εγω παντως μετα και το ματς το χθεσινο, θεωρω οτι πιο πολυ ταιριαζει στην ομαδα ο λεκα παρα ο κιθ. θα δωσει πολυ ενεργεια, ταχυτητα, πιεση, σουτ και μπουκα κλπ απο τον νεροβραστο πλεον και μονο iso κιθ.
θα μας κολλαει ασχημα. ειδατε και στο ταιμ αουτ οτι ζηταει πολλες πασες, καλη κυκλοφορια και καθολου 1vs1 ο ρικ. ο κιθ πως θα παιξει σε αυτο το στυλ? μαλλον καθολου.
οποτε κιθ εξω και κομπο γκαρντ ψηλο αθλητικο με σουτ μεσα.
και φυσικα 1 5αρι. ναι μεν ο λασμε ηταν πολυ καλος χθες, αλλα με οχι καλα σεντερ. ηταν η μοναδικη ομαδα που μας ταιριαζει γιατι δεν ειχε ψηλους. απο δω και περα ομως θα ναι δυσκολο.
τωρα δεν ξερω αν θα μπορει μετα απο αυτο το ματς να τον διωξει ο πιτινο αλλα θελουμε σεντερ.
ο τομας απογοητευση στην αμυνα. και δεν μπορουσε να ποσταρει κιολας. α ρε τσαβι αετε.
QUOTE (qspock @ Dec 29 2018, 12:32 )
Παντως παραδεχομαι scouting report παιδες εδω μεσα πρεπει να μπαινουν απο τις ομαδες μας και να διαβαζουν, κερδιζουν χρονο και χρημα...
δεν ειναι δυσκολο το scouting σε ετοιμους παικτες(εκτος αν εισαι τσαβι
). σε πιτσιρικαδες ειναι δυσκολο που πρεπει να δεις τι potential εχουν.
το θεμα δεν ειναι να βρεις παικτες. το δυσκολο ειναι να πεις οτι εχω αυτην την φιλοσοφια, θελω να παιξω ετσι, οποτε θελω παικτη με αυτα τα στοιχεια, να του δωσω αυτον τον ρολο και να παρω τα μεγιστα απο αυτον. αυτο ειναι το δυσκολο!
για αυτο εχω γραψει απειρες φορες εδω μεσα οτι πρεπει να παιρνουμε τους παικτες στις θεσεις και τα στοιχεια που μας λειπουν. τραυματιστηκε ο γκιστ τοτε πριν 2 χρονια, ειχαμε μονο κρις-μπουρου ψηλους και μεις αντι να παρουμε ενα 5αρι ή 4-5αρι οπου αυτο μας ελειπε, πηγαμε και πηραμε κεννυ! τι να τον κανουμε?
και μου λεγανε τοτε αυτος ηταν ο καλυτερος διαθεσιμος. τι να τον κανω αν εγω εχω προβλημα στο 5 και αυτος ειναι 4-3αρι οπου μετα πηρε και τζεντιλε! και νικολς και ΒΧ και φωτση και ριβερς. ειχε μαζευτει η μιση ευρωπη στο 3-4 σε μας τοτε.