Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
SteelGandalf
Μοιάζει εξαιρετική η προσθήκη αυτή του Buckner, αλλά ο καθρέπτης των παιχτών είναι το γήπεδο. Ας περιμένουμε να τον δούμε -και τους άλλους- στην πράξη, καθώς και την ολοκλήρωση του ρόστερ, που επίσης διαφαίνεται ως το πιο πλήρες των τελευταίων δεκαετιών!!!
bodiroga10
στο μπασκετ η αγορα λειτουργει για ολες τις ομαδες με το ιδιο τροπο

για να συμφωνησει καποιος παικτης για διετες συμβολαιο πρεπει να περιλαμβανει το συμβολαιο του και buy out ωστε αν κανει εκπληκτικη χρονια να μπορει να παει σε μια ομαδα ευρωλιγκας με καλυτερο συμβολαιο

η μονη περιπτωση ενας παικτης να συμφωνησει για κλειστο διετες ειναι ειτε να του δωσεις τρελα λεφτα(κιμκι,κουμπαν κτλ) ή να εισαι μια απο τις 6-7 πιο δυνατες ομαδες της ευρωλιγκας

ο αρης σωστα παει στην λογικη απ οτι φανταζομαι σε συμβολαια 1+1 με buy out ωστε αν ενας παικτης τραβηξει το ενδιαφερον ομαδων ευρωλιγκας τουλαχιστον να παιρνει ενα οικονομικο ανταλλαγμα φανταζομαι της ταξης περιπου των 100-200χιλ ευρω
SteelGandalf
Eric Buckner

Προβλέπεται να καεί το Nick Galis Hall!!!

Μάλλον θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα ο Jamelle Hagins. Ο Buckner, αν εξαιρέσω το σουτ από μακριά που και λόγω θέσης-ύψους είναι πιο δύσκολο να έχει, μοιάζει με ένα κράμα Hagins-White!!! Τρομερή έκρηξη, εκπληκτική αλτικότητα και με πληθώρα επιλογών στο επιθετικό του ρεπερτόριο!!!
boreios
Καλώς ήρθε λοιπόν και Μπακνερ......περαιτέρω μια δυο παρατηρήσεις ....
Σε καμία περίπτωση κράμα Χαγκινκς Ουαιτ, αφού ειναι δεδομένο οτι δεν εχει σουτ ούτε τα στοιχεία περιφερειακού παίκτη ..πχ τρίπλα .. που είχε ο Οκαρο .
Απο τα λίγα βίντεο που είδαμε ....μάλλον δεν ειναι ο παίκτης με εκπληκτικό επιθετικό ρεπερτόριο ...περισσότερο ότι βγαίνει απο τη φάση παρά δημιουργία δικών του καταστασεων .
Τα παραπάνω ειναι απολύτως λογικά .... Αν δείξει συνέπεια και διάρκεια στο παιχνίδι του δεν θεωρώ οτι οι περσινές επιδόσεις του Χαγκινκς ειναι δύσκολο να ξεπεραστούν .

Εκείνο που εύχομαι πανω απο όλα ειναι τα αμερικανακια μας να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να ειναι σωστοί επαγγελματίες .....κάτι που σε μεγάλο βαθμό το εγγυάται η επιλογή τους απο τον κοουτς .
Και οπως είπαμε ...καθρέπτης το γήπεδο .
tuareg
QUOTE (boreios @ Aug 10 2016, 14:29 ) *
Καλώς ήρθε λοιπόν και Μπακνερ......περαιτέρω μια δυο παρατηρήσεις ....
Σε καμία περίπτωση κράμα Χαγκινκς Ουαιτ, αφού ειναι δεδομένο οτι δεν εχει σουτ ούτε τα στοιχεία περιφερειακού παίκτη ..πχ τρίπλα .. που είχε ο Οκαρο .
Απο τα λίγα βίντεο που είδαμε ....μάλλον δεν ειναι ο παίκτης με εκπληκτικό επιθετικό ρεπερτόριο ...περισσότερο ότι βγαίνει απο τη φάση παρά δημιουργία δικών του καταστασεων .
Τα παραπάνω ειναι απολύτως λογικά .... Αν δείξει συνέπεια και διάρκεια στο παιχνίδι του δεν θεωρώ οτι οι περσινές επιδόσεις του Χαγκινκς ειναι δύσκολο να ξεπεραστούν .

Εκείνο που εύχομαι πανω απο όλα ειναι τα αμερικανακια μας να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να ειναι σωστοί επαγγελματίες .....κάτι που σε μεγάλο βαθμό το εγγυάται η επιλογή τους απο τον κοουτς .
Και οπως είπαμε ...καθρέπτης το γήπεδο .


o ανθρωπος ειναι 5 τι σχεση εχει με το γουαιτ και το βαζεις στη συγκριση?
μη θεωρεις δεδομενο οτι δεν εχει σουτ απο τα 4-5 μετρα κατι κανει.
Ειναι καλος στο παιχνιδι με πλατη ,πολυ καλος στα τελειωματα και οκ περιμενει να του δημιουργησουν τα γκαρ αλλα μπορει και μονος του
RipCity
Στον Gandalf απανταει, μπλοκ τον εχεις; tongue.gif
38aris
Θα φανεί στο γήπεδο.
Έχει στοιχεία που λείπουν από τον Καββαδα (ταχύτητα, άλμα) και αλληλοσυμπληρώνονται.
Δεν είναι ο Howard προ 3ετίας.
Καλός finisher φαινεται κοντά στο καλάθι, απορροφά κραδασμούς, έχει βελτιωθεί στις βολές και λογικά θα είναι περισσότερο συνεπής και ενεργητικός από τον Haggins αμυντικά. Προβληματίζει το γεγονός ότι θα αργήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα (αρχες Σεπτέμβρη) όπως λέγεται, λόγω Κίνας.
Ολοκληρώνεται το παζλ. Αναμονή για τις 2 τελευταίες κινήσεις.
Με 3-4 τι γίνεται άραγε?

Και κάτι ακόμα, είναι ακόμα ανασταλτικός παράγοντας το Champions League?
tuareg
συμφωνα με το προγραμμα προετοιμασιας του Ολυμπιακου παιζουμε φιλικο στο σεφ στις 15/9
pan24
QUOTE (tuareg @ Aug 10 2016, 17:56 ) *
συμφωνα με το προγραμμα προετοιμασιας του Ολυμπιακου παιζουμε φιλικο στο σεφ στις 15/9

Επισης ψηνεται φιλικο με τον προμηθεα εκεινη ή την επομενη εβδομαδα
Το αν θα γινει και σε ποια εδρα θα εξαρτηθει κατα πολυ απο το προγραμμα του κυπελλου που εκεινο τον καιρο θα παιζει ο προμηθεας
boreios
Δηλώνοντας εξ αρχής την απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του κοουτς......θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση ως προς τα τελευταία κομμάτια του ρόστερ .

Νομίζω οτι πρέπει το βάρος και τα χρήματα να πέσουν στη θέση 4 και ενδεχομένως να καλυφθεί και με τη τελευταία θέση Αμερικάνου . Οι ποιοτικοί ψηλοί ειναι αυτοί που δίνουν βάθος και σιγουριά στην ομάδα . Η θέση τρία πέρσι καλύφθηκε λίγο με πελεκάνο και περισσότερο με μουρτο Ζάρα , αν φέτος προσθέσουμε και ένα κοινοτικό έστω και μετρίου βεληνεκούς ( πχ ένα γιούγκοσλαβο ) δεν νομίζω οτι θα έχουμε πρόβλημα . Η περιφέρεια μας φαίνεται να εχει επιλογές με δεδομένο οτι ο τζεκινκις ειναι περισσότερο σουτέρ απο τον Μακνιλ .
Ο Μπακνερ εχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν απο ένα αξιόλογο τεσσάρι . Σαφώς και Οκαρο δεν βρίσκεις κάθε μέρα .....αλλα ξερεις τι ψάχνεις και πας σε οτι μπορείς πιο κοντινό .

Δεν θέλω να επεκτείνω περισσότερο τις σκέψεις μου ... Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρώ οτι κλειδί ειναι το τεσσάρι και εκει πρέπει να γίνει , αν φυσικά ειναι δυνατόν , η όποια υπέρβαση .
tuareg
Γραφτηκαν διαφορα τις προαλλες σχετικα με το θεμα της κριτικης στη διοικηση,τη συμμετοχη στις ευρωπαικες διοργανωσεις κλπ.
Το προβλημα δεν ειναι -οπως νομιζαν ορισμενοι-οτι δε θελουμε να γινεται κριτικη.
Δε θελουμε να γινεται στειρο κραξιμο βασισμενο σε προσκαιρα δεδομενα,κοιτωντας το δεντρο και χανωντας το δασος.
Δε γινεται να ερχεται η καταστροφη επειδη δεν ειχαμε κανει κινηση εως τη τελευταια εβδομαδα του Ιουλιου,ουτε να προβαλλονται αυθαιρετα συμπερασματα βασισμενα σε μονοπλευρες ενημερωσεις σχετικα με τη δυνατοτητα προσεγγισης παικτων.
Η σωστη κριτικη γινεται αφου δεις τη κατασταση διαμορφωμενη και οπως ηρθαν τα πραγματα και καλη ομαδα φτιαχνουμε παιρνοντας παικτες απο το πιο πανω ραφι και το μπατζετ θα ξεπερασει το 1,5 (μη φτασει και 2 δε ξερω) και η αποφαση για συμμετοχη στο τσ.λ αποδεικνυεται σωστη.
Οσο για το θεμα με τις υπεραξιες των περσυνων παικτων που εγινε συζητηση.
Ειδικα για το Μακνηλ δειξαμε οτι το θελαμε και σε 3 προτασεις δεν απαντησε ποτε (μονοετες με 200,ενα συν ενα με 450,δυο συν ενα με 650),ζητωντας χρονο ν αποφασισει.
Ε δε γινοταν να το περιμενουμε αιωνια.
Για το Μπακνερ και η συγκριση με Χαγκινς...ο Χαγκινς πηγε στη Βενετσια με 180 ,ο Αρης θεωρησε -θ αποδειχθει στο γηπεδο αν ηταν σωστο η λαθος-οτι δεν ειχε να δωσει παραπανω ο συγκεκριμενος παικτης στην ομαδα,οποτε αποφασισε να πληρωσει καποιον με μεγαλυτερες προοπτικες πιστευωντας οτι οπως εξελιξε το Χαγκινς που πηρε 90 και του επαιξε για 150 ετσι θα εξελιξει και το μπακνερ που παιρνει 250-300 να του παιξει για 500.


hagi
Καλές κινήσεις γίνονται μέχρι τώρα όπως φαίνεται. Φυσικά θα τους δούμε στο γήπεδο. Για μένα αν βγούνε οι ξένοι όπως πέρσι και τραβήξουν οι Έλληνες που πήραμε τότε πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Πάντως πιο πολύ έχω απορία να δω τους Έλληνες που πήραμε αν θα τραβήξουν παρά τους ξένους που πιστεύω ότι θα είναι καλοί. Να δούμε τώρα και τις δύο προσθήκες που θα είναι σημαντικές και άντε να ξεκινάμε προετοιμασία σιγά σιγά..
SteelGandalf
Ήμουν απολύτως συγκεκριμένος με την φράση που έγραψα περί μίγματος "Hagins-White". Αναφερόμουν στην ταχύτητα και την έκρηξη που φαίνεται να έχει, αλλά και στην αλτικότητα. Τόνισα, επίσης, πως λόγω θέσης είναι αδύνατο να μπορεί να σουτάρει τρίποντα με την ευστοχία του White. Όμως, στον επιθετικό τομέα δείχνει 2 κλάσεις καλύτερος του Hagins, ο οποίος στο επιθετικό παιχνίδι βρίσκεται πολύ χαμηλά, αφού δεν έχει τις κινήσεις, είτε με πλάτη, είτε με πρόσωπο, σε παιχνίδι 5 Vs 5.

Όλα αυτά, εικάζοντας, αφού τον παίχτη δεν τον γνωρίζω, αλλά βλέποντας στιγμιότυπα μέσα από 2-3 videos. Σαφώς και είναι αρκετά επισφαλή, οπότε μπορεί να αποδειχτούν και λανθασμένες οι εικασίες μου, αλλά αυτό ένιωσα και αυτό έγραψα.
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...mpl-o-aris-vids

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-gia-4-ston-ari

Μαρμπλ λοιπόν και μένει μετά το 4 που συμφωνά με το sdna θα ναι ανάμεσα σε Ντραγκίτσεβιτς Ζούμπτσιτς.

Φτιάχνεται πολύ ενδιαφέρουσα ομαδα και φέτος και θεωρητικά ακόμη πιο δυνατή από την περσινή σίγουρα πάντως με μεγαλύτερο ταβάνι.
giannisaris81
Επισημα λοιπον ο Μαρμπλ με μονοετες στον Αρη μας!!
Καλοριζικος ο παιχταρας λογικα και στη θεση 3 η διαφορα μας προς το καλυτερο θα ειναι τεραστια...το ιδιο ισχυει και για τη θεση 5....
Λογικα και στον ασσο θα ειμαστε καλυτεροι αν και θα μας λειψει το σουτ του γουοτερς...ελπιζω οτι σε ολους τους αλλους τομεις ο καμινγκς θα βγει πολυ καλυτερος...γενικα απο θεμα οργανωσης αποτι καταλαβαινω θα βοηθανε και ο τζενκινς και ο μαρμπλ οποτε και σε αυτο το θεμα που ποναγαμε θα ειμαστε πολυ καλυτεροι...
Ερωτηματικα οι θεσεις 2 και 4....
Για τη θεση 2 να καταφερει ο Τζενκινς να μπει στα παπουτσια του Μακνιλ.
Για τη θεση 4 περιμενουμε την τελευταια κινηση...το κερασακι στη τουρτα ελπιζω να ειναι κατι πολυ καλο ετσι ωστε μαζι με τσαιρελη να κανουν ενα καλο διδυμο.Αν ακομα παιζει το ενδεχομενο Βεζενκοφ τοτε θα μιλαμε λογικα για κλασεις πιο δυνατη ομαδα σε σχεση με περσυ.
Γενικα σε 3 τομεις ποναγαμε περσυ....οργανωση-δυναμη στη ρακετα και ριμπαουντ....τους 2 πρωτους τους φτιαξαμε νομιζω ως τωρα....ελπιζω η κινηση στο 4 να φτιαξει και τα ριμπαουντ!!
ranaoutis
Μπορει καποιος να γραψει το ροστερ οπως εχει διαμορφωθει πλεον;

//ελεος με καποιους, μπαινεις να δεις τι κινησεις εχει κανει μια ομαδα και διαβαζεις σεντονια με τις ψαγμενες προτασεις τους, ας φτιαξουν ενα μπλογκ καλυτερα ημαρτον
benchwarmer
QUOTE(giannisaris81 @ Aug 11 2016, 10:52 ) *
Για τη θεση 2 να καταφερει ο Τζενκινς να μπει στα παπουτσια του Μακνιλ.


Νομίζω πως τον "ρόλο" του ΜακΝιλ θα τον αναλάβει ο Μαρμπλ, με τον Τζένκινς να είναι ίσως περισσότερο off-ball.

Σε γενικές γραμμές πάντως μιλάμε για καλές κινήσεις. Σίγουρα βέβαια όταν αλλάζουν τα 8/12 μιας ομάδας μπορεί κάτι να μην κολλήσει καλά, αλλά στα χαρτιά τουλάχιστον γίνεται αναβάθμιση (στα σωστά λογικά πλαίσια που έχει θέσει η διοίκηση του Άρη) από πέρυσι. Και υπάρχει και μία θέση κοινοτικού (εκτός από το 4άρι) που εκ πρώτης όψεως ίσως να μην είναι και 100% απαραίτητη, να δούμε πώς θα αξιοποιηθεί.
tuareg
QUOTE (ranaoutis @ Aug 11 2016, 13:00 ) *
Μπορει καποιος να γραψει το ροστερ οπως εχει διαμορφωθει πλεον;


Καμινγκς-ξανθο-φλιωνης-πουλιανιτης
Τζενκινς-ζαρας-διπλαρος
Μαρμπλ-μουρτος
Χχχχ-τσαιρελης
Μπσκνερ-καββαδας-σιμτσακ-χρηστιδης

Αναμενουμε το 4αρι.
Καποιος απο τους μικρους περιφερειακους θα παει δανεικος
ranaoutis
Εκτο ξενο δε θα παρετε;
Nemesakos
QUOTE (ranaoutis @ Aug 11 2016, 13:10 ) *
Εκτο ξενο δε θα παρετε;



O xxxx θα είναι ο ξένος.. Ήδη γράφτηκαν 2 ονόματα στην προηγούμενη σελίδα ακριβώς...

Εντιτ λάθος μου, θα είναι ο 5ος ξένος ο χχχχ. Οπότε μένει κ μια θέση κενή, για μπάλωμα εντός της σεζόν.
tuareg
αν κατσει του βεζε δε θα παρουμε ουτε πεμπτο αρχικα.
Σε καθε περιπτωση μια θεση κενη θα μεινει,βλεπω να παιρνουμε αμερικανο 3/4αρι στο β γυρο
38aris
QUOTE(ranaoutis @ Aug 11 2016, 13:00 ) *
Μπορει καποιος να γραψει το ροστερ οπως εχει διαμορφωθει πλεον;

//ελεος με καποιους, μπαινεις να δεις τι κινησεις εχει κανει μια ομαδα και διαβαζεις σεντονια με τις ψαγμενες προτασεις τους, ας φτιαξουν ενα μπλογκ καλυτερα ημαρτον


Αυτό
tuareg
Το προγραμμα της προετοιμασιας

Το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΑΡΗ ενόψει της νέας σεζόν (2016-17) ορίστηκε για τις 18 Αυγούστου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Δημήτρη Πριφτη θα γίνει στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:



18/8 Άφιξη των παικτών στην Θεσσαλονίκη
18-19/8 Ιατρικές εξετάσεις
26/8 Αναχώρηση για το Πράβετς (Βουλγαρία)
3/9 Φιλικό με την LUKOIL ACADEMIC στο Πράβετς
4/9 Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη
9/9 Φιλικό με τον Απόλλωνα Π. στο «Nick Galis Hall»
11/9 Φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Nick Galis Hall»
14/9 Αναχώρηση για την Αθήνα
15/9 Φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα
17/9 Τουρνουά Μαυροσκούφεια: ΑΡΗΣ – Gaziantep
21/9 Φιλικό με την Umana Reyer στην Βενετία
24/9 Φιλικό με την Besiktas στο «Nick Galis Hall»
28/9 Φιλικό με την Steaua στο Βουκουρέστι


http://www.arisbc.gr/el/nea/764/to-program...s-proetoimasias
algait
Μόνο εγώ θεωρώ ντροπή τη μη διεξαγωγή του Nick Galis Cup?
gerorge
QUOTE (algait @ Aug 12 2016, 00:11 ) *
Μόνο εγώ θεωρώ ντροπή τη μη διεξαγωγή του Nick Galis Cup?



Ντροπη δεν θα το λεγα αλλα σιγουρα ειναι απο τα κακως κειμενα της διοικησης που πρεπει να διορθωθουν.Δεν ξερω βεβαια τι ρολο επαιξε και ο ο Νικ σε αυτην την περιπτωση που ειναι γνωστος για τις ιδιοτροπιες του αλλα πρεπει να βρεθει η χρυση τομη και να επιστρεψει κοντα στον συλλογο οσο ειναι αυτο δυνατο
algait
Το να έχουν διαφορές δύο άνθρωποι (Νικ - Λασκαρης) το καταλαβαίνω και στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Το να μην διεξάγεται όμως ενας θεσμός που δημιουργήθηκε απο τον ΑΡΗ για να τιμήσει τον μεγαλύτερο αθλητή του, δίνοντας μαλιστα αιγλη στην ομάδα με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων, το θεωρω ντροπή.

Και στην τελική αν ήμουν Λασκαρης και είχα δίκιο, θα το διοργανωνα και θα αφηνα τον ίδιο τον Γκαλη να εκτεθεί σε περίπτωση που δεν παρεβρισκοταν.
tuareg
δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα...
υπαρχει μια διαφωνια που εχει παγωσει τις σχεσεις τους....
μονοπλευρα δε μπορει να κινηθει κανεις.
Ντροπη δεν ειναι,φαουλ ειναι και πρεπει να το διορθωσουν,να κατσουν σ ενα τραπεζι και να τα βρουν
giannisaris81
Ειναι βαρεια λεξη η ντροπη...σιγουρα πρεπει να τα βρουν για το καλο της ομαδας....οτι εχει δημιουργηθει να λυθει....
Γκαλης=Αρης και Αρης=Γκαλης....αυτα πανε μαζι...πρεπει να τα βρουν και αμεσα!!!
boreios
Έμεινε λοιπόν το βασικό τεσσάρι για να κλείσει το ρόστερ... Η ιδανική λύση , φυσικά θα συμφωνήσουμε , πως θα ηταν ο βεζε αλλα επίσης πρέπει να συμφωνήσουμε οτι το σχέδιο δεν προχωράει . Ακούγονται διαφορά ονόματα τα οποία έχουν καλα χαρακτηριστικά αλλα δεν θα μπορούσες να τα θεωρήσεις ιδανικά , αντίθετα θα ηταν ιδανικά για μπακ άπ του βασικού τεσσάριου .
Μακάρι το προπονητικό τιμ να βρει τον κατάλληλο γιατί εγω συνεχίζω να πιστεύω οτι η επιλογή Αμερικάνου ως τέσσερα ηταν πιο ενδεδειγμένη απο την επιλογή τριαριου . Γενικά εκει στο τέσσερα τόσο με τον Τσαιρελη όσο και με τα ονόματα που ακούγονται φοβάμαι οτι θα κριθούν πολλά στην ισορροπία της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε οτι πέρσι η επιλογή ουαιτ τσουπκοβιτς , τουλάχιστον στα χαρτία , έδινε επιλογές στο μακρινό σουτ είτε με το βασικό είτε με το αναπληρωματικό τεσσάρι . Φέτος με δεδομένο οτι ο Τσαιρελης δεν σουτάρει τα πράγματα μπερδεύονται και γίνονται πιο επιτακτικά για το βασικό τεσσάρι .

Όλα φυσικά ειναι ανησυχίες ενός μπασκετική φιλάθλου ... Άλλοι ειναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα και σαφώς και τους εμπιστευόμαστε .
giannisaris81
QUOTE (boreios @ Aug 12 2016, 16:33 ) *
Έμεινε λοιπόν το βασικό τεσσάρι για να κλείσει το ρόστερ... Η ιδανική λύση , φυσικά θα συμφωνήσουμε , πως θα ηταν ο βεζε αλλα επίσης πρέπει να συμφωνήσουμε οτι το σχέδιο δεν προχωράει . Ακούγονται διαφορά ονόματα τα οποία έχουν καλα χαρακτηριστικά αλλα δεν θα μπορούσες να τα θεωρήσεις ιδανικά , αντίθετα θα ηταν ιδανικά για μπακ άπ του βασικού τεσσάριου .
Μακάρι το προπονητικό τιμ να βρει τον κατάλληλο γιατί εγω συνεχίζω να πιστεύω οτι η επιλογή Αμερικάνου ως τέσσερα ηταν πιο ενδεδειγμένη απο την επιλογή τριαριου . Γενικά εκει στο τέσσερα τόσο με τον Τσαιρελη όσο και με τα ονόματα που ακούγονται φοβάμαι οτι θα κριθούν πολλά στην ισορροπία της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε οτι πέρσι η επιλογή ουαιτ τσουπκοβιτς , τουλάχιστον στα χαρτία , έδινε επιλογές στο μακρινό σουτ είτε με το βασικό είτε με το αναπληρωματικό τεσσάρι . Φέτος με δεδομένο οτι ο Τσαιρελης δεν σουτάρει τα πράγματα μπερδεύονται και γίνονται πιο επιτακτικά για το βασικό τεσσάρι .

Όλα φυσικά ειναι ανησυχίες ενός μπασκετική φιλάθλου ... Άλλοι ειναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα και σαφώς και τους εμπιστευόμαστε .


Φιλε καλα ειναι τα ονοματα που ακουγονται....λες οτι θα ηταν καλα για αλλαγη....γιατι π.χ ο πρωτος σκορερ της ανδριατικης λιγκας να ερθει να παιξει αλλαγη σε μας?ειπαμε εχουμε ανεβει αλλα οχι και τοσο...Γενικα ο Σανικιτζε μαρεσει πιο πολυ σαν παικτης....αλλα ειδικα σαν συμοληρωμα του Τσαιρελη ο Ντραγκισεβιτς νομιζω ταιριαζει πιο πολυ...
Να δουμε μηπως γινει το μπαμ με βεζε και μας τρελανει εντελως ο Λασκαρης!!!
tuareg
το οτι πριν δυο χρονια ειχαμε ασημακοπουλο,τσιαρα,μαναλωπουλο στο 4 και τωρα μας ξινιζουν ο ντραγκισεβιτς κι ο σανικιτζε με ξεπερναει
boreios
Σε καμία περίπτωση δεν ξενιστικα ....προβληματισμούς καταθέτω .
Τωρα γιατί επιλέγει κάποιος να συγκριθεί με πρόπερσι αντί με πέρσι ενώ βρίσκεται σε ανοδική πορεία .....επίσης με ξεπερνάει .
Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να ανοίξω καμία στείρα αντιπαράθεση .....ας κάνουμε υπομονή ...εκείνοι που έχουν την ευθύνη σίγουρα θα επιλέξουν με τα σωςτα κριτήρια που ίσως εμάς δεν περνάνε απο το κεφάλι μας .
Καλα τα ονόματα , καλα τα στατιστικά , καλή η προϋπηρεσία .......αλλα κάθε χρονια ειναι διαφορετική και όλα θα φανούν στο γήπεδο .
tuareg
QUOTE (boreios @ Aug 13 2016, 11:17 ) *
Σε καμία περίπτωση δεν ξενιστικα ....προβληματισμούς καταθέτω .
Τωρα γιατί επιλέγει κάποιος να συγκριθεί με πρόπερσι αντί με πέρσι ενώ βρίσκεται σε ανοδική πορεία .....επίσης με ξεπερνάει .
Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να ανοίξω καμία στείρα αντιπαράθεση .....ας κάνουμε υπομονή ...εκείνοι που έχουν την ευθύνη σίγουρα θα επιλέξουν με τα σωςτα κριτήρια που ίσως εμάς δεν περνάνε απο το κεφάλι μας .
Καλα τα ονόματα , καλα τα στατιστικά , καλή η προϋπηρεσία .......αλλα κάθε χρονια ειναι διαφορετική και όλα θα φανούν στο γήπεδο .


και με περσυ να συγκριθεις,πηραν μαρμπλ στο 3 που ειχες πελεκανο,το οτι ισως δε βρηκαν παικτη με τα χαρακτηριστικα του Οκαρο το χεις σκεφτει?
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 13/8/2016)
Αυτούς προσπάθησε να πάρει στην θέση «3» πριν προκύψει η περίπτωση Ντέβιν Μαρμπλ! (photos)

Πριν καταλήξει στην επιλογή του Ντέβιν Μαρμπλ ο Άρης, υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που εξετάστηκαν, άρεσαν και ξεκίνησαν συζητήσεις μαζί τους. Ήταν μια περίοδος μέσα στον Ιούλιο, όταν ακόμα ο Μαρμπλ δεν ήταν διαθέσιμος, γιατί ψαχνόταν ακόμα για ομάδα στο ΝΒΑ. Δύο από τους παίκτες που ήθελαν πολύ οι κίτρινοι κατέληξαν στο ΝΒΑ!

Μικρή σημασία έχει για το παρόν, αλλά έχει μεγάλη σημασία για να αντιληφθεί κανείς τι παίκτες κοιτούσε το τεχνικό τιμ του Άρη και προσπαθούσε να τους αποκτήσει στο σωστό τάιμινγκ, παλεύοντας για το περίφημο “value for money”.

Για την θέση “3” οι κίτρινοι έφτασαν πολύ κοντά στο να καταθέσουν πρόταση τον Τζάρελ Έντι, 25χρονο σμολ φόργουορντ, αυθεντία στο μακρινό σουτ, ο οποίος πέρσι είχε 26 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Γουίζαρντς. Έκανε εξαιρετικό σάμερ λιγκ με την ομάδα της Ουάσινγκτον και εν τέλει πήρε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο (200.000 δολάρια τα “σίγουρα”) και την υπόσχεση ότι θα παραμείνει στους Ουίζαρντς.

Ο δεύτερος παίκτης τον οποίο μελέτησαν πολύ και ξεκίνησαν συζητήσεις με την πλευρά του ήταν ο Αργεντινός, Πατρίτσιο Γκαρίνο, απόφοιτος του πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσινγκτον φέτος, ο οποίος έκανε αρκετά καλό σάμερ λιγκ στο Λας Βέγκας με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά τον “έκλεψαν” οι Σαν Αντόνιο Σπερς και του έδωσαν μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο. Ο Γκαρίνο είναι μέλος της Εθνικής Αργεντινής και παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αμφότεροι ήταν βασικές επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη, δεν προχώρησαν όμως οι υποθέσεις τους λόγω ΝΒΑ, αλλά και πάλι λόγω… ΝΒΑ προέκυψε ο Ντέβιν Μαρμπλ!


QUOTE(www.pressaris.gr - 13/8/2016)
Αγγέλου για Μπάκνερ: «Θα ξεσηκώσει τον κόσμο του Άρη»

Μετά από ενάμισι χρόνο θητείας στον πάγκο του Άρη (2012-13) ο Βαγγέλης Αγγέλου πέρασε τρεισήμισι σεζόν στην Εφές Αναντολού ως βασικός προπονητής για ένα εξάμηνο αρχικά και έπειτα ως βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς μέχρι και το τέλος της περασμένης σεζόν. Ως εκ τούτου γνωρίζει αρκετά καλά τον Έρικ Μπάκνερ, που έπαιξε στην Τουρκία τα τελευταία 4 χρόνια.


Ο 53χρονος κόουτς μίλησε στην Arena Press για τα χαρακτηριστικά του 26χρονου Αμερικανού σέντερ και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» στη νέα σεζόν.

Κόουτς, τι τύπος παίκτη είναι ο Μπάκνερ;

«Είναι εκρηκτικός, πολύ αθλητικός, από τους παίκτες εκείνους που βοηθάνε πάρα πολύ στη ρακέτα. Είναι παίκτης που βοηθάει σε όλες τις φάσεις πάνω από το στεφάνι, δηλαδή θα κόψει τα σουτ, θα κατεβάσει τα ριμπάουντ, θα τελειώσει φάσεις. Παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ, που είναι και το δυνατό του σημείο. Βοηθάει στα σκριν, ξέρει να υποδέχεται την μπάλα και να ολοκληρώνει με πρόσωπο στο καλάθι. Είναι ο παίκτης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το ανοικτό σουτ, γιατί στο πικ εν ρολ αναγκάζει πολλές φορές δύο αμυντικούς να κολλήσουν πάνω του. Είναι ταλαντούχος και πιστεύω πως θα βοηθήσει τον Άρη για τον σκοπό που τον πήρε».

Σε ποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση;

«Το σουτ από μέση απόσταση δεν το συνηθίζει, ούτε τόσο το παιχνίδι με πλάτη. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα του στο παιχνίδι, κυρίως εγκεφαλικά, γιατί στις δύσκολες στιγμές δείχνει κάπως να χάνεται. Χρειάζεται βελτίωση και στις βολές του…».

Ο Άρης πήρε και τον Τζένκινς από την Τουρκ Τέλεκομ. Πως ήταν σαν δίδυμο εκεί;

«Μου αρέσει αυτή η ιδέα δύο παικτών από την ίδια ομάδα. Είναι έξυπνο, γιατί δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος προσαρμογής, τα παιδιά γνωρίζονται πολύ καλά, είναι και οι δύο Αμερικανοί και θα δέσουν γρήγορα με τους υπόλοιπους. Αγωνιστικά αποτέλεσαν καλό ζευγάρι πέρσι, με σωστές συνεργασίες, παίζουν το πικ εν ρολ και ο καθένας θα βοηθήσει στον τομέα του».

Για ποιο λόγο άλλαζε κάθε χρόνο ομάδα στην Τουρκία;

«Δεν άλλαζε για κακό λόγο. Το έκανε γιατί έβρισκε καλύτερα συμβόλαια και το πετύχαινε αυτό γιατί είχε μια καλή εξέλιξη στην Τουρκία αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ξεκίνησε από την Α2 και τώρα πιστεύω πως κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Άρη».

Είναι ο παίκτης που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του Άρη;

«Σίγουρα, είναι θεαματικός, πολύ αλτικός, του αρέσει να καρφώνει δυναμικά και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο του Άρη. Σίγουρα θα λατρέψει την ατμόσφαιρα του Παλέ!».
rahxephon13
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-ntragkitsevits

Ντραγκίτσεβιτς λέει υπέγραψε.
tuareg
QUOTE (rahxephon13 @ Aug 13 2016, 22:36 ) *
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-ntragkitsevits

Ντραγκίτσεβιτς λέει υπέγραψε.


αναφερει σα πηγη το eurobasket που οκ...δεν ειναι και το πλεον αξιοπιστο
giannisaris81
QUOTE (rahxephon13 @ Aug 13 2016, 22:36 ) *
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-ntragkitsevits

Ντραγκίτσεβιτς λέει υπέγραψε.


Στην επισημη σελιδα της ομαδας δεν λεει κατι....οποτε ειτε δεν ισχυει ειτε για καποιο λογο δεν το ανακοινωνουμε ακομα...
tuareg
μαλλον του ντραγκισεβιτς δεν ειναι οπως το παρουσιαζαν εχθες

Click to view attachment
o kakos
οσο αφορα το θεμα λασκαρη-γκαλη το θεμα είναι καθαρα οικονομικο!
SteelGandalf
QUOTE(o kakos @ Aug 17 2016, 11:08 ) *
οσο αφορα το θεμα λασκαρη-γκαλη το θεμα είναι καθαρα οικονομικο!


Αν γνωρίζεις κάτι με στοιχεία, πες το.
38aris
QUOTE(o kakos @ Aug 17 2016, 12:08 ) *
οσο αφορα το θεμα λασκαρη-γκαλη το θεμα είναι καθαρα οικονομικο!


Εχεις γνώση ή τουφεκιες στον αέρα
o kakos
QUOTE (SteelGandalf @ Aug 17 2016, 10:37 ) *
Αν γνωρίζεις κάτι με στοιχεία, πες το.

ο νικος είναι μεγαλύτερος παιχτης που περασε από την ομαδα! όμως ολοι ξερουμε ότι δεν είναι και πιο λαρτζ τυπος στα οικονομικα του,πηγε καποια χρηματα περυσι για το τουρνουά και το σημα της φανέλας που ειχε το ονομα του και ζητησε φετος παλι το ιδιο,καπου εκει στραβωσε ο λασκαρης και κοπηκε η επαφη μεταξυ τους! δεν δινω δικιο σε κανεναν απλα τα γεγονοτα ετσι εχουν γινει
giannisaris81
QUOTE (o kakos @ Aug 17 2016, 15:46 ) *
ο νικος είναι μεγαλύτερος παιχτης που περασε από την ομαδα! όμως ολοι ξερουμε ότι δεν είναι και πιο λαρτζ τυπος στα οικονομικα του,πηγε καποια χρηματα περυσι για το τουρνουά και το σημα της φανέλας που ειχε το ονομα του και ζητησε φετος παλι το ιδιο,καπου εκει στραβωσε ο λασκαρης και κοπηκε η επαφη μεταξυ τους! δεν δινω δικιο σε κανεναν απλα τα γεγονοτα ετσι εχουν γινει


Το τι ακριβως εχει γινει το ξερουν οι 2 τους....και αντε κανα δυο πολυ κοντινοι τους....δεν εχει νοημα να κανουμε εικασιες για ενα τοσο λεπτο ζητημα....δεν εχει καν νοημα να μαθουμε τι συνεβη....αυτο που εχει νοημα ειναι να το λυσουν αμεσα και να ξαναδουμε τον νικ στα επισημα....θα ηθελα να κανει ο Λασκαρης(ανεξαρτητα ποιος εχει δικιο) ενα βημα για να λυθει....
o kakos
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 17 2016, 16:18 ) *
Το τι ακριβως εχει γινει το ξερουν οι 2 τους....και αντε κανα δυο πολυ κοντινοι τους....δεν εχει νοημα να κανουμε εικασιες για ενα τοσο λεπτο ζητημα....δεν εχει καν νοημα να μαθουμε τι συνεβη....αυτο που εχει νοημα ειναι να το λυσουν αμεσα και να ξαναδουμε τον νικ στα επισημα....θα ηθελα να κανει ο Λασκαρης(ανεξαρτητα ποιος εχει δικιο) ενα βημα για να λυθει....

πολύ σωστο στο τελευταιο σκελος να τα βρουν αλλα το ξερει παρα πολύ κοσμος και ειδικα στην θεσσαλονικη!
SteelGandalf
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Όπως είναι λογικό, υπήρχαν απουσίες, αφού δεν έχουν ενσωματωθεί όλοι στην ομάδα. Είναι αρκετά νωρίς άλλωστε.

Οι πρώτες αφίξεις των ξένων, αφορούν τους Cummings και Jenkins (ο πρώτος ήδη πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση).

Ήδη ξεκίνησε τις ιατρικές εξετάσεις και το 1ο γκρουπ παιχτών. Αύριο έπεται και συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το "4άρι", τούτη την ώρα ο Viktor Sanikidge προβάλλει ως το 1ο φαβορί για να αποκτηθεί, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να είναι κάτι το τετελεσμένο.
tuareg
καποιο απο τα παιδια που παρακολουθει υποδομες να μας πει ο Βουλγαροπουλος τι φαση?
Στο φβ λεει αρχισε να εργαζεται για ARIS BC απο 7/8 ,ποτε το πηραμε χαμπαρι δε πηρα
giannisaris81
Βλεπω μια ταση διχασμου.....βρηκαμε τωρα νεο θεμα....το νεο σημα μας που αλλαξε λιγο..για οσους δεν το ειδαν εφυγε ο μαιανδρος....εγινε καπως πιο λιτο...λες και πρεπει να υπαρχει κατι για να διαφωνουμε ολη την ωρα....δεν θα εδινα καν σημασια στο ζητημα αλλα βλεπω τωρα οτι εκανε δηλωση ο Αρβανιτης..γενικα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους σωστα κατα τη γνωμη μου...αυτο ομως που μου κανει τεραστια εντυπωση στη δηλωση αυτη ειναι οτι αρχιζει λεγοντας "αν και αλλοι θα επρεπε να απαντησουν και οχι εγω".....συγνωμη αυτος δεν ειναι ο προεδρος μας?ποιος θα επρεπε να μιλησει δηλαδη?
Ολα στην ομαδα επι Λασκαρη πανε καλα μετα απο χρονια....ας βρεθει ενας τροπος να υπαρχει μια ομοψυχια....στην προσπαθεια μας να ξαναφτασουμε στη κορυφη δεν χωρανε μικροπολιτικες και νοοτροπιες στειρας αντιπολιτευσης...ουτε και διαρκες λιβανισμα στον Λασκαρη....να ακολουθησουμε τη μεση οδο της κοινης λογικης....
gerorge
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 21 2016, 19:38 ) *
Βλεπω μια ταση διχασμου.....βρηκαμε τωρα νεο θεμα....το νεο σημα μας που αλλαξε λιγο..για οσους δεν το ειδαν εφυγε ο μαιανδρος....εγινε καπως πιο λιτο...λες και πρεπει να υπαρχει κατι για να διαφωνουμε ολη την ωρα....δεν θα εδινα καν σημασια στο ζητημα αλλα βλεπω τωρα οτι εκανε δηλωση ο Αρβανιτης..γενικα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους σωστα κατα τη γνωμη μου...αυτο ομως που μου κανει τεραστια εντυπωση στη δηλωση αυτη ειναι οτι αρχιζει λεγοντας "αν και αλλοι θα επρεπε να απαντησουν και οχι εγω".....συγνωμη αυτος δεν ειναι ο προεδρος μας?ποιος θα επρεπε να μιλησει δηλαδη?
Ολα στην ομαδα επι Λασκαρη πανε καλα μετα απο χρονια....ας βρεθει ενας τροπος να υπαρχει μια ομοψυχια....στην προσπαθεια μας να ξαναφτασουμε στη κορυφη δεν χωρανε μικροπολιτικες και νοοτροπιες στειρας αντιπολιτευσης...ουτε και διαρκες λιβανισμα στον Λασκαρη....να ακολουθησουμε τη μεση οδο της κοινης λογικης....



Απιστευτα πραγματα διαβαζουμε τις τελευταιες μερες απο κατι ακυρους στο fb.Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν μερικοι που γραφουν τετοια πραγματα για την διοικηση για ενα (κατα τη γνωμη μου) αδιαφορο θεμα.Καλα εκανε ο Αρβανιτης και βγηκε να πει καποια πραγματα αλλα ας τελειωνουμε με αυτο γιατι μετα απο την γκρινια για τις μη μεταγραφες τωρα οι γνωστοι βρηκαν και αλλου πατημα
tuareg
δεν ειναι θεμα το σημα...το θεμα ειναι ο λαος ειναι καχυποπτος με τοσα που εχει περασει και καθε τι που βγαινει απο τα συντεταγμενα που γνωριζε το θεωρει εκ του πονηρου
sinkazama82
Εντάξει τώρα να καθόμαστε να ασχολούμαστε με μια λεπτομέρεια που άλλαξε στο σήμα, δηλαδή έλεος. Ας βρούνε κάποιοι κάτι να κάνουνε στην ζωή τους γιατί τόση εσωστρέφεια καταντάει αηδία
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.