Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
yorgos
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει, χωρίς κόσμο, με τα τότε ρόστερ.
Τώρα γίνεται περίεργη η απόφαση, γνώμη μου πάντα.
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ Dec 9 2014, 05:51 ) *
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει, χωρίς κόσμο, με τα τότε ρόστερ.
Τώρα γίνεται περίεργη η απόφαση, γνώμη μου πάντα.


Άντε όλα να τα δεχθώ, αλλά γιατί και χωρίς κόσμο ρε φίλε;

Υποτίθεται πως με το σκεπτικό της άδικης διακοπής του, τότε, θα επαναληφθεί τώρα. Άρα, τι φταίει ο κόσμος;
yorgos
Το ματς για μένα έπρεπε να διακοπεί αφού αυτό είπε ο διαιτητής, αλλά κακώς δε συνεχιστηκε (χωρίς κόσμο) επειδή ο διαιτητής δεν μπορούσε να περιμένει λίγο να αδεια΄σει και ο λίγος κόσμος που είχε μείνει. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ο κόσμος αρνήθηκε να φύγει, κάνεις το ματς άλλη μέρα με τον κόσμο να έχει φύγει. Τώρα, το σκεπτικό της απόφασης φαίνεται πως είναι πως κακώς διεκόπη το ματς, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό: ακόμη και το κωλόχαρτο που έπεσε μετά από προειδοποίηση, είναι λόγος διακοπής και κάποια στιγμή θα πρέπει οι κανίβαλοι να μάθουν ότι ακόμη κι αυτό είναι απαράδεκτο. Για μένα το λάθος του διαιτητή δεν είναι η διακοπή κι εκκένωση (όσο αυστηρή κι αν ήταν), αλλά η ακύρωση και κατακύρωση του ματς υπέρ του ΠΑΟΚ στα χαρτιά για ένα εξωαγινιστικό γεγονός (αδυναμία της αστυνομίας, της ΚΑΕ ή όποιου είναι να εκκενωθεί το γήπεδο και έλλειψη υπομονής από την πλευρά του).

Όσο το γιατί να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει, διότι μέχρι εκείνο το σημείο είχε παιχτεί μπάσκετ ορθά και με τους κανονισμούς και δεν συντρέχει κανείς λόγος να διαγραφούν τα όσα έγιναν. Το τι έγινε μετά τη διακοπή δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αναιρέσει τα όσα ορθώς έγιναν μέχρι τότε.
LikeMike17
Φίλε μου επιτρέπεις μιας και ήμουν στον αγώνα:
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ήσυχη,μάλλον απο τα πιο ξενερουά ΑΡΗΣ-ΠΑοκ που έχω πάει(σε άλλα έχουν ανάψει πυρσοί,έχουν πέσει ολόκληρα περίπτερα κτλ).Ξαφνικά πέφτουν τα χαρτάκια αλλά το μάτς δεν ξεκινάει.(ρολό χαρτιού ταρυματίζει τον Αναστόπουλο κάτι που συνιστά ΑΤΥΧΗΜΑ και ΟΧΙ πράξη βίας).Αντί να προσφερθούν απλά Α βοήθειες,το ματς διακόπτεται για 25 λεπτά αν θυμάμαι καλά.Βγαίνει μουτρωμένος ο Αναστόπουλος και φαίνεται οτι ψάχνεται για διακοπή ρε παιδί μου.Δίνει οτι να ναι υπέρ Παοκ και κάποια στιγμη του πετάνε ένα ποτήρι νερό το οποίο σκαέι δίπλα του.Όλο χαρά κατευθύνεται στα αποδυτήρια και μην τον είδατε τον Παναή.Σιγα μην το ξαναξεκινούσε και μόνος του να έμενε σε όλο το τεράγωνο πάλι θα έβρισκε κάτι να γράψει.Πρόκειται περί απαράδεκτης συμπεριφοράς,textbook πρόκληση βίας(αν μπορεί να θεωρηθεί βία το χαρτινο ποτηράκι) και αξίζει παραδειγματικής τιμωρίας.....Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.Για τα άλλα που λές συμφωνώ
tuareg
yorgos το σκεπτικο του ασεαδ λεει οτι οι κατηγοριες με τις οποιες πηγε ο Αρης δεν δικαιολογουσαν να ζητησει ο διαιτητης εκκενωση.
Απο εκει και περα τα παντα που εγιναν μετα απο αυτο διαγραφονται.
Το απο την αρχη το ψηφισε ο εσακε με πλειοψηφια οχι το ΑΣΕΑΔ
SteelGandalf
Με κάλυψαν οι δύο προλαλήσαντες φίλε Γιώργο.

Η μόνη μου ένσταση, στα όσα έγραψες προχθές, ήταν στο γιατί να γίνει χωρίς κόσμο.

Εκείνες τις ημέρες, έγραψα ένα τεράστιο άρθρο-κατεβατό-σεντόνι.

Γύρνα πίσω και διάβασε το. Εκεί περιγράφω με κάθε λεπτομέρεια το γιατί μιλάμε για τεράστια αδικία σε βάρος του Άρη και προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή Αναστόπουλου.

Πρέπει να τιμωρηθεί, διότι είναι επικίνδυνος.-
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η… κωλοτούμπα ολοκληρώθηκε, στο ΑΣΕΑΔ ο ΠΑΟΚ για την επανάληψη!

Η… κωλοτούμπα ολοκληρώθηκε. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα την προσφυγή της στο ΑΣΕΑΔ, με την οποία προσβάλλει την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του αγώνα με τον Άρη, όπως ουσιαστικά το ΑΣΕΑΔ είχε αποφασίσει, δικαιώνοντας τους κίτρινους.


Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις δικάσιμος από το ΑΣΕΑΔ θα οριστεί μετά τις γιορτές, άρα θα καθυστερήσει και η έκδοση της απόφασης, κάτι που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει και ο ορισμός της επανάληψης του αγώνα από τον ΕΣΑΚΕ.

Είναι πλέον πολύ πιθανό πρώτα να γίνει το παιχνίδι του β’ γύρου και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί η επανάληψη, αφού κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Βεζένκοφ: «Μεγάλη τιμή και έξτρα κίνητρο»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και σε ηλικία 19 ετών θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και με… αποδείξεις, αφού πριν από λίγες μέρες συμπεριλήφθηκε μεταξύ των υποψηφίων για τον καλύτερο νέο παίκτη της Ευρώπης, στην ψηφοφορία που διενεργεί η FIBA!


Και μόνο μία ματιά στα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων δείχνει το μέγεθος της διάκρισης για τον 19χρονο φόργουορντ. Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Ντάριο Σάριτς της Εφές και νούμερο 12 του ντραφτ, ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Ντένβερ Νάγκετς, ο γιος του Άρβιντας Σαμπόνις, Γιομάντας, είναι μόνο μερικά από τα ηχηρά ονόματα που πλαισιώνουν τον Βεζένκοφ στη λίστα των υποψηφίων.

Ο άσος του ΑΡΗ δεν κρύβει τη χαρά του γι’ αυτήν τη διάκριση. «Χάρηκα πολύ όταν το πληροφορήθηκα. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος για μία τόσο μεγάλη διάκριση. Και η τιμή γίνεται μεγαλύτερη όταν βλέπεις τα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων: Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες που αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ. Κάποιοι είναι και το παρόν, αγωνιζόμενοι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ», λέει στο arisbc.gr.

Τι σημαίνει για τον Βεζένκοφ αυτή η υποψηφιότητα; «Μου δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η σκληρή δουλειά είναι το πρώτο «πρέπει αν θέλεις να φτάσεις ψηλά και εγώ είμαι ακόμα στην αρχή. Κάθε παίκτης πρέπει να θέλει να βελτιώσει τις αδυναμίες του, αλλά και να δουλέψει ακόμα περισσότερο στα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού του. Δεν παρασύρομαι και παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΑΡΗ, ο οποίος μου έδωσε τις ευκαιρίες και το χρόνο συμμετοχής για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βελτιώνομαι. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Βουλγαρίας».

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο διεθνής φόργουορντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο ΝΒΑ, όντας βασικός στους Μιλγουόκι Μπακς. Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο πρόσφατα δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του πρώτος υποψήφιος για να πάει από την Ελλάδα στο ΝΒΑ είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. «Χαίρομαι για την εξέλιξη του Γιάννη και για το ότι είναι στη συγκεκριμένη λίστα. Είναι παίκτης με πολύ πλούσια προσόντα και ταλέντο και βελτιώνεται συνεχώς, αφού δουλεύει σκληρά. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και εύχομαι να έχει καριέρα αντάξια του ταλέντου του», καταλήγει ο Βεζένκοφ.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για καλύτερο νέο παίκτη της Ευρώπης στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWHM2Kq1C8NQLzi2.html


Ψήφισα 1ο τον Αλέξανδρο, 2ο τον Γιάννη και 3ο τον Sabonis Jr. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Αποζημίωση των κατόχων διαρκείας από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θέλοντας να αποζημιώσει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που στερήθηκαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα μας στο «Nick Galis Hall» στους αγώνες με τον Κολοσσό Ρόδου και την ΑΕΝΚ Δημουλάς, λόγω της τιμωρίας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την εξής απόφαση:


Στο τέλος της σεζόν, η αξία του κάθε εισιτηρίου διαρκείας θα διαιρεθεί με τους αγώνες που θα έχει δώσει η ομάδα (ο αριθμός αγώνων θα εξαρτηθεί από την πορεία στα πλέι οφ) και αναλόγως με την τιμή του διαρκείας, θα βγει ένα ποσό που θα αντιστοιχεί σε κάθε ματς. Τα χρήματα για τις δύο αναμετρήσεις που έγιναν χωρίς κόσμο θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα πληρώσει ο κάτοχος ο οποίος θα ανανεώσει το διαρκείας του για την επόμενη σεζόν.

Είναι μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για τους φιλάθλους που έφεραν τον ΑΡΗ στην πρώτη θέση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν και δεν είχαν την ευκαιρία να τη δουν ζωντανά σε δύο αγώνες.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Λύση συνεργασίας με Μανωλόπουλο

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.


Οι δύο πλευρές αποφάσισαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα να τερματίσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου ο αθλητής να μεταπηδήσει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε στο arisbc.gr:

«Μετά από πολλή σκέψη και κοινή συναίνεση με την ομάδα αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Φεύγω σαν φίλος από το Nick Galis Hall. Όσο κράτησε αυτή η συνεργασία ήταν πολύ όμορφη κι εύχομαι στην ομάδα και τη διοίκηση να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει για τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυντηθούν».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Έβαλε πάλι πλάτη ο Θανάσης Πλιάκης στην ΚΑΕ!

Για άλλη μια φορά ο Θανάσης Πλιάκης έβαλε πλάτη για την συνέπεια της ΚΑΕ Άρης. Ο αγνός Αρειανός φίλαθλος που έχει γίνει βασικός (και αφανής) χρηματοδότης της ΚΑΕ τη τελευταία διετία ήταν αυτός που συνέβαλλε και πάλι ώστε να πληρωθεί η τρίτη δόση συμβολαίων στους παίκτες.


Ο κ. Πλιάκης ήταν παρών και στο χθεσινό φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων και παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Χρήστο Γαλιλαία. Νωρίτερα είχε φροντίσει (κυρίως αυτός, αλλά και με χρήματα από χορηγία) με δική του συνεισφορά να πληρωθούν οι παίκτες το μήνα Νοέμβριο.

alien-tour
QUOTE
Τέλος ο Νίκος Γκίκας απ' τον Άρη, όπως επιβεβαιώνει η πλευρά του παίκτη. Είναι μια εξέλιξη που κάποιοι περίμεναν μετά την παρουσία του Αντεγκμπόγιε στην περιφέρεια της ομάδας και την επιστροφή του Τόμας μετά τον τραυματισμό του.

Νεότερη ενημέρωση 17.04': Ο παίκτης είχε ζητήσει εδώ και λίγο καιρό διευκρινίσεις για το αν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Πρίφτη, ο προπονητής είχε πει ότι τον υπολογίζει, όμως φαίνεται ότι ο Γκίκας βρήκε ομάδα στο εξωτερικό και μάλιστα είναι πλέον η υπόθεση, όπως αποκαλύπτει το Basketplus.gr, στα χέρια της διοίκησης για τη λύση του συμβολαίου και τον διακανονισμό των οφειλομένων. Ο παίκτης είναι στην προπόνηση και θα χαιρετήσει τους συμπαίκτες του ενώ αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση για όλα τα παραπάνω.
- See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.rQ3JflaK.dpuf


Στην αρχή της season,έδειχνε οτι βρίσκει τον εαυτό του.Με τη έλευση του Adegboye και με τις κακές εμφανίσεις που έκανε,δεν βρήκε τα πατήματα του.

Έτσι όπως είναι το roster θα ήταν καλύτερο να θυσιαζόταν ο Ogo και να παίρναμε ξένο 3-4αρι.
(Κι εγώ ήθελα τότε την παραμονή του,είναι χρήσιμος παίκτης αλλά "πονάμε" στους ψηλούς)
SteelGandalf
Αυτή, εφόσον αποδειχθεί βάσιμη, είναι μια πολύ κακή εξέλιξη. Έχω τοποθετηθεί για τον συγκεκριμένο παίχτη, τις δυνατότητες εξέλιξης του, αλλά και πως τον βλέπω προσωπικά.

Μακάρι να μην ισχύει, αλλά για να υπάρχει καπνός, προφανώς, υπάρχει και φωτιά.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Γκίκας ζήτησε να φύγει από τον Άρη!

Ο Νίκος Γκίκας θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη γιατί δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα τον ικανοποιούσε. Ενημέρωσε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την πρόθεσή του αυτή και πλέον είναι θέμα Άρη να τον αφήσει ελεύθερο ή όχι.


Ο 25χρονος γκαρντ από τότε που ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έφυγε για τον Κολοσσό, είχε εκφράσει την επιθυμία του να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τότε.

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα και να αποχωρήσει και δεύτερος παίκτης από το ρόστερ. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η διοίκηση, η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει από κοινού με τον Δημήτρη Πρίφτη.


Δεν συμφωνώ με αυτή την προοπτική. Θα προτιμούσα, χίλιες φορές (το δήλωσα και τότε), να μην υπογράψουν συμβόλαιο ανανέωσης με τον Adegboye.
alien-tour
QUOTE
Ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Basketplus.gr ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άρη, συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, όσο και με τον κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη. Ο παίκτης τόνισε την επιθυμία του να αποχωρήσει και η διοίκηση του Άρη του είπε ότι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της και οριστικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφρέρει:

«Ο Νίκος Γκίκας εξέφρασε σήμερα (7/1) την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άρη. Ο λόγος είναι αγωνιστικός, αφού ο 25χρονος γκαρντ τόνισε ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μετά την προπόνηση, ο Έλληνας άσος είχε συνάντηση τόσο με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, όσο και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τόνισε σε αμφότερους την επιθυμία του να φύγει από τον Άρη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Η διοίκηση της ΚΑΕ είπε στον παίκτη ότι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της ομάδας. Οι οριστικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες μέρες».
- See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...-to-thema#.dpuf
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Γκίκα, ο παίκτης επιμένει…

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Νίκος Γκίκας με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τον Δημήτρη Πρίφτη. Η πλευρά του Άρη ενημέρωσε τον παίκτη ότι θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της, αλλά οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ «ο Νίκος Γκίκας εξέφρασε σήμερα (7/1) την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άρη. Ο λόγος είναι αγωνιστικός, αφού ο 25χρονος γκαρντ τόνισε ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μετά την προπόνηση, ο Έλληνας άσος είχε συνάντηση τόσο με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, όσο και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τόνισε σε αμφότερους την επιθυμία του να φύγει από τον Άρη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Η διοίκηση της ΚΑΕ είπε στον παίκτη ότι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της ομάδας. Οι οριστικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες μέρες».
yorgos
Κάτι γίνεται τελείως λάθος φέτος.
alien-tour
QUOTE
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γκίκα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Άρης θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες του, όπως ο Στέλιος Πουλιανίτης και ο Δημήτρης Φλιώνης, στους οποίους έχει επενδύσει για το μέλλον”


QUOTE
Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Νίκος Γκίκας που ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον Άρη σήμερα το απόγευμα, σε μια τυπική διαδικασία υπογραφής λύσης της σύμβασης ανάμεσα στα δύο μέρη. Ο νεαρός γκαρντ είναι στην πρωτεύουσα ήδη, αφού αύριο το πρωί πετάει για τη Ρίγα της Λετονίας, μια και έχει συμφωνήσει με την Βέντσπιλς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Άρης έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη σχετικά με τα διαδικαστικά - δεν μπορούσε άλλωστε να κρατήσει έναν παίκτη που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα - και ο Γκίκας φεύγει αύριο για Λετονία για έναν νέο σταθμό στην καριέρα του.
- See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.wTTSUy5G.dpuf


QUOTE
Ο Νίκος Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτόν τον 1.5 χρόνο που βρέθηκα στην ομάδα, καθώς και τους προπονητές που με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να βελτιωθώ. Οι λίγοι που αποχωρώ είναι καθαρά αγωνιστικοί. Θα επιδιώξω να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορώ να έχω πιο ενεργό και σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».
- See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.Mv6BGcpO.dpuf
yorgos
Τραγικά πράγματα, φεύγει ελπιδοφόρος παίκτης για να πάει στη Ρίγα... Και στη θέση του πήραμε ξένο που σιγά το επίπεδο που ανεβάζει την ομάδα.
SteelGandalf
Και χώρια όλα τα υπόλοιπα, δεν παίρνουμε ούτε ευρώ...

Ξενέρωσα οικτρά, ακόμη μια φορά φέτος...

Εντωμεταξύ, μακάρι να βγω ψεύτης, ο Στέλιος Πουλιανίτης, δεν δείχνει σε καμία περίπτωση έτοιμος να ανταπεξέλθει στην συγκεκριμένη πρόκληση. Ίσως ο Δημήτρης Φλιώνης θα πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του.

Πάντως, αν με ρωτήσετε, νομίζω πως κανείς από τους δύο δεν θα πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. "Κοντίναμε" το ρόστερ απλά.
I love this game
Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έπρεπε να ανανεώσουν τον Αντεγκμπόγιε... κι αυτό να γινόταν όμως πάλι μερικοί θα κράζαμε την Διοίκηση.

Από την στιγμή που ο παίχτης ήθελε τόσο πολύ να φύγει δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καλύτερο. Ο Πουλιανίτης αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν μπορεί να προσφέρει.
38aris
Αντικειμενικά και συνυπολογίζοντας τις pre-season δηλώσεις της διοικησης είναι λάθος η φυγή του Γκίκα.
Έπρεπε να παίρνει περισσότερο χρόνο.
Τεσπα ίσως δε ταίριαζαν τα χνώτα του με τον προπονητή, ίσως δε δούλευε όσο έπρεπε.
Καλή συνέχεια να έχει γιατί είναι καλό παιδί.
Μακάρι να δούμε Πουλιανίτη-Φλιώνη να αποκτούν ρόλο στην ομάδα.

Η υπογραφή Αντεγμπόγιε είπαμε, όσοι τουλάχιστον καταλαβαίνουν πως λειτουργεί μια ομάδα και δεν παρασύρονται από
φυλλάδες και ''αντικειμενικού'' ρεπορτερ, ότι δεν χρειαζόταν και ορίστε τα επακόλουθα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Πρόβλημα ρευστότητας στη ΚΑΕ, αναζητούνται χρήματα για να πληρωθούν οι παίκτες το Δεκέμβριο

Σε αναζήτηση χρημάτων για να πληρωθούν οι παίκτες το Δεκέμβριο βρίσκεται η διοίκηση της ΚΑΕ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια οριστική (και θετική εξέλιξη) στο συγκεκριμένο θέμα.


Πρόβλημα ρευστότητας προέκυψε στο μπασκετικό τμήμα. Ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν χρήματα για να πληρώσουν τη δόση Δεκεμβρίου, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους της οικογένειας του Άρη και ευελπιστούν ότι εντός των επόμενων ημερών θα βρεθούν τα χρήματα για να είναι οι παίκτες πληρωμένοι. Προς τιμήν των παικτών δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα στα αποδυτήρια και όλοι παραμένουν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό στόχο τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι παίκτες έχουν εκχωρήσεις τηλεοπτικών και κάποιοι άλλοι πληρώνονται από συγκεκριμένους αφανείς Αρειανούς.
alien-tour
QUOTE
Απερρίφθη η προσφυγή του ΠΑΟΚ - Ορίζεται το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ - basketplus.gr
Απερρίφθη η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ για τον αγώνα με τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει πλέον ο ΕΣΑΚΕ να ορίσει την ημερομηνία που θα γίνει ο αγώνας με τον Άρη, στο "Αλεξάνδρειο", και μάλιστα πριν απ' τον αγώνα του δευτέρου γύρου, που αρχικά έχει οριστεί για τις... 31 του μήνα! Αναμένονται οι εξελίξεις...


QUOTE
Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν. Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών, που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της «ΚΑΕ ΠΑΟΚ». Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 5/22-1-2015 απόφασή του, απορρίπτει την αίτηση επανασυζήτησης – ανάκλησης της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ» με την οποία ζητείται η επανασυζήτηση – ανάκληση της υπ’ αριθμ. 96/28-11-2014 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου στην υπέρ του Δημοσίου».
SteelGandalf
Τόμπολα!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 17:00 το Άρης-ΠΑΟΚ!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ που αποφασίστηκε να επαναληφθεί θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή (1/2) στις 17:00, στο «Nick Galis Hall»!


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τις υπ’ αριθμ. 4/22-1-2015 και 5/22-1-2015 αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, η συνάντηση Άρης – ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και με ώρα έναρξης τις 17:00 στο «Nick Galis Hall» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από NS3.

Οι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 7-8-9/2/2015. Για το πλήρες πρόγραμμα θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Προσφυγή στην ΕΕΑ από τέσσερις πρώην για καθυστέρηση στις δόσεις του άρθρου 99 – Πληρώνει μέσα στη βδομάδα η ΚΑΕ

Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Αργυρόπουλος και Φάνης Κουμπούρας διά του νομικού τους εκπροσώπου, Νίκου Πετράτου προσέφυγαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ και αφαίρεση τριών βαθμών για μη καταβολή δύο δόσεων από τη συμφωνία μέσω του άρθρου 99. Θα γίνουν πληρωμές μέσα στη βδομάδα είναι η θέση της ΚΑΕ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr “κατά της ΚΑΕ Άρης σε ΕΕΑ, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ κινήθηκαν σήμερα (9/2) τέσσερις πρώην παίκτες του Άρη, ενεργοποιώντας όρο της συμφωνίας για καθυστέρηση δύο δόσεων του άρθρου 99.

Πρόκειται για τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο και Φάνη Κουμπούρα για τους οποίους κινήθηκε ο κοινός τους νομικός εκπρόσωπος, Νίκος Πετράτος, προς διασφάλιση των χρημάτων που συμφώνησαν να λάβουν.

Συγκεκριμένα, μέσω της προσφυγής στην ΕΕΑ οι τέσσερις παίκτες ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης και αφαίρεση τριών βαθμών. Με την προσφυγή προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ την απαγόρευση των μεταγραφών της.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί και όπως υποστηρίζεται από το περιβάλλον των τεσσάρων πρώην παικτών του Άρη η καθυστέρηση αυτή παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά από το καλοκαίρι που επήλθε η συμφωνία. Για αυτό και είχε σταλεί σχετικό εξώδικο στις αρχές του έτους.

Εν τω μεταξύ, εκκρεμότητα υπάρχει και με τον Γάιο Σκορδίλη. Η περίπτωση του πρώην Κερκυραίου σέντερ του Άρη δεν έχει να κάνει με την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99, αλλά με την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών της από την FIBA.

Και στην δική του περίπτωση από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης ζητήθηκε να υπάρξει η σχετική υπομονή σε επικοινωνία που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες προς αποφυγή μέσω προσφυγής του εκ νέου ενεργοποίησης της ποινής ενεργοποίησης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία”.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με την ΚΑΕ Άρης και η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι υπάρχει γνώση στη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα. Πληρωμές τουλάχιστον μίας εκ των δύο δόσεων θα γίνουν μέσα στη βδομάδα και υπογραμμίστηκε πως δόθηκε προτεραιότητα στις πληρωμές των παικτών της ομάδας, γι’ αυτό και δεν πληρώθηκαν οι πρώην παίκτες για το άρθρο 99.
SteelGandalf
Δηλώσεις του κυρίου Αρβανίτη στο facebook:

QUOTE
Αποφασίσαμε να πληρώσουμε πρώτα τα παιδιά που προσφέρουν νίκες στην ομάδα τώρα και μετά τις οφειλές για παλιά χρέη.
Θα περιμένετε κύριοι.......
Εμείς πρόσφατα τα βάλαμε με θεούς και δαίμονες και βγήκαμε νικητές.
Απο εδω και πέρα ο "σώζον εαυτόν σωθήτω".
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
ANAΛΥΣΗ: Τέταρτος σε εισιτήρια ο Άρης, σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι

Στην τέταρτη θέση του πίνακα των εισιτηρίων βρίσκεται ο Άρης, παρότι έχει παίξει δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας, η οποία του επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κίτρινοι δεν έχουν φιλοξενήσει ακόμη στο «Nick Galis Hall» τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δυο άκρως «εμπορικά» παιχνίδια που πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου.


Ο Άρης έχει διαθέσει μέχρι τώρα σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις 12.953 εισιτήρια, μέσο όρο δηλαδή 2.590 ανά παιχνίδι. Πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός με 24.916 εισιτήρια σε επτά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός με 20.761 εισιτήρια σε έξι αγώνες (έχει δώσει ένα χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας) και στην τρίτη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έχει διαθέσει 16.116 εισιτήρια σε έξι αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ. (μέσο όρο 2.686 εισιτήρια).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο του περυσινού πρωταθλήματος οι κίτρινοι ήταν στην πρώτη θέση με 13.550 εισιτήρια σε έξι παιχνίδια (είχαν δώσει ένα κεκλεισμένων των θυρών), έχοντας μέσο όρο 2.258 ανά αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων παρουσιάσει σημαντική αύξηση τη φετινή σεζόν (περίπου 430 παραπάνω) εξαιτίας και των περισσότερων διαρκείας που έχουν δοθεί.

Σύμφωνα εξάλλου με την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) «εντυπωσιακή είναι η αύξηση στον αριθμό των εισιτηρίων των αναμετρήσεων του πρώτου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στους 88 αγώνες του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της φετινής σεζόν (τρεις έγιναν «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω τιμωρίας) διατέθηκαν 135.339 εισιτήρια και η αύξηση σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς (2013-14) είναι της τάξης του 71,66% (με οκτώ αγώνες «κεκλεισμένων των θυρών»), ενώ σε σχέση με τον πρώτο γύρο της σεζόν 2012-13, 53,98% (χωρίς αγώνες «κεκλεισμένων των θυρών»). Από την αύξηση των εισιτηρίων επιβεβαιώνεται ότι το φίλαθλο κοινό επιστρέφει μαζικά στα γήπεδα του μπάσκετ με την συμβολή όλων των ΚΑΕ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Βαθιά ανάσα στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ένα ακόμα οικονομικό βάρος αφαιρέθηκε από την «πλάτη» της ομάδας.


Οι κ.κ. Ντίμης Παπαϊωάννου, Αλέξης Αντωνιάδης, Ηλίας Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν και Σπύρος Πουλιτσίδης ξόφλησαν το δάνειο που είχε πάρει η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. από την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 280.000 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρέος του ΑΡΗ.

Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απεμπλοκής του κ. Τάκη Γεωργούλη ως εγγυητή του δεύτερου δανείου της Κ.Α.Ε. και του επιστράφηκαν τα χρήματα της εγγύησής του. Το εν λόγω δάνειο, στο οποίο εγγυητής ήταν επίσης ο κ. Σωτήρης Κιοσέλογλου, πλέον έχει ενήμερο υπόλοιπο 35.000 ευρώ, το οποίο είναι διακανονισμένο έως το τέλος του 2016.

Έτσι, οι συνολικές υποχρεώσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προς τις τράπεζες, από 420.000 ευρώ που ήταν το 2012, έχουν πέσει στις 35.000 ευρώ. Κάτι που αποτελεί μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει η Κ.Α.Ε. για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Μία προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες συνεχίζεται καθημερινά και η επιτυχής ολοκλήρωσή της εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό στόχο του ΑΡΗ, ώστε να ξαναφτάσει η ομάδα εκεί που ο κόσμος της την είχε συνηθίσει στο παρελθόν και την ονειρεύεται για το μέλλον.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην παραπάνω εξέλιξη, για τη βοήθειά τους στη δύσκολη καμπή που βρίσκεται η ομάδα.
SteelGandalf
QUOTE(www.sport-fm.gr)
Αρβανίτης: «Θέλουν Βεζένκοφ; Τόσα θέλουμε…»

Την ελπίδα να κρατήσει ο Άρης τον Βεζένκοφ και του χρόνου εκφράζει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λ. Αρβανίτης. Ποιες οι ρήτρες για Ελλάδα και ΝΒΑ. Τι δηλώνει για επενδυτές, Γκάλη και Ιωαννίδη.Η ΚΑΕ Άρης κάνει ό,τι επιτρέπουν οι δυνάμεις της για να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοφ και του χρόνου, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης μιλώντας στο Goal αναφέρθηκε σε αυτές τις δυσκολίες, αλλά και τις ρήτρες που προβλέπονται για ομάδα της Ευρώπης ή του ΝΒΑ. Παράλληλα μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ, την αναζήτηση επενδυτή, άνοιξε την πόρτα επιστροφής στον Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με Νίκο Γκάλη και Γιώργο Βασιλακόπουλο.


Αναλυτικά, μίλησε για:

-το μέλλον του Βεζένκοφ: «Ο Βεζένκοφ έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του. Ομάδες που ενδιαφέρονται έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 30/7 να μιλήσουν μαζί του και να τα καταθέσουν το ποσό της ρήτρας μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Η ρήτρα είναι 250.000 ευρώ για Ευρώπη και 500.000 δολάρια για το NBA. Κάποιοι λένε "μα η ρήτρα είναι μικρή". Οι ρήτρες όμως μπαίνουν ανάλογα και μετα λεφτά που δίνεις στον παίκτη. Η ρήτρα που μπήκε είναι στο εξαπλάσιο περίπου της ετήσιας αμοιβής του. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το συμβόλαιο του λήγει τυπικά το 2016. θα μιλήσουμε γιατί γνωρίζουμε τι συμβαίνει και πόσο περιζήτητος είναι. Ξέρω πως ο ίδιος δεν λέει όχι στο να συνεχίσει στον Άρη με την προϋπόθεση ότι θα παίζουμε στο Eurocup. Και εμείς έχουμε θέσει ως στόχο το Eurocup. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο όμως ώστε να τον ικανοποιήσουμε και οικονομικά. Είναι ένα θέμα που ήδη επεξεργαζόμαστε και θα μιλήσουμε σύντομα αναλυτικότερα μαζί του. Το ιδανικό θα είναι να παραμείνει».

-το κόστος συμμετοχής στο Eurocup: «Πιστεύω πως πρέπει η ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη, όμως έχω εμπιστοσύνη στην αφοσίωση του κόσμου, πιστεύω πως με κάποιες συμφωνίες θα μπορέσουμε να βγάλουμε και κέρδος».

-την αναζήτηση επενδυτή: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Εγώ προσωπικά συναντήθηκα με Ρώσους επιχειρηματίες και Τούρκους που διευθύνουν μεγάλες εταιρείες. Δώσαμε στοιχεία της ΚΑΕ και η απάντηση που λάβαμε τελικά ήταν αρνητική. Δεν σταματάμε να προσπαθούμε. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν την αντέχεις εύκολα. Υπήρξαν πολλές φορές στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι μας».

-τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ: «Μόνο για Εφορία, ΙΚΑ και άρθρο 99 πρέπει να δίνουμε κάθε μήνα 50.000 ευρώ. Υπάρχει κι ένας παίκτης, ο Μάιλς, ο οποίος δεν δέχθηκε διακανονισμό και στον οποίο οφείλουμε 112.000 δολάρια. Όσο κοστίζουν μαζί οι Ριντ, Τόμας και Αντεγκμπόγε. Μόνο αυτό το "βάρος" να μην είχαμε, θα μπορούσαμε να ήμασταν συνεπείς σε άλλες υποθέσεις. Για τους τέσσερις πρώην παίκτες του Άρη που κατέθεσαν αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε άμεσα τη δόση του Δεκεμβρίου που χρωστάμε και στη συνέχεια του Ιανουαρίου, θα το λύσουμε το θέμα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

-το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Ιωαννίδη: «Τον Γιάννη τον εκτιμώ αφάνταστα, το δείξαμε και ως ΚΑΕ με εκδήλωση που κάναμε προς τιμήν του, παρουσία του τότε προπονητή μας, του Βαγγέλη Αγγέλου. Τώρα που τελείωσε με την πολιτική πιστεύω πως η θέση του είναι στο μπάσκετ του Άρη. Τον ρόλο του αυτός θα τον αποφασίσει, αυτός θα κρίνει ποιο θα είναι το καλύτερο για την ομάδα. Είναι ο προπονητής των τίτλων, έχει γράψει ιστορία. Είναι αστείο να ακούω να λένε πως ο Αρβανίτης δεν θέλει τον Ιωαννίδη επειδή φοβάται για τη θέση του. Μιλήσαμε και στην Αθήνα. Του είπα "Γιάννη, ό,τι θέλεις". Ο Άρης πρέπει να λειτουργεί ενωμένος, κάποιοι καλλιεργούν τον διχασμό, όμως δεν πρέπει να το αφήσουμε...».

-το μέλλον του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο: «Ο Δημήτρης έχει έτσι κι αλλιώς διετές συμβόλαιο. Βέβαια, ο ίδιος μας είπε πως αν η ομάδα δεν βγει 4άδα θα φύγει. Το έβαλε κι ως προσωπικό στοίχημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι δουλευταράς, δεν κλονίστηκε ποτέ η εμπιστοσύνη μας απέναντι του».

-τη σχέση με τον Νίκο Γκάλη: «Οι σχέσεις μας είναι αρμονικότατες. Ήρθε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετά μάλιστα βρεθήκαμε παρουσία και του Ιωαννίδη στα γραφεία και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Με το τέλος της σεζόν θα αρχίσουμε να οργανώνουμε και το 2ο "Nick Galis Cup", μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο. Πιστεύω ότι τον Νίκο θα τον ξαναδούμε σύντομα στο Παλέ σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Ο διοικητικός ρόλος έχει φθορά κι αυτό δεν το ήθελε ούτε αυτός ούτε εμείς. Ξέρουμε καλά πως του αρέσει πολύ η ενασχόληση με τα μικρά παιδιά, με τις ακαδημίες. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ένα πλάνο, όμως αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Στο μέλλον θα πούμε περισσότερα».

-τη σχέση του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Πρέπει να παραδεχθώ πως σε όσα είπα μετά τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λειτούργησα κάτω από το βάρος της πίεσης μιας παντελώς άδικης απόφασης. Κατάλαβα στην πορεία πως ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έχει καμία σχέση με διαιτησίες. Μίλησα μαζί του 2-3 φορές. Μου εξέφρασε τα παράπονά του για εκείνες τις δηλώσεις. Του εξήγησα γιατί τις έκανα και νομίζω πως κατάλαβε. Με την ΕΟΚ ο Άρης ανέκαθεν είχε σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Πληρώθηκαν οι πρώην παίκτες για το άρθρο 99

Η ΚΑΕ Άρης πλήρωσε σήμερα την πρώτη εκ των δύο καθυστερημένων δόσεων στους τέσσερις πρώην παίκτες (Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Κουμπούρας), που είχαν προσφύγει στην ΕΕΑ και δεσμεύθηκε ότι εντός του επόμενου δεκαημέρου θα καταβάλλει και τη δεύτερη δόση.


Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετοχή στη συγκεκριμένη πληρωμή έχει ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος πλέον αποτελεί ξανά τον δεύτερο οικονομικό – εξωθεσμικό – πυλώνα του τμήματος μπάσκετ (πρώτος με διαφορά παραμένει ο Θανάσης Πλιάκης). Η ΚΑΕ έστω και καθυστερημένα βρήκε λύση σε ένα πρόβλημα και το θέμα δεν πήρε διαστάσεις. Η απόσυρση της προσφυγής των πρώην παικτών λογικά θα γίνει όταν εισπράξουν και τη δεύτερη δόση.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Κίνηση από Άρη για Μήτογλου

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε μια κίνηση στο θέμα του Κώστα Μήτογλου, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο NCAA και στο Ουέικ Φόρεστ.


Οι κίτρινοι προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Μήτογλου για τέσσερα χρόνια μονομερώς και ο ΕΣΑΚΕ το επικύρωσε.

Αυτό θεωρητικά σημαίνει πως ο παίκτης (ο οποίος είναι ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή) εφόσον γυρίσει στην Ευρώπη, μπορεί να αγωνιστεί μόνο με τον Άρη, σε ένα θέμα πάντως με αρκετές παραμέτρους.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris)
Ο Χαρίσης στο κυνήγι των κορυφαίων μπλοκέρ του Άρη!

Ο Κώστας Χαρίσης έκανε ρεκόρ χθες με τις πέντε τάπες του φορώντας την φανέλα του Άρη και… καλπάζει για να ξεπεράσει άμεσα τρεις ακόμα παίκτες των κίτρινων στη σχετική κατηγορία. Τον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, τον Τζερεμάια Μάσεϊ και τον Φέντορ Λικχολίτοφ. Μακράν πρώτος (από καταβολής ΕΣΑΚΕ) ο Ράιαν Στακ!


Ο έμπειρος σέντερ του Άρη έχει 55 κοψίματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Άφησε πίσω του τον αείμνηστο Ρόι Τάρπλεϊ που είχε 50 τάπες στη μοναδική του χρονιά στον Άρη και πλέον κυνηγάει τρεις άλλους παίκτες, τους οποίους μπορεί να ξεπεράσει μέσα στη χρονιά.

Ο Χοσέ Ορτίθ έχει 56 τάπες στη διετή (μιάμιση για την ακρίβεια) χρονιά του στον Άρη, μόλις μία περισσότερη από τον Χαρίση, ο οποίος μπορεί να ξεπεράσει και τους Τζερεμάια Μάσεϊ και Φέντορ Λικχολίτοφ, που έχουν 61 κοψίματα.

Μακράν πρώτος μπλοκέρ στην ιστορία του Άρη από καταβολής ΕΣΑΚΕ (1992-93) είναι ο Ράιαν Στακ με 141 τάπες στην τετραετή καριέρα του στους κίτρινους.

Μακράν του δεύτερου, κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του Άρη από τότε που καταγράφονται οι τάπες στην στατιστική είναι ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο οποίος στη μοναδική χρονιά του με την κίτρινη φανέλα (1989-90) είχε 153 τάπες σε 21 αγώνες, δηλαδή 7,2 ανά αγώνα!

Μέσα στην πρώτη δεκάδα

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ ο Χαρίσης με την χθεσινή του επίδοση άφησε πίσω του τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Γιάννη Γιαννούλη και μπήκε στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων μπλοκέρ της Α1 από το 1992 και μετά: “Με τις πέντε τάπες που μοίρασε ο πολύπειρος σέντερ κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο, αφού μπήκε στην πρώτη δεκάδα των μπλοκέρ στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ φτάνοντας τις 186 και αφού προσπέρασε αρχικά τον Γιώργο Καράγκουτη που έχει 181 και στη συνέχεια τον Γιάννη Γιαννούλη που αποχώρησε από τα παρκέ με 185 κοψίματα”.
manj13
Aν καποιος βρεθει μεσα και το τραβηξει ή μπορεσει να βρει το βιντεο αυτου του αγωνα ας το ανεβασει μετα καπου στο φορουμ, να ξαναδουμε εστω λιγο απο τη μαγεια του τεραστιου Νικ......

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Art...519&catid=1
SteelGandalf
QUOTE(manj13 @ Mar 12 2015, 19:40 ) *
Aν καποιος βρεθει μεσα και το τραβηξει ή μπορεσει να βρει το βιντεο αυτου του αγωνα ας το ανεβασει μετα καπου στο φορουμ, να ξαναδουμε εστω λιγο απο τη μαγεια του τεραστιου Νικ......

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Art...519&catid=1


Δεν "παίζει" ένα τέτοιο ενδεχόμενο φίλε μου. Ο Νικόλας δεν είναι καν ενήμερος (μέχρι χθες δηλαδή) για την συγκεκριμένη εκδήλωση, χώρια το γεγονός πως έχει προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό για εκείνες τις μέρες.

Εδώ καλά καλά στο παιχνίδι προς τιμήν του, δεν μας έκανε το χατίρι να σουτάρει. Θα τον δούμε τώρα να αγωνίζεται;

Το ποιοι και με τι σκοπό διαδίδουν τέτοιες φήμες είναι πραγματικά άξιο απορίας.
SteelGandalf
QUOTE(akratacity @ Mar 10 2015, 21:01 ) *


Δεν τον γνώριζα τον συγκεκριμένο παίχτη, μέχρι που τον είδα να αγωνίζεται στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, όταν και παραλίγο να μας κερδίσει μόνος του.

Το παλικάρι έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ και μάλιστα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

QUOTE(SteelGandalf @ Nov 1 2014, 18:08 ) *
Και από την πλευρά του Κ.Α.Ο.Δ. ένας παίχτης ορχήστρα σήμερα:

Ζάρας 26p (6/7 2p, 4/5 3p, 2/2 1p), 5 assists, 2 rebs και 5 fouls (αποβλήθηκε περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης).

Θεωρώ πως με την φόρα που είχε, θα μπορούσε άνετα να γυρίσει και να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι.


Η μέχρι τώρα παρουσία του, σε ολόκληρη την χρονιά, είναι εντυπωσιακή.



Μακάρι να έρθει στην ομάδα μας, αφού εκτός από τις δεδομένες ικανότητες που διαθέτει, είναι και καλό παιδί, αλλά και Θεσσαλονικιός (σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο).
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Διαμαρτυρήθηκε επίσημα ο Άρης στη ΚΕΔ, δεν σφυρίζουν Μαγκλογιάννης – Τζαφλέρης στην 21η αγωνιστική

Ο Άρης διαμαρτυρήθηκε και επίσημα στην ΚΕΔ για την διαιτησία που είχε η ομάδα στον αγώνα με τον Κολοσσό, παρουσιάζοντας το dvd με τις επίμαχες φάσεις. Σε καλό κλίμα έγινε η συζήτηση των δύο πλευρών, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι Μαγκλογιάννης και Τζαφλέρης δεν σφυρίζουν αυτή την αγωνιστική.


Το αν η απουσία των δύο συγκεκριμένων διαιτητών που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο Βενετόκλειο, στερώντας από τον Άρη τη νίκη, σημαίνει και τιμωρία είναι κάτι αδιευκρίνιστο, γιατί η ΚΕΔ ποτέ δεν ανακοινώνει τιμωρίες διαιτητών. Θεωρείται πάντως – από κύκλους της ελληνικής διαιτησίας – ότι πρόκειται για τιμωρία και όχι για τυχαίο γεγονός το ότι δεν σφυρίζουν την προσεχή αγωνιστική.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης εξήγησε στα μέλη της ΚΕΔ τα παράπονα του Άρη για συγκεκριμένες φάσεις και τόνισε ότι δεν πρέπει να κρίνονται αγώνες από λανθασμένα σφυρίγματα, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Τα μέλη της ΚΕΔ άκουσαν τον Αρβανίτη, του είπαν ότι ακόμα κι αν έχουν γίνει λάθη, αυτά είναι ανθρώπινα, ενώ αναλύοντας τις φάσεις διαπιστώθηκε διχογνωμία για το αν το φάουλ του Νέιμικ στη τελευταία φάση είναι όντως φάουλ. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει το δίκαιο των παραπόνων του Άρη…
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ανοιχτό παράθυρο εμπλοκής στον Άρη από Ιωαννίδη!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ευρωλίγκας στη ΝΕΡΙΤ ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης και με τις τοποθετήσεις του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό… μάλλον θα συμβεί.


Ο “ξανθός” είχε διάθεση για ένα φλας μπακ στο παρελθόν. Θυμήθηκε δεκάδες ιστορίες από την εποχή της “Αυτοκρατορίας”, τη μεταγραφή Γιαννάκη, την κόντρα του με τον Γκάλη σε ένα παιχνίδι στη Βουλγαρία, το πρώτο πρωτάθλημα, στιγμές από τις προπονήσεις των δύο κορυφαίων παικτών του ελληνικού μπάσκετ και πολλά άλλα.

Φυσικά και έκανε τεχνική ανάλυση των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα και του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ, όπως φυσικά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη. “Βοηθάω και τώρα… Άσε το πως… Βοηθάω”, είπε αρχικά ο Ιωαννίδης, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέχεια αν θα επιστρέψει σε πιο φανερό ρόλο και απάντησε: “Μπορεί, μπορεί, θα δούμε… Γι’ αυτούς που έχουν γνώση, είναι ορατό τι θα κάνω του χρόνου”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την εικόνα και τις εκφράσεις του Ιωαννίδη όταν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις περί εμπλοκής του στον Άρη, εκφράσεις που σαφώς ενισχύουν όλη τη φημολογία των τελευταίων μηνών.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Νέα παγκόσμια υπόκλιση για τον λαό του Άρη – SPORT Bible: «Το κορυφαίο μπασκετικό κοινό»!

Η αναγνώριση του λαού του Άρη έρχεται από κάθε γωνιά του πλανήτη, χρόνια τώρα, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ. Μια ακόμη με παγκόσμιο κύρος ήρθε από το SPORT Bible, ένα εκ των κορυφαίων αθλητικών μέσων του πλανήτη.


Αρκεί να δει κανείς ότι η σελίδα του στο Facebook έχει 6.537.667 likes! To SPORT Bible ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο από την κερκίδα του Άρη στο Αλεξάνδρειο, με τον κόσμο των κίτρινων να γράφει μια ακόμη… ιστορία και το σχόλιο: «The greatest basketball crowd ever…»!

Ήδη η ανάρτησε έχει πάνω από 17.600 likes!


QUOTE(mpasketmania.blogspot.gr)
Άρης: Διάστρεμμα ο Χαρίσης, χάνει Πανιώνιο!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, ο οποίος χάνει τον Κώστα Χαρίση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.


Ο Έλληνας σέντερ των «κιτρίνων» στάθηκε πολύ άτυχος αφού δεν θα μπορέσει όπως όλα δείχνουν να δώσει παρόν κόντρα στους «κυανέρυθρους», μετά το διάστρεμμα που έπαθε στη σημερινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης ενώ είδε τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να παρακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, είδε τον Κώστα Χαρίση να τραυματίζεται με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.
SteelGandalf
QUOTE(yellownews.gr)
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ - Άρης

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης χαρτί από την επιτροπή πρωταθλήματος, σύμφωνα με το οποίο πληροφορούνται οι κίτρινοι ότι η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 αντί στις 15:00.


Στον Άρη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια καθώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν έως τώρα και η επιτροπή πρωταθλήματος δείχνει να κάνει το χατίρι της ΑΕΚ. Η ΚΑΕ θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον ΕΣΑΚΕ σύμφωνα με την οποία θα δείχνει την αντίθεση του για την αλλαγή αυτή.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης ότι η αλλαγή ώρας ήταν πρόταση του ΟΠΑΠ αλλά δεν έπεισε κανέναν αφού ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει αρχικά αλλαγή μέρας του αγώνα, αίτημα που απέρριψαν οι κίτρινοι. Να σημειωθεί ότι την επιτροπή πρωταθλήματος απαρτίζουν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και εκπρόσωποι τεσσάρων ομάδων (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΚΑΟΔ και Πανελευσινιακός.

Πλέον το βάρος του Άρη πέφτει στον ορισμό των διαιτητών που θα γίνει την Τετάρτη, εκεί όπου οι κίτρινοι θα ζητήσουν τον ορισμό τουλάχιστον δύο διαιτητών επιπέδου Ευρωλίγκας.


Εδώ γελάνε... Λες και πίσω απ' τον ΟΠΑΠ βρίσκομαι εγώ...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Παρέμβαση του Άρη στην ΚΕΔ! Ζητά διαιτητές Ευρωλίγκας με ΑΕΚ

Ο Άρης θα ζητήσει στην κλήρωση των διαιτητών που θα γίνει την Τετάρτη να οριστούν διαιτητές Ευρωλίγκας στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.


Οι κίτρινοι θα κάνουν παρέμβαση στην κλήρωση των διαιτητών της 22ης αγωνιστικής, ζητώντας οριστούν δυο διαιτητές που σφυρίζουν παιχνίδια της Ευρωλίγκας για ευνόητους λόγους. Πέρα από τη σημασία του αγώνα υπάρχει και το παράδειγμα της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, την οποία η ΚΕΔ υποβάθμισε με τον ορισμό που έκανε με τα γνωστά αποτελέσματα.
SteelGandalf
25/3/1914 ---> 25/3/2015

101 χρόνια υπερηφάνειας!!!

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…

Ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει σήμερα (25/3) 101 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, στέλνει το παρακάτω μήνυμα:


«Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής για όλη την Ελλάδα, με την επέτειο της επανάστασης του 1821. Η γιορτή, όμως, είναι διπλή για ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ένας σύλλογος που ξεπέρασε τον όρο «ομάδα» και εξελίχθηκε σε ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ο ΑΡΗΣ μας…

Για όλους εμάς που γεννηθήκαμε με τον ΑΡΗ στην καρδιά μας, η σημερινή δεν είναι μόνο μέρα γιορτής, αλλά και ευθύνης. Ευθύνης για να ξαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που του αρμόζει: στην ελίτ. Το επιτάσσει το DNA του συλλόγου, το επιτάσσει η ανάγκη για να βιώσει νέες χαρές ο πολυπληθής κόσμος του ΑΡΗ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο σύλλογος να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα τμήματα και να ξανακάνει υπερήφανους τους μυριάδες φίλους του σε όλη την Ελλάδα.

Εμείς από την πλευρά μας, ως ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., παλεύουμε καθημερινά γι’ αυτόν το στόχο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο είμαστε σ’ αυτήν τη θέση. Σε μία δύσκολη για το σύλλογο εποχή, το τμήμα μπάσκετ κρατά ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανέβει αυτή η σημαία ψηλότερα. Η διπλή προσπάθεια, για την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική άνοδο, είναι επίπονη, αλλά όταν υπηρετείς τον ΑΡΗ δεν υπάρχει «πόνος» και κούραση, παρά μόνο υπερηφάνεια.

Ενωμένοι, σαν μία γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Νέες δηλώσεις Μπερτομέου, τι «παίζει» με τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων σε Ευρωλίγκα – Γιούροκαπ

Με δηλώσεις που έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου άφησε να εννοηθεί ότι ίσως υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής της ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα με wild card, κάτι που αν συμβεί ίσως ενισχύσει και την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε πρώτη φάση στο Γιούροκαπ.


Αυτή τη στιγμή, με το ισχύον καθεστώς δύο ομάδες από την Ελλάδα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) και δύο ομάδες στο Γιούροκαπ, ο τρίτος του πρωταθλήματος και μία με wild card.

Αν και εφόσον συζητείται το σενάριο να πάρει η ΑΕΚ wild card για την Ευρωλίγκα (ανεξαρτήτως κατάταξης), τότε μένουν ανοικτές οι δύο θέσεις για το Γιούροκαπ, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μπερτομέου σε δηλώσεις του στην “Αγορά” τόνισε πως “κατά τη συνάντηση μετόχων της Ευρωλίγκας τον Ιούλιο εγκρίθηκε μια μεταβατική περίοδος, κατά την οποία ο υπάρχον τρόπος πρόσβασης στην Ευρωλίγκα θα αντικατασταθεί με φιξ θέσεις από τις εθνικές λίγκες. Οι θέσεις που δόθηκαν σε κάθε χώρα υπολογίσθηκαν με βάση την απόδοση των ομάδων κάθε χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την ανταγωνιστικότητα κάθε χώρας, με κύριο γνώμονα το βασικό μας στόχο να ανταγωνίζονται η κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Για την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός προκρίνονται κάθε χρόνο τουλάχιστον στην οκτάδα, αλλά ουδεμία άλλη ομάδα έχει φτάσει ούτε στην κανονική περίοδο, ακόμα κι έχοντας την ευκαιρία των προκριματικών το 2010-2011 και 2011-2012. Συνυπολογίζοντας και το Eurocup δε βλέπουμε κάποια ανταγωνιστική βελτίωση των ελληνικών ομάδων. Μιλώντας συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είμαι πάνω από ευχαριστημένος μαθαίνοντας ότι δουλεύουν σε ένα μακράς πνοής σταθερό πρόγραμμα και αν αυτό πράγματι διαπιστωθεί η ΑΕΚ μπορεί σίγουρα να είναι υποψήφια για μια wild card. Εκκρεμεί μια συζήτησή μου με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, καθώς ενδιαφέρομαι πολύ για το πρότζεκτ που αναπτύσσουν και αξίζουν μεγάλο σεβασμό, καθώς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η ΑΕΚ συμμετείχε στην Ευρωλίγκα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της”.

Θα ήταν ευχής έργο να μπορούσε και ο Άρης άμεσα να βρεθεί στο επίπεδο να συζητείται και δική του επιστροφή στην Ευρωλίγκα, πρέπει όμως αυτή η διαδικασία να γίνει με σωστά βήματα, υπομονή, επιμονή και πλάνο.
SteelGandalf
QUOTE(yellownews.gr)
Για 25 Απριλίου πάει το Άρης - Παναθηναϊκός

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες υπάρχει αγωνιστική απραξία στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, για τον Άρη όμως η απραξία μάλλον θα είναι μεγαλύτερη, ελέω Παναθηναϊκού.


Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ η 23η αγωνιστική της Α1 θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου. Την επόμενη βδομάδα υπάρχει ο τελικός του κυπέλλου, την μεθεπόμενη είναι το Πάσχα.

Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο “NickGalisHall”, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα εκείνες τις ημέρες θα διεξάγονται οι αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται οι πράσινοι οπότε θα μετατεθεί κατά μία βδομάδα η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οπότε το πιο πιθανό είναι η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί στις 25 Απριλίου.
SteelGandalf
Δεν θα το ανέφερα καν. Είνα ανάξιος λόγου και σχολιασμού ο συγκεκριμένος.

QUOTE(thessports.gr)
Ενέργειες για τις Ακαδημίες του Άρη

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η διαδικασία της οργάνωσης των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής του μπασκετικού Άρη. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Παίδων θα κλιμακωθούν οι ενέργειες.


Ως γνωστόν, πριν απ΄περίπου δύο μήνες οι Ακαδημίες πέρασαν από τον ΑΣ Άρης στην ΚΑΕ, η οποία και ανέλαβε την οργάνωσή τους. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων όλων των τμημάτων (τελευταίο το παιδικό το οποίο έχει προκριθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ, για να υλοποιήσουν τις σκέψεις τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ενταθούν οι συναντήσεις και οι «ζυμώσεις» για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των τμημάτων, τα οποία αποδιοργανώθηκαν τα τελευταία 2.5 χρόνια και η άρτια λειτουργία τους είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα, αφού στόχος παραμένει η ανάδειξη των αστεριών του μέλλοντος.


Μια πολύ λογική κι επιβεβλημένη, θα την χαρακτήριζα, κίνηση.

Αν οργώσεις την περιφέρεια και δουλέψεις με τους μικρούς, μπορείς να βγάλεις πολλούς Μποχωρίδηδες, Βεζένκοφ, αλλά και Μήτογλου. Αυτοί, με την σειρά τους, θα σε βοηθήσουν και αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά θα σου προσδώσουν κύρος ως ομάδα, αφού θα αποδειχθεί πως λειτουργείς σε επαγγελματικά πρότυπα.
j-kidd13
To ποστ του manj διεγραφει.Δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ το περιεχομενο του,οπως και τα σχολια που εγιναν απο τον manj...Συνεχιζουμε... wink.gif
manj13
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 2 2015, 17:38 ) *
To ποστ του manj διεγραφει.Δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ το περιεχομενο του,οπως και τα σχολια που εγιναν απο τον manj...Συνεχιζουμε... wink.gif



Κατσε ρε συ j-kidd γιατι θα τρελλαθω... blink.gif Βγαινει πρωην ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΝ του Αρη και λεει οτι λεει για το ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ οχι...για τον Μπαρμπουτσαλιδη...το βαζω σ ενα ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ φορουμ που ΚΑΙ εξαιτιας του Γκαλη υπαρχει και συμβαινει τι???Αναφερεται οτι δεν εχει σχεση με το φορουμ!!!ΔΕΝ εχει σχεση με το φορουμ και με το μπασκετ μια δηλωση-λιβελλος για τον ανθρωπο που για την Ελλαδα ΕΙΝΑΙ το μπασκετ!!!!!!Οταν μονο στο τοπικ του ΔΓ εχουν ειπωθει απο ειρωνειες μεχρι υβρεις!!!Ε, τοτε να κλεισουν και τα τοπικ που αναφερονται σε Γιαννακοπουλους οπως και Αγγελοπουλους γιατι δεν εχουν σχεση με το φορουμ....Aνισοτητες....Πληρως απογοητευτικο...Ι rest my case...Στο μονο που με βρισκεις εδω συμφωνο ειναι στο συνεχιζουμε.... peace.gif
SteelGandalf
Να τοποθετηθώ, με προσωπική άποψη, χωρίς να έχω μιλήσει με κάποιον.

Αν το έκανες ως απλή αναφορά στην θεματική ενότητα "Άρης - Διάφορα off topic σχόλια", υποθέτω πως θα το άφηναν. Ίσως και το γεγονός πως ο συγκεκριμένος δεν είχε σχέση με το μπασκετικό, αλλά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, να έπαιξε κάποιον ρόλο.

Από την άλλη, έχω την αίσθηση (και ας με διαψεύσουν οι αρμόδιοι), πως κυρίως λόγω της τοποθέτησης σου (του τρόπου έκφρασης σου), αφαιρέθηκε, παρά για την ουσία του σχολίου του.

Άλλωστε, ο καθένας μας μπορεί να έχει από διαφορετικές, μέχρι περίεργες και "αιρετικές" απόψεις για το κάθετι γύρω μας.

Επαναλαμβάνω όμως ότι ο κύριος Γράντας, είναι ανάξιος λόγου και σχολιασμού.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.