QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 22 2010, 18:57 )
Για ποιον απ τους δυο?
Αν εφτιαχνα εγω τα ματς, στην 27 θα επαιζαν Orton vs Edge και Cena vs CM Punk στο Smackdown. Φυσικα αυτο προυποθετει μια σοβαρη πορεια του Punk κι οχι αυτο το ρεζιλικι των τελευταιων μηνων. Και τα δυο ειναι ματς τιτλου.
Στην 28 ο Οrton θα μπορουσε να μην παιξει για τον τιτλο με αντιπαλο πχ τον Jericho, αν υποθεσουμε οτι θα εχει επιστρεψει, ή καποιον σαν το Miz(που τωρα δεν ειναι main eventer, αλλα μεχρι τοτε θα εχει γινει). Ο Cena ειπαμε οτι θα ειναι το Νο20 της λιστας...
Το εχεις σκεφτει να γινεις σεναριογραφος του WWE μπας και δουμε ασπρη μερα...
Μα ο ρολος του ουσιαστικα ηταν σουτινγκ γκαρντ. Δεν οργανωνε, αλλα δημιουργουσε. Κι ο Λεμπρον δημιουργει, δεν ειναι πλει μεικερ ομως. Μ αυτη την εννοια το λεω. Οσο για τον εκβιασμο φασεων, αυτο δε μου μοιαζει να ηταν αποτελεσμα της θεσης, αλλα χαρακτηριστικο του παιχνιδιου του. Το εκανε σε καποια ματς και στο Μουντομπασκετ και πιστευω οτι θα συνεχισει να το κανει, γιατι ετσι παιζει.
Τι παει να πει δημιουργουσε αλλα δεν οργανωνε;
Εκτος αν το προτυπο του καλου πλει ειναι για εσενα ο Καλαιτζης και ο Λημνιατης,αυτοι οργανωναν.
Κατα την γνωμη μου το προβλημα αρχισε περσι οταν ο κοουτς του ζητησε να σκοραρει περισσοτερο απο το να δημιουργει.
Τον εβγαλε απ'το παιχνιδι του...
Και ο Ιβκοβιτς εβαλε καποτε τον Τομιτς διπλα στον Ριβερς(πραγμα που δεν ειχε κανει ο Ιωαννιδης με συνεπεια ο Ριβερς να πελαγωνει)αλλα τον εβαλε διπλα,δεν πηρε τη μπαλα απο τα χερια του Ριβερς λεγοντας του να γινει σουτινγκ γκαρντ.
Να δω φετος με τον Σπανουλη πως θα το παει...
Γιατι αμα το παιξει Καζλαουσκας και δωσει την μπαλα στον Σπανουλη βγαζοντας τον Μιλος απ'το πλαι θα ειναι για κλαμματα.
Ο Μιλος ειναι ο πλειμεικερ και ο Σπανουλης ο κομπο διπλα του,ετσι επρεπε να γινει και περσι.
Τελος παντων,ξεφυγαμε...
Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Ο Cole ειναι μια λυση γιατι ειναι ο GM που ειχαμε μπροστα στα ποδια μας τοσο καιρο, τον βλεπαμε και δεν τον υποψιαζομασταν. Μετα το χτεσινο RAW ο Jericho "εχει βρει την IP του υπολογιστη που στελνει τα email", που θα μπορουσε να ειναι και η δικια του. Βεβαια οταν δεις το RAW την επομενη εβδομαδα μαλλον αυτη η πιθανοτητα ελαχιστοποιειται, αλλα ποτε δεν ξερεις με το Βινς.
Παντως μετα απο τις χαρακτηριστικες φρασεις που εχουν ακουστει, οσο δεν ακουω το "if you smell what the GM is cooking", δε θα πιστεψω οτι ειμαστε κοντα στην αποκαλυψη. Πρωτα θα το πουν κι αυτο και μετα θα αποκαλυψουν το ονομα. Φυσικα το κορυφαιο σεναριο θα ηταν αν η φραση δεν ακουγοταν ποτε απο τον υπολογιστη, αλλα δεν εχω τετοιες ελπιδες...
Παντως ο Cole θα ηταν τρελο ξενερωμα...
εντιτ:Μολις διαβασα και εγω τα σποιλερ.
Κατ'αρχην ναι,Jericho τελος απ'τα σεναρια για gm.
Kαι δευτερο,το SD δεν χανεται την Παρασκευη.
Καταλαβαινω γιατι ενισχυονται οι υποψιες σου.Το εχεις αναφερει παλιοτερα το τελος που φανταζεσαι...