Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Λάθος χειρισμοί στο… τέλος του Ασημακόπουλου

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Ασημακόπουλος ήταν εκτός πλάνων του Δημήτρη Πρίφτη, πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στον Άρη και τρίτη χρονιά. Ο πρώην αρχηγός των κίτρινων θεώρησε την πρόταση που του έγινε πολύ χαμηλή, όχι αντάξια της προσφοράς του και δεν την αποδέχθηκε.


Η πρόταση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από τα 20.000 ευρώ. Ο Ασημακόπουλος περίμενε πρόταση όμοια με την περσινή προφανώς.

Ίσως και για τις δύο πλευρές θα ήταν καλύτερα να μην έμπαιναν καν στην διαδικασία διαπραγμάτευσης και να έληγε πιο ομαλά από ότι χθες η συνεργασία. Να ξεκαθάριζε η διοίκηση στον 38χρονο φόργουορντ ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και τέλος. Απλά πράγματα.

Μάλλον ήταν λάθος που μπήκε η ΚΑΕ στη διαδικασία να κάνει πρόταση παραμονής (αλλά επί της ουσίας πρόταση… φυγής) στον αρχηγό της ομάδας επί δύο χρόνια, όταν αυτός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Έντονη διαφωνία με Χαρίση, η υπόθεση οδηγείται στα άκρα

Μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι η λύση του συμβολαίου με τον Κώστα Χαρίση. Μάλιστα χθες στην διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του παίκτη και των διοικούντων ανέβηκαν οι τόνοι, κάτι που φανερώνει ξεκαθαρα την διαφωνία ως προς την λύση της συνεργασίας.


Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Χαρίσης δεν υπέγραψε πέρσι… μόνος του το διετές κλειστό συμβόλαιο με τον Άρη. Τα ποσά που έχει να εισπράξει δεν μπήκαν… μόνα τους στο συμβόλαιο, κάποιος έχει βάλει υπογραφή και για τον Άρη.

Ο Χαρίσης μπορεί να μην έκανε πέρσι τόσο καλή χρονιά, ώστε να δικαιολογούνται φέτος τα 42.000 ευρώ, αλλά ουδείς μπορεί να του καταλογίσει ευθύνη στο ότι ζητάει τα δεδουλευμένα του (πάνω από 30.000 ευρώ) και θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να βρει πουθενά αλλού αυτά τα χρήματα, αυτό είναι δεδομένο.

Να συνεχίσει στον Άρη ο Χαρίσης με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν υπάρχει περίπτωση. Του το ξεκαθάρισαν αυτό χθες οι διοικούντες. Είναι δεδομένο ότι ο Άρης για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Χαρίση θα πρέπει να πληρώσει χρήματα, ίσως και όσα θα αναλογούσαν για κάποιο καλό συμβόλαιο ξένου παίκτη.

Εκτός κι αν ο Χαρίσης δεχθεί αυτό που εμμέσως πρότειναν οι κίτρινοι, να ψάξει να βρει ομάδα και να πληρώσει ο Άρης την διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θα του δώσει η νέα του ομάδα και σε αυτά που θα εισέπραττε βάσει του συμβολαίου του στους κίτρινους…


Πιο ανόητοι και αντιεπαγγελματίες εκεί στην διοίκηση μας, πεθαίνετε...

Ρε είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε με τέτοιον τρόπο; Δεν θέλετε τον Ασημακόπουλο, τι του κάνετε πρόταση;

Έχει συμβόλαιο ο Χαρίσης και θέλετε να τον διώξετε και δεν το κάνετε και με σωστούς χειρισμούς. Ακόμη καλά καλά δεν έχουμε τελειώσει με τις αποπληρωμές και τους διακανονισμούς των παρελθόντων ετών κι εσείς πάτε να φορτώσετε την ομάδα με νέα χρέη. Κοιτάξτε να πληρώσετε στον παίχτη τα δεδουλευμένα του και ύστερα να αξιώνετε να λυθεί η συνεργασία σας μαζί του. Στο φινάλε, να μην τον υπογράφατε πέρσι και για φέτος και μάλιστα με ένα τόσο σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της ομάδας. Τώρα, του λέτε να βρει ομάδα και θα πληρώσετε και την διαφορά. Βρακί δεν έχει ο κ*λος μας...

Μπρούκληδες!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Επιστρέφει στον Άρη ο Πέτρος Γερομιχαλός!

Ο Πέτρος Γερομιχαλός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα καλύψει την τελευταία θέση της φροντ λάιν του Άρη την επόμενη χρονιά, επιστρέφοντας στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε μπασκετικά.


Ο Γερομιχαλός ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2013 μαζί με τον αδελφό του (και MVP) Δημήτρη Γερομιχαλό και φυσικά τους Σάσα Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα των Μαχητών Πεύκων, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα συνέχιζε και φέτος εκεί, αλλά προέκυψε εσχάτως το ενδιαφέρον του Άρη να τον φέρει πίσω, αυτή τη φορά στην ανδρική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε “κόψει” πέρσι τον Πέτρο Γερομιχαλό, αν και ήταν αυτός που τον είχε βάλει για πρώτη φορά σε 12αδα του Άρη, στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό τον Μάρτιο του 2013.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Κλεισμένος» και ο Λαμάρκους Ριντ!

Ο Λαμάρκους Ριντ μπαίνει στη μικρή λίστα των παικτών που περιμένουν να ανακοινωθούν από τον Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και είναι περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό το θέμα της απόκτησής του από τους κίτρινους.


Μετά τους Μοχάμεντ Πάσαλιτς, Τόρεϊ Τόμας και Βασίλη Σίμτσακ, κλεισμένος πρέπει να θεωρείται και ο 26χρονος γκαρντ – φόργουορντ από το Τέξας Άρλινγκτον, που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα με 14,2 πόντους. Είχε επίσης και 7 ριμπάουντ μέσο όρο, έχοντας 31/46 βολές, 64/110 δίποντα και 18/55 τρίποντα.

Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα το 2012 από την Σουηδία και την LF Basket Λουλέα, εν συνεχεία πήγε στο Βέλγιο για την Άντβερπ και πέρσι πέρασε όλη τη σεζόν στην Κύπρο με την φανέλα της ΕΘΑ. Στο Τέξας Άρλινγκτον είχε 17,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 38,6% από τη γραμή του τρίποντου.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Κοντά στον Καραθανάση για «μπακ απ» του Βεζένκοφ

Ο Γιάννης Καραθανάσης είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση “4” πίσω από τον Σάσα Βεζένκοφ.


Ο Καραθανάσης έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια στην Καβάλα και είχε πάει με εισήγηση Πρίφτη εκεί. Είχε αγωνιστεί στα παιδικοεφηβικά του Μαντουλίδη, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά δόθηκε δανεικός, πέρασε και έναν σοβαρό τραυματισμό, όμως πέρσι είχε “γεμάτη” χρονιά από συμμετοχές στην Καβάλα. Μέτρησε 25 συμμετοχές και είχε 4 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 12 λεπτά κατά μέσο όρο.

Είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,00μ. και αγωνίζεται κυρίως στην θέση “4”, ωστόσο μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις και στην θέση “3”.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Κάτοικος Θεσσαλονίκης από σήμερα ο Σίμτσακ

Παρότι η απόκτηση του από τον Άρη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ο Βασίλης Σίμτσακ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση αφού ουσιαστικά είναι παίκτης των κίτρινων.


Ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξη του στον Άρη. Το επιβεβαίωσε μάλιστα και ο ίδιος με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου δείχνει τις αποσκευές του και τα υπόλοιπα πράγματα του που έχει πάρει μαζί του για την μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των κίτρινων.


Καλώς το παιδί...
hagi
Ένα αντίο και από μένα στον Ασημακόπουλο.. Δεν ήθελα να φύγει.Πιστεύω μπορούσε να βοηθήσει,όπως και ο Χαρίσης.. Αλλά υποθέτουμε ότι οι προπονητές ξέρουν καλύτερα από εμάς..

Ο Σίμτσακ είναι καλός παίχτης,θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω.
SteelGandalf
QUOTE(kitrinomayroi-xaroi.pblogs.gr)
Αίσιο τέλος με το σήριαλ!

Η ΕΟΚ έστειλε την επιστολή στη ΦΙΜΠΑ και αύριο, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αποκτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών έπειτα από 2,5 χρόνια!
hagi
Καλά αν δεν βγει ανακοίνωση ότι τέλος επίσημα με την FIBA δεν ησυχάζω.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Άρης «ξεκλείδωσε» την διαδικασία άρσης του απαγορευτικού με επιστολή στην ΕΟΚ

Ο Άρης ήταν αυτός που έπρεπε τελικά να… ξεκλειδώσει την υπόθεση του απαγορευτικού μεταγραφών και όχι η κωλυσιεργία (που ούτως ή άλλως έχει) της ΕΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική ομοσπονδία ζήτησε από την ΚΑΕ Άρης μια επιστολή που θα ανέφερε ρητά πως την υπευθυνότητα για την ανάκληση δελτίων σε περίπτωση που η ΚΑΕ δεν πληρώσει τους διακανονισμούς θα έχει αποκλειστικά ο Άρης. Ο λόγος που ήθελε η ΕΟΚ αυτό το έγγραφο ήταν για να είναι η ίδια “καλυμμένη” και να μην νομίσει κανείς ότι είχε κάποια ευθύνη.

Από τη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης έστειλε την συγκεκριμένη επιστολή στην ΕΟΚ, άνοιξε ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που επισήμως ανέφερε πριν από λίγη ώρα ο Άρης.
yorgos
Αλληλούια. Ας ελπίσουμε τώρα να επιδειχθεί μια σχετική αυτοσυγκράτηση για να μη ξαναζήσουμε τα καραγκιοζιλίκια των περασμένων ετών κι ας θυμούνται οι υπεύθυνοι ότι η εξυγίανση έχει ακόμη δρόμο. Αλλά ναι, αλληλούια.
hagi
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ !!!!

Απο pressaris.gr

QUOTE
Οριστική άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA!

Ο Άρης δεν έχει πλέον απαγορευτικό μεταγραφών! Οριστική προέκυψε η άρση του πριν από λίγα λεπτά με την επίσημη επιστολή από την FIBA στην ΚΑΕ Άρης, με την οποία ενημερώνει τους κίτρινους ότι πλέον δεν έχουν κανέναν περιορισμό μεταγραφών!


QUOTE
Και επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ: «Ενα μεγάλο και χρόνιο “αγκάθι” του παρελθόντος αφαιρέθηκε»



Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών που είχε επιβληθεί από τη FIBA στην ομάδα μας.

Ένας μεγάλο και χρόνιο «αγκάθι» του παρελθόντος αφαιρέθηκε. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να επιτευχθεί, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, συμφωνία με έξι πιστωτές της ΚΑΕ, για συνολικές οφειλές της τάξης των 454.000 ευρώ.

Στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν «αναταράξεις» και αναποδιές, οι οποίες δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί νωρίτερα η άρση του απαγορευτικού. Οι περιπτώσεις που έπρεπε να διευθετηθούν δεν ήταν μία και δύο, όπως συνέβη σε άλλες ομάδες, αλλά έξι. Και με δεδομένο το βεβαρημένο παρελθόν του ΑΡΗ, υπήρχαν ή ξεπήδησαν πολλά εμπόδια στο δρόμο προς την άρση.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. διευθέτησε τις υποχρεώσεις προς τον Αντρέα Ματσόν (2008-09, 48.000 ευρώ) και τον Ιβάν Πάουνιτς (2009-10, 37.000 ευρώ), ενώ έχει έρθει σε διακανονισμό με τους Μπράιαντ Ντάνστον (2010-11, 55.000 ευρώ), Άντριου Μπετς (2008-10, 124.000 ευρώ), Γάιο Σκορδίλη (2008-2011, 105.000 ευρώ) και Άαρον Μάιλς (2009-10, 85.000 ευρώ). Υποθέσεις οι οποίες ταλαιπωρούσαν τον Άρη εδώ και πολλά χρόνια και δεν του επέτρεπαν, μέχρι σήμερα, να κινηθεί ελεύθερα στην «αγορά». Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις έχει δοθεί ήδη το ποσό των 150.000 ευρώ, στις δύο πρώτες για την εξόφληση και στις υπόλοιπες τέσσερις για προκαταβολές.

Πλέον η ομάδα μας προχωρά απερίσπαστη στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται άμεσα.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί όσους διευκόλυναν την προσπάθεια της ομάδας να ξεπεράσει αυτό το πολύ σημαντικό εμπόδιο, η άρση του οποίου θα τη βοηθήσει να ενισχυθεί και να φανεί αντάξια των προσδοκιών των χιλιάδων φίλων της.
alien-tour
QUOTE
Ο Πάσαλιτς στον ΑΡΗ -από arisbc.gr
22-08-2014

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Μοχάμεντ Πάσαλιτς για την επόμενη σεζόν.

Είναι η δεύτερη φορά που ο γεννημένος στις 27 Αυγούστου του 1987 Βόσνιος γκαρντ (1.92μ.) θα αγωνιστεί στον ΑΡΗ. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στη Βόγκοσκα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 ως το 2007. Από το 2007 ως το 2011 έπαιξε στην Μπόσνα Σεράγεβο

Η πρώτη του εμπειρία στην Ελλάδα ήταν στην Καβάλα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12, υπό τις οδηγίες του νυν κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη. Στην Καβάλα ο Πάσαλιτς είχε 10 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2012 ο Πάσαλιτς υπέγραψε στον ΑΡΗ με τον οποίο είχε 12 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη γαλλική Σαλόν – Ρεμς, την οποία βοήθησε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, με 10.3 πόντους και 4.4 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Πάσαλιτς είναι μέλος της Εθνικής Βοσνίας και αυτόν τον καιρό αγωνίζεται με την ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015.
alien-tour
QUOTE
Στον ΑΡΗ ο Τόμας -από arisbc.gr
23-08-2014

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Τόρεϊ Τόμας για την επόμενη σεζόν.

Ο 29χρονος (26/2/1985), ύψους 1.80μ. γκαρντ, φοίτησε στο γυμνάσιο του Τρίνιτι και από το 2003 ως το 2007 στο κολέγιο Χόλι Κρος. Την τελευταία σεζόν του στο κολέγιο είχε 13.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 2.8 κλεψίματα ανά αγώνα.

Ο Τόμας άρχισε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2007-08, στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην Άκροπολ, στην οποία μέτρησε 25.6 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 6.6 ασίστ και 3.1 κλεψίματα.

Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην ολλανδική Χάνζβαστ Κάπιταλς και το 2009-10 παρέμεινε στην Ολλανδία, παίζοντας στη Ναϊμέγκεν.

Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με την πολωνική Τουρόβ και κέρδισε τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος, με 14.4 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 41 αγώνες.

Το 2011 υπέγραψε στη Σπαρτάκ Πριμόριε του Βλαδιβοστόκ (15.3 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα) και τελείωσε τη σεζόν στη Μέτρος ντε Αντριάγκο της Δομινικανικής Δημοκρατίας.

Το 2012 επέστρεψε στην Ευρώπη και την Παρτιζάν Βελιγραδίου και στο τέλος του έτους μεταπήδησε στη Σκαβολίνι Πέζαρο με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Τόμας υπέγραψε στην τουρκική Αλιάγα (1.5 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ ανά αγώνα) και τον Δεκέμβριο συμφώνησε με τη γαλλική ΛεΜαν με την οποία είχε 7.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 2 κλεψίματα στο πρωτάθλημα και 3.5 πόντους, 4.5 ασίστ στο EuroCup.

Συνέχισε τη σεζόν στη Γαλλία, αλλά στη Σολέ με 7.2 πόντους, 2.4 ασίστ στο πρωτάθλημα και 13.8 πόντους, 4 ασίστ στο EuroChallenge.

Πέρα από τον τίτλο του MVP στο πολωνικό πρωτάθλημα το 2011, κατέκτησε το κύπελλο Ρωσίας το 2012 με τη Σπαρτάκ.

Ο Τόρεϊ Τόμας έχει τη δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (gotorey.com).


Και οι πρώτες δηλώσεις του Πάσαλιτς
QUOTE
Πάσαλιτς: «Επιστροφή στο σπίτι (μου)» -από arisbc.gr

23-08-2014

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς δεν το σκέφτηκε και πολύ όταν άκουσε ότι ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρεται να τον επαναφέρει στις τάξεις του. Είπε το «ναι» και με διάλειμμα ενός χρόνου είναι και πάλι κάτοικος «Nick Galis Hall». Ο ίδιος, μιλώντας στο arisbc.gr, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Και ανυπόμονος για τη χρονιά που έρχεται. Ξέρω πού έρχομαι, νιώθω τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα σαν σπίτι μου. Ξέρω τον κόουτς από τη συνεργασία μας στην Καβάλα, τον πρόεδρο, το προσωπικό και είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας και ελπίζω να τη συνδυάσουμε με μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα».

Τι σου έλειψε περισσότερο σ’ αυτόν το χρόνο απουσίας;

«Το τρομερό συναίσθημα του να μπαίνεις σ’ αυτό το γήπεδο και να σε κυριεύει η αύρα του. Να βλέπεις τα τρόπαια στην οροφή, τον κόσμο στην κερκίδα.. Μου έλειψε και η Θεσσαλονίκη ως πόλη. Μου αρέσουν τα πάντα σ’ αυτήν, η ζωντάνια της και τα όμορφα μέρη της».

Είσαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται;

«Είμαι… φύσει αισιόδοξος. Ο κόουτς είναι πολύ καλός και ξέρω ότι θα φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε σε μία πολύ καλή σεζόν. Μακάρι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις για τέτοιο κόσμο. Ελπίζω να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς. Και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη με πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο και με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να είστε μαζί μας, να είστε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μη σας απογοητεύσουμε».


Από Δευτέρα οι επόμενες ανακοινώσεις. 69.gif icon_drunk.gif
SteveNashidis
QUOTE
Aris Thessaloniki announced the signing of American swingman LaMarcus Reed. The player comes from Etha (Cyprus), where last season he averaged 14.2 points and 7 rebounds per game.


Και ο Άρης θα έχει τον Λαμάρκο του ! smile.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ξεκινάει αύριο στο Παλέ ο μπασκετικός Άρης!

Αύριο το απόγευμα (17.30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της μπασκετικής ομάδας του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Τέσσερις δικαιολογημένα απόντες, όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης που βρίσκεται στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα και προετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “αύριο (25/8) στις 17:30 θα γίνει στο «Nick Galis Hall» η πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα σεζόν.

Το «παρών» στην «πρώτη» θα δώσουν οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας, Δημήτρης Σαμαράς.

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, όπως και οι διεθνείς, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς”.


Αναμένονται κατά την 1η Σεπτεμβρίου οι Αμερικανοί μας και κατά την 5η ο Βεζένκοφ με τον Πάσαλιτς.
tuareg
Ο Νέιμικ στον ΑΡΗ

http://www.arisbc.gr/el/%CE%9F-%CE%9D%CE%A...1%CE%A1%CE%97-/

QUOTE(www.arisbc.gr)
Ο Νέιμικ στον ΑΡΗ

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Ντρου Νέιμικ για την επόμενη σεζόν.


Ο 29χρονος (18/2/1985), ύψους 2.09μ. σέντερ φοίτησε στο γυμνάσιο του Νορθ Μούσκεγκον όπου την τελευταία χρονιά του είχε μέσους όρους 18 πόντων, 10.7 ριμπάουντ και 5.5 κοψιμάτων.

Από το 2003 ως το 2008 φοίτησε στο φημισμένο κολέγιο του Μίτσιγκαν Στέιτ. Στην τελευταία του σεζόν, αναδείχτηκε τρίτος μπλοκέρ της περιφέρειας «Μπιγκ Τεν» με 1.67 ανά αγώνα, στους 36 που έπαιξε, ενώ είχε επίσης 4.3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ.

Η πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία ήταν στην Πολωνία, τη σεζόν 2008-09. Παίζοντας στην Κότβιτσα Κόλομπρζεγκ αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης πεντάδας, έχοντας 10.6 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 2 κοψίματα κατά μέσο όρο.

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην ισπανική Κάσερες όπου μέτρησε 8.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 υπέγραψε στους Λος Άντζελες Λέικερς οι οποίοι τον «έκοψαν» τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου. Συνέχισε στους Μπέικερσφιλντ Τζαμ του NBDL όπου είχε 8.8 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 2.2 κοψίματα.

Το 2011 υπέγραψε στη Νίμπουργκ, στην οποία έμεινε για δύο χρόνια. Την πρώτη σεζόν είχε 8.2 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα σε μόλις 18 λεπτά ανά αγώνα και τη δεύτερη 6.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα.

Πέρυσι έπαιξε στο Μεξικό, με τη Σολέ ντε Μεξικάλι (8 πόντοι, 8.7 ριμπάουντ, 2.7 κοψίματα) και τελείωσε τη χρονιά στο Πουέρτο Ρίκο και την Ατλέτικο ντε Σαν Ζερμάν (7.5 πόντοι, 6.3 ριμπάουντ, 3 κοψίματα).
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Γκάλης: «Να αποδείξουμε ότι έχουμε τον πρώτο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα»

Ο Νίκος Γκάλης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τονίζοντας ότι ο στόχος των 3.000 είναι εφικτός.


Αναλυτικά η δήλωση του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών στη σελίδα της ΚΑΕ:

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ μας, ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την απόφαση της FIBA να άρει την απαγόρευση συμμετοχής ξένων παικτών στην ομάδα μας. Αυτή η εξέλιξη, η οποία ήρθε μετά από επιτυχημένους χειρισμούς της διοίκησης, με χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι ανοίγονται άλλες προοπτικές για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μας. Ακόμη, ενημερώθηκα και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Το μήνυμά μου προς τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ήταν οι ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας να γίνουν μέσα σε λογικά πλαίσια και πάντα βάση του αρχικού μας στόχου που ήταν και παραμένει η εξυγίανση της Κ.Α.Ε.

Το μήνυμά μου προς τον κόσμο του ΑΡΗ που γνωρίζω πόσο λατρεύει την ναυαρχίδα του συλλόγου μας είναι το εξής:

Σταθείτε συμπαραστάτες σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια . Δείξτε το έμπρακτα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος μας είναι φέτος να κάνουμε ακόμη ένα ρεκόρ. Ο αριθμός 3.000 είναι απόλυτα εφικτός για τον ΑΡΗ και μπορούμε να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε τον πρώτο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα. Το «Nick Galis Hall» θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γεμίζει και να θυμίζει παλιές καλές στιγμές.

Και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Cup» . Θα είμαστε όλοι εκεί».
yorgos
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 24 2014, 17:53 ) *
Αναμένονται κατά την 1η Σεπτεμβρίου οι Αμερικανοί μας και κατά την 5η ο Βεζένκοφ με τον Πάσαλιτς.


Στο ρόστερ που παράθεσες εμφανίζεται και ο Χαρίσης. Έμεινε τελικώς;
gratipa1929
QUOTE (yorgos @ Aug 27 2014, 06:36 ) *
Στο ρόστερ που παράθεσες εμφανίζεται και ο Χαρίσης. Έμεινε τελικώς;

Μάλλον αναφέρονται οι παίκτες που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι θα βρίσκονται στο τελικό ρόστερ του Άρη
SteelGandalf
Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω.

Είναι ακόμα στο ρόστερ της ομάδας, αλλά λογικά δεν θα παραμείνει.

QUOTE(www.sport24.gr)
Το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη - Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Άρης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... γάμου επιβεβαιώθηκε κι επίσημα σήμερα, καθώς οι πληροφορίες που ήθελαν εδώ και καιρό τον Βασίλη Σίμτσακ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη επιβεβαιώθηκαν από τους Θεσσαλονικείς. Ο έμπειρος σέντερ θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για δύο σεζόν στην Καβάλα.


Η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" αναφέρει

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Σίμτσακ για την επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος σέντερ (γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 1981 και με ύψος 2.07μ.), ξεκίνησε την καριέρα του στο Δούκα και το 2003 μεταπήδησε στο Σπόρτιγκ, στο οποίο έμεινε ως το 2007.

Το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε στην ΑΕΚ (2.6 πόντοι, 2.7 ριμπάουντ) και το 2008-09 έπαιξε στον ΠΑΟΚ (4.2 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ).

Η σεζόν 2009-10 τον βρήκε στα Τρίκαλα, όπου είχε 5.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Το 2010 πήγε στην Καβάλα, όπου συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Πρίφτη για δύο χρόνια. Την πρώτη σεζόν έπαιξε μόλις σε δύο ματς λόγω τραυματισμού και το 2011-12 μέτρησε 6.2 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το 2012-13 ο νυν κόουτς του Άρη τον επέλεξε για τον Ίκαρο Χαλκίδας, με τη φανέλα του οποίου είχε 5.6 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, με 3.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά αγώνα".
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Πήρε φορολογική ενημερότητα η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Άρης εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση. Υπενθυμίζεται πως αυτή ήταν μια από τις δυο εκκρεμότητες του φακέλου που κατέθεσε η ΚΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής.


Αυτό σημαίνει πως η ΚΑΕ είναι πλέον ενήμερη φορολογικά.

Η δεύτερη εκκρεμότητα αφορά την εγγυητική που απαιτείται και θα διευθετηθεί όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ έως και την Πέμπτη, όταν και θα εξεταστεί εκ νέου ο φάκελος του Άρη.

tuareg
και εγγυητικη εξασφαλισαν
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...o-pistopoiitiko
alien-tour
QUOTE
Ο Καραθανάσης στον ΑΡΗ
01-09-2014

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καραθανάση για την επόμενη χρονιά.

Ο γεννημένος στις 17/2/1991 φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία «Αστέρια». Το 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Μαντουλίδη. Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με τον Πανελλήνιο στον οποίο έπαιξε για μία χρονιά.

Τη σεζόν 2011-12 πήγε στην Καβάλα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Την πρώτη σεζόν της παρουσίας του στην Καβάλα συνεργάστηκε με το νυν προπονητή του στον Άρη, Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Καραθανάσης έδωσε το «παρών» σε όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες και το 2010 κατέκτησε με την Εθνική Εφήβων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

«Μεγάλη τιμή να παίζεις στον ΑΡΗ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ ο Γιάννης Καραθανάσης τόνισε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος του ΑΡΗ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικό κόσμο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Είμαι εδώ για να δώσω το 100% σε προπονήσεις και αγώνες και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία».

Όσο για τους στόχους του; «Θέλω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου. Να συμβάλω όσο μπορώ στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αγωνιώ να παίξω σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall», πιστεύω αυτή είναι μεγάλη εμπειρία για κάθε παίκτη. Όλοι ξέρουμε πόση ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ο κόσμος του ΑΡΗ».

SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Στον ΑΡΗ ο Μανωλόπουλος

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για την επόμενη σεζόν.


Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1987 και ύψους 2.08μ. φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στη ΧΑΝΘ, το 2002. Το 2003 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ στον οποίο έμεινε μέχρι το 2007.

Το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ισπανική Μαγιόρκα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2007-08 ως δανεικός στην Παλένσια με 10.9 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και στα μέσα της σεζόν 2008-09 ταξίδεψε πάλι στην Ισπανία, για λογαριασμό της Γεστιμπέριτσα.

Το 2009 τον βρήκε στη Ρόδο, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Την πρώτη του χρονιά με τον Κολοσσό είχε 3.1 πόντους και τη δεύτερη 3.5 κατά μέσο όρο.

Το 2011-12 υπέγραψε στο Περιστέρι, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 7.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στην Καβάλα, με 6.8 πόντους και 2.2 ριμπάουντ.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Χαλκίδας, όπου μέτρησε 5.1 πόντους και 2.0 ριμπάουντ με 35% στα τρίποντα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έπαιξε στις Εθνικές Ομάδες U16 και U18 από το 2003 ως το 2005 και στο Ευρωμπάσκετ του 2005 είχε 14 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

«Στον ΑΡΗ με 11 χρόνια καθυστέρηση»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΡΗ, στο arisbc.gr, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

«Με 11 χρόνια καθυστέρηση φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Ήρθα για να διορθώσω το λάθος που έκανα όταν ήμουν 16 χρονών. Με τον ερχομό μου στον ΑΡΗ ελπίζω σε μια καινούργια καριέρα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα δώσω ό,τι έχω για να τους δικαιώσω και εύχομαι να προσφέρουμε στο λαό του Άρη πολλές χαρές στις δύσκολες ώρες που περνάει».

Αναφορικά με τη σεζόν που έρχεται ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε: «Όπως έχει ορίσει και η διοίκηση, πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και πάνω σ’ αυτό το πλάνο πορευόμαστε όλοι. Ο στόχος οριοθετείται από τη διοίκηση και τους κόουτς. Δική μας δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μας ζητούν και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλούμε τον κόσμο δίπλα μας, αρχής γενομένης από το «Nick Galis Cup». Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ένα γεμάτο «Nick Galis Hall».
SteelGandalf
QUOTE(basketplus.gr)
Τέλος η "Γένεσις" απ' τον Άρη! Οι μετοχές στους Αρβανίτη-Γαλιλαία

Η ουσιαστική παρουσία της ΓΕΝΕΣΙΣ στα κοινά της ΚΑΕ Άρης, ολοκληρώθηκε το 2009 με την αποχώρηση και των τελευταίων μελών της από την διοίκηση. Χθες όμως, έστω και αν πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια, ο κύκλος της εταιρείας – μεγαλομετόχου της «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003», που ιδρύθηκε για να γίνει η ειδική εκκαθάριση της παλαιάς ΚΑΕ, έκλεισε και τυπικά. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Αρένα Πρες".


"Οι Λευτέρης Αρβανίτης και Χρήστος Γαλιλαίας, πήραν στα χέρια τους το δικαίωμα χρήσης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, η ΓΕΝΕΣΙΣ παραχώρησε το 57% των μετοχών που κατείχε και πλέον, πέρασε στην ιστορία, παραδίδοντας το δικαίωμα στον νυν πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, να ορίσουν τις τύχες της εταιρείας στο παρόν και στο μέλλον.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ, μια ομάδα Αρειανών (Αντωνιάδης, Παπαϊωάννου, Πόππης, Γκιουλέκας, Τουρσουτζιάν, Πετρομελίδης, Πουλιτσίδης), ανέλαβε να δώσει όραμα στην νέα ΚΑΕ που ιδρύθηκε το 2003. Το 2005 παραχωρήθηκε ένα ποσοστό της τάξεως του 14% στους κ.κ. Τζεβελέκη, Παπαπέτρου, Νικολαϊδη, ενώ αργότερα ο κ. Τζεβελέκης μετοχοποίησε μέρος των χρημάτων που είχε βάλει στην ΚΑΕ, φτάνοντας το ποσοστό του στο 33%.

Η δημιουργία της ΣΑΡΙΣΑ κατέστησε ουσιαστικά ανενεργή την ΓΕΝΕΣΙΣ, το 2010, καθώς πολλά από τα μέλη της συμμετείχαν στην νέα μη αστική εταιρεία που συστάθηκε για να βοηθά την ΚΑΕ οικονομικά. Η αποχώρηση Δαμιανίδη από την ΚΑΕ, το 2012, έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη αλλαγών στις δομές της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ο Θόδωρος Κουρόγλου ανέλαβε έκτοτε χρέη προέδρου της μεγαλομετόχου, αλλά ουσιαστική εμπλοκή της ΓΕΝΕΣΙΣ στην ΚΑΕ δεν υπήρχε. Πλην, φυσικά, την οικονομική στήριξη που παρείχαν μεμονωμένα, συγκεκριμένα μέλη της.

Θέλοντας να διευκολύνουν τις εξελίξεις για το παρόν και το μέλλον, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ ήρθαν σε συμφωνία με τους κ.κ. Αρβανίτη – Γαλιλαία και τους παρέδωσαν το δικαίωμα χρήσης του ποσοστού που κατείχαν. Μετά από 2 τίτλους, έναν ελληνικό και έναν ευρωπαϊκό, δυο «κλεμμένους» τελικούς κυπέλλου Ελλάδος, έναν χαμένο τελικό Eurocup και πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ συνολικών καταθέσεων στην ΚΑΕ, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και τυπικά για τον μπασκετικό Άρη".
alien-tour
QUOTE("arisbc.gr")
Η επιστροφή του Πάσαλιτς
05-09-2014

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, ανυπόμονος για να ανοίξει το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στον ΑΡΗ. Αυτό φάνηκε και από τα λόγια του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Αποδέχτηκα την πρόσκληση της ομάδας να ξανάρθω, δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν ο ΑΡΗΣ είπε ότι με θέλει πίσω. Είμαι έτοιμος να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Πάσαλιτς έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Πρίφτη στην Καβάλα. «Χαίρομαι που θα ξαναδουλέψω με τον κόουτς. Έχει καταστρώσει ένα πλάνο και πιστεύω ότι έχουμε το χρόνο για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Μέσα από τις προπονήσεις ελπίζω να δεθούμε ως ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».


QUOTE("arisbc.gr")
Έπιασαν δουλειά Πάσαλιτς και Νέιμικ
05-09-2014

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς δεν έχασε λεπτό και μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, πήγε στο «Nick Galis Hall» όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΡΗ. Ο Βόσνιος γκαρντ τα είπε με τους παλιούς γνώριμούς του από την ομάδα και στη συνέχεια τέθηκε υπό τις οδηγίες του Θωμά Νίκου και του Σάββα Καμπερίδη.

Μαζί του, ο Ντρου Νέιμικ, ο οποίος σήμερα (5/9) πάτησε παρκέ. Ο Αμερικανός σέντερ γνώρισε το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του και πήρε μέρος στη διπλή προπόνηση της ομάδας.

Ο Πάσαλιτς, ο Νέιμικ, αλλά και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (6/9), θα περάσουν από αιματολογικές – καρδιολογικές εξετάσεις και ορθοπεδικό έλεγχο το πρωί της Δευτέρας (8/9).

Το πρώτο φιλικό

Το Σάββατο (6/9) στις 18:00 ο Άρης θα δώσει το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν. Θα αντιμετωπίσει τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στο «Nick Galis Hall», σε αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το «παρών» στο γήπεδο και δώσει και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος δε θα αγωνιστεί.
SteelGandalf
QUOTE(basketplus.gr)
Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Άρη

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Άρη για τη νέα σεζόν. Οι «κίτρινοι» ξεμούδιασαν από τις σκληρές προπονήσεις, κερδίζοντας τους Μαχητές Δόξας Πεύκων με 78-59, σε αγώνα που διήρκεσε 50 λεπτά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στο φιλικό έπαιξαν όλοι οι νέοι ξένοι της ομάδας. Δεν αγωνίστηκαν ο άρτι αφιχθείς από τη Βουλγαρία, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, όπως και ο Γιάννης Καραθανάσης (ενοχλήσεις στο γόνατο). Στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπέστη ένα κόψιμο στο μάτι και αποχώρησε.

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 29-35, 50-47, 67-57 (40’), 78-59.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Τόμας 12 (2), Γκίκας 7 (1), Πουλιανίτης, Πάσαλιτς 9 (2), Μούρτος 7, Ριντ 11 (1), Μανωλόπουλος 3 (1), Νέιμικ 8, Σίμτσακ 10, Χαρίσης 4, Δήμας 2, Σαμαράς 5 (1), Φλιώνης.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Νίκη επί του ΚΑΟΔ (64-57)

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Nick Galis Hall», ο ΑΡΗΣ κέρδισε τον ΚΑΟΔ με 64-57.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και προηγήθηκαν 7-22 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η διαφορά έφτασε τους 18 πόντους (20-38). Η αντεπίθεση του ΑΡΗ ξεκίνησε στο τέλος της δεύτερης περιόδου και το ημίχρονο έληξε 34-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ έκανε ένα σερί 19-0 και προηγήθηκε με 53-42, πριν το 55-46 του 30’ και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα. Απών για τον ΑΡΗ ήταν ο Γιάννης Καραθανάσης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Επόμενο φιλικό του ΑΡΗ, το Σάββατο 13/9 στις 17:30 με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ, στο «Nick Galis Hall».

Τα δεκάλεπτα: 7-22, 34-42, 55-46, 64-57.

ΑΡΗΣ: Τόμας 12 (1), Γκίκας 2, Πουλιανίτης, Πάσαλιτς 8 (2), Μούρτος 6 (1), Ριντ 5 (1), Βεζένκοφ 16 (1), Μανωλόπουλος 8 (2), Νέιμικ 3, Σίμτσακ 2, Φλιώνης 2, Χαρίσης.

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 5, Μασόγεβιτς 2, Τζόνσον 7 (1), Γεωργάκης 2, Άτκινς 7 (1), Όντομ 13, Σπυριδωνίδης 5 (1), Ζάρας 7 (1), Λο, Χρυσικόπουλος 9 (1).
Swko10
ένα μικρό αφιέρωμα για τον παναγιώτη Γιαννάκη που τον φανταζόμαστε δίπλα στην ομάδα του Αρη με τον Νίκο Γκάλη να είναι μπροστάρης!!!

http://sportsofficers.blogspot.gr/2014/09/blog-post_11.html
SteelGandalf
QUOTE(basketplus.gr)
Πρίφτης: "Ίσως να είναι το χαμηλότερο μπάτζετ που είχε ποτέ ο Άρης!"

Ο Δημήτρης Πρίφτης επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν έχει πάρει... ανάσα. Ο Άρης και οι υψηλές απαιτήσεις τον περίμεναν με... ανοικτές αγκάλες και πλέον έχει πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων".


Στην πρώτη του τοποθέτηση ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε: “Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αρκετά καλά προπονημένη για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Έχει γίνει σωστή δουλειά μέχρι στιγμής από τον Θωμά Νίκου, τον Σάββα Καμπερίδη και τον Παναγιώτη Ζάλογγο. Η ομάδα είναι αρκετά οργανωμένη παρόλα τα προβλήματά της”.

Για το αν η χρονιά είναι πιο απαιτητική επειδή πλέον έχει αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών σχολίασε πως “το ποτήρι το βλέπεις μισογεμάτο ή μισοάδειο. Το γεγονός ότι μπορούσαμε να ενσωματώσουμε παίκτες από μια ευρύτερη αγορά αυτό ήταν θετικό. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Άρη, καθώς θα βιώσει για πρώτη φορά την εμπειρία του άρθρου 99, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει στην πλάτη της δύο μπάτζετ. Αυτό προσδίδει μια ιδιαιτερότητα. Επίσης, με βάση τα οικονομικά δεδομένα δημιουργήθηκε μια ομάδα αξιόλογη στα πλαίσια των δεδομένων που μπορεί να καλύψει. Ίσως είναι το χαμηλότερο σε τιμή μπάτζετ που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, ίσως και ποτέ”.

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ είπε πως “δεν θέλω να παρουσιάζω δικαιολογίες, αλλά ούτε να αμφισβητώ τα δεδομένα. Τα μπάτζετ παίζουν ρόλο σαφώς, αλλά τα ευρώ δεν παίζουν μπάσκετ. Μέσα στο γήπεδο άλλα πράγματα μετρούν… Οι συνεργασίες, η συνοχή που έχει η ομάδα, η σύμπνοια που θα έχει η ομάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο. Σε ότι αφορά το ρόστερ, δεν θα κάνουμε καμία άλλη κίνηση. Αυτή είναι η ομάδα. Αυτή είναι η σκέψη μου και θα θελα να διατηρηθεί έως το τέλος της χρονιάς».


Ρίξτε μια μαιτά και στα καινούργια παπούτσια της ομάδας.

Το παπούτσι του Άρη «γράφει» ήδη πωλήσεις! Το PRESSARIS σας το παρουσιάζει!

Μπράβο στην ΚΑΕ, με μια μικρή ένσταση στην τιμή του που απ' ότι έμαθα είναι περί τα 30 ευρώ (δεν γνωρίζω αν είναι ίδια και για τα παιδικά). Θεωρώ πως ένα 25άρι για τους ενήλικες κι ένα 20άρι για τα παιδιά θα αποτελούσαν ιδανικές τιμές.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Ανατροπή και νίκη επί της Λουκόιλ Ακαντέμικ (86-85)

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε την τρίτη φιλική νίκη του σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας της Λουκόιλ Ακαντέμικ με 86-85, στο «Nick Galis Hall».


Ο αγώνας, αν και φιλικός, ήταν συναρπαστικός και για να φτάσει στη νίκη ο ΑΡΗΣ χρειάστηκε να «επιστρέψει» για δεύτερο σερί ματς, μετά απ’ αυτό με τον ΚΑΟΔ, από το -18. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο ΑΡΗΣ έχανε με 61-76 στο 33’, όμως κατάφερε να φύγει νικητής στο τέλος.

Η Λουκόιλ Ακαντέμικ, με μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, προηγήθηκε με 19-27 στο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο ο ΛαΜάρκους Ριντ να σημειώνει 14 πόντους, όμως η βουλγαρική ομάδα έκλεισε το ημίχρονο στο 43-53.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε τους 18 πόντους (47-65) και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του ΑΡΗ, ο οποίος βελτιώνοντας την άμυνά του μείωσε σε 57-68 στο 30’.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Λουκόιλ έφτασε ξανά στο +15 (61-76), αλλά με καλή άμυνα και τους Τόμας, Πάσαλιτς, Ριντ να σκοράρουν, ο ΑΡΗΣ πλησίασε. Το τρίποντο του Πάσαλιτς έγραψε το 81-83 και ο Τόμας πέτυχε τους τελευταίους πέντε πόντους του Άρη. Με 2/2 βολές 1.7’’ πριν τη λήξη έγραψε το τελικό 86-85.

Τα δεκάλεπτα: 19-27, 43-53, 57-68, 86-85.

ΑΡΗΣ: Τόμας 17 (2), Νέιμικ 9, Βεζένκοφ 12 (1), Ριντ 19 (3), Πάσαλιτς 14 (3), Μούρτος 2, Γκίκας 5 (1), Χαρίσης 2, Σίμτσακ 3, Μανωλόπουλος 3 (1), Πουλιανίτης.

ΛΟΥΚΟΪΛ: Ίλιεφ, Κάρι 10 (2), Σμιθ 4, Μίνκοφ 13 (3), Μπάνεφ 6, Φράνσις 2, Τόμας 16, Βεσελίνοφ 11 (3), Λάρσον 9, Γκρόζεφ 14 (3).
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
PRESSARIS Ανάλυση: Έτσι (θα) παίζουν Τόμας, Ριντ και Νέιμικ!

Με πέντε ξένους θα αγωνιστεί ο Άρης την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τους δύο τους ξέρει ο κόσμος πολύ καλά, δεν χρειάζονται συστάσεις: Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Οι τρεις Αμερικανοί όμως είναι παίκτες που πρώτη φορά θα δει ο κόσμος και το PRESSARIS τους παρουσιάζει με βάση το (μικρό) δείγμα από το χθεσινό φιλικό.


Τόρεϊ Τόμας

Είναι ο βασικός πλέι μέικερ των κίτρινων, ο άνθρωπος που ουσιαστικά καθορίζει τον ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Συνήθως ότι καλό και ότι άσχημο έκανε χθες ο Άρης στο παρκέ ξεκινούσε από τον Τόμας. Πέρα από την προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα και την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη, ο Αμερικανός έδειξε χθες απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα πως μπορεί να γίνει ηγέτης και να πάρει προσπάθειες σε κρίσιμα σημεία. Πέτυχε τους 12 από τους 17 πόντους του στην τελευταία περίοδο, εκ των οποίων τους τελευταίους 5 με τους οποίους ο Άρης πήρε το ματς.

Δεν του βγήκε το παιχνίδι επιθετικά στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά δεν εκβίασε προσπάθειες και προσπάθησε στην άμυνα. Αυτό το στοιχείο προσμετράται στα (πολύ) θετικά του Αμερικανού, που “σκύλιασε” στα μετόπισθεν, έκανε 4-5 κλεψίματα (τρία συνεχόμενα κάποια στιγμή) και στο τέλος πήρε και τις προσπάθειες που ήθελε επιθετικά.

Λαμάρκους Ριντ

Ο Σάββας Καμπερίδης είχε τονίσει πως είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, με τη μπάλα στα χέρια. Το έδειξε χθες σε 4-5 περιπτώσεις ο Ριντ, ο οποίος σκόραρε με διεισδύσεις, αφήνοντας εκτεθειμένο τον αντίπαλό του. Χθες έβαλε και τα σουτ από μακριά, αλλά το σουτ δεν είναι κριτήριο σήμερα, είναι περισσότερο θέμα ημέρας.

Είναι παίκτης πάντως που θα πρέπει να πάρει σωστά τη μπάλα για να απειλήσει και να δημιουργήσει. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν άφαντος εξαιτίας αυτού του γεγονότος, στο δεύτερο δεκάλεπτο έβαλε 14 πόντους…

Αμυντικά χρεώνεται κακές στιγμές στο πρώτο μέρος – στη γενικότερα κακή προσέγγιση του ματς αμυντικά από την ομάδα – ανέβασε όμως και αυτός την πίεσή του. Σημαντικό ότι πηγαίνει στο ριμπάουντ πολύ δυναμικά.

Ντρου Νέιμικ

Κάνει πολύ καλά αυτά για τα οποία τον επέλεξε ο Δημήτρης Πρίφτης. Είναι πολύ καλός ριμπάουντερ. Είναι πολύ καλός αμυντικός και σε ατομική άμυνα και στην ομαδική λειτουργία σε αυτό το κομμάτι. Είναι εξαιρετικός σκρίνερ, κόβει γρήγορα μέσα στο καλάθι, δημιουργεί ελεύθερα σουτ για τους περιφερειακούς.

Τα αρνητικά του; Δεν έχει παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, ούτε ποικιλία κινήσεων για να απειλήσει επιθετικά, πέρα από το ρολάρισμα μετά το σκριν. Συνήθως θα σκοράρει με αυτόν τον τρόπο ή από επιθετικά ριμπάουντ. Σημασία έχει ότι κάνει τη δουλειά του Πρίφτη…
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Ο αγιασμός του ΑΡΗ

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (15/9) στο «Nick Galis Hall», πριν από την απογευματινή προπόνηση του ΑΡΗ.


Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Πατήρ Αριστείδης, ο οποίος ευλόγησε διοίκηση, προπονητές, παίκτες και προσωπικό του ΑΡΗ και ευχήθηκε μία καλή σεζόν, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Μάλιστα, έδειξε ενημερωμένος για την ομάδα και εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών στο ρόστερ της.

«Με ενότητα και ομοψυχία, η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της», ήταν το μήνυμά του.
alien-tour
QUOTE
Nίκη στην Καβάλα (64-77) -arisbc.gr
17-09-2014

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά ματς πέτυχε ο ΑΡΗΣ, ο οποίος επικράτησε στο κλειστό της Καλαμίτσας της Καβάλας με 64-77. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 23 πόντους. Ο ΑΡΗΣ έπαιξε χωρίς τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Στέλιο Πουλιανίτη και Γιάννη Καραθανάση.

Η Καβάλα ξεκίνησε καλύτερα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 22-15. Βελτιώνοντας την άμυνά του και ευστοχώντας σε έξι τρίποντα, ο ΑΡΗΣ ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με 33-41 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο ο ΑΡΗΣ κράτησε το προβάδισμα και προηγήθηκε 47-53. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη διατήρησε την πρωτοπορία και μία διψήφια διαφορά και με τους Τόμας, Γκίκα να συμπαρίστανται επιθετικά στον Βεζένκοφ, πήραν τη νίκη με 64-77.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 33-41, 47-53, 64-77.

ΚΑΒΑΛΑ: Κριστέφσκι 15,Καράμπουλας 18(2), Βελισσαρίου, Καλαϊτζίδης 3(1), Αγγελακόπουλος 6(1), Χαρισμίδης 6, Καλαμπάκας 5(1), Τότσιος 8(1), Γκέλιος 2,Κατσαρές 4.

ΑΡΗΣ: Τόμας 12 (2), Γκίκας 8 (1), Πάσαλιτς 11 (3), Μούρτος 2, Ριντ 9 (1), Βεζένκοφ 23 (2), Σίμτσακ 2, Νέιμικ 10, Χαρίσης, Δήμας, Σαμαράς
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Διάστρεμμα ο Ριντ, αμφίβολος για την Τρίτη!

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για τον μπασκετικό Άρη! Μόλις χθες επέστρεψαν στην δράση όλοι οι παίκτες και δεν υπήρχαν απουσίες, προέκυψε σήμερα νέο πρόβλημα με τον Λαμάρκους Ριντ!


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή προπόνηση και αποχώρησε από το γήπεδο. Θα υποβληθεί σήμερα σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ.
SteelGandalf
Αν και δεν αποτελεί, ακριβώς, νέο της ομάδας και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι βάση μπορεί να έχει, εντούτοις παραθέτω το παρακάτω δημοσίευμα.

QUOTE(www.thessports.gr)
Σκέφτηκε Βεργίνη, που πάει Πανιώνιο

Ο τραυματισμός του Τόμας και η οριστικοποίηση της απουσίας του από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενεργοποίησε τους ανθρώπους του Άρη, που «ψάχτηκαν» για λύση. Μάλιστα μία σκέψη που έπεσε στο τραπέζι ήταν να γίνει επαφή με τον Δημήτρη Βεργίνη. Ο τελευταίος, μετά το πέρασμά του από την Λουκόιλ, παραμένει χωρίς ομάδα και το σενάριο που προκρινόταν ήταν να του προταθεί συμβόλαιο ενός μήνα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, την ίδια ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση από τον Πανιώνιο την οποία και θα αποδεχτεί. Ίσως και σήμερα μάλιστα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.


Η αλήθεια είναι πως ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να απωλέσει ένα βασικό γρανάζι στη μηχανή του, όπως αυτό που φαίνεται πως γρήγορα έγινε ο Torey Thomas. Μακάρι να γυρίσει σύντομα το παιδί και να μην έχει άλλα προβλήματα στο μέλλον, τόσο αυτός όσο και υπόλοιποι παίχτες μας. Έχω όμως την αίσθηση πως η ομάδα μας χρειάζεται έναν παίχτη τύπου Αθηναίου, αλλά κι έναν παίχτη στο "3-4" που να μπορεί να δώσει σκορ.

Θα μου πείτε, τι σας λέω τώρα, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποκτηθεί κανείς. Απλά έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι τώρα και είναι κρίμα που δεν θα είμαστε πλήρεις.

Προφανώς και η συγκεκριμένη, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νίκο Γκίκα, ίσως και για τον Στέλιο Πουλιανίτη και τον Δημήτρη Φλιώνη, να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Μακάρι, η συγκεκριμένη συγκυρία να αποδειχθεί ιδανική και γι' αυτούς και για την ομάδα μας.
tuareg
αν παρουν παικτη δε πρεπει να παρουν ασο κατα τη γνωμη μου...παιρνεις ενα 3-4 (προς το 4),
θα πανε πασαλιτς και ριντ μια θεση πιο πανω και γινεται δουλεια
SteelGandalf
Έναν παίχτη "3-4" που όταν θα ξεκουράζονται οι Βεζένκοφ και Ριντ, θα μπορεί να τραβήξει την ομάδα στην επίθεση, καθώς γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόση επιθετική ισχύ χάνουμε με αυτούς τους δύο εκτός.

Ποιος να τραβήξει το σκορ από τους ψηλούς μας; Αφού και ο Neymick δεν είναι παίχτης στον οποίο μπορείς να βασιστείς επιθετικά, τότε δεν υπάρχει άλλος. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει και κλασικό "τριάρι", πλην του Reed.

Θα μου πείτε, υπάρχουν παίχτες, αλλά πρόκειται για περιφερειακούς και κυρίως combo guards, ενώ εγώ αναφέρομαι σε παίχτες της front line.
tuareg
δεν ειναι θεμα ικανοτητων ψηλου αλλα πως θα τον εκμεταλλευτουν οι κοντοι μεσα απο το συστημα.
Δλδ ποιος ψηλος στην α1 τραβαει την ομαδα στο σκορ και δεν εξαρταται απο τα κεφια των κοντων?Ο Μπατιστα?Αντε κι ο Γιουην η ο Λανγκφορντ στα καλα του...ολοι οι υπολοιποι (ακομα και οι ψηλοι του Ολυ) εξαρτωνται απο τα γκαρ.
Εδω σε ολοκληρη ευρωλιγκα και οι ψηλοι που δημιουργουν για τον εαυτο τους ειναι ο Τομιτς κι ο Μπαρμπαμπουρουσαρος και θα βρουμε εμεις ψηλο να μας τραβηξει επιθετικα με τα 30χιλ που διαθετουμε?
SteelGandalf
Εντάξει ρε Βασίλη, δεν είπα να βάζει και 20 πόντους plus σε κάθε παιχνίδι.

Έναν "ψηλό" με καλύτερη επαφή με το καλάθι μπορείς να βρεις στα κολλέγια της Αμερικής.
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Oct 14 2014, 00:38 ) *
Εντάξει ρε Βασίλη, δεν είπα να βάζει και 20 πόντους plus σε κάθε παιχνίδι.

Έναν "ψηλό" με καλύτερη επαφή με το καλάθι μπορείς να βρεις στα κολλέγια της Αμερικής.


μα ο νειμικ με την ελευσινα πχ 5 πασες πηρε για να σκοραρει τις 3 τις εβαλε.....
δεν ειναι να πεις οτι του δωσες 10 φορες τη μπαλα και δεν εκανε τπτ
I love this game
Δεν έχουμε παίχτη που να μπορεί να παίξει με πλάτη. Από τα παιχνίδια που έχω δει (Κηφισια-Ελευσίνα) ο Νέιμικ με το που παίρνει την μπάλα στο ποστ τις περισσότερες φορές δεν προσπαθεί καν να παίξει και όταν το προσπαθεί φαίνεται ότι δεν το χει.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Συμφωνία με Αντεγκμπόγιε

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε. Ο Βρετανός γκαρντ (23/9/1987, 1.82μ.) συμφώνησε για ένα μήνα, ώστε να αντικαταστήσει τον Τόρεϊ Τόμας για όσο διάστημα θα χρειαστεί να απουσιάσει, λόγω της θλάσης που υπέστη.


Ο Αντεγκμπόγιε είναι διεθνής με την Εθνική Βρετανίας. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά, έχοντας 4 πόντους και 0.9 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Αντεγκμπόγιε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (15/10) και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΑΡΗ.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Ο Δημήτρης Πρίφτης «ακτινογραφεί» τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε

Ο Δημήτρης Πρίφτης επέλεξε τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε για να καλύψει το κενό του τραυματία Τόρεϊ Τόμας, για όσο διάστημα θα λείψει ο τελευταίος και μιλώντας στο arisbc.gr, ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση της απόκτησης του 27χρονου γκαρντ και ανέλυσε το προφίλ του νέου παίκτη του ΑΡΗ. Αναλυτικά ο κόουτς της ομάδας μας είπε:


«Αποφασίσαμε να πάμε στην προσθήκη ενός παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να καλύψει συνολικά το κενό του Τόμας για την επόμενη τριάδα – τετράδα αγώνων. Πήγαμε σ’ αυτήν την επιλογή για συγκεκριμένους λόγους.

1) Eίναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα μας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, καθώς θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο προσαρμογής του.

2) Θα είναι άμεση η ενσωμάτωσή του με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς θα είναι αύριο το πρωί κοντά μας.

3) Τα μπασκετικά χαρακτηριστικά του είναι τα κατάλληλα για τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν είναι ένας παίκτης – πρωταγωνιστής, αλλά ένας συνειδητοποιημένος αθλητής, γνωρίζει το λόγο για τον οποίο έρχεται στον Άρη. Είναι ένας παίκτης αμυντικογενής, ομαδικός και ταυτόχρονα καλός χαρακτήρας.

4) Οικονομικά είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, κάτι που μας επιτρέπει να μην ξεφύγουμε απ’ αυτά που είχαμε προγραμματίσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα υπόλοιπα παιδιά να καλύψουν το κενό ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την ομάδα μας, του Τόρεϊ Τόμας».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Τσαλδάρης σκιαγραφεί στο PRESSARIS τον (πρώην συμπαίκτη του) Αντεγκμπόγιε!

Από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Στέφεν Αντεγκμπόγιε είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης, με τον οποίο υπήρξαν πέρσι συμπαίκτες στην Κηφισιά. Ο πρώην γκαρντ του Άρη μίλησε στο PRESSARIS με τα καλύτερα λόγια τον Αντεγκμπόγιε και εξήγησε τι μπορεί να κάνει στο παρκέ.


Ο νέος παίκτης του Άρη είχε πέρσι 25 συμμετοχές στην Κηφισιά. Είχε έρθει στις αρχές του πρωταθλήματος να αντικαταστήσει τον τραυματία Βασίλιεβιτς και εν τέλει έμεινε ως το τέλος.

“Πρόκειται καταρχήν για πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι πολύ καλός αμυντικός, πολύ αθλητικός παίκτης, που τρέχει καλά το γήπεδο και μπορεί να τελειώνει φάσεις”, είπε αρχικά ο Τσαλδάρης προσθέτοντας πως “του αρέσει να τελειώνει τις φάσεις με λέι απ ή φλότερ (μακρινό μπάσιμο), είναι σουτέρ μέρας. Μπορεί να προσφέρει λύσεις στον Άρη, ειδικά στο χρονικό σημείο που αποκτήθηκε και για τον λόγο που έρχεται”.
tuareg
QUOTE (I love this game @ Oct 14 2014, 14:21 ) *
Δεν έχουμε παίχτη που να μπορεί να παίξει με πλάτη. Από τα παιχνίδια που έχω δει (Κηφισια-Ελευσίνα) ο Νέιμικ με το που παίρνει την μπάλα στο ποστ τις περισσότερες φορές δεν προσπαθεί καν να παίξει και όταν το προσπαθεί φαίνεται ότι δεν το χει.


πες μου ποιος εχει στην α1 εκτος απο το παο (μπατιστα).....και αντε λιγο ο γιουιν....
akratacity
QUOTE (tuareg @ Oct 14 2014, 20:48 ) *
πες μου ποιος εχει στην α1 εκτος απο το παο (μπατιστα).....και αντε λιγο ο γιουιν....

καλα και σε μεγαλυτερο επιπεδο απο την Α1 παλι αποτελουν μειοψηφια τετοιοι παιχτες...ειναι ειδος προς εξαφανιση

παντως μιας και ο λογος για τον νειμικ εγω την συνεπεια που δειχνει σε αμυνα και ριμπαουντ δεν θα την αλλαζα με ποστ παιχνιδι
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μεταφέρονται (ξανά) στα επίσημα οι πάγκοι στο Παλέ, ποια είναι τα μέτρα τάξης!

Το PRESSARIS είχε προϊδεάσει ότι θα έπρεπε να γίνουν αλλαγές στα μέτρα τάξης για το παιχνίδι του Σαββάτου, επειδή έχουν αλλάξει οι πάγκοι. Τελικά στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να μην αλλάξουν τα μέτρα τάξης, αλλά οι… πάγκοι, που θα επανέλθουν μπροστά από τα επίσημα μόνο για τον σαββατιάτικο αγώνα.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα Τετάρτη (15/10) η συζήτηση για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από προτροπή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία έγινε δεκτή από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι πάγκοι των δύο ομάδων θα μεταφερθούν στην πλευρά των θυρών 1-3, όπως ήταν κατά την περσινή σεζόν. Είναι μία εξέλιξη συμφέρουσα για την ομάδα μας, αφού έτσι δε θα «κοπούν» πολλές θέσεις για λόγους ασφαλείας, όπως θα συνέβαινε αν οι πάγκοι παρέμεναν από την πλευρά των θυρών 7-8.

Εν προκειμένω η Αστυνομική Διεύθυνση ανέφερε: «Δηλώθηκε ότι μόνο για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση οι πάγκοι των ομάδων θα μετακινηθούν από την πλευρά των κερκίδων 7-8 και θα εγκατασταθούν όπως στην αθλητική περίοδο 2013-14 προς την πλευρά των κερκίδων 1-3.

Κατόπιν των ανωτέρω οι κυριότερες αποφάσεις ήταν οι εξής:

1. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. να θεωρήσει έως και 5.000 εισιτήρια.

2. Πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, στην κερκίδα 1, από το ύψος των δημοσιογραφικών θεωρείων μέχρι και την 3η σειρά να παραμείνουν κενές όλες οι θέσεις. Οι δύο πρώτες σειρές καθισμάτων θα διατεθούν για τις ανάγκες των επισήμων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στα ανωτέρω κενά καθίσματα, καθώς και στις σειρές έμπροσθεν των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εγκατασταθεί αστυνομική δύναμη, για την προστασία της φιλοξενούμενης ομάδας και των επισήμων αυτής.

3. Για τους επίσημους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα χορηγηθούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ 15-20 προσκλήσεις.

4. Οι θύρες του γηπέδου να είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

5. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου.

6. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους».
I love this game
QUOTE(tuareg @ Oct 14 2014, 17:48 ) *
πες μου ποιος εχει στην α1 εκτος απο το παο (μπατιστα).....και αντε λιγο ο γιουιν....


Δεν έχω δει τα ρόστερ όλων των ομάδων ακόμα αλλά πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Πάντως και ο Μαυροειδής της Κηφισιάς μας έκανε μεγάλη ζημιά απο το ποστ παρόλο που δεν θα τον ηθέλα ποτέ στην ομάδα μου.

Άσχετο αλλά ο Μανωλόπουλος με τρελαίνει δεν μπορώ να τον βλέπω να παίζει.

QUOTE(akratacity @ Oct 14 2014, 19:19 ) *
καλα και σε μεγαλυτερο επιπεδο απο την Α1 παλι αποτελουν μειοψηφια τετοιοι παιχτες...ειναι ειδος προς εξαφανιση

παντως μιας και ο λογος για τον νειμικ εγω την συνεπεια που δειχνει σε αμυνα και ριμπαουντ δεν θα την αλλαζα με ποστ παιχνιδι


Κάνει πολυ δουλειά.... Η παρατήρηση μου ήταν γενική για την φετινή ομάδα και όχι γιατί δεν μου κάνει ο Νέιμικ.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Οι 10 τυχεροί για τα εισιτήρια διαρκείας μέσω facebook

Διά χειρός Αλέξανδρου Βεζένκοφ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα 10 εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15 της Basket league ΣΚΡΑΤΣ τα οποία πρόσφερε η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. μέσω facebook στους φιλάθλους της.


Η συμμετοχή, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πολύ μεγάλη και ο 19χρονος φόργουορντ του ΑΡΗ επέλεξε 10 αριθμούς από το 1 ως το 1292, αναδεικνύοντας τους 10 τυχερούς, οι οποίοι είναι οι:
999 ΣΑΚΗΣ ΡΕΤΖΕΠΗΣ
555 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
1269 ΟΛΓΑ ΤΣΙΛΙΩΝΗ
10 Στέργιος Χαλκιάς
1 Κωνσταντινος Μπουντολας
77 Πέτρος Δάνης
100 Kyriakos Mantsos
99 Παύλος Παυλίδης
3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΡΗΣ
1001 Κωνσταντίνος Ιορδανίδης

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, 2310 265 600) σήμερα Παρασκευή 17/10 μέχρι τις 8μ.μ. και αύριο Σάββατο 18/10 από τις 12μ.μ. ως τις 3μ.μ., όπως και από τη Δευτέρα, μετά τις 12μ.μ.


Χαχαχα, ήταν δυνατόν από το χέρι του Αλέξανδρου Βεζένκοφ να ξεφύγω;;;!!!

Και όσο ήθελα φέτος να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας για να συνδράμω στην προσπάθεια της Κ.Α.Ε., τόσο δεν μπορούσα και μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερα, αφού άλλες υποχρεώσεις είχαν προτεραιότητα. Κι όμως, να που και μια φορά κέρδισα σε διαγωνισμό και μάλιστα σε διαγωνισμό της Αρειανάρας μου!!!

Αλέξανδρε Βεζένκοφ, είσαι "χεράς" ρε παλίκαρε!!! wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Ανακοίνωση ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ, η οποία με μεγάλη σπουδή φρόντισε να «στείλει» τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουμε διαβάσει κι άλλες δηλώσεις – ανακοινώσεις οι οποίες αναφέρονται σε μέλη της ΟΔΚΕ, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Περιμένουμε την ίδια ευαισθησία σε όσα λέγονται κατά καιρούς στο χώρο του μπάσκετ και προτείνουμε στην ΟΔΚΕ να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της διαιτησίας, τα οποία ειδικά τον τελευταίο καιρό ο ΑΡΗΣ βιώνει με τον χειρότερο τρόπο.
Επιστροφή:Τελευταία Νέα


Ρε δεν πάτε να κάνετε μπλουμ, κοπρίτες που προκαλείτε κι από πάνω. Ανεύθυνοι σπουδαρχίδες όλοι σας... Μόνο για την καρέκλα, την εξουσία και μαγκιές μόνο εκεί που σας παίρνει...

Όποιος μπορεί να δει κάτι να πέφτει σε κεφάλι διαιτητή ας μας ενημερώσει κι εμάς...

https://www.youtube.com/watch?v=ScMopnMyzvw

Εδώ και ένα ακόμη βίντεο που μόλις ανέβασε η Κ.Α.Ε. στο facebook.

QUOTE(www.arisbc.gr)
Η εικόνα είναι ο καλύτερος μάρτυρας. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καθαρά ότι η κορδέλα που γρατζούνισε τον διαιτητή Αναστόπουλο, στο ξεκίνημα του αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ, είχε ανοίξει και δεν ήταν κλειστή, όπως είχε αρχικά υποτεθεί. Είναι μία από τις δεκάδες κορδέλες που έπεσαν στο παρκέ και η πιο πιστή απόδειξη ότι επρόκειτο για 100% ατυχές συμβάν, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκόπιμο, σε ένα τελετουργικό δεκαετιών. Κι όμως, αυτό το περιστατικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα οριστική διακοπή του αγώνα, 42’’ πριν από το τέλος του ημιχρόνου, για την οποία δεν υπήρχε καν αφορμή.

https://www.youtube.com/watch?v=5xmYx0N8eKU#t=53


Εντάξει, νομίζω πως δεν χρειάζονται άλλα στοιχεία... Είναι φανερό πως ο ελεύθερος σκοπευτής, από απέναντι, έκανε εξαιρετική δουλειά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.