Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 16 2014, 02:30 ) *
Γιατί έχω την εντύπωση πως ο Λαρεντζάκης ήταν δανεικός;

Έχει 3ετες σ'εμας.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Επιστροφή και Λυπηρίδη στον Άρη!

Ο Βασίλης Λυπηρίδης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη, μετά την επιστροφή και του Βασίλη Παραμανίδη (ως γενικού αρχηγού του ΑΣ) σε ενεργό ρόλο στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.


Ο Λυπηρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου και προέκυψε προφορική συμφωνία να αναλάβει ρόλο ως υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ:

«Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε προκαθορισμένο ραντεβού με την παλιά δόξα του ΑΡΗ κ. Βασίλη Λυπηρίδη στα γραφεία του Συλλόγου.

Συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα και επεκτάθηκαν στα θέματα μπάσκετ του ΑΡΗ. Στην συνέχεια έγινε πρόταση του Προέδρου στον κ. Λυπηρίδη να αναλάβει επικεφαλής των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ., η οποία και έγινε αποδεκτή.

Έτσι ένας από τους στόχους, που είχε θέσει το νέο Δ.Σ. του Α.Σ επετεύχθει.

Ο σχεδιασμός για τα τμήματα του μπάσκετ βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του και πρόκειται να ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Κατατέθηκε οικονομική προσφορά στον Πρίφτη

Ο Άρης κατέθεσε επισήμως οικονομική πρόταση στον Δημήτρη Πρίφτη και περιμένει την απάντησή του. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πρόταση του Άρη και τις απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα ενεργοποιήσει μια συμφωνία. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας…


Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή. Οι κίτρινοι είπαν στον εκπρόσωπο του Πρίφτη πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν μένει στο οικονομικό και θέλει να δει κάποια πράγματα να γίνονται πράξη, όπως επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στο διοικητικό συμβούλιο το θέμα προπονητή, γιατί πρέπει να υπάρχει σύμπνοια στην τελική επιλογή.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Εμπλοκή με Ματσόν

Ο Άρης έστειλε αλληλογραφία με διακανονισμούς στη FIBA, αλλά σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται (τελικά) ούτε η υπόθεση του Αντρέα Ματσόν!


Στον Ιταλό οφείλεται ένα ποσό περίπου 20.000 ευρώ, το οποίο ο Άρης προσπαθεί να διακανονίσει, αλλά η πλευρά του Ματσόν προς το παρόν δεν έχει δεχθεί τη πρόταση του Άρη. Αν οι κίτρινοι δώσουν εγγυήσεις για τον τρόπο αποπληρωμής, τότε το θέμα θα λυθεί άμεσα, αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει συμβεί.


Τα φαντάσματα του παρελθόντος (δεν εννοώ τον κύριο Ματσόν) καλά κρατούν. Τι έχει συμβεί σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Τι συμφωνίες αθετήθηκαν και τι χρήματα φαγώθηκαν άραγε...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αφιέρωμα των Ισπανών στον Βεζένκοφ! Το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του και ο… μυθικός Άρης!

Έχει καταγραφεί σε όλη την Ευρώπη το ταλέντο και η προοπτική που έχει ο Σάσα Βεζένκοφ για να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Χθες, μετά την 30αρα, το έγκυρο ισπανικό σάιτ solobasket.com έκανε αφιέρωμα στον παίκτη του… μυθικού Άρη!


Αναφέρει το δημοσίευμα του solobasket πως “πιθανώς είναι το (καλύτερο) πρόσπεκτ της γενιάς των 95ηδων. Παρότι η ομάδα του δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ, αυτός ο παίκτης είναι όλο ταλέντο και θα πρέπει τουλάχιστον να τον μνημονεύσουμε. Είναι πολύπλευρος παίκτης, ικανός να παίξει και κοντά και μακριά από το καλάθι, με τα 2,03μ. είναι πρώτος σκόρερ (20,8π.) και ριμπάουντερ (12,3ρ.) όλου του πανευρωπαϊκού Νέων. Με τη Σουηδία είχε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Νούμερα που ελάχιστοι κάνουν.

Είναι η πέμπτη του χρονιά στις μικρές Εθνικές ομάδες και παρότι ποτέ δεν έχει κερδίσει ένα μετάλλιο, αυτός ο παίκτης έχει χαρακτηριστεί από τους πιο λαμπρούς σε κάθε χρονιά. Το 2011 στο πανευρωπαϊκό Παίδων ήταν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 27,1 πόντους και δεύτερος ριμπάουντερ (9,9ρ.). Την επόμενη χρονιά, στο πανευρωπαϊκό Εφήβων ήταν τρίτος σκόρερ (16,7π.) και ως μέλος της Παίδων την ίδια χρονιά είχε 22,4 πόντους και ήταν πάλι πρώτος σκόρερ.

Η ικανότητά του να σκοράρει δεν υπάρχει μόνο απέναντι σε συνομήλικούς του, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ως επαγγελματίας για πρώτη φορά φέτος ήταν από τους πρώτους σκόρερ του μυθκού Άρη, με τον οποίο έπαιξαν πλέι οφ και αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό με 2-0. Σκόραρε 11,1 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αρχικά είχε αποφασίσει να πάει στο Εξέβιερ, αλλά έμεινε στην Ελλάδα. Που θα παίζει του χρόνου;”.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Από 1η Αυγούστου δεν ισχύει το μπάι άουτ του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει εξαιρετικό τουρνουά, είναι πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ, πολλοί μιλούν και γράφουν τα καλύτερα για τις επιδόσεις του στο πανευρωπαϊκό Νέων και είναι ένα ερώτημα τι θα γίνει με το μέλλον του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου ισχύει το μπάι άουτ των 250.000 ευρώ.


Ο Βεζένκοφ πριν το πανευρωπαϊκό Νέων είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις ότι δεν ιντριγκάρεται από το ενδιαφέρον που μπορεί να δείξουν ομάδες υψηλού επιπέδου, διότι στόχος του είναι να παίζει μπάσκετ, να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Με τις επιδόσεις του στο πανευρωπαϊκό της Κρήτης είναι γεγονός ότι έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερους θαυμαστές στην Ευρώπη και δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις στον ίδιο ή τον Άρη από ομάδες που δεν είναι μέσα στις 5-6 κορυφαίες, αλλά έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν και να του προσφέρουν όσα (αγωνιστικά) ζητάει.

Από την 1η Αυγούστου και μετά (για την φετινή μεταγραφική περίοδο) ο Βεζένκοφ ανήκει στον Άρη χωρίς μπάι άουτ, άρα θεωρητικά οι κίτρινοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ότι θέλουν σε μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.
SteelGandalf
Ένα εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη.

QUOTE
Στήριξη στον Πρίφτη

Συντάκτης : Γιάννης Δασκάλου

Καιρό είχα να «μπλογκάρω» στο σάιτ αλλά η καθημερινή ενασχόληση με την εφημερίδα και ο όγκος της δουλειάς, σε συνδυασμό με τα… forehand και τα backhand, δεν μου επέτρεψαν να βρω χρόνο και μυαλό για να το κάνω. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.


Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Έπειτα από μια διαδικασία αναζήτησης που κράτησε για περισσότερο από έναν μήνα, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην συνεργασία με τον πολύ αξιόλογο, μπασκετικά ενημερωμένο, σοβαρό και εργατικό 46χρονο τεχνικό.

Η διαδικασία της επιλογής του προπονητή δεν ήταν απλή υπόθεση. Ήταν όμως άκρως ποιοτική και, για πρώτη φορά, δεν κουράστηκα σαν ρεπόρτερ να παρακολουθώ το θέμα προπονητή με ενδιαφέρον για την τελική του κατάληξη. Η καρδιά μου «σκίρτησε», είναι αλήθεια, στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεν το κρύβω ότι αποτελούσε όνειρό μου. Ήξερα όμως από την πρώτη στιγμή, ότι οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες. Για πολλούς και διάφορους λόγους, τους οποίους δεν έχει νόημα να αναφέρω την δεδομένη στιγμή.

Αμέσως μετά, προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Ηλία Ζούρο. Έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά, τον έζησα στην πρώτη του θητεία στον Άρη και στην εντελώς κατευθυνόμενη και άδικη απομάκρυνσή του. Έχω άριστη εντύπωση για την ποιότητα του ανδρός και για τις προπονητικές του ικανότητες. Ειδικά για τις επιλογές ξένων παικτών, που είναι λίρα 100. Το «πάντρεμα» δεν κατέστη δυνατόν, όχι τόσο για λόγους οικονομικούς, όσο για το ότι μια επιλογή σαν του Ζούρου, θα έπρεπε να τυγχάνει της απολύτου και ομόφωνης στήριξης της διοίκησης. Και των ανθρώπων που την στηρίζουν. Από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, ο Άρης έπρεπε να προχωρήσει.

Και το έπραξε, επιλέγοντας την επόμενη επιλογή του. Τον Δημήτρη Πρίφτη. Έναν προπονητή που από πέρυσι γλυκοκοιτάζανε στο Αλεξάνδρειο, αλλά δεν κατάφεραν να τον «πείσουν» και να τον αποδεσμεύσουν από τον Κολοσσό. Τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός με τα ευρώ του, αλλά πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το σήμερα λέει ότι ο Πρίφτης ανηφορίζει στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη και πρέπει όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως, είτε τον συμπαθούν είτε όχι, να τον στηρίξουν με χίλια. Ο Πρίφτης πρέπει να πετύχει άλλωστε, για να πετύχει και ο Άρης στο δύσκολο εγχείρημα της αγωνιστικής του εξυγίανσης, παράλληλα με την οικονομική.

Τον Πρίφτη τον γνώρισα επί εποχής Φώτη Κατσικάρη. Όταν ο τελευταίος την «έκανε» για Μπιλμπάο, ο Πρίφτης έμεινε πίσω. Κοουτσάρισε την ομάδα για ένα μόλις παιχνίδι (Καβάλα) και μετά, πήρε θέση δίπλα στον μεγάλο Ντέιβιντ Μπλατ. Σε μια χρονιά καταστροφή, όπου ο Άρης τερμάτισε 7ος και μπήκε μέσα πάνω από δυο εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ο τελευταίος που έφταιγε ήταν αυτός. Τον μεγάλο φταίχτη τον ξέρετε, μην τα ξαναλέμε.

Δεν ήταν από τους ανθρώπους που αρέσκονταν στις δημόσιες σχέσεις. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενικός, επαγγελματίας. Δούλευε πολύ και δεν έδινε βάση σε πρόσωπα και πράγματα γύρω του. Λέγαμε μαζί πέντε κουβέντες παραπάνω, αλλά ποτέ δεν μπερδέψαμε τους ρόλους μας και τις δουλειές μας. Αυτό ελπίζω και εύχομαι να ξανασυμβεί, τώρα που αναλαμβάνει ως head coach τον Άρη σε μια από τις κρισιμότερες καμπές της σύγχρονης ιστορίας του.

Σε ότι με αφορά, θα κάνω αυτό που πάντα έκανα με τον εκάστοτε προπονητή, παίκτη, παράγοντα, φορέα του Άρη. Θα προσπαθήσω να στηρίξω και να συμπαρασταθώ στο έργο του με σεβασμό στην επαγγελματική του υπόσταση, με διάθεση καλοπροαίρετης κριτικής και με την ελπίδα να υπάρξει μια συνεργασία μέσα στα όρια που προστάζει ο επαγγελματισμός ενός προπονητή και ενός δημοσιογράφου. Μα πάνω απ’ όλα με δικαιοσύνη. Γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω πάντα, είτε είμαι αρεστός είτε όχι.

Τον τελευταίο καιρό, η μπασκετική «μασονία» της πόλης που περιλαμβάνει μανατζαραίους, wannabe μανατζαραίους, παρατρεχάμενους, καλοθελητές, συγγραφείς, παραδιοικητικούς, εξωδιοικητικούς, προσπάθησε να μου κολλήσει την ρετσινιά του «Ζουρικού». Ότι – και καλά – έδωσα τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να επιλεγεί ο Ζούρος αντί του Πρίφτη. Αν τώρα, κάποιος από όλους εσάς, έχει διαβάσει τα κείμενά μου στην Arena Press ή έχει ακούσει το σχόλιό μου στον Arena 89.4 και κατάλαβε κάτι τέτοιο, θα το παραδεχθώ. Η ιστορία έγραψε ότι έναν νυν υπέρ πάντων αγώνα έδωσα σαν ρεπόρτερ του Άρη. Να απαλλαγεί η ΚΑΕ από το golden boy, την στιγμή που κάποιοι άλλοι απολάμβαναν την εύνοια και τις «υπηρεσίες» του. Εγώ ανέλαβα το προσωπικό και επαγγελματικό κόστος και νοιώθω καλά με την συνείδησή μου. Εκείνοι;

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να τους ζητήσω συγνώμη που τους έχω «χαλάσει» με την επιστροφή μου στο καθημερινό ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Το καλό νέο γι’ αυτούς, είναι ότι δεν σκοπεύω να κάνω αυτήν την δουλειά για πάντα. Το κακό νέο; Ότι θα την κάνω για όσο γουστάρω εγώ και ότι θα συνεχίσω μέσα από το βήμα που μου εμπιστεύθηκαν κάποιοι άνθρωποι, να προσπαθώ για ένα ζωντανό και αληθινό ρεπορτάζ. Με τα λάθη και τα σωστά. Με τις δημοσιογραφικές επιτυχίες και τις αποτυχίες. Τις οποίες έχω μάθει να αντέχω και να αποδέχομαι, γιατί είναι μέρος της δουλειάς, χωρίς να προσπαθώ να φτιάξω «ομαδούλες» και να «πολεμήσω» αόρατους εχθρούς. Ξυπνάτε ορισμένοι. Μεγάλα παιδάκια γίνατε, έφυγαν τα σπυράκια της εφηβείας, έφυγαν τα κομπολόγια, αντιμετωπίστε επιτέλους την ζωή και την δουλειά σας με ψηλά το κεφάλι και τιμώντας τις εργατοώρες που ξοδεύετε.

Επιστρέφοντας στα του Πρίφτη και αφήνοντας τα προσωπικά και δημοσιογραφίστικα, που πιθανόν ελάχιστους ενδιαφέρουν, θέλω από καρδιάς να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Όχι απλά καλή, αλλά πολύ καλή και μεγάλη επιτυχία. Να μπορέσει να δείξει το έργο του και να μπορέσει και η διοίκηση να τον στηρίξει, να τον προστατεύσει, να τον θωρακίσει με όλες τις δυνάμεις της. Έχει την υποχρέωση να το κάνει, από την στιγμή που τον επέλεξε για την… ηλεκτρική καρέκλα του Άρη. Και φυσικά ο κόσμος, να ακολουθήσει το μονοπάτι της συστράτευσης με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Ένα καρτελάκι το αξίζει αυτός ο Άρης, για όλα όσα το ταβάνι του Nick Galis Hall μας θυμίζει ότι ζήσαμε κάποτε.

Υ.Γ. 1: Πολύ σημαντική η απώλεια Ζεϊμπέκη για το Δ.Σ. της ΚΑΕ. Ο Νίκος είναι γνήσιος, Αρειανός και θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά. Τουλάχιστον ξέρω ότι έστω και αν παραιτήθηκε, έστω και αν νοιώθει πικρία, δεν θα το ρίξει στο «αντάρτικο». Δεν είναι κομπλεξάρα και θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του μπασκετικού Άρη, με τις όποιες του δυνάμεις. Απλά η υπόθεση Ζεϊμπέκη, θέλω να πιστεύω, ότι θα αποτελέσει ένα καλό δίδαγμα προς τον Λευτέρη Αρβανίτη. Έγιναν λαθάκια χωρίς πρόθεση, αλλά δεν πρέπει να ξαναγίνουν πρόεδρε…

Υ.Γ. 2: Όλοι ξέρουμε ότι ο Θανάσης Πλιάκης είναι υπερπολύτιμος για την ΚΑΕ. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι απεχθάνεται την επικαιρότητα και ότι του κάνει κακό ο χαρακτηρισμός του «σωτήρα» που θέλουν να του αποδώσουν. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι «χτυπάνε» τον στόχο τους, τον Αρβανίτη, αλλά στην πραγματικότητα χτυπάνε τον Άρη και τον ίδιο τον Πλιάκη. Προσοχή, λοιπόν…

Υ.Γ. 3: Η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» ήταν μόνιμη στην ΚΑΕ Άρης, από το 2005 και μετά. Έτσι διχοτόμησε ο «αρχιερέας» της τακτικής αυτής την ΓΕΝΕΣΙΣ, έτσι έκανε με την ΣΑΡΙΣΑ, έτσι εκδιώχθηκαν άνθρωποι σαν τον Πάλμα και τον Γεωργούλη από τα κοινά. Κάποιοι προσπαθούν να την εφαρμόσουν και σήμερα στην ΚΑΕ. Βάζουν λόγια στον έναν για τον άλλον, ρουφιανεύουν, κάνουν το αγαπημένο τους χόμπι. Γι’ αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη συσπείρωσης, θωράκισης και διοικητικής ενότητας στον μπασκετικό Άρη. Μπρος ο Γκάλης και πίσω όλοι.

Υ.Γ. 4: Δεν έχω κουράγιο να αναφερθώ στα ποδοσφαιρικά. Πραγματικά λυπάμαι για την σημερινή κατάσταση. Με πονάει η πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι έχει κατά νου ο κ. Στεφανίδης. Αυτό που παρακολουθώ πάντως, δεν είναι Άρης. Δεν βλέπω ούτε αρχή, ούτε τέλος. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα από το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν που μας θυμίζουν τι εστί Άρης, σαν την Αλεκάρα και τον Ντίνο, αλλά από εκεί και πέρα σκοτάδι. Μακάρι ο Καλαϊτζίδης να μην τα βροντήξει στο τέλος. Εύχομαι ο πρόεδρος της ΠΑΕ να μας κάνει όλους να του ζητήσουμε συγνώμη. Ειλικρινά το εύχομαι.

Υ.Γ. 5: Για την Λερναία Ύδρα των προβλημάτων του Α.Σ. Άρης τι να πω… Τιμώ την προσπάθεια που κάνει ο Χάρης ο Παπαγεωργίου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν ήξερε πόσο βαθειά και φορτουνιασμένη ήταν η θάλασσα που αποφάσιζε να κολυμπήσει. Μακάρι να βρεθεί σωσίβιο για τον Άρη και την προσπάθειά του και ο Χάρης να τα καταφέρει.

Υ.Γ. 6: Κλείνω τα 39 μου πια. Βαρέθηκα τις ίντριγκες και τον σημερινό μικρόκοσμο του Άρη. Διοικητικό, δημοσιογραφικό, οπαδικό. Ζω την οικογένειά μου, πια, από ένα άλλο επάγγελμα επειδή εγώ το επέλεγα, σαν ένα είδος «αυτοτιμωρίας». Αλλά η δημοσιογραφία είναι μεράκι, είναι «ψώρα». Και από την άλλη, δεν μπορώ να μην ασχολούμαι με την ομάδα που λατρεύω σαν να είναι μέλος της οικογένειάς μου, κομμάτι του εαυτού μου. Κάποτε με πείραζε αλλά, ειλικρινά, δεν δίνω δεκάρα πια για το τι λένε, τι σκέφτονται, τι διαδίδουν ορισμένοι για μένα. Έχω μια γυναίκα που με αγαπάει και μου στέκεται σε όλα, ακόμη και όταν δεν το αξίζω. Έχω δυο παιδάκια που λατρεύω και αποτελούν πηγή ζωής και έμπνευσης για μένα. Έχω φίλους που ξέρω ότι αν σηκώσω το τηλέφωνο, θα είναι εκεί για μένα. Δεν ζηλεύω την ευτυχία ή την επιτυχία κανενός. Δεν φοβάμαι να αποτύχω ή να κριθώ. Δεν φοβήθηκα ποτέ να περπατήσω ανάμεσα στον κόσμο, ανάμεσα σε Αρειανούς, με ψηλά το κεφάλι, ακόμη και τις επικίνδυνες εποχές που κουβαλούσα την «ρετσινιά» του ARIS FM. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Το μόνο που ήθελα και θέλω, είναι να δω τον Άρη ξανά υγιή, δυνατό, αξιοπρεπή. Γιατί σας τα γράφω όλα αυτά; Γιατί έχω την ανάγκη. Ίσως να με έπιασε εκείνη η… ανόητη μελαγχολία των γενεθλίων, που πάντα κάνεις πίσω σου ένα σύντομο flash back και το ρίχνεις στην αυτοκριτική. Συγνώμη αν σας ζάλισα…


Ο κύριος Πρίφτης, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος μας προπονητής.
Αφροξυλάνθη
Εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής ο Πρίφτης. Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα στον Άρη και να έχει μια καλή σεζόν. Αν κρατήσει τους Έλληνες χωρίς έχει άλλη απώλεια και καταφέρει ναι πάρει ξένους θα έχει πολύ καλή σεζόν. Αν ήμουν στη Θεσσαλονίκη θα έπαιρνα διαρκείας σίγουρα (άσχετα αν η ομάδα μου είναι ο Παναθηναϊκός).
alien-tour
QUOTE
Ο Δημήτρης Πρίφτης νέος προπονητής του ΑΡΗ 19-07-2014 arisbc.gr

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Δημήτρη Πρίφτη, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, καθώς έχει βρεθεί στον πάγκο του ΑΡΗ τη σεζόν 2009-2010 ως άμεσος συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη και στη συνέχεια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 1968 στην Αθήνα. Η ενασχόλησή του με την προπονητική ξεκίνησε αρχικά μέσω των τμημάτων υποδομής του ΑΝΟΓ, του Άρη Γλυφάδας και του ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ ακολούθησε η γυναικεία ομάδα του Κρόνου και των Εσπερίδων (1998-2000). Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ιωνικός Νίκαιας και η Δάφνη δίπλα στον Ντιρκ Μπάουερμαν. Ακολούθησε η ΑΕΚ, της οποίας αποτέλεσε μέλος του τεχνικού τιμ από το 2003 έως το 2009, οπότε και κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Φώτη Κατσικάρη και εν συνεχεία με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της ομάδας μας (2009-2010). Μετά από το πέρασμά του από τον ΑΡΗ, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την Καβάλα (σεζόν 2010-2011 και 2011-2012). Ακολούθησε ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Κολοσσός Ρόδου, από όπου και αποχώρησε για να ολοκληρώσει τη σεζόν 2013-2014 στον Παναθηναϊκό, ως συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι από το 2008 μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών. Δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη κατέλαβε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και με τον Γιόνας Καζλάουσκας πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009. Έχει συνεργαστεί, επίσης, με τον Ηλία Ζούρο, με τον οποίο κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, που έστειλε την Εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά. Η νέα χρονιά τον βρίσκει στην Εθνική ομάδα στο πλευρό του Φώτη Κατσικάρη.


Και επίσημα.Απομένει η άρση ban και σιγά-σιγά ν'αρχίσει να ξεκαθαρίζει το roster.
SteelGandalf
Υπογραφή Πρίφτης!!!

Καιρό ήθελα να το γράψω αυτό. tongue.gif

Μακάρι να τα καταφέρει ο νέος προπονητής, πάντα και με την βοήθεια της διοίκησης, να ξεκινήσει την αναγέννηση του μεγάλου Άρη.
Zoys
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πρίφτη. Από τις αναλύσεις του πέρυσι στην εκπομπή του Περπερίδη για το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1 μου είχε δώσει εικόνα καλού και νηφάλιου προπονητή.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Απάντησε αρνητικά ο Νικολαΐδης!

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη και δεν πρόκειται να συνεργαστεί ούτε φέτος με τους κίτρινους.


Ο “Νικόλ” έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη, αλλά τελικώς πήρε την απόφαση να παραμείνει στην GBA, αν και είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει και τις δύο θέσεις του.

Στον Νικολαΐδη είχε προταθεί να έχει πολύπλευρο ρόλο στον Άρη και ως τεχνικός σύμβουλος της ΚΑΕ και ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή και ως υπεύθυνος στην οργάνωση των ακαδημιών.

Timemaster
Πρίφτης λοιπόν για δύο χρόνια.

Κατά την άποψη μου είναι η καλύτερη επιλογή προπονητή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Καλύτερη και από Γιαννάκη αλλά και από Ζούρο.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν όμως είναι πολλά.

α. Ο Πρίφτης θα απουσιάζει εξαιτίας της εθνικής τουλάχιστον μέχρι 7/9 ενώ το τουρνουά τελειώνει στις 14/9.
Οπότε θα χάσει τις δοκιμές παιχτών και τις συζητήσεις για τα μεταγραφικά, θα χάσει το αρχικό μέρος της προετημασίας-φιλικά παιχνίδια ενώ θα έρθει λίγο πριν από το μεγάλο τουρνουά στις 20/9 . Θα καταφέρει με την υπάρχουσα τεχνολογία-επικοινωνία να στρώσει την ομάδα όπως θέλει-πρέπει;

β. Πόσο καιρό θα κάτσει στην ομάδα; Όσα συμβόλαια κάνουμε όλα σπάνε πολύ πιο πριν. Τουλάχιστον αυτός θα τελειώσει το πλάνο τριετίας που ξεκίνησε πρόπερσι ο Αγγέλου;

γ. Τι θα γίνει με τους μικρούς; Πέρσι ο Αγγέλου ήταν αυτός που έπεισε τον Βεζένκωφ να μείνει φέτος μήπως χάνουμε αυτό το αβαντάζ; Υπάρχει και η περίπτωση Μήτογλου.

δ. Υπάρχει συμφωνία με τον κόουτς πως άμα δε λυθεί το θέμα με την FIBA μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο;

ε. Μετά την αποχώρηση του Πελεκάνου η ομάδα θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 3 παίχτες (αντικατάσταση Αθηναίου, Πελεκάνου, Χάντ) ενώ κρίνοντας από την κακή περσινή μας φροντ λάιν θα χρειαστεί 1-2 ακόμα . Όλοι αυτοί θα αντικατασταθούν από ξένους , από Έλληνες ή έχει σκοπό να προωθήσει και άλλους μικρούς που δεν είχαν χρόνο πέρσι;

στ. Πως θα είναι η θέα με τους πάγκους να έχουν μετακινηθεί στην άλλη πλευρά του γηπέδου; Μήπως πρέπει να αλλάξω θέση φέτος;

ζ. Το θέμα Ευρώπης έχει οριστικά λήξει ή ακόμα ελπίζουμε σε κάτι;


και ένα τελευταίο σχόλιο:
Η ομάδα χρειάζεται κάποιον αρχηγό και μετά από την αποχώρηση του Πελεκάνου ο μοναδικός που μπορεί να πάρει αυτό τον ρόλο είναι ο Ασημακόπουλος και για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνει στην ομάδα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για θέματα εσωτερικά.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Με βρίσκεις σε όλα απολύτως σύμφωνο.

Αν υποθέσουμε πως όλοι οι υπάρχοντες θα παραμείνουν, χρειαζόμαστε σίγουρα την αντικατάσταση του Πελεκάνου και του Αθηναίου, αλλά και τουλάχιστον 3 ξένους σε θέσεις 1-2 ή 2-3, 3-4 και 4-5.

Θα εξαρτηθεί και από το ποιους Έλληνες θα αποκτήσουμε. Θεωρώ πως θα πρέπει να κοιτάξουμε την εσωτερική αγορά, πριν κινηθούμε για τους ξένους μας.

Θα μου άρεσε να δω τον Βασίλη Σίμτσακ στα κιτρινόμαυρα. Θεωρώ πως μπορεί να προσφέρει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής. Το θέμα είναι αν έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, καθώς και τι άλλοι παίχτες είναι διαθέσιμοι εντός των τειχών.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Πρίφτης μελετάει την αμερικανική αγορά για να είναι έτοιμος όταν αρθεί το απαγορευτικό

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ έδειξε πως δεν βιάζεται ακόμα για την στελέχωση του ρόστερ, κυρίως γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουν δύο πολύ σοβαρά ζητήματα, το απαγορευτικό της FIBA και το μέλλον των Μποχωρίδη – Βεζένκοφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ήδη αρχίσει να… ξεσκονίζει την αμερικανική αγορά!


Ο νέος τεχνικός του Άρη θέλει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για τις επιλογές του σχετικά με το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Οι άνθρωποι της διοίκησης του έχουν πει ότι θα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί βέβαια και ο Άρης δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες χωρίς περιορισμούς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν… βγήκε στην αγορά η ομάδα.

Ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν παίκτες από την αμερικανική αγορά, ώστε όταν (κι αν) αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αφιέρωμα και συνέντευξη Βεζένκοφ στη FIBA Europe: «Στον Άρη του Γκάλη με πιστεύουν!»

Αφιέρωμα στον Σάσα Βεζένκοφ έκανε το κανάλι της FIBA Europe στο YouTube, φιλοξενώντας και δηλώσεις του παίκτη του Άρη, ο οποίος μίλησε και για τους κίτρινους και για το μέλλον του!


Για τον Άρη είπε μεταξύ άλλων πως “από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποί του με αγκάλιασαν, ήταν θερμοί μαζί του, με στήριξαν. Μετά από ένα χρόνο ήμουν μέλος της ανδρικής ομάδας, το 2011 με έπαιρναν μαζί τους για να βλέπω πως είναι το επαγγελματικό μπάσκετ και τα τελευταία δύο χρόνια μου έδωσαν χρόνο συμμετοχής, συγκεκριμένο ρόλο, πιστεύουν σε μένα…”.

Για τα πρότυπά του είπε: “Παρακολουθούσα τον Ντιρκ Νοβίτσκι, που για μένα είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ που υπάρχει. Πρότυπό μου είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, τα δικά του βήματα θέλω να ακολουθήσω, αλλά έχω ακόμα πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου για να γίνω καλός πάουερ φόργουορντ”.


Εδώ έχει και video
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Επιστολή Ζεϊμπέκη: «Γιατί παραιτήθηκα από την ΚΑΕ»

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης μετά από παρουσία λίγων εβδομάδων στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Αρης έκανε γνωστή την παραίτησή, δηλώνοντας τη διαφωνία του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, την λήψη αποφάσεων και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της ομάδας.


Με επιστολή του στο PRESSARIS δημοσιοποιεί ακριβώς τους λόγους της παραίτησής του.

«Με την βαθιά επιθυμία να συνεχίσω να λειτουργώ ,όπως ακριβώς κάνω στην πολυετή αθλητική και κοινωνική μου ζωή, με απόλυτη ειλικρίνεια και βαθιά την αίσθηση ευθύνης απέναντι στον λαό και στην ιστορία του ΑΡΗ μας, προχώρησα στην παραίτηση μου από την διοίκηση της ΚΑΕ.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την πράξη έχουν να κάνουν καθαρά με τον τρόπο λειτουργίας, την λήψη αποφάσεων και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της ομάδας οι οποίοι μόνο με την απόλυτη συνεργασία των μελών της διοίκησης μπορούν να επιτευχθούν και όχι με προσωπικές αποφάσεις και μεμονωμένη χάραξη πολιτικής. Παραμένω πάντα πιστός στρατιώτης της ομάδας και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να την βοηθήσω και εκτός διοίκησης.

Eυχαριστώ πολύ

ΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ


Ανακοίνωση που άναψε φωτιές...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Βεζένκοφ αποφάσισε να μείνει και την επόμενη χρονιά!

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν πρόκειται να φύγει από τον Άρη την φετινή χρονιά. Ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ότι θέλει να παίξει και πάλι στους κίτρινους, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν είναι “διαθέσιμος” πλέον στην αγορά.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βεζένκοφ το πήρε απόφαση ότι το καλύτερο “σενάριο” για την εξέλιξή του είναι να παραμείνει τουλάχιστον άλλη μία σεζόν στον Άρη. Μετά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δέχθηκε το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και από καλά πρωταθλήματα, όμως θεωρεί ότι στον Άρη την επόμενη χρονιά θα μπορέσει να αναπτυχθεί σωστότερα, έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ουσιαστικά φαίνεται πως κλείνει το κεφάλαιο Βεζένκοφ. Τυπικά, έως τις 31 Ιουλίου μπορεί να κάνει χρήση του όρου για την ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του, αν και εφόσον βρει άλλη ομάδα, όμως σήμερα αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
ΚΑΕ Άρης και Τράπεζα Πειραιώς συμφώνησαν για την έκδοση πιστωτικής κάρτας!

Η ΚΑΕ Άρης και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για την έκδοση πιστωτικής κάρτας, που θα μπορούν να προμηθευόνται οι φίλαθλοι του Άρη από τις αρχές Σεπτεμβρίου.


Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΚΑΕ Άρης και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της δημιουργίας της πιστωτικής κάρτας ARIS B.C. MasterCard, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους της οικογένειας του Άρη από τις αρχές του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Με την κάρτα, ωφελημένοι θα είναι οι κάτοχοι φίλοι του Άρη που θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια και δώρα.

Η ΚΑΕ Άρης ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς και τον κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, από την αρχή έως και την ολοκλήρωση της.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή κατάληξη αυτής της πρωτοπόρου εργασίας και την αισιοδοξία του ότι η ARIS B.C. MasterCard θα αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους αποφέροντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα του Άρη”.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της ΚΑΕ προ μηνών, από αυτή τη συμφωνία αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ομάδας την επόμενη χρονιά περίπου 200.000 ευρώ.
Timemaster
Από ότι διαβάζω έχουμε εξελίξεις για τον Μποχωρίδη...

Δε ξέρω αν θα φύγει ή όχι αλλά μακάρι εκεί που θα πάει (ακούγεται ο ΠΑΟ , η Αρμάνι και Μπαρτσελόνα) να βρει χρόνο συμμετοχής και να εκτοξεύσει την καριέρα του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για το παιδί.

Ο Άρης συνέχισε να υπάρχει και μετά την κάθοδο του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Βράκοβιτς και του Στακ δε θα πάψει να υπάρχει τώρα. Ελπίζω μόνο τα λεφτά που θα πάρουμε από τον Λευτέρη να τα επενδύσουμε στα τμήματα υποδομών και όχι σε μισθοφόρους.

rolleyes.gif
tuareg
οσο υπαρχει η διαταξη που ο 18χρονος μπορει να υπογραψει οπου θελει χωρις να δεσμευεται απο την ομαδα τοτε ουτε στις υποδομες μπορεις να επενδυσεις
all news
QUOTE(Timemaster @ Jul 25 2014, 20:43 ) *
Από ότι διαβάζω έχουμε εξελίξεις για τον Μποχωρίδη...

Δε ξέρω αν θα φύγει ή όχι αλλά μακάρι εκεί που θα πάει (ακούγεται ο ΠΑΟ , η Αρμάνι και Μπαρτσελόνα) να βρει χρόνο συμμετοχής και να εκτοξεύσει την καριέρα του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για το παιδί.

Ο Άρης συνέχισε να υπάρχει και μετά την κάθοδο του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Βράκοβιτς και του Στακ δε θα πάψει να υπάρχει τώρα. Ελπίζω μόνο τα λεφτά που θα πάρουμε από τον Λευτέρη να τα επενδύσουμε στα τμήματα υποδομών και όχι σε μισθοφόρους.

rolleyes.gif

αφηστε στην ακρη την παπατζα με τους μισθοφορους και τις υποδομες!τα ταλεντα αν ειναι να βγουν θα βγουν με μια νορμαλ οργανωση...ο λευτερης και αλεξανδρος βγηκαν τις εποχες που η ομαδα παλευε να σωθει...εχουμε αποκτησει σιγα σιγα ξανα εμπιστοσυνη στους παιχτες και τα χρηματα πρεπει να μπουν για να θελει κ ο κοσμος να ερχετε γηπεδο να δει τον πελεκανο και οχι τον σαρικοπουλο

για εμενα που θεωρω τον εαυτο αρκετα νορμαλ ως προς το συναισθηματικο κομματι του αρη,ο γιαννακης δεν θελω να ξανα ερθει στον αρη ποτε!σου καλυπτουν το συμβολαιο δεν θες,βλεπεις οτι ολη ομαδα πριν 4 μερες πληρωσε και τελευταιο μηνα στους παιχτες δεν θες,εχεις τον γκαλη απο πισω που τα εσοδα θα ανεβουν σιγουρα δεν θες και πας στην αεκ καθαρα για να ανοιξεις νταλαβερια με τον μελλισανιδη...η αεκ χρωσταει 5 μηνες απο φετος,εχεις να πληρωσει 550 στον παπανικολαου,εφαγε εναν προπονητη που την πηγε τρενο απο β εθνικη α1 και πας εκει χωρις να υπαρχει καν προοπτικη να εισαι 3ος....να μην ξανα ρθεις φραγκοφονια
Αφροξυλάνθη
QUOTE (tuareg @ Jul 14 2014, 21:32 ) *
o Eυγενιας....


ΑΕΚ?
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Jul 25 2014, 21:03 ) *
οσο υπαρχει η διαταξη που ο 18χρονος μπορει να υπογραψει οπου θελει χωρις να δεσμευεται απο την ομαδα τοτε ουτε στις υποδομες μπορεις να επενδυσεις


Κι όμως υπάρχουν τρόποι να το κάνεις...
Όπως π.χ. να τους στείλεις στα 17 τους σε θυγατρική ερασιτεχνική ομάδα όπου τους κρατάει δεμένους ως τα 21!
Και φυσικά ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκωφ υπέγραψαν στον Άρη όταν έγιναν 18 και όχι κάπου αλλού. Κάτι ήξεραν αυτοί.

QUOTE(all news @ Jul 25 2014, 21:13 ) *
αφηστε στην ακρη την παπατζα με τους μισθοφορους και τις υποδομες!τα ταλεντα αν ειναι να βγουν θα βγουν με μια νορμαλ οργανωση...ο λευτερης και αλεξανδρος βγηκαν τις εποχες που η ομαδα παλευε να σωθει...εχουμε αποκτησει σιγα σιγα ξανα εμπιστοσυνη στους παιχτες και τα χρηματα πρεπει να μπουν για να θελει κ ο κοσμος να ερχετε γηπεδο να δει τον πελεκανο και οχι τον σαρικοπουλο

για εμενα που θεωρω τον εαυτο αρκετα νορμαλ ως προς το συναισθηματικο κομματι του αρη,ο γιαννακης δεν θελω να ξανα ερθει στον αρη ποτε!σου καλυπτουν το συμβολαιο δεν θες,βλεπεις οτι ολη ομαδα πριν 4 μερες πληρωσε και τελευταιο μηνα στους παιχτες δεν θες,εχεις τον γκαλη απο πισω που τα εσοδα θα ανεβουν σιγουρα δεν θες και πας στην αεκ καθαρα για να ανοιξεις νταλαβερια με τον μελλισανιδη...η αεκ χρωσταει 5 μηνες απο φετος,εχεις να πληρωσει 550 στον παπανικολαου,εφαγε εναν προπονητη που την πηγε τρενο απο β εθνικη α1 και πας εκει χωρις να υπαρχει καν προοπτικη να εισαι 3ος....να μην ξανα ρθεις φραγκοφονια


Δεν είναι παπάτζα.
Όταν πουλάς τον καλύτερο σου παίχτη για να πάρεις για μία και μόνο χρονιά με 1.000.000 ευρώ τρεις παλέμαχους παίχτες (Ντικούδη,Χατζηβρέττα και Κακιούζη) που αποδίδουν χειρότερα από τους φετινούς πιτσιρικάδες ή όταν έπαιρνες 6+2 ξένους όπου τους έσταζες ένα κάρο λεφτά και δε πρόσφεραν , καλύτερα να δώσεις αυτά τα λεφτά για να βγάλεις 20 άλλους παίχτες και ας μη γίνουν όλοι για πώληση και ας μη γίνουν όλου αστέρες.

Όσο για το κόσμο που πάει στα γήπεδα σε διαβεβαιώ πως φέτος με τους μικρούς τα ίδια 1.000 άτομα πηγαίναμε σε όλα τα παιχνίδια όπως και όταν είχαμε ξένους και μισθοφόρους.
Εκτός βέβαια στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-Ολυμπιακό όπου αν αναλογιστείς όμως τα πρόστιμα που δεχόμασταν και τις τιμωρίες σε εκείνα τα παιχνίδια μια την άλλη ερχόταν.

Όσο αφορά τον Γιαννάκη μπορεί όσα λες να ισχύουν όμως είναι δικαίωμα του να τα κάνει σαν επαγγελματίας-μισθοφόρος.
Προφανώς στην ΑΕΚ θα πάρει κάποιες εγγυήσεις πριν υπογράψει και προφανώς δε θέλει η εικόνα του να χαλάσει από τον κόσμο του Άρη που θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις.
Για να μη παρεξηγηθώ ούτε και εγώ τον θέλω στον Άρη όχι όμως εξαιτίας του χαρακτήρα του αλλά επειδή δε τον θεωρώ καλό προπονητή. Το μόνο θετικό που βρίσκω σε αυτόν είναι πως θα μπορούσε να εμπνεύσει τους μικρούς και να τους δώσει ένα κίνητρο ως εκεί όμως.

rolleyes.gif
tuareg
ο γιαννακης επιβεβαιωσε για αλλη μια φορα οτι τελικα το ευγενιας του αποδοθηκε δικαιολογημενα.
οριστικα τελος η ιστορια του με τον Αρη.....μου αρεσε που βγαλαμε και ανακοινωση για να το καλυψουμε...
Το οτι του χρονου τετοια εποχη θα εχει κανει προσφυγη για τα δεδουλευμενα δινει 1,1 στο στοιχημα
all news
QUOTE(Timemaster @ Jul 25 2014, 21:41 ) *
Κι όμως υπάρχουν τρόποι να το κάνεις...
Όπως π.χ. να τους στείλεις στα 17 τους σε θυγατρική ερασιτεχνική ομάδα όπου τους κρατάει δεμένους ως τα 21!
Και φυσικά ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκωφ υπέγραψαν στον Άρη όταν έγιναν 18 και όχι κάπου αλλού. Κάτι ήξεραν αυτοί.

Δεν είναι παπάτζα.
Όταν πουλάς τον ακλήτερο σου παίχτη για να πάρεις για μία και μόνο χρονιά με 1.000.000 ευρώ τρεις παλέμαχους παίχτες (Ντικούδη,Χατζηβρέττα και Κακιούζη) που αποδίδουν χειρότερα από τους φετινούς πιτσιρικάδες ή όταν έπαιρνες 6+2 ξένους όπου τους έσταζες ένα κάρο λεφτά και δε πρόσφεραν , καλύτερα να δώσεις αυτά τα λεφτά για να βγάλεις 20 άλλους παίχτες και ας μη γίνουν όλοι για πώληση και ας μη γίνουν όλου αστέρες.

Όσο για το κόσμο που πάει στα γήπεδα σε διαβεβαιώ πως φέτος με τους μικρούς τα ίδια 1.000 άτομα πηγαίναμε σε όλα τα παιχνίδια όπως και όταν είχαμε ξένους και μισθοφόρους.
Εκτός βέβαια στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-Ολυμπιακό όπου αν αναλογιστείς όμως τα πρόστιμα που δεχόμασταν και τις τιμωρίες σε εκείνα τα παιχνίδια μια την άλλη ερχόταν.

Όσο αφορά τον Γιαννάκη μπορεί όσα λες να ισχύουν όμως είναι δικαίωμα του να τα κάνει σαν επαγγελματίας-μισθοφόρος.
Προφανώς στην ΑΕΚ θα πάρει κάποιες εγγυήσεις πριν υπογράψει και προφανώς δε θέλει η εικόνα του να χαλάσει από τον κόσμο του Άρη που θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις.
Για να μη παρεξηγηθώ ούτε και εγώ τον θέλω στον Άρη όχι όμως εξαιτίας του χαρακτήρα του αλλά επειδή δε τον θεωρώ καλό προπονητή. Το μόνο θετικό που βρίσκω σε αυτόν είναι πως θα μπορούσε να εμπνεύσει τους μικρούς και να τους δώσει ένα κίνητρο ως εκεί όμως.

rolleyes.gif

οταν μεγαλωσει το ταβανι σου θα το κανεις και αυτο με τα πιτσιρικια!οσο δεν μπορεις θα πηγαινει στην ακρη το θεμα!εγω προτιμω καθε χρονο να πκηρωνουμε ολες τις υποχρεωσεις μας και ας βγαινουμε 6 παρα καθε χρονο πιστολι και 3!ενα μερος των χρηματων θα μπυν στο μπατζετ και τα αλλα σε υποχρεωσεις!εδω ο ολυμπιακος εχει 4 μικρους στην 12 αδα και δεν παει το θεμα εσυ θες εφηβικο και οχι αντρικο
Timemaster
QUOTE(all news @ Jul 25 2014, 22:01 ) *
οταν μεγαλωσει το ταβανι σου θα το κανεις και αυτο με τα πιτσιρικια!οσο δεν μπορεις θα πηγαινει στην ακρη το θεμα!εγω προτιμω καθε χρονο να πκηρωνουμε ολες τις υποχρεωσεις μας και ας βγαινουμε 6 παρα καθε χρονο πιστολι και 3!ενα μερος των χρηματων θα μπυν στο μπατζετ και τα αλλα σε υποχρεωσεις!εδω ο ολυμπιακος εχει 4 μικρους στην 12 αδα και δεν παει το θεμα εσυ θες εφηβικο και οχι αντρικο


ή δε καταλαβαίνω τι λες ή δεν κατάλαβες τι λέω.

Δε θέλω 500.000 να πάνε στο μπάτζετ όπως πήγαιναν τόσα χρόνια γιατί δε θέλω να κυνηγήσω τριάδα κ.λ.π.
Ακόμα δε θέλω όλο αυτό το ποσό να πάει στα χρέη.
Θέλω ένα μεγάλο μέρος από τις μεταγραφές να ξαναμπαίνει εκεί από όπου προήλθαν, τις ακαδημίες.
Για κάθε Παπανικολάου ή Μποχωρίδη ή Βεζένκωφ που πουλάμε να βγάζουμε άλλους δύο.
Δεν είπα να κρατήσουμε τους μικρούς δίνοντας τους υπέρογγα ποσά.
Και όλα αυτά επειδή το ταβάνι μας είναι χαμηλά όπως λες. Αν ζούσαμε με άλλο μπάτζετ δε θα με χαλούσε να παίρναμε εμείς χρυσοπληρώνοντας όλους τους νέους που ξεπετάγονται.

Όσο για τα υπόλοιπα λεφτά θα πρέπει να είναι μια καβάτζα άμα στραβώσει κάπου το θέμα με τις δόσεις και όχι αυτά να μας ξελασπώσουν.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός δίπλα στους μικρούς έχουν παίχτες εκατομμυρίων και έχουν άλλους στόχους και για αυτό κάνουν ότι κάνουν. Πέρσι και φέτος που το μπάτζετ τους άρχισε να μειώνεται όμως το έριξαν και αυτοί στους μικρούς.
rolleyes.gif


QUOTE(tuareg @ Jul 25 2014, 21:44 ) *
ο γιαννακης επιβεβαιωσε για αλλη μια φορα οτι τελικα το ευγενιας του αποδοθηκε δικαιολογημενα.
οριστικα τελος η ιστορια του με τον Αρη.....μου αρεσε που βγαλαμε και ανακοινωση για να το καλυψουμε...
Το οτι του χρονου τετοια εποχη θα εχει κανει προσφυγη για τα δεδουλευμενα δινει 1,1 στο στοιχημα



αυτό που το βάζεις;
μας γλύτωσε ο κόουτς.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Παίρνοντας αφορμή από ένα δημοσίευμα τους pressaris.gr σχετικά με τον Μποχωρίδη και την ενδεχόμενη παραχώρηση του στον Παναθηναϊκό (ή αλλού), έγραψα τα εξής:

Το άρθρο είχε τίτλο:

Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις Άρη και Παναθηναϊκού για Μποχωρίδη!

QUOTE
Πως διαπραγματεύονται χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις;;;

Για να μιλήσουμε για ξεπούλημα (απαντώντας σε κάποιον που αναφέρθηκε, χωρίς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες, για ξεπούλημα), πρέπει να μάθουμε τιμή. Οποιαδήποτε τιμή κάτω από τα 800 χιλιάρικα (μην πω τουλάχιστον μύριο) προσωπικά θα την θεωρήσω ξεπούλημα.

Ο Λευθέρης αποτελεί the next big thing του ελληνικού μπάσκετ. Κανονίστε εκεί στην Κ.Α.Ε.!!!

Ακόμη δεν αρχίσατε να πουλάτε διαρκείας και πάτε να "κρυώσετε" τον κόσμο.

Αν εξελιχθεί σε φιάσκο η συγκεκριμένη περίπτωση, θα υπάρξει μεγάλος αντίκτυπος και στα διαρκειάς και παντού. Θα πάτε να βγάλετε "πέντε φράγκα" από την πώληση του παίχτη και ουσιαστικά αυτά που θα χάσετε, από το "κρύωμα" του κόσμου, θα κάνουν την μετεγγραφή σαν να έχει γίνει με πολύ χαμηλότερο αντίτιμο και θα ξενερώσουν αφάνταστα τον λαό της ομάδας.

Προσέξτε εκεί στον ARIS B.C.

Αν πρέπει ντε και καλά να πωληθεί ο μικρός, βάλτε στο παιχνίδι και άλλες ομάδες!

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα χτυπήματα...

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω εφόσον ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα (διότι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι).


Εντωμεταξύ, διαβάζοντας σας, μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Εσύ ρε φίλε all news Παθανηναϊκός είσαι ή Άρης; Πως γίνεται η αγαπημένη σου ομάδα να είναι ο Παναθηναϊκός και όταν αναφέρεσαι στον Άρη να μιλάς σε πρώτο ενικό;

QUOTE(all news @ Jul 25 2014, 21:13 ) *
ο λευτερης και αλεξανδρος βγηκαν τις εποχες που η ομαδα παλευε να σωθει...εχουμε αποκτησει σιγα σιγα ξανα εμπιστοσυνη στους παιχτες και τα χρηματα πρεπει να μπουν για να θελει κ ο κοσμος να ερχετε γηπεδο να δει τον πελεκανο και οχι τον σαρικοπουλο

για εμενα που θεωρω τον εαυτο αρκετα νορμαλ ως προς το συναισθηματικο κομματι του αρη,ο γιαννακης δεν θελω να ξανα ερθει στον αρη ποτε!σου καλυπτουν το συμβολαιο δεν θες,βλεπεις οτι ολη ομαδα πριν 4 μερες πληρωσε και τελευταιο μηνα στους παιχτες δεν θες,εχεις τον γκαλη απο πισω που τα εσοδα θα ανεβουν σιγουρα δεν θες και πας στην αεκ καθαρα για να ανοιξεις νταλαβερια με τον μελλισανιδη...η αεκ χρωσταει 5 μηνες απο φετος,εχεις να πληρωσει 550 στον παπανικολαου,εφαγε εναν προπονητη που την πηγε τρενο απο β εθνικη α1 και πας εκει χωρις να υπαρχει καν προοπτικη να εισαι 3ος....να μην ξανα ρθεις φραγκοφονια
gratipa1929
Για 350.000 ακούγεται ότι θα γίνει τελικά η πώληση του Μποχωρίδη, αλλοι γράφουν 1.250.000 ευρώ. Μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Τελικά μάθαμε την συμφωνία που έγινε?
tuareg
Το 1250 ειναι το συνολικο κοστος...αν ισχυει το 350 θα υπαρξει πολυ μεγαλη γκρινια...
gratipa1929
QUOTE (tuareg @ Jul 26 2014, 12:56 ) *
Το 1250 ειναι το συνολικο κοστος...αν ισχυει το 350 θα υπαρξει πολυ μεγαλη γκρινια...

Και εμένα αυτό μου ακούγεται λογικό. Αλλιώς θα ήταν μεγάλο ξεπούλημα πολύ σημαντικού περιουσιακού στοιχείου του Άρη.

Ελπιζω με αυτά τα χρήματα να καλυφθούν χρέη του παρελθόντος και να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο ρόστερ για την φετινή σεζόν.
ofaris
http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...fi-tou-boxoridi " target="_blank"> http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...fi-tou-boxoridi

QUOTE
Οι κίτρινοι συμφώνησαν να πουλήσουν τον αθλητή στον Παναθηναϊκό για 350.000 ευρώ. Από το ποσό αυτό θα πάρουν 150.000 ευρώ την Δεύτερα και τα υπόλοιπα σε διάστημα ενός χρόνου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης βρέθηκε στα γραφεία των κίτρινων για να στείλει στην Αθήνα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο της μεταγραφής.


Μεγάλο λάθος της διοίκησης και θα φανεί και στα διαρκείας. Ουσιαστικά πρόκειται για ξεπούλημα. Αν η κατάσταση οικονομικά είναι τόσο τραγική που να μας αναγκάζει σε τέτοιες κινήσεις, θα πρεπε να το είχαν πει καιρό πριν.
SteelGandalf
Δεν θα σχολιάσω μέχρι να έχουμε κάτι πιο ξεκάθαρο (δεν ξέρω να θα το μάθουμε ποτέ επίσημα).

Ελπίζω και εύχομαι να πρόκειται για κακόγουστο αστείο το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ...
ablade
Καταρχήν να πω ότι ξενέρωσα με την πώληση Μποχωρίδη. Και μάλιστα με αυτό το ποσό που δεν θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει την προοπτική (και όχι απαραίτητα την αξία) του παίκτη. Αλλά από την άλλη έχω ξενερώσει περισσότερο με τον κόσμο του Άρη!!! Αυτόν που, και καλά, όλος ο κόσμος χαρακτηρίζει μπασκετικό!!!!!

Το ότι η κατάσταση είναι ΤΟΣΟ τραγική το ξέρουμε φίλε ofaris. Χρειάζεται να το δηλώσουν δημόσια δλδ? Θεωρείς ότι ο πρόεδρος του ΑΡΗ πρέπει να βγει και να πει "έχουμε ανάγκη από χρήματα για να επιβιώσει ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα"? Δεν καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να στηρίξουμε, χωρίς προϋποθέσεις, την διοίκηση ώστε να μπορέσει να βγάλει τις επόμενες χρονιές? Πήγα προχθές να ανανεώσω το διαρκείας μου και είδα το πλάνο των θέσεων άδειο!!!!! Πως λοιπόν περιμένουμε να μην υποκύψει στις πιέσεις και στο ζεστό χρήμα όταν εμείς οι ίδιοι δεν βοηθάμε όσο μπορεί ο καθένας την ομάδα μας? Πως θα βγει η χρονιά και δεν θα διαλυθεί η ομάδα αν δεν μπουν χρήματα στα ταμεία? Και που ξέρει ο Αρβανίτης αν τελικά θα πάει ο κόσμος να πάρει διαρκείας? Γιατί δεν είναι η πρώτη χρονιά που ανέλαβε για να είναι ο κόσμος επιφυλακτικός. Θα έπρεπε ήδη να αναγνωρίζουμε ότι προσπαθούν για το καλύτερο, άσχετα αν κάνουν λάθη, και ότι δεν θα φαγωθούν τα χρήματα όπως παλιότερα. Αλλά αντί αυτού, τι κάνει ο κόσμος? Ασχολείται με το ποδόσφαιρο και κάνει κριτική για τα οικονομικά του μπάσκετ χωρίς να έχει δώσει ούτε το ελάχιστο που θα μπορούσε να δώσει. Και αν γίνει έρανος για να πληρωθεί κανένα πρόστιμο του ποδοσφαίρου θα τρέξουν όλοι να δώσουν το 50άρικο και θα το παίζουν και Αριανάρες!!!

Ειλικρινά, πιστεύω ότι δεν μας αξίζει ο όρος μπασκετικός λαός!!! Ακόμα και τις χρονιές που το μπάσκετ έπαιζε στους 16 της Ευρωλίγκα είχαμε λιγότερα διαρκείας από την χρονιά που το ποδόσφαιρο έπαιζε Β Εθνική!!!! Έτσι δεν λέγεσαι μπασκετικός λαός...
SteelGandalf
QUOTE(ablade @ Jul 26 2014, 16:57 ) *
Καταρχήν να πω ότι ξενέρωσα με την πώληση Μποχωρίδη. Και μάλιστα με αυτό το ποσό που δεν θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει την προοπτική (και όχι απαραίτητα την αξία) του παίκτη.


Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου τοποθέτηση.

Θα προτιμούσα να βγει όμως ο πρόεδρος και να πει, μάγκες τα δεδομένα είναι αυτά. Αν μέσα σε π.χ. 10-15 μέρες δεν έχουμε φτάσει σε συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουμε πρόβλημα και θα χρειαστεί να παραχωρήσουμε παίχτη-παίχτες.

Πιο σωστό και πιο τίμιο θα ήταν. Τότε θα βλέπαμε αν ο κόσμος έκανε την υπέρβαση. Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο άλλος μόλις και μετά βίας καταφέρνει (αν τα καταφέρει) να πάει την οικογένεια του για κανένα μπανάκι.

Ναι μεν χρειάζονται χρήμα στην Κ.Α.Ε. για να προγραμματίσουν τη νέα χρονιά, αλλά με τα 350 (εφόσον επαναλαμβάνω ισχύει) που πήραν τι πέτυχαν ακριβώς; Σώθηκαν;

Εδώ μιλάμε για ξεπούλημα το οποίο θα έχει τρομερό αντίκτυπο στα διαρκείας. Αυτό πιστεύω εγώ και μακάρι να με διαψεύσουν αλλά πως θα με διαψεύσουν, με πορδές;;;

Από την άλλη πλευρά όμως, η ίδια η διοίκηση τι κάνει; Που είναι οι χορηγίες; Τι τμήμα μάρκετινγκ έτσι ξεπουλάει ένα από τα δύο μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας μας;

Ο κόσμος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Δεν το γνωρίζουν αυτό οι διοικούντες; Τι περίμεναν; Να πουλήσουν 3000 σε 20 μέρες;

Μου αρέσει που ενεργοποίησαν και τον Θεό! Με τι σκοπό έγινε αυτό;

Δεν είμαστε καλά...
ofaris
Φίλε ablade η διοίκηση σε καμία περίπτωση μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ότι η κατάσταση είναι τόσο τραγική. Αν είσαι σε τόσο τραγική κατάσταση δεν βγάζεις ότι βολιδοσκόπησες το Γιαννάκη για να αναλάβει. Δεν ενεργοποιείς τώρα το Νίκο Γκάλη, με κίνδυνο να κάψεις το μεγαλύτερο κεφάλαιο που έχει ο σύλλογος. Δεν βγαίνει ο πρόεδρος και δηλώνει "δεν ενδιαφερόμαστε να πουλήσουμε, αλλά επειδή ο Λευτέρης είναι από φτωχή Αρειανή οικογένεια, αν του έρθει μεγάλη πρόταση δεν θα του κόψουμε το δρόμο αλλά θα φροντίσουμε η ομάδα να αποζημιωθεί πλήρως". Δεν συμβιβάζονται αυτά με το διαφαινόμενο ξεπούλημα.

Διαφωνώ κάθετα ότι η ευθύνη είναι του κόσμου και ελπίζω ότι η διοίκηση δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή τη δικαιολογία (περί μη στήριξης από τον κόσμο). Την τωρινή διοίκηση την πίστευα και την πιστεύω (ακόμα) αλλά περιμένω ειλικρίνεια. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι διοίκηση πρωτοδικείου και δεν έχει σχέση με τους μετόχους που μας κατέστρεψαν. Αλλά πρέπει να βγει να μιλήσει με ονόματα. Να πει κάτι σε: "Ο Τζεβελέκης, ο τάδε, ο τάδε κι ο τάδε από τη Γέννεσις και τη Σάρισα καταχρέωσαν την ομάδα (δεν ήρθε ουρανοκατέβατος ο Δαμιανίδης) και τώρα δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη να εξυπηρετηθούν τα (διακανονισμένα χάρη στις προσπάθειές μας) χρέη και αναγκαζόμαστε να ξεπουλήσουμε. Είναι ανεπιθύμητοι και απόβλητοι από την οικογένεια του Άρη και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει για να κάνει η ομάδα μια νέα αρχή μακριά τους".

Αν η διοίκηση τα ρίξει στη μη στήριξη του κόσμου και οι μέτοχοι συνεχίσουν να μένουν στο απυρόβλητο, για μένα ο ρόλος της αλλάζει εντελώς.

Υ.Γ Ο μπασκετικός Άρης χάρη στο ΘΕΟ Γκάλη, το Γιάννακη και την υπόλοιπη ομαδάρα των 80s είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και σε κόσμο από τον ποδοσφαιρικό Άρη. Εγώ π.χ δεν έχω σχέση με Θεσσαλονίκη και δεν είμαι Άρης στο ποδόσφαιρο, και ξέρω πολλούς σαν και μένα.
gratipa1929
Τελικά το ποσό που φάνταζε ως το πιο απίθανο είναι η πραγματικότητα και σε πλήρη αντίθεση με όσα γράφονταν προ ημερών για 1.250.000. Κρίμα πραγματικά τέτοιο ξεπούλημα, αν και τέτοιες εποχές νομίζω ήταν ουτοπικό ένα τέτοιο ποσό για μεταγραφή εντός Α1 Ελλάδας (με λαμπρή εξαίρεση την πώληση Παπανικολάου).
SteelGandalf
Άσε το 1.25 ή το 1 μύριο. Ήταν ούτως ή άλλως ουτοπικά ως ποσά την σημερινή εποχή.

Εγώ έγραφα για 800 χιλιάρικα και έτσι που έγιναν τα πράγματα και με 500 ευχαριστημένος θα ήμουν.

Θεωρώ τα 350 χιλιάρικα ως ελάχιστο ποσό και αν η διοίκηση δεν κινηθεί αστραπιαία, κλείνοντας τις ανοιχτές της υποθέσεις, ώστε να αρθεί άμεσα η απαγόρευση της FIBA και να "διασκεδάσει" τις εντυπώσεις με την απόκτηση καλών παιχτών, τότε θα χάσει και από την στήριξη του κόσμου, ο οποίος δεν αντέχει άλλες σφαλιάρες...
shtarkws
Δυστυχώς την τιμή ενος παίκτη δεν την κάνει μόνο η αξία του αλλα την καθορίζει η αγορά. Σε αυτή την περίοδο ηταν αδυνατο να πωληθεί με περισσότερα. Αν ηταν πχ Ισπανος μπορει ο Αρης να εφτανε και στο εκατομμύριο. Οταν εχεις εναν μονο αγοραστή και την ανάγκη να πουλήσεις τοτε δυστυχώς δεν έχεις διαπραγματευτικη δύναμη
ablade
Δεν θα μπορούσε να βγει επίσημα και να πει ότι έχει ανάγκη από λεφτά γιατί τότε θα έχανε κάθε διαπραγματευτικό όπλο. Δεν μπορείς να πηγαίνεις στις διαπραγματεύσεις λέγοντας χρειάζομαι τα λεφτά. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα έδινε ο Παναθηναϊκός σε μία τέτοια περίπτωση. Και αν σκεφτούμε τα δεδομένα τις εποχής δεν νομίζω ότι ξεπουλήσαμε. Μην μπερδευόμαστε με την περίπτωση Παπανικολάου. Τότε η Ολυμπιακός είχε μπάτζετ πάνω από 20 εκατομμύρια, τώρα κάτω από 10. Τότε και εμείς είχαμε μπάτζετ πάνω από 1 εκατομμύριο τώρα ούτε 250 χιλιάδες. Έχουν αλλάξει οι εποχές.

Όσον αφορά τους μετόχους, τι να κάνει? Αν βγει και τους κράξει επίσημα τι θα κερδίσει? Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που δεν βάζει λεφτά επειδή δεν "έχει βγει να μιλήσει με ονόματα"? Κάποιοι από αυτούς, παρόλα τα λάθη τους, είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν.

Όσο για το μάρκετινγκ, πότε πιστεύεις ότι έχεις μεγαλύτερη δύναμη? Όταν έχεις 300 ή 3000 διαρκείας? Τι να πει σε κάποιον που θέλει να επενδύσει τα λεφτά του ότι θα έχει σίγουρα στο παλέ 500 άτομα? Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δύναμη κάθε ομάδας προκύπτει από τον κόσμο που την ακολουθεί και όχι από την ιστορία της. Και ο μπασκετικός Άρης δεν έχει πλέον κόσμο να τον ακολουθεί και πολύ θλίβομαι που το λέω αυτό...

QUOTE(shtarkws @ Jul 26 2014, 23:19 ) *
Δυστυχώς την τιμή ενος παίκτη δεν την κάνει μόνο η αξία του αλλα την καθορίζει η αγορά. Σε αυτή την περίοδο ηταν αδυνατο να πωληθεί με περισσότερα. Αν ηταν πχ Ισπανος μπορει ο Αρης να εφτανε και στο εκατομμύριο. Οταν εχεις εναν μονο αγοραστή και την ανάγκη να πουλήσεις τοτε δυστυχώς δεν έχεις διαπραγματευτικη δύναμη



με πρόλαβες...
tuareg
τη τιμη του μποχω την ανεβαζει η φανελα που φοραει...αν ηταν αλλου ουτε 150 δε θα πιανε...
το χειριστηκαν λαθος μπορουσαν να παρουν πανω απο 400 ..που μπορει και να παρουν δλδ ποτε δε ξερεις αλλα η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι σκατα...
Απο εκει και περα στο ειπαν απο την αρχη οτι στοχος ειναι η οικονομικη εξυγιανση
SteelGandalf
Είτε έβγαινε να το διατυμπανίσει, είτε όχι, ο Λευτέρης Αρβανίτης, ήταν γνωστό στους μπασκετικούς κύκλους το οικονομικό μας πρόβλημα. Δεν θα έχανε τίποτα, διότι, στην τελική, δεν κέρδισε και τίποτα. Δηλαδή τι θες να μου πεις; Πως αν το έκανε αυτό ο πρόεδρος, ο αντίστοιχος του Παναθηναϊκού θα του έλεγε "πάρε 100 και πολλά σου είναι";

Δεν συγκρίνω εποχές και δεδομένα με την εποχή που παραχωρήσαμε τον Παπανικολάου.

Θα περίμενα όμως να βάλουμε και άλλες ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Ναι, αυτό θεωρώ πως έπρεπε να συμβεί (εκτός αν συνέβη, δεν θέλω να είμαι και απόλυτος).

Το χειρότερο για μένα είναι πως δεν σκέφτηκαν, οι δικοί μας, το ξενέρωμα του κόσμου και τον αντίκτυπο που πιθανόν θα έχει μια τέτοια παραχώρηση (το ξανά τονίζω, με το δεδομένο ποσό και όχι η ίδια η παραχώρηση) στον λαό του Άρη.

Θα μου πείτε, τζάμπα αναλωνόμαστε. Φάνηκε που πάει η ιστορία, όταν άλλαξε μάνατζερ ο παίχτης, αλλά όχι και σε αυτά τα λεφτά γ@μώτη μου.

Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω...

QUOTE(tuareg @ Jul 26 2014, 23:37 ) *
τη τιμη του μποχω την ανεβαζει η φανελα που φοραει...αν ηταν αλλου ουτε 150 δε θα πιανε...
το χειριστηκαν λαθος μπορουσαν να παρουν πανω απο 400 ..που μπορει και να παρουν δλδ ποτε δε ξερεις αλλα η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι σκατα...
Απο εκει και περα στο ειπαν απο την αρχη οτι στοχος ειναι η οικονομικη εξυγιανση


Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Συμφωνούμε απόλυτα Βασίλη. Η επικοινωνιακή πολιτική είναι ΟΙΚΤΡΗ...

Τι εννοείς όμως με το "μπορεί και να πάρουν δηλαδή, ποτέ δεν ξέρεις";
more stars
Υπάρχει σημερινή συνέντευξη του Μίσσα, που αναφέρει ότι του έλεγε να είναι υπομονετικός και να δουλέψει σκληρά στον Παναθηναικό. Αυτό που η πιάτσα συζήταγε (ότι έχει κλείσει εδώ και καιρό) αποδεικνύεται.

Απο εκεί και πέρα προφανώς ο Άρης διεκδίκησε το κάτι παραπάνω, αλλα ταυτόχρον τον έσπρωχνε. Δεν ήταν σε οικονομική κατάσταση να τον κρατήσει. Απλά δεν μπορούσε... και τον παίκτη δυσαρεστημένο και το ταμείο μείον δεν γίνεται!
Κακώς γκρινιάζετε νομίζω.

Απο την άλλη, εδώ κάτω, όλο αυτό το διάστημα, η αίσθηση της κατάστασης ήταν πολύ διαφορετική - σχεδόν αντίθετη με όσα περνούσαν διάφορα sites ως διαρροές για την υπόθεση.
Ο tuareg μάλλον το διαπίστωσε στο νήμα του Παναθηναικού. Καμία κάψα δεν υπήρχε και ο παίκτης έμοιαζε υπερτιμήμένος.

Προσωπικά, αυτό που προσωπικά θα με πείραζε περισσότερο απο το 350 αντί 500 χιλιάρικα (αν δόθηκαν πχ και μαύρα πως θα το μάθετε?), είναι να με κοροιδεύουν.
Αλήθεια, η φημολογούμενη απο καιρό συμφωνία (σχεδόν αποδείχτηκε), η δεδομένη αλλαγή μανατζερ και η πρόσφατη παραίτηση μέλους της διοίκησης δεν σας προβλημάτισε?
tuareg
καλα αυτος παραιτηθηκε γιατι ηθελε να φερει το λιακο και οι υπολοιποι ηθελαν πριφτη καμμια σχεση με μποχω.
Επισης η οποια κριτικη γινεται με το δεδομενο οτι πηραν 5,5 μυρια χρεη και τα εκαναν 3,5.
Το να πω οτι με κοροιδευουν οταν απο τη πρωτη στιγμη εχουν πει οτι στοχος ειναι η οικονομικη εξυγιανση ειναι βλακεία.
Το λαθος τους ειναι ο χειρισμος στη συγκεκριμενη υποθεση επικοινωνιακα.
ofaris
QUOTE(ablade @ Jul 26 2014, 23:25 ) *
Όσον αφορά τους μετόχους, τι να κάνει? Αν βγει και τους κράξει επίσημα τι θα κερδίσει? Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που δεν βάζει λεφτά επειδή δεν "έχει βγει να μιλήσει με ονόματα"? Κάποιοι από αυτούς, παρόλα τα λάθη τους, είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν.


Η ομάδα θα κερδίσει. Την εξασφάλιση ότι σε 10-15 χρόνια δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση με τώρα.

Η σημερινή διοίκηση ως διοίκηση πρωτοδικείου είναι από το νόμο προσωρινή. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει αλλάξει. Και να σαι σίγουρος ότι οι ίδιοι μέτοχοι που τώρα επικαλούνται οικονομική στενότητα και αδυναμία να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν, όταν σε μερικά χρόνια η ομάδα ξεχρεώσει (με τη χρηστή διαχείριση και τις προσπάθειες της διοίκησης, τις πωλήσεις, τον αγωνιστικό μαρασμό της ομάδας) ξαφνικά δεν θα έχουν αδυναμία και θα θέλουν να ξανακάνουν κουμάντο διορίζοντας νέο Δαμιανίδη.

Το μεγαλύτερο έγκλημα θα είναι να περνάει αυτά που περνάει η ομάδα και ο κόσμος της για να καταλήξει ξανά στα ίδια.
tuareg
το γκολ γραφει οτι εχουμε κλεισει ντουβνιακ.
Bεβαια λεει και για διαπραγματευσεις με σιμτσακ, wacko.gif wacko.gif ποιος σιμτσακ ρε γμτ...τι να το κανουμε
AKRG
QUOTE (tuareg @ Jul 27 2014, 09:09 ) *
το γκολ γραφει οτι εχουμε κλεισει ντουβνιακ.
Bεβαια λεει και για διαπραγματευσεις με σιμτσακ, wacko.gif wacko.gif ποιος σιμτσακ ρε γμτ...τι να το κανουμε


O Βασίλης Σίμτσακ φίλε είναι δυστυχώς για τα οικονομικά δεδομένα σας και όσο να σε ξενερώνει είναι η πραγματικότητα , ο Σίμτσακ είναι για σας το ίδιο ξενέρωμα που είναι για μας ο Μπατίστα !! και πάλι καλά να λέμε ..
tuareg
QUOTE (andykrg @ Jul 27 2014, 11:57 ) *
O Βασίλης Σίμτσακ φίλε είναι δυστυχώς για τα οικονομικά δεδομένα σας και όσο να σε ξενερώνει είναι η πραγματικότητα , ο Σίμτσακ είναι για σας το ίδιο ξενέρωμα που είναι για μας ο Μπατίστα !! και πάλι καλά να λέμε ..


αφου εχεις το χαριση με συμβολαιο το σιμτσακ τι να το κανεις?
AKRG
QUOTE (tuareg @ Jul 27 2014, 12:00 ) *
αφου εχεις το χαριση με συμβολαιο το σιμτσακ τι να το κανεις?


Δεν ξέρω, μήπως υπάρχει κανένα θέμα με Χαρίση ?
tuareg
QUOTE (andykrg @ Jul 27 2014, 12:03 ) *
Δεν ξέρω, μήπως υπάρχει κανένα θέμα με Χαρίση ?


δε ξερω, μονο για αντικαταστατης του θα υπηρχε νοημα...αλλα σιγα κι απο λεφτα κι απο προσφορα το ιδιο ειναι...
AKRG
Φίλε ο Αρης χρειάζεται έναν άνθρωπο να μπορεί να δώσει λεφτά για την ομάδα γιατί την αγαπάει, δύσκολο όμως σε τέτοιες εποχές που ζούμε , και αν σκεφτείς ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τις δόξες του παρελθόντος θα καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι ..
Εδώ δεν υπάρχει άνθρωπος να ασχοληθεί με την Βαρέζε με τέτοια ιστορία που κουβαλάει τόσο χρόνια στην "σφαλιάρα" και στην μιζέρια είναι, ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν παραπαίουν χρόνια !
Όσο άδικο κι αν είναι για την ιστορία σας , άλλο τόσο παρήγορο είναι ότι δεν καταλήξατε τουλάχιστον σαν την ΑΕΚ.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να "ανεβάσει" επίπεδο εσας , τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (με δυνατούς Πανιώνιο και Ηρακλή) και να δούμε ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να μείνει εκτός 4άδας ένας εκ των αιωνίων !
Όπως καταλαβαίνεις λέμε ... ιστορίες για αγρίους , που έχουν σχέση με την πραγματικότητα ... σχεδόν καμία !
tuareg
πιο πιθανο ειναι να πιασεις το τζοκερ παρα να βρεθει καποιος να βαλει φραγκα σε ομαδα μπασκετ με 3,5 μυρια χρεη στην ελλαδα του 2014.
Ο κοσμος του Αρη πρεπει να καταλαβει οτι το πρεπει να βοηθησει,με 500 και 1000 εισιτηρια στο γηπεδο δε γινεται τιποτα.
Μας εχει φαει η νοοτροπια εχω δει γκαλη εγω να ουμ......
gratipa1929
Πάντως ο κόσμος του Άρη δεν έχει άδικο να ξενερώνει. Έχουν συμβεί πολλά αρνητικά στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ. Αν και νομίζω ότι το μπάσκετ άδικα πληρώνει επιπλέον οργή του κόσμου για την οποία δεν φταίει.

Αρνητική έκπληξη για εμένα ήταν πάντως η στάση του Γιαννάκη που ξεκάθαρα δεν σεβάστηκε τον Άρη.

QUOTE (SteelGandalf @ Jul 26 2014, 23:11 ) *
Άσε το 1.25 ή το 1 μύριο. Ήταν ούτως ή άλλως ουτοπικά ως ποσά την σημερινή εποχή.

Εγώ έγραφα για 800 χιλιάρικα και έτσι που έγιναν τα πράγματα και με 500 ευχαριστημένος θα ήμουν.

Θεωρώ τα 350 χιλιάρικα ως ελάχιστο ποσό και αν η διοίκηση δεν κινηθεί αστραπιαία, κλείνοντας τις ανοιχτές της υποθέσεις, ώστε να αρθεί άμεσα η απαγόρευση της FIBA και να "διασκεδάσει" τις εντυπώσεις με την απόκτηση καλών παιχτών, τότε θα χάσει και από την στήριξη του κόσμου, ο οποίος δεν αντέχει άλλες σφαλιάρες...

Συμφωνούμε απόλυτα, το πλήγμα είναι κυρίως επικοινωνιακό και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα διαρκείας. Πάντως κακά τα ψέματα, ένα ποσό 600-650 χιλ για τον Μποχωρίδη δεν ήταν ένα άπιαστο όνειρο, ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα.

ΥΓ: Μπορεί να μην είμαι από Θεσσαλονίκη, όμως πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Άρη, κυρίως λόγω του υψηλού μπασκετικού επιπέδου των οπαδών του. Έτσι πάντα ενδιαφέρομαι και παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα σας. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.