταν να μεινει κι αλλο, εχει εναν τιτλο που προφανως δεν προκειται να υπερασπισει, αρα πως αλλιως να τον εκκενωσει?
Και για να το συνεχισω, αν αυτη η υποψια επαληθευτει, καποιος πρεπει να παρει τον κενο τιτλο. Αν λοιπον γινει κατι αντιστοιχο με αυτο που ειχε γινει στο Smackdown με το IC, ποιος θα παρει τον τιτλο? Δεν πιστευω ξανα ο Miz, αλλιως γιατι να τον χασει? Μηπως λοιπον ο Ted Jr? Και αν ναι, ποιον θα κερδισει για να παρει τον τιτλο? Φανταζομαι τον R-Truth. Επειδη ομως 2 νικες επι του ιδιου αντιπαλου πεφτουν πολλες σε τοσο μικρο διαστημα, μηπως ο R-Truth κερδισει την Κυριακη? I'm just saying...που ελεγε προπερσι κι ο Hurricane Helms(που τον θυμηθηκα αυτον ε? παει στο TNA παντως).