Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
ViC
QUOTE(gallistis @ Jan 24 2012, 00:55 ) *
δε μπορώ να καταλάβω που αποσκοπει ο δαμιαν πλεον.τι ακριβώς θέλει να κάνει

μα τα ίδια που κάνει εδώ και χρόνια. Μανατζεριλίκια και μίζες
hagi
Γεια χαρά παιδιά και από μένα .. Καιρό έχω να γράψω..

Εγώ απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τον διώξει τώρα. Αν το κάνει τελείωσε η ομάδα..

Μεγάλο πλήγμα η απώλεια τους Τζέιμς .. Χωρίς αυτόν θα είναι παρα πολύ δύσκολα τα πράγματα σήμερα. Θα πρέπει να κάνουν φοβερό παιχνίδι οι υπόλοιποι..

Τί να πω ελπίζω γυρνώντας να μην μας κάνουν κηδείες..
tuareg
φυγε ρε καρκινε,φυγε πια.....
ΚιτρινιΑΡΗΣ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Τι άλλο να πει κανείς... τομάτες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
gallistis
QUOTE(ViC @ Jan 24 2012, 03:19 ) *
μα τα ίδια που κάνει εδώ και χρόνια. Μανατζεριλίκια και μίζες


ακόμα και τώρα?αφου τα συμβόλαια πλέον ειναι ψίχουλα...βαρια 50.000 ο πιο ακριβοπληρωμένος.να ήταν κανα μυριο να έλεγα οκ...πλέον πρέπει να είναι μόνο η καρέκλα.η εξουσία
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Δαμιανίδης: "Έκανε τεράστιο σφάλμα ο Τζέιμς"

Ο Ντομινίκ Τζέιμς δεν έφυγε από τον Άρη επειδή ήταν απλήρωτος όπως τεχνηέντως πέρασε χθες... Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε σήμερα με δηλώσεις του στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και στο διοικητικό αδιέξοδο.

Για το θέμα της φυγής του Τζέιμς ο κ. Δαμιανίδης υπογράμμισε πως "καταλαβαίνει κανείς την απαξίωση του τμήματος όταν λέγονται πράγματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, όπως ειπώθηκε ακόμα και στο ραδιόφωνο του Άρη ότι ο Τζέιμς έφυγε γιατί είναι απλήρωτος. Όταν ένας παίκτης έχει υπογεγραμμένο ένα συμβόλαιο, είναι πληρωμένος και υπάρχουν όροι πότε και πως μένει ελεύθερος και φεύγει, τότε το φταίξιμο δεν ειναι στην ομάδα, αλλά στον Τζέιμς. Να μη ξεχάσουμε ότι πέρσι είχαμε τον Τάκερ και ο ίδιος πληρωμένος που φέτος αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και έφυγε όντας πληρωμένος. Ο Άρης κατήγγειλε το συμβόλαιό του και όταν ο Τάκερ βρήκε ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ο Άρης έκανε συμφωνία ζητώντας 50.000 ευρώ και μέσα στον Μάρτιο θα πληρωθεί η ομάδα. Δεν μπορεί να φεύγει ένας παίκτης που έχει συμβολαιο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Την Κυριακή που κάλεσα τους παίκτες στα γραφεία ο Τζέιμς τοποθετήθηκε για την ομάδα και είπε ότι αγαπάει την ομάδα, ότι δεν παίζει για τα χρήματα και δεν θέλει να φύγει ποτέ. Έκανε ένα τεράστιο σφάλμα ακούγοντας τους μάνατζερ του, πιστεύοντας ότι θα έχει καλύτερη τύχη εκεί που θα πάει. Από χθες ο Άρης έχει κινηθεί νομικά και έχει ενημερώσει τον ίδιο, την ΕΟΚ και τη FIBA. Μέχρι σήμερα η ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει δεν μας έχει ζητήσει την ελευθέρας του. Το συμβόλαιο το έχει ο Άρης με τον καλαθοσφαιριστή, τα άλλα όλα θα τα δούμε... Για μανατζερικά δεν έχει μείνει παίκτης ελεύθερος! Η ομάδα έχει έρθει σε αλληλογραφία με τους μάνατζερ όλων των παικτών και κάνουν υπομονή γιατί θα πάρουν τα χρήματά τους. Ουδέποτε αρνήθηκε ο Άρης ότι θα πληρώσει τα χρήματα στους μάνατζερ του Τζέιμς".

Για τι δηλώσεις που έκανε την Κυριακή ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε ότι "ο κόουτς έχει μια τεράστια πίεση, είναι βέβαιο αυτό. Όταν ήρθε στην ομάδα ρισμένα πράγματα τα γνώριζε και ορισμένα που διαμορφώθηκαν στη συνέχεια δεν τα γνώριζε, αλλά δεν ανέφερε, δεν τα είπε όλα... Έτσι πίστεψε ότι έπρεπε να πει και αυτά είπε. Αναφέρθηκε ότι η ομάδα δεν λειτουργεί καλά τις τελευταίες 10 μέρες. Σε αυτό το διάστημα ο Άρης έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και τη Κίμκι και μάζεψε 10.000 κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να είχε κερδίσει. Φαίνεται ότι ο προπονητής νιώθει μόνος, απομονωμένος, αλλά σίγουρα ότι από τον Γιάννη Δαμιανίδη, γιατί ο Δαμιανίδης είναι δίπλα του, στηρίζει την ομάδα όσο κανένας άλλος. Ο Δαμιανίδης του έφερε τέσσερις παίκτες, τον Τζέιμς, τον Τσαλδάρη, τον Ντέιβις που ήταν αλλαγή του Όλιβερ, τον Κρούσιτς... Τα χρήματα του (συμβολαίου του) Τσαλδάρη δεν είναι χρήμστα που τα υπολόγιζε ο Άρης στην αρχή της χρονιάς... Από το καλοκαίρι έχουν τοποθετηθεί ολοι οι φορείς που ήταν κοντά στην ομάδα. Το τι έγινε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα εύκολα το καταλαβαίνει κανείς... Εγώ δεν έχω εκδώσει δύο ανακοινώσεις που λέω ότι θα πληρώνω το τεχνικό τιμ. Εμφανίστηκε τότε μια συσπείρωση, αλλά τελικά δεν υπάρχει ούτε ηθική ούτε υλική".

Για το διοικητικό αδιέξοδο τόνισε πως "το πρόβλημα του Άρη παρουσιάστηκε με την αποχώρηση του Τζεβελέκη το 2009 και την πώληση του Παπανικολάου και έλεγαν τότε ότι δεν ήξεραν που πάνε τα λεφτά. Ο Άρης έχει μετόχους, λογιστήριο και όλα είναι κατατεθειμένα! Ο Άρης εμφανίζεται ως αποτυχημένη ομάδα, ότι δεν είχε πορεία, μόνο κακά πράγματα έγιναν από την ειδική εκκαθάριση και μετά; Έγιναν λάθη, όποιος δουλεύει κάνει λάθη και ζητάω συγνώμη για το λάθος μου. Ο Άρης διοικήθηκε από ανθρώπους που είναι γεννημένοι μέσα στον Άρη, δεν θέλουν το κακό του Άρη ή μήπως πιστεύετε ότι μπήκαν για να βάλουν... μέσα την εταιρεία; Για την πρόταση (λύσης πρωτοδικείου του κ. Γεωργούλη) που έγινε η άποψή μου δεν αλλάζει και την έχω πει. Αν αυτή η προσπάθεια της Λέσχης έχει αποτέλεσμα, θα είναι ότι καλύτερο... Εγώ ήθελα με αυτή τη κίνηση να παρθεί η ομάδα, αλλά η κίνηση κόλλησε σε πράγματα που ο Δαμιανίδης δεν είπε όχι. Σε ένα σκέλος όχι ουσιώδες είπε όχι ο Δαμιανίδης, αλλά θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ο Άρης είναι ανώνυμη εταιρεία και πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένα βήματα και μεθοδολογία για την μεταβίβαση των μετοχών ή του μάνατζμεντ. Αυτό το γνωρίζει και ο πιο απλός κόσμος. Σήμερα υπάρχει από όσα γνωρίζω συνάντηση του προέδρου της Λέσχης (Γιάννη Γρανούζη) με τον Τάκη Γεωργούλη. Ο Δαμιανίδης δεν είναι ούτε μεγαλομέτοχος, ούτε ο εκατομμυριούχος, ούτε μου ανήκει ο Άρης, ούτε ζήτησα να είμαι πρόεδρος, ούτε είμαι γαντζωμένος στην καρέκλα όπως ακούω να λένε..."


Τι να σχολιάσεις τώρα πάνω σε όσα έχει πει. Τσάμπα τα λόγια και ο κόπος.

==============================================

QUOTE(www.pressaris.gr)
Τόντοριτς: "Υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα για τον Τζέιμς"

Τελικώς ο Ντομινίκ Τζέιμς μάλλον δεν είναι απλήρωτος από την ΚΑΕ Άρης και μάλλον υπάρχουν προβλήματα στο να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρτιζάν! Με νέες δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς τόνισε πως δεν μπορεί ακόμα ο Τζέιμς να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Ο παράγοντας την Παρτιζάν έκανε δηλώσεις στο σάιτ "mondo.rs" τονίζοντας πως "αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα για να υπογράψει συμβόλαιο ο Ντομινίκ Τζέιμς, τα οποία προσπαθούν να λύσουν οι εκπρόσωποί του με τον Άρη. Όλοι μας ελπίζουμε ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα και μετά θα υπογράψουμε το συμβόλαιο μαζί του".

Για ποιο λόγο, λοιπόν, δεν υπογράφει ο Τζέιμς; Όχι ότι δεν θα παίξει στην Παρτιζάν, αλλά δεν θα γίνει εύκολα και... αναίμακτα, γιατί ο Τζέιμς φέρθηκε άκρως αντιεπαγγελματικά.

Η ΚΑΕ Άρης έστειλε σήμερα το μεσημέρι την καταγγελία του συμβολαίου του Τζέιμς στη FIBA, ενημέρωσε επίσης και την ελληνική ομοσπονδία κι αν ο Τζέιμς παίξει στην Αδριατική Λίγκα όπου δεν υπάρχει πρόβλημα – όπως λέγεται από την πλευρά του παίκτη – με το "letter of clearance", τι θα γίνει την επόμενη χρονιά; Ακόμα κι αν μείνει στην Παρτιζάν, για να παίξει στην Ευρωλίγκα χρειάζεται την ελευθέρας...


Εάν όντως δεν είναι απλήρωτος, δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασε να κάνει τέτοιο λάθος. Σαφώς και θα πρέπει να το πληρώσει, σύμφωνα με τους νόμους, διότι δεν μπορείς και δεν επιτρέπεται να κρεμάς μια ομάδα για ένα καπρίτσιο, πόσο δε περισσότερο όταν πριν λίγες μέρες δήλωνες πως γουστάρεις να παίζεις για τον Άρη και τον κόουτς Αλεξανδρή.

QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Ο Τζέιμς, το Βελιγράδι και οι μεθοδεύσεις

Ο Άρης χάνει τον Αμερικανό, η Παρτίζαν τον κερδίζει, αγωνία για Αλεξανδρή…

Ενώ η ομάδα μετράει αντίστροφα για την καθοριστική αναμέτρηση με τη Ντόνετσκ, από το Βελιγράδι όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Τζέιμς «αγκαλιά» με την Παρτίζαν.

«Ο Τζέιμς έφτασε στο Βελιγράδι» είναι ο τίτλος της σέρβικης ιστοσελίδας «sportsacentrala.com», στο ρεπορτάζ του οποίου μεταξύ άλλων επισημαίνεται: «Παρόλο που ο ΑΡΗΣ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να αφήσει τον πλέι μέικερ του, ο Αμερικανός ήρθε στο Βελιγράδι». Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν και το ταξίδι του Αμερικάνου γκαρντ στην γείτονα χώρα, ενώ άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Παρτίζαν να τον χρησιμοποιεί ακόμη και μόνο στην Αδριατική Λίγκα, εάν και εφόσον ο παίκτης δεν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη. Η εν λόγω Λίγκα τελεί υπό την αιγίδα της ULEB και δεν χρειάζεται να προσκομισθεί η «ελευθέρας» του από την ελληνική ομάδα.

Νέες πληροφορίες από το Βελιγράδι θέλουν τον Τζέιμς να κάνει και δηλώσεις στην εφημερίδα «Sportski Jurnal» όπου τόνισε «η Παρτίζαν είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, παρά το γεγονός ότι και ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα».

Γυμνός στον «άσσο»

Χαμένος από την όλη υπόθεση σίγουρα βγαίνει ο Άρης, πληρώνοντας τις διοικητικές του αδυναμίες και τα οικονομικά του προβλήματα. Στο πρόσωπο του Τζέιμς οι «κίτρινοι» είχαν βρει έναν πολύτιμο παίκτη, ικανότατο οργανωτή αλλά και σκόρερ, τον οποίο χάνουν δυστυχώς ελέω οικονομικής ασυνέπειας. Ο Αμερικανός εμφανίζεται να έχει ενοχληθεί περισσότερο από τις συνεχείς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και την εικόνα εγκατάλειψης από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ και λιγότερο από αυτή την καθαυτή καθυστέρηση πληρωμών.

Ένα πολύτιμο «γρανάζι» της μηχανής χάνεται, ο Άρης μένει από λύσεις στον «άσσο», το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι όμως πως μεθοδεύεται κι αυτή η απομάκρυνση Αλεξανδρή. Οι πρωτοβουλίες του και οι αποκαλύψεις του ενόχλησαν στην ΚΑΕ. Ο «εκλεκτός», από το καλοκαίρι, του προέδρου για την τεχνική ηγεσία περιμένει πάνω από το ακουστικό του να τον καλέσουν στα γραφεία του Αλεξάνδρειου. Ο κόσμος του Άρη δικαιολογημένα προβληματίζεται και θλίβεται. Κάποιοι ήταν και παραμένουν αμετανόητοι. Το «κάστρο» θα πέσει και πάλι από μέσα…


Παραθέτω διάφορα άρθρα που βρίσκω στο internet, προς ενημέρωση όλων. smile.gif
kolimvitis
Η φυγή του James μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία.
Να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στον Μποχωρίδη!

http://basketballaris.blogspot.com/2012/01...t_570.html#more
SteelGandalf
QUOTE(www.basketnet.gr)
Έκανε πίσω ο Δαμιανίδης!

Ο Άρης μπορεί να γυρίζει ηττημένος από το Ντόνετσκ, ωστόσο δεν φαίνεται ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα (πλην την αποχώρηση του Τζέιμς) τουλάχιστον για την ώρα αφού ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παραμείνει στη θέση του!

Στον Γιάννη Δαμιανίδη δεν άρεσαν οι δηλώσεις του «τίγρη» οι οποίες αποτύπωναν την κατάσταση στους «κίτρινους», όμως φαίνεται ότι κάνει πίσω στο θέμα της αντικατάστασης του Αλεξανδρή. Η φυγή του Ντόμινικ Τζέιμς αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αλλά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ως έχει προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο έργο του.


Κατάλαβε πως σε διαφορετική περίπτωση, εκτός του ότι θα έμενε μόνος τους, θα κινδύνευε να τον πάρει και να τον σηκώσει.
gallistis
απαγόρευση μεταγραφών λογω σκορδίλη!!

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1
Timemaster
ασχημα τα νέα σε όλους τους τομείς...

αγωνιστικά χάσαμε τον μοναδικό παίχτη που μπορούσε να κατεβάσει τη μπάλα αξιοπρεπώς και έναν από τους κορυφαίους παίχτες μας φέτος αν όχι ο κορυφαίος... και μάλιστα έναν παίχτη που είναι ή σχεδόν είναι πληρωμένος.
Από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο και δεύτερος παίχτης ετοιμάζει βαλίτσες.
Η FIBA μας απαγόρευσε μεταγραφές λόγο των 110.000 που χρωστάμε στον Σκορδίλη.

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Ταπούτος και Τσαλδάρης τραυματίας και μάλλον χάνουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

το μόνο που δεν έγινε και φέτος είναι να πέσει το στεφάνι μετα λάβαρα από την οροφή του Αλεξανδρείου.

Τώρα που το σκέφτομαι το μοναδικό πράγμα που πηγαίνει καλά στην ομάδα αυτή και πραγματικά είναι ακλόνητο από όλα αυτά είναι η διοίκηση.
rolleyes.gif
gallistis
QUOTE(Timemaster @ Jan 25 2012, 20:52 ) *
ασχημα τα νέα σε όλους τους τομείς...

αγωνιστικά χάσαμε τον μοναδικό παίχτη που μπορούσε να κατεβάσει τη μπάλα αξιοπρεπώς και έναν από τους κορυφαίους παίχτες μας φέτος αν όχι ο κορυφαίος... και μάλιστα έναν παίχτη που είναι ή σχεδόν είναι πληρωμένος.
Από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο και δεύτερος παίχτης ετοιμάζει βαλίτσες.
Η FIBA μας απαγόρευσε μεταγραφές λόγο των 110.000 που χρωστάμε στον Σκορδίλη.

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Ταπούτος και Τσαλδάρης τραυματίας και μάλλον χάνουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

το μόνο που δεν έγινε και φέτος είναι να πέσει το στεφάνι μετα λάβαρα από την οροφή του Αλεξανδρείου.

Τώρα που το σκέφτομαι το μοναδικό πράγμα που πηγαίνει καλά στην ομάδα αυτή και πραγματικά είναι ακλόνητο από όλα αυτά είναι η διοίκηση.
rolleyes.gif


είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές...στο θέμα με με τον σκορδίλη ειναι 100% λάθος χειρισμός της διοίκησης.ουσιαστικα εξώθησε τον σκορδίλη να πάει στη fiba.

το να χάνεις παίχτες επειδη είναι απλήρωτοι είναι ένα θέμα.το να σου φεύγουν και οι(σχεδον)πληρωμένοι,ειναι πραγματικό κατόρθωμα

φέτος λογικά τη γλιτώσαμε...του χρόνου μας βλέπω στη θέση του αμαρουσίου
kolimvitis
Οι καλύτερες 5άδες και τα floor time stats
Αναρτήθηκε από Night Audit
http://basketballaris.blogspot.com/2012/01...stats.html#more

Η φυγή του James μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία.
Να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στον Μποχωρίδη!
Timemaster
η στατιστική ανάλυση που κάνει απίστευτη...
και φαίνεται πως κάποιοι παίχτες όπως ο Τσαλδάρης είναι συμαντικοί σε μια ομάδα χωρίς να είναι εύστοχοι.

ευκαιρία να δωθεί στον Μποχωρίδη και τον Βενζέκοφ και ότι μπορούν τα παιδιά να παίξουν 4-5 λεπτά σε κάθε αγώνα όμως τα υπόλοιπα 35 ποιος θα είναι άσσος μιας και Μαυραιδής και Βεργίνης δε μπόρεσαν να παίξουν εως τώρα;

Το κουίζ της ημέρας:
Τι συνδέει τον Άρη με τον Πανιώνιο που αναμετριούνται μεθαύριο;

ότι και οι δύο τιμωρίθικαν από την FIBA:
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/expe/fat/.../sanctions.html
SteelGandalf
16η Αγωνιστική

Άρης - Πανιώνιος

Σάββατο 28/12/2012, 17:00 (ΕΤ3), Αλεξάνδρειο

Άργησα, λιγάκι, να ανοίξω το συγκεκριμένο topic.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα κι έχει επηρεαστεί η διάθεση μας, αφού η αβεβαιότητα και η αγωνία για το μέλλον της, προς το παρόν, κυριαρχεί.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα (χωρίς τον βασικό οργανωτή και σκόρερ μας), λοιπόν, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και ας πρόκειται για εντός έδρας παιχνίδι. Ακόμη πιο δύσκολο κάνει το "έργο" των παιχτών μας, η απώλεια του Δημήτρη Τσαλδάρη, αλλά ακόμη και η επάνοδος του Χρήστου Ταπούτου στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του στο προχθεσινό παιχνίδι του Eurocup, αποτελεί ερωτηματικό για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να προσφέρει στο πολύ δύσκολο αυριανό παιχνίδι.

Ειδικής σημασίας, λοιπόν, παιχνίδι το αυριανό, αφού στην απευκταία περίπτωση της ήττας, χάνουμε πάρα πολύ έδαφος και η φετινή χρονιά, με τους όποιους στόχους μας (όσο οξύμωρο κι αν "ακούγεται" τώρα αυτό), θα κινδυνεύσει να χαθεί πολύ πρόωρα. Σε περίπτωση νίκης όμως, τα δεδομένα μπορούν να αντιστραφούν.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Πανιώνιος : 16-9

2η Περίοδος

Άρης - Πανιώνιος : 34-24

3η Περίοδος

Άρης - Πανιώνιος : 44-51

Τελικό Σκορ

Άρης - Πανιώνιος : 63-69

Παρακολούθησα μόνο το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας σήμερα και αν δεν είχαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, σε ολόκληρη την μέχρι τώρα σεζόν, θα έλεγα πως εγώ είμαι ο γρουσούζης.

Ξεκίνησα να βλέπω το παιχνίδι από την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου, όταν το σκορ ήταν 34-24 υπέρ του Άρη. Απ' ότι φάνηκε, τίποτα δεν ήταν το ίδιο, σε σύγκριση με τα όσα συνέβησαν στο 1ο ημίχρονο.

Μάλιστα άκουσα από τον εκφωνητή να λέει πως κάποια στιγμή προηγούμασταν και με 15 πόντους (34-19).

Δεν απόλαυσα εκείνον τον Άρη, ο οποίος σε ολόκληρο το 1ο ημίχρονο, δέχτηκε μόλις 24 πόντους. Αντίθετα, μόνο στην καταστροφική 3η περίοδο, δέχθηκε 27, ενώ πέτυχε μόλις 10. Η συνέχεια, ήταν δυστυχώς, αναμενόμενη. Χάλασε η ψυχολογία, δεν έμπαιναν τα σουτ (πολλές φορές και οι ελεύθερες βολές, οι οποίες στο 1ο ημίχρονο είχαν ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 90%), τα οποία γίνονταν, ως επί το πλείστον, με κακές επιλογές, ενώ ο Πανιώνος μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Διόρθωσε τα ποσοστά του στις βολές κι εκτελούσε, για τρεις πόντους, κατά βούληση.

Έτσι, συνεχίστηκε και το 4ο δεκάλεπτο και μοιραία "ήρθε" η ήττα. Προφανώς και η ομάδα μπορούσε, ακόμη και με αυτά τα δεδομένα, να πάρει τη νίκη. Προφάνως, επίσης, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο, αφού απέναντι της βρισκόταν μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Η ζημιά όμως έγινε κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ, ποιος θα πληρώσει για ακόμα μία και μάλιστα τόσο σημαντική απώλεια;

Κρίμα γιατί είχαμε πολλά όνειρα, κυρίως λόγω του οράματος που μας έδωσαν ο προπονητής και οι παίχτες, για φέτος.
Magnus92
Εχοντας παρακολουθησει ( λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων 65.gif ) μονο το πρωτο ημιχρονο του αγωνα, δεν μπορω να καταλαβω τι σκ@τ@ εγινε και αντιστραφηκε τοσο πολυ η εικονα του ματς...

Ο Αρης στο 1ο ηταν πολυ καλος, με εξερετικη αμυνα ενω ο Πανιωνιος πολυ κακος... Για το 2ο ( και κρισιμο ) ημιχρονο δυστυχως δεν εχω εικονα, παρα μονο τα στατιστικα...
Εστω κι ετσι, ειδα πως μπορει, εν μερει, να καλυφθει το κενο του Τζεημς στον ασσο, μιας και οι υπολοιποι τα πηγαν σχετικα καλα...

Να σταθω τωρα λιγο σε 3 εκ των Ελληνων του Αρη, λεγοντας 2 πραγματακια για τον καθενα:

excl.gif Βεργινης: Πολυ καλος αμυντικα, εχει ανεβει και στο παραγωγικο κομματι... Ας σταματησει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις γνωστες του μ@λ@κιες στην επιθεση... Λαθη, λαθη, λαθη....
excl.gif Ταπουτος: Η αμυντικη του ανεπαρκεια κουραζει απιστευτα πλεον...
(ΥΓ ποσο λατρευω το step back σουτακι του ομως 77.gif )
excl.gif Γιωργης Μπογρης : Βοηθαει την ομαδα στην επιθεση οσο παιζει ( ασχετα αν πρεπει επιτελους καποιος να του διδαξει να παιζει και με προσωπο, ετσι για αλλαγη καμια φορα...). Θελει αρκετη βελτιωση στην αμυνα του... Παρατηρησα σημερα ( για πρωτη φορα ειναι η αληθεια) οτι στις επαφες του στην αμυνα ειναι ... σαν να βλεπεις να παιζουν με πλατη εμενα ( οσοι με ξερουν προσωπικα μπορουν να καταλαβουν τι λεω 69.gif ) . Τον εβλεπες, με ενα απλο σπρωξιμο του αντιπαλου ψηλου, να φευγει τελειως... Πραγμα που δεν συναδει με το υψος και τα κυβικα του...

Αυτα τα λιγα smile.gif


εντιτ: με το που τελειωνω το ποστ βλεπω το σχολιο του φιλτατου Gandalf, ο οποιος παρακολουθησε μονο το δευτερο ημιχρονο... Αν δεν ειναι αυτος τελειος συγχρονισμος, τοτε ποιος ειναι φιλοι μου; tongue.gif
Zoys
Λοιπόν, ήρθα κι εγώ που παρακολούθησα όλο το ματς! biggrin.gif Ο Άρης που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του πρώτου εικοσαλέπτου και το ίδιο ισχύει και για τον Πανιώνιο που έκανε μια μεγάλη ανατροπή (από το -15 πήγε στο +10!) μέσω περιφεριακών σουτ (Μπατής-Ντίμπλερ-Γιάνκοβιτς) και καλής άμυνας.

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο που συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει άλλο ένα σπουδαίο διπλό και να αποδόσει καλό μπάσετ στο δεύτερο ημίχρονο με υπομονή και έμφαση στην άμυνα, παρ' ότι ο Ξανθόπουλος ήταν σε κακή μέρα και ο Στίβεσον έκανε μέτριο ματς. Μίλησε στο τέλος ο πολύπειρος Μπίλι Κιζ που με καθοριστικά σουτάκια καθάρισε τη νίκη.

Ο Ταπούτος (αν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν παίκτης) έκανε πολύ καλό παιχνίδι χωρίς να μπορέσει φυσικά να πάρει μόνος του το ματς όταν ο Πανιώνιος πήρε φόρα ενώ μου έκανε μεγάλη εντύπωση κι ο Βεργίνης που προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να καλύψει τη βασική απώλεια του Τζέιμς. Νομίζω ότι ο νεαρός έκανε σήμερα το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, τουλάχιστον βάσει της μέτριας εικόνας που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια του Άρη και αυτό είναι σίγουρα κάτι ελπιδοφόρο στον Άρη των πολλών προβλημάτων.
SteelGandalf
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το "ανέβασμα" του Βεργίνη.

Το είχα πει, άλλωστε, αρκετό καιρό πριν, πως ο Βεργίνης, ο καλός Βεργίνης, είναι εξαιρετικός παίχτης και τον χρειάζεται πολύ ο Άρης. Είχα δηλώσει πως τον πιστεύουμε και πως τον περιμένουμε να "επιστρέψει" διότι και ποιότητα διαθέτει και ικανότητες (δεν είναι δυνατόν να ξέχασε το μπάσκετ που πριν μερικά χρόνια έπαιζε) κι εμπειρίες. Συν όλα αυτά, εξακολουθεί και παραμένει ένα νεαρό παιδί, με πολύ όρεξη για μπάσκετ.

Μέσα, λοιπόν, σε όλα τα αρνητικά, φαίνεται (και μακάρι να έχει και ανάλογη συνέχεια) να ξεπηδάει αυτό το θετικό. Το να κερδίσουμε έναν παίχτη που ήταν "χαμένος" για καιρό.

Υ.Γ. Απίστευτος συγχρονισμός δεν λες τίποτα φίλε Magnus92!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Δεν θα βιαστεί ο Άρης για τον αντί-Τζέιμς

Ο Άρης δεν θα βιαστεί να αποκτήσει παίκτη στην θέση του Ντομινίκ Τζέιμς. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα παίξει με το υπάρχον ρόστερ και κόντρα στον ΚΑΟΔ και θα αναζητήσει τον διάδοχο του Αμερικανού πλέι μέικερ αφού ξεκαθαρίσει η υπόθεση του στη FIBA.

Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι τόσο το γεγονός ότι έχει "απαγορευτικό" από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την οφειλή προς τον Γάιο Σκορδίλη. Ίσως και μέσα στην βδομάδα οι δύο πλευρές ξεκινήσουν την διαπραγμάτευση για την εύρεση συμβιβαστικής λύσης, κάτι που θα σημαίνει άρση του "απαγορευτικού".

Οι κίτρινοι και δη οι Αλεξανδρής - Μανωλόπουλος δυσκολεύονται την δεδομένη χρονική περίοδο να βρουν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Τζέιμς. Δεν υπάρχουν ποιοτικοί διαθέσιμοι παίκτες στην αγορά. Ακόμα και αυτοί με τους οποίους "ασχολήθηκε" ο Άρης (Ράσελ Ρόμπινσον, Τζάστιν Γκρέι, Τορίν Γκριν) έχουν συμβόλαιο με ομάδες και δεν είναι απλή υπόθεση να φύγουν.

Θεωρείται βέβαιο πως μέσα στις επόμενες δύο, τρεις βδομάδες θα προκύψουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούν να απασχολήσουν τους κίτρινους, οι οποίοι έχουν να παίξουν με τον ΚΑΟΔ εντός και τον Ίκαρο εκτός, αγώνες που μπορούν να κερδίσουν και χωρίς τον Τζέιμς, αρκεί να έχουν... οδηγό το δεύτερο ημίχρονο στο Ντόνετσκ και το πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο.

Εννοείται πως αν υπάρξει διαθέσιμος παίκτης που καλύπτει τις απαιτήσεις του Άρη και είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, τότε θα γίνει άμεσα κίνηση να αποκτηθεί...


Ας ελπίσουμε πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολα.
Zoys
QUOTE
Kατά την διάρκεια της σημερινής μίντια ντέι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε γνωστές τις προθέσεις του για τον αντικαταστάτη του Ντόμινικ Τζέιμς. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως έχει καταλήξει στον Ιβάν Τόμας. Ο 32χρονος γκαρντ είναι γνωστός στο κοινό της χώρας μας από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο προ πενταετίας. Κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Λιέτουβος Ρίτας, Ζαντάρ, Κρκα και Λοκομοτίβ Ροστόβ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει επαφή με τον εκπρόσωπο του Κροάτη γκαρντ και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μπάμπης Καϊταντζίδης/ www.basketnet.gr
SteelGandalf
17η Αγωνιστική

Άρης - Κ.Α.Ο.Δ.

Σάββατο 4/2/2012, 17:00 (ΕΤ3), Αλεξάνδρειο

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, με ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδιθεί με κάθε τρόπο.

Πιστεύω πως έτσι και θα γίνει, εφόσον η ομάδα παρουσιαστεί στοιχειωδώς συγκεντρωμένη. Η ήττα, του πρώτου γύρου, άλλωστε, μας πληγώνει ακόμα, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο συνέβη.

Πάμε λοιπόν γερά.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Αλεξανδρής: «Αντίπαλος και η κόπωση, αναγκαία η νίκη»

Για την ανάγκη του Άρη να κερδίσει τον ΚΑΟΔ, αλλά και να διαχειριστεί αποτελεσματικά την κόπωση των παικτών κρατώντας δυνάμεις για τον εξίσου κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βιλερμπάν, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην καθιερωμένη γραπτή δήλωσή του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, η δήλωση του 61χρονου τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΚΑΟΔ έδειξε μια συνέπεια σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος έχει βοηθήσει και έχει βελτιώσει κατά πολύ την ομάδα ως νεοφώτιστη που είναι ώστε να έχει σωστή αντιμετώπιση από όλους τους αντιπάλους της. Έχει γεμάτο ρόστερ και εμείς πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Πρέπει παράλληλα να διαχειριστούμε και την κόπωση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της ομάδας μας, διότι την Τρίτη μας περιμένει κοπιαστικό ταξίδι και μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση που χρειαζόμαστε επίσης τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να «σφραγίσουμε» την ευρωπαϊκή μας παρουσία για την φετινή χρονιά».
SteelGandalf
Ένας ακόμη που διεκδικεί δεδουλευμένα.

QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Προσφυγή και ο Χρυσικόπουλος

Μέσω της δικαστικής οδού θα διεκδικήσει τα οφειλόμενα από την ΚΑΕ, ο πρώην παίκτης του Άρη.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος κατέθεσε την Παρασκευή 3/2, προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης, για το ποσό των 47.000 ευρώ.

Το ποσό αφορά το περσινό συμβόλαιο του Χρυσικόπουλου με τον Άρη, αφού ο Έλληνας φόργουορντ από το καλοκαίρι αγωνίζεται με την φανέλα της Μπιέλα.


===============================================

QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Προφορική συμφωνία με Τζέιμς

Τέλος το «σήριαλ» Τζέιμς, με τον Αμερικάνο να συνεχίζει στην Παρτιζάν

Η νέα βελτιωμένη πρόταση της πλευράς του Ντομινίκ Τζέιμς στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, έγινε αποδεκτή και οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην λύση του συμβολαίου, του Αμερικάνου καλαθοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε καταρχάς προφορική συμφωνία και την Δευτέρα (6/2) αναμένεται να κλείσει οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το μόνο που απομένει μετά την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, είναι να του σταλεί το "letter of clearance" από την ΚΑΕ Άρης.


Θα μάθουμε τις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας; Πόσα χρήματα θα πάρει ο Άρης και που θα πάνε αυτά;

===============================================

Στα καλά νέα της εβδομάδας, μετά την πληρωμή των ξένων παιχτών, έχουμε και αυτή των Ελλήνων.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Πληρώθηκαν και οι Έλληνες παίκτες

Με την δεύτερη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εκταμιεύθηκε σήμερα το πρωί πληρώθηκαν οι Έλληνες παίκτες άλλη μια δόση συμβολαίου. Η ΚΑΕ πήρε σήμερα τα χρήματα από την κρατική τηλεόραση και τα μοίρασε στους Έλληνες παίκτες και συνεχίζει την προσπάθεια να ομαλοποιήσει τον οικονομικό της προγραμματισμό.

Πριν τρεις ημέρες η ΚΑΕ πλήρωσε τους ξένους παίκτες, καλύπτοντας άλλη μια δόση του συμβολαίου τους. Είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Δεκέμβριο, δηλαδή τους οφείλεται ένας μήνας, κάτι φυσιολογικό μέσα στο οικονομικό περιβάλλον που γίνεται φέτος το πρωτάθλημα.

Σήμερα μπόρεσε να δώσει χρήματα και στους Έλληνες, τηρώντας την υπόσχεση που τους είχε δώσει μέσα από τέσσερις συναντήσεις, για κάλυψη των συμβόλαιών τους από τα έσοδα που προέρχονται από τα τηλεοπτικά.

Η ΚΑΕ ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί η εισροή εσόδων από τις συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα μπορέσει να είναι απόλυτα συνεπής στις φετινές της υποχρεώσεις.
SteelGandalf
Το παιχνίδι ξεκίνησε, αλλά ο Άρης, προς το παρόν, είναι άθλιος.

Λάθη, λάθη και κόντρα λάθη, με κακές επιθετικές επιλογές και σκορ, μετά από σχεδόν 4 λεπτά αγώνα, 9-2 υπέρ του Κ.Α.Ο. Δράμας.

==================================================

Το μαύρο χάλι, συνεχίζεται.

Με 6.5 λεπτά να έχουν παιχτεί, το σκορ είναι 15-2 υπέρ του Κ.Α.Ο. Δράμας.

==================================================

1η Περίοδος

Άρης - Κ.Α.Ο.Δ. : 12-19

==================================================

2η Περίοδος

Άρης - Κ.Α.Ο.Δ. : 37-30

Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

==================================================

3η Περίοδος

Άρης - Κ.Α.Ο.Δ. : 54-54
Air Kef
Πολύ κακό μπάσκετ.
Αυτός ο Μισέλ μονο, με τις ξεγυρισμένες τάπες προσφέρει ότι όμορφο έχουμε δει μεχρι τώρα.
ViC
Δεν είναι λίγο περίεργο που ο Τακιανός που είναι μόνιμα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Αλεξανδρή σε μια πιθανή απόλυσή του κάνει σχόλιο στο ματς για την ΕΤ3;
SteelGandalf
QUOTE(ViC @ Feb 4 2012, 17:58 ) *
Δεν είναι λίγο περίεργο που ο Τακιανός που είναι μόνιμα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Αλεξανδρή σε μια πιθανή απόλυσή του κάνει σχόλιο στο ματς για την ΕΤ3;


Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν άκουσα ποιος θα σχολιάσει. Βέβαια, τις περισσότερες φορές, στο σχόλιο βρίσκεται ο Γιώργος Δοξάκης, τον οποίο και προτιμώ (ως σχολιαστή).
SteelGandalf
Τελικό Σκορ

Άρης - Κ.Α.Ο.Δ. : 77-70

Τι να σχολιάσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα από το γεγονός της νίκης.

Υ.Γ. Απόλυτο respect στις επιθετικές ικανότητες του Χρήστου Ταπούτου. Έχει 1000+1 τρόπους για να βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Άρχοντας πραγματικός!!!
ViC
Δε φάνηκε μόνο σε μένα περίεργο λοιπόν το γεγονός ότι έκανε σχόλιο ο Τακιανός. Αν και υπάρχει η δικαιολογία ότι ήταν ο προπονητής που ανέβασε τον ΚΑΟΔ στην Α1.

Κακό γενικά το παιχνίδι αν και (ευτυχώς) δεν είδα το κακό διάστημα του Άρη, την πρώτη περίοδο. Ο Ταπούτος έκανε πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν άφαντος. Ο Ντέιβις και πάλι πολύ άστοχος να πάρει... Τουλάχιστον Βεργίνης και Μαυραείδης δείχνουν μια πιο σταθερή εικόνα. Χωρίς να αποφεύγουν τα λάθη πάλι, αλλά καλύτεροι.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.com)
Η BDA με επιστολή της δικαιώνει τον Άρη στην υπόθεση Τζέιμς!

Με νέο δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η BDA Sports ανασκευάζει πλήρως τις προ ημερών τοποθετήσεις της για αθέτηση των όρων του συμβολαίου του Ντομινίκ Τζέιμς με τον Άρη από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ! Στο νέο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως η φυγή του Τζέιμς ήταν ατυχές γεγονός και πως ο Άρης και η διοίκησή του κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τιμηθεί η συμφωνία!

Η ανακοίνωση της BDA Sports που δικαιώνει πλήρως την πλευρά του Άρη:

"H εταιρεία μας νιώθει την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις για το δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχετική με τον Ντομινίκ Τζέιμς.

Λόγω λάθους του νομικού μας τμήματος και κακής επικοινωνίας με τις υπηρεσίες οικονομικών μας, κάποια γεγονότα δεν αναφέρθηκαν στο νομικό μας τμήμα. Σαν αποτέλεσμα αυτού, κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε εκείνο το δελτίου Τύπου δεν ήταν ακριβείς. Λόγω του ότι τα δελτία Τύπου "παράγονται" αυτόματα, περιέχουν μια σειρά από εκφράσεις, που στη συγκεκριμένη περίπτωση κακώς χρησιμοποιήθηκαν.

Η συνεργασία μας και ο επαγγελματισμός του Άρη ήταν υψηλών προδιαγραφών. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άρη και ελπίζουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Είναι γεγονός ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση για να τιμήσει τη συμφωνία μας και είναι επίσης γεγονός ότι ο Ντομινίκ Τζέιμς ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία του με την οικογένεια του Άρη. Ο Άρης είναι μια αξιόπιστη και επαγγελματική ομάδα και είναι ατυχές το γεγονός ότι ο Ντομινίκ έφυγε για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εκτιμούμε την συνεργασία μας με τον Άρη και οποιαδήποτε παρεξήγηση σε γεγονότα που συνέβησαν ήταν ως επί το πλείστον αποτέλεσμα της κακής επικοινωνίας και των αυτοματοποιημένων αναφορών από τις υπηρεσίες μας".


Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον;
SteelGandalf
18η Αγωνιστική

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης

Σάββατο 11/2/2012, 17:00, ΕΑΚ Γλυφάδας

Βλέποντας πως, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει ανοιχτεί το ανάλογο topic για το παιχνίδι της ομάδας μας, στο subforum του Ικάρου Καλλιθέας, πήρα την πρωτοβουλία να το ανοίξω εδώ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Άρης κέρδισε με διαφορά 15 πόντων τον Ίκαρο (83-68), αλλά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, τα δεδομένα δεν είναι ίδια όπως ήταν τότε, ενώ και ο Άρης παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός στα εκτός έδρας παιχνίδια του, παραμένοντας αρκετά ασταθής, χώρια οι απουσίες που έχει (έξω ο Τσαλδάρης για 15 ημέρες, αλλά και ο Τζέιμς που πλέον αποτελεί κι επίσημα παρελθόν).

Δύσκολο λοιπόν το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίχτες κι έχει τις δυνατότητες να κερδίσει το συγκεκριμένο ματς. Βέβαια, ο καλός Άρης, μπορεί επίσης να κερδίσει, αλλά μέχρι στιγμής μας έχει συνηθίσει να "οδηγεί" τέτοια παιχνίδια, με σχετική άνεση, μέχρι το 4ο δεκάλεπτο κι έπειτα να τα χάνει.

Μακάρι να αλλάξει αυτό από σήμερα.

QUOTE(www.arisbc.gr)
Βεργίνης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για τον Άρη, καθώς αύριο (11/02) αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Baket League ΟΠΑΠ.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (10/02) την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στις 18:30 πρόκειται να αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Τσαλδάρης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο και για 10-15 μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάνταρ Βεζένκοφ.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητα μας,λόγω των απουσιών ορισμένων παικτών από τραυματισμούς, αλλά και την φυγή του Τζέιμς. Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις. Μας περιμένει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας και θα πάμε να παλέψουμε για 40’. Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός. Οπότε επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40’ για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Ο Δημήτρης Βεργίνης από την δική του πλευρά υπογράμμισε: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένας κομβικός αγώνας και εμείς βρισκόμαστε πίσω στην βαθμολογία. Ο Ίκαρος εδώ και λίγο καιρό έχει καινούριο προπονητή και παρουσιάζει στο παρκέ μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με εκείνη στον α’ γύρο. Έκανε και κάποιες μεταγραφές που τον δυνάμωσαν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε».
SteelGandalf
1η Περίοδος

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης : 16-9

Ενώ στη δεύτερη περίοδο, το σκορ αυτή τη στιγμή είναι 28-21, με ενάμιση λεπτό να απομένει ακόμα για το ημίχρονο.

Για μία από τα ίδια μου μοιάζει το παιχνίδι, μέχρι στιγμής.

===============================================

2η Περίοδος

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης : 32-25


===============================================

3η Περίοδος

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης : 49-40

Για να κερδίσει ο Άρης το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να πετύχει, στο 4ο δεκάλεπτο, 10 περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο του.

Μέχρι στιγμής, στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αυτό δεν έχει συμβεί, οπότε, βάσει πιθανοτήτων, είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Δυστυχώς, τα σκαμπανεβάσματα, ούτε και σήμερα μας επιτρέπουν να πετύχουμε μια εκτός έδρας νίκη.

===============================================

Τελικό Σκορ

Ίκαρος Καλλιθέας - Άρης : 69-54

Πάει και αυτό...

Καταφέραμε να ηττηθούμε και με την ίδια διαφορά με την οποία κερδίσαμε στο παιχνίδι του 1ου γύρου.
Timemaster
αναμενόμενο αποτέλεσμα το σημερινό θα έλεγα αν και περίμενα να το χάσουμε στα τελευταία λεπτά και όχι από το πρώτο ημίχρονο.

χωρίς να έχω δει-ακούσει το παιχνίδι και βλέποντας τα στατιστικά αυτό που έχω να πω είναι πως το επιθετικό μας παιχνίδι είναι ανύπαρκτο.
Παίζαμε ενάντια σε μια εκ των χειρότερων ομάδων αμυντικά στην Α1 και καταφέραμε με το ζόρι να περάσουμε τους 54 πόντους.
Με 39% στα δίποντα και 13% στα τρίποντα δεν ελπίζεις σε πολλά. Ενώ από τα 21! καλάθια που πετύχαμε μόλις τα 6 ήταν από ασίστ.
Χάσαμε για άλλο ένα παιχνίδι τα ριμπάουντ και οδηγήσαμε πολλές φορές τον Ίκαρο στη γραμμή των βολών.
Ααααα και 1/3 αιφνιδιασμούς είναι απαράδεκτο όταν έχεις πρόβλημα σκοραρίσματος.

Τέλος πάντων ήταν μια ήττα χωρίς βαθμολογική σημασία μιας και φέτος ο στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδος
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
όπως και να έχει με αυτή την εικόνα χωρίς κάποιο επιθετικό σύστημα και με τουλάχιστον τρεις ελλείψεις (τρύπες στο ρόστερ) είναι δύσκολο να μπούμε στην ελπιδοφόρα εξάδα αλλά και να μπούμε (εξαιτίας άλλων) είναι απίθανο να σπάσουμε τις έδρες του Κολοσσού και του Πανιωνίου. Παράλληλα και κάτι τέτοιο να γίνει και να το κάνουμε δύο φορές και βγούμε τρίτοι δεν βγαίνουμε ευρωλίγκα οπότε στόχοι μηδέν και καλύτερα να μη πάρουμε ξένους να κάτσουμε με τους πιτσιρικάδες μπας και τους ψήσουμε και τους κρατήσουμε και του χρόνου.
rolleyes.gif
tuareg
μολις γυρισα.....
η ομαδα μικρυνε (ενδεικτικο το ποσο σεβαστηκαν τον Ικαρο τα κορακια και το οτι σου κανε πλακα ο σκουρτοπουλος με τα ταιμ αουτ στο τελος που κυνηγαγε τη διαφορα)και τη μικρυνε ο ενας και μοναδικος που σημερα δεν εκανε καν το κοπο να τη συνοδευσει...
Ειδικα μετα απο αυτα που εμαθα απο παραγοντα αλλης ομαδας ο ανθρωπος ειναι για πολυ ξυλο και σουτια ..
Στα του παιχνιδιου τωρα....
Ειμασταν τραγικοι εως ανυπαρκτοι.Ο Σαμ καπως διασωθηκε μονο και κατι προσπαθησε ο Μπογρης.
Ο Ταπουτος εκανε την εκπληξη και ηταν τραγικος στην επιθεση και οχι τοσο στην αμυνα.
Το Τσιαρα ηρωα τον εκανε ο Τσαιρελης.
Ντειβις,Βεργινης γτπ...Κερους,Νταν εκτος τοπου και χρονου,Κρουσιτε περασε και δεν ακουμπησε.
Δε κοντραραμε ποτε,μονο λιγο στο γ δεκαλεπτο που επαιξε ο Βαγγελας με ψηλο σχημα και ποσταρε δυο φορες ο ταπ το μπαξτερ.αλλα μετα εκαναν 3 μαζεμενες μαλακιες ο Βεργινης κι ο Ντειβις (τη στιγμη που ο Ικαρος ειχε πνιγει και το ματς γυριζε) και τους δωσαμε 3 αιφνιδιασμους...10-2 και παπαλα...το 37-33 εγινε 47-35.....
Η ομαδα εχει τεραστιο επιθετικο προβλημα,εκτος του οτι δεν οργανωνει κανεις επαρκως (κατι πηγε να κανει ο νταν αλλα χαθηκε στη γενικη ανυπαρξια),δεν υπαρχει καποιος να παρει τη μπαλα οταν πρεπει να βαλεις καλαθι ντε και καλα.Ο Βεργινης τη πεταγε σα να ηθελε να ξεφορτωθει την ευθυνη,ο Ταπ εκανε 3-4 αιρμπολ,ο Ντειβις τρακαρε στην αμυνα οταν δεν εχανε λευ απ απο κατω.
Οικτρη εικονα....καταντια....φυγε πια ρε καρκινε.....
SteelGandalf
Τόσο χάλια ε;

Ευτυχώς δηλαδή που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση.

Μιλάμε για πολύ μεγάλη απογοήτευση.

Εντάξει, ούτως ή άλλως δεν περιμέναμε τίποτα φέτος, αλλά το να παίζεις ένα μεστό και όμορφο παιχνίδι (όπως σε μερικούς αγώνες καταφέραμε να κάνουμε) είναι το πιο σημαντικό. Οι νίκες θα έρθουν, οι στόχοι θα επιτευχθούν, αλλά δυστυχώς και αυτό ήταν για πολύ λίγο καιρό.

Δηλαδή οι άλλες ομάδες (πέραν των δύο δυναστών), για ποιο σκοπό αγωνίζονται; Μήπως έχουν κάτι ουσιαστικό να κερδίσουν, πέρα από μια τιμητική θέση στην κατάταξη;
Timemaster
βρε μπας και θέλει να τους αφήσουμε απλήρωτους για κανένα 4 μηνό, να τους κόψουμε την θέρμανση και να τους κάνουμε κατάσχεση τα αμάξια για να αποδώσουν καλύτερα;
smiley.gif

tuareg η μπάλα γυρνούσε καθόλου στην επίθεση ή στατικό μπάσκετ και ο καθένας έκανε του κεφαλιού του;
tuareg
QUOTE(Timemaster @ Feb 11 2012, 21:02 ) *
βρε μπας και θέλει να τους αφήσουμε απλήρωτους για κανένα 4 μηνό, να τους κόψουμε την θέρμανση και να τους κάνουμε κατάσχεση τα αμάξια για να αποδώσουν καλύτερα;
smiley.gif

tuareg η μπάλα γυρνούσε καθόλου στην επίθεση ή στατικό μπάσκετ και ο καθένας έκανε του κεφαλιού του;


δε μπορει να οργανωσει κανεις λεμε....τπτ........
Ελευθερα σουτ βγαζαμε απο σπλιτ αουτ μονο και τα χαναμε κι αυτα.....
SteelGandalf
Νιώθω (ακόμη και αν δεν διάβαζα τα σχόλια του φίλου tuareg), βάσει διακύμανσης του σκορ και του τελικού αποτελέσματος, σαν να έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Σαν να έχω την εικόνα της ομάδας, η οποία τον τελευταίο καιρό, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, είναι το ίδιο κουραστική και αποκαρδιωτική.
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Feb 11 2012, 21:17 ) *
δε μπορει να οργανωσει κανεις λεμε....τπτ........
Ελευθερα σουτ βγαζαμε απο σπλιτ αουτ μονο και τα χαναμε κι αυτα.....


ότι κάνουμε σχεδόν όλη τη χρονιά...
έχω την εντύπωση πως μονάχα ένας παίχτης έπαιζε με σύστημα και προσπαθούσε φέτος να παίξει στρωτό ομαδικό μπάσκετ (Τσαλδάρης) και αυτός είναι τραυματίας και τρομερά άστοχος όλη τη χρονιά.

πάντως ειλικρινά έτσι όπως είναι η χρονιά δε θα ήθελα να δώσουμε λεφτά για 1-2 ξένους παίχτες ελπίζοντας να στρώσει η ομάδα και να τερματίσουμε μέσα στην εξάδα.
SteelGandalf
1ον Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε μετεγγραφές (ευτυχώς θα πω εγώ γιατί ήδη θα είχαμε αποκτήσει παίχτη στη θέση του Τζέιμς).

2ον Ποιος ο λόγος, αν μπορούσαμε, να αποκτήσουμε παίχτη (ή παίχτες) τώρα; Για να μπούμε στην 6άδα; Ε και; Τι θα κερδίσουμε;

3ον Αν ούτε και τώρα δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά (και εννοώ νεαρά βλ. Μποχωρίδη, Βεζένκοφ κ.α.), πότε θα δοθούν;
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Προπονήθηκαν μόνοι τους σε ένδειξη… διαμαρτυρίας

Σε νέα κίνηση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων προχώρησαν οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους σήμερα το πρωί.

Πριν την έναρξη της προπόνησης συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν ομαδικό πρόγραμμα αλλά να γυμναστούν μόνοι τους. Ενημέρωσαν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την απόφαση τους και έτσι ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης με την Κίμκι για το Γιούροκαπ.

Οι Έλληνες παίκτες του Άρη εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις πληρωμές με τους ξένους.

Επίσης όπως τόνισαν υπάρχουν οφειλές από την περυσινή σεζόν που δεν έχουν συζητηθεί καν ενώ εκκρεμεί και το θέμα της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στους Έλληνες όπως είχε συμφωνηθεί.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο για τη Μόσχα και την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση των παικτών με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη.
kolimvitis
Όλο συσκέψεις των παλιών μετόχων (γενεσις), των νέων μετόχων (σαρισα) , των Τσεβελεκη-Δαμιανιδη ,αλλά και της Λέσχης γίνονται αυτές τις μέρες , για να σωθεί η χρεωμένη ΚΑΕ... Την Τετάρτη τα νέα, ΛΕΝΕ!!!
Τα είπε και ο Χατζηβρέττας ενα χεράκι περι διάκρισης ελλήνων και ξένων παικτών ...Ατομικές προπονήσεις αποφάσισαν οι παίκτες... ΟΛΑ, SUPER !!!
SteelGandalf
Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας, αντιμετωπίζει σε παιχνίδι εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό (ΝΕΤ).

1η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 22-20

Το παιχνίδι βρίσκεται λίγο πριν το ημίχρονο και το σκορ είναι 40-38 υπέρ των γηπεδούχων.

=================================

2η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 44-39

Δεν μπόρεσα, λόγω δουλειάς, να παρακολουθήσω το μεγαλύτερο μέρος της 1ης περιόδου.

Η εικόνα της ομάδας δεν πρέπει να άλλαξε όμως και στην 2η.

Χαλαρό παιχνίδι, κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα μας να παίζει χωρίς άγχος και να τα καταφέρνει σε πάρα πολλούς τομείς, καλύτερα ακόμη και από την αντίπαλο της. Βέβαια, το συγκεκριμένο, είναι από τα παιχνίδια που γνωρίζεις από πριν το ποιος θα το κερδίσει και το μόνο που δεν ξέρεις είναι το πόσο θα αντάξει η αδύνατη ομάδα. Ναι μεν έχουμε πετύχει πάρα πολλούς πόντους, αλλά έχουμε δεχτεί ακόμη περισσότερους, οπότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι, ειδικά αν αναλογιστούμε την ποιότητα των αντίπαλων παιχτών, αλλά και το γεγονός πως κάποια στιγμή θα κουραστούν οι δικοί μας.

Ας δούμε όμως πως θα "κυλήσει" και το 2ο ημίχρονο.
SteelGandalf
Τέλος 3ης περιόδου και ο Άρης παραμένει κοντά στο σκορ.

3η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 60-52
Zoys
Για ένα μισάωρο ο Άρης κόντραρε στα ίσια τον Ολυμπιακό και αυτό πρέπει να κρατήσει η ομάδα. Λογικά, δεν άντεξε στο τέλος όπου οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν το ματς.
SteelGandalf
Τελικό Σκορ

Ολυμπιακός - Άρης : 85-66

Όπως πολύ σωστά ανέφερες φίλε μου Zoy, o Άρης άντεξε για τρεις περιόδους.

Έτσι, μας λύθηκε η απορία για το πόσο θα αντέχαμε.
Timemaster
Ο Μπετς ζητάει 100.000

να δούμε σε πόσους ακόμα χρωστάμε!!!

σε λίγο θα μας πάει στην ΦΙΒΑ και ο Μάσευ για οφειλές.

SteelGandalf
Ακριβώς γι' αυτό τον λόγο δεν το έγραψα, παρόλο που το διάβασα κι εγώ. Έχει χαθεί η μπάλα πια.

Πάντως όχι τόσο ο Μάσεϋ, όσο για ο Λυπηρίδης και ο Δοξάκης, θα έλεγα πως σε λίγο καιρό θα ζητήσουν και αυτοί τα δεδουλευμένα τους!!!
SteelGandalf
Από το να ανοίγονται, άσκοπα, θεματικές ενότητες, στις οποίες πολλές φορές υπάρχει εμφανώς μειωμένο ενδιαφέρον κι ελάχιστα posts (όχι περισσότερα από πέντε), αποφάσισα πως είναι καλύτερα οι ενημερώσεις για τους αγώνες πρωταθλήματος να γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Ξεκινάω, με λίγη καθυστέρηση καθώς ο αγώνας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη (στο ημίχρονο), με το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής και συνεχίζουμε εδώ. Δυστυχώς, το ενδιαφέρον είναι πολύ περιορισμένο και αυτό έχει ως συνέπεια να μπαίνουν πολύ λίγα άτομα στη θεματική ενότητα της ομάδας του Άρη και ακόμη λιγότερα να γράφουν κάτι εδώ μέσα, κυρίως λόγω των πολλών διοικητικών προβλημάτων της, αλλά και της αφερεγγυότητας της Κ.Α.Ε. εν γένει.

21η Αγωνιστική

Άρης - Καβάλα

Σάββατο 3/3/2012, 17:00 (ΕΤ3), Αλεξάνδρειο

==================================

1η Περίοδος

Άρης - Καβάλα : 17-11

2η Περίοδος

Άρης - Καβάλα : 39-25

3η Περίοδος

Άρης - Καβάλα : 55-46

Τελικό Σκορ

Άρης - Καβάλα : 78-57

Σήμερα η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, συγκεντρωμένη και, τις περισσότερες φορές, με σωστές επιθετικές επιλογές. Είχαμε καλά ποσοστά στην επίθεση, παίξαμε, στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δυνατή άμυνα και το αποτέλεσμα ήρθε χωρίς να κινδυνέψουμε στιγμή. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί και κάναμε λιγότερα λάθη, πολλά από τα οποία έγιναν σε στιγμές που εμείς είχαμε την διαφορά και άρα δεν πιεζόμασταν ψυχολογικά, σε αντίθεση με την αντίπαλο μας που προσπαθούσε να μας πλησιάσει στο σκορ, τότε θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την τελική διαφορά. Όχι πως έχει κάποια σημασία αυτό, αφού η νίκη είναι που μετράει και αυτή κατακτήθηκε πεντακάθαρα.
Timemaster
Μετά και από το ματς με την Καβάλα και σύμφωνα με τις δηλώσεις παιχτών προπονητών φιλάθλων και λοιπών για τον στόχο των 5/5 και μια θέση μέσα στα play off και μάλιστα μέσα στην εξάδα είπα να κάνω μια μικρή ανάλυση του κατά πόσο αυτό είναι ρεαλιστικό.

Καταρχήν με την πρώτη ματιά είναι αδύνατο να φτάσουμε Κολοσσό και Πανιώνιο οπότε το ταβάνι μας είναι η πέμπτη θέση και οι 11 νίκες που έχει έως τώρα το Ρέθυμνο. Ενώ πρακτικά μπορούμε να βγούμε ακόμα και 12οι.

Ουσιαστικά οι αντίπαλοι μας για μια θέση στην πρώτη 6άδα είναι 5 ομάδες (Καβάλα,Ρέθυμνο,ΠΑΟΚ,Ηλυσιακός,ΚΑΟΔ) η μισή Α1 δηλαδή.

Το πρόγραμμα μας είναι σχετικά βατό από την άποψη πως δεν έχουμε να παίξουμε με τους 4 πρωτοπόρους.
αναλυτικά παίζουμε κατά σειρά με:
Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ , Μαρούσι , Ρέθυμνο, Περιστέρι.
σε bolt τα εντός έδρας παιχνίδια.

Κρίνοντας από το πρόγραμμα ουσιαστικά έχουμε 4 παιχνίδια με ομάδες που έχουν ίδιο στόχο με εμάς με τα ποιο δύσκολα από αυτά στο Παλέ.

Οπότε το 5/5 παίζοντας όπως θα θέλαμε να παίξει η ομάδα και όπως είδαμε να παίζει κατά διαστήματα μπορεί να επιτευχθεί.
Έτσι στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε ρεκόρ 12-12.

Για να βγούμε πέμπτοι θα πρέπει το Ρέθυμνο να μην κάνει νίκη στους αγώνες με Περιστέρι, ΠΑΟ, Κολοσσο, Άρη, ΚΑΟΔ ή στο μεταξύ μας παιχνίδι να καλύψουμε την διαφορά 5 πόντων που χάσαμε στην Κρήτη.
Κάτι που δε νομίζω να συμβεί μιας και Περιστέρι και ΚΑΟΔ μέσα στην έδρα του εύκολα ή δύσκολα θα τους κερδίσει.

Ακόμα η Καβάλα να κάνει τουλάχιστον τρεις νίκες (έχουμε την ισοβαθμία) παίζοντας με ΚΑΟΔ, Ίκαρο, Ολυμπιακό και Πανιώνιο όπου δε πιστεύω πως θα τα καταφέρει να κάνει πάνω από μια νίκη.

ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει Κολοσσο, Άρη, ΚΑΟΔ Ίκαρο, για να φτάσει στο 12-12 οπότε απλά να τον κερδίσουμε ασχέτου διαφοράς (και έχοντας 5/5) τον περνάμε στη βαθμολογία.

Το ίδιο συμβαίνει με τον Ηλυσιακό που παίζει με Άρη, ΚΑΟΔ, Ικαρο , Ολυμπιακό

ο ΚΑΟΔ από την άλλη μπορεί να φτάσει το 12-12 ρεκόρ κάνοντας κάτι αντίστοιχο με εμάς αλλά και αυτό να συμβεί έχουμε πάντα την ισοβαθμία ενώ μιλάμε για ένα μικρό θαύμα μιας και έχει να παίξει με Καβάλα, Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ, Μαρούσι, Ρέθυμνο.

οπότε με 5/5 η πέμπτη θέση φαίνεται πολύ δύσκολη μιας και το Ρέθυμνο είναι αρκετά μπροστά αλλά η έκτη θέση είναι ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να έρθει και με μια νίκη λιγότερη 4/5 δηλαδή εφόσον κερδίσουμε τις ισοβάθμιες με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό ενώ η Καβάλα να κάνει δύο ήττες (Ολυμπιακό, Πανιώνιο.)

Γενικά το βαρόμετρο πιστεύω ήμαστε εμείς. Με 5/5 ή ακόμα και με 4/5 και χωρίς θαύματα μπαίνουμε στην εξάδα και παίζουμε με Κολοσσό ή Πανιώνιο κατά πάσα πιθανότητα για το σπάσιμο της έδρας και το σώσιμο της χρονιάς ενώ από όποιον χάσουμε του δίνουμε ευκαιρία για καλό πλασάρισμα στα play off.

Υ.Γ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε πριν το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Πανιώνιο και με λογική πως οι Κρητικοί δε θα κερδίσουν. Νίκη του Ρεθύμνου ουσιαστικά τους φέρνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και σχεδόν αδύνατο να τους περάσουμε.



SteelGandalf
Πολύ καλή η ανάλυση σου φίλε μου, αλλά μεταφέρθηκε στο σωστό topic, αφού αφορά αγωνιστικά θέματα.

Το παιχνίδι μεταξύ Πανιωνίου και Ρεθύμνου, διεξάγεται αυτή τη στιγμή και είναι ντέρμπι ολκής, οπότε ίσως χρειαστεί, μετά το τέλος του, να κάνεις κάποιες διορθώσεις, σε περίπτωση νίκης των Κρητικών.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή μεταφέρω στον συγκεκριμένο χώρο όλα τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Θεματικές ενότητες τις οποίες δημιούργησα εγώ. Αυτόματα θα τοποθετηθούν, βάσει ημερομηνίας, στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα. Όταν ολοκληρωθούν οι μεταφορές, θα σας πω και με ποιον τρόπο θα υπάρχει εύκολη αναζήτηση του κάθε παιχνιδιού, για όσους ενδιαφέρονται. Θέλω να βρω μία λύση και για τις παλαιότερες καταχωρήσεις, ώστε να συμμαζευτεί ακόμη περισσότερο το subforum του Άρη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.