Ξεκινάμε! Απ' ότι είδα ο Torito κέρδισε το pre-show.
1. H ηδονή του να ακούς την πρώτη μουσική που σηματοδοτεί τον πρώτο αγώνα είναι πάντα υπέροχη. Με το triple threat που πήρε και μορφή elimination ξεκινάμε λοιπόν. Το κοινό ακούγεται ψόφιο, ελπίζω πιο μετά να ζωντανέψουν.
Αναμενόμενο να φύγει ο Swagger πρώτος. Η φατρία των Real Americans περνάει μία μεταβατική φάση, αλλά πιστεύω πως αν βρεθούν νέα μέλη θα πάρει τα πάνω της. Μιας και είναι triple threat, καλό θα ήταν να βγει καμιά καρεκλίτσα, κανένας τενεκές. Ο RVD είναι μέσα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι εκκλήσεις μου πιάνουν τόπο! Meeh δεν έκανε την κλασσική του κίνηση o RVD. Φυσιολογική η νίκη του Cesaro. Το ματς ήταν αξιοπρεπές και σε κάποιες στιγμές με Cesaro και RVD είχε πολύ καλό ρυθμό.
2. Μάλλον το WWE θέλει να βομβαρδιστούν τα κεντρικά του. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό με τον Πούτιν
Βγαίνει ο γομαRusev τώρα για το squash match του.
Στον βετεράνο Truth έδωσαν και 1 λεπτό να κάνει δυο κινήσεις τουλάχιστον. Αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά εγώ πιο πολύ παρακολουθούσα τη Lana
3. Intercontinental Championship λοιπόν και ο Barrett μάλλον θα έχει την υποστήριξη του κοινού απ΄ότι ακούγεται. Καμία αντίδραση για Big E.
Κάποτε στο Wasteland δεν έκανε kick out ούτε ο Orton, πλέον finisher είναι το Bull Hammer, που δεν είναι τόσο τεχνικό, αλλά δίνει attitude. Νέος Intercontinental champion λοιπόν. Συγχαρητήρια στον Big E που είχε τον τίτλο τόσο καιρό, έκανε τακτικά υπερασπίσεις, ενώ ταυτόχρονα συμμαχούσε και πάλευε με τους κορυφαίους της εταιρίας, δείχνοντας πόσο υψηλές βλέψεις έχουν για εκείνον. Η απώλεια του τίτλου και η χαμένη επαφή με τον κόσμο πρέπει να δουλευτεί, ίσως με νέο gimmick και όπως είπα σε προηγούμενο ποστ με heel turn.
4. Είναι σοβαροί; Το ματς με το καλύτερο στήσιμο δεν μπαίνει στο main event; Τι θα μπει; To WWE WHC match που στήθηκε με 3 tombstones μόνο; Ή το Wyatt-Cena που όλα δείχνουν για ένα απλό ματς ξανά; Τέσπα είμαστε έτοιμοι για τον λογικά καλύτερο αγώνα της βραδιάς. Ας με επιβεβαιώσουν!
Πως γίνεται να γιουχάρεται περισσότερο ο Bootista από τους άλλους 2 απορώ. ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Ματσάρα! Ξεκίνησε όχι πολύ καλά και ήμουν έτοιμος να βγάλω το φτυάρι μου, όμως όταν είδα τη μία ανατροπή να έρχεται μετά την άλλη, τον Ambrose να τρέχει στα 2 τραπέζια βγάζοντας νοκ άουτ τον Orton και τον Triple H και τον Rollins να πέφτει από τέτοιο ύψος για τον ίδιο λόγο τρελάθηκα! Εξαιρετικό ματς, ίσως να το έβαζα πιο κάτω από το Shield-Wyatts, ίσως και ισάξιό του, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Με τόση ανατροπή ευτυχώς μπορώ να πανηγυρίζω σιωπηλά
5. Έχω διαβάσει απόψεις πως αν αλλάξουν τον χαρακτήρα του Cena και τον βάλουν να κάνει νέα πράγματα θα είναι το πιο σημαντικό ματς για φέτος. Ίσως ισχύει, αλλά πιστεύω ότι απλά θα έχουμε μία βαρετή νίκη του Wyatt. Το κοινό δείχνει να αντιπαθεί τον Cena. Ω ρε μπαμπουινίσιες αντιδράσεις και χαζοτράγουδα που θα έχουμε...
Καλύτερο από τη WM, πάλι δεν εντυπωσιάζουν μέχρι τώρα. Δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω. Είναι μακράν το πιο ηλίθιο, το πιο χαζοχαρούμενο, το πιο μέτριο τέλος που έχω δει σε αγώνα. Θάνατος σε όποιον σκέφτηκε την πιο γελοία νίκη ενός heel στην ιστορία του wrestling. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν βλέπουν αυτό που θέλω να πω. Με καλό gimmick δεν ... ποτέ κανείς. Σε μία μετριότητα στο wrestling σαν το Wyatt, όσο γαμάτο gimmick και να δώσεις, αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Δώστε push στον Wyatt έναντι του Cena λοιπόν να γελάνε σε λίγο καιρό όλοι, όταν θα βλέπουν τέλεια promo και σάπιους αγώνες. Το ματς που είδαμε ήταν καλό (σε καμία περίπτωση δεν ήταν τρομερά ποιοτικό), αλλά μόνο χάρη στο Cena. Όταν ο Cena έκανε ό,τι ήθελε ήταν καλό, μετά έμπαινε ο Wyatt και ξανάαααα φρένο ο αγώνας. Και έχεις δει τον Cena να κάνει τα πάντα και να χάνει, επειδή ένα παιδάκι τραγουδούσε το τραγούδι που έβγαλε ο Wyatt για τον Cena με παραμόρφωση στο μικρόφωνο! Μιλάμε για το πιο lame, χυδαίο και εμετικά κακό τέλος μπορούσε να βρει η ομάδα. Που κολλάει το παιδάκι σεναριακά; Τι ρόλο παίζει στους χαρακτήρες; Συγχαρητήρια που η φαντασία σας έπιασε νέα δεδομένα πάτου.
6. Divas λοιπόν. Αν δεν ούρλιαζαν τόσο και οι 2 καλά θα ήταν. Λίγο χρόνο του δώσανε, περίμενα να πιάσει λίγο παραπάνω. Καλύτερο πάντως από πολλά ματς της AJ Lee.
Το promo του Wyatt με τον little Johnny να συνεχίζει να μιλάει με παραμόρφωση με έκανε να γελάσω.
7. Το ζευγάρι Kane-Daniel Bryan είναι επίφοβο για κακό ματς, καθώς ως σύμμαχοι έχουν εξαιρετική χημεία, ενώ ως αντίπαλοι έχουν ανύπαρκτη χημεία. Αν και Extreme Rules δεν έχουν βγει ακόμα πολλές καρέκλες, τραπέζια και σκάλες, αλλά μεταφερόμαστε στο backstage. Θεούλης Daniel Bryan να οδηγεί στο ring τον Kane και απίστευτη πτώση του ίδιου πάνω στον Kane. Τεράστια kick out και από τους 2. Το ματς είναι πολύ καλό χάρη στο extreme στοιχείο που αρχίζει τώρα να φθίνει λίγο. Και βγαίνει τραπέζι! Επιτέλους! Χρόνια είχαμε να δούμε φλεγόμενο τραπέζι. Λίγο απότομη νίκη για τον American Dragon, αλλά έγινε αυτό που έπρεπε.
Το φετινό Extreme Rules δεν εντυπωσίασε όπως τα προηγούμενα λόγω της έλλειψης extreme stipulation. Ακόμα και στο main event βγήκαν λιγότερα τραπέζια και καρέκλες από το περσινό Orton-Big Show που ήταν στο midcard. Η ήττα του Cena ήταν γελοία, η νίκη της Shield τεράστια. Ένα ppv με καλά ματς από το οποίο ξεχώρισαν θεωρώ, το Shield-Evolution και το main event , ενώ είχαμε και το καλύτερο ματς υπεράσπισης του Big E. Κρίμα που μετά την πολύ καλή από άποψη booking WM (εκτός από το γνωστό ατόπημα) είδαμε την έλλειψη φαντασίας από πλευράς στησίματος των αγώνων να οργιάζει και φυσικά το απίστευτα χαζό τέλος του Wyatt-Cena. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενοχλεί που έχασε ένας αγαπημένος μου wrestler (είχα ποντάρει στο ότι θα έχανε) ακόμα και από τον Wyatt που πάλι δεν έδειξε τίποτα. Με πειράζει η παντελής απουσία ενός έξυπνου τέλους.
Ο Cena πάει να κερδίσει, η αρένα σκοτεινιάζει, ένα άσχετο παιδάκι που δεν έχουμε ξαναδεί τραγουδάει σε μικρόφωνο με παραμόρφωση, ο Cena χάνει. ΓΟΥΑΟΥ! Πόση ώρα κατέβαζαν τέτοια ιδεάρα τα τζιμάνια της δημιουργικής ομάδας;