Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr)
Χαντ διετίας, πάει για Λαρεντζάκη

Ο Τζέρεμι Χαντ πρόλαβε την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook επισημοποίησε την παραμονή του για άλλα δύο χρόνια. Στα θέλω του Βαγγέλη Αγγέλου ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης


Την παραμονή του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια έκανε γνωστή ο Τζέρεμι Χαντ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook προλαβαίνοντας την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του είχε στείλει πριν από μερικές ημέρες η ΚΑΕ και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Αλεξανδρείου μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα ο Χαντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θεό για την παραμονή του στον Άρη, σε μία εξέλιξη που είχε διαφανεί πριν ακόμη αναχωρήσει για τις ΗΠΑ στο τέλος του Ιούνη.

Αυτό που απομένει ωστόσο να φανεί από τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ του Άρη της περσινής αγωνιστικής περιόδου είναι τι θα γίνει με τον Ζήση Σαρικόπουλο που έχει συμβόλαιο. Όπως και με τον Σωτήρη Καραποστόλου που από εκεί που φαινόταν πως ήταν εκτός πλάνων δέχθηκε προ ημερών κρούση.

Αντίθετα με τον Δημήτρη Βεργίνη που όπως τόνισε και ο Αγγέλου κατά την χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης του είχε γίνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με τον διεθνή γκαρντ να την αρνήθηκε. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Χαλκιδιώτη τεχνικού.

Εν τω μεταξύ ο Άγγελου στην επιθυμία του να φέρει στον Άρη παίκτες που αποτελούνε το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ επιθυμεί να έχει υπό τις οδηγίες του τον 20χρονο διεθνή γκαρντ με την Εθνική Νεών Ανδρών Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Λαρεντζάκης είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας έχοντας κατά μ.ό. 16 πόντους με 2.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 30.8 λεπτά συμμετοχής.

Την στιγμή αυτή δε είναι ελεύθερος ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας κατά μ.ό. 4.1 πόντους 1.5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ 3.7 πόντους, 0.8 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ.


Ο Λαρεντζάκης φαντάζει ως ιδανική προσθήκη, αφού πρόκειται για έναν ακόμη εξαιρετικό νεαρό με πλούσιο ταλέντο.

Το μόνο που με προβλημάτισε στο συγκεκριμένο άρθρο είναι η "υποτιθέμενη" πρόταση στον Καραποστόλου. Αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...
tuareg
χαντ κι επισημα
http://www.arisbc.gr/#el/%CE%9F-%CE%A4%CE%...%BD%CE%B9%CE%B1
SteelGandalf
QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Η μαραθώνια συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Κ.Α.Ε. Άρης και του προπονητή

Επί παντός επιστητού τοποθετήθηκαν Αρβανίτης και Αγγέλου


Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη σε διοικητικό, οικονομικό, νομικό και αγωνιστικό επίπεδο έδωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης της Κ.Α.Ε. και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, σε μια διαδικασία η οποία διήρκεσε περίπου 80 λεπτά!

Αρβανίτης: «Παραλάβαμε την ομάδα με 5.600.000 ευρώ χρέη»

Τον λόγο πήγε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης. «Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρώτο χρόνο της διοίκησής μας. Είχαμε μία καλή σχέση μεταξύ μας οι όποιες τριβές είχαμε είναι όπως βλέπει ο καθένας από την πλευρά του τα θέματα. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνεργασία την επόμενη χρονιά.

Ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο, γνωρίζετε την κατάσταση που υπήρχε. Περάσαμε πολύ δύσκολη χρονιά έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν με το κεφάλι ψηλά και να νιώθουν οι Αρειανοί υπερήφανοι. Αγωνιστικά ήταν καλή η χρονιά, μπορούσαμε να περάσουμε στην τετράδα. Η μεγάλη επιτυχία δεν ήρθε για μία βολή ή για κάποια διαιτητικά σφάλματα. Ήμασταν ομάδα, οικογένεια, παλεύαμε και τιμούσαμε τη φανέλα.

Στο διοικητικό κομμάτι πετύχαμε αρκετά πράγματα με μεγάλο αγώνα, μεγάλη ενέργεια. Στόχο ήταν να μειώσουμε τα υπέρογκα χρέη που είχε ο σύλλογος. Πήραμε γρήγορα άδεια για να παίξουμε στο πρωτάθλημα, γενικά ήμασταν μία συνεπή ομάδα στι υποχρεώσεις τη. Στο εξάμηνο σας είπα ότι από τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ χρεών πέσαμε στα 4,9 εκατ. ευρώ. Τον Μάιο πήγαμε στο άρθρο 99 με 4,7 εκατ. ευρώ χρέη. Στόχος είναι να μειωθούν κι άλλο τα χρέη με την υπαγωγή στο άρθρο 99. Αν το καταφέρουμε τον Σεπτέμβριο τα χρέη θα πέσουν στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με τις συμφωνίες που θα πετύχουμε. Για τα επόμενα πέντε χρόνια χρειάζεται η ΚΑΕ περίπου 600.000 ευρώ ετησίως που θα πηγαίνουν στα παλιά χρέη.

«Στερηθήκαμε προσδοκώμενα έσοδα»

Η φετινή χρονιά είναι κερδοφόρα αλλά όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα είχαμε ένα πρόβλημα στη ρευστότητα. Το λύσαμε στο τέλος τη χρονιά και οι παίκτες που είχαμε έκαναν διετή ή τριετή συμβόλαια. Είχαμε ένα θέμα με την στέρηση εσόδων. Βάλαμε υψηλό, όπως αποδείχτηκε, στόχο στα διαρκείας, δώσαμε περίπου 1.300 πέρσι. Το Aris Golden Club πιστεύαμε ότι θα βοηθούσε περισσότερο οικονομικά, πήραμε 40% λιγότερα από αυτά που υπολογίζαμε, ενώ πρόβλημα είχαμε και με το κλείσιμο της ΕΡΤ, απ' όπου έχουμε να παίρνουμε 90.000 ευρώ.

Ελπίζουμε τη νέα σεζόν οργανώνοντας το τμήμα μάρκετινγκ να καταφέρουμε να έχουμε περρισσότερα έσοδα. Να δούμε την προώθηση των διαρκείας απευθυνόμενοι σε ένα άλλο τάργκετ γκρουπ. Η διοίκηση συνεχίζει όπως είναι προστέθηκε ο Θωμάς Νικολός από το Aris Golden Club. Ήταν μία χρονιά που άφησε θετικό πρόσημο στο διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι. Η σεζόν που ξεκινά θια είναι το ίδιο δύσκολη με τη φετινή. Πρέπει όλος ο Άρης στην προσπάθεια που γίνεται και είναι τίμια, ειλικρινής με καθαρά χέρια, να συστρατευτεί για να βγει το τμήμα από την κρίση και να δημιουργήσει τις συνθήκες για κάτι καλύτερο και όμορφο.

Μπροστάρηδες θα πρέπει να είναι όσοι έχουν ευθύνες όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία των χρεών. Είτε διοικούσαν είτε όχι, είτε στήριζαν αυτούς που διοικούσαν. Είχαμε τη γνωστή ωραιοποίηση, την κατάσταση των διαχειρίσιμων χρεών, την παραπλάνηση του Aρειανού λαού μέσα από το γνωστό σύστημα που επικρατούσε στην ομάδα, οπότε πλέον η ομάδα εδώ που έχει φτάσει πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθιύνες τους. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ξεκινήσαμε με δύναμη και φέτος, αν δούμε όπως αυτοί που έχουν τις ευθύνες συνεχίζουν να παίζουν κρυφτό, δε θα το αφήσουμε έτσι. Θα ενημερώσουμε αμέσως το λαό του Άρη για το τι συμβαίνει και από κει και μετά δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να διοικούμε μ' αυτόν τον τρόπο».

Δάκρυσε ο Γαλιλαίας

Τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Χρήστος Γαλιλαίας, για να παρουσιάσει τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ήταν τέτοια η φόρτιση που άρχισε να δακρύζει… «Πριν βγει κανείς να ταξιδέψει στη θάλασσα, πρέπει να πάρει το δελτίο καιρού. Αυτό για το καράβι που λέγεται Άρης έβγαλε απαγορευτικό. Είναι αυτοκτονία να βγεις στη θάλασσα. Η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου δεν επιτρέπει να μείνει το καράβι δεμένο, η πλειοκτήτρια εταιρία, η διοίκηση, έπρεπε να πάρει την απόφαση για να βγει το καράβι. Όμως έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος καπετάνιος. Έχουμε την τύχη να έχουμε τον καλύτερο καπετάνιο στην Ευρώπη, τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος δέχτηκε να πάρει αυτό το ρίσκο και να μοιραστεί το όραμα της διοίκησης και του λαού του Άρη, συναισθανόμενος το βάρος της ιστορίας και της φανέλας. Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε σήμερα τον κόουτς.

Πριν λίγο είχα πάει στα γραφεία και έκανα μία εκτύπωση του γνωστού ποιήματος του Κωνσταντίνου Καβάφη, την Ιθάκη, κάτι το οποίο σκεφτόμουν εδώ και εβδομάδες. Περιγράφει με ακρινή τρόπο τη διαδρομή στην οποία αναφέρθηκα. Όποιος το διαβάσει και καταλάβει τη φιλοσοφία των στίχων, μπορεί να αντιληφθεί τη φιλοσοφία τη δική μας και του κόουτς η οποία συμπλέει με το όραμα του λαού του Άρη».

Αγγέλου: «Το τμήμα μπάσκετ στο παρελθόν διοικήθηκε με ελεεινό, αδιαφανή και ντροπιαστικό τρόπο»!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε τον λόγο και τόνισε αρχικά πως «έχω πει πολλές φορές τη χαρά και την τιμή που νιώθω ερχόμενος στην οικογένεια του Άρη. Νομίζω ότι μου έχουν καταλογιστεί και πράγματα που δεν είμαι υπεύθυνος, από την αγάπη και την παρότρυνση, ίσως είναι παραπάνω απ' αυτό που αξίζει κάποιος. Όποιος έρθει το μόνο που έχει να πάθει είναι συναισθηματικό σοκ. Στον Άρη δεν μπορείς να πεθάνεις από το κακό, μόνο από την αγάπη.

Το άθλημα που κουβαλάει την ιστορία του Άρη είναι το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι πολύ αυστηρό άθλημα, πειθαρχημένο, που παίζεται σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένους κανόνες και χρόνο. Δεν μπορείς να κάνεις επίθεση πάνω από 24", δεν μπορείς να κατέβεις το μέσο του γηπέδου πάνω από 8" και ούτω καθεξής. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ένα άθλημα τόσο ξεκάθαρο και αληθινό πώς έχει διοικηθεί με τόσο ελεεινό, αδιαφανή και ντροπιαστικό τρόπο! Ένα άθλημα που έχει προσελκύσει και έχει φτιάξει πρότυπα, πώς μπορεί να διοικείται από ανευθυνότητα. Ένα άθλημα που δίνει τόση χαρά και αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και ομαδικότητας, πώς μπορεί να απομονώνει ανθρώπους και να αναιρεί τη λέξη συνεργασία. Έχετε συμμετάσχει κι εσείς οι δημοσιογράφοι σ” αυτά τα πράγματα.

Είπα πολύ απλά ότι έτσι όπως μιλάμε για την ιστορία του Άρη, γνώρισα πολύ δυνατούς ηθικά ανθρώπους. Ήρθα στον Άρη για την παρέα, τη φιλία, τη συναδελφικότητα, τη συνεργασία. Βλέπω ότι στις πράξεις που πρέπει να κάνει ο Άρης, πρόσθεση ή αφαίρεση, κυριαρχεί η διαίρεση. Πρέπει να υπάρχει ανάληψη ευθύνης, οπότε στο κομμάτι που αναλογεί σε μένα, λέω ότι θα έχουμε πολλές και μεγάλες εκρήξεις στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε ότι από την αποτυχία θα βγει κάτι καλό.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θέλει κανείς να ακούει για τον Άρη. Σας ρωτάω: Ποιος ευθύνεται; Σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία, στον οποίο η γιορτή για τον Νίκο Γκάλη είναι πρότυπο, ποιος ευθύνεται για το ότι όποια πόρτα χτυπάει ο Άρης είναι κλειστή; Τα λάθη που γίνονται και θα γίνουν είναι προς μία κατεύθυνση. Όμως δε μιλάμε επώνυμα για τα λάθη που έχουν γίνει. Αν ένας κόουτς κάνει λάθη, τον σταυρώνει το σύστημα μέσα από την ιδιότητα των μάνατζερ. Προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κανόνες και όποιος τους παραβεί, υπάρχει σύγκρουση. Ο Άρης προσπαθεί να φτιάξει ένα ρόστερ και έχει βαρίδια από το παρελθόν. Γιατί δε συζητάμε πώς μπορούν αυτά τα βαρίδια να γίνουν ελαφρύτερα; Μέρος της επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται από την ανάληψη ευθυνών περασμένων χρόνων. Όσοι έχουν κάνει τα προηγούμενα λάθη, αγαπάνε τον Άρη.

«Δέχτηκα γιατί με συνεπήρε η προσπάθεια»

Όμως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πρόσθεση και αφαίρεση. Αφαίρεση του χρέους, πρόσθεση νεαρών παικτών, παραγωγή, για να παράγει ο σύλλογος πρότυπα ώστε να μπορέσει μετά από 4-5 χρόνια να βγει απ' αυτό το τρίγωνο, όχι των Βερμούδων, αλλά αυτό που τραβάει το καράβι προς τα έξω.
Γιατί δέχτηκα; Με συνεπήρε η προσπάθεια, η αύρα, η παρέα. Δεύτερον γιατί άνθρωποι θυσίασαν το χρόνο τους και τα πάντα για τον Άρη. Ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης ασχολείται… 48 ώρες τη μέρα με την εταιρεία που έχει και κλέβει 6-7 ώρες και ασχολείται με την ομάδα. Ο Χρήστος Γαλιλαίας έχει αφαιρέσει 9 ώρες τη μέρα από τη ζωή του για την ομάδα. Πώς θα μπορούσα να μην ακολουθήσω; Πρέπει να θυσιάσουμε όλοι κάτι από το εγώ μας.

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης είναι προσθήκη που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Σε μία Ελλάδα που έχει τόση ανεργία, πώς θα μπορέσει ο ταλαιπωρημένος κόσμος να βοηθήσει τον Άρη; Ο Χρήστος Γαλιλαίας είπε ότι αυτό το ταξίδι έχει και τρέλα. Υπάρχει ρίσκο. Είμαστε έτοιμοι, αισιόδοξοι, δυνατοί και με την αλήθεια και τη φερεγγυότητα θα καταφέρουμε στις συμφωνίες μας να πείσουμε τους ανθρώπους ότι είμαστε φερέγγυοι. Πιστεύουμε με τη βήθεια του Θεού ότι θα τα καταφέρουμε. Θα σηκώσουμε με το γάντι του πολέμου σε οποιονδήποτε ακολουθήσει τακτικές κατά του Άρη.

«Χωρίς την εκδήλωση για τον Γκάλη δε θα έρχονταν Αθηναίου και Γκίκας»!

Με πρωτοβουλία ενός φίλου γνώρισαν τον κ. Παπαϊωάννου και τους κ.κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, τον κ. Πλιάκη, το Aris Golden Club, τους Παλαίμαχους. Στην εκδήλωση του Νίκου Γκάλη παραμιλούσε όλη η Ελλάδα. Αν δεν ήταν αυτή η εκδήλωση δε θα ερχόταν ο Αθηναίου και ο Γκίκας που είχαν μεγαλύτερες προτάσεις. Αυτός ο μεγάλος παίκτης κατάφερε να εμπνεύσει και τους παίκτες. Αυτή η αύρα και αυτή η ιστορία, όσο υπάρχει αλήθεια, θα μπορέσει να κάνει την ομάδα να ολοκληρώσει το ταξίδι.


Το μπάσκετ είναι άθλημα που η προσπάθεια ανταμείβεται. Δεν είναι κατανοητή η κατεύθυνση της διοίκησης: δυλειά, προσπάθεια και αλήθεια. Ξέρω πώς αγοράζει κάποιος και ποιος πουλάει. Εδώ υπήρχε μία τακτική που κάποιος πήγε να πουλήσει το κρέας για ψάρι. Δέχομαι να μου πουλήσεις ακριβά, αλλά να παραποιήσεις το εμπόρευμα, με κάνει έξαλλο. Οκαθένας από μας έχει ένα στίγμα. Στην πρώτη περίπτωση μεταγραφικού στόχου άνθρωπος τραυματισε τη μεταξύ μας σχέση. Θα μπορούσε να πει μην προχωράς. Κάναμε πρόταση επαγγελματική και ο άνθρωπος αυτός μας κορόιδεψε. Γι” αυτό με ενάγκασε και είπα όσο είμαστε εδώ, κόβουμε τη συνεργασία και την επαγγελματική και την ηθική.

«Δική μου εισήγηση η συνεργασία με Μουρατίδη»

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης ήρθε στον Άρη με δική μου πρωτοβουλία. Θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του καραβιού. Ό,τι έχει σχέση με την ανάγκη της αγωνιστικής και διοικητικής μέριμνας της ομάδας. Έχει εμπειρία, ήθος και αυτλήν την ευθύνη πήρα και την πρότεινα στη διοίκηση και αυτή προχώρησε σ' αυτήν τη συνεργασία».

Για τα μεταγραφικά ο Αγγέλου τόνισε «το πρώτο πλάνο που είχαμε είναι το εξής. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα βασισμένη στην άμυνα, τη δημιουργία και να κυνηγάμε τις χαμένες μπάλες. Αυτό είναι το DNA του συλλόγου. Φέραμε δύο γκαρντ όταν χάσαμε τον Πάσαλιτς. Όπως μου είπε πολύ σημαντικός παράγοντας, το άρθρο 99 είναι ευαγγέλιο για τον Άρη. Οταν έγινε συζήτηση με τους μάνατζερ τους είπαμε ότι δε θα συζητάμε «έχψ μια πρόταση από κάποιον άλλον». Θα λέμε «θέλω να έρθω στον Άρη ή όχι;». Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε εκτός ο Πάσαλιτς. Δεν τον πήρα τηλέφωνο. Απευθυνθήκαμε σε δύο παίκτες που έχουν τα στοιχεία που θέλουμε και στην σχέση ασίστ – λάθη και ο Γκίκας και ο Αθηναίου είναι εξαιρετικοί σ” αυτό. Κάναμε δύο πολύ καλές προσθήκες.

«Κλειδί η παραμονή του Πελεκάνου»

Στο θέμα του οργανωτικού θα είμαστε καλά. Από κει και πέρα ήταν κλειδί η παραμονή του Πελεκάνου. Είναι τιμή και τύχη που τον έχουμε. Ο Χαρίσης μπορεί να μας βοηθήσει στα μπλοκ και τα ριμπάουντ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Μποχωρίδη στην Εθνική. Έχουμε μιλήει με την οικογένεια και τον εκπρόσωπο του Βεζένκοφ. Περιμένουμε την απάντησή του, δεν εξαρτάται από μας. Περιμένουμε να έρθει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Κάναμε χθες το βράδυ πρόταση στον Βεργίνη για κλειστή διετή συνεργασία που την αρνήθηκε. Πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο. Συζητάμε με 4 παίκτες εκ των οποίων ο ένας θα χρειαστεί ένα σύνολο παικτών για να αποκτηθεί και θα καταθέσουμε την πρόταση μετά την πρώτη εβδομάδα του εφηβικού πρωταλήματος στην Εσθονία».

Για το θέμα Βεζένκοφ είπε: «Ο Σάσα είχε αποφασίσει να πάει στις ΗΠΑ. Εμείς με έντιμο τρόπο ξεκινήσαμε μία σειρά συζητήσεων που περιλάμβανε μέχρι και την αποδοχή του να έρθει εδώ ο κόουτς του Εξέβιερ που τον θέλει σαν τρελός! Εγώ μίλησα με τον παίκτη και του είπα ηρέμησε, μακάρι στη ζωή σου να είναι τέτοια τα διλήμματα, είσαι σε μία οικογενειακή ομάδα. Περιμένουμε την απάντησή του. Δε μας κορόιδεψε ούτε ο εκπρόσωπός του, ούτε η οικογένειά του».

Αρβανίτης: «Τζεβελέκης και Δαμιανίδης να φέρουν 400.000 ευρώ το χρόνο για να σωθεί η ομάδα»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αρβανίτης είπε: «Έχω πει ότι τις ευθύνες έχουν αυτοί που διοίκησαν την ομάδα. Ο κ. Τζεβελέκης και ο κ. Δαμιανίδης. Δε θέλουμε συγνώμη, αλλά να φέρουν 400.000 το χρόνο για να σωθεί η ομάδα. Το αν είναι υπόδειγμα μία εταιρεία φαίνεται από τους ισολογισμούς της. Όλες οι χρήσεις ήταν ελλειματικές πάνω από ένα εκατομμύριο. Τώρα έχουμε ένα εκατομμύριο τζίρο και 5 εκατομμύρια χρέη.

Ο κ. Τζεβελέκης μου απάντησε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, θα δούμε τις πράξεις. Αν δεν αναληφθούν οι ανάλογες ευθύνες, δε νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να διοικεί η παρούσα διοίκηση. Η συνεργασία βασιζεται στο καλό του Άρη και στη συνέχεια της ομάδας. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν και προσωπικά. Όλα για τον Άρη γίνονται. Λύσεις μπορούν να βρεθούν. Πιστεύουμε ότι πρέπει οι υπεύθυνοι των τόσων χρόνων να σταθούν στην ομάδα».

Για τον οικονομικο έλεγχο είπε ότι «ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι η αλήθεια. Ο έλεγχος έχει αποφασιστεί πώς θα γίνει, θέλει προσοχή αυτό το κομμάτι, η ανάθεση του ελέγχου σε ορκωτό λογιστή ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει. Το 99 μας έχει βάλει ένα μικρό φρένο, μετά τις 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και ο έλεγχος. Ο κόσμος ξέρει πόσο έμπαινε μέσα η ομάδα κάθε χρονιά. Η υπεύθυνη του λογιστηρίου επίτηδες δεν άλλαξε, για να μην πει κανείς ότι «μαγειρεύεις τα στοιχεία».

Για το άρθρο 99 σχολίασε πως «ο χρόνος τρέχει και παλεύουμε. Για τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη καλό είναι να μη λέμε πολλά πράγματα, υπάρχουν άνθρωποι θετικοί και αρνητικοί. Ο καθένας κρίνεται. Όταν θα εκδικαστεί η υπόθεση θα φανεί ποιου συναίνεσαν και ποιοι όχι, ποιοι βοήθησαν την ομάδα και ποιοι όχι. Είναι μεγάλο το ποσοστό των πιστωτών με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει αλλά θέλει δουλειά ακόμα».

«Γκάλης, τεράστιο και αναξιοποίητο κεφάλαιο για τον Άρη»

Για τον Νίκο Γκάλη και την παρουσία του στην ΚΑΕ: «Είναι ένα τεράστιο και αναξιοποίητο κεφάλαιο για τον Άρη. Η εκδήλωση θα μείνει στην ιστορία. Όποτε τον έχουμε ανάγκη θα είναι πάντα δίπλα μας. Μου είποε πρόεδρε ό,τι θέλεις εγώ θα είμαι εδώ. Όσο χτίζουμε, θα φτάσουμε και στο σημείο που θέλουμε για να έρθει κοντά στον Άρη όπως θέλει εκείνος».

Για το θέμα του τμήματος μάρκετινγκ: «Η επιλογή του κ. Στακιά έγινε βάσει του βιογραφικού του, είναι ικανός, νέος, Αρειανός. Θα κάνουμε πάρα πολλά πράγματα για το θέμα μάρκετινγκ. Πολλά θα πούμε στην παρουσίαση των διαρκείας, την ερχόμενη Δευτέρα».

Για την παρουσία του κόσμου είπε ότι «χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κακώς πέρυσι ο κόσμος δεν ήταν τόσο κοντά μας όσο θα έπρεπε. Μου είπαν ότι απορροφήθηκαν στο ποδόσφαιρο. Φέτος όλοι υπόσχονται ότι θα είναι κοντά στο τμήμα και σ” αυτό βοήθησε το πώς τελείωσε η χρονιά, τα ματς με τον Πανιώνιο. Η ομάδα πήε και αγωνιστικό ρίσκο, με την απαγόρευση μετατραφών και στη διάρκεια της χρονιάς να μην μπορείς να αλλάξεις ούτε ένα αθλητή. Άλλες ομάδες εκτίναξαν τα μπάτζετ τους και τις κερδίζαμε εύκολα».

Για το απαγορευτικό της FIBA τονισε πως «χρειάζονται πολλά χρήματα για να άρουμε το εμπάργκο. Αν υπαχθούμε στο άρθρο 99 πιστεύω ότι θα το τελειώσουμε. Δεν έχουμε τη ρευστότητα τη στιγμή που πρέπει. Πρέπει να έχουμε 200.000 ευρώ. Όμως επειδή είδαν ότι την περσινή χρονιά αντέξαμε παρά την πίεση, έχω μηνύματα από μερικούς πιστωτές ότι «πρόεδρε κάνε μία πρόταση για να δούμε». Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και αυτό που κάνουν στον Άρη. Οι περισσότεροι έχουν υπογράψει τεράστια συμβόλαια, έχουν πάρει το 60-70%. Μένει το 30%, τους λέμε να κόψουν το μισό από το 30% και δεν το δέχονται. Υπάρχει αθλητής με συμβόλαιο 400.000 ευρώ, έχει πάρει 330.000 ευρώ και δε δέχεται να πάρει 35.000 ευρώ αντί για 70.000 ευρώ».
tuareg
Bohoridis is hot these days in Greece and Europe (updated)
This is not an average transfer story..


This is a story about the never-ending rivalry between Olympiakos and Panathinaikos. If you thought that it stops during the summer months and resumes again in October when the A1 league starts, you're wrong. When the teams are not playing, they're being built. The transfer season is where the battle moves from the court to the media and press.

Lefteris Bohoridis(1.96-PG/SG) is the next chapter of this rivalry, or if you prefer the battle of bragging rights. Bohoridis is undoubtedly one of the best prospects of Greek basketball at his age. The only thing that's holding him back at the moment is his age and subsequently lack of experience in the big leagues. He's got the talent, the skill and the bodytype to play against the best of them and most of all he's got an abundance of audacity. Even before he turned 18 he got some minutes against Olympiakos (during the strike of season 2011-2012) and he stepped into the court without a shred of fear and gave the fans of Aris a glimpse of things to come in the future.

Now he's duking it out in Esthonia as part of the U-20 National Team of Greece as the team's main point-guard. His last game of 24 points against Turkey in conjuction with the recent Papanikolaou saga and some older rumors about Panathinaikos set in motion a whirlwind of rumors and wishful thinking that could turn into something more solid. Aris BC are in financial trouble due to the criminal negligence(among other things) of previous president I. Damianidis and Bohoridis could be their next sale.

One thing to mention here is that the current administration of Aris are appointed by a court appointed and their views of running the team are diametrically opposite to that of the previous administration that sold Kostas Papanikolaou to Olympiakos for 950,000 euros and still managed to produce a negative balance sheet for Aris BC. Prasini(Green) newspaper (owned by the owner of Panathinaikos) put Lefteris Bohoridis in today's frontpage saying that Panathinaikos are preparing an offer for Aris. The facts here are that Bohoridis is bound for more 3 more seasons with a contract that does not contain a buy-out clause. The timing of this "announcement" is side by side with the possible sale of Kostas Papanikolaou to Barcelona for 1.5 million euros.

This puts effectively Bohoridis in the middle as the prize for the 2 money-throwers of the Greek league but noone could say what is his current value. Articles of the last few days implicate the player's agent who seems to have offered Bohoridis to Olympiakos but Nick Lotsos and Panathinaikos are not currently on the best of terms. Furthermore any offer made to Aris would need to be substantially favorable to Aris before they release their best prospect. The current philosophy of Aris resembles that of Partizan, building the team young players and only selling them when the time is right. The reality of the debts and their long payment periods have sunk in with the administration of Aris and they've compromised with their situation.

According to information of the Hoop, the administration of Aris would not consider any offer less than a million euros for Bohoridis, either thar or accompanied by players of Panathinaikos or Olympiakos as a tranfer. They're adamant that players on-loan from the 2 Athenian clubs would defect the object and hence are considered unacceptable. Nor is the prospect of Bohoridis signing with Panathinaikos for example and playing for Aris on-loan for 1 or 2 seasons. The fans are not happy with the prospect of yet another sale of a player that is of Euroleague title calibre and if there is going to be a sale it better be a damn good one. Unconfirmed rumors say that the administration of Aris are thinking of starting high at 4 million euros which might sound unfeasible but it will drop anyway. It's a good starting point as any though.

So what happens now? Everything or nothing.. many things will depend on Bohoridis' performance in the U20 European championship and then it depends on which team will actually make an official offer to buy the player. Panathinaikos acquired Pappas and Jankovic recently but Bohoridis and would like more Greek players to be added to their roster which is what Olympiakos did.

This evening Greece crashed, burned and fizzled against a much more disciplined Spain and their dreams about a medal have evaporated into thin air. Bohoridis' stock though has not diminished. There are now rumors that a team outside Greece is looking into investing in him, one of Euroleague level (update : it so happens to be according to Greek journalist Vassilis Vlahopoulos, Olimpia Milano could be putting through an offer next week). Greece will play more games in the Esthonia for places 5 to 8 in the final leaderboard and Bohoridis will have more chances to showcase his talent and perhaps raise his own stock in the market.

Bohoridis is the next big prize of the 2 financially dominant teams of Greece, a battle of prestige, bragging rights and the perpetual struggle to sign all the good Greek players so that the hated rival don't get their hands on them. The next chapter begins when the first offer is made..

http://thehoop.blogspot.co.uk/2013/07/boho...these-days.html
gspara
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...dh.2339993.html
Στο στοχαστρο ο Μιχαλης Γιαννακιδης.Πιστευω καλη περιπτωση για 2-3αρι.
tuareg
QUOTE (gspara @ Jul 19 2013, 23:09 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...dh.2339993.html
Στο στοχαστρο ο Μιχαλης Γιαννακιδης.Πιστευω καλη περιπτωση για 2-3αρι.


περιεργο μου φαινεται να ισχυει....
SteelGandalf
Ο Μποχωρίδης όπως και ο Βεζένκοφ είναι δύο παίχτες με τεράστιο μέλλον (υγεία να 'χουν).

Ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή τις περιπτώσεις τους (ειδικά του Λευτέρη με τον οποίο έχει συμβόλαιο), ώστε ναι μεν να μην του στερήσει πράγματα που θα μπορέσει να πετύχει στο άμεσο μέλλον, αλλά από την άλλη πλευρά να βγει και ο σύλλογος κερδισμένος, ώστε να καλύψει μεγάλο μέρος από το οικονομικό πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

Θα πρέπει η διοίκηση μας με μεθοδική δουλειά και λαμβάνοντας υπόψη της όλες τις πιθανές παραμέτρους, να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, ανάλογα πάντα και του ποιες προτάσεις θα προκύψουν (αν και όποτε).
tuareg
Το μελλον του Μποχωριδη στη παρουσα φαση ειναι στον ΑΡΗ.
tuareg
Πως ο Άρης μπορεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Καββαδά!

http://www.pressaris.gr/%CF%80%CF%89%CF%82...4%CE%B1-%CE%BA%

με κανα 600αρι και το Καββαδα πληρωμενο απο το ΠΑΟ για 2-3 χρονια το δινουμε το Μποχω? smiley.gif smiley.gif
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Jul 20 2013, 10:44 ) *
Πως ο Άρης μπορεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Καββαδά!

http://www.pressaris.gr/%CF%80%CF%89%CF%82...4%CE%B1-%CE%BA%

με κανα 600αρι και το Καββαδα πληρωμενο απο το ΠΑΟ για 2-3 χρονια το δινουμε το Μποχω? smiley.gif smiley.gif



Και με 500 σκέτα τον δίνουμε....
μιας και με έναν παίχτη με μέσο όρο 13 λεπτά βγάζουμε το μπάτζετ μιάμισης χρονιάς!

Τα ερωτήματα είναι:
α. Με το να δώσουμε τον Μποχωρίδη αυξάνονται οι πιθανότητες να φύγει και ο κολλητός του Βεζένκωφ
β. Θα πρέπει να βρούμε 2 παίχτες στην θέση του αντί για έναν που ψάχνουμε τώρα.
γ. Είναι σαν να προδίδουμε όλα αυτά που λέγαμε πως θα δημιουργήσουμε ομάδα με τα δικά μας παιδιά και εγω ο κόσμος θα ξενερώσει.

Βέβαια θέμα συζήτησης είναι και το τι συμφέρει τον ίδιο τον παίχτη...
Μιας και ο Παπανικολάου που έφυγε μόνο κερδισμένος είναι.... μιας και από τα 60 λεπτά όλη τη χρονιά σε εμάς βρέθηκε να παίζει δίπλα σε καλύτερους παίχτες για 10 λεπτά σε κάθε παιχνίδι....

Στον Άρη που τα πράγματα πάντα ήταν ρευστά μπορεί ο Αγγέλου μετά από 8 αγωνιστικές να είναι παρελθόν να σπάσουμε τη τιμωρία της FIBA μέσο 99' και να φέρουμε έναν Αμερικανό σουτέρ και ο Μποχωρίδης να μη ξαναπατήσει παρκέ.

Από την άλλη μπορεί να πάει στον ΠΑΟ και το μόνο που να κάνει είναι να συμπληρώνει τς προπονήσεις όπως ο Βεργίνης στο παρελθόν.

Όπως και να έχει πιστεύω πως για πάνω από 500.000 εμάς μας συμφέρει να τον δώσουμε ειδικά αν πάρουμε και παίχτη σαν ανταλλαγή από τον ΠΑΟ ή τους δορυφόρους του όμως η απόφαση πρέπει να είναι του Λευτέρη μιας και το δικό του μέλλον παίζεται.

Υ.Γ. Το σημαντικό είναι αν τον πουλήσουμε να μη πάμε να δώσουμε τα λεφτά σε τρεις βετεράνους για ένα χρόνο αλλά να τα επενδύσουμε (μέρος τους) ώστε του χρόνου να βγάλουμε 2 Μποχωρίδιδες.
SteelGandalf
Συμφωνώ απολύτως με τον Timemaster.

Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ, θα σας απαντήσω ως εξής:

Να πωληθεί ο μικρός με ένα ποσό που θα αγγίζει το μύριο (700 με 800 χιλιάρικα) και να μας δώσει ο Παναθηναϊκός την δυνατότητα να αποκτήσουμε άλλους νεαρούς (ώστε να υπάρχει η προοπτική εξέλιξης για την ομάδα μας), ως επί το πλείστον, παίχτες (αυτούς που έχει στο μυαλό του ο κόουτς π.χ. Καββαδάς, Λαρεντζάκης ή όποιους άλλους).

Να μείνει για, τουλάχιστον, έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα ο Λευτέρης, αφού ας μην γελιόμαστε, στον Παναθηναϊκό δεν θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα του είναι απαραίτητος ώστε να εξελιχθεί κι έτσι, στο τέλος, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Christakis
QUOTE (SteelGandalf @ Jul 20 2013, 12:40 ) *
Συμφωνώ απολύτως με τον Timemaster.

Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ, θα σας απαντήσω ως εξής:

Να πωληθεί ο μικρός με ένα ποσό που θα αγγίζει το μύριο (700 με 800 χιλιάρικα) και να μας δώσει ο Παναθηναϊκός την δυνατότητα να αποκτήσουμε άλλους νεαρούς (ώστε να υπάρχει η προοπτική εξέλιξης για την ομάδα μας), ως επί το πλείστον, παίχτες (αυτούς που έχει στο μυαλό του ο κόουτς π.χ. Καββαδάς, Λαρεντζάκης ή όποιους άλλους).

Να μείνει για, τουλάχιστον, έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα ο Λευτέρης, αφού ας μην γελιόμαστε, στον Παναθηναϊκό δεν θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα του είναι απαραίτητος ώστε να εξελιχθεί κι έτσι, στο τέλος, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

tuareg
εμενα με ενδιαφερει ο ΑΡΗΣ και πως θα επωφεληθει απο το Μποχωριδη αγωνιστικα και αν ειναι δυνατον οικονομικα και οχι ο Μποχωριδης σας παικτης
Τον θελω για να παιξει σε εμενα και να χτιστει ομαδα.Οχι να το ψησω για καποιον αλλο.
Αν πρεπει να πουληθει να γινει ετσι ωστε να εχω ωφελος και οχι για να μπαλωσω τρυπες.
Αν κι εφ'οσον φυγει απο εμας πολυ λιγο (σχεδον καθολου θα ελεγα) με ενδιαφερει η περαιτερω του πορεια.
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι πλεον στη διοικηση του Αρη εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Δεν εχουμε να κανουμε με το κομπολογα που μας ειχε φερει στο πατο της ανυπαρξιας.
Οι ανθρωποι δουλευουν και το χουν αποδειξει.
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι οταν εχεις πλεον να κανεις με τον Αρη σημαινει οτι εχεις να κανεις με τεραστια φανελα,ιστορια,21 τιτλους και πολυ κοσμο.
Δεν ειμαστε ουτε Μαρουσι,ουτε Πανιωνιος,ουτε Ηρακλης,ουτε Περιστερι.
Οποιος εχει στο μυαλλο του να κανει μεταγραφικο deal ας συνειδητοποιησει οτι εκτος απο τη μπασκετικη αξια του Μποχω και του καθε Μποχω στη ζυγαρια θα πρεπει να βαλει και να πληρωσει την υπεραξια που απορρεει απο τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω.

btw
Φάκελος Μποχωρίδη: οι 3 «μνηστήρες» και η στάση του Άρη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έγινε «μήλον της Έριδος» και φαίνεται ότι ένα μίνι «σίριαλ» μπορεί να ξεκινήσει. Τα δεδομένα είναι δύο: Πρώτον, ο Άρης δεν έχει δεχτεί κρούση για το διεθνή γκαρντ και δεύτερον, τρεις ομάδες είναι στο «κυνήγι» του.



Ξεκινώντας από τους «κίτρινους»: Ποτέ δεν ήταν στο στόχο πλάνο του Άρη να πουλήσει τον Μποχωρίδη, ο οποίος στο πλάνο του Βαγγέλη Αγγέλου είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ της ομάδας με αρκετό χρόνο συμμετοχής στο «σακούλι». Βέβαια, σε μία αγορά σαν (και) αυτή του μπάσκετ, μπορεί να προκύψουν εξελίξεις. Δείτε τι έγινε με την υπόθεση Κώστα Παπανικολάου... Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μιλώντας στο Basketplus.gr είπε «υποθετικά δεν μπορώ να μιλήσω, αν υπάρξει πρόταση και αν αυτή θα περιλαμβάνει διάφορα. Αν υπάρξει, θα τη δούμε και ανάλογα θα κρίνουμε».



Ο Άρης μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως σε καμία περίπτωση δε θα ξεπουλήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του (την ώρα που στον αέρα είναι η παραμονή ενός άλλου, του Αλέξανδρου Βεζένκοφ). Πριν από τέσσερα χρόνια παραχώρησε ένα απ' αυτά, τον Παπανικολάου, στον Ολυμπιακό αντί 950.000 ευρώ. Ενός παίκτη που έκανε «παπάδες» με την Εθνική Νέων, όμως είχε παίξει μόλις 52 λεπτά στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Δε θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη η τιμή για έναν πιο έτοιμο (απ' ότι ήταν τότε ο «Παπ» παίκτη, όπως ο Μποχωρίδης. Μέχρι (και αν), όμως, να πέσουν στο τραπέζι προτάσεις (που σε τέτοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν και ανταλλάγματα), αυτά αποτελούν σκέψεις.



Οι τρεις «μνηστήρες»



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το Basketplus.gr είχε αποκαλύψει από τις 23 Ιουνίου το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο επισημοποιήθηκε χθες (19/7) από τα Μέσα του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι «πράσινοι» έχουν πλησιάσει τον Μποχωρίδη αλλά δεν έχουν μιλήσει με τον Άρη. Είπαν στον παίκτη ότι τον θέλουν και μένει να φανεί αν και πότε θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο ΠΑΟ έχει κενή μία θέση στα γκαρντ, όμως είναι άγνωστο αν θέλει από φέτος τον 19χρονο άσο.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να «επισημοποιήθηκε» πρώτο, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο «ζεστός» για τον Μποχωρίδη. Ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ευρώπης παραχώρησαν τον Κώστα Παπανικολάου, πιθανό να εντείνουν το ενδιαφέρον τους πιο άμεσα και «ζεστά». Το δεδομένο είναι ότι ούτε οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με τον Άρη, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλου επικοινώνησαν με τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο έχουν καλές σχέσεις λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακο. Εύλογο ο κόουτς του Άρη να τους παρέπεμψε στη διοίκηση. Και ο Ολυμπιακός έχει μία κενή θέση στα γκαρντ, όμως ψάχνει διαφορετικού στιλ παίκτη για φέτος, ενός παίκτη με καλό σουτ για τη θέση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.



ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Η ιταλική ομάδα μετά το φιάσκο των τελευταίων δύο χρόνων θέλει να κάνει επενδύσεις στο μέλλον. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες πλησίασε το μάνατζερ του Μποχωρίδη, Νίκο Λώτσο, προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νεαρού. Το ενδιαφέρον της είναι πιο πρόσφατο απ' αυτό των «αιωνίων». Πάντως σ' αυτήν την περίπτωση είναι βέβαιο ότι η ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει με δανεισμό, αφού Έλληνας πιάνει θέση κοινοτικού και βραχυπρόθεσμα η Αρμάνι θέλει πιο «έτοιμους» παίκτες.



Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κοινός παρονομαστής είναι ότι καμία από τις ομάδες δε μίλησε με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» επί του παρόντος ασχολούνται με το κλείσιμο των τελευταίων θέσεων του ρόστερ. Αν και εφόσον έρθει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσουν, αλλά με ένα δεδομένο: Δε θα ξεπουλήσουν...
tuareg
Αρβανίτης: «Δεν είναι στα πλάνα μας η παραχώρηση παίκτη»

http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...raxorisi-paikti
SteelGandalf
Ήθελα εχθές να κάνω παράθεση αυτού που είπες φίλε μου Βασίλη:

"Δεν θα ξεπουλήσουν".

Στο καπάκι, έγραψες αυτό που πριν λίγο διάβασα (λόγια του προέδρου):

"Δεν είναι στα πλάνα μας η παραχώρηση παίκτη"

Εφόσον, όντως, αποδειχθούν αληθινά όλα αυτά (γιατί έχουμε καεί τόσα χρόνια από αντίστοιχες περιπτώσεις), τότε θα αποδειχθεί περίτρανα πως ο Άρης άλλαξε οριστικά σελίδα.
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Jul 20 2013, 13:47 ) *
εμενα με ενδιαφερει ο ΑΡΗΣ και πως θα επωφεληθει απο το Μποχωριδη αγωνιστικα και αν ειναι δυνατον οικονομικα και οχι ο Μποχωριδης σας παικτης
Τον θελω για να παιξει σε εμενα και να χτιστει ομαδα.Οχι να το ψησω για καποιον αλλο.
Αν πρεπει να πουληθει να γινει ετσι ωστε να εχω ωφελος και οχι για να μπαλωσω τρυπες.
Αν κι εφ'οσον φυγει απο εμας πολυ λιγο (σχεδον καθολου θα ελεγα) με ενδιαφερει η περαιτερω του πορεια.
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι πλεον στη διοικηση του Αρη εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Δεν εχουμε να κανουμε με το κομπολογα που μας ειχε φερει στο πατο της ανυπαρξιας.
Οι ανθρωποι δουλευουν και το χουν αποδειξει.
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι οταν εχεις πλεον να κανεις με τον Αρη σημαινει οτι εχεις να κανεις με τεραστια φανελα,ιστορια,21 τιτλους και πολυ κοσμο.
Δεν ειμαστε ουτε Μαρουσι,ουτε Πανιωνιος,ουτε Ηρακλης,ουτε Περιστερι.
Οποιος εχει στο μυαλλο του να κανει μεταγραφικο deal ας συνειδητοποιησει οτι εκτος απο τη μπασκετικη αξια του Μποχω και του καθε Μποχω στη ζυγαρια θα πρεπει να βαλει και να πληρωσει την υπεραξια που απορρεει απο τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω.

btw


μα αυτό που κοιτάμε σαν οπαδοί αυτό ακριβώς είναι...
πως θα επωφεληθούμε από τον παίχτη και αγωνιστικά και οικονομικά.

Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις το όφελος είναι και για τους δύο αν ο Μποχωρίδης κάνει καλές εμφανίσεις και θα αναλύσω σε λίγο τι εννοώ.

Η ουσία είναι πως τώρα δε θα πρέπει να τον ξεπουλήσουμε και όχι να τον πουλήσουμε.
Πρέπει να μετρήσουμε τι μας συμφέρει και τι όχι.

Περιπτώσεις πολλές:
α. Ο παίχτης έχει ψηθεί να φύγει και εσύ τον κρατάς με το ζόρι. Ο παίχτης δεν αποδίδει οπότε τελικά εσύ είσαι χαμένος και επειδή δεν τον πούλησες όσο είχε αγοραστική αξία και λόγο της χαμηλής του απόδοσης.
β. Ο παίχτης θέλει να μείνει αλλά η προσφορά είναι πολύ καλή π.χ. όπως καλή ήταν με τον Παπανικολάου οπότε τον πουλάς και επενδύεις σωστά τα λεφτά που έβγαλες ώστε του χρόνου να βγάλεις δύο τέτοιους παίχτες.
γ. Λες όχι στο μεγάλο ποσό που σου δίνουν αλλά ο παίχτης δεν έχει την ανάλογη πορεία (σοβαρός τραυματισμός κ.λ.π.) οπότε το ρίσκο που παίρνεις δε σου βγαίνει.
δ. Ο παίχτης πουλιέται και έχεις βάλει όρο στο συμβόλαιο του για ποσοστό στην μεταπώληση ή σε περίπτωση που αλλάξει το συμβόλαιο του στην ομάδα. Έτσι ακόμα και αν πάει σε άλλη ομάδα θέλεις να παίζει καλά για να αποκομίσεις μεγαλύτερο κέρδος.

Βέβαια το ποιο σωστό από όλα είναι να μη το πουλήσεις όσα ανταλλάγματα και να σου δίνουν και να στίσεις μια ομάδα πάνω σε αυτόν και τους υπόλοιπους παίχτες που βγάζεις....
Το θέμα είναι αν μπορείς να σταθείς οικονομικά χωρίς να τον πουλήσεις, αν μπορείς σε δύο χρόνια να του προσφέρεις ένα καλύτερο συμβόλαιο ανταγωνιστικό με αυτά που θα του δώσουν οι άλλες ομάδες όταν πάει να λήξει αυτό που έχει και φυσικά αν μπορείς να αντέξεις την χασούρα από το ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να μην έχει ανάλογη εξέλιξη.

αααα.... και φυσικά θεωρώ δεδομένο πως ο Παπανικολάου δε θα είχε αυτή την εξέλιξη σαν παίχτης αν α. παρέμενε στον Άρη (ακόμα και να είχε τη συμμετοχή στον Ολυμπιακό) και β. αν στον Ολυμπιακό τον είχαν στην άκρη του πάγκου.

Όπως και να έχει είναι πολλοί παράγοντες στο τραπέζι και αυτό που δεν έχει πέσει ακόμα επίσημα είναι η πρόταση από κάποια άλλη ομάδα οπότε νομίζω πως μάταια κάνουμε αυτή τη συζήτηση.
rolleyes.gif
tuareg
στη προκειμενη περιπτωση κι επειδη η πολυ καλη προσφορα που θα σου λυνει προβληματα δε προκειται να ερθει (πολυ απλα γιατι αυτα που πιανει ο μικρος στην αγορα δε μας βοηθανε σε κατι ουσιαστικα) παιρνεις το ρισκο και το κρατας.
Αν δε σου βγει τι ειχες τι εχασες,αφου στο προυπολογισμο της χρονιας δεν ειχες συμπεριλαβει τυχον κερδος απο πωληση του.
Θεωρω οτι τα μακροπροθεσμα ωφελη θα ειναι πολυ μεγαλυτερα αν το κρατησεις.
Επισης θεωρω αυθαιρετο το συμπερασμα οτι αν ειχε μεινει σε εμας ο παπ δε θα ειχε αυτη την εξελιξη (ατομικα εννοω,οχι οτι θα επαιρνε ευρωλιγκες)...
μπορει να ειχε γινει και καλυτερος,μπορει να ειχε γινει και σιγκουνας βεβαια.Δε μπορεις να εισαι καθετος ομως.
Πχ αν ο κομπολογας δεν εδινε τα χρηματα στους 3 καμπαλερος αλλα εκανε αυτο που γινεται τωρα με νεα παιδια ισως να το πουλουσαμε εμεις 1,5 μυριο (πενταετες ειχε)
Timemaster
εντωμεταξύ με την παρουσίαση του τροπαιούχου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων Μάριο (τρελού) Μπόνη
ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς.

Δε μπορώ να πω πως έχουν μεγάλη διαφορά με πέρσι μιας και τα φτηνά έμειναν στα 50 ευρώ (θύρα 5-6)
και από εκεί και πέρα θύρα 1 παρέμειναν στα 200 ευρώ
θύρα 2-3Β παρέμειναν στα 150 ευρώ
θύρα 2-3Α παρέμειναν στα 250ευρώ
θύρα 2-3GOLD αυξήθηκαν στα 600 ευρώ (500 πέρσι)
θύρα 2-3PLATINUM παρέμειναν στα 1500ευρώ
θύρα 4 παρέμειναν στα 120 ευρώ
θύρα 7-10 μειώθηκαν στα 100 ευρώ (120 πέρσι)
θύρα 8-9 παρέμειναν στα 120ευρώ
θύρα 8-9Α αυξήθηκαν στα 200 ευρώ

και θα υπάρχει και παιδική κερκίδα στη θύρα 1 με 100 ευρώ γονέας+παιδί και άλλα 20 ευρώ για δεύτερο παιδί.

Ουσιαστικά η ΚΑΕ αύξησε τα εισιτήρια της GOLD και της θύρας 8-9Α για να μειώσει λιγάκι αυτά των 7-10.
rolleyes.gif

QUOTE(tuareg @ Jul 22 2013, 20:51 ) *
στη προκειμενη περιπτωση κι επειδη η πολυ καλη προσφορα που θα σου λυνει προβληματα δε προκειται να ερθει (πολυ απλα γιατι αυτα που πιανει ο μικρος στην αγορα δε μας βοηθανε σε κατι ουσιαστικα) παιρνεις το ρισκο και το κρατας.
Αν δε σου βγει τι ειχες τι εχασες,αφου στο προυπολογισμο της χρονιας δεν ειχες συμπεριλαβει τυχον κερδος απο πωληση του.
Θεωρω οτι τα μακροπροθεσμα ωφελη θα ειναι πολυ μεγαλυτερα αν το κρατησεις.
Επισης θεωρω αυθαιρετο το συμπερασμα οτι αν ειχε μεινει σε εμας ο παπ δε θα ειχε αυτη την εξελιξη (ατομικα εννοω,οχι οτι θα επαιρνε ευρωλιγκες)...
μπορει να ειχε γινει και καλυτερος,μπορει να ειχε γινει και σιγκουνας βεβαια.Δε μπορεις να εισαι καθετος ομως.
Πχ αν ο κομπολογας δεν εδινε τα χρηματα στους 3 καμπαλερος αλλα εκανε αυτο που γινεται τωρα με νεα παιδια ισως να το πουλουσαμε εμεις 1,5 μυριο (πενταετες ειχε)



θεωρώ πως ένας παίχτης που αξίζει όπως ο Παπανικολάου όπως ο Βεζένκωφ, ο Μποχωρίδης και πολλοί άλλοι όταν έχουν για συμπαίχτες την ελίτ τότε η βελτίωση τους είναι πολύ μεγαλύτερη. π.χ. ο Σπανούλης που όταν πήγε στο ΝΒΑ γύρισε δύο κλικ ποιο γρήγορος και δυνατός.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Παπανικολάου για εμένα είχε μια σειρά από πολύ σοβαρά λάθη όπως έχω ξαναπεί.
Έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής και την προηγούμενη χρονιά σε εμάς και να αποκτούσε ρόλο....
Έπρεπε να μη πουληθεί έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είχαμε μια ομάδα με πιτσιρικάδες (Παπανικολάου, Μούρτος, Λίνος, Σκορδίλης, Τσαιρέλης και με μονάχα 2-3 ξένους ομάδος. Όπως ήταν ο Ουίλκινσον
Και το χειρότερο ότι αντί με τα λεφτά που πήραμε να τα δώσουμε σε νέους παίχτες και να συνεχίσουμε τη δουλειά στα τμήματα υποδομής τα δώσαμε στη συμμορία των τριών κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα και την φυγή του Λίνου κατά την γνώμη μου μιας και είδε το παιδί ότι δε θα έπαιζε.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ το καλύτερο είναι να μήνει ο Μποχωρίδης και να στίσουμε την ομάδα στους μικρούς και να τους κάνουμε να μη θέλουν να φύγουν ούτε σε 4 χρόνια ακόμα και με ποιο λίγα λεφτά.
Βέβαια δε θα με πήγαζε και το σενάριο να τον πουλήσουμε με καλά ανταλλάγματα μιας και το μπάσκετ είναι επαγγελματικό και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

SteelGandalf
QUOTE(www.pamesports.gr)
Παρουσίασε τα διαρκείας ο Άρης

Στο «Nick Galis Hall» η ΚΑΕ Άρης, πραγματοποίησε την Δευτέρα (22/07) την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Αρης, Χρήστος Γαλιλαίας, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Μάριο Μπόνι, ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Νίκος Στακιάς παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας και έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Διοίκησης και της ομάδας τη νέα χρονιά.

Τον λόγο, αρχικά, πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Αρης, Χρήστος Γαλιλαίας, που σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται εδώ, στο “Nick Galis Hall”. Κοντά μας σήμερα, βρίσκονται οι κ.κ. Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας μας, Αντώνης Ασημακόπουλος, οι οποίοι δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά ενωμένοι μπορούμε να πορευτούμε μαζί και να τα καταφέρουμε. Η παρουσία του κόσμου, πέρα από την στήριξή του, είναι απαραίτητη, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Σας καλώ, όλους, λοιπόν να μας στηρίξετε, με όσες δυνάμεις έχετε, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα εργασίας».

Στη συνέχεια, η μεγάλη δόξα του Αρη, Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων των φιλάθλων να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τη Διοίκηση, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο στις μέρες μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Στον Αρη έχει γραφτεί μεγάλη Ιστορία, αλλά τώρα χρειάζονται θυσίες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και να προσπαθήσουμε, ώστε να ξαναγραφτεί η Ιστορία. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο καθένας από την μεριά του πρέπει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να είναι περήφανοι και να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θα το πράξει».

Ο «τρελός» των φιλάθλων, Μάριο Μπόνι, υπογράμμισε με τη σειρά του: «Κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν βρίσκομαι σε αυτό εδώ το γήπεδο, συνειδητοποιώ ότι κέρδισα τίτλους με αυτήν την ομάδα. Θυμάμαι, όμως, πάντα και τους φιλάθλους του Αρη. Στην Ιταλία, όταν μιλάμε για φανατικούς οπαδούς, μνημονεύουμε πάντα τους φιλάθλους του Αρη κι αυτό γιατί είναι μοναδικοί. Μένουν αξέχαστοι σε όσους τυχαίνει να βρεθούν δίπλα τους και να τους γνωρίσουν και δημιουργούν σπουδαία ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το γήπεδο για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας».

Ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε: «Θα ήθελα πολύ το “Nick Galis Hall” να είναι γεμάτο την επόμενη χρονιά, γιατί δεν αρμόζει σε αυτήν εδώ τη σάλα να είναι άδεια. Θα ήθελα να έρθετε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινήσαμε από την προηγούμενη χρονιά. Η Διοίκηση κάνει τη δική της προσπάθεια για την ομάδα και αυτό φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι στον ΑΡΗ δεν παίζουμε πια. Θέλουμε να έρθετε κοντά μας, γιατί έχουμε ανάγκη το χειροκρότημά σας. Όπως εσείς θέλετε να παλεύουμε για κάθε μπάλα, έτσι κι εμείς έχουμε την ανάγκη της δικής σας στήριξης. Μια ομάδα σαν τον Αρη δε “μασάει” στα δύσκολα. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμη τίτλο στην οροφή του γηπέδου. Ένας από τους λόγους που οι παίκτες έρχονται στον ΑΡΗ, είναι για να ζήσουν από κοντά σαν παίκτες της ομάδας, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου σε ένα γεμάτο “Nick Galis Hall. επομένως, σας έχουμε ανάγκη».

Τέλος, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, Νίκος Στακιάς, έκανε κάλεσμα στον κόσμο, λέγοντας: «Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και να έρθει κοντά στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να αναδιοργανώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ και τις παροχές προς τους φίλους της ομάδας με σεβασμό στην Ιστορία του Συλλόγου».

Μετά από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, η Κ.Α.Ε. Αρης τίμησε, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο κος. Παναγιώτης Σπανός κέρδισε το PIAGGIO ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και η κα. Κατερίνα Μπρόζου ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο “Nick Galis Hall” είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τον Χάρη Παπαγεωργίου, τον Μάριο Μπόνι και τον Αντώνη Ασημακόπουλο, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν και απόψεις.

Πίνακας Τιμών ανά Θύρα:
Θύρα Τιμή

5-6 50€
7-10 100€
4-8-9 120€
2-3 Β 150€
1-8-9A 200€
2-3 Α 250€
GOLD 500€
PLATINUM 1500€
COURT SIDE SEATS 2000€
Παιδική κερκίδα Θ.1 άνω διάζωμα Πακέτο ενήλικας- παιδί 100€
20€ επιπλέον χρέωση για το 2ο παιδί
(ισχύει για παιδιά έως 12 ετών)
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η “καραμπόλα” που (μπορεί να) στέλνει τον Καββαδά στο δρόμο του Άρη!

Το παιχνίδι της υπομονής που παίζει ο Άρης στην υπόθεση Καββαδά αναμένεται να αποδώσει καρπούς, ίσως και νωρίτερα από ότι ανέμεναν οι άνθρωποι της ομάδας!


Πληροφορίες του PRESSARIS από την πρωτεύουσα αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο ο Καββαδάς να καταλήξει στον Άρη είναι πολύ πιο πιθανό από ποτέ μέσα από μια… καραμπόλα παικτών, που αφορά κυρίως την απόφαση του Πανιωνίου να ρίξει το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Ο Λάντον Μίλμπουρν έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για του χρόνου με αποδοχές 130.000 δολάρια. Είχε προθεσμία μέσα στον Ιούλιο για να φέρει πρόταση και να φύγει από τους κυανέρυθρους καταβάλλοντας μπάι άουτ 50.000 δολάρια. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Πανιώνιος θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Μίλμπουρν, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Φαγιέ που αγωνίστηκε πέρσι στον Ίκαρο και περιμένει. Τι; Να βρει ομάδα ο Μίλμπουρν.

Ο Αμερικανός του Πανιωνίου έχει τον ίδιο ατζέντη που έχει και ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και φυσικά οι δύο παίκτες του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο Μίλμπουρν να βρει άλλη ομάδα, αλλά παράλληλα να γίνει πιο εύκολα και η «ελεύθερωση» του Καββαδά από το συμβόλαιό του, αφού ούτως ή άλλως ο 22χρονος σέντερ δεν θέλει να μείνει στον Πανιώνιο και έχει πειστεί ότι στον Άρη υπάρχει προοπτική!

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, όπως μέχρι τώρα, από τους κίτρινους.
Timemaster
αυτά που λέμε και εμείς εδώ και μέρες από το basketblus

QUOTE
Μπορεί το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη να απασχόλησε (ή να απασχολεί) ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ακόμα και η Αρμάνι Μιλάνο, όμως όλα δείχνουν ότι ο 19χρονος γκαρντ… δεν το κουνάει από το Αλεξάνδρειο. Τουλάχιστον φέτος, τουλάχιστον αν δεν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση.



Στον Άρη δε σκέφτονται να παραχωρήσουν στην παρούσα φάση το διεθνή άσο, «εκτός αν προκύψει πρόταση στα λεφτά του Παπανικολάου», όπως είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΑΕ. Για την απόφαση αυτή υπάρχουν αρκετές αιτίες. Ποιες είναι αυτές;



1) Η ΠΙΘΑΝΗ «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ: Ο Μποχωρίδης άρχισε να γίνεται από έφηβος, άνδρας στη διάρκεια της σεζόν που τελείωσε. Πήρε «εικόνες» και εμπειρίες οι οποίες τον βοήθησαν, όπως φάνηκε και από την πληθωρική παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών. Για την επόμενη σεζόν, ο νεαρός είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ του Άρη στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος σκοπεύει να διπλασιάσει το χρόνο συμμετοχής του. Η πιθανή παραμονή του Σωτήρη Καραποστόλου θα επιτρέψει στον Μποχωρίδη να παίξει περισσότερο από το αν στην ομάδα έμενε ο Δημήτρης Βεργίνης ή ερχόταν ο Αλέξης Κυρίτσης, οι οποίοι δύσκολα θα συμβιβάζονταν σε «δεύτερο» ρόλο.



2) ΤΟ «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ: Ο διεθνής άσος δε θα… τα βάψει μαύρα αν δεν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Άρη. Το αντίθετο. Θέλει να παραμείνει και να αρπάξει τις (περισσότερες) ευκαιρίες που θα του δώσει ο Αγγέλου, για τον οποίο τρέφει πολύ μεγάλη εκτίμηση. Επιθυμεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, πριν κάνει ένα πιθανό άλμα στην καριέρα του. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που πριν «δείξουν» σε επαγγελματικό επίπεδο μεταγράφηκαν σε ομάδες της ελίτ και δεν κατάφεραν να παίξουν ποτέ εκεί.



3) Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Πέρα από το συλλογικό «ξεπέταγμα» του παίκτη, υπάρχει και το εθνικό… Ο Μποχωρίδης είχε ηγετικό ρόλο στη Νέων Ανδρών και στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, το καλοκαίρι του 2014, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία είναι λίαν ελπιδοφόρα και αναμένεται να έχει τον ίδιο «κορμό». Κάτι που θα «εκτοξεύσει» ακόμα περισσότερο την αξία του γκαρντ του Άρη.



Ποιο είναι το επιμύθιο; Στον Άρη δε σκέφτονται να παραχωρήσουν φέτος τον Μποχωρίδη, παρά την οικονομική στενότητα που υπάρχει στην ομάδα. Εκτός αν η πρόταση είναι σε επίπεδα… Κώστα Παπανικολάου το 2009, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο. Οι κίτρινοι δε λένε «όχι» σε πώληση παικτών, αλλά λένε «όχι» σε πώληση «υπό πίεση» του οικονομικού προβλήματος. Και θεωρούν ότι αν ο 19χρονος κάνει τη χρονιά που όλοι περιμένουν, το παραπάνω ποσό μπορεί να μη θεωρείται υπερβολικό το ερχόμενο καλοκαίρι…
- See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...h.8VlZXCan.dpuf


να γραφτεί στα πρακτικά η δήλωση του Χαρίση παρακαλώ:

QUOTE
Για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη φετινή σεζόν, ανέφερε: «Να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε πέρυσι, που είχαμε βρει πολύ καλό ομαδικό ρυθμό και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, στις θέσεις 1-4».
HLR CENATION
Συμφωνα με το basketplus η ομαδα θελει τον Μπογρη κατι που επιβεβαιωνει ο ιδιος ο παικτης αλλα δηλωνει οτι εχει προτασεις και απο αλλες ομαδες.

Αν τον παρει ο Αρης παντως θα ειναι καλη μεταγραφη.
d.fosses
Θέλει ο Αντετοκούνμπο, συνεχίζονται οι συζητήσεις
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...i-oi-syzitiseis
gspara
Τελικα οι προσευχες σας δεν εισακουστηκαν και ο Καραποστολου μαλλον παραμενει sad.gif
d.fosses
QUOTE(gspara @ Jul 29 2013, 11:35 ) *
Τελικα οι προσευχες σας δεν εισακουστηκαν και ο Καραποστολου μαλλον παραμενει sad.gif

Ο Άρης είναι η πιο γερασμένη ομάδα της Α1.
Χαρίσης, Ασημακόπουλος, Πελεκάνος, Καραποστόλου, Τσιάρας, Χαντ είναι όλοι από 30 χρονών και πάνω.
Ενώ Βεργίνης και Πάσαλιτς που έφυγαν ήταν μόνο 26-27 χρονών.
Πιθανόν είναι να φύγει και ο 23χρονος Σαρικόπουλος.
Εάν φύγουν και οι Βεζένκοφ και Μποχωρίδης τότε ο Άρης θα είναι μακράν η πιο γερασμένη ομάδα της Α1.
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Jul 29 2013, 12:05 ) *
Ο Άρης είναι η πιο γερασμένη ομάδα της Α1.
Χαρίσης, Ασημακόπουλος, Πελεκάνος, Καραποστόλου, Τσιάρας, Χαντ είναι όλοι από 30 χρονών και πάνω.
Ενώ Βεργίνης και Πάσαλιτς που έφυγαν ήταν μόνο 26-27 χρονών.
Πιθανόν είναι να φύγει και ο 23χρονος Σαρικόπουλος.
Εάν φύγουν και οι Βεζένκοφ και Μποχωρίδης τότε ο Άρης θα είναι μακράν η πιο γερασμένη ομάδα της Α1.


Κατσε να δεις πως θα κλεισει το ροστερ και μετα σχολιαζεις,κατ'αρχας οι Αθηναιου-Γκικας ειναι νεωτεροι απο Βεργινη-Πασαλιτς ενω αν φυγει ο Σαρικοπουλος,θα ερθει ο Μπογρης οποτε μια η αλλη.
Ο Μποχωριδης δε φευγει τουλαχιστον φετος κι θα αποκτηθουν κι αλλοι μικροι.


SteelGandalf
Ο Τσιάρας δεν έχει ανανεώσει, αν δεν κάνω λάθος.

O Χαντ είναι 30άρης (18/8/1983) και γενικά από όλους αυτούς, ο μόνος που την χρονιά που μας πέρασε, έδειχνε την ηλικία του (και αυτό επειδή ο ίδιος το φρόντισε, διότι με την ίδια λογική, παίχτες μεγαλύτεροι του δεν την έδειχναν) είναι ο Καραποστόλου.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να υπερβάλλουμε. Σημασία δεν έχει η ηλικία, αλλά η ενέργεια που βγάζει κάποιος στο παρκέ, αλλά και ο χρόνος συμμετοχής του, αφού ακόμη κι ένας αρκετά μεγάλος μπορεί να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά, σε ένα rotation.

Δεν ξέρω αν τελικά θα παραμείνει ο Σωτήρης, αλλά θεωρώ πως χρειάζεται πολύ δουλειά και απώλεια βάρους, εφόσον θέλει να θυμίζει κάτι από μπασκετμπολίστα, την επόμενη σεζόν.

Υ.Γ. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως η ομάδα του Άρη, χτίζεται και φέτος κάτω από ειδικές συνθήκες.
d.fosses
Πάει για Μποχωρίδη μέσω… Λοτζέσκι
http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=25061
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Jul 29 2013, 22:33 ) *
Πάει για Μποχωρίδη μέσω… Λοτζέσκι
http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=25061


αναδημοσιευση του αρθρου του μαγουλα στο κοντρα ειναι....
ο Αρης μεχρι τωρα παντως δεν εχει καμμια προταση απο κανενα για το Μποχωριδη.
(οχι οτι θα το δωσει με οτι εχουν στο μυαλλο τους Ολυμπιακος-Παο αλλα κουβεντα να γινεται)
d.fosses
Έχετε σκεφθεί την πιθανότητα ο Μποχωριδης να μείνει στον Άρη και του χρόνου και να είναι στάσιμος,
να έχει τα ίδια στατιστικά με φέτος και οπότε να χάσει την μεταγραφική του αξία,
δηλαδή να μην ενδιαφέρετε πλέον κανένας να πληρώσει μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

Εγώ δεν θα ρισκάριζα, θα τον πούλαγα από φέτος, σίγουρα πράγματα, τώρα που είναι ζεστό το ενδιαφέρον και των 2 της Αθήνας.
Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρει.


SteelGandalf
QUOTE(d.fosses @ Jul 29 2013, 21:51 ) *
Έχετε σκεφθεί την πιθανότητα ο Μποχωριδης να μείνει στον Άρη και του χρόνου και να είναι στάσιμος,
να έχει τα ίδια στατιστικά με φέτος και οπότε να χάσει την μεταγραφική του αξία,
δηλαδή να μην ενδιαφέρετε πλέον κανένας να πληρώσει μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

Εγώ δεν θα ρισκάριζα, θα τον πούλαγα από φέτος, σίγουρα πράγματα, τώρα που είναι ζεστό το ενδιαφέρον και των 2 της Αθήνας.
Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρει.


Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή την επιλογή ξεπουλήματος.

Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και δεν έχει ανάγκη να του βγει κανείς Μποχωρίδης (μακάρι να πάει και πιστεύω πως θα πάει καλά το παιδί).

Δεν ξεπουλάμε. Επενδύουμε σε αυτά τα παιδιά (και μπράβο στην διοίκηση μας).-
d.fosses
Οι εξελίξεις για σέντερ
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...seis-gia-senter
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Jul 29 2013, 23:51 ) *
Έχετε σκεφθεί την πιθανότητα ο Μποχωριδης να μείνει στον Άρη και του χρόνου και να είναι στάσιμος,
να έχει τα ίδια στατιστικά με φέτος και οπότε να χάσει την μεταγραφική του αξία,
δηλαδή να μην ενδιαφέρετε πλέον κανένας να πληρώσει μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

Εγώ δεν θα ρισκάριζα, θα τον πούλαγα από φέτος, σίγουρα πράγματα, τώρα που είναι ζεστό το ενδιαφέρον και των 2 της Αθήνας.
Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρει.


ε σε αυτη τη περιπτωση τι ειχαμε τι χασαμε.
Τα χρηματα που λογαριαζουν να δωσουν οι Παο-Ολυ δε λυνουν κανενα προβλημα στη παρουσα φαση στον Αρη.
Οποτε παιρνουν το ρισκο να το κρατησουν προσδοκωντας μακροπροθεσμα ωφελη και αγωνιστικα και οικονομικα.
Weber
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 30 2013, 00:35 ) *
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή την επιλογή ξεπουλήματος.

Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και δεν έχει ανάγκη να του βγει κανείς Μποχωρίδης (μακάρι να πάει και πιστεύω πως θα πάει καλά το παιδί).

Δεν ξεπουλάμε. Επενδύουμε σε αυτά τα παιδιά (και μπράβο στην διοίκηση μας).-


Με καμία πρόθεση να προσβάλω τον ΑΡΗ,αλλά σαν ομάδα έχει τεράστια ανάγκη να του βγει ο Μποχωρίδης ή ο Βεζένκοβ,να του έβγαινε ο Χρυσικόπουλος, ο Παπανικολάου και άλλοι λιγότερο ταλαντούχοι..Πριν από 20-25 χρόνια ήταν μέσα στις κυρίαρχες ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!!Τώρα όμως,απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!Πρέπει να βρει παιδιά για να χτίσει πάνω τους για να ξαναγίνει πρώτα καλή και μετά μεγάλη ομάδα!!Όταν όμως δεν υπάρχουν τα €,πουλάς αναγκαστικά...Φυσικά δεν ξεπουλάς!!
d.fosses
«Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»
http://arenafm.gr/avgerinos/basket/aris-ba...ml#.UfeFEMvRpy0
d.fosses
Δεν τα βρήκαν Άρης – Καραποστόλου, συνεχίζει στην Καβάλα!
http://www.pressaris.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd...%bd%ce%b5%cf%87
d.fosses
Κάτοικος Ρουμανίας ο Τσιάρας
http://www.basketplus.gr/index.php/compone...anias-o-tsiaras
gspara
QUOTE (d.fosses @ Jul 30 2013, 14:51 ) *
Κάτοικος Ρουμανίας ο Τσιάρας
http://www.basketplus.gr/index.php/compone...anias-o-tsiaras

Θα βρει και εναν πρωην Αρειανο τον Κωστα Κακαρουδη....τι εγινε με την Ρουμανια?νεος εξωτικος προορισμος cool.gif ??
SteelGandalf
QUOTE(Weber @ Jul 30 2013, 09:22 ) *
Με καμία πρόθεση να προσβάλω τον ΑΡΗ,αλλά σαν ομάδα έχει τεράστια ανάγκη να του βγει ο Μποχωρίδης ή ο Βεζένκοβ,να του έβγαινε ο Χρυσικόπουλος, ο Παπανικολάου και άλλοι λιγότερο ταλαντούχοι..Πριν από 20-25 χρόνια ήταν μέσα στις κυρίαρχες ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!!Τώρα όμως,απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!Πρέπει να βρει παιδιά για να χτίσει πάνω τους για να ξαναγίνει πρώτα καλή και μετά μεγάλη ομάδα!!Όταν όμως δεν υπάρχουν τα €,πουλάς αναγκαστικά...Φυσικά δεν ξεπουλάς!!


Το γεγονός πως έχει βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, εξαιτίας του αμαρτωλού παρελθόντος, τα τελευταία πολλά χρόνια (δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε), δεν αναιρεί το γεγονός πως, σαν όνομα (brand name) και σαν ιστορία, ανήκει στην ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Άσχετα αν αποτελεί ουτοπία το παράδειγμα που θα αναφέρω, θεωρώ πως μπορεί εν ριπή οφθαλμού, αν βρισκόταν έναν ισχυρός οικονομικός παράγοντας, να ξανά βρεθεί στην ελίτ και μάλιστα με μπάτζετ μικρότερο των Αθηναϊκών ομάδων.

Άποψη μου είναι πως τα χρήματα δεν παίζουν μπάσκετ και πως όλοι οι ακριβοπληρωμένοι μπασκετμπολίστες, εισπράττουν πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που θα έπρεπε να παίρνουν πραγματικά.

Ο Άρης, ακόμη και στην οικτρή του περσινή κατάσταση, λίγο έλειψε να μπει στην 4άδα της ελληνικής Α1, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι και που, κατά την γνώμη μου, επιτεύχθηκε με πολλή οργάνωση και μεθοδική δουλειά της διοίκησης και του προπονητή.

Και, ναι, φυσικά και συμφωνώ πως έχει ανάγκη να του βγουν οι Μποχωρίδης, Βεζένκοφ (αν δεν τον χάσει από φέτος) και όποιοι άλλοι μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Απλά, στην δική μου φιλοσοφία και οπτική, για διαφορετικούς λόγους από αυτούς της απλής επιβίωσης. Θες να με αποκαλέσεις ρομαντικό, άσχετο, ονειροβάτη ή όπως αλλιώς επιθυμείς; Θα το αποδεχθώ. wink.gif

Αλλάζοντας θέμα, ευτυχώς, ο Σωτήρης Καραποστόλου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν.
d.fosses
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 30 2013, 18:20 ) *
Το γεγονός πως έχει βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, εξαιτίας του αμαρτωλού παρελθόντος, τα τελευταία πολλά χρόνια (δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε), δεν αναιρεί το γεγονός πως, σαν όνομα (brand name) και σαν ιστορία, ανήκει στην ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Άσχετα αν αποτελεί ουτοπία το παράδειγμα που θα αναφέρω, θεωρώ πως μπορεί εν ριπή οφθαλμού, αν βρισκόταν έναν ισχυρός οικονομικός παράγοντας, να ξανά βρεθεί στην ελίτ και μάλιστα με μπάτζετ μικρότερο των Αθηναϊκών ομάδων.

Άποψη μου είναι πως τα χρήματα δεν παίζουν μπάσκετ και πως όλοι οι ακριβοπληρωμένοι μπασκετμπολίστες, εισπράττουν πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που θα έπρεπε να παίρνουν πραγματικά.

Ο Άρης, ακόμη και στην οικτρή του περσινή κατάσταση, λίγο έλειψε να μπει στην 4άδα της ελληνικής Α1, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι και που, κατά την γνώμη μου, επιτεύχθηκε με πολλή οργάνωση και μεθοδική δουλειά της διοίκησης και του προπονητή.

Και, ναι, φυσικά και συμφωνώ πως έχει ανάγκη να του βγουν οι Μποχωρίδης, Βεζένκοφ (αν δεν τον χάσει από φέτος) και όποιοι άλλοι μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Απλά, στην δική μου φιλοσοφία και οπτική, για διαφορετικούς λόγους από αυτούς της απλής επιβίωσης. Θες να με αποκαλέσεις ρομαντικό, άσχετο, ονειροβάτη ή όπως αλλιώς επιθυμείς; Θα το αποδεχθώ. wink.gif

Αλλάζοντας θέμα, ευτυχώς, ο Σωτήρης Καραποστόλου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν.


Ο Άρης την εποχή της παντοκρατορίας του είχε την ατυχία να έχει τον πιο ακατάλληλο προπονητή για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
και ειδικά για τα παιχνίδια των 3 φ4 που συμμετείχε.

Στην Ελλάδα ο Άρης με τέτοια διάφορα δυναμικότητας που είχε με τις άλλες ελληνικές ομάδες δεν χρειαζόταν προπονητή,
και εγώ να ήμουν πάγκο θα τα έπαιρνα και εγώ για πλάκα αυτά τα πρωταθλήματα.

Κρίμα, με τόσο κόσμο που είχε ο Άρης και στα 3 φ4 έπρεπε να τα πάρει και τα 3.
Ειδικά στο φ4 του Μονάχου και εγώ να ήμουν προπονητής θα το έπαιρνα για πλάκα.

d.fosses
Καμία πρόταση σε Βεζένκοφ
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=219
Timemaster
το τι είναι μεγάλη ομάδα και ποιες είναι μεγάλες ομάδες είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα για κουβέντα και νομίζω πως δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να το αναλήσουμε.

Γενικά υπάρχουν δύο φιλοσοφίες για να μπορέσεις να είσαι σε υψιλό επίπεδο και φυσικά οι άπειροι συνδιασμοί που περιλαμβάνουν και τις δύο.

Η πρώτη είναι αυτή που έκανε για χρόνια ο Παο και ο Ολυμπιακός πέρνωντας τα πρώτα ονόματα στην Ελλάδα και μερικούς κορυφαίους παίχτες της Ευρώπης. Για να το κάνεις αυτό πρέπει όμως να έχεις κάποιον που να χαρίζει (και όχι να επενδύει) λεφτά στην ομάδα. Αποτέλεσμα αυτής της σπατάλης είναι ένας παίχτης που πριν είχε συμβόλαιο 100.000 εσύ να του δίνεις 500.000.

Το άλλο σύστημα είναι να έχεις καλό φυτώριο και ανιχνευτές όπου να κλίνεις παίχτες-ταλέντα στα 18-19 να τους εκμεταλλεύεσαι 4-5 χρόνια και όταν πάνε στα 23-24 που θα είναι παίχτες Α επιπέδου να τους πουλάς στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας που ανέφερα.

Με την πρώτη κατηγορία θα φτιάξεις μια ομάδα που θα παίρνει (για όσο υπάρχει κάποιος να βάζει χρήματα) τα πρωταθλήματα και θα χάνεις ένα τρόπαιο μια φορά στα 5 χρόνια από την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

το να πουλήσει ο Άρης τον Μποχωρίδη τώρα δεν έχει λογική εκτός και αν τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά (όπως έγινε με τον Παπανικολάου) Αλλιώς δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να τον έχεις. Αν τον πουλήσεις τώρα 200.000 π.χ. τι θα τα κάνεις τα λεφτά θα πάρεις 2-3 παίχτες για ένα χρόνο μισθοφόρους και ουσιαστικά του χρόνου θα είσαι στην ίδια κατάσταση.

Το κόλπο όπως είπα είναι να παράγεις παίχτες να τους χρησιμοποιείς ώστε να προσφέρουν στην ομάδα και μετά να τους πουλάς όταν έρθουν στην κατάλληλη ηλικία.

Ακόμα φαντάζομαι τι ομάδα θα είχαμε φέτος αν:
κρατούσαμε τον Παπανικολάου
έμενε ο Χρυσικόπουλος
ο Σκορδίλης
και μαζί με Μποχωρίδη, Βεζένκωφ , Μούρτο
και φυσικά με όλους αυτούς να παίζουν....
μιας και ο Σκορδίλης ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε.

Υ.Γ. Και το 80' υπήρχε συναγωνισμός ειδικά στο τέλος της δεκαετίας. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ με Κόρφα, Πρελεβιτς, Φασούλα, Μπάρλου κ.λ.π. ήταν χειρότερος; Απλά ο Άρης είχε δύο παίχτης που ήταν οι καλύτεροι στην Ελλάδα και όλες οι άλλες ομάδες είχαν από έναν όμως είχαν παίχτες πολύ καλύτερους από τον Λυπιρίδη.

QUOTE(d.fosses @ Jul 30 2013, 20:30 ) *
Καμία πρόταση σε Βεζένκοφ
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=219



εντάξει αυτό δε μπορώ να το πιστέψω μιας και πριν κανένα μήνα η ΚΑΕ είπε πως του έχει κάνει πρόταση που περιλάμβανε και σπουδές.

ο Άρης και στην περίπτωση του Μποχωρίδη και σε αυτή του Βεζένκωφ πατάει στο γεγονός ότι θα έχουν ενεργό ρόλο την επόμενη χρονιά και ο Άρης τους θέλει για βασικούς στο ρόστερ του.

Αυτό για έναν παίχτη αυτής της ηλικίας νομίζω είναι πολύ ποιο σημαντικό από τα λεφτά που θα πάρει σε μια άλλη ομάδα και θα είναι μεταξύ πάγκου και αποδυτηρίων.
d.fosses
Οι εναλλακτικές λύσεις μετά το «ναυάγιο» με Καραποστόλου
http://www.pressaris.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b...%ac%ce%b3%ce%b9
SteelGandalf
Το ότι ο Άρης δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Βεζένκοφ, θεωρώ πως είναι το ίδιο αξιόπιστο όσο και αυτό που φαίνεται πιο κάτω (στο ίδιο site) και λέει πως ο Καραποστόλου συνεχίζει στον Άρη.

Να σχολιάσω και κάτι που ανέφερε ο φίλος d.fosses (αλήθεια, παλιά υπήρχε ένας παίχτης με αυτό το επώνυμο, έχεις καμία σχέση μαζί του; ).

Δεν συμφωνώ πως ο Άρης της δεκαετίας του '80 και χωρίς προπονητή θα κέρδιζε όλα όσα κατάφερε να κερδίσει, αλλά θα πραγματοποιούσε και αυτές τις πορείες, έστω μέχρι τα final 4, στην Ευρώπη.

Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (εντάξει, όχι από όλες τις ομάδες, αλλά οι τότε δυνατές ήταν πανίσχυρες). Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν υπήρχαν, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν παραδοσιακά δυνατός (μιλάμε για αλησμόνητα ντέρμπι που κρίνονταν στις λεπτομέρειες και στο ένα σουτ/μία βολή/ένα λάθος, στα τελευταία δευτερόλεπτα), όπως και ο Πανιώνιος, ειδικά στη Νέα Σμύρνη.

Δεν μπορείς λοιπόν να λες πως θα τα κατακτούσες όλα και μάλιστα για πλάκα, πόσο δε περισσότερο στο final 4 του Μονάχου.

Αυτό εκτός από πολύ εγωιστικό, αποτελεί και το ίδιον του Έλληνα, ο οποίος έχει την τάση να τα ισοπεδώνει όλα.

Γενικά, είμαι της άποψης πως οι μεγάλες ομάδες, χτίζονται από μεγάλους προπονητές. Οι προπονητές είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα. Από αυτούς ξεκινούν και σε αυτούς τελειώνουν όλα.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι του κυρίου Ομπράντοβιτς, ο οποίος ασχέτως οικονομικής δυνατότητας, ειδικά στον Παναθηναϊκό, αποτελεί, κατ' εμέ, τον ορισμό του "εργάτη" προπονητή. Δουλεύει και σκέφτεται ακόμη και στον ύπνο του!!! Παίρνει από όλους τους παίχτες του το 110% των δυνατοτήτων τους και οι εκάστοτε ομάδες του, έχουν αποδείξει πως είναι απόλυτα δικά του δημιουργήματα.

Θα με καταλάβεις απόλυτα αν μπορέσεις να φανταστείς τον Παναθηναϊκό (επί θητείας του) χωρίς αυτόν στον πάγκο (με άλλον προπονητή και τους ακριβώς ίδιους παίχτες). Θεωρητικό, υποθετικό, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ. wink.gif
d.fosses
Είμαι πεπεισμένος ότι εάν ο Άρης είχε τότε προπονητή πχ τον Αγγέλου,
φυσικά με τις προπονητικές γνώσεις που έχει σήμερα ο Αγγέλου,
τότε ο Άρης θα τα είχε πάρει και τα 3 φ4.

Ειδικά του Μονάχου που το θεωρώ το πιο εύκολο από τα 3
θα ήταν σιγουράκι αν ήταν τότε στον πάγκο πχ ο Αγγέλου.

d.fosses
"Ναυάγιο" με Καραποστόλου, συζητήσεις με Σαρικόπουλο
http://www.superbasket.gr/permalink/185885.html


ΑΝΑΛΥΣΗ: Το «8+8» του Αγγέλου και η εξόρμηση για νεαρούς
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...isi-gia-nearoys
d.fosses
"Εξετάζει" Σαμαρά ο Αγγέλου
http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=25141
d.fosses
«Να βγάλουμε την ρετσινιά»

Το μέλος της ΚΑΕ Άρης και νομικός στο επάγγελμα, Θωμάς Νικολός μίλησε στον Arena 89,4 για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μπάσκετ.

Για την ΚΑΕ:

«Οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες. Από την μία πλευρά το χρέος είναι τεράστιο όμως στο αγωνιστικό έχουμε μεγάλη αισιοδοξία. Όλοι κουπί τραβάμε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Το 99 είναι πολύ σημαντικό .Ένα μεγάλο μέρος απο τα χρέη είναι στο δημόσιο και το ΙΚΑ, και όπως ξέρετε εκεί γίνονται διακανονισμοί και όχι κούρεμα. Έχουμε ένα χρέος 500,000-600,000 ευρώ που υπερβαίνει ακόμη και το μπάτζετ. Δεν γίνεται να τα βάλουμε κάτω από το χαλί. Πρέπει να τα παλέψουμε Ποντάρουμε κυρίως στην καλή διάθεση του δημοσίου και κατά δεύτερο λόγο των πιστωτών ώστε να πάρουν ένα ποσό. Το μόνο που μας μένει είναι τα εισιτήρια τα διαρκείας οι χορηγίες και κάποιοι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας και βοηθάνε»

Για τα διαρκείας:

«Κάθε διαρκείας είναι σαν μπουκάλα με αίμα. Δεν είναι πολλά τα λεφτά για να δει κανείς την αυτοκρατορία. Γιατί αυτό είναι ο Άρης. Φέτος πάμε να σωθούμε. Την περσινή χρονιά για λίγο δεν μπήκαμε στην τετράδα και αυτό το οφείλουμε στους παίκτες και τον προπονητή. Τα οικονομικά όμως είναι για σωτηρία. Μία ομάδα με τόσους τίτλους δεν είχε τμήμα μάρκετινγκ. Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια να γίνει εξυγίανση και να βασιζόμαστε στην αλήθεια. Η νέα προσπάθεια είναι να βγάλουμε την ρετσινιά της αφερεγγυότητας. Η ανυποληψία προς το πρόσωπο του Άρη είναι αυτό που έχει κάνει κακό και παλεύουμε. Το μπάσκετ θα ξαναδώσει χαρές. Είναι μία γαλέρα αυτή την στιγμή ο Άρης. Κωπηλάτες χρειαζόμαστε γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες»

http://arenafm.gr/arenafm/basket/aris-bask...ml#.Ufo7kcvRrIU
tuareg
Τέλος στα σενάρια για Μποχωρίδη, συνεχίζει κανονικά στον Άρη!

http://www.pressaris.gr/%CF%84%CE%AD%CE%BB...%BD%CE%B5%CF%87

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Βεζένκοφ…
http://www.pressaris.gr/%CE%B4%CF%85%CF%83...%BA%CE%BF%CF%86

Συναντήθηκαν Αρβανίτης - Λώτσος, δυσκολεύει του Βεζένκοφ
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...ei-tou-vezenkof

Γαλιλαίας: τα πράγματα είναι σκούρα, αν δεν...
http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...i-skoyra-an-den
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ναντζφέι, η λύση για την θέση «4» στον Άρη!

Ο Στέφαν Νάντζφεϊ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Άρη! Ο Σέρβος φόργουορντ είναι παίκτης που μπορεί να πάρει ο Άρης, καθώς το letter of clearance βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία πριν από τις 25 Ιανουαρίου 2012, όταν και επιβλήθηκε απαγορευτικό μεταγραφών. Από τη στιγμή που δυσκολεύει η παραμονή Βεζένκοφ, μοιάζει να είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την θέση «4″ στην αγορά.


Ο Νάντζφεϊ ήταν ένας παίκτης που συζητήθηκε για τον Άρη και το περασμένο φθινόπωρο. Μάλιστα τότε του είχε δοθεί ένα μεγάλο μέρος των απαιτήσεών του ως εγγυήσεις, αλλά τελικά ο ίδιος προτίμησε να μην έρθει στον Άρη και έναν μήνα μετά, μένοντας χωρίς ομάδα, αποφάσισε να πάει στον Κολοσσό.

Είναι 34 ετών, έχει ύψος 2,02μ., έχει αγωνιστεί χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο, το Ρέθυμνο, τον Πανιώνιο και πέρσι με τον Κολοσσό, είναι παίκτης και έμπειρος και ποιοτικός και όλα δείχνουν ότι αυτός θα αποτελέσει την λύση στην θέση «4″.

Την περσινή χρονιά στον Κολοσσό σε 16 αγώνες είχε 6,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ μέσο όρο.


Δεν τον θέλω στην ομάδα αυτόν τον παίχτη.

1ον διότι πέρσι με "έφτυσε" και 2ον διότι είναι 34 ετών.

Καλύτερα να αποκτηθεί κάποιος νεαρός Έλληνας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.