Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
tuareg
πηραμε τσιαρα συμφωνα με αυτο

http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%C.../29-148663.html
alien-tour
QUOTE(tuareg @ Oct 31 2012, 17:28 ) *
πηραμε τσιαρα συμφωνα με αυτο


@Offtopic: Ωραία απεργία κάνουν...

Μάλλον δε θα κρατήσουμε Χαντ,αν και παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.
alien-tour
Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιάρα ως παίκτης του ΑΡΗ κατά την άφιξη του.

Basketplus: οι δηλώσεις Τσιάρα

Λέτε να πάρει χρόνο στον αγώνα του Σαββάτου;
Για τον Χαντ δεν ακούγεται τίποτα...
Ο Κόλιμον θα δοκιμαστεί στο Ρέθυμνο...Αν τους βγεί θα τραβάμε τα μαλλιά μας!
Tέλος ακούγεται ως φήμη οτι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Patrick Carroll,έχει να παίξει ένα χρόνο βέβαια λόγω τραυματισμού.Το loc του είναι ακόμα Ελλάδα.Λεφτά για πέταμα έχουμε μάλλον...
SteelGandalf
Who is Patrick Carroll βρε παιδιά;

Θεωρώ πως ο Τσιάρας είναι πολύ καλή επιλογή.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 1 2012, 15:24 ) *
Who is Patrick Carroll βρε παιδιά;


Έπαιξε πρόπερσι (2010-11) στον Ίκαρο Καλλιθέας αλλά τραυματίστηκε (ρήξη χιαστών) κι από τότε δεν έχει παίξει πουθενά.
SteelGandalf
Λίρα 100 δηλαδή... Εγγυημένη λύση...

Ήμαρτον ρε μάγκες (που λέει και γνωστός, ποδοσφαιρικός, δημοσιογράφος).
alien-tour

...Κάθε αγωνιστική θα'χουμε κι από έναν νέο παίκτη... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Πιστεύω ο Τσιάρας έστω ένα 5λεπτο να παίξει το Σάββατο.

Υ.Γ. Ρόστερ με 30 άτομα θα φτάσουμε!Ούτε Ευρωλίγκα,Βαλκανική Λίγκα,Αδριατική κλπ να παίζαμε δε θα χρειαζόμασταν τόσους παίκτες!
ViC
QUOTE(alien-tour @ Nov 1 2012, 18:19 ) *
...Κάθε αγωνιστική θα'χουμε κι από έναν νέο παίκτη... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Πιστεύω ο Τσιάρας έστω ένα 5λεπτο να παίξει το Σάββατο.

Υ.Γ. Ρόστερ με 30 άτομα θα φτάσουμε!Ούτε Ευρωλίγκα,Βαλκανική Λίγκα,Αδριατική κλπ να παίζαμε δε θα χρειαζόμασταν τόσους παίκτες!

κοίτα από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τους 3 αμερικανούς, λογικό ήταν να πάρουμε 2-3 παίκτες να τους αντικαταστήσουν. Ο Τσιάρας είναι καλή επιλογή νομίζω και έτσι κλείνουν οι θέσεις των ψηλών.
Για μένα το θέμα είναι ότι άλλος ένας προγραμματισμός πήγε στράφι. Έγινε προετοιμασία με Αλεξανδρή και τους 3 αμερικάνους και ξαφνικά μέσα σε μια δυο βδομάδες έχουμε τελείως διαφορετική ομάδα, με διαφορετικό προπονητή και διαφορετική φιλοσοφία. Για κάποιο περίεργο λόγο είμαι αισιόδοξος ότι θα δούμε μια πολύ συμπαθητική ομάδα πάντως...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μεταδίδεται τηλεοπτικά το Πανελευσινιακός-Άρης χωρίς περιγραφή

Μόνο με φυσικό ήχο θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1 το αυριανό (17:00) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Πανελευσιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Λόγω της απεργίας που έχουν προκηρύξει οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης δεν θα υπάρχει περιγραφή του αγώνα.


Η ΕΡΤ πήρε άδεια από τις αρμόδιες Ενώσεις τεχνικών και δημοσιογράφων να μεταδώσει αυτό το Σαββατοκύριακο παρά την απεργία τα παιχνίδια της Α1 που ήταν προγραμματισμένο να έχουν απευθείας τηλεοπτική κάλυψη. Αυτό σημαίνει πως οι φίλοι των κίτρινων θα μπορέσουν να δουν τον Άρη στο κυνήγι της πρώτης εκτός έδρας νίκης.


Κάτι είναι και αυτό.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Επισημάνσεις, παρατηρήσεις και τώρα ο Πανιώνιος!

Ο Άρης από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Χθες στην πρώτη προπόνηση της βδομάδας οι παίκτες άκουσαν από τον Βαγγέλη Αγγέλου τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις του για τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Πανελευσινιακό και από σήμερα όλοι στρέφουν την προσοχή τους στους κυανέρυθρους.


Υπήρχαν πράγματα που δούλεψαν σωστά, υπήρχαν όμως και κομμάτια στο παιχνίδι του Άρη που χρειάζονται βελτίωση και αλλαγή, για να μην προκύψουν προβλήματα στη συνέχεια. Ο Αγγέλου στάθηκε σε όλα αυτά, εξήγησε στους παίκτες τι πρέπει να αλλάξουν και μέσα από τις προπονήσεις θα περιμένει να δει ακόμα καλύτερη εικόνα αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και ρίχνει το βάρος και στην όσο το δυνατόν πιο σωστή προσαρμογή του Γιώργου Τσιάρα (αλλά και του Τζέρεμι Χαντ) στην φιλοσοφία του.
alien-tour
Πρότειναν μηνιαίο συμβόλαιο στον Κόλεμαν-basketplus.gr
QUOTE
Μηνιαίο συμβόλαιο προκειμένου να δοκιμαστεί πρότεινε ο Άρης στον Τζερόμ Κολεμαν (1,87μ. 31ετών). Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να απαντήσει ο αθλητής εφόσον δέχεται να υπογράψει συμβόλαιο μικρής χρονικής διάρκειας.

Ο Αμερικανός γκαρντ γνωστός από την θητεία του σε Ρέθυμνο και Ηρακλή είναι ένας από τους πολύ λίγους παίκτες που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης εξαιτίας της απαγόρευσης των μεταγραφών. Η διοίκηση ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη προκειμένου να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να είναι προσεκτικός για αυτό και ζήτησε να δοκιμάσει τον Αμερικανό πριν δώσει την έγκριση του για την απόκτηση του αθλητή. Ο νέος προπονητής του Άρη θέλει να δει εάν ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας. Ο 31χρονος άσος πρόπερσι έπαιξε στον Ηρακλή και πέρυσι, στο τέλος της χρονιάς, αντικατέστησε τον Ζακ Ράιτ στο Ρέθυμνο.


Μια χαρά θα τη βολέψουμε με τα μηνιαία συμβόλαια...Τον Keys θα τον πάρουν στα play-offs; laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Απάντησε θετικά, έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κόλεμαν

Ο Τζερόμ Κόλεμαν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη να υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και αν ικανοποιήσει να μείνει μέχρι το τέλος της περιόδου.


Ο 31χρονος Αμερικανός μίλησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και έδειξε πως επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει ο τεχνικός των κίτρινων.

Οι ιθύνοντες του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες έκδοσης της βίζας του Κόλεμαν ώστε μέσα στα προσεχή εικοσιτετράωρα να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη.


SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Χαντ τέλος, αναμονή για τον Κόλεμαν

Ο Τζέρεμι Χαντ δεν δίνει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του Άρη που δεν μπορούν να τα δώσουν οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τους κίτρινους. Αυτό είναι το μοναδικό δεδομένο την συγκεκριμένη στιγμή. Για τον Τζερόμ Κόλεμαν και την ενδεχόμενη συμφωνία του με τον Άρη δεν υπάρχει προς το παρόν οριστική εξέλιξη.


Αυτό που λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην περιφέρεια του Άρη είναι η παρουσία ενός παίκτη, που να μπορεί να παίξει «ένας εναντίον ενός», ένας παίκτης που μπορεί να πάρει επιθέσεις πάνω του και να σκοράρει. Το αν μπορεί να προσφέρει τέτοια βοήθεια ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ένα ερώτημα, όπως αν μπορεί να προσφέρει τέτοια βοήθεια ο Μπίλι Κις που παραμένει ελεύθερος. Χρειάζεται ωστόσο η ομάδα έναν παίκτη να βγάλει μια διαφορετική ενέργεια στο παρκέ και γι” αυτό προέκυψαν οι συζητήσεις με τον Κόλεμαν, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παικτών στην αγορά με το λέτερ οφ κλίαρενς στην Ελλάδα.

Κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών οι κίτρινοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχουν τον Χαντ στο ρόστερ τους και είναι ερωτηματικό αν θα έχουν άλλον ξένο παίκτη.
alien-tour
Προφορική συμφωνία με Κις- allaboutaris.com
QUOTE
Οπως σας ενημερώσαμε από το πρωί, η διοίκηση του ΑΡΗ κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό που χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Μπίλι Κις και έως αργά χθες το βράδυ οι δύο πλευρές είχαν «ανοικτή γραμμή».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή και ο 34χρονος γκαρντ συμφώνησε προφορικά με τον ΑΡΗ για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το AllAboutARIS από το πρωί σας είχε ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=14655


Προλαβαίνει ν'αλλάξει γνώμη μέχρι το βράδυ!
Βάλε μέχρι τέλος της εβδομάδας να εκδοθεί η βίζα....

"Σίριους θώτ": Υπογραφή να πέσει,προφορικά κι εγώ λέω οτι είμαι ο "Μιχάλης Ιορδάνης"!

Από την άλλη σκέφτομαι οτι οι κινήσεις που έχουν γίνει ήταν αυτές που έλεγε κι ο Αλεξανδρής.Ας ελπίσουμε οτι ένα "Κλειδί" θα φέρει την άνοιξη και θα παίξουμε επιτέλους μπάσκετ...

Υ.Γ. Βρέθηκαν τα παραπάνω χρήματα...Μάλλον από τις χορηγίες που αναμένεται ν'ανακοινωθούν...Βλέπε Cyprus Air.Το λεωφορείο το γλιτώνουν για φέτος.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Παραμένει ο Χαντ μέχρι νεωτέρας…

Ο Τζέρεμι Χαντ παραμένει στην Θεσσαλονίκη, προπονείται με τον Άρη και δεν θα είναι έκπληξη αν συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα τη προσεχή Δευτέρα.


Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει αυτά που ζητάει η ομάδα, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί είναι τέτοια η κατάσταση της υγείας του που δεν του το επιτρέπει να παίξει στο 100%. Όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του Μπίλι Κις ή κάποιου άλλου παίκτη με τον οποίο θα ενισχυθεί ο Άρης, ο Χαντ θα παραμένει στην Θεσσαλονίκη. Δύσκολα, όμως, τίθεται θέμα για άλλη μια ευκαιρία προς τον Αμερικανό γκαρντ στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Απλώς θα είναι μια εναλλακτική λύση από τον πάγκο.
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr)
Εκ νέου στροφή και συμφωνία με Κόλεμαν

Στον Άρη όσο περίμεναν περίμεναν τον Μπίλι Κις και λόγω της ανάγκης απόκτησης ενός γκαρντ στράφηκαν εκ νέου στον Τζερόμ Κόλεμαν.


Η υπομονή για την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του Μπίλι Κις φαίνεται πως εξαντλήθηκε στον Άρη όπου υπήρξε ήδη εκ νέου στροφή στον Τζερόμ Κόλεμαν.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ που είχε απασχολήσει προ δεκαημέρου όχι απλά φαίνεται να είναι στα υπόψη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και προ των πυλών.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο τότε ο Κόλεμαν υπολογίζεται αν όχι την Τρίτη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να αφήσει πίσω του την Νέα Υόρκη και να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που θα συμβεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του αφού η πρώτη ήταν πρόπερσι όταν και είχε έρθει για λογαριασμό του Ηρακλή ως επιλογή του Γιώργου Καλαφατάκη και πέρσι στο Ρέθυμνο ως επιλογή του Στέργιου Κουφού.

Ο Κόλεμαν θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας είχε απασχολήσει την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ουσιαστικά είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Όπως επιβεβαιώθηκε εκ νέου με τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ να αναμένει στο ακουστικό του έχοντας διευθετήσει το εμπόδιο που είχε παρουσιαστεί την τελευταία στιγμή για να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Κάτι που δεν θα γίνει μόνο αν απαντήσει ο Κις, στην περίπτωση του οποίου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση σε μία χρονιά οικονομικής εξυγίανσης, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Πατ Κάρολ.
alien-tour
@Offtopic: Mod,απ'οτι βλέπω δεν έχεις διάθεση ούτε σχόλια να κάνεις επί των ειδήσεων.

Άσχετα με την "πιθανή" προσθήκη της ομάδας την επόμενη βδομάδα,εγώ αυτό που θέλω να δώ τη Δευτέρα είναι καλό basket από την ομάδα μας.Αν τυχόν στείλει ο Keys υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέσα στο ΣΚ,να μην διαρρεύσει από την ΚΑΕ σε κανέναν,προέχει η ηρεμία της ομάδας.
Όσο για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας και το ban του ΕΣΑΚΕ που "τρέχει" από την Τετάρτη,δε με προβληματίζει η στάση της ΚΑΕ...Περιμένουμε και τη συνέντευξη τύπου που θα μιλήσουν με ονόματα για τις "τρικλοποδιές".

Υ.Γ. Δεν θα πώ κανένα προγνωστικό,είτε για το match είτε για Keys,γιατί ότι πω πάντα βγαίνει το αντίθετο.
Υ.Γ.2.Για το "θέατρο του παραλόγου" να πώ οτι φορολογική ενημερότητα δεν έχουν κι άλλα σωματεία πλην των τριών που διέρρευσαν και δεν ανακοινώθηκαν επίσημα...λέω εγώ...
SteelGandalf
Όχι μόνο δεν έχω διάθεση (έχω αηδιάσει από την εικόνα της ομάδας, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το έκτρωμα μας), αλλά σχεδόν με το ζόρι μεταφέρω και τις ειδήσεις...

Εκτός του αγωνιστικού τμήματος είναι και το διοικητικό στη μέση, το οποίο με έχει ξενερώσει οικτρά (από που να αρχίσει κανείς)...
gallistis
ωραία!να τον χάσουμε κ αυτόν τσάμπα σαν τον χρυσικόπουλο

Ματιές Μπιλμπάο σε Βεζένκοφ

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=219
SteelGandalf
Και στις ματιές θα μείνουν, καθώς ο παίχτης δεν αγωνίζεται καθόλου...
ViC
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 24 2012, 22:55 ) *
Και στις ματιές θα μείνουν, καθώς ο παίχτης δεν αγωνίζεται καθόλου...

γιατί; ο Χρυσικόπουλος έπαιζε;
SteelGandalf
Δεν έπαιζε, αλλά είδαμε πόσο και πως παίζει και τώρα.

Βέβαια, το θέμα είναι άλλο. Παίζει δεν παίζει, εκεί που θα πάει ο εκάστοτε, πρώην, παίχτης μας, σκοπός μας πρέπει να είναι το να διασφαλίζουμε το συμφέρον της ομάδας μας. Να παίρνουμε τα χρήματα που μας αναλογούν και από 'κει και πέρα, ας πάει ο καθένας όπου γουστάρει.

Αυτό είναι το αρνητικό στην περίπτωση του Λίνου. Εύχομαι (δεν το ελπίζω) να μην συμβεί το ίδιο και με άλλους, νεαρούς, παίχτες μας.
SteelGandalf
Εντωμεταξύ, ο Χαντ παραμένει στο ρόστερ, μέχρι νεωτέρας.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 26 2012, 13:17 ) *
Εντωμεταξύ, ο Χαντ παραμένει στο ρόστερ, μέχρι νεωτέρας.

Ο Χάντ για να μείνει θα πρέπει να του ανανεωθεί το μηνιαίο συμβόλαιο,το οποίο χρειάζεται φορολογική ενημερότητα για κατάθεση συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ.

---------------------------------------------
Πάμε στα του Σαββάτου....

Τι δε μου άρεσε:
1.Εκεί στο πέταλο,τώρα θυμήθηκαν οτι υπάρχει τμήμα μπάσκετ....Να μην σχολιάσω για τους "επιστήμονες" που πέταξαν τις κρωτίδες στο ημίχρονο...
2.Στο τέλος ακούστηκε γιουχάϊσμα από μερίδα οπαδών για την ομάδα μας.Το κράξιμο δεν βοηθάει κι ίδιοι οι παίκτες το καταλαβαίνουν από τ'αποτελέσματα.
3.Η φαεινή ιδέα του Αγγέλου να κάνει αλλαγή τον φορμαρισμένο Πελεκάνο και να περάσει μέσα τον Χάντ.
4. Τον Τσιάρα διακοσμητικό τον έχουμε;
5.Δεν μπορώ άλλο Καραποστόλου στο κατέβασμα της μπάλας....Στο επόμενο παιχνίδι θέλω να είναι εκτός δωδεκάδας κι ας πάρει τον Δήμα.
6.Το "άθλιο" τμήμα marketing της ΚΑΕ και την παρουσίαση των δώρων τόσο χαμηλόφωνα σαν να μην γίνεται happening αλλά θέλουν να το κρατήσουν κρυφό.

Τι μου άρεσε:
1.Το παρολίγον γεμάτο ΠΑΛΕ
2.Η συγκινητική προσπάθεια των Πελεκάνου & Πάσαλιτς και το πάθος που έδειξαν στη διάρκεια του αγώνα.Σταθερή αξία και ο Ασημακόπουλος.
3.Τα λιγότερα λάθη,αλλά θα ήθελα οι ψηλοί μας να συμμετέχουν πιο ενεργά στο παιχνίδι και να μην πέρνουν την μπάλα στο high post.

Υ.Γ.Μακάρι η ομάδα να πάρει τα πάνω της στους επόμενους αγώνες...Διπλό στο ΣΕΦ!!! cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
ViC
QUOTE(alien-tour @ Nov 26 2012, 22:09 ) *
Ο Χάντ για να μείνει θα πρέπει να του ανανεωθεί το μηνιαίο συμβόλαιο,το οποίο χρειάζεται φορολογική ενημερότητα για κατάθεση συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ.

---------------------------------------------
Πάμε στα του Σαββάτου....

Τι δε μου άρεσε:
1.Εκεί στο πέταλο,τώρα θυμήθηκαν οτι υπάρχει τμήμα μπάσκετ....Να μην σχολιάσω για τους "επιστήμονες" που πέταξαν τις κρωτίδες στο ημίχρονο...
2.Στο τέλος ακούστηκε γιουχάϊσμα από μερίδα οπαδών για την ομάδα μας.Το κράξιμο δεν βοηθάει κι ίδιοι οι παίκτες το καταλαβαίνουν από τ'αποτελέσματα.
3.Η φαεινή ιδέα του Αγγέλου να κάνει αλλαγή τον φορμαρισμένο Πελεκάνο και να περάσει μέσα τον Χάντ.
4. Τον Τσιάρα διακοσμητικό τον έχουμε;
5.Δεν μπορώ άλλο Καραποστόλου στο κατέβασμα της μπάλας....Στο επόμενο παιχνίδι θέλω να είναι εκτός δωδεκάδας κι ας πάρει τον Δήμα.
6.Το "άθλιο" τμήμα marketing της ΚΑΕ και την παρουσίαση των δώρων τόσο χαμηλόφωνα σαν να μην γίνεται happening αλλά θέλουν να το κρατήσουν κρυφό.

Τι μου άρεσε:
1.Το παρολίγον γεμάτο ΠΑΛΕ
2.Η συγκινητική προσπάθεια των Πελεκάνου & Πάσαλιτς και το πάθος που έδειξαν στη διάρκεια του αγώνα.Σταθερή αξία και ο Ασημακόπουλος.
3.Τα λιγότερα λάθη,αλλά θα ήθελα οι ψηλοί μας να συμμετέχουν πιο ενεργά στο παιχνίδι και να μην πέρνουν την μπάλα στο high post.

Υ.Γ.Μακάρι η ομάδα να πάρει τα πάνω της στους επόμενους αγώνες...Διπλό στο ΣΕΦ!!! cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

Ο Χαντ πάντως δεν ήταν πιο άσχημος από πολλούς άλλους...
Σε κάποια συμφωνώ σε κάποια όχι.
1) Για τις κροτίδες, αυτός που το έκανε πρέπει να είναι τέρας ευφυίας. Τελωσπάντων, δεν είναι κάτι καινούριο δυστυχώς
2) Το γιουχάισμα δεν έχει νόημα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει (εξάλλου ο περισσότερος κόσμος χειροκρότησε) αλλά στις μεταξύ μας συζητήσεις ρίχναμε πολύ μπινελίκι σε παίκτες και προπονητή και μεταξύ μας αν ήταν το τελευταίο ματς της χρονιάς μπορεί να γιουχάιζα κι εγώ.
3) Και λίγο αργότερα βγάζει τον Πάσαλιτς για να βάλει το Βεργίνη που δεν του έβγαινε τίποτα.
4) Είναι ανήκουστο να έχεις έναν παίκτη σαν τον Τσιάρα και να μην τον εκμεταλλεύεσαι (με την καλή έννοια). Αλλά αν δεν έχεις τη στοιχειώδη ικανότητα να μοιράσεις ρόλους... αυτά γίνονται.
5) Δράμα το παλικάρι. Ταλαιπωρείται και μας ταλαιπωρεί. Έβαλε το πρώτο τρίποντο που έκανε και σκέφτηκα "λες;" Αλλά σε 2-3 λεπτά με διέψευσε πανηγυρικά.
6) Το θέμα είναι ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε το μάρκετινγκ και το επικοινωνιακό είναι το τελευταίο θέμα...

και

1) σε άλλες εποχές το σαββατιάτικο παλε θα θεωρούταν μισο-άδειο, όχι μισο-γεμάτο.
2) οκ για Πελεκάνο - Πάσαλιτς. Ο Ασημακόπουλος τελείωσε το ματς με 2 πόντους, με 0/4 σουτ και 2/4 βολές. Βοήθησε κάπως σε άλλους τομείς, αλλά επιθετικά (εκεί που πονούσαμε χθες) ήταν πολύ λίγος κι αυτός.
3) ήταν το μόνιμο "σύστημά" μας. Ο ψηλός στο χάι ποστ, να δίνει σκριν αφήνοντας την μπάλα στον Πάσαλιτς/Βεργίνη/Καραποστόλου και αυτός να την κάνει ό,τι νομίζει...
____________________________________________

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης για τις τιμές των εισιτηρίων. Κανονικά νομίζω στις θύρες 7,8,9,10 που παίρνω συνήθως είναι 10 ευρώ. Το Σάββατο ήταν 15. Τώρα αν κρίνουν ότι αυτό το θέαμα άξιζε 15 ευρώ, διαφωνώ οριζόντια και κάθετα!
alien-tour
QUOTE(ViC @ Nov 27 2012, 00:15 ) *
Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης για τις τιμές των εισιτηρίων. Κανονικά νομίζω στις θύρες 7,8,9,10 που παίρνω συνήθως είναι 10 ευρώ. Το Σάββατο ήταν 15. Τώρα αν κρίνουν ότι αυτό το θέαμα άξιζε 15 ευρώ, διαφωνώ οριζόντια και κάθετα!


Στα derby έχει 15€,όπως είχε και με ΠΑΟ.Σ'αυτους τους αγώνες μαζεύει κόσμο που θα παει σε 1-2 παιχνίδια σε όλη τη season.Θα δεις στο επόμενο match στο ΠΑΛΕ θα'χει μόνο 1000 άτομα.Εκτός κι αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ οπότε θα γεμίσει κάπως! cool.gif cool.gif

Think positive λέμε!
SteelGandalf
Στα ποια; Ντέρμπι; Τι είναι αυτό;

Πλάκα μας κάνουν φυσικά...

Για τον Τσιάρα κι εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά. Με μόλις τρία λεπτά ανά παιχνίδι, πως είναι δυνατόν ο παίχτης να βρει ρυθμό και να προσφέρει; Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν παίρνει λίγο χρόνο συμμετοχής ο Βεζένκοφ. Πόσο χειρότερα από τους υπόλοιπους μπορεί να παίξει;
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 27 2012, 11:25 ) *
Στα ποια; Ντέρμπι; Τι είναι αυτό;


Το είδα ότι δεν εξελίχθηκαν σε derby αλλά σου λέω ότι ο περισσότερος κόσμος θα πάει μόνο σ'αυτούς τους αγώνες και θα δώσει το πολύ όλη τη χρόνια 30-45 ευρώ.Αν είχε 10€ θα έδινε 20-30€.Κατανοώ ότι υπάρχουν δυσκολίες οικονομικά να δώσει κάποιος 120€ να πάρει διαρκείας.Σε αποτρέπει και το θέαμα...

Μην ξεχνάμε ότι η ΚΑΕ έχει βγάλει διαρκείας για ανέργους με 80€.
Και μη με πει κανείς ότι ειναι μεγάλο πόσο γιατί στο ποδόσφαιρο μαζεύει περισσότερο κόσμο και με ακριβότερα διαρκείας.

Υ.Γ. Ετσι για να πουλάμε τρέλα,ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Y.Γ.2. Με κακή διάθεση δεν πάμε πουθενά,γι'αυτο τρέλα παντού!
ViC
δε διαφωνώ με τα περί ντέρμπυ, αλλά οι τιμές των εισιτηρίων πρέπει να βγαίνουν συναρτήσει της οικονομικής κατάστασης του κόσμου και του θεάματος το οποίο προσφέρεται. Και με αυτό το σκεπτικό αν στο Άρης-ΠΑΟΚ του 2012 το κανονικό εισιτήριο ήταν 15 ευρώ, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός του 2008, πόσο έπρεπε να είναι το εισιτήριο; 200 ευρώ;

Χίλιες φορές να υπήρχε κάποια ακόμα επιλογή. Εγώ για παράδειγμα θα έβγαζα και εισιτήρια των 20 ευρώ, με τα οποία θα μπορούσε όποιος το αγόραζε να παρακολουθήσει και ακόμα ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του 2012 για παράδειγμα. Και πραγματικά αν είχα τέτοια επιλογή θα το αγόραζα. Και έτσι και εμένα θα μου έβγαινε πιο οικονομικά και σε έναν από τους επόμενους αγώνες που θα γίνουν με 1000 άτομα στην κερκίδα, θα μπορούσαν να ήταν 1500-2000. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις, αλλά μου φαίνεται είναι τόσα τα οικονομικά προβλήματα και ψάχνουν τόσα απεγνωσμένα λεφτά που παρακαλάνε για να παίζουμε ντέρμπυ και να ανεβάζουν τις τιμές. Έτσι που πάμε, όμως, θα παίξουμε κι άλλα ντέρμπυ φέτος. Με Ελευσίνα, με Καβάλα, με Απόλλωνα Πάτρας, με Ίκαρο...

QUOTE(alien-tour @ Nov 27 2012, 14:38 ) *
Και μη με πει κανείς ότι ειναι μεγάλο πόσο γιατί στο ποδόσφαιρο μαζεύει περισσότερο κόσμο και με ακριβότερα διαρκείας.

δεν ξέρω να σου πω για αυτό, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πηγαίνω. Δε με αφορά το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω όποτε μπορώ την ομάδα μου, σαφώς και ξενερώνω όταν υποβιβάζεται, αλλά δε νιώθω ότι με αφορά.
Και νομίζω εκεί το value for money είναι ακόμα χειρότερο...
alien-tour
Offtopic: Για το ποδοσφαιρικό τμήμα,σου κανε και δυο καλές εμφανίσεις με ΟΣΦΠ& ΠΑΟ.Στο μπάσκετ πάμε απο το κακό στο χειρότερο....

Συμφωνώ γι αυτό που λες και θα ήταν καλή ιδέα για διπλά εισιτήρια αλλα και πάλι βλέπω ότι είμαστε "πανηγυρτζήδες",μόνο στα μεγάλα match θα πηγαίναμε.Εγώ το βλέπω κι αλλιώς,διαρκείας έχω,οπότε δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός επι του θέματος.βεβαια με στεναχωρεί το άδειο ΠΑΛΕ.


SteelGandalf
Φίλε alen-tour, η φράση σου "σε αποτρέπει και το θέαμα" είναι όλα τα λεφτά.

Ξέρεις πόσος κόσμος, ακόμη και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, θα πήγαινε πιο τακτικά στο γήπεδο και θα αγοράζε διαρκείας, αν το θέαμα (και όχι ντε και καλά και τα αποτελέσματα) ήταν διαφορετικό; Συμφωνώ πως δεν είναι πολλά τα 80 και τα 120 ευρώ.

Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη μας και μάλιστα σοβαρά. Ο κόσμος είναι απολύτως ξενερωμένος, με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα (και όχι μόνο φέτος), αλλά, κυρίως, από την διοικητική ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

Αύριο, πρώτα ο Θεός, θα βρεθώ στο Παλέ για τον αγώνα παλαιμάχων. Όποιος δεν το γνωρίζει, ας ρίξει μια ματιά εδώ.

Θα πάρω μαζί μου και την σύζυγο και μερικούς φίλους και θα βρεθούμε εκεί. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, κατ' άτομο, ποσό που δεν είναι μεγάλο, αλλά αν υπολογίσεις πως βρίσκομαι στην επαρχία, το κόστος ανεβαίνει (μετακίνηση, πάρκινγκ κλπ.).

Anyway, αλλού θέλω να καταλήξω. Φέτος, είχα 2-3 φορές την διάθεση να πάω να παρακολουθήσω τον Άρη στο Παλέ, αλλά για διαφορετικούς λόγους το ανέβαλα. Εκ των υστέρων, έλεγα, ευτυχώς Θεέ μου. Γλύτωσα (δεν αναφέρομαι στα χρήματα), στενοχώρια, εκνευρισμό, χαμένο χρόνο και λοιπά.

Αν η ομάδα έδειχνε κάποια ψύγματα ομάδας, όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα έβλεπες πως και ο κόσμος, σιγά σιγά, θα άρχιζε να βοηθά. Τώρα όμως είναι οικτρά απογοητευμένος...
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 27 2012, 22:02 ) *
Αύριο, πρώτα ο Θεός, θα βρεθώ στο Παλέ για τον αγώνα παλαιμάχων. Όποιος δεν το γνωρίζει, ας ρίξει μια ματιά


Δηλαδή αύριο θα έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση με τον Τιτανομεγιστοτεράστιο Moderator; tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Πέρα από την πλάκα,αν το "προϊόν" δεν είναι ελκυστικό,ούτε φιλάθλους,ούτε χορηγούς,ούτε εξωδιοικητικούς θα μπορέσει να προσελκύσει για να μαζέψει εύκολα χρήματα.

Υ.Γ. Επιτέλους θα γίνει η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω.το χρέος έχει μειωθεί κατά 800.000 ευρώ...




SteelGandalf
Κάποια posts που αφορούσαν το φιλικό των παλαιμάχων τα μετέφερα στο "off-topic σχόλια" διότι δεν αφορούσαν τα νέα του Άρη μας.

Υ.Γ. Δυστυχώς φίλε alien-tour δεν είδα έγκαιρα το μύνημα σου, πως θα βρισκόσουν στο Αλεξάνδρειο, για να κάναμε έστω και μια απλή, εκ του σύνεγγυς, γνωριμία. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αγγέλου: «Μόνο το «μαζί» μπορεί να φέρει αποτελέσματα»

Τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος και το σκεπτικό υλοποίησής τους ανέλυσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και την ανάγκη για να φύγει από τους παίκτες η πίεση, ώστε να αυτοί να δουλέψουν πιο σωστά και να αλλάξουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.


Ο τεχνικός του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για ποιο λόγο η ομάδα θα πρέπει να έχει στόχο την ανάδειξη ενός νεαρού παίκτη και όχι το να δώσει τη δυνατότητα σε παίκτες τύπου Τσαλδάρη να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα, προσφέροντας, ενώ ρωτήθηκε και για το αν είναι ρίσκο να ασχοληθεί με παίκτες κάτω των 18 ετών γιατί δεν είναι εξασφαλισμένη η παρουσία τους μετά την ενηλικίωσή τους. «Αυτά που ακούτε, αυτή η τιτάνια προσπάθεια που γίνεται, αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να μείνει, όπως και του αδιεξόδου του Άρη. Αυτή η ομάδα με την ανιδιοτέλεια έγινε μεγάλη. Η λέξη «Άρης» είναι διαβατήριο για όλους μας. Η λέξη «Άρης» σημαίνει πολλά πράγματα. Όταν υπάρχει ένα τραυματισμένο σώμα, κοιτάς να το σώσεις. Αυτό γίνεται τώρα, αυτό κάνει ο πρόεδρος. Είναι αδύνατο να έχεις δημιουργικό μυαλό να βρεις λύση έστω με το τηλέφωνο. Ο Άρης έχει περιορισμένο χρόνο να αξιολογήσει, να αποφασίσει, να συνθέσει και καμία δυνατότητα και εμπειρία πριν. Αυτό που έβαλαν ήταν η ανιδιοτέλεια. Πολλές φορές το πρόβλημα έτρεχε μπροστά από την απόφαση. Πιθανό να μπορούσαν γίνουν άλλες κινήσεις. Το λάθος είναι παράμετρος βελτίωσης», είπε αρχικά ο τεχνικός των κίτρινων.

«Τώρα δεν κοιτάμε πρόσωπα και στατιστικές, κοιτάμε την ομάδα»

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως «αυτή τη στιγμή στον Άρη υπάρχει ένα ρόστερ, αποτελείται από Έλληνες που έχουν δείξει εμπειρία και ικανότητα τα περασμένα χρόνια. Αυτοί οι παίκτες συμπλήρωναν τα ρόστερ των ομάδων τους, όπου βασικοί ήταν οι ξένοι. Το ελληνικό στοιχείο δυστυχώς συμπληρώνει το ξένο στοιχείο στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Στο μπάσκετ υπάρχει η δημιουργία, η εκτέλεση και η αμυντική συμπεριφορά. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν μπορεί να φτιάξει έναν κορμό, χρειάζονται δύο χρόνια για να φτιάξεις έναν κορμό και για να μπει ένας παίκτης σε έναν κορμό χρειάζεται έξι μήνες. Στη φετινή ομάδα αυτή η εμπειρία αναζητείται με ομαδικό τρόπο. Η πίεση σε λυγίζει. Αν δεν έχεις πίστη, συνεργασία, επιχείρημα και υπομονή αυτό δεν μπορεί να σε οδηγήσει πουθενά. Μέχρι και την διακοπή δεν κοιτάμε πρόσωπα και ατομική στατιστική, κοιτάμε την ομάδα, σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Αυτός ο κορμός των παικτών πρέπει να προσπαθήσει κάτω από την πίεση μέσω της αξιοπρέπειας και της ομαδικότητας να πετύχει».

«Οι νίκες είναι ο στόχος του Άρη, τα κόκκινα φύλλα»

Για τους νεαρούς παίκτες είπε πως «συμφωνώ ότι δεν μπορούσε να γίνει τα περασμένα χρόνια γιατί υπήρχε άλλο μοντέλο διοίκησης. Εκείνο το μοντέλο είχε τελικό ULEB Cup, είχε Ευρωλίγκα, αλλά δεν είχε εκ των υστέρων την ίδια διαδικασία και τα αποτελέσματα. Στόχος πλέον στον Άρη είναι η παραγωγική διαδικασία και εφόδιο είναι η ιστορία του Άρη. Λάθη κάνουν όλοι και τα περισσότερα τα κάνω εγώ. Ο προπονητής ή η διοίκηση είναι σαν τον εφημερευόντα γιατρό. Ερχόμενος εδώ δεν χρησιμοποίησα ούτε παρελθόντα, ούτε μέλλοντα χρόνο. Μιλάω για το τώρα. Το δύσκολο της υπόθεσης ήταν αυτό που με εξίταρε. Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει κορμός. Βλέπετε το επίπεδο του μπάσκετ είναι χαμηλό. Μιλάμε για γερασμένους παίκτες σε όλη την Ευρώπη. Αν μπορέσουμε να πείσουμε τους παίκτες ότι αυτό το πρόγραμμα που τους προτείνεται, θα τηρείται, αυτό θα χτίσει την αυτοπεποίθησή τους και θα αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες μετά».

Ρωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος του Άρη φέτος και απάντησε πως «οι νίκες είναι ο στόχος. Ο Άρης είναι πίεση, αλλά μέσα από την ομαδικότητα κερδίζεις την πίεση. Βελτιωνόμαστε εδώ και ένα μήνα. Θέλουμε να μαζέψουμε κόκκινα φύλλα, με αξιοπρέπεια».

«Έχουμε βάλει τον Βεζένκοφ σε ένα ειδικό πρόγραμμα»

Σε ερώτηση για την παραγωγική διαδικασία και πως αυτή αναλύεται, υπογράμμισε πως «κάνουμε μια προσπάθεια, ξεκίνησε από χθες, η ομάδα θα κάνει φιλικούς αγώνες κάθε βδομάδα. Αυτό που θέλει να κάνει είναι εκτός από το να μπορέσει να δουλέψει μπασκετικά σενάρια, με τις ομάδες της περιοχής, από Σέρρες, Βέροια, Λαγκαδά να αρχίσει να αναπτύσσει μορφή συνεργασίας. Με τους ανθρώπους της Βέροιας ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι… Είναι ένα άλλο πλάνο που μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες. Ήδη έχουμε βάλει τον Βεζένκοφ σε ένα ειδικό πρόγραμμα, να επενδύσουμε σε νεαρούς αθλητές. Πρέπει να φέρεις το ταλέντο που εσύ βλέπεις ή που έχει το παιδί, στα πόδια τους. Έχουν ανιχνευθεί ήδη κάποια παιδιά που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του Άρη. Μόνο το μαζί μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Πρέπει να χαραχθεί ένας καινούριος χάρτης και προσπάθειας και συνεργασίας. Την Τρίτη το βράδυ προσπαθήσαμε να έχουμε φιλικά, επικοινωνήσαμε με 4-5 ομάδες, μας είπαν ότι δεν μπορούν γιατί κάνουν μόνο δύο προπονήσεις! Φιλοδοξούμε να δώσουμε έμφαση σε ηλικίες 20-25 ετών, οι έφηβοι έχουν άλλα στο μυαλό τους, όπως οι πανελλήνιες, οι σπουδές… Πάντως σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ υπάρχει χώρος για να δοκιμάσεις με παιδιά κάτω των 18 ετών».

Για το αν έχει το σενάριο της παραμονής στο μυαλό του: «Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να σηκώσει την πίεση από τους παίκτες. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει όραμα. Από εκεί και πέρα το επίπεδο της φθοράς θα αξιολογηθεί στο τέλος της χρονιάς. Εργασιακά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και είμαι χαρούμενος που με έφερε εδώ η διοίκηση του Άρη. Μακάρι να είμαστε εδώ, μακάρι να υπάρχει υγεία και δύναμη».
SteelGandalf
Έχουμε βάλει τον Βεζένκοφ σε ειδικό πρόγραμμα (εννοεί στη ναφθαλίνη, για να τον βγάλουν φρέσκο στην επόμενη ομάδα του)...
alien-tour
Για τον αγώνα της Δευτέρας με ΟΣΦΠ,εκτός αποστολής θα είναι οι Τσιάρας(τραυματίας),Ν.Μποχωρίδης,Δήμας.Πρόβ
λημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Πελεκάνος,Ασημακόπουλος αλλά συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.Πιστεύω ότι θα πάρει χρόνο ο Βενζέκοφ,για τον Μουρτο ούτε συζήτηση,πάλι Καραποστόλου θα δούμε.

Υ.Γ.Βλέπω τον Χάντ να μαρκάρει Χάϊνς και τον Βεζένκοφ να παίζει στο 3.
Υ.Γ.2. Να μην ξεχάσει πάλι ο Αγγέλου τον Μποχωρίδη στον πάγκο...
Υ.Γ.3.Για να δούμε πως θα παίξει η ομάδα σε αγώνα χωρίς άγχος.
Υ.Γ.4. Δεν θ αντέξω να δώ αντίστοιχο score με την Καβάλα στο ΣΕΦ.
Και το καλύτερο:
Υ.Γ.5. Διπλό μέσα στο ΣΕΦ! shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

SteelGandalf
Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν έχω κάνει ούτε την απλή αναφορά που συνηθίζω, περιμένοντας να δω κάτι ανάλογο στο topic του Ολυμπιακού.

Εντούτοις, δεν βλέπω καμία αναφορά (ούτε απλή) σ' εκείνο το topic (και αναρωτιέμαι το γιατί), οπότε, αν και αρκετά αργά πλέον, θα αναφέρω, πιο ύστερα, τα κλασικά.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 2 2012, 17:37 ) *
Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν έχω κάνει ούτε την απλή αναφορά που συνηθίζω, περιμένοντας να δω κάτι ανάλογο στο topic του Ολυμπιακού.


Αφού είναι London Calling!
Έχουμε δώσει δικαίωμα βέβαια με τις εμφανίσεις που κάναμε...

Offtopic: Φήμες λένε οτι στην αποστολή θα είναι κι ο Αγκάνθο,για pressing στον Σπανούλη! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Κατασχετήριο Χατζηβρέττα

Η εκκρεμότητα που εξακολουθεί να υπάρχει με την οφειλή της ΚΑΕ Άρης προς τον Νίκο Χατζηβρέττα οδήγησε την πλευρά του παίκτη στην απόφαση να κινηθεί εκ νέου κατά του πρώην προέδρου της ομάδας, Γιάννη Δαμιανίδη.


Με εξώδικο που κοινοποιήθηκε στον πρώην ισχυρό άντρα της ΚΑΕ γίνεται γνωστό πως η εταιρεία δεν έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις της προς τον Χατζηβρέττα για μια επιταγή που έπρεπε να πληρωθεί και συνέχισε τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο πρώην αρχηγός της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ για το υπόλοιπο ποσό της οφειλής (πλην της επιταγής που φέρει την υπογραφή του κ. Δαμιανίδη) και με την υπόθεση θα ασχοληθούν οι νομικοί των εμπλεκομένων πλευρών.


Όρμα Νικόλα...

QUOTE(www.pressaris.gr)
Πλήρωσε τη δόση προς την Εφορία ο Τζεβελέκης, διευκολύνοντας την ΚΑΕ

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί η ρύθμιση προς την Εφορία με δεδομένο ότι η ΚΑΕ Άρης χρωστούσε δυο δόσεις και παραλίγο να αυξάνονταν σε τρεις, ο Θανάσης Τζεβελέκης διευκόλυνε οικονομικά την ομάδα, πληρώνοντας τη μια δόση προς την Εφορία.


Με την καταβολή της δόσης απομακρύνεται για έναν μήνα ο κίνδυνος να ακυρωθεί η ρύθμιση. Το πρόβλημα πάντως παραμένει μεγάλο καθώς είναι δύσκολο να πληρώνεται κάθε μήνα η δόση των 30.000 ευρώ με τα έσοδα που μπαίνουν στα ταμεία της ΚΑΕ.


Χρωστούσε δύο δόσεις, μας λέει το άρθρο αρχικά, ενώ στην συνέχεια λέει είναι δύσκολο να πληρώνεται κάθε μήνα. Αν είναι μόνο μία ακόμη η δόση που απομένει που είναι το πρόβλημα;
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Βαγιάτας: «Εντολή του Νίκου είναι να μη προκληθεί ζημιά για τον Άρη»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Χατζηβρέττα, Αλέξανδρος Βαγιάτας επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρουν την «χρυσή τομή» και να μην γίνει τελικά η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, μίλησε για συμφωνία στο ποσό διακανονισμού, αλλά όχι στον τρόπο πληρωμής.


Ο κ. Βαγιάτας τόνισε στο «basketplus.gr» πως «έχουμε συμφωνήσει στα ποσά και μένει να διασφαλιστεί ο τρόπος πληρωμής του Χατζηβρέττα. Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα τελειώσει οριστικά. Είναι εντολή του Νίκου να μην προκληθεί ζημιά για τον Άρη, απλά θέλει να προστετέψει τα συμφέροντά του».
alien-tour
QUOTE
Επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ στις 17/12 - pressaris.gr
Η καθιερωμένη εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ για τη σεζόν 2012-13 θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (17/12) στις 18:30 στο Porto Palace Hotel (Αίθουσα Crystal).

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει σύσσωμη η ομάδα , τα μέλη της διοίκησης, το προσωπικό της ΚΑΕ και φυσικά οι χορηγοί του Άρη που στηρίζουν την ομάδα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.


Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις απο βδομάδα,η ΚΑΕ θα χει ν'ασχοληθει και με άλλα θέματα,βλέπε Χατζηβρεττα,εφορία,χρέη και αναζητηση εσόδων.
ViC
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...dh.2053863.html

Δεν είναι τυχαίο ότι στον Άρη έχουν προηγούμενα και με τους δύο. Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και μια καλοκαιρινή αναφορά στα καλόπαιδα αυτά, τότε που παλεύαμε να πάρουμε το χαρτί για τις μεταγραφές και κάποιοι (μεταξύ των οποίων αυτοί οι δύο) είχαν ξεκινήσει σταυροφορία για να μην το πάρουμε...
alien-tour
QUOTE
Με Κούβελα η προπόνηση -από basketblog.gr
Με ένα νέο πρόσωπο θα γίνονται από σήμερα οι προπονήσεις του Άρη. Ο λόγος για τον Νίκο Κούβελα. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση εδώ και μερικά χρόνια αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Έλληνας Ρασίντ Ουάλας, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση. Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κούβελας που ακολουθεί εδώ και λίγες ημέρες ατομικό πρόγραμμα έπειτα από εντολή του Βαγγέλη Αγγέλου, θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη ως το τέλος της σεζόν.


Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν θα βοηθήσει αλλά βλέπω να γίνεται πράξη η φράση " Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..."
Μάλλον για Νταντά τον θέλει ο Αγγέλου...ή για οποτε ειναι ντεφορμέ οι Center μας...
Ακόμη ένα σύν είναι οτι μένει Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα έχει χαμηλό κόστος...

...Μάλλον για να πληρώσει το χαράτσι επανέρχεται στην ενεργό δράση! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Υ.Γ. Για τον αγώνα στη Δράμα δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο...Μιά πίκρα ακόμα...
SteelGandalf
Ο Νίκος προστέθηκε στο ρόστερ για να μπορεί να δουλευτεί η προπόνηση πιο σωστά και ολοκληρωμένα.

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα να αγωνιστεί.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Συμεωνίδης: «Ο Άρης ήταν ο νικητής του αγώνα!»

Ο Στέλιος Συμεωνίδης μετά τον αγώνα στη Δράμα έλεγε σε πηγαδάκια πως εμπιστεύεται τον Γκόντα και τις αποφάσεις του. Σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Γκόντας έκανε λάθος και δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή στον Πάσαλιτς!


Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και υπογράμμισε πως «μέχρι το 39.58 είχαμε καλή διαιτησία, τρεις που δεν υπέπεσαν σε κανένα λάθος. Άλλωστε ο Άρης ήταν αρκετές φορές πίσω στο σκορ και μπήκε πάλι στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο νικητής του αγώνα (ο Άρης), στα χαρτιά σημείωσα ότι το παιχνίδι τελείωσε 80-81, δεν μπόρεσα να δω όντως τον Πάσαλιτς να πηγαίνει να βρίζει. Ότι, όμως, και να έγινε, μίλησα με τον διαιτητή, μου εξέφρασε την άποψή του, ήταν λάθος του διαιτητή να δώσει τη νίκη στην άλλη ομάδα» και πρόσθεσε: «Τα παιχνίδια όντως κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχουμε το εξής διφορούμενο. Η πράξη σαν πράξη έγινε, το ότι ο Πάσαλιτς πήγε και έκανε τις χειρονομίες αυτές, τις έκανε. Όποια ομάδα κι αν ήταν στην θέση του Άρη, θα ήταν παραπονούμενη. Μπαίνει το πνεύμα του αγώνα, θεωρώ ότι η νίκη δόθηκε στα χαρτιά. Θεωρώ ότι ήταν λάθος στην ψυχολογία του διαιτητή και σας λέω ότι τον πιστεύω, είναι από τους ακέραιους, ήταν λάθος δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν θα ήθελα εγώ να είμαι πρωταγωνιστής…».

Καταλήγοντας είπε: «Σαν πράξη μπορεί να έγινε, να ήταν θέμα τεχνικής ποινής, αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού στα 2 δευτερόλεπτα, δεν έπρεπε να το δώσει. Δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή, δεν έπρεπε να κατοχυρώσει τη νίκη σε μια ομάδα. Κανένας μας δεν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι έγινε, νομίζαμε ότι έδωσε από μία τεχνική ποινή, στο τέλος καταλήξαμε ότι ήταν μία τεχνική ποινή».


Α, ρε Στέλιο.

Σημασία έχει η ουσία και το γεγονός πως ο Άρης ηττήθηκε με ανήθικο τρόπο, επειδή έτσι το επέλεξε ένας "διαιτητής"...
ViC
QUOTE(alien-tour @ Dec 18 2012, 16:47 ) *
Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν θα βοηθήσει αλλά βλέπω να γίνεται πράξη η φράση " Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..."
Μάλλον για Νταντά τον θέλει ο Αγγέλου...ή για οποτε ειναι ντεφορμέ οι Center μας...
Ακόμη ένα σύν είναι οτι μένει Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα έχει χαμηλό κόστος...

...Μάλλον για να πληρώσει το χαράτσι επανέρχεται στην ενεργό δράση! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Υ.Γ. Για τον αγώνα στη Δράμα δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο...Μιά πίκρα ακόμα...

Ο Χρήστος Τσέκος και ο Τζον Μπρούγος που βρίσκονται άραγε...;
alien-tour
QUOTE(ViC @ Dec 18 2012, 23:40 ) *
Ο Χρήστος Τσέκος και ο Τζον Μπρούγος που βρίσκονται άραγε...;


...Κι ο Χατζηβρέττας εδώ το'χει το letter of clearence! cool.gif
SteelGandalf
QUOTE(alien-tour @ Dec 19 2012, 17:08 ) *
...Κι ο Χατζηβρέττας εδώ το'χει το letter of clearence! cool.gif


Και απ' ότι άκουσα στο ραδιόφωνο, πριν λίγο, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Κ.Α.Ε. σε νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του.

Όσο για τον Χρήστο Τσέκο, ήταν παρόντας στο φιλικό των παλαιμάχων.

Αν πρέπει, οπωσδήποτε, να πάρουμε κάποιον πρώην αθλητή, ας πάρουμε τον Λευτέρη Κακιούση, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (λίγο γκριζάρισαν τα μαλλιά του), αφού χρειαζόμαστε και point guard...

QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Συμφωνία με Χατζηβρέττα

Οριστικοποιήθηκε ο διακανονισμός των οφειλών προς την πλευρά του παίκτη


Η ΚΑΕ Άρης συμφώνησε με τον Νίκο Χατζηβρέττα σχετικά με το θέμα του διακανονισμού των οφειλών που υπάρχουν προς την πλευρά του παίκτη. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο υπογράφτηκε και έτσι σε καμία περίπτωση ο Νίκος Χατζηβρέττας δεν προτίθεται να προσφύγει σε ένδικα μέσα, καθώς η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πέτυχε συμφωνία για ψαλίδισμα και διακανονισμό όλης της οφειλής προς τον πρώην αθλητή της.

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Εξώδικο Άουτερμπριτζ για 4.500 δολάρια!

Εξώδικο απέστειλε στην ΚΑΕ Άρης ο Ορίον Άουτερμπριτζ ζητώντας να του καταβληθούν άμεσα δεδουλευμένα ύψους 4.500 δολαρίων! Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ ήταν ένας από τους τρεις Αμερικανούς που επιλέχθηκαν το καλοκαίρι και δεν έπαιξαν ποτέ στον Άρη λόγω του απαγορευτικού της FIBA.


Σύμφωνα με το «basketplus.gr» το δίμηνο της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη κόστισε χρήματα, τα οποία ο Άουτερμπριτζ ζήτησε μέσω εξωδίκου. Το ποσό των 4.500 δολαρίων πρέπει να καταβληθεί άμεσα στον Αμερικανό παίκτη, ο οποίος «παραιτήθηκε» από την απαίτηση του συμβολαίου που είχε υπογράψει, ζήτησε ωστόσο τα δεδουλευμένα, τα οποία ακόμα δεν έχει εισπράξει.

Ο Άουτερμπριτζ συνεχίζει την καριέρα του στην κυπριακή ΑΕ Λεμεσού, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση (σε σύνολο οχτώ ομάδων) της βαθμολογίας, έχοντας 16,9 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.


Μπράβο στην διοίκηση που κατάφερε να χρωστάει ακόμη και σε αυτόν (που δεν έπαιξε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι)...
gallistis
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 22 2012, 10:17 ) *
Μπράβο στην διοίκηση που κατάφερε να χρωστάει ακόμη και σε αυτόν (που δεν έπαιξε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι)...


επόμενο δεν είναι?τον τραβολογούσαν 2 μήνες εδω πέρα για την ψυχή της μάνας του?πάλι καλά που ζηταει μονο τόσο...λογικά θα του έδιναν κανα δυχιλιαρο τον μήνα...είπαμε οτι το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα .αφού ήξεραν για την απαγόρευση μεταγραφων,αντί να κοιτάξουν να κρατήσουν τους παίχτες που είχαν συμβόλαιο,τους έδιωχναν.βασιζονταν μόνο σε υποσχέσεις
SteelGandalf
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Υγεία, ευτυχία, τύχη, αγάπη, εργασία είναι οι πιο σημαντικές ευχές στις μέρες μας. Επίσης, παγκόσμια ειρήνη και ευημερία.

Όσο για τον Άρη μας, ας είναι το 2013 η απαρχή της αναγέννησης του.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Το PRESSARIS στην πρωτοχρονιάτικη προπόνηση του Άρη στο Παλέ!

Προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς έγινε στο Αλεξάνδρειο και σταδιακά ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπαθεί να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στο πρόγραμμα τους παίκτες που ήταν τραυματίες το περασμένο διάστημα. Προσπάθησαν να μπουν ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Δημήτρης Βεργίνης, ενώ προφυλάσσεται ακόμα ο Αντώνης Ασημακόπουλος.


Η ομάδα μπάσκετ βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για να κάνει προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μοναδικός απών ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, στον οποίο έχε χορηγηθεί άδεια, ούτως ή άλλως ο νεαρός ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σχεδίαζε σήμερα να βάλει στην προπόνηση τον Μιχάλη Πελεκάνο και τον Δημήτρη Βεργίνη. Σταδιακά επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για να μπει στους ρυθμούς των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά μεταξύ τους, αλλά και με το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο σταφ, ενώ δέκτης ευχών έγινε και ο εορτάζων σήμερα, μάνατζερ του Άρη, Βασίλης Βουρτζούμης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.