Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
yorgos
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο κ. Πλιάκης και ο κ. Γαλιλαίας αλλά θα ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς δραστηριοποιούνται. Οι άνθρωποι πληρώνουν για τις @##Ρ$@$2 άλλων βάζοντας το χέρι στην τσέπη και αν μπορώ αντί να καταναλώσω αλλού, να τα δώσω σε αυτούς θα το έκανα ευχαρίστως.
tuareg
QUOTE (yorgos @ Jul 5 2014, 06:19 ) *
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο κ. Πλιάκης και ο κ. Γαλιλαίος αλλά θα ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς δραστηριοποιούνται. Οι άνθρωποι πληρώνουν για τις @##Ρ$@$2 άλλων βάζοντας το χέρι στην τσέπη και αν μπορώ αντί να καταναλώσω αλλού, να τα δώσω σε αυτούς θα το έκανα ευχαρίστως.


o πλιακης εχει καποια επιχειρηση δε ξερω τι ακριβως...ο γαλιλαιας ειναι διεθνους φημης μουσικος (τι οργανο ακριβως εχω αγνοια,βιολι,νομιζω ισως) και ειναι καθηγητης μουσικολογιας σε μεγαλο αμερικανικο πανεπιστημιο (σε ποιο παλι θα σε γελασω).
Ο ανθρωπος ειναι αρρωστος με το μπασκετικο Αρη,το χειμωνα παρ'ολο που εχει υποχρεωσεις στη δουλεια του στις ΗΠΑ,παιρνει το αεροπλανο και ''πεταγεται''στη Θεσσαλονικη καθε μηνα.

btw
Βεζένκοφ: "Ο Άρης είναι η ομάδα μου και μου αρέσει!" -
Σε συνέντευξή του στη Βουλγαρία ο Σάσα Βεζένκοφ τονίζει για ακόμη μια φορά πως στόχος του είναι να παίξει μπάσκετ. Μιλώντας σε Βουλγαρικό Μέσο ο φόργουορντ του Άρη ξεκαθαρίζει πως πιο πολύ τον ενδιαφέρει να παίξει μπάσκετ, βάζει σε δεύτερη μοίρα μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας που θα του προσφέρει και περισσότερα χρήματα και προτιμάει να έχει χρόνο συμμετοχής και να αναπτύσσεται μπασκετικά.

“Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου αρέσει εκεί. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Δεν είναι πειρασμός για μένα τώρα ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Θέλω να παίξω μπάσκετ. Θέλω να παίξω μπάσκετ. Σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής μου αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Θα συζητήσω με τον πατέρα μου μέσα στη βδομάδα για να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα”.

Και τόνισε… “Νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Στη Θεσσαλονίκη μου έμαθαν πως να παίζω μπάσκετ και μου έδωσαν την ευκαιρία να φανώ. Η τελευταία χρονιά ήταν πετυχημένη για τους νεαρούς παίκτες. Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά. Το μέλλον είναι μπροστά μου. Το όνειρό μου είναι το ΝΒΑ, οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία”, είπε ο Βεζένκοφ!
- See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...h.CUg7A9mu.dpuf

yorgos
Μπράβο στο παιδί για τις δηλώσεις του και τις φιλοδοξίες του.
alien-tour
QUOTE
Ο Μήτογλου αφήνει τον Άρη για το Γουέικ Φόρεστ και το NCAA -Pressaris.gr

Ο Άρης χάνει τον Κώστα Μήτογλου! Ο 18χρονος φόργουορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πανεπιστήμιο του Γουέικ Φόρεστ, αυτό που έβγαλε τον Τιμ Ντάνκαν, αφήνοντας… στα κρύα του λουτρού τον Άρη!

Ο Μήτογλου πριν από έναν μήνα περίπου έκανε και ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους του πανεπιστημίου. Προπονητής στο Γουέικ Φόρεστ που έχει βγάλει παίκτες όπως ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κρις Πολ είναι ο Ντάνι Μάνινγκ, Νο1 του ντραφτ στο ΝΒΑ το 1988 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και παίκτες που έκανε σπουδαία καριέρα τη δεκαετία του ’90.

Η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση του Άρη για την απόφαση να παίξει ο Μήτογλου στο NCAA. Σε εκκρεμότητα είναι το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Μήτογλου από τα Αστέρια στον Άρη, καθώς πέρσι οι κίτρινοι είχαν δαπανήσει 15.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν και θα έδιναν άλλα 35.000 ευρώ τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Τι θα γίνει με τα χρήματα που έδωσαν οι κίτρινοι και με αυτά που οφείλουν στα Αστέρια είναι ένα θέμα που θα λύσει η ΚΑΕ προφανώς σε συνεργασία με την πλευρά του παίκτη, που εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο.

Σημασία έχει ότι ο Άρης χάνει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, για το οποίο πέρσι δαπάνησε χρήματα (είχε ευχαριστήσει δημόσια η ΚΑΕ τον Ντίμη Παπαϊωάννου), που φέτος θα είχε ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα…


Πολλή "κλάψα" ο τίτλος του PRESSARIS.Μόνο για τα clicks.

Πάμε -2 στο roster.Πελεκάνος και Μήτογλου.Hunt & Σαρικόπουλο(πολλοί τραυματισμοί) δεν τους υπολογίζω.Όχι οτι ο Χαρίσης είναι καλύτερος.
Αναμονή για την άρση του ban μέσα στη βδομάδα,FIBA επιτρέποντος.
Ν'αρχίσουμε να ετοιμάζουμε κι εμείς λίστες smile.gif

Υ.Γ. Έπρεπε να βάλουν τίτλο " Ο Κώστας Μήτρογλου πάει στο NCAA" με το παπί.
SteelGandalf
Δεν γνωρίζω τι συνθήκες θα βρει εκεί ο Κώστας Μήτογλου, αν θα μπορέσει άμεσα να εγκλιματιστεί και τι θα πετύχει τελικά. Στον φετινό Άρη, πάντως, θα έβρισκε αρκετό χρόνο και θα είχε πολλά να αποκομίσει.

Όσο για τον Χαντ, αποτελεί ήδη παρελθόν εδώ και αρκετές μέρες, ενώ και ο Σαρικόπουλος έχω διαβάσει πως ψάχνεται για έξω.

Το θέμα με τον Ζήση είναι πως αν και φέτος εξακολουθήσει να έχει ανάλογες με τις περσινές απουσίες, λόγω τραυματισμών, δεν έχει ο Άρης την πολυτέλεια να τον έχει στο ρόστερ του.

Πρέπει να βρούμε παίχτες όσο το δυνατό πιο γερούς, ώστε οι απουσίες του να είναι από ελάχιστες ως μηδαμινές, καλώς εχόντων των πραγμάτων.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 7 2014, 14:42 ) *
Δεν γνωρίζω τι συνθήκες θα βρει εκεί ο Κώστας Μήτογλου, αν θα μπορέσει άμεσα να εγκλιματιστεί και τι θα πετύχει τελικά. Στον φετινό Άρη, πάντως, θα έβρισκε αρκετό χρόνο και θα είχε πολλά να αποκομίσει.

Όσο για τον Χαντ, αποτελεί ήδη παρελθόν εδώ και αρκετές μέρες, ενώ και ο Σαρικόπουλος έχω διαβάσει πως ψάχνεται για έξω.


Χάντ και Σαρικόπουλο,δεν τους υπολογίζω ως απώλειες εννοώ.
Για Σαρικόπουλο,θα το συζητούσα ως αντι-Χαρίση,αλλά έχει κόψει (δυστυχώς) διαρκείας στο Νοσοκομείο.Μακάρι να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που έχει και να είναι γερός όπου κι αν πάει.

Για τον Μήτογλου,δεν τον χρησιμοποιήσαμε πολύ,δεν πρόλαβε να δείξει και κάτι αν και έχει μέλλον.Θα μας φέρει Κώττα ο Λώτσος; smiley.gif

Με τη λύση του Ban,θα'χουμε περισσότερες επιλογές.
Άρση Ban > Προπονητής > Ολοκλήρωση Roster.
SteelGandalf
Συγγνώμη, δεν σε διάβασα καλά και μπερδεύτηκα.

Πάντως για να πούμε την αλήθεια, αν τελικά μείνουν και οι δύο (Χαρίσης, Σαρικόπουλος), θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθει κι ένας "κανονικός" ψηλός κι εννοώ ένας βασικός. Οι άλλοι δύο, είτε αυτοί, είτε κάποιοι άλλοι, θα πρέπει να λογίζονται ως ρεζέρβες.

Προφανώς η άρση του απαγορευτικού και η έλευση προπονητή θα δρομολογήσουν τις περαιτέρω εξελίξεις.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Το «αντίο» του Τσακαλέρη

Το συμβόλαιο του Ευθύμη Τσακαλέρη με τον Άρη έληξε και ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους κίτρινους με μήνυμά του στο facebook, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία με τον κόσμο της ομάδας στο «Nick Galis Hall».


Ο Τσακαλέρης έγραψε: «Μάγκες σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε δύο χρόνια μαζί…..σας εύχομαι μόνο χαρές από εδώ και περα……..εις το επανιδείν….».


Ένα ακόμη παιδί που ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και που όταν αγωνιζόταν έδινε και την ψυχή του για την ομάδα.

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου φίλε Ευθύμη. Πολλές επιτυχίες σου εύχομαι και να είσαι υγιής.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Άρης ζήτησε να διατηρήσει τα δικαιώματα του Μήτογλου, νέα συνάντηση προσεχώς!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον πατέρα του Κώστα Μήτογλου, ο οποίος και μετέφερε την επιθυμία του 18χρονου φόργουορντ να παίξει μπάσκετ στο Γουέικ Φόρεστ. Οι κίτρινοι ζήτησαν να διατηρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη όταν αυτός επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά λύση δεν βρέθηκε και θα γίνει νέο ραντεβού παρουσία και του εκπροσώπου του Μήτογλου.


Το PRESSARIS έγραψε σήμερα το πρωί για την απόφαση του Μήτογλου να παίξει μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ως μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ. Ο πατέρας του αθλητή ενημέρωσε επίσημα για την απόφαση του γιου του, που βρίσκεται με την Εθνική Εφήβων και προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι, έχοντας καταβάλλει πέρσι 15.000 ευρώ και οφείλοντας άλλα 35.000 ευρώ στα Αστέρια για τη μεταγραφή, ζήτησαν – σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ – από την πλευρά του παίκτη να διατηρήσουν τα δικαιώματά του όταν αυτός επιστρέψει στην Ευρώπη. Οριστική λύση στο ζήτημα δεν προέκυψε και θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία παρών θα είναι και ο μάνατζερ του Μήτογλου, Νίκος Λώτσος.
SteelGandalf
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες κάτι για ενδεχόμενη επιστροφή του Ηλία Ζούρου στην ομάδα μας.

Ελπίζω κι εύχομαι να μην έχει καμία δόση αλήθειας και να μην πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση.
alien-tour
Ως τώρα έχουν ακουστεί Μάρκοβιτς,Πρίφτης,Τακιανος,Γιαννάκης,Νικολ
αΐδης και Ζούρος.
Θα ήθελα Μάρκοβιτς(ακόμα χωρίς ομάδα είναι) ή Πρίφτη,για να λέμε τις εφικτές λύσεις.
Για Γιαννάκη,είμαστε εκτός budget αν και είναι καλή λύση.
Ζούρος δε μ'ενθουσιάζει,αλλά κάνει καλές επιλογές ξένων.Θα δει τι παίζει και στο Summer League. smiley.gif
Πέρνει μέρος και στο προπονητικό team των Spurs.

Θα δείξει.
SteelGandalf
Με τα γνωστά δεδομένα από οικονομικής πλευράς, θεωρώ τις επιλογές των κυρίων Μάρκοβιτς και Πρίφτη ιδανικές.

Δεν ξέρω αν μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη, αλλά δεν το πιστεύω ιδιαίτερα.

Μακριά από Ζούρο πάντως. Δεν με ψήνουν αυτά που αναφέρεις. Το θυμάμαι από την τελευταία φορά και λέω όχι.
alien-tour
Ξεκινήσαμε με Πρίφτη(ανήκει στο προπονητικό team της Εθνικής),μετά Γιαννάκη(πρώην τεχνικός ομοσπονδιακός) και μετά Ζούρο(άλλος πρώην ομοσπονδιακός).

Τον Κατσικάρη,πάει να μας τον φάει η Ρεάλ smiley.gif

Και για Σφαιρόπουλο ακούστηκε κάτι.

Ούτε κι εγώ είμαι υπερ Ζούρου,αλλά αν κλείσουν αυτόν,βλέπουμε ποιά είναι τα θετικά του.
SteelGandalf
Δεν θέλω να δω τα θετικά του. Προτιμώ να έρθει άλλος, αλλά ας μην το συνεχίσω διότι μην έχοντας κάτι με τον άνθρωπο Ηλία Ζούρο, στο τέλος θα φανώ εμπαθής.

Απλά δεν τον θέλω στην ομάδα μου.
hagi
Εγώ διαφωνώ με τον Ζούρο.. Πολύ καλός προπονητής και ψάχνεται πολύ με το μπάσκετ. Για μένα έφυγε χωρίς λόγο τότε που έφυγε ανώ είχε έρθει να δουλέψει με τον Άρη..
Πάντως προτιμώ Γιαννάκη. Γενικά ομως ακούγονται καλά ονομάτα.. Άντε να δούμε τί θα γίνει και με την FIBA γιατί έχει καταντήσει κουραστικό.
SteelGandalf
Από την στιγμή που δεν αποφασίζουμε εμείς για την επιλογή του προπονητή, δεν τίθεται θέμα. tongue.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Παράπονα (πατέρα) Μήτογλου: «Οι προπονητές δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιδί…»

Παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι προπονητές του Άρη (Αγγέλου, Μίνιτς) τον Κώστα Μήτογλου εξέφρασε ο πατέρας του παίκτη, εξηγώντας πως δεν έχει παράπονο από τη διοίκηση της ΚΑΕ.


Ο Δημήτρης Μήτογλου έκανε δηλώσεις στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” και τόνισε: “Το ότι υπάρχει εδώ και καιρό έναν ενδιαφέρον μεγάλο από κολλέγια και ειδικότερα από αυτό είναι αλήθεια. Πριν από έναν μήνα ταξιδέψαμε όλη η οικογένεια και επισκεφτήκαμε τα κολλέγια και ειδικά αυτό. Άρεσε πάρα πολύ στο ίδιο το παιδί και θεωρούμε ότι πρώτα είναι απόφαση δική του και μετά της οικογένειας, γιατί είναι μία πολύ καλή κίνηση που τη μελετήσαμε πριν δύο χρόνια”.

Εξέφρασε και παράπονα πάντως για το πώς διαχειρίστηκαν το παιδί του, οι προπονητές του Άρη, λέγοντας: “Οι προπονητές που το ενέταξαν το παιδί στην ομάδα δεν το διαχειρίστηκαν καλά. Δεν μιλάω για τη διοίκηση. Μιλάω για τους προπονητές. Χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής, να μάθει πολλά πράγματα και ειδικότερα σε κομμάτια τακτικής στην Α1. Τον βοήθησαν πολύ οι παίκτες του Άρη αλλά δεν τον δούλεψαν κατάλληλα οι προπονητές για να τον έχουν έτοιμο για την επόμενη χρονιά”.

Τέλος, για το πώς θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, χωρίς να χαλάσουν τις καρδιές τους -καθώς ο Άρης πλήρωσε για να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη- ο πατέρας του τόνισε: “Ο Άρης δαπάνησε κάποια χρήματα στον κόουτς Ροδόπουλο. Υπάρχει ένα συμφωνητικό που πρέπει να καταβάλλουμε κάποια χρήματα αν δεν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει δικαίωμα να φύγει αλλά πρέπει να καταβάλλει κάποια λεφτά. Μιλάω με τον πρόεδρο που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος για να βρούμε μία λύση, ώστε αν κάτι για παράδειγμα δεν πάει καλά να επιστρέψει στον Άρη. Δεν θα μείνει ο Άρης έτσι, τουλάχιστον από την πλευρά της οικογένειας”.


Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Το θέμα όμως είναι τι πιστεύουν οι επαγγελματίες προπονητές και ποιες ήταν οι προτεραιότητες τους.

Δεν πιστεύω όμως πως θα έπρεπε να έχει και παράπονο. Μπορεί και στα δικά μου μάτια να έπρεπε να παίξει σε κάποια παιχνίδια λίγο περισσότερο, αλλά οι προπονητές του δεν πίστευαν το ίδιο.

Αν με το "εξαίρετος" για τον πρόεδρο εννοεί και αφελής, νομίζω πως κάνει λάθος.

Επίσης, λέει να τον είχαν έτοιμο για την επόμενη χρονιά; Για την επόμενη χρονιά που θα βρίσκεται σε κολλέγιο (προσθέτω εγώ);

Εντάξει, ας πάει στο καλό και θα δούμε τι θα πετύχει τελικά.
alien-tour
QUOTE
Από Basketplus.gr

Ο Μιχάλης Καμπερίδης (20 ετών, 2,04μ.) είναι η επιλογή του Άρη για αντί- Μητογλου. Βλέποντας ότι ο νεαρός αθλητής ετοιμάζεται να αφήσει την Θεσσαλονίκη και τον Άρη η διοίκηση προχωράει τις συζητήσεις με τον ατζέντη του Μιχάλη Καμπερίδη για την απόκτηση του.


Ο νεαρός αθλητής ήταν, από πέρσι, στην λίστα των παικτών που ήθελε ο Βαγγέλης Αγγέλου ωστόσο με την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου το ενδιαφέρον «πάγωσε».

Τώρα που ο Μήτογλου φεύγει, ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Καμπερίδη. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Φιλαθλητικό και χρειάζεται ένα μικρό μπάι άουτ για να τον αποκτήσουν οι κίτρινοι.
- See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.gcPoR8zW.dpuf


Αν θυμάμαι καλά,ο παίκτης είναι του Μανδραϊκού κι έπαιζε με υποσχετική στον Φιλαθλητικό.Αν μπορέσουν να το κλείσουν,καλώς.

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Δεν ήρθε ακόμα η στιγμή του «δράκου»! Ο Γιαννάκης δεν θα είναι προπονητής του Άρη…

Αρνητική τροπή έχει το θέμα Γιαννάκη στον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οριστικά δεν πρόκειται να είναι στον πάγκο του Άρη την επόμενη χρονιά. Αυτό ουσιαστικά ειπώθηκε και σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών…


Εξαρχής ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Μπορεί να θέλει να είναι προπονητής των κίτρινων, μπορεί στο μυαλό του να πιστεύει ότι κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί, αλλά επίσης στο μυαλό του αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιαννάκης εντός της ημέρας θα εκδώσει εκτός απροόπτου γραπτή δήλωση, στην οποία θα εξηγεί την δική του θέση στην υπόθεση.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Νέο «όχι» της πλευράς Μάιλς, οριστικά ο Άρης ζητάει την παρέμβαση της FIBA!

Ο Άρης θα καταθέσει τον φάκελο με τις συμφωνίες των διακανονισμών στην FIBA χωρίς σε αυτόν να συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση του Άαρον Μάιλς! Οι κίτρινοι εισέπραξαν νέα αρνητική απάντηση από την πλευρά του παίκτη για την πρόταση διακανονισμού και πλέον θα ζητήσουν να επιληφθεί το θέμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία.


Η διοίκηση του Άρη έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να κλείσει την υπόθεση χωρίς την μεσολάβηση της FIBA, στέλνοντας εκ νέου μέιλ στην εταιρεία Όκταγκον και ενημερώνοντας για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Οι Αμερικανοί εκπρόσωποι του Μάιλς παρέμειναν ανένδοτοι, αρνήθηκαν τον προτεινόμενο διακανονισμό και πλέον η αγωνία μεγαλώνει, γιατί όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της FIBA.

Αν η Παγκόσμια Ομοσπονδία πειστεί ότι ο Άρης – υπάρχει κλίμα… καλής θέλησης από στελέχη της, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι κίτρινοι – έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να έρθει σε συνεννόηση και θέλει να πληρώσει τον Μάιλς, τότε μπορεί να παρέμβει υπέρ της ομάδας, να άρει το απαγορευτικό και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά να “πιέσει” την πλευρά του παίκτη να αποδεχθεί μια συμβιβαστική λύση.

Αν δεν πειστεί, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα μπορεί να επιτευχθεί η άρση του απαγορευτικού αν οι κίτρινοι δεν καταβάλουν όλο το ποσό στον Μάιλς και τόσα χρήματα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.


QUOTE(www.pressaris.gr)
ΚΑΕ για Γιαννάκη: «Οι πόρτες του Άρη έχουν ανοίξει και δεν πρόκειται να κλείσουν…»

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων, τονίζοντας πως οι πόρτες της θα είναι πάντα ανοκτές για την παλιά δόξα του συλλόγου. Παράλληλα, αναφέρει πως σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει περισσότερα για τον νέο προπονητή της ομάδας.


Η ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ ότι, οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Έπειτα από προσεκτική ανάλυση όλων των δεδομένων και με γνώμονα το συμφέρον, πρωτίστως του ΑΡΗ, κρίναμε από κοινού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για μια συνεργασία, όπως αυτή θα άρμοζε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οφείλουμε, δε, να υπογραμμίσουμε, ότι τόσο εμείς σαν διοίκηση, όσο και ο κ. Γιαννάκης, καθ όλη την διάρκεια των επαφών μας, αντιμετωπίσαμε αλλήλους με ειλικρίνεια και σεβασμό. Αυτό άλλωστε, επέβαλλε η ιστορική πορεία του ένδοξου παρελθόντος.

Σαν ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχόμαστε στον Παναγιώτη Γιαννάκη καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας ότι οι πόρτες του ΑΡΗ έχουν ανοίξει και δεν πρόκειται να κλείσουν ούτε για εκείνον, ούτε για οποιονδήποτε άλλον τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Παράλληλα, τον ευχαριστούμε για τις εγκάρδιες ευχές του, για δικαίωση του αγώνα που δίνουμε σαν διοίκηση, για την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση του ΑΡΗ.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι δουλεύουμε σκληρά και επεξεργαζόμαστε όλα τα δεδομένα, στην αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας μας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας».


Αυτό, το τελευταίο, με ανησυχεί λιγάκι, αφού πολύ Ζούρος ακούγεται τελευταία.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Υπέγραψε και ο Ντάνστον, ο λόγος πλέον στη FIBA!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία διακανονισμού του Μπράιαντ Ντάνστον με την ΚΑΕ Άρης! Πριν από λίγη ώρα οι δύο πλευρές έβαλαν τις υπογραφές και πλέον αυτό που μένει είναι να δοθούν στην FIBA όλες οι συμφωνίες διακανονισμών (εκτός Μάιλς) και να ζητηθεί επισήμως η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.


Επιβεβαιώθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ τα στοιχεία που έπρεπε και αφορούσαν την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού προς τον Ντάνστον (πέραν της προκαταβολής), ο Αμερικανός έβαλε την υπογραφή του και πλέον οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να στείλουν όλες τις συμφωνίες διακανονισμών στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με αστερίσκο στην υπόθεση Μάιλς.

Η πλευρά του Αμερικανού πλέι μέικερ δεν δέχθηκε τις προτάσεις της ΚΑΕ για διακανονισμό της οφειλής, παρέμεινε ανένδοτη ζητώντας όλο το ποσό σε μετρητά και πλέον οι κίτρινοι θα ζητήσουν να επιληφθεί του θέματος η FIBA, ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να δώσει εντολή για άρση του απαγορευτικού όσο θα μεσολαβεί για την υπόθεση Μάιλς!
yorgos
O Πρίφτης υπέγραψε κάπου; Ο Πελεκάνος πού πήγε;
tuareg
QUOTE (yorgos @ Jul 11 2014, 19:18 ) *
O Πρίφτης υπέγραψε κάπου; Ο Πελεκάνος πού πήγε;


ο πριφτης προφανως μας περιμενει,απο το λιακο το προτιμω παντως...
ο πελικαν για κηφισσια λενε
yorgos
καλά το πρίφτης-ζούρος είναι φιλέ μινιόν-ξαναζεσταμένες μπάμιες της αδερφής μου. Ούτε στη φυλακή δεν το παίζουν αυτό.

Παρεμπιπτόντως, το Γιαννάκη με τον Γκάλη πάνω από το κεφάλι του δεν τον θέλω, δενομίζω ότι θα κολλούσε το σχήμα.
tuareg
κοιτα ο πριφτης ενω τα εχει παει καλα σε καβαλα και κολοσσο στον ικαρο και με καλο μπατζετ τα σκατωσε προπερσυ...(καλα εκει παιζει ρολο και η παρουσια του τρελλου του αγγελοπουλου)
αλλα απο το λιακο σαφως καλυτερος....
Με τον Ευγενεια κακως ασχοληθηκαν...
SteelGandalf
Και ο κύριος Μάρκοβιτς, μετά και την περσινή του χρονιά στον ΚΑΟΔ, φαντάζει ως μια καλή λύση.
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 11 2014, 19:26 ) *
Με τον Ευγενεια κακως ασχοληθηκαν...


ευγένεια ή Ευγενία; rolleyes.gif
tuareg
QUOTE (Αφροξυλάνθη @ Jul 12 2014, 16:16 ) *
ευγένεια ή Ευγενία; rolleyes.gif


ενταξει μωρε πως κανεις ετσι?διαγωνισμα στα νεα ελληνικα γραφουμε?
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 12 2014, 17:58 ) *
ενταξει μωρε πως κανεις ετσι?διαγωνισμα στα νεα ελληνικα γραφουμε?


Δεν κάνω ''έτσι''! Μια ερώτηση έκανα για να καταλάβω αν με το ''ο Ευγενείας'' αναφέρεσαι στον Παναγιώτη Γιαννάκη rolleyes.gif
tuareg
ε ναι...
Αφροξυλάνθη
Ο Πελεκάνος έκλεισε για την επόμενη σεζόν σε ομάδα της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα στην CSU Asesoft Ploiesti. Επειδή κάπου χάνομαι, δεν τον ήθελε η διοίκηση στο ρόστερ ή δεν μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα ακόμα ο παίχτης για να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταγραφές;
tuareg
QUOTE (Αφροξυλάνθη @ Jul 13 2014, 12:11 ) *
Ο Πελεκάνος έκλεισε για την επόμενη σεζόν σε ομάδα της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα στην CSU Asesoft Ploiesti. Επειδή κάπου χάνομαι, δεν τον ήθελε η διοίκηση στο ρόστερ ή δεν μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα ακόμα ο παίχτης για να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταγραφές;


ειχαν και τα δυο μερη ορο οτι ο καθενας σπαει το συμβολαιο εως 30/6...προφανως πηρε καλα φραγκα απο τους ρουμανους και το σπασε...εκεινος εστειλε εξωδικο οτι κανει χρηση του ορου που τον αφηνει ελευθερο....πολλα τα λεφτα μιχαλη?δε σου εφτασαν οσα εβγαλες απο ρεαλ και ολυ?
SteelGandalf
Άσχετα αν δεν μας αρέσει, αυτή είναι η πραγματικότητα παιδιά.

Οι παίχτες, ειδικά στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους, θέλουν να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Δεν εξηγείται αλλιώς (από τόσες περιπτώσεις). Βέβαια, το να πας σε τόσο υποβαθμισμένα πρωταθλήματα, είναι τεράστιο πισωγύρισμα, αλλά αν έτσι σκέφτονται ποιος να τους αλλάξει γνώμη.

Εγώ θεώρησα πως θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα, στην οικογένεια του, αλλά απ' ότι φαίνεται μπαρούφες ήταν όλα αυτά που διαβάζαμε.
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 13 2014, 12:20 ) *
ειχαν και τα δυο μερη ορο οτι ο καθενας σπαει το συμβολαιο εως 30/6...προφανως πηρε καλα φραγκα απο τους ρουμανους και το σπασε...εκεινος εστειλε εξωδικο οτι κανει χρηση του ορου που τον αφηνει ελευθερο....πολλα τα λεφτα μιχαλη?δε σου εφτασαν οσα εβγαλες απο ρεαλ και ολυ?


Εμένα αν με έλεγαν Πελεκάνο, δεν θα καταδεχόμουν να παίξω μπάσκετ στη Ρουμανία. Συμβόλαιο θα έβρισκε και στην Ελλάδα άνετα. Τι ακριβώς συμβαίνει στον Άρη; Λεφτά υπάρχουν ή όχι;
SteelGandalf
Σε ποιον κόσμο ζεις ρε φίλε; Συγγνώμη κιόλας.

Φυσικά και δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά ο Πελεκάνος βρισκόταν (με αυτά και με χειρότερα δεδομένα) για δύο χρόνια στην ομάδα μας. Προφανώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πλην χρημάτων, που τον έκαναν να θελήσει να φύγει.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Άρης θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τον Μιχάλη, τον οποίον φυσικά και τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε τα δύο αυτά χρόνια.
tuareg
φιλη ειναι η αφροξυλανθη biggrin.gif biggrin.gif
λεφτα οριακα...τα εσοδα απο οπαπ-νοβα-διαρκειας πανε στο 99...το μπατζετ βγαινει με διαφορους που βαζουν απο λιγα ο καθενας
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 13 2014, 12:38 ) *
φιλη ειναι η αφροξυλανθη biggrin.gif biggrin.gif
λεφτα οριακα...τα εσοδα απο οπαπ-νοβα-διαρκειας πανε στο 99...το μπατζετ βγαινει με διαφορους που βαζουν απο λιγα ο καθενας


αλλά πόσο κοστολογείται ο Μποχωρίδης για τον Παναθηναικό; rolleyes.gif
tuareg
QUOTE (Αφροξυλάνθη @ Jul 13 2014, 12:53 ) *
αλλά πόσο κοστολογείται ο Μποχωρίδης για τον Παναθηναικό; rolleyes.gif


Κοιτα να δεις με οτι δινει ο ΠΑΟ ο Αρης δε λυνει προβληματα...οποτε για τετοια ποσα που γραφονται και ακουγουνται δεν.....
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 13 2014, 13:07 ) *
Κοιτα να δεις με οτι δινει ο ΠΑΟ ο Αρης δε λυνει προβληματα...οποτε για τετοια ποσα που γραφονται και ακουγουνται δεν.....


Πραγματικά δυσκολεύομαι να σε ακολουθήσω. Ρώτησα πόσο κοστολογείται ο Μποχωρίδης και όχι πόσο είναι το χρέος του Άρη.
Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι όσο είναι το χρέος τόσο κοστολογείται ο παίχτης.. rolleyes.gif
tuareg
QUOTE (Αφροξυλάνθη @ Jul 13 2014, 13:23 ) *
Πραγματικά δυσκολεύομαι να σε ακολουθήσω. Ρώτησα πόσο κοστολογείται ο Μποχωρίδης και όχι πόσο είναι το χρέος του Άρη.
Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι όσο είναι το χρέος τόσο κοστολογείται ο παίχτης.. rolleyes.gif


ε σου ειπα οτι κοστολογειται με παραπανω απ'οσα δινει ο ΠΑΟ...τι ακριβως δε καταλαβες?
αν θες νουμερα με κατω απο 500 δε συζητανε καν....
Αφροξυλάνθη
SteelGandalf
QUOTE(ARIS B.C.)
Η συστράτευση γύρω από την ομάδα συνεχίζεται και από αυτήν δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την Αυτοκρατορία του ΑΡΗ και τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, αν και βρίσκεται εκτός Ελλάδος, αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.:

«Πιστεύω ότι ήταν χρέος μου να αγοράσω το εισιτήριο διαρκείας και δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που είδα ότι και ο Νίκος Γκάλης έκανε το ίδιο. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της γενιάς μου και όλοι οι γνήσιοι Αρειανοί, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάντα στην καρδιά μου και ακόμη και σήμερα που ζω από το μπάσκετ, το οφείλω στον ΑΡΗ. Δεν έπαψα ποτέ να αγαπάω αυτήν την ομάδα και αυτόν τον Σύλλογο».
hagi
ωραίος και ο Πίξι. τώρα να δούμε τι θα γίνει με την fiba γιατί είναι το πιο σημαντικό και φυσικά αμέσως μετά ο προπονητής. θα πρέπει να αρχίσει άμεσα ο σχεδιασμός μπας και κάνουμε καμία προετοιμασία της προκοπής.
tuareg
o Eυγενιας πηρε διαρκειας η δε το ευνοουν οι συνθηκες κι αυτο?
SteelGandalf
Φαντάζομαι, από ντροπή και μόνο, θα πάρει. tongue.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Φήμες για ραντεβού Άρη – Πρίφτη στη Θεσσαλονίκη!

Ο Άρης φαίνεται πως πέρασε στην εναλλακτική λύση για το θέμα προπονητή! Σύμφωνα με μία πληροφορία ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και έχει απευθείας συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!


Ο Πρίφτης είναι η δεύτερη επιλογή του Άρη μετά τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος είχε ζητήσει περισσότερα χρήματα από αυτά που θα μπορούσε να δώσει η ΚΑΕ Άρης. Είναι λογικό, αν ευσταθεί η πληροφορία, να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Πρίφτη οι άνθρωποι του Άρη, γιατί θέλουν να τελειώσουν το θέμα προπονητή άμεσα.

Το PRESSARIS προσπαθεί να επικοινωνήσει με τις εμπλεκόμενες πλευρές και θα σας μεταφέρει νεότερο ρεπορτάζ.


Να καμιά φορά που το οικονομικό "αγκάθι" μπορεί να μας βγει σε καλό. smile.gif
tuareg
Τελείωσε η συνάντηση, σε καλό δρόμο του Πρίφτη

http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...romo-tou-prifti

Το αντίο του Πελεκάνου: "Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να ξανάρθω!" - See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...h.vOvhrRwZ.dpuf

μας τρολαρει ο πελεκανος,δεν εξηγειται αλλιως...αφου ελπιζει να ξαναρθει γιατι εφυγε?
yorgos
E γιατί πάει να κάνει καμιά μπάζα ρε tuareg. Πολύ καλή η επιλογή Πρίφτη, αϊ λάικ. Ξέρουμε ποιους παίκτες διαθέτει το ρόστερ προς το παρόν; Ο Μούρτος μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
ofaris
Ο Μούρτος ανανέωσε τον Ιούνιο για τρία χρόνια. Καλή επιλογή ο Πρίφτης, καλύτερη από το Ζούρο κατά τη γνώμη μου. Ξέρουμε πότε θα έχουμε απάντηση από Φίμπα για το μπαν;
SteelGandalf
Και ο Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο, καθώς και ο Γκίκας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πουλιανίτη. Σε αυτούς προσθέτεις και τον Βεζένκοφ, του οποίου θέληση είναι η παραμονή στην ομάδα, ενώ έχω μια αμφιβολία για τον Χαρίση.

Τέλος, η παραμονή του Αντώνη Ασημακόπουλου, εξαρτάται από την ομάδα και, προφανώς, το νέο προπονητή.

Υ.Γ. Αν κάνω κάποιο λάθος, διορθώστε με.
hagi
Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνεις λάθος..
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 15 2014, 08:10 ) *
Και ο Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο, καθώς και ο Γκίκας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πουλιανίτη. Σε αυτούς προσθέτεις και τον Βεζένκοφ, του οποίου θέληση είναι η παραμονή στην ομάδα, ενώ έχω μια αμφιβολία για τον Χαρίση.

Τέλος, η παραμονή του Αντώνη Ασημακόπουλου, εξαρτάται από την ομάδα και, προφανώς, το νέο προπονητή.

Υ.Γ. Αν κάνω κάποιο λάθος, διορθώστε με.

Τον Λαρεντζάκη ξεχάσαμε.
Ίσως και την προώθηση του Φλιώνη.
SteelGandalf
Γιατί έχω την εντύπωση πως ο Λαρεντζάκης ήταν δανεικός;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.