Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
a bullet for your head
QUOTE(Germany96 @ Jan 14 2010, 03:12 ) *
Ειναι "καπως" η αποφαση του Κατσικαρη να φυγει, ειδικα μετα την αποπομπη του Dixon, αλλα ειναι μιας μορφης οικογενειακο προβλημα να βρισκεται η οικογενεια σου στην αλλη ακρη της Μεσογειου (κατι που ηξερε ομως οταν υπεγραφε στον Αρη). Για να τον αφησε να φυγει ετσι απλα η διοικηση του Αρη, υποθετω πως και τα λεφτα του συμβολαιου του επαιξαν εναν ρολο στο "διαζυγιο".

5 ποστ παραπανω εγραψα οτι αυτο που εγω εισπρατω ειναι οτι ηρθε..για να φυγει...& το μονο που ισως θα τον κραταγε, θα ηταν αν ο Αρης ''με το καλημερα'',εδειχνε ανταγωνιστικος & ικανος ισως για υπερβασεις..

Germany96
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 14 2010, 03:22 ) *
ηρθε..για να φυγει...& το μονο που ισως θα τον κραταγε, θα ηταν αν ο Αρης ''με το καλημερα'',εδειχνε ανταγωνιστικος & ικανος ισως για υπερβασεις..

Δυσκολο να αλλαζε ετσι αποτομα εικονα ο Αρης, αν οντως ετσι το σκεφτηκε ειναι μειωτικη για τον Αρη η συμπεριφορα του και καλυτερα να καθοταν στην Ισπανια για διακοπες μεχρι να αδειαζε καποια θεση προπονητη εκει. Δεν ξερω, ισως να ειναι και ετσι, αλλα αν δεν υπηρχαν και τιποτα αλλου ειδους θεματα με την διοικηση του Αρη δεν τιμα τον χαρακτηρα του αυτη του η αποφαση.
EXPLOITED ARIS
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα δηλωσει στην press conference...
Εγω αυτο που εισπραττω παντως απο την πλευρα του ειναι οτι μας παρατησε στεγνα.
Κ πως ΚΑΙ αυτος μονο παχια λογια ηταν τελικα...


Τι συμπερασματα βγαζετε;Ειλικρινα.ΑΝ αληθευει κιολας γιατι κ ο Δαμιανιδης μπορει με τη σειρα τουν να θελει να τον "μειωσει" αν μας πουλησε οντως...
http://www.superbasket.gr/?c=133&a=120389
chinaski
XAXAAXAXAXAXAXAXA. Ευγε ευγε, να χαρω εγω επαγγελματισμο. Αυτο περιμενε δηλαδι, να ερθει μια προσφορα απο Ισπανια και να φυγω "Ξερεις ειναι το γκυναικα εκκει και το παιδι " . Πριν υπογραψει που ητανε?????????????? Ε οχι ρε παιδια, δεν το ανεχομαι. Αλλα δεν θελω να πω αλλα, ασ περιμενουμε να δουμε τη θα πει στην συνεντευξη.



Ωραιος και ο προεδρος τον καλυβει. Ηθελε να παραιτηθει μετα την ηττα απο τον Παννεληνιο. Lets rephrase " Ηθελε να παραιτηθει, πριν ακουστει η προσφορα που ειχε απο την Μπιλμπαο και γινει φως φαναρι το πραμα" .

Ειμαι πολυ απογοητευμενος. Κανει αλλαγες μια εβδομαδα πριν για να ρολαρει την ομαδα στα πιστευω του ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.
ablade
Δεν ξέρω τι να πω? Πριν απο λίγες μέρες έγραφα "να αφήσουμε τον Κατσικάρη να δουλέψει και να στηρίξουμε έναν προπονητη που μπορεί να χτίσει ομάδα για πολλά χρόνια". Και ξαφνικά ....!!!!!
Πραγματικά περιμένω με μεγάλη απορία τι θα πει στην συνέντευξη. Αν δεν συμβαίνει κάτι με την διοίκηση (που θα πρέπει να το πει) το θεωρώ εντελώς αντιεπαγγελματικό. Γιατί θεωρώ ότι στηρίχθηκε όσο κανένας και πολλοί αποθέσαμε τις ελπίδες μας για εναν σταθερό προπονητη που θα χτίσει ομάδα για χρόνια. Έχω απογοητευθεί τελείως.... αλλα ας μην πω άλλα μέχρι την συνέντευξη!!!
kostas71
Βγήκα χθές το βράδυ και έγραψα οτι τα λόγια που ακούγονται για τον Κατσικάρη,είναι εκ του πονηρού!Και έρχεται αυτός ο ίδιος, που εμείς ,ο λαός του ΄Αρη τον στηρίξαμε στις κακές και στις καλές εμφανίσεις,στις κακές και στις καλές επιλογές,να μας 'προδώσει'για λίγα χρήματα παραπάνω και να πάει στην Ισπανία.Η πλήρης απογοήτευση.Παραθέτω ένα κείμενο ένος φίλου άγνωστου σε μένα με το όνομα Παναγιώτης από gazzetta.gr

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/6497...%81%CE%B7%CF%82


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...!!!!! δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο... 3ος προπονητής σε 10 αγωνιστικές..??? Όταν κάνεις αλλαγές στην ομάδα δείχνει κάποιο πλάνο και στόχους κι όχι στην 1η ευκαιρία να την κοπανήσεις.. Μπορεί να έχει την οικογένεια του στη ισπανία αλλά δεν μου λέει τίποτα αυτό... Ας μην ερχόταν καθόλου αφού φάνηκε ότι τελικά ο στόχος του ήταν να επιστρέψει πάλι εκεί... Πάει σε ομάδα που παλεύει να μείνει κατηγορία... Ίσως βιάζομαι να κρίνω αλλά έδειξε ότι είναι πολύ λίγος κι αναξιόπιστος και πανω απ' όλα δεν σεβάστηκε την ομάδα μας και τη στήριξη που είχε... του δείξαμε εμπιστοσύνη, δεν είπε κανείς κουβέντα για τις επιλογές που έκανε και τον στηρίξαμε και τώρα την έκανε... πολύ επαγγελματικό όλο αυτό... Άιντε μη πω τίποτα άλλο τώρα...


Όλα τα σχόλια είναι στο ίδιο στύλ.Θα περιμένω να ακούσω τις δηλώσεις του Καστικάρη την Παρασκευή το μεσημέρι αλλά νομίζω οτι όταν κάνεις κάποιες επιλογές ,καλές ή κακές ,τις στηρίζεις! .
Δεν νομίζω οτι η περίπτωση Καζλάουσκας θα τελεσφορίσει διότι υπάρχει η δέσμευση με την ομοσπονδία.Θα μου πείτε και ο Γιαννάκης ήταν στον Ολυμπιακό και στην Εθνική και τώρα ο Σφαιρόπουλος .Θα δούμε διότι παίζει και το οικονομικό.Υπάρχουν και οι επιλογές Σάκοτα-ο οποίος μου αρέσει-, και Αγγέλου.Ελεύθερος είναι και Φλεβαράκης αλλά δεν νομίζω να παίζει αυτή η επιλογή.
xristos_metal
Σιγουρα ο Κατσικαρης πεφτει πολυ στα ματια μας με αυτη τη κινηση. Διαλεξε να φυγει αλλα εγω τον καταλαβαινω. Στην Ισπανια θα αντιμετωπισει καλυτερες συνθηκες και αν ειμουν στη θεση του θα εκανα το ιδιο. Ειναι μεγαλη προκληση και για μενα καλα εκανε. Στον Αρη δε ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να τραβηξει ως προπονητης. Φαινονταν να μην εχει και πολυ ορεξη. Ας παει να δουλεψει σε ενα περιβαλλον που γουσταρει και νιωθει καλα.

Υ.Γ Κατι παρομοιο ειχε γινει και με Σουμποτιτς αν θυμαμαι καλα που μας αφησε για τον Παναθηναικο.

Θα ειναι λαθος να κατηγορηθει ο Κατσικαρης. Τα λαθη εγιναν το καλοκαιρι και για ολα φταιει αυτο.
Vas
QUOTE(xristos_metal @ Jan 14 2010, 11:17 ) *
Σιγουρα ο Κατσικαρης πεφτει πολυ στα ματια μας με αυτη τη κινηση. Διαλεξε να φυγει αλλα εγω τον καταλαβαινω. Στην Ισπανια θα αντιμετωπισει καλυτερες συνθηκες και αν ειμουν στη θεση του θα εκανα το ιδιο. Ειναι μεγαλη προκληση και για μενα καλα εκανε. Στον Αρη δε ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να τραβηξει ως προπονητης. Φαινονταν να μην εχει και πολυ ορεξη. Ας παει να δουλεψει σε ενα περιβαλλον που γουσταρει και νιωθει καλα.

Υ.Γ Κατι παρομοιο ειχε γινει και με Σουμποτιτς αν θυμαμαι καλα που μας αφησε για τον Παναθηναικο.

Θα ειναι λαθος να κατηγορηθει ο Κατσικαρης. Τα λαθη εγιναν το καλοκαιρι και για ολα φταιει αυτο.



Το θέμα είναι ότι έχει χαθεί ο σεβασμός στην ομάδα, στον κόσμο, αλλά και στην Ιστορία του Αρη!

Θα έφευγε ποτέ κάποιος προπονητής από τον Παο/Οσφπ για να πάει κάπου αλλού στην μέση της περιόδου;; Ακόμα και από τον Μαρούσι ή τον Πανελλήνιο δύσκολα (έως απίθανο) να έφευγαν οι Μπαρτζώκας/Ζούρος!! Και στο κάτω κάτω, ας καθόταν άλλους 4 μήνες και τον Μαιο ας γύρναγε Ισπανία…

Και στην τελική, στην προτελευταία ομάδα της Ισπανίας πήγε… ήμαρτον δηλαδή. Πόσα παραπάνω θα του δώσουν;
ablade
QUOTE(xristos_metal @ Jan 14 2010, 11:17 ) *
Θα ειναι λαθος να κατηγορηθει ο Κατσικαρης. Τα λαθη εγιναν το καλοκαιρι και για ολα φταιει αυτο.


Και ποιος πρέπει να κατηγορηθεί ρε Χρίστο? Δεν στηρίχθηκε? Δεν έκανε τις αλλαγές που ήθελε? Δεν ήξερε απο πριν ότι η οικογένεια του είναι στην Ισπανία? Και στην τελική, ας την έφερνε εδώ αν δεν μπορεί μακριά της. Αυτό είναι επαγγελματισμός. Τεσπά ... τα υπόλοιπα μετά την συνέντευξη!!!
xristos_metal
Δεν ειπα οτι ηταν επαγγελματικο, αντιθετα μαλιστα. Τι να κανουμε ομως. Προσωπικα δε πιστευω οτι ο Κατσικαρης θα μπορουσε να κανει κατι στην ομαδα. Δε μπορω να σκαω τωρα για τον Κατσικαρη. Ενας προπονητης ειναι που ηρθε και δεν εδειξε και τιποτα σπουδαιο. Δε γινεται να μου φταιει για την φετινη χρονια ο Κατσικαρης. Ας τραβηξουν το ζορι εκει στη διοικηση που δε ξερουμε τι ορους ειχε και το συμβολαιο του. Δυο συνεχομενες χρονιες χασαμε την ευκαιρια μεσα απο τα χερια μας να κανουμε κατι καλυτερο σαν ομαδα και την πεταξαμε. Φετος μας εδωσαν και τριτη ευκαιρια και την χασαμε και αυτη. Δηλαδη τωρα ο Κατσικαρης μου φταιει για την ανοργανωσια και την μιζερια μας?

Ποιος σεβασμος προς το σωματειο. Εμεις οι φιλοι της ομαδας δλδ τι σεβασμο δειξαμε τη δευτερη χρονια στην Ευρωλιγκα? 500 ατομα με την Ταου?
rchos
για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα πρεπει να περιμενουμε την συνεντευξη τυπου.αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος πως οσα θα πει θα αλλαξουν την κατασταση.παντως ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλα θα κανει να πει ολη την αληθεια μηπως το εκτιμησει κανεις αυτο.παντωςμε τα οσα φαινονται να ισχυουν ηταν οντως κινηση unfair αυτη του φωτη και εκτος των αλλων κλεινει και διαφορες πορτες ετσι.


το οτι η κινηση ειναι unfair (αν ισχυουν τελικα τα οσα φανταζομαστε) δεν εχει να κανει με το ποια ομαδα θα παει.ειτε στην προτελευταια μπιλμπαο ειτε στην τεταρτη βαλενθια να ξαναγυριζε ενα και το αυτο θα ηταν για μενα.

τωρα καποιοι κανετε και πολυ μεγαλο λαθος με την μπιλμπαο.αυτο το ειναι προτελευταια και γιατι να παει στην προτελευταια της ισπανιας αντι του αρη ειναι απιστευτα παραπλανητικο.σαν επιλογη καριερας ειναι πολυ καλυτερη και με πολυ μεγαλυτερες προοπτικες απο το να μεινει στον αρη.αυτη η ομαδα πρωτον παιζει στην μεγαλυτερη πολη της χωρας των βασκων σε ενα ολοκαινουριο και υπερσυγχρονο γηπεδο 10000+ θεσεων(απο φετος) το οποιο φετος θα φιλοξενησει και το φαιναλ 8 του κυπελλου με μεσο ορο 8000 θεατων σε καθε αγωνα.ειναι αυτη τη στιγμη η πιο underachieving(που λενε και στο χωριο μου) ομαδα της ACB λιγκας.εχει μπατζετ 9 μιλιονια ευρα ποσο που ο αρης και οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα περαν των 2 βλεπουν μονο με κυαλια.προσφατα πηρε τον ερβελ απο την ρεαλ και ψαχνει και για αλλες προσθηκες.ο κατσικαρης εχει να καταφερει κατι σχετικα απλο.να περασει μια ομαδα για να μην πεσει κατηγορια.αν το κανει θα τελειωσει τη χρονια σαν πρωτος μαγκας στην ισπανια και θα εχει ενα πολυ μεγαλο μπατζετ να διαχειρηστει για την επομενη χρονια.η μπιλμπαο τα 2 τελευταια χρονια ηταν στην οχταδα και στα πλευ οφ αλλωστε το μπατζετ της ειναι τετοιου επιπεδου.απο φετος παιζοντας σε διπλασιο γηπεδο απο το παλιο μπορει να ανεβασει ακομη πιο πολυ το κοστος της ομαδας.για μενα αν καταφερει και της σωσει θα μιλαμε για πολυ καλη κινηση ατομικα στην πορεια του για προπονητης αφου εχει τα φοντα εκει να καταφερει αρκετα πραγματα.μην ξεχναμε οτι παιζει και στο γιουροκαπ και γιατι να μην το κυνηγησει δηλαδη?
πιστευω δηλαδη οτι για την καριερα του ηταν πολυ καλη κινηση αυτη που κανει αλλα για να το κανει αυτο φερεται ασχημα στην ελλαδα και αυτο δεν ειναι καλο.
Timemaster
Υπέροχη χρονιά με τέλειο προγραμματισμό!
icon_drunk.gif

3 προπονητές μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες!
και άπειρες αλλαγές παιχτών...
και φυσικά η ομάδα να παραπαίει!

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:
α. Όταν υπέγραψαν το συμβόλαιο ο Κατσικάρης είχε βάλει όρο πως θα φύγει εφόσον του έρθει κάποια καλή προσφορά από την Ισπανία ή μήπως είχε bay out; Διαφορετικά γιατί να τον αφήσει η διοίκηση να φύγει με μια απλή παραίτηση στη μέση της χρονιάς όταν ξέρουμε πως θα έχει πολλά διαφυγόντα κέρδη από αυτή την υπόθεση;

β. Η παραίτηση του Κατσικάρη έγινε λόγο του χάους που επικρατεί στην ομάδα του Άρη, λόγο της πρότασης της Μπιλμπάο ή της οικογενειακής του κατάστασης; Αν έγινε εξαιτίας της γυναίκας του δε θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν υπογράψει συμβόλαιο; Αν ήταν εξαιτίας της προσφοράς της Μπιλμπάο δε θα έπρεπε να δώσει αποζημίωση στον Άρη; Αν ήταν εξαιτίας ασυμφωνίας με την διοίκηση στο τομέα των μεταγραφών ή σε θέματα οικονομικής φύσεως δε θα έπρεπε να ανακοινωθεί;

γ. Το παιχνίδι με την Χάποελ που είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση είναι ποιο κρίσιμο από αυτό της άλλης εβδομάδος με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο;

Εκτός από το ενδεχόμενο όπου άλλα ζήτησε από την διοίκηση και άλλα πήρε και για αυτό παρατήθηκε κάτι για το οποίο θα πρέπει να το δηλώσει άμεσα... η στάση του είναι αντιεπαγγελματική και θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδος στο υπόλοιπο της χρονιάς...
Μιας και ένα μέρος των μεταγραφών και του στησίματος της ομάδος πλέον είναι δικά του και σίγουρα ο νέος προπονητής δε θα έχει καθόλου χρόνο να τα διορθώσει!

Η άποψη μου είναι να πουλήσουμε ή να λύσουμε με συμβιβασμό τα συμβόλαια των παιχτών που μας είναι βάρος και που δε τους χρειαζόμαστε στο νέο έτος...κρατώντας μόνο μερικούς παίχτες κομβικής σημασίας και τους νεαρούς...
και να προσλάβουμε υπηρεσιακό προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν!
Τουλάχιστον έτσι θα μειώσουμε την οικονομική ζημία της ομάδος για αυτή την χρονιά και δε θα χρειαστεί να πουλήσουμε πάλι κανένα ταλέντο το Καλοκαίρι!

Όποιος και να έρθει τώρα πάντως σαν προπονητής για εμένα το ένα και αυτό είναι μιας και η χρονιά έχει χαθεί!
rolleyes.gif



chinaski
Αν βαλουμε και λιγο conspiracy theory στην ολη υποθεση αρχιζει και μου βρωμαει πολυ.

Πρωτη επιλογη ο Κατσικαρης λοιπον Κυριοι για την Μπιλμπαο. Μαλιστα, πρωτη επιλογη προπονητης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ειδη συμβολαιο. Αυτο εμενα μου κανει οτι ο μανατζερ του κυριου ειχε διαρευσει τις προθεσεις του στα Ισπανικα στεκια.

Πολυ γλειψιμο στα τελευταια παιχνιδια απο τον Κατσικαρη στον λαο του Αρη και στην Ιστορια και τους απογοητευουμε και αξιζουν κατι καλυτερο. Σαν πολυ πατροναρισμα μου μυριζετε για το τι θα επακολουθουσε.

Αναμενω με μεγαλη αγωνια την συνεντευξη.
kseplenhs
όταν το έμαθα έμεινα λίγο έτσι..... wacko.gif

η πλάκα είναι πως την έκανε χρονικά μετά απο ένα περίεργο δημοψήφισμα των οπαδών μιας ισπανικής ομάδας(μπορεί να είναι και η μπιλμπάο) που έβαζε τον κατσικάρη πρώτο σε προτιμήσεις για προπονητή απέναντι σε μπλατ,ερνάντεθ,φιλ τζάκσον,ομπράντοβιτς...ξέρω γω διάφορα τέτοια αστεία... icon_drunk.gif

εγώ διαφωνώ με τον μπουλετ που είπε πως είδε τον άρη σαν σκαλοπάτι.κανονική αρπαχτή έκανε.ήταν αρκετό καιρό άνεργος και είπε να πάρει 2-3 μηνιάτικα και βλέπουμε.
αν τον έβλεπε σαν σκαλοπάτι τότε έπρεπε να τον ανεβάσει πρώτα ένα επίπεδο.αλλά όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά αδυνατώ να πιστεψω αν θα το κατάφερνε και ποτέ(βάσει των όσων έχω δεί)...

και στην τελική ποιός είναι ο κατσικάρης?εγώ ποτέ δεν την κατάλαβα τόση προβολή απο που πηγάζει(και πριν παει στον άρη)...
xristos_metal
Σωστος ο rchos. Ωραια ολα αυτα για την Μπιλμπαο.

Το υλικο της ομαδας ειναι πολυ καλο. Για τον Ματσον δλδ τι να πουμε, για τα παλτα που μας εχει κουβαλησει κατα καιρους?

Υ>Γ Φερτε τον Ματσον ρε να τρελαθουμε χαχαχαχαχα 71.gif icon_joy.gif icon_drunk.gif
Hakeem Olajuwon
QUOTE
η πλάκα είναι πως την έκανε χρονικά μετά απο ένα περίεργο δημοψήφισμα των οπαδών μιας ισπανικής ομάδας(μπορεί να είναι και η μπιλμπάο) που έβαζε τον κατσικάρη πρώτο σε προτιμήσεις για προπονητή απέναντι σε μπλατ,ερνάντεθ,φιλ τζάκσον,ομπράντοβιτς...ξέρω γω διάφορα τέτοια αστεία


Nαι δημοψηφισμα των οπαδων της μπιλμπαο ηταν ειναι 2 σελιδες πιο πριν. rolleyes.gif
Κακως ομως το χαρακτηριζεις περιεργο ο κατσικαρης χαιρει πολυ μεγαλης εκτιμησης στην ισπανια και σαν προπονητης και σαν ανθρωπος.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο κατσικαρης ηταν πρωτη επιλογη ενω ο μαλκοβιτς δευτερη απο την μπιλμπαο.
Στην ελλαδα υπαρχει η αντιθετη αποψη και για τον προπονητη αλλα και για τον ανθρωπο.

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι αντιεπαγγελματικο αυτο που εκανε.Ο βγενοπουλος πηρε στελεχη της aegean προσφεροντας υψηλοτερους μισθους για να ερθουν στην ολυμπιακη και υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα.Δεν ακουσα κανενα να λεει οτι ηταν αντιεπαγγελματικα τα στελεχη που εφυγαν αλλωστε αυτο σημαινει ελευθερη αγορα.Το προβλημα βρισκεται αλλου
οτι ο κατσικαρης δειχνει να μην αντεχει την πιεση μιας μεγαλης ομαδας και αυτο δειχνει προπονητη που μπορει να φτασει μεχρι ενα επιπεδο..

EXPLOITED ARIS
http://www.metrosport.gr/katsikaris-prosop...n-stin-paretisi

Η συνεντευξη του Κατσικαρη.
Εγω προσωπικα δεν περιμενα να πει κατι διαφορετικο.
Ειλικρινα δεν τον λυπαμαι γιατι του παραδοθηκε η ομαδα εν λευκω κ αυτος την αφησε στεγνα.
Οπως ελεγε για τους παικτες "ειναι επαγγελματιες,δεν ειναι μικρα παιδια"
Αυτος τελικα ειναι;
pivot
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 14 2010, 14:31 ) *
http://www.metrosport.gr/katsikaris-prosop...n-stin-paretisi

Η συνεντευξη του Κατσικαρη.
Εγω προσωπικα δεν περιμενα να πει κατι διαφορετικο.
Ειλικρινα δεν τον λυπαμαι γιατι του παραδοθηκε η ομαδα εν λευκω κ αυτος την αφησε στεγνα.
Οπως ελεγε για τους παικτες "ειναι επαγγελματιες,δεν ειναι μικρα παιδια"
Αυτος τελικα ειναι;



Το συμπέρασμα από την συνέντευξη είναι "... απέτυχα δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο και τα παρατάω και φεύγω..."


.
colonel gomelsky
Δεν θα σχολιάσω τη συνέντευξη γιατί δεν προσφέρει κάτι καινούριο. Όλοι αυτά δεν περιμέναμε να πει;

Τώρα ο Άρης έδωσε στον Κατσικάρη:

α) Ένα πολύ καλό συμβόλαιο
β) Την ευκαιρία να εργαστεί σε μια ιστορική ομάδα με καυτή έδρα
γ) Τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ. Αν εξαιρέσουμε το Σέκουλιτς, πόσον καιρό είχε να φέρει Σέρβους ο Άρης; Εδώ κολλάει και το παράδειγμα Ντίξον. Τον τελείωσε και πήγε στη Μάλαγα, όχι στους ....Λόντον Τάουερς.
δ) Τη στήριξη των οπαδών μετά την πρωτοφανή 35αρα.

Ο Κατσικάρης τι έδωσε στον Άρη;

Υποσχέσεις για σταθερότητα, πάθος κτλ κτλ...

Κρίμα γιατί τον εκτιμούσα. Αυτό που έκανε ήταν πέρα για πέρα unfair και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
chinaski
Παρωδια....

Ειπε κανεις κατι για οτι εκανε το εκανε απο επαγγελματισμο και σωστα επραξε?

Το γεγονος οτι ΔΕΝ ειπε κατ ουσιαν τιποτα, ειναι ενα ακομα στοιχειο για το ποσο αντιεπαγελματικα σταθηκε . Εκανε την συνεντευξη τυπου απλα για να γινει . Ας το κανουμε να τελειωνουμε παμε Ισπανια και η ζωη συνεχιζεται .

Το "Ήταν συσσωρευμένα κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο και έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου" . Μας καλυψε...

Φερθηκε σαν Π-Ι-Τ-Σ-Ι-Ρ-Ι-Κ-Α-Σ.





kostas71
Εις αύριο τα σπουδαία λοιπόν!Στη συνέντευξη τύπου

΄Ακουσα ότι παίζει και ο Ζντοβτς; Λέτε να είναι αρβύλα;
iceman44
QUOTE(chinaski @ Jan 14 2010, 12:43 ) *
Αν βαλουμε και λιγο conspiracy theory στην ολη υποθεση αρχιζει και μου βρωμαει πολυ.

Πρωτη επιλογη ο Κατσικαρης λοιπον Κυριοι για την Μπιλμπαο. Μαλιστα, πρωτη επιλογη προπονητης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ειδη συμβολαιο. Αυτο εμενα μου κανει οτι ο μανατζερ του κυριου ειχε διαρευσει τις προθεσεις του στα Ισπανικα στεκια.

Πολυ γλειψιμο στα τελευταια παιχνιδια απο τον Κατσικαρη στον λαο του Αρη και στην Ιστορια και τους απογοητευουμε και αξιζουν κατι καλυτερο. Σαν πολυ πατροναρισμα μου μυριζετε για το τι θα επακολουθουσε.

Αναμενω με μεγαλη αγωνια την συνεντευξη.

Το πιο σωστο που εχω διαβασει για την αποχωρηση Κατσικαρη
celtic_pride
Γιατί πιστεύω ότι ο Καζλάουσκας είναι η καλύτερη λύση

1) Ηχηρό όνομα.. (Βλ. σεβασμό απο διαιτητές και πειθαρχία σε παίκτες)
2) Πολύ καλό στυλ μπάσκετ τον ομάδων του (βλ. Ζαλγκίρις, (ακόμα και η Κίνα που τράβαγε και χωρίς Γιαο), και η εθνική...(ΠΟΛΥ καλύτερα από εποχές coach Γιαννάκη)
3) Υπάρχει και ο Πρίφτης στην ομάδα...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(celtic_pride @ Jan 14 2010, 16:25 ) *
Γιατί πιστεύω ότι ο Καζλάουσκας είναι η καλύτερη λύση

1) Ηχηρό όνομα.. (Βλ. σεβασμό απο διαιτητές και πειθαρχία σε παίκτες)
2) Πολύ καλό στυλ μπάσκετ τον ομάδων του (βλ. Ζαλγκίρις, (ακόμα και η Κίνα που τράβαγε και χωρίς Γιαο), και η εθνική...(ΠΟΛΥ καλύτερα από εποχές coach Γιαννάκη)
3) Υπάρχει και ο Πρίφτης στην ομάδα...


Ο Καζλαουσκας ειναι καλυτερος κ απο τον Κατσικαρη.Αυτος ηταν ανεκαθεν η πρωτη επιλογη.
Δε νομιζω να αλλαξε κατι τωρα γιατι απ'οτι θυμαμαι ουτε πριν απο 3 μηνες ηθελε να ερθει.
Μακαρι να θελησει αλλα δεν το βλεπω...
apkat
QUOTE(celtic_pride @ Jan 14 2010, 15:25 ) *
Γιατί πιστεύω ότι ο Καζλάουσκας είναι η καλύτερη λύση2) Πολύ καλό στυλ μπάσκετ τον ομάδων του (βλ. Ζαλγκίρις, (ακόμα και η Κίνα που τράβαγε και χωρίς Γιαο), και η εθνική...(ΠΟΛΥ καλύτερα από εποχές coach Γιαννάκη)


Eπισης ο Ολυμπιακος με ροστερ επιπεδου Αρη πηγε στους 8 της Ευρωλιγκα και εφτασε την Μακαμπι στο τελευταιο σουτ πριν αποκλειστει..Ο Γιονας ειναι φοβερος προπονητης..
EXPLOITED ARIS
QUOTE(kostas71 @ Jan 14 2010, 16:07 ) *
Εις αύριο τα σπουδαία λοιπόν!Στη συνέντευξη τύπου

΄Ακουσα ότι παίζει και ο Ζντοβτς; Λέτε να είναι αρβύλα;



Θα ακουσουμε πολλα ονοματα.Εδω ακουσαμε παλι θεμα Μασεϊ! icon_drunk.gif
http://www.metrosport.gr/kae-aris-kazlaous...to-vathos-masei
Λες κ προσπαθουμε να χρυσωσουμε το χαπι...
EXPLOITED ARIS
http://www.sportnet.gr/report.php?id=211194

Ακριβος ο Γιονας...
kseplenhs
ελπίζω άν ο άρης πάρει τον καζλα,να μην πάει σε καμιά περίεργη έδρα και δεί την φάτσα του να κάνει τον χατζηαβάτη σε τίποτα video wall,επειδή τυγχάνει να είναι και προπονητής της εθνικής παράλληλα... happy.gif
chinaski
Δεν ειμαστε προχωρημενοι βλεπω ομως. Δεν εχουμε στην κορυφη της λιστας προπονητες που εχουν ομαδα ειδη οπως κανουν στην Ισπανια (βλεπε Μπιλμπαο).


http://www.superbasket.gr/?c=253&a=120333
ΚιτρινιΑΡΗΣ
και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας συνεχίζονται>

Γλέπε:Σταρ Τρεκ!!!

This is the Road... to... Technological Breakdown
Hakeem Olajuwon
Kαι ομως ειναι αληθεια http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blatt
Διαβαστε στο τελος 24.gif
a bullet for your head
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jan 14 2010, 17:32 ) *
Kαι ομως ειναι αληθεια http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blatt
Διαβαστε στο τελος 24.gif

Πραγματικα απιστευτο αν αυτο ισχυει...
Hakeem Olajuwon
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 14 2010, 17:37 ) *
Πραγματικα απιστευτο αν αυτο ισχυει...


Τωρα το αφαιρεσαν ειναι γρηγοροι εκει στην wikipedia.
Η καλυτερη εκδοχη (μαλλον απο παοκτση) ηταν
In january 2010 he signed with Aris thessaloniki the jewish team of greece 24.gif 24.gif
a bullet for your head
QUOTE(kseplenhs @ Jan 14 2010, 12:51 ) *
εγώ διαφωνώ με τον μπουλετ που είπε πως είδε τον άρη σαν σκαλοπάτι.κανονική αρπαχτή έκανε.ήταν αρκετό καιρό άνεργος και είπε να πάρει 2-3 μηνιάτικα και βλέπουμε.
αν τον έβλεπε σαν σκαλοπάτι τότε έπρεπε να τον ανεβάσει πρώτα ένα επίπεδο.αλλά όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά αδυνατώ να πιστεψω αν θα το κατάφερνε και ποτέ(βάσει των όσων έχω δεί)...

και στην τελική ποιός είναι ο κατσικάρης?εγώ ποτέ δεν την κατάλαβα τόση προβολή απο που πηγάζει(και πριν παει στον άρη)...

Ουσιαστικα το ιδιο πραγμα λεμε.. rolleyes.gif
Οταν ειπα ''σκαλοπατι'',εννοουσα οτι επειδη ειχε μεινει καμποσο καιρο ''στην απεξω'',& επειδη η 1ου προτεραιοτητα ηταν το Ισπανικο πρωταθλημα,αποδεχτηκε τη προταση του Αρη,απλα για να ξαναγινει ''ενεργος & μεσ'στα πραγματα''...εως οτου του 'ρθει καποια προταση απο Ισπανια πλευρα...
''Αρπαχτη'' ακουγεται..αλλα οχι για τα 2-3 μηνιατικα που λες..
Κατα τα αλλα συμφωνω στο ερωτημα που θετεις στο τελος...

QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jan 14 2010, 17:43 ) *
Τωρα το αφαιρεσαν ειναι γρηγοροι εκει στην wikipedia.
Η καλυτερη εκδοχη (μαλλον απο παοκτση) ηταν
In january 2010 he signed with Aris thessaloniki the jewish team of greece 24.gif 24.gif

Κιολας? rolleyes.gif
Koul
Το ρεπορτάζ του Sentragoal κάνει επίσης αναφορά στον Μπλατ:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...p;pubid=6908048
Εγώ λέω να αναλάβει και το μπάσκετ ο Κούπερ να δούμε άσπρη μέρα...
SteelGandalf
Παρακάτω θα προσπαθήσω, με απλά και λίγα λόγια, να "ερμηνεύσω" τον κύριο Κατσικάρη (σύμφωνα με τα όσα είπε). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα όσα θα πω θα έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα, αφού σκοπός μου δεν είναι να θίξω κανέναν, ούτε και σημαίνει πως αυτά που θα πω, ισχύουν 100%.

"Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής, αλλά είμαι και άνθρωπος. Ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκα σ’ αυτήν την απόφαση ήταν ανθρώπινος, προσωπικός. Ήταν πράγματι μια δύσκολη απόφαση να έρθω στον ΑΡΗ."

Με άλλα λόγια: Χάρη σας έκανα που ήρθα, αλλά είστε μικρή ομάδα, πως να το κάνουμε. Δε μπορείτε να καλύψετε τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες μου ως προπονητή.

"Ξέρετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι το τάιμινγκ. Και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το τάιμινγκ δεν ήταν το καλύτερο γι’ αυτήν την συνεργασία. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο, προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά τελικά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν εκείνος που πιέστηκα περισσότερο. Δεν βρήκα τον τρόπο να εμπνεύσω την ομάδα."

Με άλλα λόγια: Τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου δεν είχα δουλειά και γι' αυτό ήρθα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το συζητούσα καν.

"Μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο ήμουν πάρα πολύ κοντά στην παραίτηση, σχεδόν το είχα αποφασίσει να παραιτηθώ. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν τραγική. Η εικόνα αυτή ήταν απόλυτα δική μου ευθύνη. Η ομάδα είχε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ισραήλ, το οποίο έπρεπε να κοουτσάρω για να κερδίσει ο ΑΡΗΣ την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά μέσα μου είχα ήδη πάρει την απόφαση."

Με άλλα λόγια: Θα έφευγα, ούτως ή άλλως. Απλά περίμενα να έρθει η επίσημη πρόταση από τη Μπιλμπάο, ώστε να "δέσω" το γάιδαρο μου. Τα υπόλοιπα είναι απλές δικαιολογίες.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Δαμιανίδη, έναν αξιόλογο άνθρωπο και μεγάλο παράγοντα, που παλεύει μόνος του για να κρατήσει αυτήν την ομάδα. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε. και το επιτελείο της ομάδας, που παλέψαμε μαζί και προσπαθήσαμε πάντα για το καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΡΗ, που έχει έναν υπέροχο κόσμο και αξίζει να έχει μια πολύ καλή ομάδα, ανάλογη της ιστορίας του."

Με άλλα λόγια: Κύριε Δαμιανίδη και άνθρωποι της ΚΑΕ, δε θα πω τίποτε περισσότερο προς τα έξω. Θα σας εκθειάσω κι εσείς, με τη σειρά σας, δε θα βγάλετε βρώμα, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί. Τα υπόλοιπα που λέω για τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου, είναι τα κλασικά κλισέ.

Σε ερώτηση για το αν η απόφασή του συνδέεται με το ενδιαφέρον την ισπανικής Μπιλμπάο, ο κ. Κατσικάρης τόνισε: "Το ξέρω πως τα δύο αυτά πράγματα μπορούν να συνδεθούν και πως ό, τι και να πω κανείς δεν θα με πιστέψει. Το σημαντικό, όμως, είναι πώς ένιωθα εδώ, τι έκανα στον ΑΡΗ ή τι παραπάνω θα μπορούσα να κάνω. Το θέμα της Μπιλμπάο δημιουργήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας, ουσιαστικά από την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα με τη Χάποελ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άνετα στο ισπανικό πρωτάθλημα ACB, είμαι αποδεκτός εκεί και σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εκεί."

Με άλλα λόγια: Δε μπορώ να σας πείσω για το αντίθετο. Το κράξιμο θα το δεχθώ ούτως ή άλλως, αλλά πολύ που με νοιάζει.

"Η απόφαση που πήρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη και ξέρω ότι το κόστος ήταν πολύ μεγάλο. Από την άλλη, μου είπε η καρδιά να κάνω αυτό που έκανα. Γι’ αυτό είπα ότι υπάρχουν αποφάσεις επαγγελματικές και αποφάσεις ανθρώπινες. Εάν παρέμενα στον ΑΡΗ, αλλά ουσιαστικά ήμουν απών, θα ήταν χειρότερο."

Εξάλλου, σε ερώτηση για τα συναισθήματα που προκαλεί η παραίτησή του στους φιλάθλους του ΑΡΗ, ο κ. Κατσικάρης υπογράμμισε: "Δεν έχω λόγια γι’ αυτόν τον κόσμο, που ξέρω ότι είναι θυμωμένος και είναι εναντίον μου από χθες το βράδυ γι’ αυτήν την απόφασή μου. Αλλά δεν είχα άλλα ψυχικά αποθέματα για να κάνω αυτό που έπρεπε."

Με άλλα λόγια: Μετάνιωσα που ήρθα στον Άρη, αφού κατάλαβα πως δε μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά ευτυχώς ήρθε η Μπιλμπάο για να με "σώσει". Όσο για τον κόσμο, αδιαφορώ. Εγώ να είμαι καλά.

Κύριε Κατσικάρη, σοβαρά σας είχα σε πολύ μεγαλύτερη υπόληψη, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, έχασα πάσα ιδέα. Δεν αναφέρομαι τόσο στις προπονητικές σας ικανότητες, αφού σε αυτές δε μπορώ να σας κρίνω (αφού δεν είμαι προπονητής). Σαν "ανθρώπινη" συμπεριφορά όμως θεωρώ πως είστε απαράδεκτος αφού προδώσατε ολόκληρο το λαό του Άρη μας.

Τη στιγμή που έγραφα αυτά, κατά πως όλα δείχνουν, ο κύριος Ντέιβιντ Μπλατ φάνταζε ως πρώτη επιλογή (αν δεν έχει αποκτηθεί ήδη) για αντικατάσταση του κυρίου Κατσικάρη. Μακάρι διότι πρόκειται για ένα ακόμη "μεγαλύτερο" όνομα για τη θέση του προπονητή στον Άρη μας.

Υ.Γ. Ελπίζω να μη θιγεί κάποιος από τα όσα έγραψα. Προσπάθησα, αν μη τι άλλο, να μη προσβάλλω λεκτικά κανέναν.



Yusaku
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...p;pubid=6908091

να κ το ρεπορταζ που τρέχει.
Μπλατ στον Αρη! smiley.gif
a bullet for your head
Προς τον φιλο SteelGandalf..
''Τη στιγμή που έγραφα αυτά, κατά πως όλα δείχνουν, ο κύριος Ντέιβιντ Μπλατ φάνταζε ως πρώτη επιλογή (αν δεν έχει αποκτηθεί ήδη) για αντικατάσταση του κυρίου Κατσικάρη. Μακάρι διότι πρόκειται για ένα ακόμη "μεγαλύτερο" όνομα για τη θέση του προπονητή στον Άρη μας.''.

O Μπλατ θα ηταν ασυζητητη,η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να υπαρξει...
Ομως..απ τη μια ειναι οπως ειπες μεγαλυτερο ονομα,με μεγαλυτερο κασε & σιγουρα θα θελει μια ομαδα με μεγαλυτερες οικονομικες & αγωνιστικες δυνατοτητες..
Απ την αλλη,ακομη & αν ερθει-ερχοταν,σιγουρα & αυτος δεν θα καθοταν πολυ .. & θα το εβλεπε εντελως βραχυπροθεσμα..
Ισως & λεω ισως..να ηθελε-θελει να ''εμπλακει-ενασχοληθει'' με το Ελληνικο πρωταθλημα,μπας & το φερουν ετσι οι συγκυριες & το καλοκαιρι να υπαρχει κενη θεση στον ΟΣΦΠ..
Timemaster
Το χειρότερο από όλα είναι πως σε λίγο ο ο Δαμιανίδης θα βγει και ο καλός της υπόθεσης!!!
69.gif
Αυτός που έκανε τα πάντα για να πάρει μεγάλο όνομα για προπονητή...
Αυτός που έφερνε και έδιωχνε όποιον παίχτη ήθελε ο κατά καιρούς προπονητής της ομάδος...
Και αυτός που είχε να αντιμετωπίσει Θεούς και Δαίμονες με τους τραυματισμούς κ.λ.π.
rolleyes.gif


Όσο για τον Κατσικάρη και τις δηλώσεις του πιστεύω πως η συμφωνία που έκανε με τον Δαμιανίδη ήταν να έρθει στον Άρη μέχρι να φέρει κάποια προσφορά από Ισπανία...
Βέβαια ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να γίνει τόσο γρήγορα.
Όπως και να έχει και παρόλο που παρατήθηκε πιστεύω πως ο Άρης έβγαλε λεφτά ή με bay out ή με τους μισθούς που δε θα πληρώσει κατόπιν συμφωνίας με τον Κατσικάρη.
Βέβαια έτσι όπως τα κάνανε δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια μιας και την διοίκηση δε την συμφέρει να την βγάλει προς τα έξω!
SteelGandalf
Γι' αυτό φίλε Timemaster ερμήνευσα ως: "εγώ θα σας εκθειάσω κι εσείς δε θα βγάλετε βρώμα". Δεν θα πουν τίποτα δηλαδή για το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Όσο για τον κύριο Δαμιανίδη, απέχει πολύ από το να βγει ο καλός της υπόθεσης. Προς το παρόν, η ομάδα μας μόνο ζημίες έχει υποστεί. Το μέλλον θα δείξει που μπορεί να μας οδηγήσουν όλα αυτά.
Hakeem Olajuwon
Προφορική συμφωνία Άρη - Μπλατ!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συμφώνησε προφορικά με τον Άρη. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, έχοντας αποδεχτεί την πρόταση των κίτρινων και ίσως και αύριο να είναι στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Μπλατ αποφάσισε να πει “ναι” στην πρόταση του Άρη και να επιστρέψει στους πάγκους μετά την θητεία του στη Διναμό Μόσχας. Δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με την θέση του στην Εθνική Ρωσίας, την οποία και θα διατηρήσει, καθώς άλλωστε υπάρχει το Μουντομπάσκετ το καλοκαίρι. Ο Μπλατ εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από τον Άρη στη διάρκεια της ημέρας και η συμφωνία του θα αφορά συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Ο Μπλατ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, του οποίου και είναι προσωπική επιλογή. Ο Μπλατ έχει εκφραστεί στο παρελθόν με κολακευτικά λόγια για τον Άρη και τον κόσμο του, τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για τον σύλλογο και δεν το πολυσκέφτηκε. Αν όλα πάνε καλά, είναι πολύ πιθανό ο Μπλατ να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και να παρουσιαστεί επίσημα από τους κίτρινους.

http://www.superbasket.gr/?c=133&a=120409
EXPLOITED ARIS
Δε λεω,το καλυτερο που θα μπορουσε να μας τυχει αυτην τη στιγμη...
Αλλα σκεφτομαι...παλι αλλαγες,παλι να δεσει η ομαδα...ειμαστε σε σημειο που βρισκουμε τη χημεια μας κ παλι εμεις να ξελαρυγγιαζομαστε-χωρις λογο προφανως...
Μακαρι η ομαδα να βρει επιτελους τη σταθεροτητα που πρεπει,τοσο σταθερη οσο η αγαπη του κοσμου της προς αυτην...

Ο Μπλατ κ εμπειρια εχει κ προσωπα γνωριζει.
Μακαρι να βρουμε το δρομο μας.

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλαγες θα γινουν...
Ελεος φετος icon_drunk.gif icon_drunk.gif
EIMAI ARIANOS
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 14 2010, 19:16 ) *
Ελεος φετος icon_drunk.gif icon_drunk.gif

+++++++
colonel gomelsky
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jan 14 2010, 18:16 ) *
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλαγες θα γινουν...
Ελεος φετος icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Αν κοιτάξει εφικτούς από την εθνική του; Μόνια, Μπίκοφ, Πονγκρασόφ??

Δε νομίζω ότι έχουν απαγορευτικά συμβόλαια. Πιο πολύ πιστεύω ότι θα ταίριαζε ο Μόνια.
xristos_metal
Καθε εμποδιο για καλο που λενε tongue.gif . Μακαρι να ερθει ο Μπλατ. Δε με απασχολει καθολου εαν θα αργησει να στρωσει την ομαδα. Αν μπουμε στα πλειοφ δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι. Εκει κρινονται ολα.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(xristos_metal @ Jan 14 2010, 20:30 ) *
Καθε εμποδιο για καλο που λενε tongue.gif . Μακαρι να ερθει ο Μπλατ. Δε με απασχολει καθολου εαν θα αργησει να στρωσει την ομαδα. Αν μπουμε στα πλειοφ δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι. Εκει κρινονται ολα.


Καθε εμποδιο για καλο...
Καθε εμποδια ομως;;; tongue.gif
Μιλαμε για τρελλη μουντζα φετος...
Τι να πει κ ο καημενος ο Μπαρλος που με αλλον προπονητη τραυματιστηκε και με αλλον θα επανελθει;
Θα εχει παιξει τρεις αγωνες φετος με τρεις διαφορετικους προπονητες στην ιδια χρονια... icon_drunk.gif
SteelGandalf
Ας κλείσει πρώτα, με το καλό, οριστικά ο κύριος Μπλατ και βλέπουμε. Άλλωστε, προλαβαίνουμε (προλαβαίνει) ο Νικόλας να παίξει και για 4ο προπονητή. tongue.gif
15#kostas
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 14 2010, 17:50 ) *
Παρακάτω θα προσπαθήσω, με απλά και λίγα λόγια, να "ερμηνεύσω" τον κύριο Κατσικάρη (σύμφωνα με τα όσα είπε). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα όσα θα πω θα έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα, αφού σκοπός μου δεν είναι να θίξω κανέναν, ούτε και σημαίνει πως αυτά που θα πω, ισχύουν 100%.

"Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής, αλλά είμαι και άνθρωπος. Ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκα σ’ αυτήν την απόφαση ήταν ανθρώπινος, προσωπικός. Ήταν πράγματι μια δύσκολη απόφαση να έρθω στον ΑΡΗ."

Με άλλα λόγια: Χάρη σας έκανα που ήρθα, αλλά είστε μικρή ομάδα, πως να το κάνουμε. Δε μπορείτε να καλύψετε τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες μου ως προπονητή.

"Ξέρετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι το τάιμινγκ. Και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το τάιμινγκ δεν ήταν το καλύτερο γι’ αυτήν την συνεργασία. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο, προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά τελικά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν εκείνος που πιέστηκα περισσότερο. Δεν βρήκα τον τρόπο να εμπνεύσω την ομάδα."

Με άλλα λόγια: Τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου δεν είχα δουλειά και γι' αυτό ήρθα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το συζητούσα καν.

"Μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο ήμουν πάρα πολύ κοντά στην παραίτηση, σχεδόν το είχα αποφασίσει να παραιτηθώ. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν τραγική. Η εικόνα αυτή ήταν απόλυτα δική μου ευθύνη. Η ομάδα είχε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ισραήλ, το οποίο έπρεπε να κοουτσάρω για να κερδίσει ο ΑΡΗΣ την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά μέσα μου είχα ήδη πάρει την απόφαση."

Με άλλα λόγια: Θα έφευγα, ούτως ή άλλως. Απλά περίμενα να έρθει η επίσημη πρόταση από τη Μπιλμπάο, ώστε να "δέσω" το γάιδαρο μου. Τα υπόλοιπα είναι απλές δικαιολογίες.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Δαμιανίδη, έναν αξιόλογο άνθρωπο και μεγάλο παράγοντα, που παλεύει μόνος του για να κρατήσει αυτήν την ομάδα. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε. και το επιτελείο της ομάδας, που παλέψαμε μαζί και προσπαθήσαμε πάντα για το καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΡΗ, που έχει έναν υπέροχο κόσμο και αξίζει να έχει μια πολύ καλή ομάδα, ανάλογη της ιστορίας του."

Με άλλα λόγια: Κύριε Δαμιανίδη και άνθρωποι της ΚΑΕ, δε θα πω τίποτε περισσότερο προς τα έξω. Θα σας εκθειάσω κι εσείς, με τη σειρά σας, δε θα βγάλετε βρώμα, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί. Τα υπόλοιπα που λέω για τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου, είναι τα κλασικά κλισέ.

Σε ερώτηση για το αν η απόφασή του συνδέεται με το ενδιαφέρον την ισπανικής Μπιλμπάο, ο κ. Κατσικάρης τόνισε: "Το ξέρω πως τα δύο αυτά πράγματα μπορούν να συνδεθούν και πως ό, τι και να πω κανείς δεν θα με πιστέψει. Το σημαντικό, όμως, είναι πώς ένιωθα εδώ, τι έκανα στον ΑΡΗ ή τι παραπάνω θα μπορούσα να κάνω. Το θέμα της Μπιλμπάο δημιουργήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας, ουσιαστικά από την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα με τη Χάποελ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άνετα στο ισπανικό πρωτάθλημα ACB, είμαι αποδεκτός εκεί και σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εκεί."

Με άλλα λόγια: Δε μπορώ να σας πείσω για το αντίθετο. Το κράξιμο θα το δεχθώ ούτως ή άλλως, αλλά πολύ που με νοιάζει.

"Η απόφαση που πήρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη και ξέρω ότι το κόστος ήταν πολύ μεγάλο. Από την άλλη, μου είπε η καρδιά να κάνω αυτό που έκανα. Γι’ αυτό είπα ότι υπάρχουν αποφάσεις επαγγελματικές και αποφάσεις ανθρώπινες. Εάν παρέμενα στον ΑΡΗ, αλλά ουσιαστικά ήμουν απών, θα ήταν χειρότερο."

Εξάλλου, σε ερώτηση για τα συναισθήματα που προκαλεί η παραίτησή του στους φιλάθλους του ΑΡΗ, ο κ. Κατσικάρης υπογράμμισε: "Δεν έχω λόγια γι’ αυτόν τον κόσμο, που ξέρω ότι είναι θυμωμένος και είναι εναντίον μου από χθες το βράδυ γι’ αυτήν την απόφασή μου. Αλλά δεν είχα άλλα ψυχικά αποθέματα για να κάνω αυτό που έπρεπε."

Με άλλα λόγια: Μετάνιωσα που ήρθα στον Άρη, αφού κατάλαβα πως δε μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά ευτυχώς ήρθε η Μπιλμπάο για να με "σώσει". Όσο για τον κόσμο, αδιαφορώ. Εγώ να είμαι καλά.

Κύριε Κατσικάρη, σοβαρά σας είχα σε πολύ μεγαλύτερη υπόληψη, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, έχασα πάσα ιδέα. Δεν αναφέρομαι τόσο στις προπονητικές σας ικανότητες, αφού σε αυτές δε μπορώ να σας κρίνω (αφού δεν είμαι προπονητής). Σαν "ανθρώπινη" συμπεριφορά όμως θεωρώ πως είστε απαράδεκτος αφού προδώσατε ολόκληρο το λαό του Άρη μας.

Τη στιγμή που έγραφα αυτά, κατά πως όλα δείχνουν, ο κύριος Ντέιβιντ Μπλατ φάνταζε ως πρώτη επιλογή (αν δεν έχει αποκτηθεί ήδη) για αντικατάσταση του κυρίου Κατσικάρη. Μακάρι διότι πρόκειται για ένα ακόμη "μεγαλύτερο" όνομα για τη θέση του προπονητή στον Άρη μας.

Υ.Γ. Ελπίζω να μη θιγεί κάποιος από τα όσα έγραψα. Προσπάθησα, αν μη τι άλλο, να μη προσβάλλω λεκτικά κανέναν.


Πολύ δακρύβρεχτη φαίνεται να ήταν αυτή η συνέντευξη tongue.gif έτσι όπως την διαβάζεις νομίζεις οτι έχει σπαράξει στο κλάμα rolleyes.gif
SteelGandalf
Στην πραγματική αναφέρεσαι να υποθέσω ε; tongue.gif
15#kostas
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 14 2010, 18:50 ) *
Στην πραγματική αναφέρεσαι να υποθέσω ε; tongue.gif


Ναι.. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.