Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
hagi
Όντως μεγάλη νίκη αλλά σε χρονικό σημείο που δεν μας βοηθάει.. Από θέμα ψυχολογίας μόνο το οποίο βέβαια είναι σημαντικό αλλά δεν φτάνει για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό.. Εντάξει μαθηματικά ακόμη υπάρχουν ελπίδες για έκτη θέση αλλά πρέπει να χάσει ο ΠΑΟΚ και τα δύο ματς.Δύσκολο. Αν έρθει και ένας ψηλός, τότε μπορούμε να δυσκολέψουμε αρκετά τον Ολυμπιακό.. Αυτό που θέλω να δω, είναι προσπάθεια και ωραίο μπάσκετ.. Μόνο κρυφή ελπίδα έχω για κάτι καλό ,αλλά αντικειμενικά δεν βλέπω να κάνουμε κάτι.. Μπορούμε όμως να προσπαθήσουμε και φυσικά μπορούμε να ονειρευόμαστε πάντα..
PanBat
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κολοσσό και εμείς υστερούμε σε ισοβαθμίες και με τους 2. Οπότε πάει η 6ή θέση. Πισωγύρισμα η φετινή χρονιά γιατί ο Άρης πρέπει να διεκδικεί πάντα να παίζει στην Euroleague. Ελπίζω τουλάχιστον να παίξουμε Eurocup του χρόνου. Ξέρεται πόσες ομάδες δικαιούται η Ελλάδα?
weirdo1977
QUOTE(http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&sub=27&detail=T&art_id=18518)
Αλλαγή σελίδας για την ΚΑΕ

Μετοχοποιεί την επένδυση της η "Σάρισα", ενώ θα προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο



Μέτοχος, η «Σάρισα» και νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ! Είναι οι πρώτες απο μια σειρά, ιστορικών αποφάσεων για την μετέπειτα πορεία της εταιρείας, απο την άτυπη γενική συνέλευση των μετόχων.

Το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της μπασκετικής ομάδας με νέα πρόσωπα και νέα δυναμική έγινε χθες (26/04) το βράδυ στην αίθουσα τροπαίων του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Προσκεκλημένοι όλοι οι μέτοχοι της ΚΑΕ οι οποίοι και ήταν άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλά και οι θεσμικοί φορείς της Αρειανής οικογένειας, ερασιτέχνης και Λέσχη Φίλων. Συγκεκριμένα εκτός απο τους διοικούντες της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και Θανάση Κουϊμτζή παρόντες στην συγκέντρωση ήταν, ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Λεύτερης Αρβανίτης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλών Άρη, Γιάννης Γρανούζης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, τα μέλη της Σάρισα, Πέτρος Ράσογλου, Γιάννης Λαυρεντιάδης, Κιοσέλογλου, Δημήτρης Γεωργούλης, η «Γένεσης», Ηλίας Πόπης Άκης Γκιουλέκας, Ντίμης Παπαιωάννου, Σπύρος Πουλιτσίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης και ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Γιώργος Αρχανιωτάκης.

Μπαίνει η «Σάρισα»

Η πρώτη, ιδιαίτερα σημαντική απόφαση της άτυπης αλλά και διευρυμένης, γενικής συνέλευσης των μετόχων είναι να μπει και η νεοσύστατη εταιρεία στήριξης της ΚΑΕ ως μέτοχος και να έχει λόγο τόσο στην λήψη αποφάσεων όπως και στην διεύθυνση της ομάδας μπάσκετ. Για αυτό, πολύ σύντομα, θα προσκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ προκειμένου να ψηφιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι παλαιοί- υπάρχοντες μέτοχοι θα αποποιηθούν του δικαιώματος αγοράς μετοχών και αυτό θα μεταβιβαστεί στην «Σάρισα». Η οποία θα μετοχοποιεί κάθε ποσό που επενδύει στην ομάδα μπάσκετ, απο σήμερα. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα μετοχοποιηθούν και τα χρήματα που έχει δώσει την φετινή περίοδο. Λεπτομέρεια μπροστά στην βαρύτητα των αποφάσεων που πάρθηκαν.

Ουσιαστική η «Σάρισα» καταλαμβάνει την θέση της ήδη απενεργοποιημένης «Γένεσης». Η οποία σύμφωνα με το μετοχολόγιο είναι ακόμα μεγαλομέτοχος ωστόσο έχει παύει να δραστηριοποιείται στα κοινά της ΚΑΕ Άρης εδώ και τρία χρόνια. Για δύο αγωνιστικές περιόδους είχε δώσει το μάνατζμεντ της εταιρείας στον Θανάση Τζεβελέκη και φέτος, τρίτο κατά σειρά χρόνο στον Γιάννη Δαμιανίδη. Τις μετοχές που έχει στην κατοχή της η «Γένεσης» της διατηρεί ωστόσο θα περιμένει να πέφτει το ποσοστό της απο τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου καθώς δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος. Η απενεργοποίηση της δεν αποκλείει τα μέλη της να μετέχουν ως φυσικά πρόσωπα σε νέα διοικητικά σχήματα ή να προσχωρήσουν και στη νεοσύστατη «Σάρισα». Πρώτος, ο Ντίμης Παπαϊωάννου επιστρέψει στα κοινά της ΚΑΕ Άρης και αναμένεται εκτός απο επένδυση να είναι και μέλος διοικητικού σχήματος ενώ αναμένεται να μετέχουν, ο Άκης Γκιουλέκας και ο Σπύρος Πουλιτσίδης. Δεν έχουν πάρει την απόφαση και συζητούν με τα στελέχη της «Σάρισα» οι Αλέξης Αντωνιάδης, Ηλίας Πόπης.

Το θέμα του προέδρου

Σε αυτό που δεν κατέληξαν σε οριστική απόφαση και θα τους απασχολήσει στη νέα διευρυμένη άτυπη συγκέντρωση είναι στο πρόσωπο του νέου προέδρου που θα ηγηθεί του φιλόδοξου εγχειρήματος. Εξετάσθηκαν διεξοδικά κάποιες προτάσεις ωστόσο θεώρησαν οτι είναι πολύ νωρίς για να πάρουν απόφαση. Θα συζητήσουν και πάλι σε δεκαπέντε μέρες όταν έχει προγραμματισθεί η επόμενη συγκέντρωση τους.

Πάντως συμφώνησαν οτι το νέο διοικητικό σχήμα θα πρέπει να είναι πενταμελές.

Καλύπτεται το άνοιγμα

«Αγαπάμε τον Άρη και άμεση απόδειξη». Άλλο ένα ενθαρρυντικό μήνυμα απο την χθεσινή άτυπη συγκέντρωση είναι οτι προθυμοποιήθηκαν άμεσα οι περισσότεροι παρόντες να δωρίσουν σεβαστό ποσό για να καλυφθεί το φετινό άνοιγμα που παρουσιάζει ο ισολογισμός της ΚΑΕ Άρης. Μας ζητήθηκε και είναι εύλογοι οι λόγοι, να μην μπούμε σε λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ανώνυμη εταιρεία για αυτό και δεν αναφέρονται ποσά στο ρεπορτάζ.


http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&...mp;art_id=18518
Vas
Σε 30 λεπτά παίζουν Αρης - Μαρούσι και δεν έχει γραφτεί τίποτα...

Α ρε εποχές!! sad.gif


Λοιπόν, αποκλείστε τον Οσφπ, γιατί αλλιώς δεν θα έχουν ενδιαφέρον οι ημιτελικοί!!! smile.gif shot.gif

ΥΓ. Σήμερα θα σας αφήσουμε να κερδίσετε για να ανέβετε ψυχολογικα... tongue.gif tongue.gif
thrylos7
Είδαμε τον Μαυροειδή να γίνεται Wade και να βάζει ένα απίθανο καλάθι, τον Κις να γίνεται Kobe και να τα χλατσώνει από τα 9 μέτρα, ή με 2 αντιπάλους κρεμασμένους πάνω του, αλλά η φάση του αγώνα, ίσως και της χρονιάς ήταν η τάπα του Μπάρλου στον Μαυροειδή. Απίστευτη φάση.

Κατά τ' άλλα, τίποτα το ιδιαίτερο. 76-84, με 0-8 στο τέλος από το Μαρούσι.
Timemaster
QUOTE(Vas @ Apr 28 2010, 16:12 ) *
Σε 30 λεπτά παίζουν Αρης - Μαρούσι και δεν έχει γραφτεί τίποτα...

Α ρε εποχές!! sad.gif


Λοιπόν, αποκλείστε τον Οσφπ, γιατί αλλιώς δεν θα έχουν ενδιαφέρον οι ημιτελικοί!!! smile.gif shot.gif

ΥΓ. Σήμερα θα σας αφήσουμε να κερδίσετε για να ανέβετε ψυχολογικα... tongue.gif tongue.gif



Δεν μας αφήσατε όμως!!! tongue.gif

vas τι να γράψεις για ένα παιχνίδι του Άρη που δε το έχεις γράψει σε κάποιο άλλο;
Από το Καλοκαίρι αρχίσαμε τις μουρμούρες για τις κακές επιλογές παιχτών και συνεχίσαμε με τις κάκιστες αλλαγές που κάναμε!
Για την έλλειψη οργάνωσης σαν ομάδα...
Το μονόπλευρο παιχνίδι μας...
και το ότι για να πάρουμε κάποια νίκη δεν είναι θέμα ικανοτήτων αλλά θέμα τύχης.

Το ξεπούλημα του μεγαλύτερου ταλέντου της ομάδος.
Οι μόλις 3 νίκες εκτός έδρας, ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα με συντριβή.
Οι συντριβές από ομάδες με ίδιους στόχους με εμάς.
Οι πρώην καλαθοσφαιριστές που μαζέψαμε και δεν ξέρουμε που να τους δώσουμε την νέα χρονιά.
Οι 4 προπονητές και πάνω από 20 παίχτες που δοκιμάστηκαν-έπαιξαν αυτή την χρονιά χωρίς να αποδώσουν.
Οι αντιφατικές δηλώσεις της διοίκησης για τα οικονομικά της ομάδος.
και πολλά άλλα μας έχουν ρίξει τόσο την ψυχολογία φέτος που και τους Λέικερς να κερδίζαμε σε αδιάφορο μαθηματικά παιχνίδι (όπως ήταν και το χτεσινό) δε θα μας την ανέβαζε.
shot.gif


Βέβαια αν καταφέρουμε να κάνουμε κάποιο θαύμα την άλλη εβδομάδα κάτι γίνεται. Αλλά εγώ δε το πιστεύω.
Στο μόνο θαύμα που ελπίζω είναι του χρόνου να πάρουμε κάποια άγρια κάρτα για την Ευρώπη αν και είναι αρκετά δύσκολο.



QUOTE(thrylos7 @ Apr 28 2010, 23:42 ) *
Είδαμε τον Μαυροειδή να γίνεται Wade και να βάζει ένα απίθανο καλάθι, τον Κις να γίνεται Kobe και να τα χλατσώνει από τα 9 μέτρα, ή με 2 αντιπάλους κρεμασμένους πάνω του, αλλά η φάση του αγώνα, ίσως και της χρονιάς ήταν η τάπα του Μπάρλου στον Μαυροειδή. Απίστευτη φάση.

Κατά τ' άλλα, τίποτα το ιδιαίτερο. 76-84, με 0-8 στο τέλος από το Μαρούσι.



Τώρα για το παιχνίδι θα συμφωνήσω πως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...
το Μαρούσι έπαιζε χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να βάλει πολλά δύσκολα σουτ.
Όμως δε χάσαμε από εξαιτίας αυτού.
Όταν δεν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο ζωγραφιστό και παίζεις μόνο με τρίποντο και μακρινά σουτ είναι αναμενόμενο ακόμα και σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος κάνει οικονομία δυνάμεων.
Από το Μαρούσι έπαιξαν όλοι οι παίχτες από 4 έως 24 λεπτά και ο μόνος που δεν σκόραρε (δεν ήθελε) ήταν ο Καιμακόγλου. Ενώ ο μόνος που έπαιξε κάτω από δέκα λεπτά ήταν ο Αριγκμπάμπου.
Από την άλλη στον Άρη ουσιαστικά έπαιξαν 8 παίχτες μιας και Αργυρόπουλος και Πάουνιτς έπαιξαν μόλις 2 λεπτά και σκόραραν οι 7 ενώ κάτω από το καλάθι μόνο ο Μπετς.
rolleyes.gif


Οπότε ραντεβού σε λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο όπου φαντάζομαι πως θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μιας και οι κόκκινοι θα θέλουν να πάνε στο Παρίσι χωρίς την σκέψη του τελευταίου παιχνιδιού και με καλή ψυχολογία.

Να είστε όλοι εκεί για να τους χιουχάρουμε εγώ πάντως θα είμαι για πρώτο παιχνίδι φέτος!
torture.gif kill.gif torture.gif



alien-tour
...Εγώ λέω για τα play off να δανειστεί ο Μπλάτ από τον Κούπερ τους Τζόνσον και Αντού...

...Είναι σίγουρο οτι θα παίξουν καλύτερα από Ουόλς και Κλάρκ... smiley.gif

Υ.Γ. Μπορεί ο Αντού να ναι ψηλότερος από τον Κλάρκ...
Υ.Γ.2.Πέρα από την πλάκα,καλή επιτυχία στην ομάδα...
Vas
QUOTE(Timemaster @ Apr 29 2010, 10:49 ) *
Δεν μας αφήσατε όμως!!! tongue.gif

vas τι να γράψεις για ένα παιχνίδι του Άρη που δε το έχεις γράψει σε κάποιο άλλο;
Από το Καλοκαίρι αρχίσαμε τις μουρμούρες για τις κακές επιλογές παιχτών και συνεχίσαμε με τις κάκιστες αλλαγές που κάναμε!
Για την έλλειψη οργάνωσης σαν ομάδα...
Το μονόπλευρο παιχνίδι μας...
και το ότι για να πάρουμε κάποια νίκη δεν είναι θέμα ικανοτήτων αλλά θέμα τύχης.

Το ξεπούλημα του μεγαλύτερου ταλέντου της ομάδος.
Οι μόλις 3 νίκες εκτός έδρας, ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα με συντριβή.
Οι συντριβές από ομάδες με ίδιους στόχους με εμάς.
Οι πρώην καλαθοσφαιριστές που μαζέψαμε και δεν ξέρουμε που να τους δώσουμε την νέα χρονιά.
Οι 4 προπονητές και πάνω από 20 παίχτες που δοκιμάστηκαν-έπαιξαν αυτή την χρονιά χωρίς να αποδώσουν.
Οι αντιφατικές δηλώσεις της διοίκησης για τα οικονομικά της ομάδος.
και πολλά άλλα μας έχουν ρίξει τόσο την ψυχολογία φέτος που και τους Λέικερς να κερδίζαμε σε αδιάφορο μαθηματικά παιχνίδι (όπως ήταν και το χτεσινό) δε θα μας την ανέβαζε.
shot.gif


Βέβαια αν καταφέρουμε να κάνουμε κάποιο θαύμα την άλλη εβδομάδα κάτι γίνεται. Αλλά εγώ δε το πιστεύω.
Στο μόνο θαύμα που ελπίζω είναι του χρόνου να πάρουμε κάποια άγρια κάρτα για την Ευρώπη αν και είναι αρκετά δύσκολο.






Τώρα για το παιχνίδι θα συμφωνήσω πως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο...
το Μαρούσι έπαιζε χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να βάλει πολλά δύσκολα σουτ.
Όμως δε χάσαμε από εξαιτίας αυτού.
Όταν δεν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο ζωγραφιστό και παίζεις μόνο με τρίποντο και μακρινά σουτ είναι αναμενόμενο ακόμα και σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος κάνει οικονομία δυνάμεων.
Από το Μαρούσι έπαιξαν όλοι οι παίχτες από 4 έως 24 λεπτά και ο μόνος που δεν σκόραρε (δεν ήθελε) ήταν ο Καιμακόγλου. Ενώ ο μόνος που έπαιξε κάτω από δέκα λεπτά ήταν ο Αριγκμπάμπου.
Από την άλλη στον Άρη ουσιαστικά έπαιξαν 8 παίχτες μιας και Αργυρόπουλος και Πάουνιτς έπαιξαν μόλις 2 λεπτά και σκόραραν οι 7 ενώ κάτω από το καλάθι μόνο ο Μπετς.
rolleyes.gif


Οπότε ραντεβού σε λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο όπου φαντάζομαι πως θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μιας και οι κόκκινοι θα θέλουν να πάνε στο Παρίσι χωρίς την σκέψη του τελευταίου παιχνιδιού και με καλή ψυχολογία.

Να είστε όλοι εκεί για να τους χιουχάρουμε εγώ πάντως θα είμαι για πρώτο παιχνίδι φέτος!
torture.gif kill.gif torture.gif



Nα παρθούν έκτακτα μέτρα από την αστυνομία γιατί βλέπω ότι ο Timemaster έχει άγριες διαθέσεις!!! icon_drunk.gif

1ο καθήκον της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Μπλατ το καλοκαίρι... αν και δεν καταλαβαίνω ας πούμε, γιατί δεν έβαλε καθόλου τον Σκορδίλη σε ένα τέτοιο παιχνίδι (όπως και στην Καβάλα,Κυψέλη). Αν δεν πάρει τώρα χρόνο πότε θα πάρει;
Εκτός και αν δεν θέλουν να τον κρατήσουν... Το ίδιο και για το Λίνο.Ο ρούμπιο από τα 16 ήταν στην εθνική!


ΥΓ @thrylos7

Δεν την είδα την τάπα που λές. Αλλά θα μου επιτρέψεις να πω ότι η τάπα της χρονιάς (που είδα εγω) ήταν του Λούκας (1.91) στον Κλειζα (2.04) στον Αγ. Θωμά!







Timemaster
QUOTE(Vas @ Apr 29 2010, 14:16 ) *
Nα παρθούν έκτακτα μέτρα από την αστυνομία γιατί βλέπω ότι ο Timemaster έχει άγριες διαθέσεις!!! icon_drunk.gif

1ο καθήκον της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Μπλατ το καλοκαίρι... αν και δεν καταλαβαίνω ας πούμε, γιατί δεν έβαλε καθόλου τον Σκορδίλη σε ένα τέτοιο παιχνίδι (όπως και στην Καβάλα,Κυψέλη). Αν δεν πάρει τώρα χρόνο πότε θα πάρει;
Εκτός και αν δεν θέλουν να τον κρατήσουν... Το ίδιο και για το Λίνο.Ο ρούμπιο από τα 16 ήταν στην εθνική!


άγριες δε λες τίποτα!
μετά από ένα χρόνο σχεδόν θα καταφέρω να πάω στο γήπεδο και δε θα φωνάξω για την ντροπή που νοιώθω εδώ και 9 μήνες περίπου;
rolleyes.gif

πρώτο καθήκον της διοίκησης είναι να τελειώσει την χρονιά χωρίς άνοιγμα.
δεύτερο να παραιτηθεί.

Πρώτο καθήκον της νέας διοίκησης είναι κλείσει τον Μπλατ.
Δεύτερο να διώξει όλους τους παίχτες που θα του υποδείξει ο Ισραηλινός και ας είναι και 14!
Τρίτων να του δώσουν το εν λευκό να διαλέξει το ρόστερ για την νέα χρονιά.

Όσο για τον Μπλατ και εγώ πολλές φορές τον λυπάμαι που ήρθε στον Άρη αλλά υπάρχουν κάποια λάθη που έχει κάνει...
ένα από αυτά είναι η μη χρησιμοποίηση του Σκορδίλη ειδικά τώρα που ο Μπετς είναι τραυματίας και ο Ντικούδης παίζει για τους αντιπάλους.
Ενώ αδυνατώ να καταλάβω για ποιον λόγο πήραμε τον Ουόλς και όχι έναν ψηλό.
και πολλά πολλά ακόμα που όμως χάνονται μέσα από τις αδυναμίες των παιχτών που κάνουν του κεφαλιού τους και που αστοχούν ακόμα και σε λευ απ.

Υ.Γ. το Καλοκαίρι έλπιζα σε μια ομάδα με μέλλον όπου θα ήταν ενεργά μέλη ο Παπανικολάου, ο Σκορδίλης, ο Τσαιρέλης, ο Χρυσικόπουλος και ο Μούτρος και ας μη βγαίναμε Ευρώπη γιατί ακόμα και με αυτούς τους παίχτες τον Μπάρλο,Αργυρόπουλο, Τσαλδάρη που είχαμε και 4 ξένους σε διαφορετική θέση μεταξύ τους αποκλείεται να ήμασταν κάτω από την 9 θέση! Τώρα ήμαστε στην 7η και έχουμε διώξει τους πιτσιρικάδες με τον έναν ή άλλο τρόπο και γεμίσαμε συμβόλαια διετίας παιχτών που ούτε καν φέτος μπόρεσαν να παίξουν!








Razorblade Fish
Αν,λεμε ΑΝ,ο Αρης αποκλεισει τον Ολυμπιακο θα εχει πλεονεκτημα εδρας με το νικητη του Μαρουσι-Κολοσσος;
Weekendman
QUOTE(Razorblade Fish @ May 1 2010, 15:57 ) *
Αν,λεμε ΑΝ,ο Αρης αποκλεισει τον Ολυμπιακο θα εχει πλεονεκτημα εδρας με το νικητη του Μαρουσι-Κολοσσος;

Αυτά είναι μόνο εφευρέσεις της Φίμπα στην Ευρωλίγκα στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 90...
Λογικά (μη πώ εντελώς σίγουρα) όχι είναι η απάντηση ακόμα και να περάσει ο Κολοσσός απο την άλλη σειρά...
GK_23
QUOTE(Weekendman @ May 1 2010, 16:35 ) *
Αυτά είναι μόνο εφευρέσεις της Φίμπα στην Ευρωλίγκα στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 90...
Λογικά (μη πώ εντελώς σίγουρα) όχι είναι η απάντηση ακόμα και να περάσει ο Κολοσσός απο την άλλη σειρά...

Τι θυμήθηκες τώρα... icon_drunk.gif
Αν δεν κάνω λάθος αυτό το "κολπάκι" ίσχυσε σίγουρα τη σεζόν 1997-1998, όταν η Παρτιζάν απέκλεισε τον ΟΣΦΠ και του πήρε το πλεονέκτημα έδρας για τη επόμενη φάση. Ίσως να ίσχυσε και την επόμενη σεζόν όταν η Φορτιτούντο απέκλεισε στους 16 τον ΠΑΟ, ο οποίος είχε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το F4.

Εντελώς σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην Α1.
Το μόνο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να προκύψει από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό του ΟΣΦΠ από τον Άρη, είναι πως η Ελλάδα θα έχει σίγουρα 3 ομάδες του χρόνου απευθείας στους ομίλους της Ευρωλίγκας.
Timemaster
QUOTE(sixama23 @ May 1 2010, 16:52 ) *
Τι θυμήθηκες τώρα... icon_drunk.gif
Αν δεν κάνω λάθος αυτό το "κολπάκι" ίσχυσε σίγουρα τη σεζόν 1997-1998, όταν η Παρτιζάν απέκλεισε τον ΟΣΦΠ και του πήρε το πλεονέκτημα έδρας για τη επόμενη φάση. Ίσως να ίσχυσε και την επόμενη σεζόν όταν η Φορτιτούντο απέκλεισε στους 16 τον ΠΑΟ, ο οποίος είχε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το F4.

Εντελώς σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην Α1.
Το μόνο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να προκύψει από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό του ΟΣΦΠ από τον Άρη, είναι πως η Ελλάδα θα έχει σίγουρα 3 ομάδες του χρόνου απευθείας στους ομίλους της Ευρωλίγκας.


Το πλεονέκτημα έδρας στην Α1 το έχει η ομάδα που τερμάτισε ποιο ψηλά στην βαθμολογία από τις δύο που παίζουν! Οπότε ο Άρης με όποιον και να παίξει θα έχει μειονέκτημα!

ααααα.... και αν ο Πανιώνιος αποκλείσει τον Παναθηναικό θα έχουμε 4 ομάδες στους ομίλους και άλλη μία στα προκριματικά εφόσον δεν αλλάξει το σύστημα!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
smiley.gif
Timemaster
ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!


σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σήμερα όπως και να έχει πάμε για ξεκαθάρισμα.

οι παίχτες που δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου είναι:
Κακιούζης, Ρίτσαρτσον, Μάιλς, Μπάρλος, Μπετς, Αργυρόπουλος, Πάουνιτς , Ουολς.
Άλλο ένα χρόνο έχει ο Κλαρκ και οι Χατζηβρέττας-Ντικούδης.
Ενώ πάνω από ένα (αν θυμάμαι καλά) έχουν Σκορδίλης, Μούρτος και Τσαιρέλης που επιστρέφει.
Το πρώτο του συμβόλαιο θα υπογράψει λογικά ο Χρυσικόπουλος ενώ υπάρχει και ο Ντευ που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως ο Αργυρόπουλος, Πάουνιτς είναι κι όλας παρελθόν
Ότι οι Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Κλαρκ μετά από την χρονιά που κάναν η όποια δοιήκηση θα προσπαθήσει να σπάσει το συμβόλαιο.

Ότι ο Ρίτσαρτσον θα πάει να δοκημάσει την τύχη του στα καμπ για να παίξει ΝΒΑ και ο Ουόλς θα πάει σε ομάδα που παίζει Ευρώπη! Ενώ για τον Μάιλς θα δείξει μιας και έχει ακόμα πρόβλημα στο πόδι του.

Από εκεί και πέρα μας μένουν οι 4 μικροί (αν δε πουλήσουμε κάποιον και φέτος)
και υποψήφιοι να μείνουν οι Μπετς, Κακιούζης και Μπάρλος!

Οπότε όπως τα υπολογίζω πάμε για τουλάχιστον 6 μεταγραφές!!!
Δηλαδή ξανά από την αρχή.
rolleyes.gif
hagi
Αν και καλό θα ήταν να δούμε τελείως νέα ομάδα από ψυχολογική άποψη,θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσουμε κάποιους για να μην προσπαθούμε να δέσουμε πάλι από την αρχή.. Τώρα θα μου πεις που είδες φέτος το δέσιμο icon_drunk.gif
ablade
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/...is-titanic.html

Ας ελπίσουμε ότι από το αγκάθι θα βγει ρόδο που λέει και το άρθρο....
hagi
Για μένα πολύ καλό το άρθρο..Μακάρι να μείνει ο Μπλατ και να δούμε κάτι καλύτερο του χρόνου αν και ακούγεται ότι το μπάτζετ δεν θα είναι μεγάλο..Θα μου πεις και πότε ήτανε τα τελευταία χρόνια.. Μπορεί όμως ένα αξιοπρεπές μπάτζετ να κάνει την διαφορά με σωστές επιλογές στους παίχτες και καλό κοουτσάρισμα από τον Μπλατ.
papatzis
καινουργιος προπονητής του Αρεως , θα ειναι ο Μπ........., οχι ο Μπλάτ , ουτε ο Μπουσβάρος,
μην με ρωτατε λεπτομέρειες , αλλα θέλω την παραδοχή απο την ομάδα σας!!!!!
hagi
Ρε τί ακούμε..Πρόεδρος ο Γκάλης..Ε αν γίνει αυτό δεν θέλω τίποτε άλλο..Τα παντα θα αλλάξουν..Νομίζω είναι η κρυφή ελπίδα όλων μας..Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο..
xristos_metal
Ο Αρης χρειαζεται χρημα. Αν οντως γινει προεδρος ο Γκαλης θα μαζευτουν πολλοι χορηγοι και θα πωληθουν αρκετα διαρκειας. Αλλα και παλι δε ξερω αν θα ειναι αρκετα για να κανει μια ομαδα που μπορει να ανταγωνιστει Ολυμπιακο/Πανααθηναικο. Ας γινει ομως με το καλο και βλεπουμε.
ablade
Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί ο Νικ... Ποτέ δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει μια τέτοια θέση, πόσο μάλλον τώρα που είναι μία δύσκολη περίοδος. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει εγγυήσεις ότι θα υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι αξιόλογο. Αλλιώς για ποιο λόγο να ρισκάρει την εικόνα του?
hagi
Παιδιά καλό μήνα..Το παρατήσαμε το τοπικ.... Ελπίζω αυτός ο μήνας να πάει καλά και να γίνουν κάποιες σωστές κινήσεις..
hagi
Ψυχή στο τόπικ..... Δεν το βλέπω να μένει ο Μπλατ...Ακούγεται για Έλληνα προπονητή και για Μπαρτζώκα..Δεν με χαλάει καθόλου Έλληνας προπονητής,αρκεί να μείνει όλη τη χρονιά..
a bullet for your head
QUOTE(hagi @ Jun 9 2010, 09:46 ) *
Ψυχή στο τόπικ..... Δεν το βλέπω να μένει ο Μπλατ...Ακούγεται για Έλληνα προπονητή και για Μπαρτζώκα..Δεν με χαλάει καθόλου Έλληνας προπονητής,αρκεί να μείνει όλη τη χρονιά..

Οπως ειχα πει και οταν πρωτοηρθε στον Αρη,ο Μπλατ πολυ δυσκολα θα συνεχιζε & στην επομενη σεζον..
Ακουγεται ο Μπαρτζωκας...οπως ακουγονται & οι Σφαιροπουλος,Ζντοβτς...
Και αν εξαιρεσουμε την μινι προπονητικη παρεμβαση του Κατσικαρη,ο Αρης γενικα,προτιμα να δινει τη δουλεια σε ξενους προπονητες τα τελευταια χρονια..

QUOTE(papatzis @ May 11 2010, 23:41 ) *
καινουργιος προπονητής του Αρεως , θα ειναι ο Μπ........., οχι ο Μπλάτ , ουτε ο Μπουσβάρος,
μην με ρωτατε λεπτομέρειες , αλλα θέλω την παραδοχή απο την ομάδα σας!!!!!

Μπαουερμαν?... rolleyes.gif
Ερχεται & στην Ελλαδα για ενα σεμιναριο αν δεν κανω λαθος..
Weekendman
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 9 2010, 13:55 ) *
Μπαουερμαν?... rolleyes.gif
Ερχεται & στην Ελλαδα για ενα σεμιναριο αν δεν κανω λαθος..

Δεν παίζει το σενάριο αυτο γιατι απο ότι φαίνεται αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου(με την γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα)!

QUOTE
Ρεπορτάζ: Ημερομηνία:
Superbasket.gr 08-06-2010 12:49


Στον πάγκο της Μπάγερν ο Μπάουερμαν



Η Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει να χτίσει μία σπουδαία ομάδα μπάσκετ, ισάξια της ποδοσφαιρικής. Η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας της Μπουντεσλίγκα, ανέβασε ψηλά των πήχη και η «ανοικοδόμηση» του συλλόγου, ξεκινάει από τον προπονητή.




Χρέη τεχνικού ανέλαβε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Ντιρκ Μπάουερμαν, ο οποίος είπε το μεγάλο «ναι». Τώρα απομένει να βρεθούν οι παίκτες που θα τον πλαισιώσουν.

απο http://www.superbasket.gr/?c=224&a=126036
hagi
Κρίμα που δεν έμεινε ο Μπλατ..Το κακό είναι ότι βλέπω καθυστερήσεις και μάλλον κανέναν άγνωστο θα πάρουμε στο τέλος..Εγώ προτιμώ Έλληνα όπως έχω ξαναπεί αλλά ένας καλός ξένος δεν θα ήταν άσχημα..Ένας άγνωστός όμως δεν ξέρω αν θα μπορούσε να σηκώσει την ομάδα και πάλι ψηλά...Για να δούμε..
Timemaster
κοίτα να δεις που ο ΕΣΑΚΕ (μέσω Ρόδου) μας προσφέρει θέση στο Eurocup παρόλο που βγήκαμε 7οι και καταϊδρωμένοι
και εμείς ακόμα ελπίζουμε σε Ευρωλίγκα !
Μήπως μας παρακαλάνε κιόλας να παίξουμε;


http://www.sport24.gr/html/ent/549/ent.369549.asp
kostas71
Με Ντρούκερ στο Eurocup


http://www.superbasket.gr/?c=133&a=126678

Ελπίζω να είναι καλός προπονητής και να έχουμε καλίτερη πορεία από πέρισυ.Ελπίζω και οι δοιικούντες να φροντίσουν να εξασφαλίσουν ικανό μπάτζετ για την χρονιά και για καλούς παίκτες.
Timemaster
sharon drucker λοιπόν!
rolleyes.gif


Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα;

Προσπάθησα να ψάξω πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού του...
για το πως στήνει την ομάδα και άλλα τέτοια αλλά δε κατάφερα πολλά!

Καταρχάς αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ είναι μόλις 33 παίρνει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς το 2000
το 2003 τον ξαναπαίρνει και το 2004 κερδίζει το Uleb Cup όλα αυτά με τρεις διαφορετικές ομάδες σε 4 χρόνια!
Αυτό τον κάνει ελπιδοφόρο και το εξαγοράζει με ρούβλια και ένα καλό συμβόλαιο στην Ural όπου κάνει μια μέτρια χρονιά όπου τερματίζει στην 7 θέση του Ρώσικου πρωταθλήματος και αποκλείεται από την Δυναμό Αγίας Πετρούπολης στα play off.
Όπως παρατηρώ η Ural τις 3 περιόδους πριν τον Ντρουκερ χτυπούσε 3αδα και εκείνη την χρονιά πήγε για το κάτι παραπάνω!

Αυτή η αποτυχία δε τον εμποδίζει να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάει στο μεγαλύτερο σωματείο που έχει αναλάβει στην καριέρα του. Την Λετουβους Ρίτας.
Το αποτέλεσμα είναι να μείνει στην ομάδα μέχρι το Νοέμβριο έχοντας 2 νίκες και μια ήττα στο Eurocup και αν δε κάνω λάθος προλαβαίνει ν κάνει και μια νίκη στο Λιθουανικό πρωτάθλημα!

Τότε αρχίζει η κατρακύλα του... Πάει σε μια ομάδα με πολλούς τίτλους αλλά Βελγική (Οστάνδη) όπου κατακτά σε δύο χρόνια πρωτάθλημα και κύπελλο! Το 2006-2007 στο Eurocup βγήκε νωρίς εκτός με ρεκόρ 4-6 με τριπλή ισοβαθμία σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο! το 2007-8 είναι σε έναν βατό όμιλο και προχωράει στην επόμενη φάση που θα αποκλειστεί από την Ουκρανική Κίουι. Έχοντας στην διάθεσή του ένα καλό ρόστερ με 8 ξένους (6 Αμερικάνους).
Εν συνεχεία πηγαίνει στην Μακάμπι σαν βοηθός προπονητή.

από την καριέρα του φαίνεται να έφτασε στο πικ του την χρονιά που πήγε στην Ρίτας όμως από εκεί και πέρα έχει κάνει κακές επιλογές και τώρα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία για να επανέλθει στο προσκήνιο.
Στα μάτια μου δε φαίνεται φιλόδοξος αλλά φύλο στον άνεμο!

Στατιστικά παρατήρησα πως όλες οι ομάδες του είχαν αρκετούς Αμερικάνους και έπαιζαν γρήγορα-βιαστικά!
Ασχέτως πως τα πήγαιναν και πόσο σκόραραν έκαναν πάντα πολλά λάθη και είχαν λίγες ασίστ. Φαίνεται πως είναι ένας μικρός Πίνι όμως δε ξέρω πόσο μας βολεύει αυτό την νέα χρονιά μιας και θέλουμε (wink.gif να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού!

Έτσι όπως το έψαξα λιγάκι δε μου άρεσε η επιλογή και θα προτιμούσα κάποιον Έλληνα ή Σέρβο!
rolleyes.gif

a bullet for your head
Εγω πιστευω πως ηταν η φθηνοτερη λυση... rolleyes.gif
Και πως δεν αποκλειεται οι ανθρωποι του Αρη να τον θεωρουν αναλωσιμο...& να πιστευουν πως αν τους κατσει στραβη & οι λοιπες συγκυριες τους ευνοησουν,να τον απολυσουν,παιρνοντας ενα λαβρακι τυπου Μπλατ..
Αν βεβαια τους βγει...απλα θα ολοκληρωσουν τη χρονια μ'αυτον... smiley.gif
hagi
QUOTE(Timemaster @ Jun 26 2010, 16:58 ) *
sharon drucker λοιπόν!
rolleyes.gif


Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα;

Προσπάθησα να ψάξω πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού του...
για το πως στήνει την ομάδα και άλλα τέτοια αλλά δε κατάφερα πολλά!

Καταρχάς αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ είναι μόλις 33 παίρνει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς το 2000
το 2003 τον ξαναπαίρνει και το 2004 κερδίζει το Uleb Cup όλα αυτά με τρεις διαφορετικές ομάδες σε 4 χρόνια!
Αυτό τον κάνει ελπιδοφόρο και το εξαγοράζει με ρούβλια και ένα καλό συμβόλαιο στην Ural όπου κάνει μια μέτρια χρονιά όπου τερματίζει στην 7 θέση του Ρώσικου πρωταθλήματος και αποκλείεται από την Δυναμό Αγίας Πετρούπολης στα play off.
Όπως παρατηρώ η Ural τις 3 περιόδους πριν τον Ντρουκερ χτυπούσε 3αδα και εκείνη την χρονιά πήγε για το κάτι παραπάνω!

Αυτή η αποτυχία δε τον εμποδίζει να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάει στο μεγαλύτερο σωματείο που έχει αναλάβει στην καριέρα του. Την Λετουβους Ρίτας.
Το αποτέλεσμα είναι να μείνει στην ομάδα μέχρι το Νοέμβριο έχοντας 2 νίκες και μια ήττα στο Eurocup και αν δε κάνω λάθος προλαβαίνει ν κάνει και μια νίκη στο Λιθουανικό πρωτάθλημα!

Τότε αρχίζει η κατρακύλα του... Πάει σε μια ομάδα με πολλούς τίτλους αλλά Βελγική (Οστάνδη) όπου κατακτά σε δύο χρόνια πρωτάθλημα και κύπελλο! Το 2006-2007 στο Eurocup βγήκε νωρίς εκτός με ρεκόρ 4-6 με τριπλή ισοβαθμία σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο! το 2007-8 είναι σε έναν βατό όμιλο και προχωράει στην επόμενη φάση που θα αποκλειστεί από την Ουκρανική Κίουι. Έχοντας στην διάθεσή του ένα καλό ρόστερ με 8 ξένους (6 Αμερικάνους).
Εν συνεχεία πηγαίνει στην Μακάμπι σαν βοηθός προπονητή.

από την καριέρα του φαίνεται να έφτασε στο πικ του την χρονιά που πήγε στην Ρίτας όμως από εκεί και πέρα έχει κάνει κακές επιλογές και τώρα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία για να επανέλθει στο προσκήνιο.
Στα μάτια μου δε φαίνεται φιλόδοξος αλλά φύλο στον άνεμο!

Στατιστικά παρατήρησα πως όλες οι ομάδες του είχαν αρκετούς Αμερικάνους και έπαιζαν γρήγορα-βιαστικά!
Ασχέτως πως τα πήγαιναν και πόσο σκόραραν έκαναν πάντα πολλά λάθη και είχαν λίγες ασίστ. Φαίνεται πως είναι ένας μικρός Πίνι όμως δε ξέρω πόσο μας βολεύει αυτό την νέα χρονιά μιας και θέλουμε (wink.gif να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού!

Έτσι όπως το έψαξα λιγάκι δε μου άρεσε η επιλογή και θα προτιμούσα κάποιον Έλληνα ή Σέρβο!
rolleyes.gif



Αυτό που λες για μικρό Πινι φοβάμαι ότι θα είναι αλήθεια.Αν και δεν έψαξα καθόλου όπως εσύ , μόνο το γεγονός ότι ήταν βοηθός του Γκερσον μου φτάνει για να πιστεύω ότι θα είναι τρεχάτε ποδαράκια μου..Και δυστυχώς αυτό είναι που είχαμε και δεν το θέλουμε άλλο..Σαν πορεία εντάξει δεν έχει άσχημη και στο τέλος δεν μας ενδιαφέρει και τόσο τί έκανε πριν.Το θέμα είναι τί θα κάνει τώρα..Αν όμως έχει την λογική Αμερικάνοι τρέξιμο,τρίποντο και Άγιος ο Θεός δεν μας βλέπω πάλι..
Τώρα βέβαια αυτό που λένε είναι ότι θα βασιστεί σε Έλληνες παίχτες..Για να δούμε..Από τις μεταγραφές θα πάρουμε ένα δείγμα και μετά θα δούμε μέσα στο παρκε..
Timemaster
QUOTE(hagi @ Jul 2 2010, 10:23 ) *
Αυτό που λες για μικρό Πινι φοβάμαι ότι θα είναι αλήθεια.Αν και δεν έψαξα καθόλου όπως εσύ , μόνο το γεγονός ότι ήταν βοηθός του Γκερσον μου φτάνει για να πιστεύω ότι θα είναι τρεχάτε ποδαράκια μου..Και δυστυχώς αυτό είναι που είχαμε και δεν το θέλουμε άλλο..Σαν πορεία εντάξει δεν έχει άσχημη και στο τέλος δεν μας ενδιαφέρει και τόσο τί έκανε πριν.Το θέμα είναι τί θα κάνει τώρα..Αν όμως έχει την λογική Αμερικάνοι τρέξιμο,τρίποντο και Άγιος ο Θεός δεν μας βλέπω πάλι..
Τώρα βέβαια αυτό που λένε είναι ότι θα βασιστεί σε Έλληνες παίχτες..Για να δούμε..Από τις μεταγραφές θα πάρουμε ένα δείγμα και μετά θα δούμε μέσα στο παρκε..


Και ο Ματσόν σε Έλληνες παίχτες βασιζόταν...
δεν είδες βελτίωση του Σκορδίλη και του Παπανικολάου στο χρόνο που έπαιζαν;
Ακόμα και ο Μπλατ σε Έλληνες έλεγε πως βασιζόταν αλλά τον Μπετς δε τον έβγαζε καθόλου για να μπει ο Σκορδίλης.
Για να μη μηλήσω για Χέμπερτ και άλλους μεγάλους προπονητές που μας έλεγαν κάθε Καλοκαίρι πως η ομάδα θα στινόταν γύρω από Έλληνες και ποτέ δε το είδαμε όπως και δεν είδαμε τους πιτσιρικάδες να παίζουν!

Οπότε και φέτος τρεις κοντοί Αμερικανοί και τρεχάτε ποδαράκια μου θα είμαστε!
rolleyes.gif



ΚιτρινιΑΡΗΣ


Με Λουκόιλ Ακαντέμικ στα προκριματικά του Eurocup




Τη Λουκόιλ Ακαντέμικ βρίσκει ο ΑΡΗΣ στον δρόμο του για τα προκριματικά του Eurocup, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Καθώς η ομάδα βρισκόταν στο γκρουπ των ισχυρών, θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα της.

Συγκεκριμένα, στις 29/9 ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τη βουλγαρική ομάδα στο Ουνιβερσιάντα Χολ της Σόφιας, ενώ υποδέχεται την Ακαντέμικ στις 6/10 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

ΑΡΗΣ FM 92,8
Weekendman
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Jul 8 2010, 22:53 ) *

Με Λουκόιλ Ακαντέμικ στα προκριματικά του Eurocup




Τη Λουκόιλ Ακαντέμικ βρίσκει ο ΑΡΗΣ στον δρόμο του για τα προκριματικά του Eurocup, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Καθώς η ομάδα βρισκόταν στο γκρουπ των ισχυρών, θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα της.

Συγκεκριμένα, στις 29/9 ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τη βουλγαρική ομάδα στο Ουνιβερσιάντα Χολ της Σόφιας, ενώ υποδέχεται την Ακαντέμικ στις 6/10 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

ΑΡΗΣ FM 92,8

Εύκολη αποστολή φαίνεται...
Weekendman
QUOTE
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/...pitagi-kae.html

06 | 08 | 2010 02:48
Διευθέτησε το θέμα Κακιούζη ο Αρης
Η κίνηση του Μιχάλη Κακιούζη να σφραγίσει επιταγή της ΚΑΕ Αρης κινητοποίησε τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κίτρινοι» διευθέτησαν χθες (5/8) την υπόθεση θέμα με την επιταγή του πρώην αρχηγού της Εθνικής, την οποία κάλυψαν. Ετσι, το θέμα θεωρείται λήξαν. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις περιπτώσεις των Ματ Ουόλς και Αντριου Μπετς, οι οποίοι επίσης ζητούν εξόφληση, ως το τέλος του μήνα. Κάτι που αναμένεται να γίνει, ώστε να αποφευχθούν τυχόντα προβλήματα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουόλς προτάθηκε εκ νέου στον Αρη, όμως το κασέ του ξεφεύγει από τα (νέα) δεδομένα της ομάδας η οποία φέρεται να είναι κοντά σε άλλον Αμερικανό σμολ φόργουορντ...

Α. Γκ.


QUOTE
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...-dickoudis.html
06 | 08 | 2010 00:07
Μέρα κρίσης για τον Αρη

Μέρα κρίσης αναμένεται να είναι η σημερινή (6/8) για τον Αρη αφού μία σειρά από θέματα που απασχολούν την ομάδα τίθεται προς διευθέτηση.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να γίνει η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και τον μάνατΖερ, Ισίδωρο Κούνουπα ο οποίος εκπροσωπεί τους Κίκι Κλαρκ και Δήμο Ντικούδη. Ο Αμερικανός θα λύσει το συμβόλαιό του ενώ ανάλογη κουβέντα θα γίνει και για τον Λαρισαίο φόργουορντ, με τον οποίο βέβαια οι «κίτρινοι» πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό αφού αφενός του χρωστούν χρήματα από τη σεζόν που τελείωσε, αφετέρου δεσμεύονται μαζί του με συμβόλαιο 285.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, στο τραπέζι θα πέσει και το θέμα του Χρήστου Ταπούτου, ο οποίος όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το basketnet.gr είναι ο πρώτος στόχος του Αρη για τη θέση του μπακ απ φόργουορντ. Οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι ότι το «φλερτ» με τον 28χρονο φόργουορντ θα γίνει «γάμος».

Α. Γκ.
Timemaster
http://basketblog.gr/Pages/ViewContent.asp...amp;w=0&m=1

QUOTE
Τη λύση της συνεργασίας του τόσο με τον Κίκι Κλαρκ όσο και με τον Δήμο Ντικούδη ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον εκπρόσωπο αμφότερων των παικτών και αποφασίστηκε να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία… Στην ανακοίνωσή του, ο Άρης ευχήθηκε "καλή σταδιοδρομία" τόσο στον Αμερικανό όσο και στον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, στον οποίο δόθηκε η συγκατάθεση από τους Θεσσαλονικείς να συνεχίσει την καριέρα του εκεί όπου επιθυμεί.

Οι ανακοινώσεις:

"Κατά τη διάρκεια της σημερινής (06/08)συνάντησης στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ του εκπροσώπου του Κίκι Κλαρκ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον καλαθοσφαιριστή, Κίκι Κλαρκ. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ του εύχεται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του εκπροσώπου του Δήμου Ντικούδη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη σήμερα (06/08) το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ. Συμφωνήθηκε και δόθηκε η συγκατάθεση του Άρη στον παίκτη ώστε να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε ομάδα της αρεσκείας του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό".


Επιτέλους θα έλεγα αν και ο Κλαρκ θα μου λείψει ειδικά φέτος που το τρίποντο ξεμακραίνει και μεγαλώνουν οι αποστάσεις.
icon_wave.gif

Όσο για τον Ντικούδη κατάλαβα καλά;
Ο Άρης ήθελε να τον κρατήσει και ο παίχτης ζήτησε να φύγει; Μήπως μας παρακάλεσε να του λύσουμε το συμβόλαιο;
Μήπως μας πλήρωσε κι όλας;
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Οπότε το ρόστερ έχει:

1. Μούτρος
2.Πιρσ Χατζηβρέττας
3. Χρυσικόπουλος
4. Μποροβνιακ, Τσαιρέλης
5. Σκορδίλης, Ντανστον

και υπάρχει και ένας Ντέι κάπου στην Πολωνία δανικός!

Σύνολο 8 και κάτι οπότε θέλουμε άλλους 4 τουλάχιστον!!!
Ένα κτήνος για σεντερ (που είσαι Άγγλεwink.gif
Ένα Φόργουορντ (Ταπούτοςwink.gif
Ένα πλεύ για βασικό και αναντικατάστατο
και ένα κόμπο γκαρντ!
rolleyes.gif
massey
Ανακουφιση η ανακοινωση για τον Ντικουδη smiley.gif

Τωρα για το πλανο.Ο Μουρτος ειναι 2αρι.Λογικα θα συμπληρωνει την 12αδα γιατι δεν ειναι και κατι το εξαιρετικο.Το αντιθετο μαλλον.Απο κει και περα ελπιζω να παρουμε εναν σεντερ δεινοσαυρο και οχι σεντερ τυπου Εντουαρντς.Και αυτος σεντερ ειναι αλλα οπως και να το κανεις αλλο τα 2.03 και αλλο 2.10.Ο Μπετς θα ταιριαζε αντι για τον Μποροβνιακ.Τωρα να παιζει παλι βασικος ειναι καπως.Και ειδικα με τους καινουργιους κανονισμους θα τον ρημαξουν τον καημενο στα πικερολ.Ο Ταπουτος λογικα θα ανακοινωθει οπου να ναι για μπακ απ στο 4.Θελουμε ενα βασικο σκορερ στο 3 να κατεχει το τριποντο.Ο Χαραλαμπιδης στο 2 και ψαχνουμε και εναν ασσο για να παιξουν μαζι με τον Πιρς.Καπως ετσι δηλαδη

Πιρς+Κοινοτικος
Χαραλαμπιδης+Χατζηβρεττας
Αμερικανος+Λινος
Ντανστον+Ταπουτος
Κοινοτικος+Μποροβνιακ (4/5) Σκορδιλης

Και Μουρτος θα συμπληρωνει 12αδα

Αντε να βρουμε ομως κοινοτικο σεντερ.Ειχε ακουστει σε μια δοση ο Βαρντα.Ο Τσαιρελης μαλλον θα μεινει ελευθερος καθως εχει συμβολαιο για του χρονου 125χιλ blink.gif ενω εχει φτασει κοντα 23 και δυστυχως δεν εχει δειξει τιποτα.Και δεν προκειται να δειξει αν δεν δυναμωσει ή αν δεν μαθει να σουταρει απο τα 3 μετρα και πισω

Ο Βελγος ηταν εξαιρετικη λυση δεν ξερω αν ναυαγησε η περιπτωση του.

QUOTE
ΑΡΗΣ - «Κοιτάζει» Κουμπούρα

Τον αναπληρωματικό παίκτη στην θέση «1» ψάχνουν στον Άρη. Η μεταγραφή του Βαν Ρόσομ στην Οστάνδη έφερε νέα δεδομένα και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα του Σαρόν Ντρούκερ είναι αυτό του Φάνη Κουμπούρα το συμβόλαιο του οποίου μπορεί να «σπάσει» ανά πάσα στιγμή

Ο Έλληνας γκαρντ μετά από μια δύσκολη χρονιά στο Μαρούσι(έπαθε ρίξει χιαστών και έμεινε εκτός στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς) εξετάζεται από τους ανθρώπους του Άρη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο θέμα του.

Ο Κουμπούρας(1.93μ 27χρονών) αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στο Μαρούσι ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα της Πάτρας. Παίζει με την ίδια ευκολία στις θέσεις «1» και «2» και κατά το παρελθόν έχει ζήσει σημαντικές στιγμές με την φανέλα των «μικρών» Εθνικών ομάδων.

Επίσης στον Άρη εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης με μορφή δανεισμού του Κώστα Σλούκα. Τέλος, από τη νέα εβδομάδα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Κώστα Χαραλαμπίδη καθώς δεν έχει «λυθεί» ακόμα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πανελληνίου.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=232618
Timemaster
QUOTE(massey @ Aug 6 2010, 20:02 ) *
Ανακουφιση η ανακοινωση για τον Ντικουδη smiley.gif

Τωρα για το πλανο.Ο Μουρτος ειναι 2αρι.Λογικα θα συμπληρωνει την 12αδα γιατι δεν ειναι και κατι το εξαιρετικο.Το αντιθετο μαλλον.Απο κει και περα ελπιζω να παρουμε εναν σεντερ δεινοσαυρο και οχι σεντερ τυπου Εντουαρντς.Και αυτος σεντερ ειναι αλλα οπως και να το κανεις αλλο τα 2.03 και αλλο 2.10.Ο Μπετς θα ταιριαζε αντι για τον Μποροβνιακ.Τωρα να παιζει παλι βασικος ειναι καπως.Και ειδικα με τους καινουργιους κανονισμους θα τον ρημαξουν τον καημενο στα πικερολ.Ο Ταπουτος λογικα θα ανακοινωθει οπου να ναι για μπακ απ στο 4.Θελουμε ενα βασικο σκορερ στο 3 να κατεχει το τριποντο.Ο Χαραλαμπιδης στο 2 και ψαχνουμε και εναν ασσο για να παιξουν μαζι με τον Πιρς.Καπως ετσι δηλαδη

Πιρς+Κοινοτικος
Χαραλαμπιδης+Χατζηβρεττας
Αμερικανος+Λινος
Ντανστον+Ταπουτος
Κοινοτικος+Μποροβνιακ (4/5) Σκορδιλης

Και Μουρτος θα συμπληρωνει 12αδα

Αντε να βρουμε ομως κοινοτικο σεντερ.Ειχε ακουστει σε μια δοση ο Βαρντα.Ο Τσαιρελης μαλλον θα μεινει ελευθερος καθως εχει συμβολαιο για του χρονου 125χιλ blink.gif ενω εχει φτασει κοντα 23 και δυστυχως δεν εχει δειξει τιποτα.Και δεν προκειται να δειξει αν δεν δυναμωσει ή αν δεν μαθει να σουταρει απο τα 3 μετρα και πισω

Ο Βελγος ηταν εξαιρετικη λυση δεν ξερω αν ναυαγησε η περιπτωση του.



Για τον Μούτρο θα συμφωνήσω και στο ότι δεν είναι και τόσο άσσος αλλά κυρίως οτι θα συμπληρώνει την δωδεκάδα.
Τον Ταπούτο και να μην τον πάρουμε θα πάρουμε κάποιον άλλον σαν αναπληρωματικό τεσσαρι που να μπορεί να κατέβει και στο τρία!
Για σέντερ πράγματι θέλουμε-θέλω έναν 2.10+ που θα μπορεί να σπρώχνει να βαράει κ.λ.π. όμως έχω την εντύπωση πως θα πάρουμε κάποιον σαφώς ποιο αδύναμο! Στην καλύτερη έναν στα κυβικά Στακ!

Εκεί που θα διαφωνήσω μαζί σου (για να γίνει και κουβέντα) είναι στο θέμα Πιρς
Κατά εμένα είναι τόσο πλευμεικερ όσο ήταν ο Πάουνιτς. Μπορεί να κατεβάσει την μπάλα...
μπορεί να παίξει για μερικά λεπτά στον άσσο αλλά πλευμεικερ δεν είναι!
Οι Γάλλοι τον πήραν για άσσο αλλά από την πρώτη χρονιά (όπως είδα στα βίντεο) έπαιζε δυάρι και τριάρι και σχεδόν ποτέ
δεν οργάνωνε ή κατέβαζε μπάλα.
Άλλωστε την δεύτερη του χρονιά ήταν δηλωμένος σαν γκαρντ!
Ενώ για να είμαστε ειλικρινής αν υπήρχε ένας παίχτης με το ύψος και το άλμα του που έπαιζε άσσος στην Ευρώπη εδώ και 2 χρόνια με καλούτσικα στατιστικά θα ερχόταν φέτος στον Άρη; Πόσοι τέτοιοι παίχτες υπάρχουν;

Από εκεί και πέρα άλλον έναν συνταξιούχο όπως ο Χαραλαμπίδης δε νομίζω να έχει θέση στο ρόστερ μαζί με τον Χατζηβρέττα!

Ενώ για τον Τσαιρέλη θα πρέπει όχι απλά να τον αφήσουμε ελεύθερο αλλά και να του βρούμε παχουλό συμβόλαιο έτσι ώστε να μη τον αποζημιώσουμε και αυτό θα είναι δύσκολο μιας και 125.000 δε τα αξίζει με τις χρονιές στον κάμπο.
rolleyes.gif
Johnaros
Aρχίζει η προετοιμασία, με τον Ματαλόν να είναι στις προπονήσεις.
Μακάρι να δώσουν ευκαιρία στο παιδί. Μακάρι.
Από ότι έβρισκα μέσα στη χρονιά ήταν πολύ καλός στο Ισραήλ, και τον ξέρει απο εκεί ο Ντρούκερ και έχει λένε θετική εισήγηση.
Θα τον ήθελα πάρα πολύ...
Τελευταία εικόνα βέβαια που έχω είναι το καταπληκτικό τουρνουά που είχε κάνει με τους νέους, μαζί με Κουφό.

Τι να πω, finger crossed.
Θέλω πάρα πολύ να τον δω να διαπρέπει με τη φανέλα του Άρη.
EIMAI ARIANOS
http://www.superbasket.gr/?c=415

einai ontos gatos o damianidis
SteelGandalf
Κρίμα να μη μπορούμε να κρατήσουμε παίχτες όπως ο Λίνος κι ο Κώστας.

Επάνω τους θα μπορούσε να χτιστεί μια ομάδα με τεράστιες ικανότητες και προοπτικές.

Πέρσι δώσαμε τον Παπανικολάου. Για πόσα χρήματα πωλήθηκε; Που πήγαν τα χρήματα αυτά και που βρίσκεται τώρα η ομάδα μας;

Αναρωτιέμαι για ποια πρόοδο μιλάμε...
gallistis

βρεθηκε ομαδα χειροτερη απο τη δικη μας...η σπαρτακ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=47754657
Timemaster
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα (εξωαγωνιστικό)
ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Αμαρουσίου και προκριθήκαμε στους 4 του κυπέλλου ελπίζοντας να κάνει το ίδιο και η Ρόδος.

Δυστυχώς το Μαρούσι δε προλαβαίνει να κατεβάσει ομάδα και επειδή είναι ποιο σημαντικός ο Ολυμπιακός (μετέφερε το παιχνίδι μεσοβδόμαδα) δε μπορεί το παιχνίδι να μεταφερθεί άλλη μέρα.

Είναι ντροπή για το Ελληνικό μπάσκετ να προκρίνεται ομάδα στους 4 του κυπέλλου άνευ αγώνα...
καλύτερα να παίζαμε όπως στο παρελθόν και ας χάναμε.
gallistis
QUOTE(Timemaster @ Oct 11 2010, 22:55 ) *
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα (εξωαγωνιστικό)
ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Αμαρουσίου και προκριθήκαμε στους 4 του κυπέλλου ελπίζοντας να κάνει το ίδιο και η Ρόδος.

Δυστυχώς το Μαρούσι δε προλαβαίνει να κατεβάσει ομάδα και επειδή είναι ποιο σημαντικός ο Ολυμπιακός (μετέφερε το παιχνίδι μεσοβδόμαδα) δε μπορεί το παιχνίδι να μεταφερθεί άλλη μέρα.

Είναι ντροπή για το Ελληνικό μπάσκετ να προκρίνεται ομάδα στους 4 του κυπέλλου άνευ αγώνα...
καλύτερα να παίζαμε όπως στο παρελθόν και ας χάναμε.


αυτο δειχνει και το σημειο που εχει φτασει το ελληνικο μπασκετ...και δε το λεω αφ'υψηλου...και εμεις εχουμε προβληματα,και καποτε ημασταν στη θεση του αμαρουσιου...τοτε που οι παιχτες δε κατεβηκαν να αγωνιστουν στο ευρωπαικο παιχνιδι μας γιατι ηταν απληρωτοι...καποιος θα ελεγε οτι εκλεισε ο κυκλος με αυτο το συμβαν,αλλα δυστυχως απλα επαναλαμβανεται η ιστορια...ο κυκλος της απαξιωσης δε λεει να κλεισει...
Vas
QUOTE(gallistis @ Oct 12 2010, 18:57 ) *
αυτο δειχνει και το σημειο που εχει φτασει το ελληνικο μπασκετ...και δε το λεω αφ'υψηλου...και εμεις εχουμε προβληματα,και καποτε ημασταν στη θεση του αμαρουσιου...τοτε που οι παιχτες δε κατεβηκαν να αγωνιστουν στο ευρωπαικο παιχνιδι μας γιατι ηταν απληρωτοι...καποιος θα ελεγε οτι εκλεισε ο κυκλος με αυτο το συμβαν,αλλα δυστυχως απλα επαναλαμβανεται η ιστορια...ο κυκλος της απαξιωσης δε λεει να κλεισει...



αν εξαιρέσεις Παο-ΟΣΦΠ, έχω την εντύπωση ότι όλες οι ομάδες κάποια στιγμή δεν κατέβασαν ομάδα.... όπως πέρσυ η ΑΕΚ, φέτος ο Ηρακλής.... Κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ...
Ακουγα στο ράδιο ότι πρότειναν το βόλει να ξαναγίνει ερασιτεχνικό.... δεν μου φαίνεται πολύ μακρινό και για το μπάσκετ....
kolimvitis
Χαιρεται. Ποιος φερνει τους αμερικανους στον ΑΡΗ ?Τους φερνουν για να τους διωξουν?Αυτη τη δουλεια θα κανουμε καθε χρονο κ.Δαμιανιδη & κ.Ντρουγκερ?Ο Πιρς για εμενα ειναι εξευρωπαισμενος αμερικανος & δεν πρεπει να φυγει.Καλα για τον Ντανστον δε το συζητω..Ελπιζω ο Ντρουγκερ να μην βγει Ματσον..

*Ποτε θα ερθει ενας ψηλος?
*Ο Δαμιανιδης ενω συμαζεψε τα χρεη και τους φανατικους(κερκιδα) θα βρει ποτε χορηγους-επενδυτες ή θα ξεπουληθει ο Λινος οπως και ο Παπανικολαου?


(ο Γκαλης δεν θα ξαναπαιξει για να ερθει το πρωταθλημα, ομως δεν μπορει ο ΑΡΗΣ να βγαινει τριτος αρα να παιζει και Ευρωλιγκα αλλα και να γινει ενα φυτωριο παραγωγης παικτων αλα Παρτιζαν?)
HLR CENATION
Ο Τακερ παντως μεγαλη παιχτουρα...Ειδικα στο ενας με ενα τους παιρναει σαν σταματημενους...

Ο Χατζηβρεττας σημερα εβαλε τα μεγαλα σουτ αλλα βγαζει ματο οτι ο Αρης θελει 5αρι που να μπορει να ποσταρει κ να εχει σιγουρο ριμπαουντ.
Weekendman
Σαν σχόλιο έχω να κάνω ότι καμιά φορά ο Άρης μοιάζει να παίζει σαν να είναι στο Ποσειδώνειο με την μη οργανωμένη μορφή επίθεσης του...(όχι ότι βλέπουμε κανένα φοβερό μπάσκετ απο τις άλλες ομάδες της θέσης 3 και κάτω)

Timemaster
επιτέλους!!!!

τέλος με Ντικούδη!

βέβαια δε μας είπαν πόσα πήραν.
smiley.gif

Timemaster
Η ΚΑΕ Άρης αποφάσισε όπως διαβάζω να σταματήσει να αναζητάει παίχτες για να αντικαταστήσει τους Πιρς και Ντάνσον και θα συνεχίσει με το υπάρχον ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος!
Ενώ αναμένετε την ερχόμενη εβδομάδα να λήξει και το θέμα του Σκορδίλη ή με το να παίξει ή με το να πάει δανικός (στην δεύτερη περίπτωση θα πάρουμε κοινωνικό σέντερ)

Οι λόγοι όπως φαίνεται είναι πρώτον οικονομικοί και δεύτερον πως ομάδα που νικάει δεν αλλάζει!
Βέβαια για το δεύτερο διαφωνώ μιας και οι νίκες ήταν κάπως περίεργες και καθόλου αντιπροσωπευτικές των ικανοτήτων της ομάδος.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.