Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
HLR CENATION
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 2 2013, 13:47 ) *
Δεν τον θέλω στην ομάδα αυτόν τον παίχτη.

1ον διότι πέρσι με "έφτυσε" και 2ον διότι είναι 34 ετών.

Καλύτερα να αποκτηθεί κάποιος νεαρός Έλληνας.

παντως ειναι καλος παικτης φιλε και σε καμια περιπτωση τελειωμενος.Εκτιμω οτι θα βοηθησει.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Μολυβδάς είπε «ναι» στη Ζαλγκίρις

Ο Θανάσης Μολυβδάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ζαλγκίρις και στο πλευρό του Ηλία Ζούρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε την πρόταση της λιθουανικής ομάδας για να πλαισιώσει το τεχνικό τιμ, πρόταση που έγινε μετά από εισήγηση του Ηλία Ζούρου, ο οποίος είχε συνεργάτη τον Μολυβδά στην Εθνική ομάδα.

Ο Άρης μένει με έναν συνεργάτη του Βαγγέλη Αγγέλου λιγότερο. Θεωρείται βέβαιο ότι θα αναβαθμιστεί ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ για το αν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος προπονητής στην θέση του Μολυβδά, θα το αποφασίσει ο τεχνικός του Άρη.
gspara
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...enoun-ton-bogri
Kαλα τον Μπογρη τι τον θελει τωρα ο κοουτς??Μια χαρα ομαδα φτιαχνει.
Εντωμεταξυ και στο eurohoops διαβαζω για τον χαμο που γινεται με τον Βεζενκωφ!!!Τον θελει η μιση Ευρωπη!!
tuareg
QUOTE (gspara @ Aug 4 2013, 19:17 ) *
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...enoun-ton-bogri
Kαλα τον Μπογρη τι τον θελει τωρα ο κοουτς??Μια χαρα ομαδα φτιαχνει.
Εντωμεταξυ και στο eurohoops διαβαζω για τον χαμο που γινεται με τον Βεζενκωφ!!!Τον θελει η μιση Ευρωπη!!


το προτιμαει απο το σαρικο
SteelGandalf
Το θέμα του Βεζένκοφ έχει κουράσει πολύ.

Αν δεν θέλεις να συνεχίσεις στην ομάδα μας, βρε παλικάρι μου, βγες και πες το.

Ούτε ο Michael Jordan αν ήσουν δεν θα σε περιμέναμε τόσο...

Δεν γουστάρεις να μείνεις; Βρήκες καλύτερο συμβόλαιο; Ενημέρωσε μας και τελείωνε.

Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, είτε παραμείνεις είτε όχι.

Αλήθεια, τα χρήματα που πρέπει να πληρώσουμε για να αρθεί επιτέλους αυτό το ban πόσα είναι;
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Aug 5 2013, 12:15 ) *
Το θέμα του Βεζένκοφ έχει κουράσει πολύ.

Αν δεν θέλεις να συνεχίσεις στην ομάδα μας, βρε παλικάρι μου, βγες και πες το.

Ούτε ο Michael Jordan αν ήσουν δεν θα σε περιμέναμε τόσο...

Δεν γουστάρεις να μείνεις; Βρήκες καλύτερο συμβόλαιο; Ενημέρωσε μας και τελείωνε.

Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, είτε παραμείνεις είτε όχι.

Αλήθεια, τα χρήματα που πρέπει να πληρώσουμε για να αρθεί επιτέλους αυτό το ban πόσα είναι;


καπου 400χιλ για το μπαν και κανα 120αρι ειναι οι προσφυγες μπαρλου-κουμπουρα-μπιδη-λινου στην εεδοακ που χουν παγωσει με το 99
μπασκετμπλογκ και μπασκετπλάς λενε οτι κλεινει ο μπογρης
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=219
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...atheia-apo-paok

επισης δημοσιευματα στη Θεσσαλονικη λενε οτι ο σαρικο παει παοκ

Για το βεζενκοφ εχω την εντυπωση οτι θα γινει η εκπληξη και θα μεινει

tuareg

υπεγραψε τριετες ο βεζενκοφ wav.gif wav.gif

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ στον ΑΡΗ για τα επόμενα τρία χρόνια
05-08-2013

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης διατηρούν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η απόφαση του αθλητή να μείνει στην οικογένεια του ΑΡΗ, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, καταδεικνύουν το μεγαλείο του Συλλόγου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο νεαρός φόργουορντ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου να μείνω στον ΑΡΗ. Εδώ είναι η οικογένειά μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Τώρα ξεκινά το καινούριο όνειρο. Η ομάδα μαζί με τον κόσμο, που θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε τον ΑΡΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη εκεί όπου του αξίζει».

http://www.arisbc.gr/#el/-%CE%9F-%CE%91%CE...BD%CE%B9%CE%B1-
SteelGandalf
Χαχαχα, ώρες ώρες είναι λες και μας διαβάζουν (οι αθλητές) εδώ μέσα.

Έπρεπε να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για το γεγονός πως κατάντησε σήριαλ η υπόθεση, παραμονής ή μη, του Βεζένκοφ και αμέσως ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια!!!

Αυτά είναι εκπληκτικά νέα!!!

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ανακοινώνει Πουλιανίτη!

Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του Άρη με τον Στέλιο Πουλιανίτη διευθετούν οι διοικούντες της ΚΑΕ με την ακαδημία Αστέρια την πλευρά του παίκτη και όπως όλα δείχνουν στη διάρκεια της μέρας θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτηση του.


Ο Πουλιανίτης έχει γεννηθεί το 1995, έχει ύψος 1,82μ. και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο του καθώς τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς και η μεταγραφή του στους κίτρινους αποτελεί μια ακόμη επένδυση για το μέλλον.
I love this game
Μετά και την παραμονή του Βεζένκοβ είναι φανερό ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από την διοίκηση και η ομάδα έχει επανακτήσει μέρος της αξιοπιστίας της. Θα ήταν κρίμα να τον χάσουμε έτσι... Πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα! Μακάρι να έχουμε την δυνατότητα να τον κρατήσουμε πολλά χρόνια και να χτίσουμε σιγά σιγά μια μεγάλη ομάδα αντάξια του παρελθόντος.

Αν δεν στηρίξει την ομάδα ο κόσμος φέτος θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα
tuareg
και πουλιανιτης

http://www.pressaris.gr/%CF%85%CF%80%CE%AD...%AC%CF%81%CE%B7
akratacity
πλεον ο αρης εχει:

αθηναιου-γκικας-μουρτος
μποχωριδης
πελεκανος-χαντ
βεζενκοφ-ασημακοπουλος-τσακαλερης
χαρισης-μπογρης(?)

θα παρει ενα 2αρι ακομα και κυνηγα και τον αντετοκουνμπο
επισης στο ροστερ θα ειναι οι κελεσιδης-πουλιανιτης

νεανικη ομαδα η οποια με τον αγγελου στον παγκο σιγουρα θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη της σεζον

ο βεζενκοφ εκανε την πιο σωστη επιλογη για την καριερα του κατα τη γνωμη μου αφου θα παρει πολυ χρονο συμμετοχης και θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο
tuareg
O Bεζενκοφ και η αιμοκαθαρση

http://www.basketnews.gr/portal/%CE%B11/%C...-i-aimokatharsi
SteelGandalf
QUOTE(www.pamesports.gr)
Επιστρέφει στους «κίτρινους» ο Μπόγρης

Στον Άρη ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Γιώργος Μπόγρης, που την περασμένη σεζόν κατέκτησε την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1 με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketplus.gr οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του 24χρόνου σέντερ και ο Μπόγρης αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Μπόγρης αγωνίστηκε στον Άρη την περίοδο 2011-12.
Timemaster
τελικά τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα και ο Μπόγρης μάλλον θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

όχι πως με χαλάει όλο αυτό αλλά πλέον πρέπει να αναζητήσουμε άλλον ψηλό.

πηγή

Timemaster
για την υπόθεση μεταγραφών μπορώ να πω τώρα που φαίνεται πως οι μεταγραφική περίοδος πάει να κλείσει (αρχές Αυγούστου) και ουσιαστικά θέλουμε δύο ακόμα παίχτες (ένα δυάρι και ένα γρήγορο πεντάρι) θελω να σχολιάσω τα εξής:

α. Η στάση του Ολυμπιακού που πραγματικά ενώ θα μπορούσε να παίξει κάτω από το τραπέζι και να πάρει και Βεζένκωφ και Μποχωρίδη μας τους άφησε. Δε θέλω να το παραδεκτό αλλά μετά την πώληση του Παπανικολάου (όπου μας χάρισε ένα μύριο την εποχή που καιγόμασταν για αυτό) την εποχή που μας έδωσε δανικό έναν παίχτη όπως τον Σλούκα )όταν δεν είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε κάποιον άλλο για να βγάλουμε την χρονιά) ουσιαστικά γινόμαστε δορυφόρος του όμως μας αφήνει μια μικρή αυτοδιαχείριση. Προφανώς και ο Ολυμπιακός κοιτάζει το συμφέρων του όμως μια άλλη ομάδα θα έβγαζε τα δόντια και θα δάγκωνε. Προφανώς ή δε μας υπολογίζει αρκετά ή άρχισε να καλοβλέπει το σενάριο που θέλει την Α1 ποιο δυνατή και ανταγωνιστική. Όλα αυτά σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που φαίνεται πως συνεχίζει την ίδια τακτική παίρνοντας παίχτες.

β. Ο Βεζενκωφ είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ επιτυχημένης για εμένα μεταγραφικής περιόδου. Αρχές Αυγούστου και η ομάδα έχει σχεδόν στελεχωθεί. Έχουμε για πρώτη φορά μετά από την εποχή του Γκάλη καταφέρει να κρατήσουμε τον περσινό κορμό παιχτών. Ενώ ο σχεδιασμός της ομάδος θα γίνει πλέον (πέρσι ήταν αναγκαστικό) σε παίχτες νέους με ταλέντο πλαισιωμένους από βετεράνους. Το ιδανικό σχολείο δηλαδή παραγωγής παιχτών πρώτης κατηγορίας.

γ. Ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκωφ είναι πρότζεκτ που μπορούν να γίνουν παίχτες επιπέδου ΝΒΑ. Σίγουρα είναι ουτοπιστικό να λέμε πως θα τους κρατήσουμε στον Άρη για πάνω από 2-3 χρόνια όμως ακόμα και για τόσο μπορούν να βάλουν τις βάσεις για να βγεις από το πέλμα και να σταθεροποιηθείς σε ένα επίπεδο Ευρωλίγκας. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα ήταν που τους κρατήσαμε το επόμενο θα είναι να τους αξιοποιήσουμε και το τελευταίο θα είναι όταν φύγουν να είμαστε σε θέση να βγάλουμε τουλάχιστον έναν παραπάνω τέτοιο παίχτη από τις μικρές ομάδες.

δ. Το γεγονός πως πλησιάζουμε στο πλάνο του Αγγέλου με ένα ρόστερ 16 παιχτών με 8 μικρούς και άλλους τόσους μεγάλους στην ηλικία δείχνει πως ο σχεδιασμός πηγαίνει όπως τον ήθελε ο προπονητής.

ε. Τα αδέρφια Παπαπέτρου σύμφωνα με τον πρόεδρο ουσιαστικά τα δώσαμε δανικά για να ψηθούν. όπως και να έχει το να παίζεις σε επίσημα παιχνίδια ακόμα και σε μικρότερη κατηγορία είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην παίζεις καθόλου.

στ. Η βαθμολογική θέση που θα βγούμε φέτος δεν έχει καμία σημασία όμως βάση του ρόστερ πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι.
tuareg
@timemaster
προφανως εννοεις τα αδερφια Γερομιχαλου.

Οσο για το σχολιο σου για τον Ολυμπιακο πως ακριβως θα επαιζε κατω απο το τραπεζι και θα επαιρνε Μποχωριδη τη στιγμη που εχει συμβολαιο χωρις ρητρα?
Στο Βεζενκοφ εκανε προταση αλλα μετρησε οτι ο μικρος ηθελε να παιζει.Δανεικο δεν το θελαμε.
Αν ηθελε ο Ολυμπιακος το πιτσιρικα ας τον επαιρνε και να τον εφτιαχνε αυτος.
Δλδ χαρη μας εκανε ο Ολυμπιακος?Δε το καταλαβαινω?
Οπως ειπε και καποιος της διοικησης αν πρεπει να κανουμε αιμοκαθαρση ας τη κανουμε στη δικη μας κλινικη.

Timemaster
QUOTE(tuareg @ Aug 6 2013, 11:53 ) *
@timemaster
προφανως εννοεις τα αδερφια Γερομιχαλου.

Οσο για το σχολιο σου για τον Ολυμπιακο πως ακριβως θα επαιζε κατω απο το τραπεζι και θα επαιρνε Μποχωριδη τη στιγμη που εχει συμβολαιο χωρις ρητρα?
Στο Βεζενκοφ εκανε προταση αλλα μετρησε οτι ο μικρος ηθελε να παιζει.Δανεικο δεν το θελαμε.
Αν ηθελε ο Ολυμπιακος το πιτσιρικα ας τον επαιρνε και να τον εφτιαχνε αυτος.
Δλδ χαρη μας εκανε ο Ολυμπιακος?Δε το καταλαβαινω?
Οπως ειπε και καποιος της διοικησης αν πρεπει να κανουμε αιμοκαθαρση ας τη κανουμε στη δικη μας κλινικη.


ναι τα αδέρφια Γερομίχαλου.... κάπου τα μπέρδεψα.
icon_drunk.gif

αυτό που λέω είναι πως θα μπορούσε να μας δελεάσει με αρκετά λεφτά με τον Μποχωρίδη ή να δελεάσει τον παίχτη.
Άλλωστε η φιλοσοφία του Αγγέλου και της διοίκησης είναι πως παίχτης που θέλει να φύγει δε μπορείς να τον κρατήσεις.
Για τον Ολυμπιακό δε θα ήταν πολύ δύσκολο να πλησιάσει τον Λευτέρη και να του πει έλα σε εμάς όπου θα σε βάλουμε να παίζεις 10-15 λεπτά με την νέα χρονιά και από εκεί και πέρα βασικός (όπως έγινε και με τον Παπανικολάου) Αν ο μικρός δελεαζόταν μιας και αυτό που θέλει είναι χρόνο συμμετοχής τότε ο Άρης απλά θα παζάρευε τα λεφτά. Όμως από ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός απλά μίλησε με τον Άρη για μερικά ενδεχόμενα και δεν πλησίασε άμεσα τον παίχτη.

Στην περίπτωση του Βεζένκωφ θα μπορούσε επίσης να πιάσει τον παίχτη και όχι απλά να κάνει μια πρόταση και να περημένει.
Γενικά ο Ολυμπιακός κράτησε μια αρκετά διπλωματική στάση και δε φαινόταν να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι να τους αποκτήσει.

Αυτό που είπε η διοίκηση είναι μαγκιά της όμως δυστυχώς το είπε από μειονεκτική θέση.

Υ.Γ. Γενικά από την εποχή του Παπανικολάου βλέπω πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μας βοηθήσει (κοιτώντας το συμφέρων του πάντα) Όμως στην πρώτη περίπτωση δε καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε (σπαταλήσαμε το εκατομμύριο) ενώ στην δεύτερη το εκμεταλλευτήκαμε για πολύ λίγο (ένας χρόνος του Σλούκα) Τα οφέλη για τον Ολυμπιακό είναι φυσικά μεγαλύτερα αλά θα μπορούσε να τα πάρει και με άλλον τρόπο.

και μια υπέροχη στατιστική ανάλυση για τον Μποχωρίδη και για το πόσο καλός παίχτης μπορεί να γίνει εδώ


όπως γράφει στο τέλος το κακό σενάριο είναι να γίνει Ζήσης και το καλό δεν έχει ταβάνι όμως όλα μα όλα αυτά εξαρτιόνται από τον ίδιο.
rolleyes.gif
tuareg
Tη δουλεια του εκανε τοσο καιρο ο Ολυμπιακος βασιζομενος στη καλη του σχεση με δαμιαν...
(ας μη θυμηθουμε το πως εμεινει ελευθερος ο σοφο και πηγε στον Ολυμπιακο...)
Φετος αλλαξε η φαση.Δεν υπαρχουν λαμογια.
Για το μποχωριδη η διοικηση συζητουσε σε πωληση αλλα οχι με τα ποσα που ηθελαν να δωσουν ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος.Παικτης χωρις ρητρα ειναι,οτι θελουμε ζηταμε ας του ταζε οτι ηθελε ο οποιοσδηποτε.
Για το Βεζενκοφ εγραψα οτι ηθελε να παιζει,οταν επεσε στο τραπεζι το ενδεχομενο δανεισμου ειμασταν αρνητικοι.
Ο παικτης πηγε εκει που αισθανεται οτι θα εξελιχθει και οχι στα λεφτα που εχει ολο το μελλον μπροστα του για να το πετυχει.

Timemaster
QUOTE(tuareg @ Aug 6 2013, 12:28 ) *
Tη δουλεια του εκανε τοσο καιρο ο Ολυμπιακος βασιζομενος στη καλη του σχεση με δαμιαν...
(ας μη θυμηθουμε το πως εμεινει ελευθερος ο σοφο και πηγε στον Ολυμπιακο...)
Φετος αλλαξε η φαση.Δεν υπαρχουν λαμογια.
Για το μποχωριδη η διοικηση συζητουσε σε πωληση αλλα οχι με τα ποσα που ηθελαν να δωσουν ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος.Παικτης χωρις ρητρα ειναι,οτι θελουμε ζηταμε ας του ταζε οτι ηθελε ο οποιοσδηποτε.
Για το Βεζενκοφ εγραψα οτι ηθελε να παιζει,οταν επεσε στο τραπεζι το ενδεχομενο δανεισμου ειμασταν αρνητικοι.
Ο παικτης πηγε εκει που αισθανεται οτι θα εξελιχθει και οχι στα λεφτα που εχει ολο το μελλον μπροστα του για να το πετυχει.


συμφωνώ μαζί σου...
απλά ο Ολυμπιακός άμα ήθελε θα μπορούσε να τους πάρει ή να πιέσει καταστάσεις να τους πάρει πολύ ποιο έντονα
με τα παραδείγματα που ανέφερα ποιο πάνω. Το συμβόλαιο και η ρήτρα δένουν έναν παίχτη όμως δε μπορείς να κρατήσεις έναν παίχτη που θέλει να φύγει.

Προφανώς το καλό κλήμα συνεργασίας που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να το χαλάσει παίρνοντας με τη "βία" αυτούς τους παίχτες.

Συν ότι από όσα διάβασα επί της ουσίας δεν υπήρχε επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού και ουσιαστικά όλα ήταν ένας "φιλικός" διάλογος μεταξύ προέδρων.
rolleyes.gif
SteelGandalf
Χαχαχα, τι να πεις...

Να τον χαίρονται τον Μπόγρη.

Συμφωνώ και με τους δυο σας στο θέμα Μποχωρίδη - Βεζένκοφ.

Θεωρώ, πάντως, πως αν δουλέψουν, μέσω του Άρη θα μπορέσουν να φτάσουν πολύ ψηλά.
Timemaster
Μερικές ειδήσεις στα γρήγορα αν και κάπως καθυστερημένα.

Ο Άρης θα συμμετέχει φέτος σε δύο (τουλάχιστον) τουρνουά
Αυτό το Ρεθύμνου μαζί με τον ΠΑΟ, Ρεθυμνο και Πανιώνιο
και το Domreiter με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Bamberg την Λετβους Ρίτας και την Μπανβιτ
δηλαδή παιχνίδια με ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας και eurocup.

Πολύ δυνατά τεστ που μάλλον θέλουν να δώσουν κίνητρο και εμπειρίες και "τσαμπουκά" στους πιτσιρικάδες.


Το άλλο νέο είναι πως θα μπορούμε να αγοράσουμε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια διαρκείας καθώς και τα εισιτήρια των αγώνων.
Εκσυγχρονίζεται το ανύπαρκτο τρήμα μάρκετινγ της ομάδος αν και υπάρχουν μερικά αρνητικά όπως ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση (τουλάχιστον για το διαρκείας) και επιπλέον δε μπορείς να διαλέξεις θέσεις αν και σου βγάζει πιες θέσεις θα έχεις.

Άντε να δούμε και το σάιτ της μπουτίκ να αναβαθμιστεί λιγάκι.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.com)
Ίσως και σήμερα κάνει δικό του τον Χριστοδούλου!

Δεν θα είναι έκπληξη αν ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής μέρας ο Άρης κάνει δικό του ένα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού (και κυπριακού λόγω καταγωγής) μπάσκετ. Οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Μαντουλίδη και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Ανδρέα Χριστοδούλου.


Ο 18χρονος γκαρντ του Μαντουλίδη έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και τον Βαγγέλη Αγγέλου και έχει πειστεί ότι μπορεί να αποτελέσει μέλος της «ομάδας εργασίας» των κίτρινων για τα επόμενα χρόνια. Από τη στιγμή που Άρης και Μαντουλίδης είχαν φτάσει σε πολύ μικρή οικονομική διαφορά ήταν θέμα χρόνου να γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την οριστική συμφωνία.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και ο Χριστοδούλου να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Βεζένκοφ στο PRESSARIS: «Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο κόουτς, μου έδωσε ευκαιρίες και τον εμπιστεύομαι πολύ»

Σε εποχές που (αν όχι όλοι) οι περισσότεροι αθλητές, μικροί και μεγάλοι επιλέγουν την ομάδα τους με βάσει τα χρήματα που θα έχει το συμβόλαιο τους, υπάρχει ένα παιδί από την Βουλγαρία που μόλις χθες έκλεισε το 18ο έτος της ζωής του και προτίμησε τον δρόμο της αλήθειας και του οικογενειακού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ όπως τόνισε και στο PRESSARIS διάλεξε την αλήθεια του Άρη και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει την φανέλα με τον Θεό του πολέμου στο στήθος.


Αυτήν που όπως λέει και ο ίδιος έχει αγαπήσει και θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει η ομάδα του, ο Άρης στην κορυφή. Ο 18χρονος φόργουορντ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τους κίτρινους μίλησε για την «οικογένειά» του, τον Άρη, τα λόγια του κόουτς Αγγέλου που τον οδήγησαν στην παραμονή αλλά και τους στόχους που θέτει ο ίδιος σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο ως επαγγελματίας πλέον.

Αλέξανδρε με όλους αυτούς τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να σε «ορέγονται», τι ήταν αυτό που μέτρησε και είπες το «ναι» στον Άρη;

Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά και η πιο αληθινή. Αυτό που μέτρησα πάνω από όλα είναι ότι ο Άρης είναι η οικογένεια μου και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που με έκανε να πω το «ναι». Αγάπησα τον Άρη αλλά και αγαπήθηκα. Καταλυτικό ρόλο φυσικά έπαιξε και η παρουσία του κόουτς που ήταν αυτός που με εμπιστεύτηκε στα δύσκολα μου έδωσε ευκαιρίες και τον εμπιστεύομαι πολύ. Η αλληλεγγύη, το οικογενειακό περιβάλλον και η αλήθεια του Άρη ήταν τα στοιχεία που με ώθησαν στο να παραμείνω στην ομάδα.

Μέτρησε δηλαδή σε τόσο μεγάλο βαθμό η αλήθεια ώστε να σε κάνει να πεις το «ναι» στην πρόταση του Άρη;

Ναι! Η αλήθεια του Άρη είναι αυτή που με κράτησε στην ομάδα. Το περιβάλλον της ομάδας, οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, το τεχνικό τιμ αλλά και οι συμπαίκτες μου. Είναι ένα καινούργιο όνειρο το οποίο πρέπει να στηριχθεί από όλους και γιατί να μην αποτελέσω και εγώ ένα κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του Άρη;

Ρόλο στην απόφασή σου έπαιξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης; Τα τελευταία χρόνια περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και όλη αυτή την περίοδο βρισκόσασταν σε επικοινωνία. Σε συνέντευξή σας στο Ολ Σταρ της Πάτρας ο Λευτέρης είχε πει ότι θέλει πολύ να μείνεις και να δημιουργήσετε ένα καλό δίδυμο που θα βοηθήσει τον Άρη να φτάσει ψηλά.

Ναι, μπορώ να πω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι ο κολλητός μου. Τότε δεν ήξερα τι θα επακολουθήσει και η αλήθεια είναι ότι το ήθελα και εγώ αλλά δεν μπορούσα να πω πολλά. Αφού μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και με τον κόουτς Αγγέλου η απόφαση μου άρχισε να γίνεται πιο εύκολη. Ελπίζω και εγώ μαζί με τον Λευτέρη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά να καταφέρουμε να βάλουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει.

Ως άνδρας πλέον και βασικό στέλεχος της ομάδας ποιοι είναι οι στόχοι σου για τον Άρη;

Έχουμε να κάνουμε ένα χρέος να προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τον Άρη στις θέσεις που αξίζει να είναι. Θέλουμε όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Όσο ήμουν στην Θεσσαλονίκη με συναντούσε κόσμος και μου έλεγε να παραμείνω στην ομάδα. Πλέον θέλω να τους πω να έρθουν και να μας ενισχύσουν. Σε ένα γεμάτο Παλέ όλες οι ομάδες θα έχουν πρόβλημα, ενώ αν αγοράσουν θέση στο γήπεδο, θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα που τόσο το έχει ανάγκη. Είναι δύσκολοι καιροί για τον κόσμο αλλά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ με την παρουσία του στο γήπεδο.


Για να διαπιστώσουμε, για ακόμη μία φορά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η οργάνωση, το καλό κλίμα και η ειλικρίνεια σε μια ομάδα. Ναι, τα χρήματα παίζουν σπουδαίο ρόλο, αλλά, όχι πάντα, τον πρώτιστο.

Μπράβο Αλέξανδρε. Να έχεις πολλές επιτυχίες (όσες δεν φαντάζεσαι) με τον Άρη μας και χρόνια σου πολλά (για χθες). wink.gif
ViC
Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η διοίκηση. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου με την ταυτόχρονη απώλεια Βεργίνη, Πάσαλιτς φάνηκε να μένει πίσω από τις εξελίξεις, αλλά έκανε φοβερό ρελάνς ανανεώνοντας τους υπόλοιπους με πρώτον απ'όλους τον Πελεκάνο, πήρε χρήσιμους παίκτες όπως ο Αθηναίου και το σπουδαιότερο, κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα δύο πολύ σημαντικά πρότζεκτ, τον Μποχωρίδη και τον Βεζένκοφ. Μπορεί να μας βγει, μπορεί και όχι (υπό την έννοια ότι αυτοί οι παίκτες μπορεί να εξελιχθούν αλλά μπορεί και να μείνουν στάσιμοι χάνοντας την αξία τους), πάντως η διοίκηση δείχνει ότι έχει φιλοδοξίες και δίνει δείγματα σοβαρής δουλειάς. Το πλάνο του προπονητή μοιάζει να εκτελείται. Εφιστώ την προσοχή στο ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε κι έναν σκόρερ!
SteelGandalf
Εγώ θεωρώ πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το ξεπούλημα ΟΛΩΝ των εισιτηρίων διαρκείας...
tuareg
το βεργινη μη το ξεγραφετε....και του Ξανθοπουλου που βγηκε (λιγο πριν συμφωνησει με την Ομπραντοριο) σα μορφη πιεσης στο Βεργινη μου φανηκε....
Στο πρεσαρης εγραφε σημερα οτι συναντηθηκε ο Αγγελου μαζι του και μιλησαν
SteelGandalf
Τελικά θα έχουμε ένα τεράστιο ρόστερ φέτος!!!

Δεν τον έχουμε ξεγράψει Βασίλη. Άλλωστε κάποιος το είπε (δεν είμαι σίγουρος, μήπως ήσουν κι εσύ) πως τον Οκτώβριο θα έρθει με τα μισά λεφτά... tongue.gif

Η φετινή ομάδα, από πλευράς έμψυχου δυναμικού, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Υπάρχει τρομερός συνδυασμός νεαρών και ταλαντούχων παιχτών, με αρκετά μεγαλύτερους τους και φυσικά πιο έμπειρους.

Πιστεύω πως αν είχαμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε έναν δυνατό Αμερικανό στο "5', η ομάδα θα άλλαζε, αυτομάτως, επίπεδο.
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Aug 8 2013, 16:55 ) *
Τελικά θα έχουμε ένα τεράστιο ρόστερ φέτος!!!

Δεν τον έχουμε ξεγράψει Βασίλη. Άλλωστε κάποιος το είπε (δεν είμαι σίγουρος, μήπως ήσουν κι εσύ) πως τον Οκτώβριο θα έρθει με τα μισά λεφτά... tongue.gif

Η φετινή ομάδα, από πλευράς έμψυχου δυναμικού, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Υπάρχει τρομερός συνδυασμός νεαρών και ταλαντούχων παιχτών, με αρκετά μεγαλύτερους τους και φυσικά πιο έμπειρους.

Πιστεύω πως αν είχαμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε έναν δυνατό Αμερικανό στο "5', η ομάδα θα άλλαζε, αυτομάτως, επίπεδο.


τον αναγκονιε του ηλυσιακου να ειχαμε....
chinaski
ΕΙναι το πρωτο καλοκαιρι που οποια ειδηση και να δω για τον Αρη με εκπλησσει ευχαριστα.
Μακαρι να συνεχισουμε το πλανο τις διοικησης και του κοουτς και να καθαρισουμε σε 2-3 χρονια με τα παλια.

Δεν θα με πειραζε παντως του χρονου να δωσουμε και 2-3 ταλεντα. Νομιζω ολοι εχουμε συνηδοιτοποιησει οτι το να τους κρατησουμε ειναι ουτοπικο. Αν ειναι να παρει η ομαδα λεφτα που θα μας φερουν ποιο κοντα στην εκκαθαριση τοτε δεν θα ελεγα οχι.

Οποια δυναμικη και να εχει ο συλλογος πρωταθλητισμο δεν μπορει να κανει τουλαχιστον για τα επομενα 4 χρονια.
SteelGandalf
Πάντως, ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα.

Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ή θα έχουμε τραγικές διοικήσεις ή εξαιρετικές (όπως οι τωρινές, να μην τις ματιάσω κιόλας δηλαδή).

Απίστευτες προσπάθειες και στα δύο τμήματα και μπράβο στους διοικούντες, οι οποίοι συμβαδίζουν με την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ως προς την οργάνωση και την τρομερά δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια εξυγίανσης).
d.fosses
Πια κατά την γνώμη σας είναι καλύτερη ομάδα?
Η περσινή με Πάσαλιτς Τσιάρα και Βεργίνη ή η φετινή χωρίς αυτούς τους 3 αλλά με Αθηναίου και Γκίκα??
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Aug 8 2013, 23:04 ) *
Πια κατά την γνώμη σας είναι καλύτερη ομάδα?
Η περσινή με Πάσαλιτς Τσιάρα και Βεργίνη ή η φετινή χωρίς αυτούς τους 3 αλλά με Αθηναίου και Γκίκα??


η περσυνη ομαδα δεν ειχε ασο...(βρεθηκε η μαλλον εφτιακε εναν ο Αγγελου στο τελος) η φετινη εχει 3 συν το μποχω που ειναι κι αυτος δημιουργικο γκαρ.
Οτι λειψει απο το σκορ των βεργινη-πασαλιτς θα καλυφθει με καλυτερες συνεργασιες.
Λειπουν ακομη 2 παικτες ενας στο 2 η στο 3 κι ενας στο 4 (με δεδομενο οτι θα μεινει ο σαρικο)
Θεωρητικα η σχεδον ιδια ομαδα με περσυ με τον ιδιο προπονητη θα παιξει καλυτερο μπασκετ.
Θα παρουν σημαντικο ρολο ο βεζε και ο μποχω στα επιθετικα πλευς και πολυ πιεση στην αμυνα με την αθλητικοτατη περιφερεια...
d.fosses
Φέτος υπάρχει μεγάλη φτώχεια στις μεταγραφές από όλες σχεδόν τις ομάδες.
Με αυτό δεδομένο εάν μια ομάδα διατηρήσει το 80% του περσινού ρόστερ της με μερικές οικονομικές προσθήκες θεωρείται επιτυχία.
Από τους μνηστήρες της οκτάδας Αγορ Ικαρος Καοδ και Πάτρα τους βλέπω αισθητά αποδυναμωμένους σε σχέση με πέρσι.
Αρη Παοκ και Πανιώνιο τους βλεπω περίπου ισοδύναμους με πέρσι.
SteelGandalf
Όταν (δεν λέω αν) καταφέρει να τους μπολιάσει όλους αυτούς ο κύριος Αγγέλου, θα δούμε, πιστεύω, έναν διαφορετικό και πολύ πιο ολοκληρωμένο, από τον περσινό, Άρη.

Θεωρώ πως η ομάδα που θα δημιουργηθεί (όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ) θα έχει πολύ καλύτερη ποιότητα, προοπτικές και βάθος, από την ομάδα της προηγούμενης χρονιάς.
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Aug 8 2013, 23:18 ) *
Φέτος υπάρχει μεγάλη φτώχεια στις μεταγραφές από όλες σχεδόν τις ομάδες.
Με αυτό δεδομένο εάν μια ομάδα διατηρήσει το 80% του περσινού ρόστερ της με μερικές οικονομικές προσθήκες θεωρείται επιτυχία.
Από τους μνηστήρες της οκτάδας Αγορ Ικαρος Καοδ και Πάτρα τους βλέπω αισθητά αποδυναμωμένους σε σχέση με πέρσι.
Αρη Παοκ και Πανιώνιο τους βλεπω περίπου ισοδύναμους με πέρσι.


ο Αρης του πρωτου γυρου ηταν για τα πανηγυρια,ο Αρης των π,ο για γιουροκαπ....
κατσε να κλεισουν ροστερ κι οι αλλοι...ελευσινα φαινεται κανει καλες κινησεις αλλα με σκαραφιγκα.......
Timemaster
συμφωνώ απόλυτα ότι η φετινή ομάδα έως τώρα φαίνεται κατά πολύ πιο ορθά στημένη
και φυσικά ανώτερη από την περσινή.
Έχουμε κλασικούς άσσους, που δεν είχαμε πέρσι και δε θα πελαγώνουμε στο να κατεβάζουμε την μπάλα και στο πως να την επαναφέρουμε, ενώ θα μπορέσουν να αξιοποιήσουμε καλύτερα τους ψηλούς μας. Οπότε όπως προαναφέρθηκε οι πόντοι του Πάσαλιτς θα έρθουν με συνεργασίες ενώ τους πόντους του Βεργίνη θα μπορεί κάλλιστα να πετύχει ο Μποχωρίδης και με καλήτερα ποσοστά.


Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποκτήσουμε και έναν παίχτη ακόμα ρακέτας με χαρακτηριστικά που δεν έχει ο Χαρίσης.
Συν ένα δυάρι που να μπορεί κάτω από πίεση (αν και νομίζω φέτος δε θα έχουμε το πρόβλημα αυτό) να πάρει πάνω του προσπάθειες στο ένας με έναν.

Κάτι μου λέει πως οι Κασσάνδρες του σάιτ θα επαληθευθούν και την πρώτη αγωνιστική θα έχουμε και τον Βεργίνη στην ομάδα.
Ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει στα μέσα της χρονιάς ξένος παίχτης αν τελικά καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα με την FIBA μέσο άρθρου 99'
Timemaster
Κάποια θετικά και κάποια αρνητικά νέα στο παρακάτω άρθρο....
Όπως το νέο μοντέλο ανάδειξης παιχτών και η νέα πλεύση στο αγωνιστικό πρόσωπο με το run and gun
Αλλά και κολλήματα στο άρθρο 99' λόγο ρευστότητας και αδυναμία να κλείσουν οι δύο τρύπες του ρόστερ με παίχτες που ταιριάζουν στην ομάδα.

το άρθρο εδώ
SteelGandalf
Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο, κατά την γνώμη μου, περιγράφει την κατάσταση του Άρη με απολύτως ακριβή τρόπο.
SteelGandalf
QUOTE(pressaris.gr)
«Όχι» του Άρη στον Σεργκέι Πανόφ λόγω προγράμματος

Ο Άρης δέχθηκε άλλη μια τιμητική πρόσκληση για τουρνουά στην Ρωσία από τον θρύλο του ρωσικού μπάσκετ, Σεργκέι Πανόφ, όμως απάντησε αρνητικά γιατί δεν βόλεψαν οι ημερομηνίες.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Πανόφ, πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ και νυν τεχνικός διευθυντής της Νίζνι Νόβγκοροντ, προσκάλεσε τους κίτρινους να συμμετάσχουν σε τουρνουά μαζί με τις Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και Αστάνα στις 25-26 Σεπτεμβρίου. Η απάντηση ήταν αρνητική από τον Άρη, καθώς στις 20-22 του ίδιου μήνα θα συμμετέχει η ομάδα στο τουρνουά του Μπάμπεργκ και τέλη του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδας.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Τελειώνει με Χριστοδούλου και τον περιμένει στην «πρώτη»

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανδρέα Χριστοδούλου στον Άρη. Οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 18χρονο Κύπριο γκαρντ για υπογραφή τριετούς συμβολαίου, απομένει να διευθετήσει ορισμένες εκκρεμότητες ο αθλητής με τον Μαντουλίδη και να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.


Οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει προφορικά και με τον Μαντουλίδη, όμως υπάρχει εκκρεμότητα στην σχέση των εκπαιδευτηρίων με τον παίκτη ως προς το τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Χριστοδούλου με τον Άρη. Ο Μαντουλίδης θέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη, ο παίκτης είναι αρνητικός και εκεί υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Αυτή η διαδικασία λογικά θα έχει ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο Χριστοδούλου θα είναι παρών στην «πρώτη» του Άρη τη Δευτέρα.


QUOTE(www.pressaris.gr)
ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο νέος Άρης του Αγγέλου θα χτιστεί σε 54 μέρες και 13 αγώνες

Ο Άρης ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας του. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνέχεια από την δουλειά που έγινε την περασμένη χρονιά και ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιούλιο με το πρόγραμμα μεταβατικών προπονήσεων. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του έχουν 54 μέρες και 13 αγώνες (12 φιλικά και ένα επίσημο του κυπέλλου) για να μοντάρουν τη νέα ομάδα του Άρη.


Ο τεχνικός των κίτρινων ήθελε η ομάδα του να δουλέψει στην προετοιμασία σε ένα πρόγραμμα οχτώ εβδομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει ουσιαστικά, καθώς η προετοιμασία των κίτρινων θα διαρκέσει κάτι λιγότερο από οχτώ εβδομάδες, συγκεκριμένα 54 μέρες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχουν τρία διαφορετικά στάδια. Το πρώτο έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας στην Θεσσαλονίκη για 13 ημέρες, από τη Δευτέρα έως το τέλος του Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι.

Το δεύτερο στάδιο είναι το βασικό μέρος της προετοιμασίας και θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα για 15 ημέρες. Εκεί θα μπουν οι βάσεις σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αρχών μέσα στο παιχνίδι και τα πρώτα συμπεράσματα θα δοθούν μέσα από τα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια.

Το τρίτο στάδιο περιλαμβάνει κυρίως πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, μέσα από τα οποία ο Αγγέλου με τους συνεργάτες του θα μοντάρουν την ομάδα. Το παιχνίδι κυπέλλου συμπεριλαμβάνεται στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας και ως τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί.

Συνολικά ο Αγγέλου έχει προγραμματίσει μια προετοιμασία 54 ημερών και 13 αγώνων, για να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ

Α' ΣΤΑΔΙΟ

19-31 Αυγούστου

Θεσσαλονίκη

Ένα φιλικό παιχνίδι (αναζητείται ο αντίπαλος)

Β' ΣΤΑΔΙΟ

1-15 Σεπτεμβρίου

Φλώρινα

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια (τουρνουά με Φλώρινα, Τρίκαλα, Λουκόιλ, αναζητείται αντίπαλος για άλλο ένα)

Γ' ΣΤΑΔΙΟ

16 Σεπτεμβρίου – 11 Οκτωβρίου

Μπάμπεργκ, Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή σε δύο τουρνουά: Domreiter Cup (Μπάμπεργκ, Λιέτουβος Ρίτας, Μπάνβιτ), «Πέτρος Οικονομάκης» (Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος), ένα επίσημο (κυπέλλου), ένα φιλικό (αναζητείται αντίπαλος)
d.fosses
ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟ

Συνταγή για Αρη, ΠΑΟΚ με τα ίδια υλικά

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129465121
tuareg
επειδη κατι εχει αναφερθει για γερασμενη ομαδα,
αριστερα στο εξωφυλλο των αθλ.νεων
http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ath...ea.2371098.html
gspara
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...eia-gia-vergini
Aυριο η τελευταια οπως δειχνουν τα πραγματα συναντηση Αρη-Βεργινη.
Αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικο ο Αρης θα διαπραγματευθει με τον Γιαννουλη Λαρεντζακη,ο οποιος ηδη προπονειται με την ομαδα.
SteelGandalf
Προτιμώ τον νεαρό. Μακάρι να μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε και αυτόν.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αγιασμός με τις… ευχές του Άνθιμου και πίστη για μια χρονιά επιτυχιών!

Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα μπασκετική χρονιά στον Άρη! Στη σάλα του «Nick Galis Hall» ο πατέρας Στέφανος έδωσε τις ευλογίες για τη νέα περίοδο, την ώρα που στα πρόσωπα όλων ήταν αποτυπωμένη η αποφασιστικότητα για μια χρονιά επιτυχιών.


Ο πατέρας Στέφανος αφού ευχήθηκε «καλή χρονιά», μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για δύναμη, υγεία και πολλές νίκες στο νέο πρωτάθλημα! Mάλιστα, συμβολικά έκανε και μερικά… σουτάκια στα καλάθια του Παλέ!

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη, ενώ από πλευράς παραγόντων ήταν και οι Θωμάς Νικολός, Φώτης Κωνσταντινίδης, Θόδωρος Κουρόγλου, απότ ον σύνδεσμο βετεράνων οι Στέργιος Γούσιος και Πέτρος Ράσογλου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες είχαν σε αυτήν την πρώτη τους: Ασημακόπουλο, Σαρικόπουλο, Χριστοδούλου, Σ. Ιωακειμίδη, Γκίγκα, Μποχωρίδη, Κούβελα, Λαρεντζάκη, Πελεκάνο, Κελεσίδη, Χαρίση, Μούρτο, Βεζένκοφ, Πουλιανίτη, Αθηναϊου, Τσακαλέρη.

Απών είναι ο Τζέρεμι Χαντ που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα (σ.σ. 26 Αυγούστου). Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν και από εργομετρικά τεστ.


Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς (και τους πιο ήπιους).

Η ομάδα έχει μπει στον σωστό δρόμο. Με σωστή και μεθοδική δουλειά, θα φέρει τα αποτελέσματα που της αναλογούν.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Προσφυγή κατά του Άρη από Αλεξανδρή για 110.000 ευρώ!

Προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής!


Ο Έλληνας τεχνικός που το προηγούμενο τρίμηνο συνεργάσθηκε με την Εθνική Ιορδανίας διεκδικεί από την κιτρινόμαυρη ομάδα ένα ποσό της τάξης των 110.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πώς προσφυγή κατέθεσε και ο πρώην συνεργάτης του στον Άρη Σωτήρης Μανωλόπουλος(του οφείλονται περίπου 20.000 ευρώ) η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο.

gspara
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129467798
Συμφωνα με το σαιτ υπαρχει εντονη φημολογια για Λαζαρο Παπαδοπουλο.
tuareg
QUOTE (gspara @ Aug 21 2013, 00:28 ) *
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129467798
Συμφωνα με το σαιτ υπαρχει εντονη φημολογια για Λαζαρο Παπαδοπουλο.

Απο τη στιγμη που μενει ο σαρικο δε νομιζω να υπαρχει θεμα..
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αρβανίτης εφ' όλης της ύλης

Ο Λευτέρης Αρβανίτης πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ.


Τα κυριότερα από όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Βλέπω στην ομάδα ενα πολύ καλό κλίμα, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Αυτό που είπαμε στα παιδιά είναι να συνεχίσουμε όπως πέρσι. Στόχος μας είναι να είμαστε σαν οικογένεια και να έχουμε υγεία που είναι και το σημαντικότερο. Έχουμε ξεκινήσει σκληρή δουλειά και ελπίζουμε φέτος να δείξουμε τα αποτέλεσμα» για να προσθέσει:

«Και πέρσι και φέτος βασιζόμαστε στην ειλικρίνεια και την αλήθεια. Κοιτάμε όλους τους συνεργάτες μας στα μάτια. Αποδείχθηκε και το καλοκαίρι όπου όσους καλαθοσφαιριστές θέλαμε παρέμειναν στην ομάδα. Προστέθηκε και ο Βεζένκοφ που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για εμάς. Αυτή είναι και η απάντηση μας σε όσους είχαν να πουν διάφορα»

Για το θέμα της FIBA:

«Η αλήθεια είναι ότι και εμάς, μας απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες που συμφέρουν τον Άρη και όχι αυτές που βάζουν οι μάνατζερ. Το θέμα της Fiba θα το δούμε μόλις τελειώσει το 99. Θέλουμε πρώτα να τελειώσουμε το δημόσιο και όλα τα οφειλόμενα που έχουμε, και από εκεί και πέρα θα έρθει και αυτό το θέμα»

Για την σύλληψη Δαμιανίδη-Τζεβελέκη:

«Ήταν μία διαδικασία που δεν έπρεπε να γίνει. Έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του 99 και των οφειλομένων και ως τις 7 Σεπτεμβρίου θα έχουμε καταθέσει τον φάκελο. Το δημόσιο λειτούργησε κατ υπερβολή σε αυτή την περίπτωση. Αθόρυβα και χωρίς να έχουμε βγάλει προς τα έξω καμία συμφωνία, ακολουθούμε μία άλλη τακτική. Φυσικά θα ευχαριστήσουμε ως Άρης όσους βοήθησαν να εξυγιανθεί η ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στην ημερομηνία που πρέπει»

Για τον Βεργίνη:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά. Όντως ήταν από τους πρώτους που όταν μιλήσαμε για το υπόλοιπο που του οφείλουμε, συμφώνησε και είπε ότι είναι δίπλα στην προσπάθεια. Και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Για το αγωνιστικό θέμα του είπαμε ότι ο Άρης είναι το σπίτι του. Εφόσον επιλέξει να φύγει στο εξωτερικό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλά η πόρτα του Άρη είναι πάντα ανοιχτή»

Για τα μεταγραφικά:

«Το θέμα του Μποχωρίδη έχει τελείωσει. Μπορεί να είχαμε έντονες ενοχλήσεις από άλλες ομάδες αλλά είναι το βασικό μας γκάρντ. Χτίζουμε κάποια πράγματα πάνω σε αυτόν και τον Βεζένκοφ. Οπότε το θέμα του έχει κλείσει. Ο Λαρεντζάκης είναι και αυτός διεθνής. Τον φέραμε στην προετοιμασία να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί»

Για τον Αντεκοτούμπο:

«Είχαμε μία επαφή. Είναι πολύ δύσκολο το θέμα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ενδιαφέρονται πάρα πολλές ομάδες είναι δύσκολο και δεν το βλέπω να προχωράει»

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει ακόμη μία μεταγραφή:

«Το ροστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αν γίνει προσθήκη θα είναι στην θέση ενός έμπειρου γκάρντ. Από εκεί και πέρα μέσα στην χρονιά μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εφόσον λύσουμε το θέμα της Fiba»

Για τον Γκάλη:

«Ο Νίκος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα. Όταν επιστρέψει θα κάνουμε κάποια πράγματα μαζί του που θα βοηθήσουν στο πρεστίζ του συλλόγου. Γενικά όποτε του έχουμε ζητήσει είναι κοντά στην ομάδα και αυτό θα κάνει για ακόμη μία φορά»

Για το τμήμα μάρκετινγκ:

«Υπάρχει αυτό το τμήμα και έχει οργανωθεί καλά. Μετά τις 26 του μηνός θα μπούμε πιο δυναμικά και σε αυτό το κομμάτι καθώς μέχρι πρότινος ήταν περίοδος καλοκαιριού»

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ομάδα με τα τόσα χρέη και χωρίς να έχει έναν επενδυτή, έχει αρχίσει να αποκτάει αξία. Σε τόσο δύσκολους καιρούς η ομάδα έχει αποκτήσει μία αξία. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό αν μπούμε στο 99 ώστε να βρεθεί ένας επενδυτής. Η ομάδα έχει περιουσιακά στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά και θα παίξουν τον ρόλο τους»
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.