Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
weirdo1977
QUOTE(thrylos7 @ Sep 29 2007, 00:36 ) *
Μιας και δε βρήκα πουθενά κάποια λεπτομέρεια...
Αυτό ισχύει έτσι, ή οι δύο πρώτες λέξεις κανονικά πρέπει να παραλειφθούν;

Αυτό για την επαρχία και τους μικρούς (μέχρι 14) ήταν γνωστό, ίσως τώρα έγινε επίσημο, ή υπήρξε περαιτέρω μείωση.



εγώ πάντως που είχα ρωτήσει μου χαν πει πως επαρχία θεωρείτε από 150 χιλιόμετρα k πάνω.... blink.gif δηλ ούτε η κοζάνη είναι μέσα... απίστευτο...
thrylos7
Πέρυσι δεν είχες μειωμένο διαρκείας;
Εντάξει, αυτό είναι υπερβολικό και δε χρησιμεύει ιδιαίτερα... Το Κιλκίς και όλοι οι γύρω νομοί κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν και αυτή η κίνηση θα είχε πολύ μεγαλύτερο αντίκρυσμα, απ' ότι είναι τώρα..
Πόσοι δηλαδή από Φλώρινα, Καβάλα, Τρίκαλα κλπ θα θελήσουν τώρα να πάρουν διαρκείας, ενώ δεν το είχαν ιδιαίτερα στο μυαλό τους;
basketaris
weirdo, πλακα κανεις, ετσι? blink.gif
Σου εθεσαν πλαφον χιλιομετρων? Τι ειναι, εκλογικη ετεροδημοτευση? Εγω νομιζα επαρχια θεωρειται καθε περιοχη εκτος του νομου Θεσσαλονικης... Ας το σκεφτουν λιγο καλυτερα εκει στην ΚΑΕ. Το θεωρω ΤΡΕΛΟ να απαιτεις απο καποιον να διανυσει καθε φορα 150+150=300 χλμ τουλαχιστον για να εχει εκπτωση στο διαρκειας blink.gif Μηπως εννοουσαν 150 συνολικα? Δηλ. 75 χλμ εξω απο Θεσ/νικη? Ετσι, βγαζει πιο πολυ νοημα...
weirdo1977
ούτε πέρσι είχα μειωμένο, και η φάση είναι πως για να πάω k να έρθω κιλκίς-θεσσαλονίκη είτε με κτελ είτε με αμάξι θέλω γύρο στο 10ρίκο την φορα, επί 30 παιχνίδια... θέλω 300 euro επιπλέον για να δω Αρη... παρόλα αυτά δεν θεωρούμε επαρχία...
NBAer
QUOTE(basketaris @ Sep 27 2007, 16:57 ) *
Θα σε (σας) στεναχωρησω... sad.gif
Μονο για τα μελη των συνδεσμων επεσε η τιμη στα 150 ευρω. Τα υπολοιπα παραμενουν ως εχουν...


QUOTE(weirdo1977 @ Sep 29 2007, 01:11 ) *
εγώ πάντως που είχα ρωτήσει μου χαν πει πως επαρχία θεωρείτε από 150 χιλιόμετρα k πάνω.... blink.gif δηλ ούτε η κοζάνη είναι μέσα... απίστευτο...



Χαχα.... 24.gif 24.gif
Τι ψυχολογικα προβληματα εχει η διοικηση σας? blink.gif

Και τι κωλοπρογραμμα ειναι αυτο για Αρη και ΠΑΟΚ? blink.gif
Παντως αν ερθει ο Ουεμπερ σε ΟΦΣΠ(σιγα μην ερθει), θα εχουμε δικαιολογια που θα χανουμε απο τον ΟΣΦΠ και τουλαχιστον εγω δεν θα κλαιω τη μοιρα μου γιατι θα χανω απο ενα μεγαλο NBAer.... icon_drunk.gif


Αυτο για την προνομιακη μεταχειριση των μελων των συνδεσμων παντως ειναι τελειως μα τελειως απαραδεκτο!
Αν ηταν σε διαφορετικες θυρες οι συνδεσμοι τοτε κατι γινεται. Αλλα οπως ειπε και καποιος να πληρωνεις 50 €
παραπανω απο εναν αλλο επειδη αυτος ειναι εγγεγραμμενος σε συνδεσμο ειναι τραγικο και εγω τουλαχιστον δεν θα το ανεχομουνα σε καμια περιπτωση να το υποστω....
Warrior
Το πιο σωστο θα ηταν να υπαρχει εκπτωση αναλογικα με τα χιλιομετρα νομιζω....


Το μεγαλο προβλημα παντως ειναι οτι η κινηση των διαρκειας ειναι μηδαμινη.Γενικοτερα φοβαμαι οτι φετος
θα ειναι χειροτερη η εικονα στο Αλεξανδρειο απο περυσι,εκτος και αν η ομαδα ξεκινησει πολυ δυνατα με
απανωτες υπερβασεις και φετος.

Ειναι θεμα που πρεπει να το δουμε σοβαρα...
weirdo1977
με το κύπελλο παιδια τι γίνεται ? δεν έχει ακουστεί τίποτα...
basketaris
Διεξαγεται κανονικα, φιλε weirdo...
Η φαση που διανυουμε περιλαμβανει τις ομαδες που τερματισαν περυσι απο την 7η εως τη 12η θεση της Α1 + αυτες απο τις χαμηλοτερες κατηγοριες. Η επομενη φαση (κι αυτη που μας αφορα) ειναι στις 22 Δεκεμβριου. Εκει θα παιξουν οι 6 πρωτες ομαδες + 2 που θα εχουν περασει απο τις αναμετρησεις που εχουν διαμορφωθει ως εξης και ειναι:

ΑΓΟΡ-ΑΕΚ
Μαρούσι-Ολύμπια Λ.

Τα ματς θα γινουν την Τεταρτη...
basketaris
QUOTE
Ο κύριος Γιώργος Σιγάλας

Ο αθλητής Σιγάλας "πέθανε", για να δανειστούμε τη ρήση του 36χρονου "Ράμπο" και γεννιέται ο κύριος Γιώργος Σιγάλας. Δέκα εννιά χρόνια από τότε που ο Αλέκος Σπανουδάκης τον έπαιρνε από το χέρι και τον έβαζε στο ιστορικό γηπεδάκι, έξω από την παλιά λέσχη του Ολυμπιακού, στο Πασαλιμάνι, η ώρα να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση έφτασε, την Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο κυρ-Αλέκος ήταν εκεί. Όπως η μητέρα του Ελευθερία και η σύζυγός του Εύη. Αλλά και δεκάδες φίλοι με τους οποίους συνεργάστηκε, ήταν συμπαίκτης ή αντίπαλος. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, υπουργός πλέον, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παναγιώτης Φασούλας κι άλλοι πολλοί, από τον αδελφικό του φίλο και κουμπάρο του Γιώργο Λημνιάτη, μέχρι τον κουστουμαρισμένο, άρτι αφιχθέντα από το Μιλάνο, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Κι ακόμη, ο Θύμιος Μπακατσιάς, ο Μίλαν Τόμιτς, Κώστας Παταβούκας, ο Νίκος Οικονόμου, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Φράνκο Νάκιτς και πλήθος παλιών και νεότερων συμπαικτών ή αντιπάλων, φυσικά ο "μέντοράς" του και φίλος του, Γιάννης Γιαννάκης, ο γυμναστής της Εθνικής Γιάννης Παπαγεωργίου και δημοσιογράφοι που τον θυμούνται, ακόμη, μικρό παιδί να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι ο "μικρός μεγάλωσε και έφτασε στο σημείο να πει αντίο μπάσκετ".

Ο Σιγάλας, όμως, ένιωθε "πλήρης ημερών σαν παίκτης" και δεν είχε κανένα λόγο μη πει "την ώρα που πρέπει" ότι εγκαταλείπει μια πολύχρονη όσο και αξιοζήλευτη καριέρα. Με το χαρακτηριστικό "ωμό" και ρεαλιστικό του στυλ ευχαρίστησε όσους βρίσκονταν στο πλευρό του, τονίζοντας: "Είναι μεγάλη μου τιμή που είναι εδώ όλοι οι αυτοί οι άνθρωποι και όσοι δεν πρόλαβαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Κάποιοι το ήξεραν εδώ και λίγο καιρό, αφού είχα πάρει την απόφασή μου. Σήμερα σταματάει μια πορεία, είναι αυτό που όλοι οι αθλητές λένε καθώς φτάνουν σε αυτό το σημείο: Ο πρώτος θάνατος..."

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο επίλογος μιας καριέρας που άρχισε "πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν δέκα ετών και ο κ.Σπανουδάκης, που είναι εδώ με πήγε στο γήπεδο. Ευτυχώς για μένα είχα μια μάνα, που σε μια δύσκολη εποχή, ήξερε ότι ήμουν στο γήπεδο και δεν ανησυχούσε. Τελείωσα νορμάλ το σχολείο και μετά ήρθε μια πορεία για την οποία δεν έβαλα ποτέ στόχους, αλλά είχα πρόθεση, κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος".

Θέλοντας να προλάβει τα δημοσιογραφικά "κλισέ" σε αυτές τις περιπτώσεις, απεφάνθη πως "όλα όσα έζησα ήταν σημαντικά. Ακόμη και οι πίκρες μέσα στον αθλητισμό είναι συνηθισμένες, άρα δεν στενοχωριέμαι. Ούτε νιώθω έτσι, τώρα που λέω αντίο στο μπάσκετ, γιατί είναι σωστό να το κάνεις, την στιγμή που πρέπει χωρίς να εκβιάζεις τον χρόνο, σπρώχνοντας τα πράγματα παραπέρα. Νιώθω μια χαρά για ό,τι πέτυχα και έζησα στον αθλητισμό, διδάχτηκα πολλά από ανθρώπους που μπορεί να μη συμφωνούσα, αλλά τους άκουσα με προσοχή, έχω διαμορφώσει μια φιλοσοφία και μια σκέψη. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου μακριά από το μπάσκετ, κι αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ξαναμπώ στον χορό, από άλλο πόστο"

Κι αφού έκανε γνωστό μια πρώτη κίνηση που ετοιμάζει με μια εταιρεία αθλητικής ένδυσης, δέχθηκε τις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις του:

Αν θα ασχοληθεί με την πολιτική: "Με έχουν ενοχλήσει, αλλά δεν με έχει απασχολήσει. Ίσως θα ήθελα να ασχοληθώ με ένα Δήμο όπως έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας. Όχι παραπέρα, όμως..."

Πώς θα ...γεμίσει την μέρα του, τώρα που εγκαταλείπει την αθλητική του καριέρα: "Είναι δύσκολο να μη κάνεις τίποτε. Αλλά μέχρι τώρα βρισκόμουν σε διακοπές. Ούτε προπονήση είχα κάνει. Από αύριο θα πρέπει να βάλω ένα πρόγραμμα στη ζωή μου, αδειάζοντας εντελώς την μπαταρία του πρωταθλητή. Θα το επαναλάβω, δεν θα μείνω μακριά από τον αθλητισμό..."

Τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δύσκολες στιγμές στην ζωή του: "Εδώ μπροστά μου είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, που όταν ήταν προπονητής, όπως ξέρετε, είχε ένα ιδιαίτερο τρόπο να ζητάει πράγματα που για εμένα έμοιαζαν τότε δύσκολα, έως αδιανόητα. Από πίσω του κάθεται ένας άλλος άνθρωπος (σ.σ ο Γιάννης Γιαννάκης) ο οποίος ήταν ένας βράχος, στον οποίο ξεσπούσε όλη η οργή μου. Μετά άρχισα να μαθαίνω να διαχειρίζομαι όλες τις καταστάσεις. Ένα επίσης δύσκολο σημείο ήταν να μείνω συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνω όταν ήρθε η δημοσιότητα και τα media ασχολήθηκαν μαζί μου. Υπήρχαν κι άλλα. Ένα συμβόλαιο που δεν το πλήρωναν, αλλά έπρεπε να μείνεις προσηλωμένος στην προσπάθεια της ομάδας σου. Όλα αυτά μαζί, δημιουργούν ό,τι ενδεχομένως να εννοείτε. Κοιτάξτε όμως. Εμείς περάσαμε καλά στο μπάσκετ. Και σίγουρα μας άφησε κάτι πίσω..."

Αν μετανιώνει για κάποια απόφασή του: "Για τίποτε δεν μετανιώνω, εκτός ίσως από μια απόφαση που δεν πήρα. Ξέρετε, εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα, κι όταν πήγα στη Γρανάδα ένιωσα να με περιβάλλουν με πατρική στοργή. Νομίζω ότι ήταν λάθος μου, που δεν συνέχισα στην ομάδα, ως το τέλος εκείνης της χρονιάς, γιατί φοβήθηκα ότι θα υποβιβαζόταν, ενώ όλοι με αγαπούσαν και στο αεροδρόμιο είχε έρθει ο πρόεδρος να με αποχαιρετήσει, κλαίγοντας. Τελικά επέλεξα την Ρέτζιο Καλάμπρια, αλλά τώρα, μάλλον έκανα λάθος".

Για την οικογένεια του: "Γνώρισα τη γυναίκα μου σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν κοντά μου σε οποιαδήποτε απόφαση πήρα και με ακολούθησε, είτε στη Γρανάδα, είτε στην Θεσσαλονίκη".

Για τις "οβιδιακές" μεταμορφώσεις του στην διάρκεια της αθλητικής διαδρομής του: "Πάντοτε προσαρμοζόμουν στις συνθήκες κάθε ομάδας και στις απαιτήσεις του εκάστοτε προπονητή. Και κάθε φορά ήθελα να βελτώνομαι, ας πούμε στην αριστερή ντρίπλα μου, ιδρώνοντας πριν από την προπόνηση και εκνευρίζοντας τον...Παναγιώτη Φασούλα. Απωθημένο δεν έχω, γιατί μάλλον δεν ονειρευόμουν, αλλά ασχολιόμουν με πιο ρεαλιστικά πράγματα. Όσα πέτυχα, όμως, τα οφείλω και στις ομάδες που βρέθηκα. Ξέρετε ότι ο ομαδικός αθλητισμός δεν είναι ζήτημα ενός. Έχει σημασία ολόκληρο το πακέτο, όπως έγινε το 91 με τον Ολυμπιακό που ανέλαβαν οι Ιωαννίδης-Γιαννάκης με την επίβλεψη του Κόκκαλη, ή ο Παναθηναϊκός των Γιαννακόπουλων, ή η Εθνική Ομάδα της σύγχρονης εποχής..."

Τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές (δεν...τη γλίτωσε την ερώτηση): "Είμαι ευτυχής που πρόλαβα να παίξω μαζί με τρεις από τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Φάνη Χριστοδούλου. Είμαι ευλογημένος που είχα αντίπαλους μεγάλα ονόματα με πρώτο και καλύτερο τον Νικο Γκάλη, αλλά και έκανα καλούς φίλους, για μια ζωή, όπως ο Θύμιος Μπακατσιάς. Τις χειρότερες, όπως σας είπα, δεν τις θυμάμαι, ίσως γιατί είναι μέσα στη ζωή του αθλητή".

Το καλύτερο κοπλιμέντο που άκουσε ποτέ: "Είναι κάτι που μου έστειλε με μήνυμα ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, όταν την προηγούμενη εβδομάδα, τον πληροφόρησα για την απόφασή μου. Μου εγραψε κάποια πράγματα, τα οποία να μου επιτρέψετε να τα κρατήσω για τον εαυτό μου".

Ο Κλαούντιο, εμφανίστηκε προς το τέλος της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης αλλά δεν ...αποκάλυψε τι ήταν το SMS που έστειλε στον Γιώργο: "Όταν έκλεισα το τηλέφωνο, συνειδητοποίησα τι μου είχε πει. Καμιά φορά σκέφτεσαι αργότερα ορισμένα πράγματα. Του έστειλα ένα μήνυμα με λόγια της καρδιάς. Είναι ένα χρυσό παιδί και ένας αθλητής που σπάνια βλέπεις μέσα στο γήπεδο" είπε ο Ιταλός (με άψογα ελληνικά βεβαίως) που συνεχίζει να βρίσκεται στο μπάσκετ, ως μάνατζερ της Ολύμπια Μιλάνο.

Ο Γιώργος Λημνιάτης θυμόταν πως τον γνώρισε: "Ήμασταν στα μίνι του Ολυμπιακού και μου έκανε εντύπωση που μετά από κάθε οκτάλεπτο, όπως παίζαμε τότε, έπινε πολύ νερό. Στο τέλος δεν άντεχε και έκανε εμετό. Έλεγα στους δικούς μου ότι είναι ένα παιδί στην ομάδα που πίνει νερό, γνωριστήκαμε, γίναμε φίλοι, συμπαίκτες και ...κουμπάροι"

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη "ο Σιγάλας αποφοίτησε με άριστα από το πανεπιστήμιο του αθλητισμού", ο Παναγιώτης Φασούλας θυμήθηκε τον αρχηγικό του ρόλο "μέσα στα αποδυτήρια" και ο Γιάννης Ιωαννίδης προέβλεψε: "Μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής".

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να λείψει από το μπάσκετ. Η πορτοκαλί μπάλα, άλλωστε, εξακολουθεί να είναι η μεγάλη του αγάπη...

www.sport24.gr

ΓΙΩΡΓΟ "ΡΑΜΠΟ" ΣΙΓΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ... 77.gif ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... 41.gif
Koul
1) Νομίζω ότι η έκπτωση στα εισιτηρία διαρκείας των συνδέσμων είναι μια αναγνώριση της προσφοράς τους στην ομάδα, ειδικά στα δύσκολα χρόνια που αυτή πέρασε, και λιγότερο μια εμπορική κίνηση (και το λέω αυτό χωρίς να είμαι μέλος συνδέσμου).

2) Όσοι εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το Γλυνιαδάκη μάλλον δικαιώνονται μετά την αποπομπή του από την ΑΕΚ. Ο Κορωνιός κάτι ξέρει, δε θα ρίσκαρε να αφήσει ένα σημαντικό παίκτη και να ενισχύσει τους αντιπάλους του.

3) Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, βλέπω μέχρι τώρα στα topic ότι εκφράζεται αισιοδοξία για την επίθεση και προβληματισμός για την άμυνα λόγω και της απώλειας του Ουίλκινσον. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Θεωρώ πάντως ότι το μεγάλο φετινό κέρδος αγωνιστικά ήταν η κοινοτικοποίηση του Μάσεϊ, που μας άδειασε μια επιπλέον θέση ξένου. Διότι πέρσι με τη μαγική επιλογή του Φλέτσερ είχαμε ουσιαστικά μείον έναν κοινοτικό. Μακάρι και κάποιοι από πέρσι να προσφέρουν περισσότερο, όπως ο Σεραπίνας που φαίνεται ζεστός.

4) Βλέπω επίσης έναν προβληματισμό σχετικά με την κίνηση των εισιτήρίων διαρκείας αλλά και των εισιτηρίων όλης της σεζόν. Κακά τα ψέματα, αν και είμαι μπασκετικός φίλαθλος περισσότερο, πρέπει να ομολογήσουμε ότι στο ποδόσφαιρο το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο. Ένας αγώνας Άρη - Απόλλωνας Πάτρας δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσεις, γιατί η πιθανότητα για έκπληξη είναι μηδαμινή. Αντίθετα, ένας αγώνας Άρη - Λεβαδειακού ενέχει μεγαλύτερο ποσοστό έκπληξης, γι' αυτό και μια ενδεχόμενη νίκη θα πανηγυριστεί πολύ περισσότερο. Στην Ευρωλίγκα βέβαια τα πράγματα αλλάζουν, γι' αυτό και το Παλέ παρουσιάζει τη γνωστή του εικόνα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κορεσμός, γιατί η ομάδα είναι στερημένη από τίτλους και διακρίσεις. Επιπλέον, στο μπάσκετ ως γνωστόν η ψαλίδα έχει ανοίξει πολύ πλέον. Έτσι μοιραία ο κόσμος στρέφεται περισσότερο στο ποδόσφαιρο.
basketaris
Koul, συμφωνω μαζι σου σχεδον σε ολα... Απλα, η μονη παρατηρηση μου εχει να κανει με το 1. σκελος.

Αν η ΚΑΕ εδινε εκπτωση 50 ευρω σε οσους ειχαν παρει διαρκειας τις "δυσκολες" περιοδους, τοτε θα το καταλαβαινα. Τωρα, η υπαρξη 200αριων και 150αριων διαρκειας στην ιδια θυρα δεν βγαζει νοημα, με την απλη αιτιολογια οτι ειναι συνδεσμιτες. Εγω δε διαφωνω με την υπαρξη ευκολιων-ανεσεων, αρκει να γινονται αξιοκρατικα. Εχω υπαρξει και συνδεσμιτης και πραγματι η προσφορα τους στο καλο της ομαδας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Ομως, τετοιες κινησεις δημιουργουν 2 μετρα και 2 σταθμα, μιας και μπαινουν διαχωριστικες δικλιδες στον κοσμο μας. Επαναλαμβανω οτι αν υπηρχε ρητη οδηγια οτι Θυρες 5-6 πανε μονο σε συνδεσμους, τοτε θα το κατανοουσα να ηταν και πιο φθηνο το εισιτηριο. Απο τη στιγμη, ομως, που ειναι ανοιχτες για καθε ενδιαφερομενο, τοτε η κινηση αυτη δεν ειναι απολυτα σωστη, κατα τη γνωμη μου...

Ελπιζω, τουλαχιστον, αυτη η προσφορα της ΚΑΕ να εκτιμηθει απο τους αμεσα ενδιαφερομενους και να εξαντλησουν τα διαρκειας, γιατι αλλιως θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο... Σε γενικες, παντως, γραμμες, ειμαι συμφωνος με την ΚΑΕ στο να προσπαθει να προσελκυσει τον κοσμο στο γηπεδο, εστω κι αν προκυπτουν διαφωνιες/αντιρρησεις...

Υ.Γ. Ενας ακομη λογος που οδηγησε την ΚΑΕ στο να μειωσει την τιμη, πιστευω πως ηταν το γεγονος οτι σε ολες τις Θυρες υπηρξε μειωση σε σχεση με περυσι ΕΚΤΟΣ απο τις Θυρες 5-6... Υπαρχει μια λογικη σ' αυτο...

Y.Γ. 2 Στο θεμα παντως της επαρχιας και της εκπτωσης, η ΚΑΕ ειναι τελειως foul, εφοσον ισχυσει τελικα αυτο που αναφερθηκε παραπανω. Σιγουρα το πιο σωστο θα ηταν αναλογικα με τα χλμ, οπως ειπε ο warrior..

Υ.Γ. 3 Παιδια, εχω ανανεωσει και τη σελιδα μου ενοψει της νεας περιοδου και μαλιστα ετοιμασα και ενα αφιερωμα στο Γιωργο Σιγαλα, με αφορμη την αποχωρηση του. Θα χαρω πολυ να την επισκεφθειτε και να ακουσω τις αποψεις σας. Θα προσπαθω να την ανανεωνω καθημερινα και φυσικα να δημοσιευω φωτογραφιες, αναλυσεις απο αγωνες κ.ά. Η διευθυνση, για οσους δεν ξερουν ή δε θυμουνται, ειναι: http://basketaris.bravehost.com. Φυσικα, μπορειτε να την επισκεφτεστε πατωντας και στην υπογραφη μου... smile.gif Sorry αν spam-αρω, αλλα περυσι ειδα οτι ειχε απηχηση, οποτε πιστευω οτι θα 'ταν καλο να σας ενημερωσω...
weirdo1977
basketaris έχω ηχογραφήσει την συνέντευξη του σιγαλά σήμερα στον βλαχόπουλο, αν θες να την ανεβάσω κάπου να την πάρεις.
basketaris
Μπορεις, weirdo? blink.gif
Θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ! thumbsup.gif
Το 100mb.gr, εφοσον δεν το γνωριζεις, ειναι site που ανεβαζεις αρχεια, νομιζω θα σε βολεψει πολυ!
Σ' ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα smile.gif !
weirdo1977
θα το φροντίσω αύριο
weirdo1977
it's yours biggrin.gif εχει λιγα παράσιτα αλλα αξίζει...


http://www.100mb.gr/download.php?file=1e23...cc868b6d2c91249
basketaris
Thanks again, weirdo! 77.gif
Εισαι πρωτος! wink.gif
basketaris
QUOTE
Τελειώνει και τυπικά το θέμα

Ο Αρης τελείωσε νωρίς τις μεταγραφές του (για το πρωτάθλημα της Α1), με δεδομένο ότι ο Τζέρεμι Μάσεϊ θα αγωνιστεί ως Σλοβάκος. Ο καιρός όμως πέρασε και το σχετικό διαβατήριο δεν έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ. Η αγωνία των «κιτρίνων» θα πάρει τέλος την Παρασκευή.

Οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν με τη σλοβακική ομοσπονδία, η οποία τους επισήμανε ότι το σλοβακικό διαβατήριο έχει εκδοθεί και πως την Παρασκευή θα σταλεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε ο Μάσεϊ να αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει ως κοινοτικός. Ετσι, ένα θέμα που έμοιαζε τυπικό, αλλά ήταν πολύ ουσιαστικό, τελειώνει για τον Αρη.

www.betsmart.gr

Aντε να τελειωνουμε και με τα γραφειοκρατικα... smile.gif
Αληθεια, ολη εκεινη η συζητηση με το αν θα παει να παιξει στα προκριματικα της Εθνικης ο Μασει, και επεφταν πανω στο γαμο του, τι εγινε? Απ' οσο ξερω, μετα το ταξιδι του για να περασει απο εξετασεις, ο Τζερι ουτε ξαναπατησε στη Σλοβακια...
basketaris
QUOTE
Κοντά σε συμφωνία με ΕΡΤ

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα «τελειώνει» το θέμα των τηλεοπτικών. Κρίσιμη εβδομάδα και για τις χορηγίες.

Κρίσιμες είναι οι μέρες για το τηλεοπτικό θέμα στην ΚΑΕ Αρης. Οπρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, όμως είναι πιθανό να έχει κάποιες επαφές και για τοεν λόγω ζήτημα που «καίει» τον Αρη.

Οι «κίτρινοι» προσδοκούν έσοδα που να αναλογούν τόσοστο όνομα, όσο και στη δυναμική της ομάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά στη συμφωνία με την ΕΡΤ. Οι διοικούντες είχαν διαδοχικές επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς (ΣΚΑΪ, SuperSport) και περίμεναν τις τελικές προτάσεις. Το θέμα θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα με πιθανότετη κατάληξη τη συμφωνία με το κρατικό κανάλι.

Κρίσιμη θα είναι η επόμενη εβδομάδα και όσον αφορά στις συζητήσεις των «κιτρίνων» για μία ή δύο ακόμα χορηγίες. Εφόσον τελεσφορήσουν, θα έχει καταρτιστεί σε μεγάλο βαθμό ο «πίνακας» εσόδων της ομάδας. Οι άνθρωποι του Αρη υπολογίζουν έσοδα και από τα εισιτήρια διαρκείας, μόνον που η μέχρι τώρα κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη. Και ελπίζουν να αυξηθεί όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα τη διεξαγωγή φιλικού με τον Κολοσσό την Κυριακή 14 Οκτωβρίου (18.00) ενώ λίγο αργότερα, στις 20.30, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Αρη θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη γιορτή του καλωσορίσματος των νέων αθλητών και του προπονητή της ομάδας, στην αίθουσα των τροπαίων του Αλεξανδρείου.

www.betsmart.gr
klearxos
Συμφωνα με το betsmart ο Χερμπερτ ειναι στο νοσοκομειο για καρδιολογικες εξετασεις μετα απο ενοχλησεις που αισθανθηκε!!
Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!
Κοουτς περαστικα!
basketaris
Περαστικα κι απο μενα!
Ελπιζω κι εγω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο...
basketaris
QUOTE(basketaris @ Oct 7 2007, 22:12 ) *
Περαστικα κι απο μενα!
Ελπιζω κι εγω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο...



Ευτυχως δεν ειχε τιποτα το ανησυχητικο...

QUOTE
ΑΡΗΣ: Τίποτα ανησυχητικό ο Χέρμπερτ

Σε μυϊκούς πόνους οφειλόταν η αδιαθεσία που ένιωσε ο κόουτς των «κιτρίνων»

Οι καρδιές των ανθρώπων του Αρη πήγαν στις θέσεις τους, μετά την αρχική ανησυχία για τον Γκόρντον Χέρμπερτ. Ο προπονητής του Αρη εξετάστηκε από καρδιολόγο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή, στην Κύπρο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εκεί υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά. Η αδιαθεσία του κόουτς του Αρη, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, οφειλόταν σε μυϊκούς πόντους στο στήθος, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

www.betsmart.gr
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 11/10/2007 2:00:00
Προσφορά 800.000 ευρώ από τον ΣΚΑΪ, νέα επαφή την Πέμπτη με το κρατικό κανάλι

Πλούσια σε... τηλεοπτικά θέματα ήτνα η Τετάρτη για τον Αρη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης, βρέθηκαν στην Αθήνα όπου είχαν επαφές για το «καυτό» θέμα της τηλεοπτικής στέγασης της ομάδας, ναφορικά με τους αγώνες της Α1.

Ο ΣΚΑΪ έκανε δυναμικό «μπάσιμο» και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφερε 800.000 ευρώ στους «κίτρινους». Οι τελευταίοι έχουν προσφορά 600.000 ευρώ από την ΕΡΤ και η αλήθεια είναι ότι προτιμούν να μείνουν στο κρατικό κανάλι. Την Πέμπτη αναμένεται νέα επαφή κι αν η ΕΡΤ ανεβάσει κάπως την προσφορά της, είναι πολύ πιθανό να επισφραγιστεί και η συμφωνία.

Οταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...

Την ίδια ώρα, εντείνεται η αγωνία στο θέμα του Τζέρεμι Μάσεϊ. Το πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, το σλοβακικό διαβατήριο του Αμερικανού φόργουορντ δεν έχει φτάσει στην ΚΑΕ και αν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή, είναι πιθανό ο κ. Δαμιανίδης να ταξιδέψει στη Σλοβακία για να διευθετήσει το θέμα. Πάντως στην ΚΑΕ ελπίζουν ότι αυτό δε θα χρειαστεί να γίνει και πως το θέμα θα λυθεί άμεσα.
basketaris
800.000 o ΣΚΑΙ?? blink.gif
Πλακα-πλακα πολυ καλη προσφορα, ειδικα για ενα προσφατως ανερχομενο καναλι...

Προσωπικα, απο τη στιγμη που η προσφορα του ξεπερνα κατα 200.000 αυτην της ΕΡΤ και ο ΣΚΑΙ εκπεμπει πανελλαδικα (και δορυφορικα), εγω θα συμφωνουσα μαζι του... Αν αναλογιστουμε οτι αυτες οι 200.000 αντιπροσωπευουν το 1/3 της προσφορας της ΕΡΤ, μιλαμε για μια αυξημενη προταση της ταξης του 33%! Ενα ολοκληρο συμβολαιο καλυπτεται...

Η μονη ενσταση που θα ειχα (και πιστευω οτι εκει κολλανε και της ΚΑΕ μας) ειναι οτι η προβολη που θα εχει τοσο ο ΑΡΗΣ, οσο και το αθλημα, απο το καναλι δεν θα ειναι η ιδια. Η εμπειρια της ΕΡΤ και το εμψυχο δυναμικο που στελεχωνει το αθλητικο της τμημα, εγγυωνται οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη προωθηση του προϊοντος. Επισης, σημαντικο ρολο παιζει και η τηλεθεαση. Ειναι δεδομενο οτι την ΕΡΤ την παρακολουθουν περισσοτεροι τηλεθεατες απ' οτι τον ΣΚΑΙ. Αρα, περισσοτερες πιθανοτητες να δει καποιος "ουδετερος" τα ματς. Αυτο, φυσικα, εχει κι επεκταση σε χορηγιες. Σκεφτειτε αν ησασταν χορηγος (π.χ. KLEEMAN που εχουμε στο σορτσακι) θα θελατε να διαφημιστειτε μεσω της ΕΡΤ ή μεσω του ΣΚΑΙ? Μεσω της ΕΡΤ, ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχει μεγαλυτερο διαπραγματευτικο οπλο στα χερια της ΚΑΕ για μια δυνητικη συναψη χορηγιας που θα προκυψει στο μελλον...

Λογικα, ο Τζεβελεκης με το Δαμιανιδη θα περιμενουν μια αντι-προσφορα της ΕΡΤ (λογικα την τελευταια, αν υπαρξει...) και επειτα θα κλεισουν με ενα απ' τα 2...

Για να δουμε...
thrylos7
superbasket.gr:

QUOTE
Ουσιαστικά πρόκειται για την «πρόβα τζενεράλε» του Αρη. Ο φιλικός αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Κυριακής (6μ.μ), θα είναι το τελευταίο τεστ των «κιτρίνων» πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Αρη, αλλά ταυτόχρονα η πρώτη και μοναδική φορά που οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι λογικό να είναι μεγάλο. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, νέος ο προπονητής και εντελώς διαφορετικό το αγωνιστικό πρόσωπο που αναμένεται να παρουσιάσει η ομάδα. Για αυτό και αναμένεται να υπάρχει πολυκοσμία στο Αλεξάνδρειο. Αυτό ζήτησαν και οι άνθρωποι του Αρη, που ανακοίνωσαν γενική είσοδο 10€ για τον αγώνα της Κυριακής.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Αρης για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, αναφέρονται τα εξής… «Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενημερώνει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2007-08 θα μπορούν από την προσεχή Κυριακή (14/10) και ώρα 16:00 να παραλαμβάνουν τα καρτελάκια τους από τα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο. Επίσης, αύριο το μεσημέρι θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα (14/10) στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο. Η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες (10 ευρώ), ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο (12/10) τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), καθώς και την Κυριακή (14/10) από τις 15:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα στα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου. Τονίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα έχουν ισχύ για την φιλική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου».

Να σημειωθεί ότι η Κυριακή θα είναι γεμάτη με μπάσκετ για τους φίλους του Αρη, αφού με τον φιλικό αγώνα με τον Κολοσσό, θα ακολουθήσει η εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές των «κιτρίνων», για την υποδοχή των νέων παικτών και προπονητών, ενώ θα βραβεύσουν και το Γιώργο Σιγάλα, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Άντε, να δούμε επιτέλους κι από κοντά...

Η ημέρα γιατί "θα είναι γεμάτη με μπάσκετ για τους φίλους του Άρη"; Η εκδήλωση μπορεί θα είναι ανοιχτή στον κόσμο; Δε νομίζω...
basketaris
Δεν καταλαβες καλα, thrylos...
Η εκδηλωσω των Παλαιμαχων του ΑΡΗ θα γινει στην Αιθουσα Τροπαιων... Οπως καταλαβαινεις, αυτη εχει τετοιο μεγεθος που χωρα ολους τους φιλαθλους του ΑΡΗ! tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Καλα υπεθεσες, δεν ειναι ανοικτη στον κοσμο... wink.gif
Απλα το γραφει ετσι για να διαφημιστει αυτη η εκδηλωση...
thrylos7
Το είχα διαβάσει αυτό για την αίθουσα των τροπαίων και ως αδαής, άφησα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι κάποια εξαιρετική (κι ευρύχωρη) ... αίθουσα.. biggrin.gif

Να βρίσκεται μόνο ο Σιγάλας στο Παλέ εμένα μου υπεραρκεί... Εντάξει και το φιλικό καλό θα είναι... smile.gif
basketaris
QUOTE
Καλαϊτζής: "Ο Αρης καλύτερος από πέρσι"

του Νίκου Καραγιώργη karagiorgis@hotmail.com

Η αγωνιστική περίοδος, που ξεκινά σε μερικές μέρες, θα είναι το ίδιο απαιτητική με την περυσινή και ενδεχομένως πιο δύσκολη για τον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιώργος Καλαϊτζής ωστόσο, αισιοδοξεί πως η νέα σεζόν θα είναι πιο επιτυχημένη.

Μετά την περυσινή πορεία τους οι κίτρινοι έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων, αλλά σύμφωνα με τον 31χρονο παίκτη τα πάντα θα εξαρτηθούν απ' αυτούς. "Είμαι αισιόδοξος, γιατί βλέπω πως μετά την αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή η διοίκηση κινήθηκε για να βρει τον αντικαταστάτη του, γνωρίζοντας τι θέλει. Συμφωνώ με τον κ. Χέρμπερτ, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του ότι με τη δουλειά θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί πλέον γνωρίζουν όλοι τι θα αντιμετωπίσουν, αλλά κι εμείς θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι", υποστήριξε ο 31χρονος πλέι μέικερ.
Ποιος θα είναι όμως ο βαθμός ετοιμότητας του Άρη στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα; "Θα είμαστε έτοιμοι, γιατί τα επίσημα είναι αυτά που μετράνε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είμαστε στο 100%. Θα δουλέψουμε κι αυτό το δεκαήμερο έχοντας σύμμαχό μας το χρόνο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει έρθει νέος προπονητής κι αυτό συνεπάγεται καινούργια φιλοσοφία", τόνισε ο Καλαϊτζής και συμπλήρωσε: "Η ομάδα δείχνει ότι είναι αρκετά πλήρης σε όλες τις θέσεις. Έχει δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο. Σίγουρα ακόμη δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και είναι λογικό. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά".
Οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε ο Άρης στα φιλικά παιχνίδια δεν ανησυχούν τον έμπειρο παίκτη. "Αδυναμίες υπάρχουν σε όλους τους τομείς. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το τόσο ανησυχητικό που αυτή τη στιγμή αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Σαφώς η άμυνα είναι ένα κλειδί και η ομάδα θα στηριχθεί εκεί. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο εύκολα θα γίνονται για μας τα πράγματα".
Ο νέος προπονητής προσπαθεί να επιβάλλει τη δική του φιλοσοφία, αλλά ο Καλαϊτζής θεωρεί πως είναι πρόωρο να κατονομάσει τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας: "Είναι νωρίς να πούμε αν αλλάζει κάτι με την έλευση του νέου προπονητή. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι όλοι καλοί παίκτες και μπορούμε να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ. Η ομάδα έχει κάποιες αρχές, προσπαθεί να τις ακολουθήσει μέσα στο γήπεδο κι από εκεί και πέρα με τη δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

www.makthes.gr
Warrior
Τι γινεται ρε παιδια,ειχαμε κανα νεο απο τα τηλεοπτικα?

QUOTE(basketaris @ Oct 11 2007, 04:32 ) *
800.000 o ΣΚΑΙ?? blink.gif
Πλακα-πλακα πολυ καλη προσφορα, ειδικα για ενα προσφατως ανερχομενο καναλι...

Προσωπικα, απο τη στιγμη που η προσφορα του ξεπερνα κατα 200.000 αυτην της ΕΡΤ και ο ΣΚΑΙ εκπεμπει πανελλαδικα (και δορυφορικα), εγω θα συμφωνουσα μαζι του... Αν αναλογιστουμε οτι αυτες οι 200.000 αντιπροσωπευουν το 1/3 της προσφορας της ΕΡΤ, μιλαμε για μια αυξημενη προταση της ταξης του 33%! Ενα ολοκληρο συμβολαιο καλυπτεται...

Η μονη ενσταση που θα ειχα (και πιστευω οτι εκει κολλανε και της ΚΑΕ μας) ειναι οτι η προβολη που θα εχει τοσο ο ΑΡΗΣ, οσο και το αθλημα, απο το καναλι δεν θα ειναι η ιδια. Η εμπειρια της ΕΡΤ και το εμψυχο δυναμικο που στελεχωνει το αθλητικο της τμημα, εγγυωνται οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη προωθηση του προϊοντος. Επισης, σημαντικο ρολο παιζει και η τηλεθεαση. Ειναι δεδομενο οτι την ΕΡΤ την παρακολουθουν περισσοτεροι τηλεθεατες απ' οτι τον ΣΚΑΙ. Αρα, περισσοτερες πιθανοτητες να δει καποιος "ουδετερος" τα ματς. Αυτο, φυσικα, εχει κι επεκταση σε χορηγιες. Σκεφτειτε αν ησασταν χορηγος (π.χ. KLEEMAN που εχουμε στο σορτσακι) θα θελατε να διαφημιστειτε μεσω της ΕΡΤ ή μεσω του ΣΚΑΙ? Μεσω της ΕΡΤ, ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχει μεγαλυτερο διαπραγματευτικο οπλο στα χερια της ΚΑΕ για μια δυνητικη συναψη χορηγιας που θα προκυψει στο μελλον...

Λογικα, ο Τζεβελεκης με το Δαμιανιδη θα περιμενουν μια αντι-προσφορα της ΕΡΤ (λογικα την τελευταια, αν υπαρξει...) και επειτα θα κλεισουν με ενα απ' τα 2...

Για να δουμε...


Και γω λεω να κλεισουμε με ΣΚΑΙ...Εκτος και αν μας δωσει κανας αλλος περισσοτερα! biggrin.gif

Οντως υπαρχουν και αυτες οι ενστασεις,ομως νομιζω οτι ο ΣΚΑΙ εχει μεγαλυτερες προοπτικες
μελλοντικα! wink.gif Ειναι σοβαρο καναλι και φαινεται οτι μπαινει δυναμικα με το μπασκετ φετος.Μην
ξεχναμε οτι εχει ενα χρονο μολις που δημιουργηθηκε.

Πηρε και την Ευρωλιγκα...
Επι την ευκαιρια,τελικα ενα ματς θα δειχνει τις Πεμπτες ο Σκαι ή οποιες ελληνικες παιζουνε,εχει
ξεκαθαρισει πια?

Ο Σκαι κινηθηκε και για αλλες ομαδες ή μονο για μας?Εχω χασει λιγο την επαφη με τις εξελιξεις...
weirdo1977
QUOTE(http://www.apomesa.info/)
Α1 και τηλεοπτικά δικαιώματα

Έκλεισαν στον ΣΚΑΙ τελικά Ολυμπιακός και Άρης για τους εντός έδρας αγώνες τους της τρέχουσας σεζόν. Στην κρατική έκλεισε για ένα έτος ο Παναθηναϊκός ενώ με το συνδρομητικό Supersport έχουν συμφωνίες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιος και Μαρούσι. Τέλος όπως όλα δείχνουν οι υπόλοιπες 6 ομάδες της Α1 (Πανελλήνιος, Αιγάλεω, ΑΓΟ Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπία, Ολυμπιάδα Πατρών) θα υπογράψουν «πακέτο» στην κρατική ΕΡΤ. Ανεβασμένο αναμένεται το ενδιαφέρον για το μπάσκετ φέτος, μετά και τις σημαντικές μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες και κυρίως οι 2 μεγάλοι. Η πρώτη αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο 20/10. Καλή αρχή…
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Ειδήσεις Α1 : ΑΡΗΣ: Τεστ... διαρκείας με τον Κολοσσo


Πρόβα τζενεράλε του Αρη, που μπορεί να έχει την επίδρασή της και στα εισιτήρια διαρκείας

Το αυριανό (18.00) φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου δεν είναι απλά η πρόβα τζενεράλε των «κιτρίνων» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν παίξει ως τώρα στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη και οι φίλαθλοί τους θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το «νέο» Αρη.

Αυτή η εικόνα είναι πιθανό να παίξει το ρόλο της σε ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση της ΚΑΕ: αυτό των εισιτηρίων διαρκείας. Είθισται αρκετοί φίλαθλοι να προμηθεύονται το διαρκείας τους την... τελευταία στιγμή. Και στον Αρη ελπίζουν ότι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα αύριο, κόντρα στον Κολοσσό, θα «αναγκάσει» αρκετό κόσμο να σπεύσει για να προμηθευτεί το διαρκείας του. «Θα δείτε θέαμα την Κυριακή», είχε προαναγγείλει ο Γκόρντον Χέρμπερτ...

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα ο Αρης έχει διαθέσει περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός μεγαλύτερος από τον περσινό, όχι όμως και ικανοποιητικός για τα δεδομένα της ομάδας...

Την ίδια ώρα, τηλεοπτικοί... κύκλοι ανέφεραν ότι ο ΣΚΑΪ είναι φαβορί για να πάρει τα δικαιώματα του Αρη, όμως η αλήθεια είναι ότι στον Αρη περιμένουν την ΕΡΤ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται τελικές εξελίξεις και στο θέμα των χορηγιών.


Μαλλον δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα το θεμα των τηλεοπτικων...

Θα παει κανεις αυριο στο παιχνιδι??Αντε να δουμε....Σε μια βδομαδα ξεκιναει,επιτελους,το πρωταθλημα
ενω ερχεται και η Ευρωλιγκα.Αντε "σκουριασαμε"... smile.gif

Μπορω να πω οτι μου προκαλεσε εκπληξη ο αριθμος των διαρκειας(που φτασαμε... sad.gif ),μιας και δεν
περιμενα να ειναι 4ψηφιος.Παλι καλα..Βεβαια τα νουμερα θα επρεπε να ειναι πολυ ψηλοτερα,αλλα ας
μην ανοιξουμε παλι αυτη τη συζητηση...
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Oct 14 2007, 01:50 ) *
Θα παει κανεις αυριο στο παιχνιδι??Αντε να δουμε....Σε μια βδομαδα ξεκιναει,επιτελους,το πρωταθλημα
ενω ερχεται και η Ευρωλιγκα.Αντε "σκουριασαμε"... smile.gif


ερώτημα είναι αυτό warrior ? μήνες περιμένουμε ένα mats στο pale...
basketaris
Σημερα εκανα και γω την προεγγραφη μου για το διαρκειας, απο Τεταρτη-Πεμπτη θα το παραλαβω! smile.gif
Εννοειται πως αυριο θα παμε στο ματς, οπως ειπε και ο weirdo! Θα ετοιμασω και ρεπορταζ, οποτε ετοιμαστειτε... wink.gif
Αντε καλη μας σεζον! icon_wave.gif
weirdo1977
basketaris μήπως ρώτησες σε τι νούμερο είναι τα διαρκειας ? τα καρτελάκια δεν είναι ακόμη έτοιμα δηλ ? μας κόβω να τα παίρνουμε όπως πέρσι 5 λεπτά πριν το πρώτο παιχνίδι...
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Oct 14 2007, 03:43 ) *
ερώτημα είναι αυτό warrior ? μήνες περιμένουμε ένα mats στο pale...


Οντως.... smile.gif

Kαι γω ετσι ετσι περιμενω το αλλο Σαββατο!Καμια τηλεοπτικη μεταδοση δεν παιζει,ε?Αν ειναι να δωσουμε
τα τηλεοπτικα στον ΣΚΑΙ,γιατι δεν του δωσανε και το φιλικο ρε γμτ να δουμε και οι εκτος Θεσσαλονικης
τον αγωνα..Πολλα χρονια εχουμε να δουμε τηλεοπτικα τον Αρη σε φιλικο προετοιμασιας. angry.gif
basketofatsa
Μετά από αρκετό καιρό έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας από κοντά και να βγάλουμε πιο ασφαλή πλέον συμπεράσματα για κάθε παίκτη ξεχωριστά..

Είναι ευκαιρία να χαρούμε το μπασκετάκι και συγχρόνως να κάνουμε και scouting.. sleep.gif

Προσωπικά περιμένω να δω τους Τέρρυ-Ράιτ-Μόττολα, αλλά (μην βρίσετε.. tongue.gif ) και τον Καλαιτζή, μιας και ο coach Χέρμπερτ δείχνει να τον εμπιστεύεται αρκετά..
Επίσης, πρέπει να δούμε και από κοντά τι coaching γίνεται από τον πάγκο της ομάδας και τι ανακλαστικά χαρακτηρίζουν τον προπονητή μας.. wink.gif

Οσο για τα καρτελάκια, σήμερα θα προμηθευτώ το δικό μου..

Σχετικά μετα τηλεοπτικά, από την μία πολύ καλή κίνηση η συμφωνία που έπεται με το ΣΚΑΙ (κυρίως από την οικονομική σκοπιά του θέματος..), αλλά από την άλλη ''χάνεται'' η εναλλακτική λύση του Sport+ που πέρσυ ειχε καλύψει πολλά παιχνίδια της ομάδας μας με αντιπάλους μεσαίας και μικρής δυναμικής..
Αλλά θα μου πείτε, πόσο συχνό φαινόμενο θα'ναι Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ να αγωνίζονται ταυτόχρονα και στην έδρα τους, ώστε να υπάρχει πρόβλημα μετάδοσης.. dry.gif

Καλή αρχή για μας τους φιλάθλους σήμερα το απογευματάκι, και ..όχι πολύ γκρίνια,ε?! tongue.gif biggrin.gif
Warrior
QUOTE(basketofatsa @ Oct 14 2007, 12:27 ) *
Σχετικά μετα τηλεοπτικά, από την μία πολύ καλή κίνηση η συμφωνία που έπεται με το ΣΚΑΙ (κυρίως από την οικονομική σκοπιά του θέματος..), αλλά από την άλλη ''χάνεται'' η εναλλακτική λύση του Sport+ που πέρσυ ειχε καλύψει πολλά παιχνίδια της ομάδας μας με αντιπάλους μεσαίας και μικρής δυναμικής..
Αλλά θα μου πείτε, πόσο συχνό φαινόμενο θα'ναι Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ να αγωνίζονται ταυτόχρονα και στην έδρα τους, ώστε να υπάρχει πρόβλημα μετάδοσης.. dry.gif


Λογικα θα τα δειχνει ολα ή θα ειναι διαφορετικη η ωρα!Αυτη την αισθηση εχω...Τι καλυτερο θα εχει να δειξει απο την στιγμη που θα επενδυσει και τοσα λεφτα! wink.gif

QUOTE(basketofatsa @ Oct 14 2007, 12:27 ) *
Καλή αρχή για μας τους φιλάθλους σήμερα το απογευματάκι, και ..όχι πολύ γκρίνια,ε?! tongue.gif biggrin.gif



Αμην!! smile.gif
basketaris
QUOTE(weirdo1977 @ Oct 14 2007, 06:11 ) *
basketaris μήπως ρώτησες σε τι νούμερο είναι τα διαρκειας ? τα καρτελάκια δεν είναι ακόμη έτοιμα δηλ ? μας κόβω να τα παίρνουμε όπως πέρσι 5 λεπτά πριν το πρώτο παιχνίδι...


Eκανα την ερωτηση, weirdo, και μου απαντησαν οτι απο την ΚΑΕ εχουν φυγει πανω απο 850 διαρκειας, χωρις να υπολογιζονται τα συνδεσμιακα... Λογικα ειμαστε >1000. Αν πεισει τον κοσμο η ομαδα σημερα (δυστυχως θα ειναι κριτηριο για πολλους... sad.gif ) και με ενα διπλο στην Ολυμπιαδα, θα φτασουμε 1.500...

Τα καρτελακια ειναι ετοιμα για αυτους που τα ειχαν κανει κρατηση μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα. Η τελευταια παρτιδα (αυτη που ανηκω κι εγω) θα τα παραλαβει απο "Τεταρτη και μετα...", οπως μου ειπαν στην ΚΑΕ.
klearxos
Εγω παντως που πηγα να παρε σημερα ειπαν οτι υπηρχε καποιο προβλημα με τα καρτελακια της θυρας 8 οποτε θα τα παρουμε απο αυριο.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ-Ράιτ: «Βρίσκουμε τη συνοχή μας στην άμυνα»

Τι δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ μετά τη νίκη του Αρη επί του Κολοσσού

Ο Μπρέισι Ράιτ αν μη τι άλλο ήταν ο κορυφαίος του Αρη στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (76-71). Ο Αμερικανός έδειξε στοιχεία μεγάλου σκόρερ με πιο χαρακτηριστικό διάστημα αυτό μεταξύ 20'-27' όπου πέτυχε 10 πόντους. Η συνολική παρουσία του ήταν εξαιρετική, αφού βοήθησε και στην άμυνα (6 ριμπάουντ, 2 κοψίματα!).

«Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αρχίζουμε και βρίσκουμε την συνοχή μας ως ομάδα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας και ήταν κάτι που το περιμέναμε πολύ. Προσωπικά βελτιώνομαι, αν και δεν είμαι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων μου. Η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην φάση της προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είμαστε έτοιμοι».

Ο Κολοσσός άφησε επίσης καλές εντυπώσεις. Ο Παναγιώτης Παναγιωταράκος δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Φέτος ο Κολοσσός είναι πιο έτοιμος από ότι την προηγούμενη φορά που μετείχε στην Α1. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Γίνεται καλή δουλειά, αν και ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι η παραμονή και νομίζω ότι θα τον πετύχουμε. Ο Αρης κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και εύχομαι σύντομα να είναι πάλι στην κορυφή, όπως του αξίζει».
basketaris
QUOTE(www.super3.gr)
«Ένα βήμα παραπάνω»

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του SUPER 3 στο “Libero 107.4”, αναφορικά με τη σαββατιάτικη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στην Πάτρα: Όπως δήλωσε ο αθλητής του ΑΡΗ:

«Στόχος της ομάδας είναι πάντα η νίκη, οπότε αυτό ισχύει και για τον αγώνα με την Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πάντα η 1η αγωνιστική κρύβει κινδύνους, αλλά με τη βοήθεια του SUPER 3 Πάτρας, όπως έγινε και πέρσι, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ματς.

Το συναίσθημα να παίζεις στο Παλέ είναι μοναδικό, όπως και να βλέπεις οπαδούς του ΑΡΗ, σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ελλάδας και της Ευρώπης και να πηγαίνεις. Μέχρι και στη Λιθουανία πέρσι με τη Ζαλγκίρις, ο κόσμος μας ήταν εκεί.

Το πρόγραμμα μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, όμως θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, για να πάρουμε τις νίκες που πρέπει. Οι στόχοι και φέτος είναι υψηλοί και σίγουρα επιθυμούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι.

Να μπούμε στον Τελικό του Πρωταθλήματος, να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο Κύπελλο και να το κατακτήσουμε, να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρωλίγκα, αρχικά με την πρόκριση στους “16” και μετά να παλέψουμε για παραπάνω.

Ο προπονητής έχει σωστή νοοτροπία, το κλίμα είναι πολύ καλό, οι παίκτες που ήρθαν, προσαρμόζονται καθημερινά όλο και πιο πολύ και σίγουρα πήραν μια γεύση για τη συμπαράσταση του κόσμου, στο ποδοσφαιρικό ματς του ΑΡΗ με τη Σαραγόσα στο Χαριλάου. Δίνουμε ραντεβού με τον κόσμο μας στο ματς με τη Μάλαγα τη μεθεπόμενη Τετάρτη».

bball.gif H συνεντευξη του εδω: http://www.super3.gr/multimedia.asp?file=g...Fgallery969.mp3

QUOTE(www.super3.gr)
«Αναμένουμε το διαβατήριο»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Δαμιανίδης, έδωσε απαντήσεις για το θέμα του Τζερεμάια Μάσεϊ, καθώς επίσης κατέθεσε και την άποψή του για τον πρώην αθλητή της ομάδας, Σχορτσανίτη, στην εκπομπή του SUPER 3 στο “Libero 107.4”. Αναλυτικά:

«Οι διαδικασίες έκδοσης του κοινοτικού διαβατηρίου του Μάσεϊ, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Και λέω σχεδόν, διότι ο λόγος που δεν το έχουμε ακόμα στα χέρια μας, είναι καθαρά γραφειοκρατικός. Εμείς σαν ΑΡΗΣ, αλλά και ο Μάσεϊ από τη δική του μεριά, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες που λάβαμε από τις σλοβακικές αρχές (απαραίτητα έγγραφα, ιατρικές εξετάσεις κλπ).

Εντός των απαιτούμενων ημερομηνιών και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αναμένουμε την ειδοποίηση από τη Σλοβακία, για να παραλάβουμε το διαβατήριο. Ακόμα κι αν το πάρουμε στα χέρια μας την Παρασκευή, έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε την παρουσία του παίκτη στο κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα.

Αν στην περίπτωση που το διαβατήριο δεν έρθει εντός των προθεσμιών για την έκδοση κοινοτικού δελτίου, τότε θα αναγκαστούμε να αγωνιστούμε χωρίς έναν από τους τρεις Αμερικανούς παίκτες που διαθέτουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλό θα είναι πάντως να γνωρίζει ο κόσμος ότι η κωλυσιεργία που παρατηρείται, δεν έχει να κάνει με τη δική μας πλευρά, αλλά με το γεγονός των γραφειοκρατικών προβλημάτων της σλοβάκικης ομοσπονδίας.

Για το θέμα του Σχορτσανίτη στον ολυμπιακό, η τροπή που έχει πάρει η καριέρα του Σοφοκλή, θέλω να τονίσω ότι μας λυπεί ιδιαίτερα. Η άποψή μου για τον παίκτη, πέρα από τα όσα προσωπικά του προβλήματα, παραμένει θετική, αφού τον θεωρώ το μεγαλύτερο ταλέντο στην θέση του στην Ευρώπη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, θεωρώ ότι μπορούν να λυθούν, αν ο ίδιος αντιληφθεί το πόσο μεγάλες είναι οι προσωπικές του αθλητικές δυνατότητες. Εμείς σαν ΑΡΗΣ του δείξαμε εμπιστοσύνη, μετά τη μέτρια χρονιά που είχε στην Ιταλία και τον φέραμε στην ομάδα μας. Του δώσαμε όλες τις προϋποθέσεις για να βελτιωθεί σαν αθλητής και να αναδείξει τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Στο τέλος εκείνης της χρονιάς, αφού ζυγίσαμε τα πράγματα, αποφασίσαμε να τον αποδεσμεύσουμε, αφού τα αποτελέσματα της προόδου του σε συνδυασμό με τις δικές μας αγωνιστικές βλέψεις, δεν συμβάδιζαν. Δεν ήταν εύκολη μια τέτοια απόφαση, αλλά μην ξεχνάτε ότι πάνω από όλα πρέπει να μπαίνει το συμφέρον της ομάδας. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, μια διοικητική απόφαση σαν και αυτή, εμπεριέχει και το στοιχείο του ρίσκου».

bball.gif H συνεντευξη του εδω: http://www.super3.gr/multimedia.asp?file=g...Fgallery971.mp3
basketaris
QUOTE
Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου τζάμπολ της Α1

Οι μετέχοντες στο 16o πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ εμφανίστηκαν σήμερα για το… τζάμπολ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών που ξεκίνησε το 2005, για να εξελιχθεί σε παράδοση. Απαντες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και εμφανίστηκαν στο Olympic Royal, με τον πρόεδρο του Σωματείου, Βασίλη Οικονομίδη να προλογίζει με την ευχή «να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από των προηγούμενων χρόνων! Στόχος να κάνουμε κάθε χρόνο ένα βήμα μπροστά. Ολοι εμείς, η οικογένεια του μπάσκετ αλλά και οι φορείς του αθλητισμού, με το μπάσκετ πάντα να πρέπει να ξεχωρίζει και να κάνει πρώτο τα βήματα προς τα μπροστά, έχουμε υποχρέωση να διδάξουμε πολιτισμό και να απομονώσουμε τα στοιχεία που δεν έχουν θέση στην αθλητική οικογένεια».

Στην εκδήλωση φυσικά και παρέστη ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συνεχάρη «όλους όσοι έχουν βοηθήσει την πρόοδο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ και το έχουν φέρει σ’ αυτό το επίπεδο. Μακάρι να υπάρξει καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ όλων, με αυτά τα στοιχεία προοδεύει το παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη, με υγεία».

Ως εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ ο Γιάννης Γιαννούλης τόνισε ότι «είναι υποχρέωσή μας να επισημάνουμε ότι υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα για τους επαγγελματίες παίκτες, πολλές ανοικτές πληγές και άλλες που είναι έτοιμες να ανοίξουν. Μακάρι του χρόνου σ’ αυτή την εκδήλωση, να έχουν λυθεί πολλά θέματα».

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Ακολούθως πήραν το λόγο οι προπονητές, με τη σειρά της τελικής κατάταξης για την περίοδο 2006-07. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως «για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι πάντα είναι ίδιοι. Να παίξουμε καλό μπάσκετ, να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είναι σημαντικό να νικάς, αλλά πιο σημαντικό είναι να χαρούμε το παιχνίδι». Ο Πίνι Γκέρσον ομολόγησε ότι «πριν σκεφτώ πώς θα αλλάξω καρέκλα με τον Ομπράντοβιτς, και θα τον φέρω στην δική μου, του προπονητή της δεύτερης ομάδας, σκέφτομαι πρώτα όλες τις άλλες ομάδες. Υπάρχουν πολλές βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι. Εγώ στο σχολείο μου έμαθα ότι το κέικ ψήνεται στον φούρνο. Στον Ολυμπιακό πρέπει να ψήσω κέικ στον… μικροκυμάτων. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα». Ο Γκόρντον Χέρμπερτ εξήγησε πως ο Αρης «έχει μια σπουδαία παράδοση και αυτή πρέπει να την διατηρήσουμε. Να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ, για την πόλη, για τον σύλλογο και πάνω απ’ όλα για τον κόσμο μας. Θέλουμε κάθε φορά που θα φεύγουν από το γήπεδο να τους έχουμε κάνει περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε». Ο Μηνάς Γκέκος ξεκαθάρισε πως ο Πανιώνιος «είναι νέα ομάδα και σε πρόσωπα και σε ηλικίες. Είναι λίγο πιο δύσκολο να μοντάρεις ένα τέτοιο σύνολο, από ένα με έμπειρους παίκτες. Υπάρχει όμως μεγάλος ενθουσιασμός και μεγάλο ταλέντο. Το στοίχημα είναι να παίξουμε καλά και να λένε όλοι ότι ο Πανιώνιος ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Καλαφατάκης έθεσε ως στόχο του Πανελληνίου «να μείνουμε στις ομάδες που βρίσκονται ψηλά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, στο δια ταύτα κρίνονται όλοι. Εχουμε μια πλήρη και φιλόδοξη ομάδα και θέλουμε να διατηρήσουμε όσα πετύχαμε πέρυσι και μετά να κοιτάξουμε και λίγο παραπάνω».

Ο Ταμπ Μπάλντουιν παραδέχθηκε ότι «πάντα είχα την φιλοδοξία να κοουτσάρω στην Ευρώπη, ειδικά στην Δυτική και φυσικά στην Ελλάδα που έχει μια από τις πιο δυνατές λίγκες. Είναι προνόμιο το να κοουτσάρεις στην Ελλάδα», ενώ για τον ΠΑΟΚ είπε πως «έχουμε μια καινούργια ομάδα και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχει».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως «η Ολύμπια είναι ένα μέρος της μπασκετικής ολότητας, που μέσω της Εθνικής, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Αρη έχει ανέβει ψηλά. Συμμετέχουμε με στόχο να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδο και να αποτελούμε μέρος της συνολικής βελτίωσης του ελληνικού μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, αυτό θα είναι ένα βήμα μπροστά».

Ο Ντάρκο Ρούσο είπε πως είναι υπερήφανος «που ανήκω στην οικογένεια του Αμαρουσίου. Όλα λειτουργούν σχεδόν άψογα. Θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από πέρυσι. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην πέμπτη ή, την έκτη θέση».

Ο Αγγελος Κορωνιός είχε να επισημάνει πως «όπως σαν αθλητής είχα στόχο τον πρωταθλητισμό και σαν προπονητής έχω το ίδιο πράγμα στο μυαλό μου. Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα, όλα είναι αλλαγμένα και γίνεται μια καινούργια προσπάθεια. Με τέτοια ιστορία, δεν μπορεί παρά να έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Χριστόπουλος διευκρίνισε πως ο κατ’ αρχάς στόχος της Ολυμπιάδας είναι «να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε σκληρά πάνω στο πλάνο που έχουμε φτιάξει και να είμαστε περήφανοι για κάθε αγωνιστικό λεπτό στο οποίο συμμετέχουμε. Θα ξαναπώ ότι πρέπει να φοράμε τα παπούτσια των παικτών πριν από αυτούς».

Ο Κώστας Πιλαφίδης, ως κόουτς της ΑΕΛ ενημέρωσε ότι «η φιλοδοξία μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βοηθήσουμε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα, χωρίς εντάσεις, ώστε να γυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στο ότι «η φετινή σεζόν είναι για το Αιγάλεω η χρονιά της καθιέρωσης. Αν και δεν αρχίσαμε πολύ καλά, πλέον έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες, είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να έχουμε υπομονή σα νέα ομάδα. Στόχος είναι η παραμονή και η σωστή λειτουργία».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεκίνησε με… ένα μύθο («λένε ότι η καρέκλα του προπονητή είναι ηλεκτρική») πριν ενημερώσει πως ως κόουτς του Κολοσσού «νιώθω ότι κάθομαι σε άνετη καρέκλα. Ισως φέτος διάλεξα την σωστή. Η εμπειρία που έχω μου δίνει την πεποίθηση ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

Οσο για τον Στέργιο Κουφό ξεκαθάρισε ότι «δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία του Ρεθύμνου, που κάθε ένα χρόνο τους τέσσερις τελευταίους, πετυχαίνει και από ένα μικρό θαύμα. Απλά φέτος, θα χρειαστεί ένα λίγο μεγαλύτερο».

betsmart
basketaris
Οι πληρεις δηλωσεις του Χερμπερτ, στην εκδηλωση του ΕΣΑΚΕ:
QUOTE
Χέρμπερτ: «Να κάνουμε ένα βήμα πιο μακριά»

Πρωτάρης στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Γκόρντον Χέρμπερτ ο οποίος καλείται να οδηγήσει τον Άρη πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Καναδρός τεχνικός δεν δείχνει να φοβάται τα ύψη και βάζει από μόνος του πολύ ψηλά τον παίκτη...

«Στον Άρη ο στόχος είναι πάντα η κορυφή. Μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα και πολύς κόσμος. Θέλουμε επιτυχίες και θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από πέρσι. Ο Άρης κατεβαίνει σε τρεις διοργανώσεις και έχει σαφή στόχο. Να κάνουμε ένα βήμα πιο μακριά σε σχέση με πέρσι. Τόσο στο κύπελλο, όσο και στην Euroleague και στο Πρωτάθλημα. Πέρσι η ομάδα ήταν στον μικρό τελικό και φέτος θέλει να επιστρέψει στον τελικό. Το ίδιο και στην Euroleague».

Ο Καναδός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και μέχρι τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα: «Να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από το Top 16. Έχουμε και το υλικό και τον τρόπο να το πετύχουμε. Η ομάδα από πέρσι έχει μάθει τι πρέπει να κάνει και πώς να είναι επιτυχημένη σε Ευρώπη και Ελλάδα. Το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας είναι τόσο απαιτητικοί είναι μόνο θετικό. Τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να είναι περήφανοι για την ομάδα τους κάθε φορά που φεύγουν από έναν αγώνα στο γήπεδο μας».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και στο θέμα που έχει προκύψει με το αν ο Μάσεϊ θα αγωνιστεί τελικά στο ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός ή όχι: «Το ρόστερ μας είναι συμπληρωμένο. Δεν ψάχνουμε για προσθήκες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Το πρόβλημα που έχει προκύψει με το διαβατήριο του Μάσεϊ είναι σημαντικό, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστεί σύντομα. Σε δύο ή τρεις εβδομάδες το αργότερο, ο Τζέρι θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θα μπορέσουμε να έχουμε κα τον Ρέισον Τέρι στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μέχρι τότε ο Ρέισον θα παίζει μόνο στην Ευρώπη και ο Τζέρι θα είναι ο δεύτερος ξένος μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έσταζε μέλι για τους ψηλούς του: «Η ομάδα έχει τρεις πρωτοκλασάτους ψηλούς παίκτες, τον Αγαδάκο, τον Μότολα και τον Μάσεϊ, αλλά και τρία νέα παιδιά, τον Σκορδίλη και τον Τσαϊρέλη και τον Καραδολάμη, που δουλεύουν σκληρά και μπορούν να προσφέρουν. Και οι τρεις, είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά στην ομάδα και βασίζομαι σε αυτούς. Εκτός των άλλων, να μην ξεχνάτε ότι ο Τέρι έιναι ψηλός φόργουορντ με ύψος 2,03 και μπορεί να παίξει και στη θέση τέσσερα. Είναι πολύ δυνατός και αλτικός και πιστεύω πολύ σε αυτόν».

www.superbasket.gr
basketaris
QUOTE
Ωρες Χαλάρωσης

O Γκόρντον Χέρμπερτ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και θέλησε να χαλαρώσει τους παίκτες του πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γι' αυτό πήγαν όλοι μαζί στον πολυχώρο Cosmos και έπαιξαν μπόουλινγκ. Μπορεί να μην είναι κάτι συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ο Χέρμπερτ έχει τη δική του νοοτροπία και φιλοσοφία.
Μην νομίζετε βέβαια, ότι το μπόουλινγκ ήταν απλά για τη διασκέδαση. Είχε και σκορ. Έγιναν κανονικά πλέι οφ, ημιτελικοί αλλά και τελικός όπου αναμετρήθηκαν οι Σάββας Ηλιάδης και Σπύρος Παντελιάδης. Ο πρώτος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, αφού ήταν ο νικητής του "μίνι τουρνουά".

www.basketblog.gr
klearxos
Καλημερα!
Συμφωνα με το cosmo.gr πηραμε πισω τον Σοφο!!!!

Παίκτης Υψος Θέση Ηλικία Εθνικότητα
Τερέλ Καστλ 1.82 G 35 ΗΠΑ-Βοσνία
Ρέισον Τέρι 2.03 F 23 ΗΠΑ
Σιμόνας Σεραπίνας 1.97 F 25 Λιθουανία
Μπρέισι Ράιτ 1.91 G 23 ΗΠΑ
Γιώργος Καλαΐτζής 1.95 G 31 Ελλάδα
Σάββας Ηλιάδης 1.92 G 28 Ελλάδα
Γάιος Σκορδίλης 2.07 F 20 Ελλάδα
Χάνο Μότολα 2.11 C 31 Φινλανδία
Τζερεμάια Μάσεϊ 2.02 F 25 ΗΠΑ
Λάζαρος Αγαδάκος 2.08 F 27 Ελλάδα
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης 2.06 C 22 Ελλάδα
Δημήτρης Τσαλδάρης 1.94 G 27 Ελλάδα
Σπύρος Παντελιάδης 1.95 G 30 Ελλάδα
Δημήτρης Καραδολάμης 2.04 F 20 Ελλάδα
Μιχάλης Τσαϊρέλης 2.06 F 19 Ελλάδα

smiley.gif

Τωρα η ενισχυση στη φροντλαιν ειναι σιγουρη!!!! smiley.gif
basketaris
Οχι τιποτα αλλο, θα το διαβασαν και τα σουβλατζιδικα της Θεσ/νικης και θα αρχισαν τις ομαδικες παραγγελιες... biggrin.gif

Δυστυχως, περα απο την πλακα, ο Σοφο, οπως ειναι τωρα, δεν μπορει να παιξει μπασκετ. Κριμα, γιατι οι προοπτικες που του ανοιγονταν ηταν τεραστιες... Ελπιζω για το καλο του και το καλο του εεληνικου μπασκετ, να ξυπνησει οσο ειναι νωρις ακομη και να μη χασει το τρενο, οπως τοσα και τοσα "ταλεντα"...
hagi
Εγώ έτσι που το βλέπω πάντως μάλλον το έχασε το τρένο..Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω..
basketaris
Αντιληφθηκε κανεις οτι "κλεισαμε" με ΕΡΤ τελικα και οχι με ΣΚΑΙ??? blink.gif blink.gif
Το ακουσα σημερα απο ενα φιλο και αναρωτηθηκα πως ειναι δυνατον να μην διαβασαμε/ακουσαμε τιποτα ολες αυτες τις μερες... ohmy.gif

Αρα 600.000 + τηλεοπτικος χρονο θα μας αποφερει το συμβολαιο... Μενει να δουμε πως θα τον εκμεταλλευτουμε... Αν μαθει κανεις για χρονικη διαρκεια, ας ποσταρει...
Warrior
Και ετοιμαζομουν να ρωτησω αν εχουμε κανα νεο απο τα τηλεοπτικα...
Παντως δεν εχει βγει επισημα κατι.Ισως η ΕΡΤ εκανε βελτιωμενη προταση.

Υ.Γ.:Ρε παιδια...θα ανοιξει κανενας τοπικ με Μαλαγα??
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Oct 19 2007, 20:00 ) *
Υ.Γ.:Ρε παιδια...θα ανοιξει κανενας τοπικ με Μαλαγα??


Warrior προχωρα... η αλήθεια είναι πως μου λείψαν εκείνα τα φοβερα περσινά σου αφιερώματα ... άντε γιατί μας κόβω να επαναφέρουμε το περσινό topic με την malaga biggrin.gif
Warrior
Αν το θες με αφιερωμα...απο αυριο!:P biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.