Ξεκινάει με Authority το ppv. Καμία παρέμβαση. Όπως προείπα, την προηγούμενη φορά όντως δεν έγινε καμία παρέμβαση στο ματς.
1. Αρχίζουμε με το ανδρικό 5 on 5 match. Θεός Cody απλά. Έλιωσα με το twerking
Πάει ο Ambrose. Πολύ νωρίς. Πίστευα θα φύγει τελευταίος και έτσι το έπαιξα στο fourdown. Τρομεροί οι Usos.
Έξω και ο Swagger. Περιμένω τώρα αρκετούς αποκλεισμούς από την άλλη ομάδα τώρα.
Απίστευτο! Και ο Cesaro εκτός! Αν κερδίσουν οι heels (ψιλοαποκλείεται) τότε κάποιοι δεν είναι καλά.
Πρώτος αποκλεισμός για τους faces ο Jey Uso. Πάει και ο Cody. Μεγάλη απώλεια. Τρομερή χημεία Reigns-Rollins. Φοβερή tag team. Και ο Jimmy Uso έξω! Mysterio & Goldust vs Rollins & Reigns. Απίστευτα πράγματα.
Πάει ο Rollins! Μόνος ο Reigns. Αποκλείει τον Goldust.
Really? Really? 4 μόνος του ο Reigns και ήττα των faces; Και θα κερδίσουν και οι Wyatts; Ειλικρινά σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω. Ήμαρτον με το θάψιμο κάποιων. Γύρισε ένας σημαντικότατος wrestler και αντί να τον βάλουνε να αποκλείσει τον τελευταίο και να πάρει το ματς, τον βάζουν να αποκλειστεί τελευταίος. Δεν ξέρω τι να πω πια. Ακόμα μία τελείως λανθασμένη ιδέα. Καλό να υπερτονίζεται ο κακός χαρακτήρας, αλλά να δώσουμε λίγη σημασία και στους faces. Για αυτούς έρχεται ο κόσμος και όταν τους βλέπει να χάνουν διαρκώς, τότε απογοητεύονται και δεν έρχονται καν να δούνε τους αγώνες. Λιγότερα εισιτήρια, λιγότερα λεφτά. Περισσότερες νίκες στους faces στα μεγάλα ppv Vince. That's best for business!
2. Συνεχίζουμε με IC. Σύντομος αγώνας, καλός σχετικά με λογικό τέλος. Langston aaaall the way!
3. Divas τώρα. Από την αρχή φαίνεται ότι η Fox είναι καλύτερη από τις μισές Total Divas. Ξέρω είμαι χοντρόπετσος, αλλά δεν μπορώ. Πάντως την ξεφορτώθηκαν γρήγορα. Πάνε και Cameron-Rosa. Έξω και η Summer Rae. Εκτός και η Eva Marie. Όχι που θα τα βάλεις με την Kaitlyn. Και εσύ Naomi μία από τα ίδια
Κάποτε για να χάσει η Kaitlyn χρειαζόταν ώρα αγώνα. Τώρα την αποκλείει μία Bella, την οποία αποκλείει η Aksana, την οποία αποκλείει η άλλη Bella. Δεν προλαβαίνω να τα γράφω
Η Jojo ένα roll up και πολύ της ήταν. Δεν την πιστεύουν ακόμα για κάτι παραπάνω. Τεράστια Natalya με το κλασσικό sharpshooter. Νίκη στις Total Divas. Συνεχίζω να ξεχωρίζω Tamina, Kaitlyn, Natalya.
Πολύ ανασφαλής ο Orton στο backstage.
4. Ryback; Λογικά για open challenge. Maaaaaark Henry! Ελπίζω να μην έχουν εξίσου κακό αγώνα με τη WM. Αντιστροφή των ρόλων σε σχέση με τότε με face Henry, heel Ryback. Βλέπω τον Ryback να μπαίνει στο Hall of Pain.
Αργός αγώνας. Τρομερή η δύναμη του Ryback, ελπίζω να συμμορφωθεί στα αποδυτήρια, αν όντως προκαλεί πρόβλημα και να ξαναγίνει face, γιατί είναι αποτυχημένος ως heel.
5. Χαμός για Cena. Του έφυγε το πρωτάθλημα όπως έμπαινε στο ρινγκ. Χαμός θα γίνει στις σατιρικές σελίδες για το wrestling
Δεν τον έχουν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.
Πολύ καλός αγώνας. Στην αρχή πολύ μονόπλευρος και με ξενέρωσε, όπως και ότι το τέλος ήταν ίδιο ακριβώς με το προηγούμενο ματς. Όμως από τη μέση μετά έγινε πιο αργός με περισσότερα submissions, οπότε μου άρεσε πιο πολύ. Ο Cena έκανε κινήσεις που δεν τον έχουμε ποτέ ξαναδεί να κάνει αποδεικνύοντας ότι δεν είναι παλαιστής που ξέρει 3 κινήσεις όπως όλοι τον κατηγορούν. Λογική η νίκη του και για να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος contender ή αν θα παραμείνει ο Del Rio.
6. Ώρα για την ξενέρα που βλέπω να έρχεται ολοταχώς όπως στο πρώτο ματς της βραδιάς.
ANTE ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ WYATTS! The Best and the Beard! Τρομερή χημεία από τους 2 main eventers. Πάλι οι Wyatts δεν μου φαίνονται κάτι το ιδιαίτερο για το τόσο push που παίρνουν. Ωστόσο το ματς ήταν πάρα πολύ καλό και τα "This is awesome" ήταν πολύ λογικό που ακουγόντουσαν. Θα συνεχίσει πάντως η κόντρα.
Γιατί έχει θέμα ο Orton με τον Cena; Φοβάται μη του φάει τη θέση ως face of the WWE; Μα δεν την του την πήρε ποτέ ο Orton
Πάντως αν όντως ισχύει ότι Cena-Orton είναι κολλητοί εκτός εταιρίας, τότε έχει πλάκα όλη αυτή η κόντρα που είχαν και η αντιπάθεια και καλά από τον Orton.
7. Main event λοιπόν ο αγχωμένος Orton με τον ψύχραιμο Big Show.
Ωραίες μη παρεμβάσεις. Θέλω Orton επικίνδυνο, όχι Orton που εκμεταλλεύεται την παρέμβαση της Authority και κάνει σε όλο το ματς ένα RKO και ένα Punt Kick. Επίσης το ματς μου φάνηκε πάρα πολύ μικρό για main event. Τα προηγούμενα 2 πρέπει να είχαν μεγαλύτερη διάρκεια, αν δεν κάνω λάθος.
Εξαιρετική κίνηση από το WWE. Κι άλλη προώθηση και κύρος στο WHC με τον Cena να βγαίνει έξω και να το επιδεικνύει απέναντι στον Orton. Δεν ήταν κακό ppv, αλλά ήθελα περισσότερο SS elimination match. Δεν το νιώσαμε όσο θα έπρεπε.
Καληνύχτα λοιπόν, ευτυχώς οι Δευτέρες είναι ελεύθερες από μάθημα, οπότε let the sleep begin!