Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Jul 16 2013, 13:22 ) *
ανακοινωθηκε για σαμερσλαμ το σινα-μπραιαν ντανιελ...πιστευω θα χουμε και πανκ-λεσναρ....επισης το κοβω ο φιδης να κανει κ το cash in στο σαμερσλαμ...αληθεια απο ποτε εχει να παρει τιτλο αυτος?απ το 2010?

Το 2011 που είχε πάρει το WHC
nikolas12
Και ο Cena από τότε είχε να πάρει τίτλο. Οι μεγάλης διάρκειας θητείες του CM Punk και του Sheamus πέρυσι στους μεγάλους τίτλους τους στερήσανε τις ευκαιρίες. Πιστεύω πως θα ξαναδούμε τον Orton ως heel champion. To θέμα είναι αν θα κάνει cash-in απέναντι στον Cena ή στον Bryan (αν κερδίσει στο Summerslam). Η θητεία του Cena (100 μέρες ως τώρα) είναι η μεγαλύτερη (αν εξαιρέσουμε την εξωπραγματική θητεία του Punk) από τότε που ο Miz ήταν ο πρωταθλητής πριν 2 χρόνια. Και πριν από αυτή μόνο μία θητεία η έβδομη του Triple H πριν 5 χρόνια ήταν μεγαλύτερη. Οι μόνοι που πλησίασαν τις 100 μέρες (που μέχρι το Summerslam θα γίνουν περισσότερες) είναι ο Orton και ο Sheamus. Γι' αυτό πιστεύω πως μπορεί και να χάσει στο Summerslam παρά τη μεγάλη νίκη που του δώθηκε σε Three Stages of Hell αγώνα. Να δούμε πάντως και ποιος θα είναι μελλοντικός αντίπαλος του Del Rio για το WHC. Ο Sheamus θα μου άρεσε ή ο face Big Show αλλάζοντας τους ρόλους με τον Del Rio από την αρχή της χρονιάς. Ο Ziggler θα επανέλθει για τον τίτλο αργότερα λογικά, αφού αντιμετωπίσει τον Langston.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 16 2013, 22:17 ) *
Και ο Cena από τότε είχε να πάρει τίτλο. Οι μεγάλης διάρκειας θητείες του CM Punk και του Sheamus πέρυσι στους μεγάλους τίτλους τους στερήσανε τις ευκαιρίες.

Τα μεγάλα title reign ήταν απόφαση του Triple H.
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 16 2013, 16:45 ) *
Θα σου απαντήσω αύριο το απόγευμα(μπορεί και σήμερα αν προλάβω να παω στουσ γονείς μου) που θα εχω ίντερνετ για λίγη ώρα. Όλα ομωσ ξεκίνησαν απ την επιθυμία μου να δω τέτοια σημάδια. Η πρόβλεψη αυτή παντωσ μου θύμισε αυτή που είχα κάνει πρόπερσι στο rumble των 40 ατόμων που είχα βρει τον del Rio για νικητή. Μετά ακολούθησαν μεγαλες αστοχιες βέβαια. Σαν εισαγωγή θα σου πω ότι χρησιμοποίησα την εις άτοπο απαγωγή για να φτάσω σε 3 υποψήφιους και μετά μπήκε το ένστικτο που έλεγα προχτες.

Επειδη το ειχα υποσχεθει:
Κατ αρχην ο Swagger θα ηταν ξαναζεσταμενο φαγητο μετα απο 2 προσπαθειες για προωθηση χωρις αποτελεσμα.
Ο Cesaro απ οτι ξερω εχει υποστηρικτες και "αντιπαλους" στην εταιρια. Οταν καποιοι δε σε υποστηριζουν, δυσκολα παιρνεις μακροπροθεσμο push.
Ο Rhodes ειναι αρκετα χρονια και αν ηταν να παρει τετοια προωθηση, θα ειχε γινει. Τουλαχιστον μεσω ΜΙΤΒ.
Τελος, ο Fandango ειναι πολυ λιγο καιρο στο κυριο ροστερ και στο προηγουμενο PPV επροκειτο να παιξει για το Intercontinental Championship, αν δεν παθαινε διασειση. Ο αντικαταστατης του κατεληξε να κερδισει τον τιτλο, αρα υποθετω οτι αν επαιζε μπορει να κερδιζε κι ο ιδιος. Αν λοιπον προκειται να προωθηθει ψηλα, μαλλον αυτο θα γινει πιο σιγα. Με καποια επιφυλαξη λοιπον τον εβγαλα κι αυτον.
Μενουν 3 υποψηφιοι λοιπον.
Ο μεν Ambrose θα ειχε απο πισω την καλυτερη ιστορια(* τη γραφω στο τελος για να μη χασω τον ειρμο), αλλα αυτη θα απαιτουσε γρηγορο cash in. Ταυτοχρονα κατεχει και το US Championship, το οποιο επιβραδυνει τη χρησιμοποιηση της βαλιτσας. Αν κερδιζε ο Ambrose, θα ηταν η αρχη του τελους για τη Shield και δε νομιζω οτι εχει φτασει αυτη η ωρα ακομα.
Ο δε Barrett εχει ολες τις προδιαγραφες για main event, αλλα κατι δε μου παει καλα. Ειχε τη μεγαλη ευκαιρια με τη Nexus και δεν τον προχωρησαν. Του δοθηκε αλλο ενα stable, η Corre, αλλα δεν προχωρησε ουτε εκει. Ειχε μια κοντρα με τον Orton, που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σαν τεστ για τα main event, αλλα κι απο κει τιποτα. Περσι λεγοταν οτι θα παρει ενα μεγαλο push, αλλα δεν εγινε.
Κατι μου ελεγε λοιπον οτι δε θα κερδισει ουτε αυτος και κατεληξα στον Sandow. Δεν ειχε χασει καμια ευκαιρια, ηταν στο καλυτερο χρονικα σημειο(δεν ειχε ουτε πολυ ουτε λιγο χρονο στο WWE) και ειχε ετοιμη ιστορια για να απασχοληθει αμεσα, ωστε να μεινει στο προσκηνιο(ποσες φορες ειχε αναφερθει οτι θα μεινουν φιλοι με το Rhodes, αν κερδισει ενας απ τους δυο, πραγμα που παραπεμπει σε μεταξυ τους κοντρα). Προερχοταν απο κοντρα με μεγαλο ονομα και οι ηττες δεν εχουν τοση σημασια. Απ το Sheamus εχανε αλλωστε, οχι απο το Zack Ryder. Τελος, υπηρχε κι ενα ασημαντο φαινομενικα γεγονος, που επαιζε ισως το ρολο του: Περσι στο 1000στο RAW ηταν αυτος που βγηκε και διεκοψε την επανενωση της DX, με αποτελεσμα να του επιτεθει ολο το γκρουπ. Για να τον βαζουν σε αυτο το ρολο, κατι θα βλεπουν σε αυτον και θα τον υπολογιζουν στο μελλον. Μπορει να τις εφαγε, αλλα ηταν 5 εναντιον 1 και μαλιστα ενα απο τα πιο φημισμενα γκρουπ στην ιστορια.

(*) για το τελος μια πιθανη εξελιξη αν κερδιζε ο Ambrose:
Γρηγορο cash in μετα απο επιθεση 3-on-1 της Shield στον πρωταθλητη, υπερασπισεις του τιτλου με τη βοηθεια τη Shield μεχρι που καποια στιγμη ειτε ο Ambrose υποτιμα τους αλλους 2 και τους απομακρυνει απο κοντα του κανοντας αυτους face ειτε οι αλλοι 2 στρεφονται εναντιον του γιατι αυτος παιρνει τη δοξα του πρωταθλητη και κανοντας τον Ambrose face. Σαν αποτελεσμα ο Ambrose αντιμετωπιζει σε διαδοχικα PPV τον καθενα απ τα αλλα μελη της Shield και αφου τους κερδισει, τους αντιμετωπιζει και τους 2 σε triple threat, το οποιο θα μπορουσε να γινει στη Wrestlemania.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 17 2013, 16:23 ) *
Τελος, υπηρχε κι ενα ασημαντο φαινομενικα γεγονος, που επαιζε ισως το ρολο του: Περσι στο 1000στο RAW ηταν αυτος που βγηκε και διεκοψε την επανενωση της DX, με αποτελεσμα να του επιτεθει ολο το γκρουπ. Για να τον βαζουν σε αυτο το ρολο, κατι θα βλεπουν σε αυτον και θα τον υπολογιζουν στο μελλον. Μπορει να τις εφαγε, αλλα ηταν 5 εναντιον 1 και μαλιστα ενα απο τα πιο φημισμενα γκρουπ στην ιστορια.

Βασικάς ένας,ο Triple H.Άλλωστε για αυτό του έδωσε σχεδόν ίδιο gimmick που είχε και αυτός όταν πρωτοξεκίνησε στo WWE.Εγώ περιμένα οτι ο Sandow θα πάρει push όταν θα αλλάξει gimmick.
nikolas12
Σωστός ο ειρμός σου (και ωραίο σενάριο με τη Shield), αλλά το θέμα είναι πως θα πείσει τώρα ο Sandow ότι αξίζει το WHC; Από τη στιγμή που ήταν ένας midcarder με πολλές ήττες και ασήμαντες κόντρες, ακόμα κι αν πάρει το πρωτάθλημα πως μπορούν να μας πείσουν ότι έχει τα φόντα να το κρατήσει; Πως θα κοντράρει τα κορυφαία ονόματα που θα το διεκδικήσουν; Λογικά το cash-in του θα αργήσει, έτσι ώστε να πάρει νίκες που θα πείσουν.
giorgos14
QUOTE(nikolas12 @ Jul 17 2013, 22:52 ) *
Σωστός ο ειρμός σου (και ωραίο σενάριο με τη Shield), αλλά το θέμα είναι πως θα πείσει τώρα ο Sandow ότι αξίζει το WHC; Από τη στιγμή που ήταν ένας midcarder με πολλές ήττες και ασήμαντες κόντρες, ακόμα κι αν πάρει το πρωτάθλημα πως μπορούν να μας πείσουν ότι έχει τα φόντα να το κρατήσει; Πως θα κοντράρει τα κορυφαία ονόματα που θα το διεκδικήσουν; Λογικά το cash-in του θα αργήσει, έτσι ώστε να πάρει νίκες που θα πείσουν.

Εγω παντως θελω να τον δω να χανει τη βαλιτσα στο σαμμερσλαμ απο τον Κοντι και απο εκει που ολοι περιμεναν push του Sandow να εχουμε του Rhodes εστω και εμμεσο.Θα περιμενα μια κοντρα του Ντελ Ριο,ισως με τον Σειμους και παλι, που θα οδηγουσε σε κασ-ιν απο τον Rhodes,το οποιο και θα διεκοπτε ο Sandow εμποδιζοντας τον να παρει το τιτλο γιατι θεωρει οτι του ανηκει...
captain charisma
εδω πηραν το τιτλο κατι φουκαραδες σαν το khali, henry, kane...ο sandow γιατι να μη παρει το τιτλο?
nikolas12
QUOTE(giorgos14 @ Jul 18 2013, 01:35 ) *
Εγω παντως θελω να τον δω να χανει τη βαλιτσα στο σαμμερσλαμ απο τον Κοντι και απο εκει που ολοι περιμεναν push του Sandow να εχουμε του Rhodes εστω και εμμεσο.Θα περιμενα μια κοντρα του Ντελ Ριο,ισως με τον Σειμους και παλι, που θα οδηγουσε σε κασ-ιν απο τον Rhodes,το οποιο και θα διεκοπτε ο Sandow εμποδιζοντας τον να παρει το τιτλο γιατι θεωρει οτι του ανηκει...

Ναι κι εγώ το έχω σκεφτεί πάνω-κάτω αυτό το σενάριο. Λογικά αυτός που θα πάρει τη βαλίτσα, θα είναι και αυτός που θα κάνει το cash-in. Προσωπικά πιστεύω πως ο Sandow θα την κρατήσει, αν κι ο Rhodes με πείθει περισσότερο ως wrestler.

QUOTE(captain charisma @ Jul 18 2013, 02:35 ) *
εδω πηραν το τιτλο κατι φουκαραδες σαν το khali, henry, kane...ο sandow γιατι να μη παρει το τιτλο?

Ο Khali τον πήρε τον πρώτο του καιρό στο WWE, όταν τον πλασάριζαν ως τέρας και μεγάλο όνομα, αλλά δεν τους βγήκε. Ο Henry νομίζω πως άξιζε μεγάλο τίτλο και ο Kane είναι πολύ καλός wrestler, είχε ωραίες κόντρες και τον πήρε πολλά χρόνια, αφού ξεκίνησε ως Kane και είχε πείσει ότι τον άξιζε.
giorgos14
Πολλες γλυκουλιες στο χθεσινο Raw.Οι 2 αντιπαλοι να το παιζουν καλα παιδια απεναντι στο κακο μανατζερ που υποτιμα τον ενα.Και στο τελος να τρεχει να σωσει ο ενας το τομαρι του αλλου..Αχου τα μωρε laugh.gif

mixalisgate7
Ματσάρες από Bryan,εκπληκτικό promo από τον Punk αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται μ'αυτό. wink.gif
captain charisma
νατο νατο πετιεταιιιιιιιιιιι
nikolas12
Όπως τα λέει ο Μιχάλης. Ο Bryan συνεχίζει και εξελίσσεται στο ρινγκ και αποδεικνύει ότι είναι από τους καλύτερους, ο Punk δείχνει ότι είναι ο καλύτερος απλά στο μικρόφωνο (αν και για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα χάσει από τον Lesnar) και έχω αρχίσει να πηγαίνω άγρια το Ziggler. Πήγα και στο γιατρό, αλλά δε μου βρήκε κάτι tongue.gif Όμως αυτό το θέαμα των Bellas και γενικά των Total Divas με κάνει να επιθυμώ να ήμουν εγώ στο Summerslam και να διεκδικώ (ή να έχω) το WWE championship wink.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 24 2013, 01:20 ) *
ο Punk δείχνει ότι είναι ο καλύτερος απλά στο μικρόφωνο (αν και για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα χάσει από τον Lesnar)

Ο Punk θα κερδίσει γι'αυτό http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2013/06/cm-punk.html.
Επιπλέον o Lesnar πάντα ξεκινάει με ήττα.0-1 με Cena,1-1 με Triple H,1-2 με Triple H και 2-2 με Triple H.
nikolas12
Δεν ξέρω γιατί, αλλά σωματικά ο Punk δεν πείθει ότι μπορεί να τα βάλει με τον Lesnar. Τον Cena τον διέλυσε και έχασε από μία μπουνιά με αλυσίδα και ένα AA στα σκαλιά, ενώ κατά τ' άλλα δεν είχε πάθει γρατζουνιά. Μόνο ο Triple H τον κέρδισε στη Wrestlemania και στο Raw (εκείνο το στιγμιότυπο με τον Lesnar να κρατάει την καρέκλα και τον Triple H να τον πιάνει στον αέρα και να του κάνει spinebuster θα μου μείνει), ενώ τον Punk τον διέλυσε πολύ εύκολα. Μακάρι όντως να κερδίσει ο Punk και να πάρει push για μεγάλο τίτλο.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 24 2013, 15:26 ) *
Δεν ξέρω γιατί, αλλά σωματικά ο Punk δεν πείθει ότι μπορεί να τα βάλει με τον Lesnar. Τον Cena τον διέλυσε και έχασε από μία μπουνιά με αλυσίδα και ένα AA στα σκαλιά, ενώ κατά τ' άλλα δεν είχε πάθει γρατζουνιά. Μόνο ο Triple H τον κέρδισε στη Wrestlemania και στο Raw (εκείνο το στιγμιότυπο με τον Lesnar να κρατάει την καρέκλα και τον Triple H να τον πιάνει στον αέρα και να του κάνει spinebuster θα μου μείνει), ενώ τον Punk τον διέλυσε πολύ εύκολα. Μακάρι όντως να κερδίσει ο Punk και να πάρει push για μεγάλο τίτλο.

Λογικά θα έχει stipulation το ματς.
captain charisma
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Jul 29 2013, 10:18 ) *

QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 25 2013, 22:00 ) *
Summerslam με άρωμα Marvel
captain charisma
α ειχες ποσταρει μια εικονα με μαρβελ πριν κανα μηνα...παντως ολοι στην φοτο τους ταιριαζει γαντι ο χαρακτηρας που εχουν
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Jul 29 2013, 11:20 ) *
α ειχες ποσταρει μια εικονα με μαρβελ πριν κανα μηνα...παντως ολοι στην φοτο τους ταιριαζει γαντι ο χαρακτηρας που εχουν

Ναι έμενα μου αρέσει περισσότερο ο Punk biggrin.gif
mixalisgate7
Best vs Beast smiley.gif

captain charisma
στη φοτο αυτη το τερας ειναι ο πανκ ο ομορφουλης ο λεσναρ... smiley.gif
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Jul 29 2013, 21:47 ) *
στη φοτο αυτη το τερας ειναι ο πανκ ο ομορφουλης ο λεσναρ... smiley.gif

χαχαχαχα δεν έχεις άδικο.
nikolas12
Κορυφαίες οι φωτό του Summerslam tongue.gif Να δούμε αν το ppv θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Φεύγω και για 3-13 Αυγούστου και αφού γυρίσω έχω 5 μέρες για να δω 2 Raw και 2 Smackdown που θα χτίσουν όλο το Summerslam sad.gif Είναι κάτι τέτοιες στιγμές.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 29 2013, 22:38 ) *
Κορυφαίες οι φωτό του Summerslam tongue.gif Να δούμε αν το ppv θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Φεύγω και για 3-13 Αυγούστου και αφού γυρίσω έχω 5 μέρες για να δω 2 Raw και 2 Smackdown που θα χτίσουν όλο το Summerslam sad.gif Είναι κάτι τέτοιες στιγμές.

O Vince ποντάρει πιο πολύ στο CM Punk vs Brock Lesnar.Καλά να περάσεις.
nikolas12
Σε ευχαριστώ. Θα γυρίσω σίγουρα διψασμένος για wrestling tongue.gif Θα είναι ωραίο ματς λογικά το Punk-Lesnar και θα αποτελέσει μάλλον τον αγώνα πριν το main event. Απλά στα επόμενα show θα δούμε ακόμα καλύτερα promos και το stipulation. Το ίδιο και για το Daniel Bryan-Cena. Πάντως μιας και είδα αυτό:

Απορώ. Αφού η Team Hell No έχει διαλυθεί πως αγωνίζονται μαζί; Μου θύμισε επίσης τι φοβερή ομάδα ήταν. Είναι κρίμα που θα ξαναπαλέψουν μεταξύ τους σήμερα στο Raw. Επίσης στα house shows οι αγώνες έχουν σενάριο και ο νικητής είναι γνωστός από πριν ή υπάρχει κανονικό wrestling;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 30 2013, 00:52 ) *
Σε ευχαριστώ. Θα γυρίσω σίγουρα διψασμένος για wrestling tongue.gif Θα είναι ωραίο ματς λογικά το Punk-Lesnar και θα αποτελέσει μάλλον τον αγώνα πριν το main event. Απλά στα επόμενα show θα δούμε ακόμα καλύτερα promos και το stipulation. Το ίδιο και για το Daniel Bryan-Cena. Πάντως μιας και είδα αυτό:

Απορώ. Αφού η Team Hell No έχει διαλυθεί πως αγωνίζονται μαζί; Μου θύμισε επίσης τι φοβερή ομάδα ήταν. Είναι κρίμα που θα ξαναπαλέψουν μεταξύ τους σήμερα στο Raw. Επίσης στα house shows οι αγώνες έχουν σενάριο και ο νικητής είναι γνωστός από πριν ή υπάρχει κανονικό wrestling;

Εκτός απροόπτου θα είναι το main event όπως πέρσι με τον Triple H. Πέρα το segment με τον Orton και την RKO NO Team δεν υπήρξε άλλη αναφορά οτι διαλύονται (σν θυμάμαι καλά).
Locke Lamora
Orton attack

Θεατής επιτέθηκε τον Orton στην περιοδεία που έγινε στην Australia

http://www.youtube.com/embed/zL_sM2KF8Ac?v...ode=transparent
HLR CENATION
Φοβερο να εισαι φαν του ρεστλινγκ αυτη την περιοδο.Το Λεσναρ-πανκ θα μεινει σιγουρα κλασσικο ματς.Εντυπωσιακα προμο οι δυο τους μαζι με τον Χειμαν.

Θα ηθελα πολυ να νικησει ο Λεσναρ.

Ισως ειμαι ο μοναδικος στο κοσμο του wwe που δεν γουσταρει την φαση που γινεται με τον Ντανιελ Μπραιαν peace.gif .Δεν ξερω αλλα δεν με πειθει.Πολυ παιδικο μου φαινεται ολη φαση με το yes,yes.Αλλου ειδους παλαιστες μ αρεσουν εμενα οπως ο Σειμους ο Ορτον η ο Μπουλι ρευ.Ισως επειδη εχω μεγαλωσει με τον Χογκαν να τα λεω αυτα.προσωπικη μου γνωμη παντα.Δεν γκρινιαζω παντως απολαμβανω αυτο που μου προσφερει η εταιρια.

Ο σαντοου μ αρεσει.Πολυ καλος στο μικροφωνο.Τον ειδα την προηγουμενη εβδομαδα στο μεν ιβεντ το σοου με τον Γκαμπριελ και εδωσε ματσαρα.Με τον Ορτον παλι την παρασκευη στο σμακνταουν ωραιο ματς.Θα ηθελα να γυριζει για καιρο με την βαλιτσα.

Δυο λογια για το MITB γιατι δεν το εχω αναλυσει.Φοβερο ματς το MITB του WHC ετσι οπως περασα γρηγορα τα μηνυματα θα συμφωνησω με τον Νικολα και εγω Μπαρετ θα ηθελα-οχι οτι δεν μ αρεσει ο Σαντοου-μ αρεσε η αντιδραση του κοινου στον Κοντι.

Ματσαρα με ωραιο σεναριο το ΜΙΤΒ του WWE .

Καλο το Κουρτις-Μιζ περιμενω νικητη τον Μιζ στο σαμερσλαμ(δεν εχω δει το τελευταιο ρο)...

Μ αρεσε και το ραιμπακ-τζερικο αλλα περιμενω μια επιβλιτικη νικη του Ραιμπακ.

Και το ΤΝΑ πολυ ωραιο αυτη την περιοδο.Με Τζακσον πεμπτο μελος της μεν ιβεντ μαφια.Φοβερο ματς για τον τιτλο και να χανει ο Μπουλι Ρει(για μενα ηταν το σοκ της χρονιας μεχρι στιγμης δεν το περιμενα).

Θα εχουμε 3ημερο φωτια της Παναγιας καθως την Πεμπτη παιζεται ο τιτλος στο ΤΝΑ και την κυριακη Σαμερσλαμ.Το οποιο Σαμερσλαμ προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο την wrestlemania.

Αμα εχω ορεξη θα φτιαξω και ενα τοπ 10 με τα καλυτερα δικα μου ματς στο σαμερσλαμ καθως προσφατα ειδα ολα τα ppv που εχουν γινει στο μεγαλυτερο σοου του καλοκαιριου.

ΥΓ Αυτες οι bellas οσο πανε και ομορφαινουν.

ΥΓ 2 Ειμαι ο μονος που θεωρει γελοιο τον φανταγκο?
HLR CENATION
http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2013/0...video.html#more

Εδω στο blog του Μιχαλη ενα εξαιρετικο αφιερωμα στον καλυτερο κατα την γνωμη μου παλαιστη ολων των εποχων.Τον Κερτ ...

Υγ Μιχαλη ενα γηραιος που θα σου κανει σχολια στο blog εγω ειμαι. smile.gif
captain charisma
κερτ ανγκλ μαζι με κρις μπενουα οι καλυτεροι τεχνικα παλεστες ολων των εποχων...θα εβαζα και τον εντι γκερερο
HLR CENATION
QUOTE(captain charisma @ Aug 1 2013, 03:42 ) *
κερτ ανγκλ μαζι με κρις μπενουα οι καλυτεροι τεχνικα παλεστες ολων των εποχων...θα εβαζα και τον εντι γκερερο

Ναι βεβαια.Και Σον Μαικλς εκτιμω.
Locke Lamora
Dean Malenko, Chris Jericho Και φυσικά τα αδέρφια Hart (Bret kαι Owen).
Αυτήν την στιγμή ο καλύτερος σε αυτόν το τομέα στη WWΕ είναι ο Daniel Bryan.
Η ΤNΑ έχει oμως exei πιο πολλούς.
Έχει φυσικά τον Kurt που ακόμη kαι τώρα είναι a class of its own kai έχει Και τους
Austin Aries, ΑJ Styles Και Samoa Joe.
mixalisgate7
QUOTE(HLR CENATION @ Aug 1 2013, 03:32 ) *
Υγ Μιχαλη ενα γηραιος που θα σου κανει σχολια στο blog εγω ειμαι. smile.gif

Το κατάλαβα smile.gif
captain charisma
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Aug 1 2013, 15:08 ) *

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
captain charisma
η Miesha Tate του ufc πολυ μου θυμιζει τη λιτα...μοιαζουν οι ατιμες...κ ειναι κ οι 2 τρελα μωρα
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Aug 1 2013, 22:38 ) *
η Miesha Tate του ufc πολυ μου θυμιζει τη λιτα...μοιαζουν οι ατιμες...κ ειναι κ οι 2 τρελα μωρα

Έμενα δεν μου αρέσει η Tate.Έχει και μια μύτη άστα να πάνε.
nikolas12
Αν εξαιρέσουμε το θέμα μύτη η Tate είναι πολύ ωραία. Αλλά η Lita είναι έρωτας ζωής απλά. Αααααααααχ ρε Punk tongue.gif Στο wrestling κομμάτι έχουμε ακούσει καθόλου με ποιον θα αγωνιστούν τα μεγάλα ονόματα στο Summerslam π.χ Orton, Sheamus, Ryback; Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα, ούτε υπάρχει κάποια κόντρα με κάποιους άλλους. Επίσης ο Orton πρέπει να δείξει λίγο παραπάνω τη βαλίτσα που κρατάει, αφού τα σενάρια έχουν επικεντρωθεί σε αυτήν του Sandow και για αυτόν το έχουμε σχεδόν ξεχάσει.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 30 2013, 01:13 ) *
Εκτός απροόπτου θα είναι το main event όπως πέρσι με τον Triple H. Πέρα το segment με τον Orton και την RKO NO Team δεν υπήρξε άλλη αναφορά οτι διαλύονται (σν θυμάμαι καλά).

Κατα τη γνωμη μου δε θα επρεπε να ειναι αυτο το main event. Δε λεω, πολυ δημοφιλης ο Punk, μεγαλο γεγονος η συμμετοχη του Lesnar, αλλα το main event θα επρεπε να ειναι το ματς για το WWE Championship. Οχι λογω του τιτλου, ουτε γιατι ο Cena ειναι αυτος που προκαλει τις μεγαλυτερες αντιδρασεις, θετικες και αρνητικες μαζι. Αλλα γιατι αυτη την εποχη το πιο εντονο φαινομενο σε ολα τα σοου ειναι 3 λεξεις! Για μενα το Summerslam θα πρεπει να τελειωσει με ενα σταδιο να φωναζει Yes Yes Yes... wink.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 5 2013, 19:41 ) *
Κατα τη γνωμη μου δε θα επρεπε να ειναι αυτο το main event. Δε λεω, πολυ δημοφιλης ο Punk, μεγαλο γεγονος η συμμετοχη του Lesnar, αλλα το main event θα επρεπε να ειναι το ματς για το WWE Championship. Οχι λογω του τιτλου, ουτε γιατι ο Cena ειναι αυτος που προκαλει τις μεγαλυτερες αντιδρασεις, θετικες και αρνητικες μαζι. Αλλα γιατι αυτη την εποχη το πιο εντονο φαινομενο σε ολα τα σοου ειναι 3 λεξεις! Για μενα το Summerslam θα πρεπει να τελειωσει με ενα σταδιο να φωναζει Yes Yes Yes... wink.gif

Τα πάντα McMahon wink.gif
Locke Lamora
QUOTE(nikolas12 @ Aug 2 2013, 10:37 ) *
Στο wrestling κομμάτι έχουμε ακούσει καθόλου με ποιον θα αγωνιστούν τα μεγάλα ονόματα στο Summerslam π.χ Orton, Sheamus, Ryback;

Μέχρι στιγμής:

WWE Championship Match
John Cena © vs. Daniel Bryan

World Heavyweight Championship Match
Alberto Del Rio © vs. Christian

Singles Match
CM Punk vs. Brock Lesnar
mixalisgate7

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
captain charisma
χρονια πολλα στον ανθρωπο που αλλαξε την ιστορια του wrestling...o χαλκστερ εγινε 60...

http://www.aek365.com/a-283872/hulk-hogan-...o-wrestling.htm
T.W.Is.M.
Πριν απο λιγο ειδα το Smackdown της Παρασκευης. Ωραιο το ματς Orton vs RVD και γενικα ηταν αλλο ενα επεισοδιο με πολυ wrestling, σε αντιθεση με το RAW(συνηθως). Ας μπω ομως λιγο μεσα στο σεναριο. Γιατι δεν εξηγει καποιος στους σεναριογραφους οτι αυτο που εβαλαν τον Cody Rhodes να κανει δεν ειχε νοημα? Εχει κλεισμενο ματς εναντιον του Sandow στο Summerslam. Ο Sandow μπαινει με τη βαλιτσα και ετοιμαζεται να γινει πρωταθλητης εις βαρος του del Rio κι αυτος αντι να τον αφησει να παρει τον τιτλο και να παιξει στο Summerslam για τον τιτλο, παει και τον εμποδιζει? Ειπαμε, υπαρχει σεναριο για ολα και πολλες φορες υπαρχουν πραγματα στην υποθεση που δε βλεπουμε αμεσως. Αλλα κι αυτα που βλεπουμε πρεπει να εχουν ενα νοημα.
Στο WWE Championship ελπιζω να μη γινει αυτο που μαγειρευεται την τελευταια εβδομαδα. Τουλαχιστον οχι την Κυριακη, για μετα μαλλον ειναι αναποφευκτο.
Γενικα η καρτα του Summerslam μου μοιαζε 2 ταχυτητων ως τωρα. Πολυ δυνατη στα μεγαλα ματς, αρκετα κατωτερη παρακατω. Κι αν το Sandow vs Rhodes ειναι η λογικη συνεχεια του MITB και θα μπορουσε να βρισκεται στην αρχη του σοου, τα ματς με τον Big E Langston και τον Husky HarrisBray Wyatt δεν μπορω να πω οτι με γεμιζουν. Εκτος απο το Sheamus που ειναι τραυματιας, δε βλεπω πουθενα Orton, Ryback, RVD, Jericho(και αφηνω εκτος το μακροχρονια τραυματια Rey Mysterio). Δε βλεπω ματς για το Intercontinental ή το US Championship, ουτε για το Tag Team Championship. Σαν κατι να λειπει...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 12 2013, 22:54 ) *
Πριν απο λιγο ειδα το Smackdown της Παρασκευης. Ωραιο το ματς Orton vs RVD και γενικα ηταν αλλο ενα επεισοδιο με πολυ wrestling, σε αντιθεση με το RAW(συνηθως). Ας μπω ομως λιγο μεσα στο σεναριο. Γιατι δεν εξηγει καποιος στους σεναριογραφους οτι αυτο που εβαλαν τον Cody Rhodes να κανει δεν ειχε νοημα? Εχει κλεισμενο ματς εναντιον του Sandow στο Summerslam. Ο Sandow μπαινει με τη βαλιτσα και ετοιμαζεται να γινει πρωταθλητης εις βαρος του del Rio κι αυτος αντι να τον αφησει να παρει τον τιτλο και να παιξει στο Summerslam για τον τιτλο, παει και τον εμποδιζει? Ειπαμε, υπαρχει σεναριο για ολα και πολλες φορες υπαρχουν πραγματα στην υποθεση που δε βλεπουμε αμεσως. Αλλα κι αυτα που βλεπουμε πρεπει να εχουν ενα νοημα.
Στο WWE Championship ελπιζω να μη γινει αυτο που μαγειρευεται την τελευταια εβδομαδα. Τουλαχιστον οχι την Κυριακη, για μετα μαλλον ειναι αναποφευκτο.
Γενικα η καρτα του Summerslam μου μοιαζε 2 ταχυτητων ως τωρα. Πολυ δυνατη στα μεγαλα ματς, αρκετα κατωτερη παρακατω. Κι αν το Sandow vs Rhodes ειναι η λογικη συνεχεια του MITB και θα μπορουσε να βρισκεται στην αρχη του σοου, τα ματς με τον Big E Langston και τον Husky HarrisBray Wyatt δεν μπορω να πω οτι με γεμιζουν. Εκτος απο το Sheamus που ειναι τραυματιας, δε βλεπω πουθενα Orton, Ryback, RVD, Jericho(και αφηνω εκτος το μακροχρονια τραυματια Rey Mysterio). Δε βλεπω ματς για το Intercontinental ή το US Championship, ουτε για το Tag Team Championship. Σαν κατι να λειπει...

Υπάρχει εξήγηση,Sandow και Rhodes είναι ανέτοιμοι για Main Evnters.Ο Jericho είναι σε άδεια.Σήμερα θα ανακονωθούν και τελευταίοι αγώνες εκτός απροοπτου.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Aug 12 2013, 23:08 ) *
Υπάρχει εξήγηση,Sandow και Rhodes είναι ανέτοιμοι για Main Evnters.Ο Jericho είναι σε άδεια.Σήμερα θα ανακονωθούν και τελευταίοι αγώνες εκτός απροοπτου.

Το ξερω και για τους πρωην Rhodes Scholars και για τον Jericho. Δεν γκρινιαζω γι αυτους. Αλλωστε το ματς Sandow vs Rhodes μου μοιαζει καλο για το ανοιγμα. Τα υπολοιπα ειναι που δε με πειθουν και τοσο.
RAW δεν εχω δει ακομα, μαλλον αυριο θα το δω για να εχω αποψη και για αλλες ανακοινωσεις. Αλλα δε νομιζω να γινει παραπανω απο ενα ματς ακομα. Εχουμε ηδη 6.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 13 2013, 16:30 ) *
Το ξερω και για τους πρωην Rhodes Scholars και για τον Jericho. Δεν γκρινιαζω γι αυτους. Αλλωστε το ματς Sandow vs Rhodes μου μοιαζει καλο για το ανοιγμα. Τα υπολοιπα ειναι που δε με πειθουν και τοσο.
RAW δεν εχω δει ακομα, μαλλον αυριο θα το δω για να εχω αποψη και για αλλες ανακοινωσεις. Αλλα δε νομιζω να γινει παραπανω απο ενα ματς ακομα. Εχουμε ηδη 6.

Και όμως είναι παραπάνω.
nikolas12
11 μέρες έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω. Πόσο fail το makeover του Bryan; Γενικά στις 5 Αυγούστου ήταν το Raw της απογοήτευσης. Πιστεύω πως ο Orton μπορεί πλέον να θεωρείται heel (και ο Bryan φλώρος με τέτοιο κούρεμα που του έκαναν. tongue.gif ). Πάλι καλά δεν το κράτησε. Αφού δεν κέρδισε και ο Slater τον Christian πάλι καλά. Πάντως απέκτησε λίγο ενδιαφέρον το WWE championship μετά το θέμα του guest referee, γιατί μέχρι χθες όλο το WWE ασχολιόταν με το αν θα ξυρίσει το μούσι ο Bryan tongue.gif
nikolas12
Μόλις είδα κάτι που έπρεπε να είχα δει εδώ και καιρό. O Bray Wyatt είναι ο Husky Harris; Τον θυμάμαι απλά σαν ένα χοντρούλη στη Nexus και τώρα παίρνει push ως αρχηγός ομάδας που αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο. Πραγματικά περιμένω να τον δω στο Summerslam. Επίσης η κάρτα του Summerslam έχει κλείσει ή όχι ακόμα;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.