Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
hagi
QUOTE(Timemaster @ Aug 19 2015, 22:56 ) *
Βασικά το ανάφερα-προβληματίζομαι για δύο τομείς καταρχάς το οικονομικό άνοιγμα σαν επένδυση όπου εως τώρα έχουμε αγωνιστικό μπάτζετ 800.000 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε καθόλου προπονητικό τιμ αν τώρα θέλουμε να κάνουμε και ένα παιδομάζομα με 2-3 μικρούς ακόμα συν Μπράμο το μπάτζετ θα ξεπεράσει τα 1,2 μύρια στα σίγουρα.

Αξίζει σαν επένδυση;
Υποτίθεται πως είμαστε ακόμα σε περίοδο εκκαθάρισης χρεών και προχωράμε αργά αργά.

Μήπως θα ήταν καλύτερο να παίρναμε 2-3 ξένους μικρότερης αξίας (από κολέγιο κ.λ.π.) και παράλληλα να κρατούσαμε 1-2 θέσεις παραπάνω για ελπιδοφόρους Έλληνες.;

Έτσι και θα κρατούσαμε πολύ πιο χαμηλά το μπάτζετ, και θα είχαμε ελπίδες για τους νέους να μπουν στο κλίμα της δικής μας ομάδος και θα είχαμε ένα άλλοθι για μια άσχημη τελική κατάταξη. Άλλωστε με το ρόστερ και βάση την περσινή χρονιά θα πρέπει να πάρουμε άνετα την τρίτη θέση κάτι το οποίο όμως δεν είναι τόσο εύκολο στην πράξη.

Ενώ ακόμα και να βγούμε τρίτοι με αυτό το ρόστερ πάλι δε κερδίζουμε για την ώρα κάτι μιας και με τους παίχτες που πήραμε και με τα συμβόλαια που έχουν είναι αδύνατο να κρατήσουμε κορμό για την νέα σεζόν.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Φυσικά βέβαια ο επενδυτής να βλέπει το μπάτζετ του ενός μύριου σαν το πρώτο βήμα και από την νέα χρονιά να αλλάξουμε το ρόστερ κατά 80% ξανά και να κάνουμε το μπάτζετ 4 μύριο οπότε πάω πάσο.

Φίλε αν μπορεί να πληρώσει ο κ.Λάσκαρης δεν με πειράζει καθόλου. Άλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσει και ο τροχός. Αρκετά χρόνια έχουμε κάνει υπομονή. Πιτσιρικάς ήμουνα όταν πηγαίναμε καλά. Πρέπει να αρχίσουμε να ανεβαινουμε επιτέλους

Υ.Γ Για Μπράμο που ακούγεται δεν το βλέπω να γίνεται κάτι. Μακάρι να γινόταν. Σίγουρα θα ανεβαίναμε ένα ακόμη σκαλοπάτι.
Timemaster
QUOTE(hagi @ Aug 20 2015, 14:59 ) *
Φίλε αν μπορεί να πληρώσει ο κ.Λάσκαρης δεν με πειράζει καθόλου. Άλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσει και ο τροχός. Αρκετά χρόνια έχουμε κάνει υπομονή. Πιτσιρικάς ήμουνα όταν πηγαίναμε καλά. Πρέπει να αρχίσουμε να ανεβαινουμε επιτέλους

Υ.Γ Για Μπράμο που ακούγεται δεν το βλέπω να γίνεται κάτι. Μακάρι να γινόταν. Σίγουρα θα ανεβαίναμε ένα ακόμη σκαλοπάτι.


εξυπακούεται πως ούτε εμένα με πειράζει απλά προσπαθώ πρώτον να προλάβω την υπεραισιοδοξία για κατάληψη της τρίτης θέσης και για το αν η χρονιά θα είναι αποτυχημένη αν δε καταφέρουμε να είμαστε ψηλά (3η θέση πρωτάθλημα, 8άδα Eurocup, και τελικό κυπέλλου με καλή κλήρωση) και δεύτερον την αντίφαση ανάμεσα στο πλάνο εξυγίανσης με μπάτζετ 400-500 ευρώ που λεγόταν πριν κανένα μήνα σε σχέση με το αυξημένο κατά πολυ που θα έχουμε.

Τέτοια ομάδα δημιουργήσαμε τελευταία φορά (μπάτζετ και ρόστερ) όταν παίζαμε Ευρωλίγκα.

rolleyes.gif
algait
Βασικά πιστεύω ότι ανέβασαν το μπάτζετ αρκετά γιατί θέλουν να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και γενικά να δείξουμε καλό πρόσωπο με απώτερο στόχο την Ευρωλίγκα...

Απλά οι προσδοκίες ανέβηκαν πάρα πολύ και πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, πιστεύω, θα έιναι η διαχείριση της πίεσης μιας και η τέταρτη θέση θα μοιάζει με αποτυχία. Ειδικά μετά τα τελευταία χρόνια, που στην ουσία δεν μας πολυένοιαζε σε ποια θέση θα τερματίσουμε, αρκεί να βγει η χρονιά στο οικονομικό κομμάτι, φέτος θα μπουν στα βαθιά όλοι τους και δεν θα έχουν δικαιολογίες.

Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να έχουμε πολύ υπομονή και ψυχραιμία, γιατί στην ουσία η χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την περυσινή στο αγωνιστικό κομμάτι.
hagi
Η χρονιά θα είναι δύσκολη γιατί απέναντί μας θα έχουμε και άλλες δυνατές ομάδες περίπου στα ίδια επίπεδα. Για μένα αν δεν πάμε καλά και τερματισουμε κάτω από τους άλλους δεν θα είναι αποτυχία αφού δεν γίναμε υπερομάδα ξαφνικά. Η ουσία είναι φέτος να δείξουμε τα δόντια μας και του χρόνου να κάνουνε ακόμα μια υπέρβαση και να αλλάξουμε πραγματικά επίπεδο.
Δεν πρόκειται να θεωρήσω σίγουρη κάποια θέση στο πρωτάθλημα από τώρα και στην συνέχεια να μου φανεί στραβό. Βλέποντας και κάνοντας. Μακάρι να πάμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις. Θα είναι το ιδανικό σενάριο για καλύτερη συνέχεια.
38aris
Συμφωνώ με τον φίλο hagi από πάνω.
Σκοπός φέτος είναι το καλύτερο. Δεν είναι σώνει και καλά τρίτη θέση, κύπελο ή ευρωπαικό.
Μακάρι, αλλά εκ προοιμίου το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό για την τετράδα από
τα προηγούμενα χρόνια.
Υπομονή πάλι από όλους γιατί παρόλη την υπέρβαση που έχει γίνει στις μεταγραφές, ξεκινάμε στα χαρτιά πιο πισω από ΠΑΟΚ (μεγάλη ομοιογένεια, με ίδιο προπονητή και κορμό από πέρσι) και ΑΕΚ (πιο ακριβό μπάτζετ).
Φοβάμαι ότι λόγω της έλευσης Λάσκαρη και των καλύτερων συνθηκών που υπάρχουν η πίεση από τους ανυπόμονους Έλληνες οπαδούς μπορεί να αποφέρει άσχημα αποτελέσματα.
Σε περίπτωση μέτριου ξεκινήματος ή τριών συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων (όπως πέρσι) τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.
Γι αυτό χαμηλά τη μπάλα και προσδοκούμε το καλύτερο.

ΥΓ: Από όσο θυμαμαι όταν έγινε η υπαγωγή μας στο άρθρο 99, αναφέρόταν ότι τα έσοδα της ΚΑΕ είναι κατι πάνω από 1.000.000 και επομένως θεωρείται βιώσιμη επιχείρηση.
Επίσης ο Λάσκαρη είπε ότι θ καλύψει τα χρέη, εάν συνυπολογίσουμε και τα έσοδα από Βεζένκοφ τότε βγαίνε το μπάτζετ στο εκατομύριο.
SteelGandalf
Καταρχάς, θα το γράψω ακόμη μία φορά. Δεν χρειάζεται πανικός, δεν χρειάζεται πίεση, ούτε άγχος. Αυτά υπήρχαν μέχρι πέρσι, όταν η ομάδα (οι ιθύνοντες της δηλαδή) αγκομαχούσε να βρει οικονομικούς πόρους για να μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει ως εταιρεία.

Σήμερα, όλες οι διαμορφωθείσες συνθήκες, είναι τέτοιες που προσφέρουν το ιδανικό κλίμα, ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα οι αθλητές μας. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα τα καταφέρουν (αν και το εύχομαι από καρδιάς).

Από 'κει και πέρα, η ηρεμία από τον πάγκο (λέγε με Πρίφτη) και λίγο πιο πίσω ή/και δίπλα, της διοίκησης (λέγε με Αρβανίτη), αποτελούν εχέγγυα για να παραμένει το "καράβι" σε ήρεμα νερά, ακόμη κι αν κάτι στραβώσει, είτε στην αρχή, είτε κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Αυτά, προσωπικά, δεν τα φοβάμαι. Δεν τρέφω όμως και αυταπάτες πως θα είμαστε σίγουρα τρίτοι.

Και η Α.Ε.Κ. έχει ενισχυθεί (και θα ενισχυθεί περαιτέρω) και ο Π.Α.Ο.Κ. και όλο και κάποια ακόμη ομάδα θα ξεχωρίσει. Δεν θα βάλω λοιπόν ως όριο επιτυχίας την κατάκτηση της 3ης θέσης, επειδή φέτος καταφέραμε να κατακτήσουμε την 4η, κάνοντας όμως τεράστια υπέρβαση. Η υπέρβαση συνέβη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κάθε χρόνο. Έγινε μια φορά, ήταν θέμα συγκυρίας, στιγμής, τύχης ή και όλων μαζί αν θέλετε.

Εγώ θέλω να παρακολουθώ μια ΟΜΑΔΑ μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Μια ομάδα που θα αποτελείται από παίχτες που θα γνωρίζει ο καθένας τον ρόλο του, που θα μάχεται για το σύνολο, έχοντας ως απώτερο σκοπό το καλό της ίδιας της ομάδας. Θέλω να δω μαχητικότητα, αλληλοκαλύψεις, συγκέντρωση στο παιχνίδι και προσήλωση στο πλάνο και στα ζητούμενα από τον προπονητή. Να δω παίχτες που θα τα δίνουν όλα και που θα βγάζουν ενέργεια στο παρκέ σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Που δεν θα θεωρούν κανένα παιχνίδι χαμένο, αλλά και κερδισμένο από πριν. Που θα μας προσφέρουν και θέαμα συν τοις άλλοις...

Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε πάρα πολύ καλά. Δεν θα οριοθετήσω, όπως ήδη είπα, κάποια θέση. Η γενική μας εικόνα, η καλή μας πορεία και η σταθερότητα μας σαν ομάδα, μου είναι αρκετά. Πολύ δε περισσότερο, που φέτος θα προστεθεί μια ακόμη σπουδαία και ιδιαιτέρως δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση (Eurocup).

Αν καταφέρουμε αυτά, θεωρώ πως τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και μπορεί να είναι ακόμη καλύτερα από όσα φανταζόμαστε...

QUOTE(mpasketmania.blogspot.gr)
Άρης: «Έδεσε» Μήτογλου, ακόμα μια χρονιά στην Αμερική

Ο Άρης μπορεί να μην έπεισε φέτος τον Κώστα Μήτογλου να παραμείνει στην Ελλάδα, ωστόσο θα υπάρξει εκ νέου προσπάθεια.


Επιστρέφει στο ΝCAA και στο πανεπιστήμιο του Ουέικ Φόρεστ ο Κώστας Μήτογλου. Ο 19χρονος ταλαντούχος αθλητής αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις σπουδές του, αλλά και την καριέρα του στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Αν και του έκαναν, οι συνεργάτες του Νίκου Λασκαρη, άκρως δελεαστική πρόταση και έδωσαν σκληρή «μάχη» να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, ο νεαρός αποφάσισε, τελικά, να συνεχίσει την δική του «μάχη», στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Άρης «δένει» τον Κώστα Μητογλου για άλλα τρία χρόνια οπότε θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: basketplus.gr


Ειδήσεις σαν την συγκεκριμένη, αποδεικνύουν το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην Κ.Α.Ε. Άρης!
SteelGandalf
QUOTE(arisiempr.blogspot.gr)
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μούρτος: «Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο! Είμαστε καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο Σπύρος Μούρτος επέμεινε εξαρχής ως αρχηγός του Άρη ότι η ομάδα που ξεκίνησε σήμερα την “δημιουργία” της θα χρειαστεί χρόνο, γιατί επί της ουσίας χτίζεται από το μηδέν.


Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε πως: “Είναι μια καινούρια ομάδα. Έχει γίνει μια πολύ σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ, έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό που κοιτάμε εμείς τώρα είναι να μπορέσουμε να “δεθούμε” σαν παίκτες και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε”.

Για τους στόχους και τις απαιτήσεις που υπάρχουν είπε ότι: “Δεν μπορούμε να πούμε πολύ μεγάλα λόγια. Είμαστε στην πρώτη χρονιά που η ομάδα ενισχύεται τόσο σημαντικά. Θα πρέπει να γίνει πολύ σκληρή δουλειά, να “δεθούμε” και να φτάσουμε βήμα βήμα στον στόχο μας”.

Ρωτήθηκε αν νιώθει πίεση επειδή υπάρχουν προσδοκίες και απάντησε πως: “Δεν είναι άγχος αυτό που υπάρχει, είναι ενθουσιασμός για να μπούμε στο γήπεδο. Είμαι ανυπόμονος και το ίδιο και οι συμπαίκτες μου και τα νέα παιδιά, που θέλουν να δουν το γήπεδο γεμάτο, πώς είναι τα ντέρμπι, να νιώσουν τον κόσμο του Άρη”.

Για την ομάδα είπε ότι: “Είμαστε σχεδόν από το μηδέν. Είμαστε από πέρσι εγώ, ο Σίμτσακ και ο Φλιώνης. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος. Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δεθούμε και να παίξουμε μπάσκετ”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο ότι θα είναι αρχηγός της ομάδας του Άρη που επιστρέφει στην Ευρώπη ύστερα από τρία χρόνια: “Είναι κάτι το οποίο από πέρσι έχω αντιμετωπίσει με αυτογνωσία, που βρίσκομαι και ποιος είμαι και πόσο μεγάλα ονόματα είχαν πριν από μένα αυτό το αξίωμα”.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Η αλήθεια στην υπόθεση Μπράμος και ο… τοίχος που συνάντησε ο Άρης

Το όνομα του Μάικ Μπράμος ακούστηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, όμως θέμα δεν υπάρχει, άλλωστε ο Δημήτρης Πρίφτης είπε ότι η 12αδα έχει κλείσει. Για τον διεθνή φόργουορντ πάντως είχε κινηθεί ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής αλλά είχε βρει… τοίχο στο ξεκίνημα του καλοκαιριού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε προσπάθεια επικοινωνίας με τον Μπράμο και τηλεφωνικώς και μέσω μηνύματος, αλλά ουδέποτε απάντησε ο ομογενής φόργουορντ, όπως επίσης ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται ο πελάτης του την Ελλάδα “ούτε καν για τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό”.

Από εκεί και πέρα οι κίτρινοι άφησαν την υπόθεση Μπράμου και κινήθηκαν διαφορετικά στην αγορά, ολοκληρώνοντας το ρόστερ που από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία του.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Οικογένεια από την πρώτη ημέρα! Δείπνο όλη η ομάδα μετά την προπόνηση!

Το “δέσιμο” εντός κι εκτός παρκέ είναι το πρώτο και βασικό συστατικό επιτυχίας μιας ομάδας. Αυτό είχε πρωτίστως πέρσι ο Άρης, αυτό θα επιδιώξει να έχει και φέτος. Ήδη η… προσπάθεια ξεκίνησε για την δημιουργία μιας νέας “οικογένειας” από χθες το βράδυ.


Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης επίσημης προπόνησης, όλη η ομάδα του Άρη έδωσε ραντεβού σε γνωστή ταβέρνα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και οι παίκτες έφαγαν μαζί για πρώτη φορά. Μέσα από τέτοιες διαδικασίες δημιουργείται το “δέσιμο”, μέσα από τέτοιες μικρές λεπτομέρειες γίνεται η διαφορά. Στον Άρη ξέρουν τον τρόπο από πέρσι και φέτος που αισθάνονται και πιο άνετοι οικονομικά από την παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη, είναι λογικό να νιώθουν ακόμα πιο ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα.

Η δημιουργία οικογενειακού κλίματος μέσα στα αποδυτήρια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δείχνει και το τι μυαλά υπάρχουν μέσα στην ομάδα και φέτος.
tuareg
Λοιπον,επιστρεφοντας απο τις διακοπες να πω κι εγω τη γνωμη μου σε οτι αναφερθηκε.
Κατ αρχας ο πανικος,η βιασυνη,οι προσδοκιες κλπ ειναι μονο του κοσμου.
Οχι της διοικησης και της ομαδας της ιδιας.Εκεινοι ξερουν που βαδιζουν και τι θελουν να κανουν.
Αντιθετα ο κοσμος πιεσμενος απο τα ρεζιλικια και την αποτυχια του ποδοσφαιρου ψαχνει απο καπου να πιαστει.Πιαστηκε λοιπον κι εχει απαιτησεις (εξωπραγματικες ενιωτε...πχ καπου διαβασα για Μπουρουση,για 4αδες γιουροκαπ κλπ...)
Το μπασκετ (με την ενασχοληση Λασκαρη) δινει πλεον οραμα στον Αρειανο ,ενα οραμα που τοσο καιρο κυνηγαει και στο ονομα του οποιου επαθε ο συλλογος οτι επαθε.
Ειμαι καθετα αντιθετος με αυτη τη λογικη αλλα οκ thats life....
Aπλα ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι παμε αργα και σταθερα και οπωσδηποτε θα ρθουν οι στραβες και οταν ερθουν δε θα πρεπει να μοιραζουν μπουλους δεξια κι αριστερα και ν αρχισουν τα Λασκαρη καβουρια δεν επαιρνες ενα τριαρι...
Απο εκει και περα επι συγκεκριμενων θεματων που θιχτηκαν απο συμφορουμιτες:
α) @timemaster
να πας με πιο φθηνους ξενους και να δωσεις χωρο και χρονο σε μερικους μικρους ακομα δεν εξυπηρετει τπτ απο τη στιγμη που εχεις πλεον τα χρηματα να παρεις πιο ακριβους ξενους και οταν πας για το παραπανω δε μπορεις να δουλεψεις με πανω απο ενα ταλεντο.Πολλους μαζι θα τους καψεις,φετος προφανως θα δωθει βαρος στο Φλιωνη.Ο Πουλιανιτης θα παει δανεικος κι ο Χρηστιδης θα μεινει στο Μαντουλιδη.

β) για το μπακ απ τριαρι που εγινε λογος.
Εχω ξαναγραψει οτι το 3 στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι η θεση που μπορει ευκολοτερα απο οποιαδηποτε αλλη να καλυφθει με ανεβοκατεβασμα αλλων παικτων εκει.Εχουμε το πελικαν και αλλους 4 που μπορουν να καλυψουν τη θεση σε διαφορα σχηματα (Ζαρας,Οκαρο,Μουρτος,Μακνηλ),προφανως και στο μυαλλο του Πριφτη και στο πως θελει να φτιαξει την ομαδα υπαρχει χωρος για ενα καθαρο τριαρι.
Δε πιστευω οτι αν ηθελε δε θα επαιρνε,αλλα ειτε οσοι Ελληνες ηταν διαθεσιμοι δε του κανουν για τη δουλεια που θελει (Αθανασουλας,Γιαννοπουλος),ειτε μας εγραψαν (Μπραμος,ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι ειχαν πολυ καλες σχεσεις λογω εθνικης και το πλησιασε περσυ στα π.ο να ερθει να βοηθησει αλλα οσο απαντησε σ εσας απαντησε και στο Πριφτη και απο τοτε καπως στραβωσε το πραγμα...),ειτε οι διαθεσιμοι Ελληνες που υπηρχαν στους ψηλους ωστε να παμε σε 3 ξενοκοινοτικο παλι δε μπορουσαν να αποκτηθουν για διαφορους λογους (πχ ακριβοι-Μαυροκεφ,Βουγιουκας-αργοι για τα γουστα του στην αμυνα-Μαυροειδης)
Στη τελικη ξαναθυμιζω οτι φτασαμε δυο φορες στο τοπ 16 και μειναμε στις λεπτομερειες εξω απο τοπ 8 της ευρωλιγκα με τριαρια το Σκειλς,το Μπρεισυ Ραιτ και το Τσαλδαρη που ουσιαστικα ηταν δυαρια.
Οκ με την Ουνιξ και τις τουρκικες οταν παιξουμε ισως υπαρξει προβλημα αλλα ο στοχος δεν ειναι να παρεις το γιουροκαπ,ο στοχος ειναι να κανεις ομαδα που θα τη χαιρεται ο κοσμος,θα πολεμαει ολα τα παιχνιδια και θα παει για 3η θεση στην Ελλαδα.
Εκει ποιον εχεις ν αντιμετωπισεις?Το Μαλικ της ΑΕΚ και ποιον αλλο?Το Κωστακητοβασιαλειαδη που δεν ειχε προταση απο πουθενα και γυρισε στο ΠΑΟΚ με μηδενικο μπαι αουτ αν βρεθει κατι μεσα στη χρονια να τη κανει?Η το Δεδα και το Σαλουστρο?
Αντε σας λεω οτι παιζει και 40 λεπτα ο Μαλικ (που δε θα παιζει),πιστεψτε με οτι οποιο προβλημα εχουμε εμεις αν δε μπορουμε να το ματσαρουμε το ιδιο θα χει κι ο Σακοτα οταν παιζει ο Μακνηλ στο 3 και δε θα το προλαβαινει ο Χαιρστον στην αμυνα.
Ασε που ο Σακοτα ηδη σκεφτεται πως δε θα περναει ο Οκαρο απο πανω το γιο του και πως ο Μαυροκεφ θα προλαβαινει το Κοεν στο πικ ν ποπ/ρολ και δε θα τρωει πισω οτι βαζει μπροστα.
Για μενα για τα χρηματα που δωσαμε εχουμε κανει το καλυτερο δυνατο ροστερ που μπορουσαμε.
Υπομονη και στηριξη στην ομαδα χρειαζεται...

algait
Πιστεύω πως μέσες άκρες όλοι έχουμε τις ίδιες απόψεις στα θέματα που θίγονται. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι φαίνεται να υπάρχει η διάθεση για υπομονή και πίστωση χρόνου στην ομάδα. Αυτό από μόνο του θα βοηθήσει πολύ.

Άντε να βγει και κανενα διαρκείας, να ζεσταθούμε λίγο!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Συμφωνία Άρη – Έσπερου Πατρών για Δίπλαρο!

Παίκτης του Άρη θα είναι ο Νίκος Δίπλαρος, καθώς οι κίτρινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Έσπερο Πατρών και εντός των επόμενων ημερών θα προκύψει και η σχετική ανακοίνωση για τη μεταγραφή του διεθνή με την Εθνική Εφήβων γκαρντ.


Η ΚΑΕ Άρης αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του 19χρονου Δίπλαρου από τη στιγμή που η μεταγραφή του στην ΑΕΚ «χάλασε». Οι διαπραγματεύσεις με τον Έσπερο Πατρών, σύλλογο στον οποίο ανήκει ο διεθνής γκαρντ ολοκληρώθηκαν και η συμφωνία είναι δεδομένη, απλώς η ανακοίνωση δεν θα γίνει σήμερα, αλλά τις επόμενες ημέρες.
forest79
Συμφωνα με αρκετα αθλητικα site ο Αρης τα εχει βρει σε ολα με τον Νικο Διπλαρο και μενουν τα τυπικα (συμφωνια του Αρη με την ομαδα του Εσπερου Πατρων ωστε να ολοκληρωθει και τυπικα η μεταγραφη του).
SteelGandalf
QUOTE(forest79 @ Aug 28 2015, 00:36 ) *
Συμφωνα με αρκετα αθλητικα site ο Αρης τα εχει βρει σε ολα με τον Νικο Διπλαρο και μενουν τα τυπικα (συμφωνια του Αρη με την ομαδα του Εσπερου Πατρων ωστε να ολοκληρωθει και τυπικα η μεταγραφη του).


Έχει ήδη αναφερθεί ακριβώς από πάνω φίλε μου. wink.gif
ΔΔ 13
στον Άρη τελικά ο Δίπλαρος.
Ginobili
QUOTE(ΔΔ 13 @ Aug 28 2015, 10:06 ) *
στον Άρη τελικά ο Δίπλαρος.

Μια χαρά του κατσε...να κάνει το ενδιάμεσο βήμα για τους"αιωνίους" στον Άρη λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτό,επένδυση έκαναν για να πάρουν κανά 100-200 Κ.
SteelGandalf
QUOTE(ΔΔ 13 @ Aug 28 2015, 12:06 ) *
στον Άρη τελικά ο Δίπλαρος.


Διαβάσατε τις προηγούμενες αναρτήσεις;

Έχει αναφερθεί από εχθές το απόγευμα. wink.gif

QUOTE(Ginobili @ Aug 28 2015, 13:41 ) *
Μια χαρά του κατσε...να κάνει το ενδιάμεσο βήμα για τους"αιωνίους" στον Άρη λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτό,επένδυση έκαναν για να πάρουν κανά 100-200 Κ.


Ή μήπως όχι;;; smiley.gif

Εγώ λέω πως αυτό το παιδί βρήκε τον τρόπο κι έκανε απευθείας το Αυτοκρατορικό βήμα. wink.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
ΑΡΗΣ – ΑΕΚ στο Παλέ για το Κύπελλο!

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, παιχνίδι που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου βάσει των σημερινών δεδομένων!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του κυπέλλου και ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα. Θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο στον προημιτελικό με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο και οι δύο νικητές των αγώνων από τις προηγούμενες φάσεις.

Η κλήρωση για την ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των προημιτελικών.


Ξεκίνημα με βουτιά στα βαθιά...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αποκαλυπτήρια Άρη στα Μαυροσκούφεια!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Άρη δεν θα γίνουν στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αλλά στα 25α Μαυροσκούφεια, των οποίων το πρόγραμμα ανακοίνωσε χθες ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θεσσαλονίκης.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του ΣΔΚΘ ανακοινώνει τη διεξαγωγή των 25ων Μαυροσκουφείων 2015 στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015 (ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο και την αίθουσα ‘NICK GALIS HALL’ με τη συμμετοχή των παρακάτω 8 ομάδων:

ΑΡΗΣ, ΚΑΟΔ, ΚΑΒΑΛΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ και ΚΚ KOZUV.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το κάτωθι:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ’25ων ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΩΝ 2015′

11 ΣΕΠΤ 2015

1oς Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ

2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΑΟΔ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΑΡΗΣ – KOZUV

4ος Αγώνας, ώρα 20.45, ομάδες ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ

12 ΣΕΠΤ 2015

1ος Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ – KOZUV

2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΑΟΔ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΑΡΗΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ

4ος Αγώνας, ώρα 20.45 ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

13 ΣΕΠΤ 2015

1ος Αγώνας, ώρα 14.00 ομάδες ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΚΑΟΔ

2ος Αγώνας, ώρα 16.15 ομάδες ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

3ος Αγώνας, ώρα 18.30 ομάδες ΚΑΒΑΛΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ (ένα εισιτήριο την ημέρα για όλα τα παιχνίδια αυτής).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση θα υπάρξει νεότερη σχετική ανακοίνωση».


Τρομερή ευκαιρία για να παρακολουθήσουμε μερικές ομάδες του πρωταθλήματος μας και ειδικά τον Άρη. Το κόστος των 3 ευρώ για όλη την σειρά των αγώνων της εκάστοτε ημέρας είναι μηδαμινό!!!

Υ.Γ. Την 3η ημέρα, έχει τρεις αγώνες, χωρίς να δείχνει τον Άρη να αγωνίζεται. Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή έτσι είναι όντως το πρόγραμμα. Αν διαπιστώσω πως ισχύει κάτι διαφορετικό, θα το προσθέσω, διορθώνοντας την συγκεκριμένη ανάρτηση.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μπαίνει και ο Πελεκάνος, πλήρης η ομάδα στο παρκέ!

Με την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο για προπόνηση, οι κίτρινοι θα είναι πλήρεις στο παρκέ, καθώς αναμένεται να συμμετέχει πλέον κανονικά και ο Μιχάλης Πελεκάνος.


Ο διεθνής φόργουορντ είχε πάρει άδεια από την ΚΑΕ για προσωπικούς λόγους το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας. Πλέον θα τεθεί στην διάθεση των συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη και ξεκινάει και αυτός την προσπάθειά του στο γήπεδο.

Με την προσθήκη του Πελεκάνου, ο Άρης δεν θα έχει κανέναν απόντα από τις προπονήσεις, διευκολύνοντας απόλυτα το έργο της τεχνικής ηγεσίας.
hagi
Άντε να δουλεύει η ομάδα να ξεκινήσουμε.. Ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο.. Δύσκολο το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον είναι στο Nick Galis Hall και θα είναι ανέτοιμες οι ομάδες. Οπότε με τον κόσμο έχουμε ένα συν.
El_Cid
To ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν;
tuareg
Σενάρια για Μπουρούση στον Άρη

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130147518

αντε να δουμε τι αλλο θα γραφτει,απ οσο ξερω εχει 1 μυριο προταση απο τους Κινεζοι
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Κυκλοφορούν αύριο τα διαρκείας με σύνθημα: «Η πίστη οδηγός μας, ο θρίαμβος το πεπρωμένο μας! Ο Αυτοκράτορας ξαναγράφει ιστορία!»

Η ΚΑΕ Άρης πετάει από αύριο το… μπαλάκι στον κόσμο της! Τα εισιτήρια διαρκείας είναι έτοιμα και θα διατίθενται από αύριο, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 2/9/2015 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο Αυτοκράτορας γύρισε σελίδα, επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στο φυσικό χώρο του, τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και καλεί τους χιλιάδες φιλάθλους του να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του για διάκριση. Κλείστε τη θέση σας στο «Nick Galis Hall» και παρακολουθήστε διά ζώσης τους μεγάλους αγώνες που θα δώσει ο Άρης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια διαρκείας της Άρης Κ.Α.Ε. ισχύουν για όλους τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την πρώτη φάση του Eurocup. Απαραίτηση είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Τα προνόμια για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό διαρκείας: Σε όλες τις θύρες (πλην των 5-6) του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο διαρκείας εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 340€ για δύο γονείς μαζί με ένα παιδί (320+20). Η τιμή διαμορφώνεται στα 360€ για δύο γονείς μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Απαραίτητη η προσκόμιση της αίτησης εγγραφής του αθλητή στις Ακαδημίες του Άρη.

Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

* Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως την Παρασκευή 11/09. Από τη Δευτέρα 14/9 οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ



ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

* Μετρητά

* Πιστωτική κάρτα

* Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

* Για τις θύρες 2-3 GOLD και PLATINUM, έως τρεις (3) δόσεις με πιστωτική κάρτα

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Παράπονα για τη μη πρόβλεψη εκπτώσεων στα διαρκείας σε συγκεκριμένες κατηγορίες φιλάθλων από την ΚΑΕ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ κυκλοφορούν από αύριο, ο κόσμος είναι “ζεστός” και έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα, κάνοντας ίσως και νέο ρεκόρ, όμως υπάρχουν αρκετοί που ορθώς επισημαίνουν ότι στην σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν υπάρχει πρόβλεψη για τους άνεργους, τους φοιτητές ή τους εκτός Θεσσαλονίκης φιλάθλους.


Οι άνεργοι, δυστυχώς παραμένουν πολλοί και στην οικογένεια του Άρη, όπως φυσικά σε όλη την κοινωνία, θα έπρεπε να τύχουν διαφορετικής μεταχείρισης για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με κάποια έκπτωση.

Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές, που αποτελούν μεγάλο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου του Άρη, αρκετοί εξ αυτών σπουδάζουν και εκτός Θεσσαλονίκης και παρόλ’ αυτά προμηθεύονται διαρκείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για μία έκπτωση.

Υπάρχει κι άλλη κατηγορία, αυτή των φιλάθλων που έρχονται από άλλες πόλεις και πληρώνουν επιπλέον χρήματα για τις μετακινήσεις τους, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το PRESSARIS έγινε δέκτης παραπόνων και οφείλει να τα καταγράψει και να τα μεταφέρει στην ΚΑΕ με την υποσημείωση ότι οι τιμές σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι (ορθώς) ελάχιστα αυξημένες γιατί συμπεριλαμβάνονται και οι πέντε αγώνες της ομάδας στο Γιούροκαπ σε συνάρτηση με τις κινήσεις που έγιναν σε μεταγραφικό επίπεδο.


Για να δούμε. Πιστεύω πως θα προβλεφθεί κάτι για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, οι οποίες "πονάνε" πολύ από οικονομικής άποψης.
algait
Καλησπέρα. Σήμερα το μεσημέρι πήγα να ανανεώσω το διαρκείας μου και συνάντησα παραγματικά μεγάλη ουρά (πρώτη φορά συναντώ ουρά για διαρκείας). Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα στην Ελλάδα των Capital Controls. Μπράβο στον κόσμο. Πάντως και εγώ περίμενα να υπάρχει πρόβλεψη, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους, για άνεργους, άτομα με χαμηλό εισόδημα και ανθρώπους που διαμένουν μακριά.
SteelGandalf
Γεια σου Αλέξη!

Αυτό ακριβώς θα ήθελα να αποφύγω κι εγώ (την ουρά και την καθυστέρηση). Σκέφτομαι να πάω κι εγώ για να ανανεώσω ή να αλλάξω και θύρα.

Πέρσι υπήρχε δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήριο μέσω της σελίδας tickethour, αλλά φέτος δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έκανα σχετική ερώτηση στην σελίδα της K.A.E. στο facebook, αλλά προς το παρόν δεν πήρα απάντηση.

Σε ποια θύρα έχεις το εισιτήριο σου φίλε μου;
Areianara_S3
εκτος από ανέργους και φοιτητικά που δεν βγήκαν, δεν ειδα πουθενα και για συνδεσμιακά..
algait
Στέργιο καλησπέρα. Δυστυχώς τα οικονομικά μου τα τελευταία χρόνια δεν μου επιτρέπουν να ξεφύγω από το πέταλο. Πάντως γενικώς υπάρχουν κενά στην ανακοίνωση, όπως για παράδειγμα και η δυνατότητα άτοκων δόσεων με πιστωτική (είπαμε capital controls έχουμε και τέτοιες διευκολύνσεις είναι απαραίτητες).

Εντάξει η ομάδα εκτός απο το αγωνιστικό χρειάζεται χρόνο και στο οργανωτικό κομμάτι.

Πάντως για την ουρά που είχε, ο αριθμός των εισιτηρίων που ανακοινώθηκε μου φάνηκε λίγος!
I love this game
Η διαθεση εισιτηρίων διαρκείας και ηλεκτρονικά είναι απαραίτητη. Πιστεύω ότι δεν είμαι ο μοναδικός που θέλει να στηρίξει οικονομικά την νέα προσπάθεια παρόλο που δεν θα παρακολουθήσω τα περισσότερα παιχνίδια από το γήπεδο λόγω απόστασης. SteelGandalf έλαβες καμία απάντηση?
SteelGandalf
QUOTE(I love this game @ Sep 3 2015, 20:56 ) *
Η διαθεση εισιτηρίων διαρκείας και ηλεκτρονικά είναι απαραίτητη. Πιστεύω ότι δεν είμαι ο μοναδικός που θέλει να στηρίξει οικονομικά την νέα προσπάθεια παρόλο που δεν θα παρακολουθήσω τα περισσότερα παιχνίδια από το γήπεδο λόγω απόστασης. SteelGandalf έλαβες καμία απάντηση?


Στέργιος. wink.gif

Προφανώς και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Και όχι, δεν μου απάντησε κάποιος. Ειδικά τώρα μέσα στον χαμό από κόσμο ποιος να ασχοληθεί; Αν και για να πω την αλήθεια, αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία.

Πέρσι πάντως υπήρχε η δυνατότητα για online αγορά εισιτηρίων, μέσω της υπηρεσίας tickethour, όπως ανέφερα. Υπήρχε η δυνατότητα να δεις και όλα τα διαθέσιμα καρεκλάκια του γηπέδου!

Σίγουρα δεν θα είσαι ο μόνος που θα ήθελε να αποκτήσει εισιτήριο, παρόλο που βρίσκεσαι μακριά. Υπάρχουν πολλοί και από το εξωτερικό που αγοράζουν.

Εννοείται πως εκτός των ειδικών κατηγοριών (έστω και για λίγα σε αριθμό εισιτήρια, αφού το γήπεδο είναι μικρό και πλέον η ζήτηση τεράστια), θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων εφόσον κάποιος χρησιμοποιεί πιστωτική (ακόμα για τα πιο μικρά ποσά). Όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα (μέχρι 3 δόσεις) μόνο σε όσους αποκτήσουν εισιτήριο για την gold (600€) ή την platinum θύρα (1500€).

Τα συνδεσμιακά είναι λίγα (όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση). Προφανώς και θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον σύνδεσμο.

Αύριο, αν όλα πάνε καλά, θα επισκεφτώ τα γραφεία της Κ.Α.Ε. και βλέπουμε.
tuareg
ARIS B.C.
11 λεπτά ·

Εντυπωσιακή ήταν και σήμερα Πέμπτη (3/9) η ανταπόκριση των φίλων του ΑΡΗ για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16. Ο σημερινός αριθμός διάθεσης πλησίασε αυτόν της πρώτης μέρας (232). Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (7/9). Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΡΗ ότι από την Τετάρτη 9/9 θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας τους on line
algait
Να και η online αγορά!!
SteelGandalf
Ήδη έπρεπε να λειτουργεί η online αγορά, αλλά έστω και από Τετάρτη, είναι καλά! wink.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη (83-62) επί των Μαχητών Πεύκων!

Ξεμούδιασμα με νίκη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς έκαναν οι παίκτες του Άρη, κερδίζοντας στο Αλεξάνδρειο τους Μαχητές Πεύκων με σκορ 83-62.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «οι καλαθοσφαιριστές του Άρη είχαν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων 10 ημερών. Το τεχνικό τιμ της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Δεν αγωνίστηκαν ο Dominic Waters, λόγω των ενοχλήσεών του στο πόδι και ο ασθενής Σπύρος Μούρτος.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα (6-6) ο Άρης έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 24-15 με αιχμές του δόρατος επιθετικά τους White και McNeal. Στη δεύτερη περίοδο οι"κιτρινόμαυροι" βελτίωσαν την άμυνα και έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς, με αποτέλεσμα το 48-25 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης κράτησε τα ηνία του αγώνα παράλληλα με τις δοκιμές των Θωμά Νίκου, Σάββα Καμπερίδη και στο 30’ το σκορ ήταν 64-40.

Στην τέταρτη περίοδο το τεχνικό τιμ του Άρη χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, ξεκουράζοντας τους βασικούς.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 48-25, 64-40, 83-62.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6, Πελεκάνος 8, Τσούπκοβιτς 5 (1), Φλιώνης 4, White 13, Ζάρας, Hagins 2, Cohen 10, Σίμτσακ 6, McNeal 14 (2), Πουλιανίτης 7 (1), Δημητρακάς, Δήμας, Χρηστίδης 8, Δίπλαρος.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ: Απιδόπουλος 3, Θωμαΐδης, Μάρουσιτς 6, Γερομιχαλός 8, Ελευθεριάδης 20, Μπουρδάνος 6, Στόλης 3 (1), Χονδρογιάννης, Γράβας 9, Αζίζης, Θεοδωράκος 4, Λευκαδίτης 3″


QUOTE(www.pressaris.gr)
Μακ Νιλ: «Ενθουσιασμένος με την ομάδα που έχουμε!»

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ έδειξε από το πρώτο φιλικό ότι έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι. Οι κίτρινοι ξεμούδιασαν χθες, ο Αμερικανός πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος με την ομάδα του Άρη που δημιουργείται και το έγραψε στο instagram! Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο ο Μακ Νιλ νιώθει ότι κάτι καλό γίνεται στο Παλέ!


QUOTE(www.pressaris.gr)
Κιτρινόμαυρο ντεμπούτο για τον Δίπλαρο!

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Νίκος Δίπλαρος! Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα – όπως και ο Βασίλης Χρηστίδης – ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων γκαρντ, πήρε σήμερα τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του ως παίκτης του Άρη.


Ο Θωμάς Νίκου και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη έδωσαν χρόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο σε όλους τους νεαρούς παίκτες. Κρίθηκε σκόπιμο να παίξει και ο Δίπλαρος, για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ούτως ή άλλως βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ανακοινώθηκε ο Δίπλαρος από τον Λάσκαρη, τη Δευτέρα και από την ΚΑΕ

Πιο επίσημο δεν μπορεί να γίνει κάτι, όταν ακούγεται από το στόμα του Νίκου Λάσκαρη. Η αναφορά του στο Νίκο Δίπλαρο είναι ουσιαστικά και η… ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απόκτηση του Πατρινού γκαρντ.


Η… κανονική ανακοίνωση θα εκδοθεί τη Δευτέρα. Η υπόθεση έχει τελειώσει, δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Ο Δίπλαρος θα είναι επισήμως παίκτης του Άρη τη Δευτέρα, αλλά θα βρίσκεται ήδη στο Πράβετς με την υπόλοιπη αποστολή, που αναχωρεί αύριο. Άλλωστε έκανε ήδη το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο φιλικό ξεμούδιασμα με τους Μαχητές Πεύκων.
tuareg
Διπλαρος κι επισημα
http://www.arisbc.gr/blog/2015/09/08/dipla...etias-ston-ari/

αναμενουμε με αγωνια δηλωσεις biggrin.gif laugh.gif
natouralistis
QUOTE (tuareg @ Sep 8 2015, 14:32 ) *
Διπλαρος κι επισημα
http://www.arisbc.gr/blog/2015/09/08/dipla...etias-ston-ari/

αναμενουμε με αγωνια δηλωσεις biggrin.gif laugh.gif


Ήρθα στην ομάδα με τη μεγαλύτερη Ιστορία στην Ελλάδα, την ομάδα του Γκάλη κ.τ.λ
SteelGandalf
Τι άλλο θα μπορούσε να πει δηλαδή;;; tongue.gif

Οι δηλώσεις του:

QUOTE(www.pressaris.gr)
Η πρώτη συνέντευξη του Δίπλαρου: «Οι συνθήκες που συνάντησα στην ομάδα είναι τέλειες»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Νίκος Δίπλαρος, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως οι συνθήκες που συνάντησε ερχόμενος από την Πάτρα είναι τέλειες.


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Άρης. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Άρη που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που συνάντησα στην ομάδα είναι τέλειες. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά».

Πώς σε υποδέχτηκε η οικογένεια του Άρη;

«Πολύ ζεστά. Είμαι 100% ευχαριστημένος από τη διοίκηση, η οποία με καλωσόρισε στην ομάδα. Οι κόουτς και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν και με βοηθούν σε κάθε κίνησή μου. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω όπως μπορώ ώστε να τους δικαιώσω όλους και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Ανυπομονείς να παίξεις σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall»;

«Η έδρα του Άρη είναι ιστορική. Δεν έχω ξαναπαίξει σε επίσημο αγώνα στο «Nick Galis Hall» και ανυπομονώ να το δω κατάμεστο από κόσμο. Κάθε μέρα μπαίνω στην προπόνηση και νιώθω την αύρα αυτού του γηπέδου. Είναι τέλειο συναίσθημα να κάνεις προπόνηση σε ένα γήπεδο όπου έχουν γράψει Ιστορία μεγάλοι παίκτες».

Ο κόσμος στηρίζει τη νέα προσπάθεια του Άρη. Τι να περιμένει στη σεζόν που έρχεται;

«Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Πρώτο μέλημά μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας έργο και να δουλέψουμε σκληρά για να «δέσουμε» ως ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά στον Άρη, οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μείνει ευχαριστημένος, γιατί έχουμε μία πολύ καλή ομάδα»

Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι πρέπει να δουλέψεις για τη βελτίωσή σου;

«Θέλω να δουλέψω το σώμα και τη δύναμή μου. Να βελτιώσω την αθλητικότητά μου, να κοντρολάρω το παιχνίδι μου και να ωριμάσω μπασκετικά. Σ’ αυτό θα με βοηθήσουν πολύ οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, όπως ο Γουότερς και ο Ξανθόπουλος με τους οποίους παίζουμε στην ίδια θέση. Είναι πολύ καλοί πλέι μέικερ και μπορώ να μοιραστώ πολλά μαζί τους».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Άρη;

«Με τη βοήθειά τους μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε τον Άρη όσο ψηλότερα μπορεί και να βρεθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη».
SteelGandalf
Επειδή την προηγούμενη Παρασκευή, αν και πήγα στην Θεσσαλονίκη, εντούτοις επέλεξα να μην πλησιάσω στο κέντρο (λόγω των εγκαινίων της έκθεσης κλπ.), αποφάσισα να περιμένω την σημερινή ημερομηνία, 9/9, ώστε να επιχειρήσω να αγοράσω ένα εισιτήριο διαρκείας μέσω internet.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κ.Α.Ε., από σήμερα θα μας δινόταν και αυτή η δυνατότητα.

Το επιβεβαίωσα πως θα γίνεται και πάλι μέσω της tickethour, αλλά όταν το μεσημέρι επιχείρησα να δοκιμάσω, ούτε στην σελίδα της Κ.Α.Ε., ούτε σε αυτήν της tickethour, μου δινόταν αυτή η δυνατότητα.

Έστειλα το παρακάτω μήνυμα, γύρω στις 16:00, στην σελίδα της Κ.Α.Ε. στο facebook:

QUOTE
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα για αγορά εισιτηρίων διαρκείας online.

Είτε μέσω του banner "ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων διαρκείας" στην κεντρική σελίδα της Κ.Α.Ε., είτε, απευθείας, μέσω tickethour, δεν υπάρχει κάποια ανανέωση.

Έχουμε κάποια εξέλιξη σχετικά με αυτό;


Και μετά από λίγα λεπτά πήρα την εξής απάντηση:

QUOTE
ARIS B.C. Καλησπέρα. Λόγω παρουσίας της tickethour στο δ.σ. του ΕΣΑΚΕ, ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η on line διάθεση των διαρκείας. Αν δεν γίνει σήμερα, θα ενεργοποιηθεί από αύριο


Απογοητεύτηκα, είναι η αλήθεια, αλλά σας ενημερώνω κι εδώ, ώστε να γνωρίζετε, όσοι ενδιαφέρεστε. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η ομάδα άλλαξε, η φιλοσοφία όχι! Νίκη Άρη επί της Ρίλσκι (65-55) με όπλο την άμυνα!

Η ομάδα άλλαξε, η φιλοσοφία όχι. Ο Άρης θα πορευτεί και φέτος με όπλο την άμυνά του, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο φιλικό με τη Ρίλσκι στο Πράβετς, το οποίο οι κίτρινοι κέρδισαν με σκορ 65-55.


Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ «ο Άρης έδωσε το μοναδικό φιλικό παιχνίδι του κατά την παραμονή του στο Pravec της Βουλγαρίας, απέναντι στη Ρίλσκι, την οποία κέρδισε με 65-55.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήγαν αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι. Πρώτος σκόρερ του Άρη ήταν ο Τζερέλ Μακ Νιλ με 19 πόντους. Οι Θωμάς Νίκου, Σάββας Καμπερίδης, Βαγγέλης Σπυρίδης προφύλαξαν τον Ντομινίκ Γουότερς και τον Θεόδωρο Ζάρα λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο πόδι.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-29, 47-43, 66-55.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος, Δήμας, Πελεκάνος 5, Τσούπκοβιτς 5, Φλιώνης, Γουάιτ 14, Δίπλαρος, Χάγκινς 12, Κοέν 6, Σίμτσακ 2, Πουλιανίτης 2, Χρηστίδης, Μακ Νιλ 19.

Η αποστολή του Άρη επιστρέφει την Πέμπτη από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη. Επόμενα τεστ, οι δύο αγώνες στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια», στο «Nick Galis Hall», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Kozuv (Παρασκευή 11/9, 18:30) και τον Κόροιβο Αμαλιάδας (Σάββατο 12/9, 18:30)».
hagi
Αχ βρε τυχεροί όλοι όσοι θα πάρετε διαρκείας και θα βλέπετε την ομαδάρα μας από κοντά.. Ζηλεύω απίστευτα sad.gif sad.gif
SteelGandalf
QUOTE(hagi @ Sep 10 2015, 13:42 ) *
Αχ βρε τυχεροί όλοι όσοι θα πάρετε διαρκείας και θα βλέπετε την ομαδάρα μας από κοντά.. Ζηλεύω απίστευτα sad.gif sad.gif


Εσύ που μένεις φίλε μου;

Κάτσε γιατί ακόμα, μέχρι στιγμής, εξακολουθεί να μην υπάρχει η online δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου...

QUOTE(www.pressaris.gr)
Οδεύει στον Κόροιβο ως δανεικός ο Πουλιανίτης

Με την επιστροφή της αποστολής από το Πράβετς σήμερα, θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον της συνεργασίας με τον Στέλιο Πουλιανίτη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Κόροιβο ώστε ο 20χρονος γκαρντ να παίξει μπάσκετ στην ομάδα της Αμαλιάδας την επόμενη χρονιά, ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που χρειάζεται πολύ μετά την διετία του στον Άρη, έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

hagi
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 10 2015, 14:30 ) *
Εσύ που μένεις φίλε μου;


Φίλε Στέργιο νομίζω ότι τα χουμε πει αλλά δεν το θυμάσαι ,μπορεί και όχι όμως.. Όπως λέει και το στα στοιχεία αριστερά
Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας δηλαδή δίπλα από τον Πειραιά.. Γέννημα θρέμα Κερατσινιώτης αλλά πάντα Αρειανός.. blove.gif
SteelGandalf
QUOTE(hagi @ Sep 10 2015, 14:37 ) *
Φίλε Στέργιο νομίζω ότι τα χουμε πει αλλά δεν το θυμάσαι ,μπορεί και όχι όμως.. Όπως λέει και το στα στοιχεία αριστερά
Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας δηλαδή δίπλα από τον Πειραιά.. Γέννημα θρέμα Κερατσινιώτης αλλά πάντα Αρειανός.. blove.gif


Φίλε μου Αντώνη, ούτε εγώ είμαι σίγουρος, αλλά έχοντας μιλήσει με δεκάδες άτομα μέσω internet, τα τελευταία 12 χρόνια, είναι αδύνατον να θυμάμαι τα πάντα. wink.gif

Όσο για το "Δραπετσώνα-Κερατσίνι", μπορεί να είναι ο τόπος καταγωγής σου, αλλά ο τόπος διαμονής σου θα μπορούσε να είναι και διαφορετικός. Δεν το θυμόμουν όμως, αν όντως το έχουμε συζητήσει. wink.gif

Στα εντός είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι. Μπορείς όμως να παρακολουθήσεις τα παιχνίδια του Αυτοκράτορα στην Αθήνα (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο για πολλούς από μας). wink.gif
hagi
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 10 2015, 15:03 ) *
Φίλε μου Αντώνη, ούτε εγώ είμαι σίγουρος, αλλά έχοντας μιλήσει με δεκάδες άτομα μέσω internet, τα τελευταία 12 χρόνια, είναι αδύνατον να θυμάμαι τα πάντα. wink.gif

Όσο για το "Δραπετσώνα-Κερατσίνι", μπορεί να είναι ο τόπος καταγωγής σου, αλλά ο τόπος διαμονής σου θα μπορούσε να είναι και διαφορετικός. Δεν το θυμόμουν όμως, αν όντως το έχουμε συζητήσει. wink.gif

Στα εντός είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι. Μπορείς όμως να παρακολουθήσεις τα παιχνίδια του Αυτοκράτορα στην Αθήνα (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο για πολλούς από μας). wink.gif

Εννοείτε βρε Στέργιο , που να θυμάσαι , πλάκα κάνω. Όμως αυτό που λες με τα εκτός έδρας , να σου πω δεν το κάνω.. Λίγες φορές έχω βρεθεί (όπως τότε με το Μαρούσι που πήραμε την τρίτη θέση και παίξαμε Ευρωλίγκα) αλλά γενικά δεν πηγαίνω γιατί δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ ,και να χαρώ με την επιτυχία της ομάδας αλλά και γενικά καταλαβαίνεις πως είναι ..
Φέτος να σου πω το σκέφτομαι να πάω σε κανένα παιχνίδι και ίσως αν μπορέσω να ανέβω Σαλόνικα σε κάποιο παιχνίδι..
tuareg
QUOTE (hagi @ Sep 10 2015, 15:25 ) *
Εννοείτε βρε Στέργιο , που να θυμάσαι , πλάκα κάνω. Όμως αυτό που λες με τα εκτός έδρας , να σου πω δεν το κάνω.. Λίγες φορές έχω βρεθεί (όπως τότε με το Μαρούσι που πήραμε την τρίτη θέση και παίξαμε Ευρωλίγκα) αλλά γενικά δεν πηγαίνω γιατί δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ ,και να χαρώ με την επιτυχία της ομάδας αλλά και γενικά καταλαβαίνεις πως είναι ..
Φέτος να σου πω το σκέφτομαι να πάω σε κανένα παιχνίδι και ίσως αν μπορέσω να ανέβω Σαλόνικα σε κάποιο παιχνίδι..


ησουν στο 3 ον 3 στον ολπ με τη μπλουζα ΑΡΗ ε?
hagi
QUOTE(tuareg @ Sep 10 2015, 15:53 ) *
ησουν στο 3 ον 3 στον ολπ με τη μπλουζα ΑΡΗ ε?

Ναι έπαιξα με την φανέλα του Αρη την μαύρη.. Είχα στην τσάντα μου και του γκανγκστερ αλλά δεν την φόρεσα..
ή μπορεί και το αντίθετο .. δεν θυμάμαι σίγουρα..
tuareg
QUOTE (hagi @ Sep 10 2015, 15:55 ) *
Ναι έπαιξα με την φανέλα του Αρη την μαύρη.. Είχα στην τσάντα μου και του γκανγκστερ αλλά δεν την φόρεσα..


σε ειδα τοτε... smiley.gif
hagi
QUOTE(tuareg @ Sep 10 2015, 16:01 ) *
σε ειδα τοτε... smiley.gif

Ίσως να φορούσα και του γκανγκστερ βέβαια αλλά μάλλον φορούσα του Άρη.. Εσύ έπαιζες εκεί ; Με πρόσεξες να υποθέσω λόγο Άρη..
tuareg
QUOTE (hagi @ Sep 10 2015, 16:04 ) *
Ίσως να φορούσα και του γκανγκστερ βέβαια αλλά μάλλον φορούσα του Άρη.. Εσύ έπαιζες εκεί ; Με πρόσεξες να υποθέσω λόγο Άρη..


ναι και τις δυο μερες,στην ομαδα που κερδισε τη κατηγορια βετερανων smiley.gif
SteelGandalf
Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς φίλε Αντώνη. Μακάρι να τα καταφέρεις να ανέβεις επάνω και γιατί όχι να βρεθούμε κιόλας. wink.gif

Κι εσύ βρε Βασίλη, δεν πήγες να το μιλήσεις το παιδί;;;

QUOTE(ARIS B.C.)
Το δ.σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι τα «25α Μαυροσκούφεια» θα μεταδοθούν ζωντανά. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει την Παρασκευή 11/9 στις 18:30 την Kozuv και το Σάββατο 12/9 τον Κόροιβο Αμαλιάδας, επίσης στις 18:30.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΣΔΚΘ ενημερώνει ότι όλα τα παιχνίδια όλων των ημερών του τουρνουά 25α Μαυροσκούφεια 2015 είναι ζωντανά και on demand στο www.livemedia.gr (χορηγός αποκλειστικής μετάδοσης), το οποίο θα παρέχει την εικόνα και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΔΚΘ www.sdkth.gr, από όπου επίσης είναι δυνατή η ζωντανή παρακολούθηση του τουρνουά».


Πολύ σημαντικό για όλους όσους βρίσκονται μακριά και θέλουν να πάρουν μια γεύση από Άρη και από αρκετές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος!
hagi
QUOTE(tuareg @ Sep 10 2015, 16:10 ) *
ναι και τις δυο μερες,στην ομαδα που κερδισε τη κατηγορια βετερανων smiley.gif

Μπράβο.. Εγώ είχα δηλώσει μικτή και είχα μαζί μου την αδερφή μου και την γυναίκα μου ,μαζί με έναν μπαμπά ακόμη αφού σε άλλο γήπεδο έπαιζε και ο γιος μου.. Άρα στα ίδια πάνω κάτω θα είμαστε..
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 10 2015, 17:04 ) *
Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς φίλε Αντώνη. Μακάρι να τα καταφέρεις να ανέβεις επάνω και γιατί όχι να βρεθούμε κιόλας. wink.gif

Κι εσύ βρε Βασίλη, δεν πήγες να το μιλήσεις το παιδί;;;



Πολύ σημαντικό για όλους όσους βρίσκονται μακριά και θέλουν να πάρουν μια γεύση από Άρη και από αρκετές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ε ναι έπρεπε να μιλήσει Στέργιο , να πει "που είσαι ρε συνΑρειανέ" .. χαχαχα smiley.gif


Φυσικά αν ανέβω θα σε ενημρώσω Στέργιο να βρεθούμε και να γνωριστούμε από κοντά..

Πολύ καλή προσπάθεια το live streaming .. Ελπίζω να το συνεχίσουν ,αλλά το θέμα είναι να παίζει βέβαια.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δω κανένα από τα δύο.. Θα ενημερώσετε οι υπόλοιποι όμως είμαι σίγουρος..
Areianara_S3
QUOTE (hagi @ Sep 10 2015, 15:25 ) *
Εννοείτε βρε Στέργιο , που να θυμάσαι , πλάκα κάνω. Όμως αυτό που λες με τα εκτός έδρας , να σου πω δεν το κάνω.. Λίγες φορές έχω βρεθεί (όπως τότε με το Μαρούσι που πήραμε την τρίτη θέση και παίξαμε Ευρωλίγκα) αλλά γενικά δεν πηγαίνω γιατί δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ ,και να χαρώ με την επιτυχία της ομάδας αλλά και γενικά καταλαβαίνεις πως είναι ..
Φέτος να σου πω το σκέφτομαι να πάω σε κανένα παιχνίδι και ίσως αν μπορέσω να ανέβω Σαλόνικα σε κάποιο παιχνίδι..

σε κατι κηφισιές ελευσίνες κτλ. μπορεις να πηγαίνει άνετα, στην Αθήνα ο Άρης έχει αρκετό μπασκετικό κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=LUsb4q_DElQ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.