QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 16 2013, 16:45 )
Θα σου απαντήσω αύριο το απόγευμα(μπορεί και σήμερα αν προλάβω να παω στουσ γονείς μου) που θα εχω ίντερνετ για λίγη ώρα. Όλα ομωσ ξεκίνησαν απ την επιθυμία μου να δω τέτοια σημάδια. Η πρόβλεψη αυτή παντωσ μου θύμισε αυτή που είχα κάνει πρόπερσι στο rumble των 40 ατόμων που είχα βρει τον del Rio για νικητή. Μετά ακολούθησαν μεγαλες αστοχιες βέβαια. Σαν εισαγωγή θα σου πω ότι χρησιμοποίησα την εις άτοπο απαγωγή για να φτάσω σε 3 υποψήφιους και μετά μπήκε το ένστικτο που έλεγα προχτες.
Επειδη το ειχα υποσχεθει:
Κατ αρχην ο Swagger θα ηταν ξαναζεσταμενο φαγητο μετα απο 2 προσπαθειες για προωθηση χωρις αποτελεσμα.
Ο Cesaro απ οτι ξερω εχει υποστηρικτες και "αντιπαλους" στην εταιρια. Οταν καποιοι δε σε υποστηριζουν, δυσκολα παιρνεις μακροπροθεσμο push.
Ο Rhodes ειναι αρκετα χρονια και αν ηταν να παρει τετοια προωθηση, θα ειχε γινει. Τουλαχιστον μεσω ΜΙΤΒ.
Τελος, ο Fandango ειναι πολυ λιγο καιρο στο κυριο ροστερ και στο προηγουμενο PPV επροκειτο να παιξει για το Intercontinental Championship, αν δεν παθαινε διασειση. Ο αντικαταστατης του κατεληξε να κερδισει τον τιτλο, αρα υποθετω οτι αν επαιζε μπορει να κερδιζε κι ο ιδιος. Αν λοιπον προκειται να προωθηθει ψηλα, μαλλον αυτο θα γινει πιο σιγα. Με καποια επιφυλαξη λοιπον τον εβγαλα κι αυτον.
Μενουν 3 υποψηφιοι λοιπον.
Ο μεν Ambrose θα ειχε απο πισω την καλυτερη ιστορια(* τη γραφω στο τελος για να μη χασω τον ειρμο), αλλα αυτη θα απαιτουσε γρηγορο cash in. Ταυτοχρονα κατεχει και το US Championship, το οποιο επιβραδυνει τη χρησιμοποιηση της βαλιτσας. Αν κερδιζε ο Ambrose, θα ηταν η αρχη του τελους για τη Shield και δε νομιζω οτι εχει φτασει αυτη η ωρα ακομα.
Ο δε Barrett εχει ολες τις προδιαγραφες για main event, αλλα κατι δε μου παει καλα. Ειχε τη μεγαλη ευκαιρια με τη Nexus και δεν τον προχωρησαν. Του δοθηκε αλλο ενα stable, η Corre, αλλα δεν προχωρησε ουτε εκει. Ειχε μια κοντρα με τον Orton, που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σαν τεστ για τα main event, αλλα κι απο κει τιποτα. Περσι λεγοταν οτι θα παρει ενα μεγαλο push, αλλα δεν εγινε.
Κατι μου ελεγε λοιπον οτι δε θα κερδισει ουτε αυτος και κατεληξα στον Sandow. Δεν ειχε χασει καμια ευκαιρια, ηταν στο καλυτερο χρονικα σημειο(δεν ειχε ουτε πολυ ουτε λιγο χρονο στο WWE) και ειχε ετοιμη ιστορια για να απασχοληθει αμεσα, ωστε να μεινει στο προσκηνιο(ποσες φορες ειχε αναφερθει οτι θα μεινουν φιλοι με το Rhodes, αν κερδισει ενας απ τους δυο, πραγμα που παραπεμπει σε μεταξυ τους κοντρα). Προερχοταν απο κοντρα με μεγαλο ονομα και οι ηττες δεν εχουν τοση σημασια. Απ το Sheamus εχανε αλλωστε, οχι απο το Zack Ryder. Τελος, υπηρχε κι ενα ασημαντο φαινομενικα γεγονος, που επαιζε ισως το ρολο του: Περσι στο 1000στο RAW ηταν αυτος που βγηκε και διεκοψε την επανενωση της DX, με αποτελεσμα να του επιτεθει ολο το γκρουπ. Για να τον βαζουν σε αυτο το ρολο, κατι θα βλεπουν σε αυτον και θα τον υπολογιζουν στο μελλον. Μπορει να τις εφαγε, αλλα ηταν 5 εναντιον 1 και μαλιστα ενα απο τα πιο φημισμενα γκρουπ στην ιστορια.
(*) για το τελος μια πιθανη εξελιξη αν κερδιζε ο Ambrose:
Γρηγορο cash in μετα απο επιθεση 3-on-1 της Shield στον πρωταθλητη, υπερασπισεις του τιτλου με τη βοηθεια τη Shield μεχρι που καποια στιγμη ειτε ο Ambrose υποτιμα τους αλλους 2 και τους απομακρυνει απο κοντα του κανοντας αυτους face ειτε οι αλλοι 2 στρεφονται εναντιον του γιατι αυτος παιρνει τη δοξα του πρωταθλητη και κανοντας τον Ambrose face. Σαν αποτελεσμα ο Ambrose αντιμετωπιζει σε διαδοχικα PPV τον καθενα απ τα αλλα μελη της Shield και αφου τους κερδισει, τους αντιμετωπιζει και τους 2 σε triple threat, το οποιο θα μπορουσε να γινει στη Wrestlemania.