Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
Dancing Madly Backwards
Ποιος Μποχωρίδης... αν θέλετε φράγκα κάντε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Βεζέ, όσο προλαβαίνετε. Προβλέπω groundbreaking χρονιά για τον τύπο.
SteelGandalf
Με πρόεδρο τον κύριο Αρβανίτη, είμαστε, αν μη τι άλλο, σίγουροι πως ό,τι πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδος, θα γίνει.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Σκληρή γλώσσα από τον Αγγέλου!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, στα Τρίκαλα, αμέσως μετά την φιλική ήττα και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι, όπως τουλάχιστον ο ίδιος διαπίστωσε.

Εδώ οι δηλώσεις


tuareg
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Sep 28 2013, 20:58 ) *
Ποιος Μποχωρίδης... αν θέλετε φράγκα κάντε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Βεζέ, όσο προλαβαίνετε. Προβλέπω groundbreaking χρονιά για τον τύπο.


η ρητρα ειναι για το εξωτερικο και ναι ειναι πολυ πιο ετοιμος απο το μποχω αλλα ειναι αυθεντικο επιθετικο ταλεντο.
Ο Μποχω θελει πολυ δουλεια στο εκρηξη,ταχυτητα,σουτ απο τριπλα.
Οσο για εχθες αναμενομενο οταν εχεις να κανεις με ομαδα που εχει μικρους αλλα απ'οσο εμαθα η εικονα του β ημιχρονου εξηγειται και απο το οτι οι προπονησεις αυτη την εβδομαδα ηταν εξαντλητικες.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Χάρης Παπαγεωργίου επέστρεψε στον Άρη!

Θα είναι γενικός διευθυντής όλων των τμημάτων των ακαδημιών μπάσκετ στο Aris Basketball North Academy, όπως επισήμως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.


Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και o Α.Σ. ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ , μετά την εναρξη του ARIS basketball north academy,είναι στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίζει στα τμήματα υποδομής του τον κ. Παπαγεωργίου Χάρη.

Ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ όχι μόνο για την ιστορία που έχει γράψει στα γήπεδα με τις φανέλες του ΑΡΗ(η αγάπη του για το άθλημα “οπως και για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ είναι αδιαμφισβήτητη) και της εθνικής μας ομάδας,αλλά και για το τεράστιο κοινωνικό του έργο μετά το τέλος της πλούσιας καριέρας του.Έχοντας πάντοτε την ανάγκη να προσφέρει την βοήθεια του στους συνανθρώπους του,είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που θα τον έχουμε δίπλα μας στην νέα προσπάθεια που κάνουμε ως γενικό διευθυντή όλων των τμημάτων μας στο ARIS basketball north academy και ανυπομονούμε όλοι μας να διδαχθούμε δίπλα του όχι μόνο τα μυστικά του αθλήματος αλλά να πάρουμε και μαθήματα ήθους και αρχών.

Το επόμενο Σάββατο θα έχουμε την επίσημη έναρξη στο κλειστό γήπεδο του Πανοράματος.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑRIS basketball north academy

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τσάικος Μιχάλης 6947905101

Παράδας Κων/ντίνος 6947077237

Κουκαρούδη Ευαγγέλια 6948722544

Τηλ.Επικ. 2310 348 073

mail.chortiatisbasketball@gmail.com»
d.fosses
Τον περασμένο Μάιο στην Πάτρα, το εφηβικό του Αρη κατακτούσε γι’ ακόμη μία φορά τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αυτό το τρόπαιο ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας του Ανδρέα Κεσαπίδη, που εκτός από τους Βεζένκοφ-Μποχωρίδη, είχε τρεις παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε για να φτάσει ως εκεί. Πρόκειται για τους Χριστόφορο Κελεσίδη, Δημήτρη Γερομιχαλό και Πέτρο Γερομιχαλό.

Οι τρεις αυτοί αθλητές ήταν που σήκωσαν στις πλάτες τους το μεγαλύτερο βάρος κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού τα δύο μεγάλα αστέρια των κιτρίνων, έλειπαν λόγω υποχρεώσεων με το αντρικό τμήμα. Μάλιστα, ακόμη και στην τελική φάση, τον τίτλο του MVP δεν το κατέκτησαν ούτε ο Βεζένκοφ, ούτε ο Μποχωρίδης, αλλά ο Δημήτρης Γερομιχαλός.

Οι τρεις πρώην συμπαίκτες, εδώ και λίγες ημέρες έχουν ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αποχαιρέτησαν άδοξα τον "Αυτοκράτορα". Η αρχή έγινε με τα δύο αδέρφια, τα οποία δεν ήταν εντός πλάνου Αγγέλου, με αποτέλεσμα να καταλήξουν ο μεν Δημήτρης στον Αργοναύτη κι ο δε Πέτρος στους Μαχητές Πεύκων. Σημαντική λεπτομέρεια πως και οι δύο έφυγαν ως ελεύθεροι από τον Αρη κι όχι ως δανεικοί μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Στην περίπτωση του Κελεσίδη τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά διαφορετικά αν και κατέληξαν στο ίδιο σημείο. Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ τους τελευταίους τρεις μήνες είχε την πίστη πως θα υπέγραφε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κίτρινους". Αυτό του είχαν πει τα άτομα της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και αυτή ήταν και η ανεπίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ομάδας προς τα media. Οσο όμως ο καιρός περνούσε κι ο νεαρός δεν υπέγραφε το τριετές συμβόλαιο που του είχαν υποσχεθεί, τόσο τον έζωναν τα φίδια. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχιζόταν κι ο ίδιος δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, με αποκορύφωμα το "κόψιμό" του από την αποστολή που ταξίδεψε στη Γερμανία. Εκεί όπου ταξίδεψαν δύο υπό δοκιμή παίκτες (σ.σ. Λαρεντζάκης-Ιωακειμίδης).

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Λευτέρης Αρβανίτης, είχε συνάντηση με τον πατέρα του Κελεσίδη, με τον οποίον έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν τόσο στη διάρκεια όσο και στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου. Μόνο που αυτό το συμβόλαιο δεν έμελε ποτέ να υπογραφεί. Την περασμένη Τετάρτη ο 18χρονος έκανε την τελευταία -εξαιτίας των επόμενων εξελίξεων- προπόνηση με τον Αρη. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέο ραντεβού, στο οποίο τούτη τη φορά ήταν περισσότερος κόσμος. Εκτός από τον Κελεσίδη, τον πατέρα του και τον Λευτέρη Αρβανίτη, το παρών έδωσαν οι Βαγγέλης Αγγέλου, Θωμάς Νικολός και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. Ο τελευταίος, για όσους δε γνωρίζουν, είναι ο προπονητής των Μαχητών Πεύκων.

Σε αυτή τη συνάντηση ο νεαρός ενημερώθηκε για την πρόθεση των "κιτρίνων" να τον παραχωρήσουν στην ομάδα των Πεύκων. Ουσιαστικά η είδηση έπεσε ως κεραμίδα στο κεφάλι του "μικρού" που τους τελευταίους τρεις μήνες πίστευε ότι θα παρέμενε στον Αρη. Αλλωστε η πρώτη ενημέρωση που είχε από τον Αγγέλου πως σκέφτονται να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα, έγινε μια μέρα πριν από το συγκεκριμένο ραντεβού. Σε αυτό του αναλύθηκαν τα δεδομένα και του πρότειναν να αγωνιστεί στους Μαχητές, με προοπτική επιστροφής την επόμενη σεζόν. Κάτι για το οποίο όμως από τη στιγμή που δε θα υπήρχε συμβόλαιο δεν ήταν δεσμευτικό. Αυτό που είχε γίνει στην πραγματικότητα ήταν πως οι "κίτρινοι" έδειχναν την πόρτα της εξόδου σε ακόμη ένα δικό τους παιδί. Το unfair των ανθρώπων του Αρη όμως έγκειται πέραν όλων των άλλων και στο γεγονός πως αυτό έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες δηλαδή πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα, δίνοντας στον Κελεσίδη ελάχιστες επιλογές για το που και υπό ποιους όρους θα συνεχίσει τη καριέρα του και δείχνοντας δείγματα μικροπαραγοντισμού.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.nmuWH4q4.dpuf
SteelGandalf
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάποιον και έχοντας ως δεδομένο το γεγονός πως είναι περίεργες οι συγκεκριμένες αποχωρήσεις (εφόσον όντως έγιναν), θέλω να πω ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, εφόσον δεν είμαι γνώστης των πραγμάτων, αλλά και των παιχτών.
tuareg
απλα τα πραγματα,τα παιδια δεν ηταν ετοιμα για α1,να υπογραψουν συμβολαιο και να πανε δανεικοι δε γινεται λογω οικονομικης στενοτητας και πανε σε ομαδες που ουσιαστικα ειναι ''θυγατρικες''.Το κελεσιδη το δοκιμαζε ενα μηνα στη προετοιμασια.Αν κατεληξε ο Αγγελου οτι δε κανει τι να κανουμε δλδ?
Τωρα γιατι αποσιωπει το συγκεκριμενο γεγονος ο αυγερης (το οτι οι ομαδες που πανε εχουν σχεση με τον Αρη και λειτουργουν ως φυτωρια του) ειναι ενα θεμα.
Μαλλον ειναι απο τους δυσαρεστημενους αρδ που προσκεινταν στη προηγουμενη φαση και τωρα τους εχει ο Αρβανιτης στην απ'εξω.Γιατι και αληθεια να ειναι κανεις ρεπορταζ Αρη,δλδ ο κολκας ποσο χειροτερα θα τα εγραφε?
Υπαρχουν γενικα γκρινιες απο διαφορους που ειναι στην απ'εξω ενω ειχαν μαθει αλλιως οτι ο Αγγελου ειναι υπερσυγκεντρωτικος και εκτος το προπονητη κανει και το τεχν.διευθυντη,το παραγοντα κλπ.
Αλλα
bbplayer
QUOTE (tuareg @ Sep 29 2013, 09:43 ) *
η ρητρα ειναι για το εξωτερικο και ναι ειναι πολυ πιο ετοιμος απο το μποχω αλλα ειναι αυθεντικο επιθετικο ταλεντο.
Ο Μποχω θελει πολυ δουλεια στο εκρηξη,ταχυτητα,σουτ απο τριπλα.
Οσο για εχθες αναμενομενο οταν εχεις να κανεις με ομαδα που εχει μικρους αλλα απ'οσο εμαθα η εικονα του β ημιχρονου εξηγειται και απο το οτι οι προπονησεις αυτη την εβδομαδα ηταν εξαντλητικες.


aytό ή το'χεις ή δεν το'χεις. Δύσκολα δουλεύεται. Σόρυ κιόλας μιλάω για παίχτη που δεν έχω δει
hagi
Ούτε και γω μπορώ να πω κάτι χωρίς να ξέρω , αλλά αυτό που βλέπω είναι μια σοβαρή προσπάθεια φέτος από Διοίκηση και προπονητή και αυτό με κάνει χαρούμενο και μου δίνει ελπίδα για την συνέχεια ελπίζοντας ότι θα βγούμε από τα χρέη κάποια στιγμή και θα μπορέσουμε να ανασάνουμε σε λίγα χρόνια.. Τώρα αν γίνονται και κάποια περίεργα από πίσω ψιλολογικό είναι ,παντού γίνονται χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάποιον...
d.fosses
Έτσι λοιπόν, εκτός από το φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά που θα διεξαχθεί σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο, το ίδιο θα γίνει και το ερχόμενο Σάββατο (05/10) με τον Φίλιππο Βέροιας.

Μάλιστα το τελευταίο φιλικό ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά με εντολή του Βαγγέλη Αγγέλου, τα πλάνα άλλαξαν άρδην κι έτσι το παιχνίδι θα γίνει στο «Παλέ» χωρίς όμως την παρουσία κόσμου ούτως ώστε να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό σύστημα ενόψει του αγώνα της 9ης Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Άλλωστε, γι αυτό το λόγο δεν υπάρχουν και… τηλεοπτικά ντοκουμέντα των φιλικών του ΑΡΗ στη Φλώρινα, ενώ στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα αλλά και πρόσωπα, καθιστώντας δύσκολη την «κατασκοπεία» της ομάδας.

http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=27784
SteelGandalf
QUOTE(www.sentragoal.gr)
Άνετη νίκη για τον Άρη!

Παρά τις απουσίες ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ερμή Λαγκαδά, επικρατώντας με 85-58 σε αναμέτρηση προετοιμασίας των δύο ομάδων στο «Nick Gallis Hall».


Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεσή του τους Σαρικόπουλο, Χαντ και Μήτογλου, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες -ο Ερμής παίζει στην Α2- ήταν μεγάλη.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» θέλησε να διορθώσει κάποια πράγματα που είχε δει στα προηγούμενα παιχνίδια και... δεν του άρεσαν.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Φιλική ήττα (70-71) από Φίλιππο Βέροιας με απουσίες αλλά με συμπεράσματα ενόψει ΠΑΟΚ

Παίζοντας με πολλές απουσίες, ο Άρης γνώρισε φιλική ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 70-71 στο “Nick Galis Hall”, στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.


Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεσή του τους Χαντ, Σαρικόπουλο, Μήτογλου, ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Ασημακόπουλο, Λαρεντζάκη και Πουλιανίτη. Οι κίτρινοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για τον Άρη πριν από τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (09/10) στην Πυλαία.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14-17, 38-26, 54-46, 70-71
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Ο Άρης σε ανοικτό γήπεδο μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο»

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γκίμας τον φετινό Άρη. Ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας έκανε δηλώσεις με αφορμή τον τελευταίο φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και εξήγησε γιατί το αποτέλεσμα (η νίκη της ομάδας του με 71-70) είναι για λαϊκή κατανάλωση.


Μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» ο Γκίμας τόνισε αρχικά πως «σε ένα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, όπου δεν κρατούνται και στοιχεία του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα είναι για λαϊκή κατανάλωση».

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει πως είδε τον Άρη, ομάδα την οποία αντιμετώπισε δύο φορές τόνισε ότι «σίγουρα το παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελέσει απόλυτο κριτήριο. Ο Άρης, εξάλλου, είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι βρίσκεται 3-4 μέρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για τον Άρη είναι ότι αποτελεί ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Συνολικά οι παίκτες δείχνουν αξιοζήλευτη συγκέντρωση στο κομμάτι της άμυνας, το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον κόουτς Αγγέλου. Από εκεί η ομάδα του μπορώ να πω ότι αποκτά έναν εξαιρετικό ρυθμό. Έχει νεαρούς και διψασμένους παίκτες που τρέχουν και βγάζουν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Θεωρώ ότι σε ανοιχτό γήπεδο ο Άρης μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο. Είδα από τον Άρη τα ίδια στοιχεία σε σχέση και με το πρώτο παιχνίδι που μας κέρδισε πολύ εύκολα. Το ότι δεν μπήκαν τα πολλά ελεύθερα σουτ που έβγαλε, τα οποία έβαλε στην Φλώρινα, δε λέει πολλά. Ήταν, εξάλλου, ένα ματς χωρίς κοινό και είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα».
tuareg
Λαρεντζακης κι επισημα

http://www.arisbc.gr/el/-%CE%9F-%CE%93%CE%...91%CE%A1%CE%97-

SteelGandalf
QUOTE(kitrinomayroi-xaroi.pblogs.gr)
Δείπνο με τον Γκάλη!

Πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη απηύθυναν οι παίκτες του Άρη για την προσεχή Τρίτη μέσω του αρχηγού της ομάδας Αντώνη Ασημακόπουλου για ένα οικογενειακό δείπνο.
Πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη απηύθυναν οι παίκτες του ΑΡΗ για την προσεχή Τρίτη μέσω του αρχηγού της ομάδας Αντώνη Ασημακόπουλου για ένα οικογενειακό δείπνο! Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή απ` τον μεγάλο άσο με χαρά, δείγμα του ότι πλέον είναι κοντά στην ομάδα και κάνει πράξη την υπόσχεση του από το καλοκαίρι να είναι δίπλα στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση.


Ο Θεός πρέπει να βρίσκεται κοντά στον Άρη!!! Μας αγαπάει ο Θεός, που λέμε. wink.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Πελεκάνος για την ιαχή «Άρης» που δόνησε την Πυλαία!

O Μιχάλης Πελεκάνος αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του όταν έμεινε πίσω στο σκορ, τη σιγουριά των παικτών ότι θα τα κατάφερναν στο τέλος, την εμπιστοσύνη του Αγγέλου προς όλους τους καλαθοσφαιριστές, την ενέργεια που μετέδιδαν οι παίκτες του πάγκου σ’ αυτούς που αγωνίζονταν, τη δική του απόδοση αλλά και την ιαχή «Άρης» στα 40” πριν τη λήξη.


Αναλυτικά τα όσα είπε στα «ΑΝ 98,7″:

Αρχικά αναφέρθηκε στο πώς έζησε τον προημιτελικό μέσα στο γήπεδο της Πυλαίας: «Είχαμε δουλέψει όλον αυτόν τον καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το τι θα βγάζαμε μέσα στο γήπεδο. Στο ξεκίνημα ενός τέτοιου αγώνα πιστεύω ότι το τρακ είναι δικαιολογημένο και λογικό, διότι έχουμε καινούρια παιδιά τα οποία είναι και νεαρά σε ηλικία. Στη συνέχεια, όμως, όλα τα παιδιά ενωθήκαμε, ενώ όσοι βρίσκονταν στον πάγκο ενθάρρυναν αυτούς που αγωνίζονταν και πιστεύω ότι έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Για την αντίδραση που έδειξαν οι «κίτρινοι» από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ με 13-6 στην πρώτη περίοδο, τόνισε: «Φέτος είμαστε ακόμη πιο πολύ «ομάδα» και καταφέραμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι βρεθήκαμε στην αρχή πίσω στο σκορ, να το ανατρέψουμε με πάθος και ενέργεια που είχαμε όλα τα παιδιά. Είχαμε βρεθεί στο ξεκίνημα να κυνηγάμε, συνεπώς είχαμε πολύ χρόνο να καλύψουμε στη διάρκεια τη διαφορά, όπως και πράξαμε.

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι μπορεί να έχανε η ομάδα, σημείωσε: «Ήμασταν πολύ σίγουροι για τη νίκη, όλα τα παιδιά, διότι δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και ξέραμε τι κατάσταση θα αντιμετωπίζαμε στο γήπεδο από τους φιλάθλους της γηπεδούχου, γενικότερα. Σχετικά, μας είχε μιλήσει και ο αρχηγός της ομάδας, ενώ και οι πιο έμπειροι γνωρίζαμε και προσπαθούσαμε να το μεταφέρουμε τόσο στους καινούριους παίκτες όσο και στους πιτσιρικάδες. Ήταν κάτι που φαινόταν, είχαμε πολύ πάθος και ενέργεια μέσα στο παιχνίδι και δε φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του».

Για το γεγονός ότι ο Αγγέλου συνέχισε να εμπιστεύεται κάποιους παίκτες ακόμη κι αν ορισμένες προσπάθειές τους δεν ήταν οι καλύτερες, ο Πελεκάνος υπογράμμισε: «Όταν έχεις έναν προπονητή ο οποίος πιστεύει από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο, είτε για ένα δευτερόλεπτο είτε για 40 λεπτά, αυτό σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, διότι ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις ένα λάθος ή ένα άστοχο σουτ, αλλά αυτό δε θα οδηγήσει σε «τιμωρία σου», να καθίσεις στον πάγκο. Αυτό σου επιτρέπει έτσι να παίξεις και πιο ελεύθερα».

Για την ενέργεια που μετέδωσε στην ομάδα όλος ο πάγκος του Άρη, με τις αντιδράσεις του ανά φάσεις μέσα στον αγώνα, σχολίασε: «Αποδεικνύει ότι είμαστε «ομάδα». Μπορεί να ήταν ο Χαντ που βρισκόταν με πολιτικά στην εξέδρα, μπορεί να ήταν παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο… όλοι φώναζαν δίνοντας ενέργεια σε όσους βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη δική του παρουσία στον προημιτελικό και κατά πόσο κουράστηκε έχοντας αναλάβει πολυσύνθετο ρόλο μέσα στο παρκέ, δήλωσε: «Προς το τέλος όλοι ήμασταν κάπως κουρασμένοι, αλλά προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε γιατί ήμασταν πολύ κοντά στο στόχο κι αυτό μας πείσμωνε και μας έδινε ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια».

Για το πόσο θα βοηθηθεί ο ίδιος έχοντας συμπαίκτες που θα μπορέσουν να παίξουν και γι’ αυτόν, βγάζοντας μια καλή άμυνα ή παίρνοντας ένα σουτ που δε θα μπορεί ο ίδιος, τόνισε: «Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά. Ξέρει ο καθένας μας πως όταν στην άμυνα χάσει τον παίκτη του, πίσω θα υπάρχει ένας άλλος συμπαίκτης του ο οποίος θα τον καλύψει. Ομοίως και στην επίθεση, κι όλο αυτό του αφαιρεί μερικώς το άγχος. Ηγέτες φέτος είναι όλα τα παιδιά της ομάδας, κι όχι κάποιος συγκεκριμένα».

Για την ιαχή «Άρης», που δόνησε την Πυλαία στο time out στα 40” πριν το φινάλε, επεσήμανε: «Θέλαμε να τους δείξουμε ότι είμαστε εδώ, είμαστε ομάδα και είμαστε εδώ».

Για τη συνέχεια του Άρη στο θεσμό, ανέφερε: «Εμείς πετύχαμε το στόχο μας χθες, τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Κ.Α.Ο.Δ. στη Δράμα, καθώς μέχρι το επόμενο ματς κυπέλλου έχουμε πολύ δρόμο».

Για τον αγώνα με τον Κ.Α.Ο.Δ., τον οποίο αντιμετώπισαν οι «κίτρινοι» και σε φιλικό, σημείωσε: «Ένα εκτός έδρας ματς και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβει κινδύνους και παγίδες. Παίξαμε απέναντι στον Κ.Α.Ο.Δ. σε φιλικό στη Φλώρινα, και πάνω σ’ αυτό θα κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε».

Στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο μετά και την πρόκριση του Άρη έναντι του Π.Α.Ο.Κ.: «Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Άρη ότι όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, να κάνουμε περήφανο το λαό της. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι τη στήριξή του, όπως και την έχουμε σε κάθε παιχνίδι».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Τραπέζι των παικτών στον Γκάλη σαν μια οικογένεια και δώρο ένα… ξεχωριστό τάβλι!

Η ομάδα του Άρη έκανε το τραπέζι στον Νίκο Γκάλη, παρουσία μελών της διοίκησης και εξωδιοικητικών παραγόντων. Οι παίκτες του Άρη έκαναν δώρα στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και τη οικογένειά του, αλλά το καλύτερο το κράτησαν για το τέλος, όταν και του χάρισαν ένα τάβλι με φωτογραφίες του ίδιου να κοσμούν το εξωτερικό του!


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «ένα σπάνιο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/10), που έδωσε την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια του Άρη να «ξεφύγει» από τις καθημερινές υποχρεώσεις της και να βρεθεί κοντά σε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη βρέθηκε στο Ουζομεζεδοπωλείο «Γλυκάνισος», όπου οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, παρέθεσαν δείπνο στον Νίκο Γκάλη.

Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης δεν αρνήθηκε την πρόσκληση των αθλητών του Άρη και βρέθηκε στο «Γλυκάνισος» μαζί με την σύζυγό του, Ελένη και την μικρή του κορούλα, Στέλλα.

Στο δείπνο παρούσα ήταν η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλιλαίας και τα μέλη, Θωμάς Νικολός και Θεόδωρος Εμμανουηλίδης και όλο το προσωπικό των γραφείων. Παρόντες ήταν άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ηλίας Πόππης, Γιάννης Λαυρεντιάδης, Σπύρος Πουλιτσίδης, Θανάσης Πλιάκης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, Τάσος Ορφανίδης. Από την πλευρά των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών παρευρέθησαν οι Πέτρος Ράσογλου και Βασίλης Λυπηρίδης, καθώς και ο Χρήστος Σαμαράς.

Μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, άπαντες απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό, συζητώντας σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος απεύθυνε το μήνυμά του εκ μέρους όλης της ομάδας στον Νίκο Γκάλη και στην οικογένεια του, ευχαριστώντας τον για την αποδοχή της πρόσκλησης και εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι αποτελεί τον «φάρο» στην επαγγελματική σταδιοδρομία όλων των αθλητών. Ο Νίκος Γκάλης ευχήθηκε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να τους φοβίζει τίποτα.

Ο Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, από την πλευρά του, μοίρασε σε όλους τους αθλητές του Άρης εικόνες του Αγίου Δημητρίου, του προστάτη των αθλητών, με την ευχή να τους συντροφεύει και να τους προστατεύει από τραυματισμούς.

Οι αθλητές του Άρη, προσέφεραν δώρα στον Νίκο Γκάλη, στη σύζυγό του και την μικρή Στέλλα, με την μεγάλη έκπληξη να έρχεται στο τέλος. Ένα δώρο, ειδικά φτιαγμένο για τον καλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, για το «άθλημα» που λατρεύει μετά το μπάσκετ. Ένα τάβλι με φωτογραφίες του ίδιου να κοσμούν το εξωτερικό του. Ο ίδιος, έδειξε χαρούμενος για το δώρο που παρέλαβε δια χειρός αρχηγού Ασημακόπουλου, ενώ οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ είχε ετοιμάσει βίντεο-αφιέρωμα στον «θρύλο» των γηπέδων μπάσκετ, με ιστορικές στιγμές του ίδιου με τη φανέλα του Άρη και της Εθνικής ομάδας, αλλά και βίντεο αφιερωμένα στη next generation του Άρη, που συνδυάζει νιάτα, ταλέντο, εμπειρία και το «φως» του παρελθόντος με την αύρα του Νίκου Γκάλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, έστειλε μέσω βίντεο το δικό του μήνυμα στο ίνδαλμα των Ελλήνων -και όχι μόνο- αθλητών, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τον Νίκο Γκάλη να συζητά με τον Βασίλη Λυπηρίδη και τους παίκτες της ομάδας μας, αφηγούμενοι μοναδικές ιστορίες από παιχνίδια του παρελθόντος».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Χαρίσης: «Τρομερή τιμή, τον ευχαριστούμε»!

Δηλώσεις έκανε και ο Κώστας Χαρίσης με αφορμή την όμορφη βραδιά και το τραπέζι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.


«Για μία ακόμη φορά έχουμε την τρομερή τιμή να βρισκόμαστε κοντά στο ίνδαλμα του ελληνικού μπάσκετ και οι πιο μεγάλοι στην ομάδα, κοντά στο λόγο για το οποίο ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το άθλημα. Ευχαριστούμε τον Νίκο Γκάλη για την τιμή που μας έκανε και αυτή τη φορά και ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα πάλι κοντά του» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος παίκτης του Άρη.


Πηγή έμπνευσης ο Νικ, όχι μόνο για τους παίχτες του Άρη, αλλά και για τον κόσμο του, καθώς και για όλους τους Έλληνες φιλάθλους!!!
SteelGandalf
QUOTE(www.sport24.gr)
Η Ιστορία, η φανέλα και η…ομάδα εργασίας

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκαλύπτει το ‘μυστικό’ που οδήγησε στο διπλό της Πυλαίας και προειδοποιεί τη διοίκηση της ΚΑΕ για συγκεκριμένα προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την επιτυχία της φετινής χρονιάς…


Σε ανύποπτο χρόνο, στις 08 Ιουνίου 2013, είχε δημοσιευτεί άρθρο με τίτλο «Ηλιάδη, κάντο όπως ο Αρβανίτης!». Τότε, ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν ότι το περιεχόμενό θα επιβεβαιωνόταν τόσο άμεσα.

Δεν αναφέρομαι, προφανώς, μόνο στη νίκη επί του…’αιωνίου’ αλλά στη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς.

Ομάδα προπονητή

Το διπλό στην Πυλαία ήταν το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας που επιβάλλει ο Αγγέλου στις προπονήσεις. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πενιχρό budget, χτίζει μία ανταγωνιστική ομάδα που κεφαλαιοποιεί το ταλέντο των hot prospects (πχ. Βεζένκοφ, Μποχωρίδη) και κρύβει τα ατομικά μειονεκτήματα των ‘αδύναμων κρίκων’ μέσω της ομαδικής λειτουργίας.

Στην πραγματικότητα, το έμψυχο δυναμικό του Αυτοκράτορα δε διαφέρει παρασάγγας από αυτό του δικέφαλου. Ωστόσο, το ‘ειδικό βάρος’ στον πάγκο είναι διαφορετικό. Ο Αγγέλου ‘διάβασε’ σωστά τον αντίπαλο, εγκλώβισε τον Χαραλαμπίδη, έπαιξε συνδυασμένη άμυνα στο low post και αποσυντόνισε το επιθετικό πλάνο του Μαρκόπουλου. Έδωσε έμφαση στο physical game, την επιθετική άμυνα και τους αιφνιδιασμούς επιβάλλοντας το ρυθμό του χωρίς να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα.

Η στρατηγική, τελικά, δικαιώθηκε ευκολότερα από ότι πολλοί περίμεναν γιατί η ομάδα ήταν σωστά προετοιμασμένη. Η νίκη δε σημαίνει, φυσικά, απολύτως τίποτα αν δεν υπάρξει συνέχεια. Αυτό που γεμίζει, όμως, ελπίδα ήταν η εικόνα του Άρη:

υπάρχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, με τους παίκτες να έχουν σαφή ρόλο στο παρκέ και να μη…μπερδεύονται μεταξύ τους (όπως συνέβαινε άλλες χρονιές)

τα συστήματα προσαρμόζονται στις αδυναμίες του αντιπάλου, ώστε να απομονώνονται τα ‘ατού΄ και να διασπάται αυτοσυγκέντρωσή τους

υπάρχει καλή φυσική κατάσταση, ταχυδύναμη και έχει δημιουργηθεί μία ‘αθλητική ομάδα’

παρατηρείται ομαδικό πνεύμα που εκφράζεται τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στην εξωγηπεδική ζωή

Ο Αγγέλου κερδίζει τον σεβασμό των παικτών και μεταλαμπαδεύει σταδιακά τη μπασκετική του φιλοσοφία. Έχει κάνει τον προγραμματισμό συνώνυμο της καθημερινότητας και εργάζεται αδιάκοπα, ώστε να πάρει το maximum από το roster. Δε χωρά αμφισβήτηση ότι ο φετινός Άρης θα είναι ωριμότερος, με την…υπογραφή του.

Το νου σας….

Το γεγονός ότι ο Αγγέλου είναι εξαιρετικός προπονητής για τα φετινά οικονομικά δεδομένα του Άρη δε σημαίνει ότι μπορεί ταυτόχρονα να είναι εξίσου καλός πρόεδρος, manager, έφορος, υπεύθυνος marketing, γραφείο τύπου και…scout. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, ‘ουκ εν τω πολλώ το ευ’.

Ο Αρβανίτης έπιασε ‘λύρα εκατό’ με την πρόσληψή του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι πήρε προπονητή και όχι τον…Ναπολέωντα. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε μπορεί να κάνει 7 δουλειές ταυτόχρονα και, φυσικά, δεν έχει τη συμβατική υποχρέωση να υποκαθιστά το ρόλο τεχνοκρατών που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν στην ομάδα.

Οι πρόσκαιρες επιτυχίες δίνουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι άτρωτος. Ο χρόνος, όμως, πάντα επιβεβαιώνει τη λογική…Ο ρεαλισμός επιτάσσει να ασχοληθεί ο προπονητής αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Η ενασχόλησή με εξωαγωνιστικές – παραδιοικητικές παραμέτρους κρύβει κινδύνους που θα δημιουργήσουν, σίγουρα, προστριβές στο μέλλον.

Σοβαρότητα

Ο μπασκετικός Άρης είναι brand name και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται, ειδικότερα από τους διοικούντες. Κανένας δε μπορεί να κάνει την ΚΑΕ τσιφλίκι του και να μετατρέπει την ομάδα εργασίας σε…περιοδεύονται θίασο. Ούτε νομιμοποιείται να παίζει με την ιστορία του Αυτοκράτορα, εκδίδοντας γραφικές ανακοινώσεις με copy paste του τύπου «η Ιστορία, η φανέλα, ο πρόερδος κτλ…». Η ανυπαρξία των προηγούμενων διοικήσεων δε απενοχοποιεί όσους εμφανίζονται σήμερα κατώτεροι των περιστάσεων.

Για να αλλάξει σελίδα ο Άρης, θα πρέπει:

να τηρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στον Αγγέλου και τους παίκτες, διότι ορισμένοι είναι περισσότερο…επαγγελματίες από όσο φαντάζεστε

να ασχοληθεί ο Αγγέλου αποκλειστικά με τις προπονήσεις και το χτίσιμο της ομάδας

να στηριχθούν τα τμήματα υποδομής τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, γιατί γεννάνε πρωταγωνιστές ταχύτερα από το μέσο όρο των υπόλοιπων ομάδων (μην ξεχνάμε ότι Βεζένκοφ, Μποχωρίδης προέρχονται από το εφηβικό)

να ενισχύσει ο κόσμος την προσπάθεια αγοράζοντας διαρκείας και ασκώντας ‘ηχητική βία’ στον αντίπαλο

να εξοφληθούν στο ακέραιο οι διακανονισμοί με τους πιστωτές

Είχα επισημάνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο μπάσκετ, πριν πολλούς μήνες. Σήμερα την επικροτώ, αλλά κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για ανησυχητικά φαινόμενα που είναι ακόμα… ‘αφανή’ αλλά υποσκάπτουν το μέλλον. Εύχομαι να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, για να συνεχιστεί το καλό ξεκίνημα…

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.gr και αρθρογραφεί στο overlap.gr
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη χθεσινή μοναδική παρουσία του, ζητώντας του να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας.


Η ανακοίνωση: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη μοναδική τους παρουσία και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο “Nick Galis Hall” το βράδυ του Σαββάτου.

Η προσπάθεια της ομάδας μας δε σταματά σε μία νίκη ή σε μία ήττα. Ο φετινός ΑΡΗΣ αποτελείται από νεαρούς παίκτες με πολλές δυνατότητες, τους οποίους ο κόσμος πιστεύει. Το χειροκρότημα μετά από το τέλος του αγώνα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη στήριξης προς την ομάδα. Έχουμε μεγάλο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας, προκειμένου να φέρουμε και πάλι τον Αυτοκράτορα στο θρόνο του.

Το πρώτο sold out μας γεμίζει με ελπίδες και μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΑΡΗ αναγνωρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των νεαρών αθλητών της ομάδας μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το ερχόμενο Σάββατο στο “Nick Galis Hall” για τον αγώνα με την Κηφισιά».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Το σολντ άουτ έφερε «ζεστό» χρήμα στην ΚΑΕ

Το σολντ άουτ δεν έφερε μόνο τον κόσμο πίσω στο Αλεξάνδρειο, καθώς είχε πολύ καιρό το γήπεδο να παρουσιάσει εικόνα (και παλμό) σαν το βράδυ του Σαββάτου, έφερε και «ζεστό» χρήμα στην διοίκηση, που θα το διαθέσει για τις άμεσες υποχρεώσεις της.


Υπολογίζεται ότι ένα ποσό μεταξύ 40-50 χιλιάδων ευρώ θα μπει καθαρά στα ταμεία της ΚΑΕ, που είναι βαθιά οικονομική «ανάσα». Είναι χρήματα που τα έχει ανάγκη η διοίκηση στην προσπάθεια που κάνει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς την φετινή ομάδα και στις συμφωνίες διακανονισμών που προσπαθεί να επιτύχει με τους πιστωτές ενόψει του άρθρου 99.
SteelGandalf
QUOTE(www.novasports.gr)
Πήρε αναβολή για το άρθρο 99

Για τις 13 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, όμως η πλευρά της «κίτρινης» ΚΑΕ ζήτησε αναβολή. Το σχετικό αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και πλέον οι ιθύνοντες πήραν τη χρονική παράταση που ήθελαν.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Να η ευκαιρία! Άρης – Πανιώνιος στον ημιτελικό Κυπέλλου!

Ο Άρης κληρώθηκε με τον Πανιώνιο στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας! Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Αλεξάνδρειο! Το σενάριο που φάνταζε ως ιδεατό για τους κίτρινους έγινε πραγματικότητα! Ο ημιτελικός θα γίνει 21 ή 22 Δεκεμβρίου!


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Μετά από επτά χρόνια δεν θα υπάρχει σίγουρα τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον ημιτελικό με τους πράσινους να έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, αφού ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Οι κίτρινοι έχουν μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν και πάλι στην διεκδίκηση τίτλων. Υποδέχονται τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» και μπορούν να φτάσουν στον τελικό, αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους!

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 9 Φεβρουαρίου. Το μέρος διεξαγωγής δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.


Θετικό το συγκεκριμένο γεγονός, αφού ένα γεμάτο Παλαί θα προσφέρει τα έξτρα έσοδα που χρειάζεται τόσο πολύ η ομάδα.

Το αν θα μπορέσουμε να προκριθούμε, είναι μια άλλη ιστορία.

Δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουμε πάντως, αφού ο Άρης μόνο όταν κερδίζει τίτλους πρέπει να πανηγυρίζει.

Ακόμη και αν, πρώτα ο Θεός, τα καταφέρουμε στον ημιτελικό, στον τελικό όποια από τις δύο άλλες ομάδες και αν αντιμετωπίσουμε, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η διαπραγμάτευση με τον Πετράτο για τους «οχτώ» ανοίγει τον δρόμο και για λύση στο θέμα της FIBA

Δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να αρθεί το απαγορευτικό της FIBA στην διάρκεια της φετινής χρονιάς για τον Άρη. Ειδικά από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με το νομικό, Νίκο Πετράτο οδηγούν κατά πάσα πιθανότητα σε συμφωνία για τον διακανονισμό οχτώ παικτών ενόψει της υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99.


Ο Πετράτος εκπροσωπεί τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Δήμο Ντικούδη, Φάνη Κουμπούρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Νίκο Αργυρόπουλο, Γάιο Σκορδίλη και Άντριου Μπετς. Και από τις δύο πλευρές έχει τονιστεί εσχάτως ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συναινέσουν και αυτοί ως προς την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99.

Αυτό θα σημαίνει ότι ο Άρης θα έχει διακανονίσει τις οφειλές του προς τους Σκορδίλη, Μπετς που είναι τα δύο μεγαλύτερα «προβλήματα» στην FIBA. Οι άλλες δύο υποθέσεις είναι του Άαρον Μάιλς και του Μπράιαντ Ντάνστον, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να λυθούν και να επιτευχθεί διακανονισμός γιατί είναι μικρότερες οι οφειλές.

Εφόσον συμφωνήσουν Σκορδίλης και Μπετς, ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος και για την άρση του απαγορευτικού, γι” αυτό είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη η διαπραγμάτευση με τον Πετράτο.

Αν τελικά ο Άρης λύσει το θέμα της FIBA, θα μπορεί άμεσα να αποκτήσει παίκτες χωρίς περιορισμούς, ακόμα και μέσα στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν είναι δεδομένο ότι θα το κάνει, απλά θα έχει την δυνατότητα να βελτιώσει το ρόστερ του, εφόσον αυτό κρίνει ο Βαγγέλης Αγγέλου. Μέχρι τότε, όμως, σημασία έχει να διακανονιστούν οι οφειλές με Σκορδίλη και Μπετς.
tuareg
Τα (ξανα)γύρισε την τελευταία στιγμή ο Σκορδίλης!

τωρα αν πω εγω οτι ο Λιανος δεν ειναι αμετοχος στο ολο θεμα θα βλεπω θεωριες συνομωσιας?
SteelGandalf
Γάιε Σκορδίλη, είσαι πολύ μικρός για να τα βάλεις με τον Άρη.

Είσαι πολύ λίγος και σαν άνθρωπος και σαν παίχτης.

Εύχομαι, απ' την καρδιά μου, να το βρείς μπροστά σου όλο αυτό που έχεις προκαλέσει στον Άρη.
Timemaster
να δείτε πως από αύριο θα τα ξαναβρούν...

άλλωστε αν υπάρχει θέμα μονάχα με έναν παίχτη τότε μπορούμε να επικαλεστούμε δυστροπία και να άρουμε το μπαν της FIBA.
rolleyes.gif

αν και κατά την γνώμη μου θεωρώ λάθος να πάρουμε παίχτη τώρα (για το ματς του κυπέλλου) ή μετά τις γιορτές για τον δεύτερο γύρω. Καλύτερα να ψηθούν οι παίχτες που έχουμε.
Εκτός βέβαια αν μας πάρει κανένας φραγκάτος (όνειρα θερινής νυχτός) ή αν έχουμε κανένα χοντρό τραυματισμό (Χαρίσης εκτός για 3 μήνες) ή αν πάμε για φούντο στην Α2 (δε το πιστεύω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση).
SteelGandalf
Ούτε εγώ συμφωνώ με την άποψη της προσθήκης παίχτη μόνο για ένα ή δύο παιχνίδια. Επίσης, είτε μιλάμε για τον Παπαδόπουλο, είτε για τον Μαυροειδή, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τον βαθμό ετοιμότητας τους, αφού προέρχονται από τραυματισμό.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στους ψηλούς, αλλά θα πρέπει (εφόσον είμαστε σε θέση από πλευράς ban και οικονομικής δυνατότητας) αυτή να γίνει με την καταλληλότερη δυνατή επιλογή παίχτη.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Νέος χορηγός για την ΚΑΕ Άρης

Τη συμφωνία με νέο χορηγό που θα διαφημίζεται στο σορτσάκι της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.


Η ανακοίνωση: «Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία «Αφοί Καμπάρη» και την καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της.

H εταιρεία «Αφοι Καμπάρη» θα προβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η εταιρία «Αφοί Καμπάρη» είναι μια αδειοδοτημένη εταιρία ανακύκλωσης που ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής, επεξεργασίας και εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στον τομέα της αποκομιδής, μεταφοράς, αποθήκευσης και ορθής διαχείρισης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (μετάλλων, χαρτιών, πλαστικών, γυαλιών, ξύλων, φελιζόλ). Ο διαχωρισμός και η επεξεργασία είναι δύο στάδια αυστηρά μελετημένα, αφού οι κατευθυντήριες γραμμές όλων των διαδικασιών προέρχονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η αποστολή της Αφοί Καμπάρη είναι να εμπνεύσει δημιουργικά επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και άλλους φορείς να απαλλάσσονται από τα άχρηστα υλικά με βασική προϋπόθεση την περιβαλλοντική συνείδηση και την εξοικονόμηση κέρδους μέσω των ανταγωνιστικών τιμών της εταιρίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία συνέντευξης Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Ξανθός»: «Ο Άρης θέλει πιο πολύ μυαλό! Μου λείπει ο πάγκος…»

O Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνάντηση που έγινε με τους ανθρώπους του μπάσκετ του Άρη και στο γεγονός πως οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πρέπει να δώσουν βάρος στις ακαδημίες τους.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την συνάντηση που έγινε:

“Μου έκαναν το τραπέζι και καθίσαμε και μιλήσαμε για το πως είναι το μπάσκετ του Άρη. Ήταν ένα ωραίο απόγευμα. Το θέμα της Θεσσαλονίκης είναι πως πρέπει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Στο θέμα μπάτζετ μπάτζερ μπορεί να συγκριθεί με τους μεγάλους της Αθήνας. Από τις ακαδημίες ακόμα με καλούς προπονητές. Η Θεσσαλονίκη είναι αθλητικομάνα και έχει βγάλει τεράστιους παίκτες. Μιλήσαμε και με παίκτες και με τον προπονητή και είπαμε ιστορίες”.

Για τα θέματα που συζητήθηκαν:

“Δε μιλήσαμε για τα 100 χρόνια. Αυτά τα αναλαμβάνει ο Ερασιτέχνης. Ήταν μια ωραία εκδήλωση, καθίσαμε, φάγαμε και συζητήσαμε για το τι είναι μια ομάδα και τι στοιχεία πρέπει να έχει. Πρέπει να υπάρχουν αρχές για να πάει μπροστά μια ομάδα”.

Για τα στοιχεία που έχει ο Άρης και για τους τομείς που πρέπει να δουλέψει:

“Ο Άρης έχει καλά τρεξίματα και άλματα αλλά θέλει πιο πολύ μυαλό. Δε μετράει αν θα μπει το καλάθι ή όχι αλλά άμα έπρεπε να γίνει το σουτ. Είτε μπει το καλάθι ή όχι μετράει άμα η επιλογή είναι σωστή. Το μυαλό πρέπει να παίρνει τις σωστές εντολές και να τις δίνεις στο κορμί. Ο ενθουσιασμός είναι καλός αλλά το μυαλό μπαίνει πάνω από όλα”.

Για την δουλειά του Αγγέλου:

“Ο Αγγέλου κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και έχει φτιάξει μια αξιοπρεπέστατη ομάδα. Δε πρέπει να αγχώνονται οι παίκτες καθώς όλα θα κριθούν στα πλέι οφ”.

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης:

“Θα πρέπει όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να γίνουν φυτώρια χωρίς να πουλάνε παίκτες. Θα πρέπει να έχουν τους παίκτες μέχρι την καλή ηλικία των 23-24. Τα παιδία που βγαίνουν μέσα από τις ομάδες πρέπει να διαχειρίζονται σωστά. Μη ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής έβγαλε παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Παπαδόπουλος και ο Σχορτσιανίτης. Επιπλέον πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον σε παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Παπανικολάου. Στη Θεσσαλονίκη αφήσαμε τις πόρτες ανοικτές. Με αυτούς τους παίκτες ο Ολυμπιακός έγινε πρωταθλητής Ευρώπης”.

Για άμα του λείπει ο πάγκος:

“Μου λείπει ο πάγκος αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή έγινε η προτεραιότητα μου. Η ζωή του προπονητή είναι δύσκολη και θέλει πολύ δουλειά και ενασχόληση. Είχα δόξα και χρήματα αλλά σταμάτησα γιατί ήθελα η μικρή να ακούει τη φωνή μου. Πήγα στη βουλή όπου μπορούσα να έχω παραπάνω χρόνο”.

Για το γεγονός πως πρέπει να υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα:

“Στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης υπάρχει ένα συμβούλιο το οποίο όρισα εγώ. Πρόεδρος εκεί είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. Έχουν γίνει σεμινάρια για το πως χρησιμοποιούνται οι απινιδωτές. Θα κάνω εισήγηση στη βουλή για να υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα καθώς η ζωή δεν έχει κόστος αλλά είναι ανεκτίμητης αξίας”.


QUOTE(www.pressaris.gr)
To βίντεο από την συνάντηση του «ξανθού» με τον Άρη

Ο Γιάννης Ιωαννίδηςσυναντήθηκε χθες με τον μπασκετικό Άρη και γευμάτισε μαζί με την ομάδα, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.


Σήμερα η ΚΑΕ δημοσίευσε στο youtube ρεπορτάζ από την εκδήλωση.

Δείτε τι δήλωσε ο «ξανθός» και ποια συμβουλή έδωσε στους παίκτες του Άρη, καθώς και δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη:

http://www.youtube.com/watch?v=WVvbbtG6qYM


QUOTE(www.pressaris.gr)
Οι ευχές της ΚΑΕ στον Κώστα Χαρίση

Ο Κώστας Χαρίσης κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια και η ΚΑΕ Άρης του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσω της σελίδα της στο facebook.


Στο γράφημα που ετοίμασε απεικονίζει την ηλικία του Έλληνα σέντερ σε μορφή κλάσματος και τον αριθμό της φανέλας του, με το απαραίτητο «Χρόνια Πολλά Κώστα!!!» και με την ημερομηνία γέννησης του από κάτω.

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
«Ξανθός»: «Ο Άρης θέλει πιο πολύ μυαλό! Μου λείπει ο πάγκος…»

O Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνάντηση που έγινε με τους ανθρώπους του μπάσκετ του Άρη και στο γεγονός πως οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πρέπει να δώσουν βάρος στις ακαδημίες τους.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την συνάντηση που έγινε:

“Μου έκαναν το τραπέζι και καθίσαμε και μιλήσαμε για το πως είναι το μπάσκετ του Άρη. Ήταν ένα ωραίο απόγευμα. Το θέμα της Θεσσαλονίκης είναι πως πρέπει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Στο θέμα μπάτζετ μπάτζερ μπορεί να συγκριθεί με τους μεγάλους της Αθήνας. Από τις ακαδημίες ακόμα με καλούς προπονητές. Η Θεσσαλονίκη είναι αθλητικομάνα και έχει βγάλει τεράστιους παίκτες. Μιλήσαμε και με παίκτες και με τον προπονητή και είπαμε ιστορίες”.

Για τα θέματα που συζητήθηκαν:

“Δε μιλήσαμε για τα 100 χρόνια. Αυτά τα αναλαμβάνει ο Ερασιτέχνης. Ήταν μια ωραία εκδήλωση, καθίσαμε, φάγαμε και συζητήσαμε για το τι είναι μια ομάδα και τι στοιχεία πρέπει να έχει. Πρέπει να υπάρχουν αρχές για να πάει μπροστά μια ομάδα”.

Για τα στοιχεία που έχει ο Άρης και για τους τομείς που πρέπει να δουλέψει:

“Ο Άρης έχει καλά τρεξίματα και άλματα αλλά θέλει πιο πολύ μυαλό. Δε μετράει αν θα μπει το καλάθι ή όχι αλλά άμα έπρεπε να γίνει το σουτ. Είτε μπει το καλάθι ή όχι μετράει άμα η επιλογή είναι σωστή. Το μυαλό πρέπει να παίρνει τις σωστές εντολές και να τις δίνεις στο κορμί. Ο ενθουσιασμός είναι καλός αλλά το μυαλό μπαίνει πάνω από όλα”.

Για την δουλειά του Αγγέλου:

“Ο Αγγέλου κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και έχει φτιάξει μια αξιοπρεπέστατη ομάδα. Δε πρέπει να αγχώνονται οι παίκτες καθώς όλα θα κριθούν στα πλέι οφ”.

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης:

“Θα πρέπει όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να γίνουν φυτώρια χωρίς να πουλάνε παίκτες. Θα πρέπει να έχουν τους παίκτες μέχρι την καλή ηλικία των 23-24. Τα παιδία που βγαίνουν μέσα από τις ομάδες πρέπει να διαχειρίζονται σωστά. Μη ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής έβγαλε παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Παπαδόπουλος και ο Σχορτσιανίτης. Επιπλέον πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον σε παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Παπανικολάου. Στη Θεσσαλονίκη αφήσαμε τις πόρτες ανοικτές. Με αυτούς τους παίκτες ο Ολυμπιακός έγινε πρωταθλητής Ευρώπης”.

Για άμα του λείπει ο πάγκος:

“Μου λείπει ο πάγκος αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή έγινε η προτεραιότητα μου. Η ζωή του προπονητή είναι δύσκολη και θέλει πολύ δουλειά και ενασχόληση. Είχα δόξα και χρήματα αλλά σταμάτησα γιατί ήθελα η μικρή να ακούει τη φωνή μου. Πήγα στη βουλή όπου μπορούσα να έχω παραπάνω χρόνο”.

Για το γεγονός πως πρέπει να υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα:

“Στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης υπάρχει ένα συμβούλιο το οποίο όρισα εγώ. Πρόεδρος εκεί είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. Έχουν γίνει σεμινάρια για το πως χρησιμοποιούνται οι απινιδωτές. Θα κάνω εισήγηση στη βουλή για να υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα καθώς η ζωή δεν έχει κόστος αλλά είναι ανεκτίμητης αξίας”.


QUOTE(www.pressaris.gr)
To βίντεο από την συνάντηση του «ξανθού» με τον Άρη

Ο Γιάννης Ιωαννίδηςσυναντήθηκε χθες με τον μπασκετικό Άρη και γευμάτισε μαζί με την ομάδα, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.


Σήμερα η ΚΑΕ δημοσίευσε στο youtube ρεπορτάζ από την εκδήλωση.

Δείτε τι δήλωσε ο «ξανθός» και ποια συμβουλή έδωσε στους παίκτες του Άρη, καθώς και δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη:

http://www.youtube.com/watch?v=WVvbbtG6qYM


QUOTE(www.pressaris.gr)
Οι ευχές της ΚΑΕ στον Κώστα Χαρίση

Ο Κώστας Χαρίσης κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια και η ΚΑΕ Άρης του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσω της σελίδα της στο facebook.


Στο γράφημα που ετοίμασε απεικονίζει την ηλικία του Έλληνα σέντερ σε μορφή κλάσματος και τον αριθμό της φανέλας του, με το απαραίτητο «Χρόνια Πολλά Κώστα!!!» και με την ημερομηνία γέννησης του από κάτω.

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Συμφωνία Άρη – Αλεξανδρή για τα οφειλόμενα

Συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Βαγγέλη Αλεξανδρή επιτεύχθηκε για τα οφειλόμενα προς τον Έλληνα τεχνικό.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/11) στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη και τον Θεόδωρο Κουρόγλου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα πολύ καλό και φιλικό κλίμα και συμφωνήθηκε το ποσό και ο τρόπος αποπληρωμής των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής”.
SteelGandalf
QUOTE(www.athlitikanea.gr)
«98.7», Μεταξάς: «Θέλουμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του Αγγέλου»

«Το Aris Golden Club δεν έχει τη λογική της Λέσχης. Δεν έχουμε σκοπό να διοικήσουμε, να παίρνουμε αποφάσεις ή να επιλέγουμε προέδρους και Δ.Σ.. Είμαστε εκεί, βοηθάμε εθελοντικά την Κ.Α.Ε. και προσπαθούμε να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε»


Στα «Αθλητικά Νέα 98.7» και την εκπομπή «Baseline» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μεταξάς, υπεύθυνος επικοινωνίας και ταμίας του Aris Golden Club, αναφερόμενος στους φετινούς στόχους που θέτει αυτό ως προς την Κ.Α.Ε. Άρης. Μίλησε για την περσινή επιτυχία του εγχειρήματος και τόνισε ότι σκοπός είναι η συνεχής οικονομική βοήθεια προς την ομάδα χωρίς αξιώσεις για κάτι περισσότερο, έλεγχο ή αποφάσεις στην εταιρία. Αναφέρθηκε, επίσης, στο «άνοιγμα» που επιχειρείται φέτος σε απλούς «φίλους» του κλαμπ και όχι απαραίτητα μέλη, ενώ επεσήμανε ότι η δημόσια εικόνα του μπασκετικού τμήματος βελτιώνεται καθημερινά.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Ιδρύθηκε πέρυσι με πρωτοβουλία των Ντίμη Παπαϊωάννου και Λευτέρη Αρβανίτη με σκοπό να γίνει ένα κλειστό κλαμπ που θα αποτελείται από παράγοντες που θα δίνουν κάποια σοβαρή συνδρομή κι έτσι θα μπορούμε να τονώνουμε με ρευστότητα το τμήμα μπάσκετ. Αυτή ήταν η αρχική σκέψη. Πέρυσι πήγε αρκετά καλά, υπήρχαν και κάποιες χορηγίες μέσα στο κλαμπ, κάποιοι επιχειρηματίες ήρθαν κοντά μας και τις έβαλαν, συγκεντρώνοντας έτσι περίπου 80.000 ευρώ τόσο με ανταποδοτικό όφελος (περίπου 10.000) όσο και ως ρευστό (περίπου 70.000).

Φετινός στόχος είναι να συγκεντρωθούν τα ίδια χρήματα, με τη διαφορά ότι τώρα έχει γίνει κι ένα επιπλέον «άνοιγμα», έχοντας εκτός της κατηγορίας των «μελών» και αυτήν των «φίλων». Δεν έχει τη λογική της Λέσχης, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, δεν έχουμε σκοπό να διοικήσουμε, να παίρνουμε αποφάσεις ή να επιλέγουμε προέδρους και Δ.Σ.. Είμαστε εκεί, βοηθάμε εθελοντικά την Κ.Α.Ε., προσπαθούμε να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε και στόχος είναι να πληρώσουμε εμείς φέτος τον Βαγγέλη Αγγέλου. Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά».

Δίνοντας περισσότερα στοιχεία για το «άνοιγμα» που επιχειρείται προς «φίλους», σημείωσε: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάει κάποιος στην Κ.Α.Ε. και να συμβάλλει χρηματικά πέραν του εισιτηρίου διαρκείας ή να πάει εθελοντικά. Κι αυτό διότι εκεί υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι και πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν, με αποτέλεσμα οι εθελοντές να μη μπορούν να προσφέρουν. Εμείς παίρνουμε την πρωτοβουλία, φέρνουμε παράγοντες κοντά, ανεξαρτήτως του ύψους των χρημάτων που μπορούν να δώσουν».

Για την ανταπόκριση που υπήρχε από την έναρξη λειτουργίας του Aris Golden Clup, υπογράμμισε: «Σύμφωνα με παλαιότερους παράγοντες, εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη μας συγκέντρωση και το γεγονός ότι πέρυσι, στην πρώτη μας χρονιά, είχαμε 25 μέλη με υψηλή συνδρομή. Είναι τιμή και χαρά μας να υπάρχουν μέσα στο κλαμπ κάποιοι όντως δυνατοί επιχειρηματίες και να μας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι τόσο δυνατοί οικονομικά, που θέλουν να βοηθήσουν διαθέτοντας και χρόνο αλλά και χρήματα από το υστέρημά τους, και είναι κι αυτοί κοντά. Είμαστε μια παρέα, είναι καθαρά δημοκρατικός ο θεσμός του κλαμπ και δεν έχει να κάνει με εκατομμυριούχους, όπως ακούστηκε».

Κάνοντας τη σύγκριση με τη ΣΑΡΙΣΑ, η οποία δεν έμελλε να προχωρήσει περισσότερο, σημείωσε: «Η μεγάλη διαφορά της ΣΑΡΙΣΑ με το Golden Club είναι ότι το τελευταίο είναι ιδεαλιστικό. Δεν έχει καμία λογική μετοχοποίησης των χρημάτων που δίνει κάποιος ή τη δημιουργία καρτέλας. Γι’ αυτό και φέτος υπάρχει η λογική των εισιτηρίων διαρκείας, να καταστεί ξεκάθαρο ότι εμείς μαζεύουμε χρήματα και τα δίνουμε στην Κ.Α.Ε. χωρίς να ζητάμε κάτι. Αυτό ισχύει σήμερα. Δε μπορώ να ξέρω τι θα διαφοροποιηθεί σε βάθος χρόνου, καθώς κάθε σεζόν αλλάζουν όλα τα μέλη της διοίκησης του κλαμπ».

Για το κατά πόσο η υπαγωγή της Κ.Α.Ε. στο άρθρο 99 θα μπορέσει να φέρει ακόμη περισσότερους παράγοντες κοντά στο κλαμπ, ανέφερε: «Σίγουρα, ο Άρης είχε πολύ κακό όνομα πέρυσι και συνεχίζει να έχει σε ένα βαθμό. Το 99 θα βοηθήσει από τη μία, αλλά από την άλλη θέλει χρόνο. Με τη δουλειά που γίνεται τώρα κερδίζει συνεχώς πόντους για ένα καλύτερο πρόσωπο. Το θέμα είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια έγιναν τραγικά λάθη, το τμήμα μπάσκετ έβγαλε πολύ άσχημο όνομα. Φτάσαμε σε σημείο να χτυπάμε την πόρτα χορηγών μέσω του κλαμπ και της Κ.Α.Ε. και να μη μας μιλούν καν. Κάποτε θα μας παρακαλούσαν. Η παρουσία αρκετών επιχειρηματιών στον Άρη, η προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99 και η παρουσία ενός νεανικού συνόλου στον αγωνιστικό χώρο υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, βοηθούν σε μια καλύτερη εικόνα».
SteelGandalf
Βασίλη, δεν φαίνεται ρε φίλε το link που έβαλες.

Ή δεν το έκανες σωστά ή πλέον δεν υπάρχει.
Zoys
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 17 2013, 14:37 ) *
Βασίλη, δεν φαίνεται ρε φίλε το link που έβαλες.

Ή δεν το έκανες σωστά ή πλέον δεν υπάρχει.

Όχι, απλά μπήκε το http δύο φορές.
SteelGandalf
QUOTE(Zoys @ Nov 17 2013, 15:45 ) *
Όχι, απλά μπήκε το http δύο φορές.


Δεν το είχα προσέξει. Το διόρθωσα. wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(ARIS B.C.)
Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία ΜΟΤΟWAY KAMΠΡΑΝΗΣ Α.Ε., αποκλειστικό αντιπρόσωπο των scooter KEEWAY για την Ελλάδα και την καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της.

H εταιρεία αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας και θα προβάλλεται με τα KEEWAY scooters για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο Nick Galis Hall.

Βασικός στόχος της ΜΟΤΟWAY KAMΠΡΑΝΗΣ Α.Ε να στηρίξει την ομάδα του ΑΡΗ στη φετινή της προσπάθεια και παράλληλα να προβάλει την ποιότητα των Keeway scooters ως συνώνυμο ευελιξίας και οικονομίας στην καθημερινή μετακίνηση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και από το www.keeway.gr
tuareg
Το «Nick Galis Cup» με άρωμα Ευρωλίγκας και ο χορηγός -

Μπορεί να βρισκόμαστε εννιά μήνες πίσω, όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Οι ιθύνοντες του Άρη δρομολογούν τις διαδικασίες για το πρώτο «Nick Galis Cup» το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2014.



Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σ' αυτό θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες Ευρωλίγκας, ανάμεσα στις οποίες πιθανότατα ο Παναθηναϊκός, η έτερη ελληνική ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών. Το τουρνουά θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη. Τηνίδια ώρα, η διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλο χορηγό ο οποίος θα αναλάβει τα έξοδα της διοργάνωσης. Το event θα είναι πανευρωπαϊκής εμβέλειας και τα οφέλη που θα έχει η εταιρία που θα το σπονσοράρει είναι εύλογα. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να κλείσουν συμφωνία άμεσα, ώστε η εν λόγω χορηγία να ενταχθεί στο πλάνο βιωσιμότητας του φακέλου για το Άρθρο 99.



Περιττό να αναφερθεί ότι το εν λόγω τουρνουά θα αποφέρει οικονομικά οφέλη στην ΚΑΕ Άρης. Στο διήμερο θα παρελάσουν από το Αλεξάνδρειο μεγάλες ομάδες και φυσικά ο ίδιος ο «Γκάνγκστερ», οπότε το γήπεδο εύλογα θα είναι κατάμεστο.
http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.FNLN1gOJ.dpuf
gallistis
έχασε τον πατέρα του ο αγγέλου...συλληπητήρια στον κόουτς

http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%C.../29-191434.html
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Νέα αναβολή για Μανωλόπουλο στην ΕΕΑ

Ούτε σήμερα συζήτηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η αίτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.


Η απόφαση της ΕΕΑ αναφέρει: «Αίτηση του προπονητή Σωτηρίου Μανωλόπουλου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) ΑΝΑΒΟΛΗ για 18-12-13″.
SteelGandalf
QUOTE(ARIS B.C.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκδικάστηκε σήμερα (13/12) η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε, παρόντων του Προέδρου της, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ως Διοίκηση, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο που αποτελείτο από τους κ.κ. Οικονόμου και Γρόλλιο, καταθέσαμε τις θέσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενώπιον του αξιότιμου δικαστηρίου με σεβασμό και υπευθυνότητα και πλέον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της, αναμένουμε την κρίση του.

Ανεξαρτήτως αυτής, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο εξυγίανσης και στις προθέσεις μας, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για έναν ΑΡΗ υγιή, δυνατό, αξιόπιστο. Δεσμευόμαστε δε, ότι μετά από την τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θα ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ακόμη πιο αναλυτικά, για όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, αλλά και για εκείνους τους λίγους που στάθηκαν απέναντί της.

Τέλος, σαν Διοίκηση, θέλουμε να στείλουμε ξανά το ξεκάθαρό μας μήνυμα ότι, «το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε». Είναι, άλλωστε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον ΑΡΗ των 100 ετών, τον ΑΡΗ των χιλιάδων πιστών, τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ.
SteelGandalf
QUOTE(www.basketplus.gr)
Κοντά σε συμφωνία (και) με την Εθνική Τράπεζα!

Ο Άρης «παρουσίασε» στη συζήτηση για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο Άρθρο 99 τη συμφωνία του με την «Τράπεζα Πειραιώς», όμως οι «κίτρινοι» δε στέκονται εκεί. Στα προσδοκώμενα έσοδα της ΚΑΕ (τα οποία ο Άρης δε συμπεριέλαβε στο πλάνο βιωσιμότητας και αυτό ήταν στα υπέρ του) είναι και η Εθνική Τράπεζα!


Όπως επισημαίνουν τα «Αθλητικά Νέα των συντακτών», Η ΚΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Εθνική Τράπεζα για τη ρετρό φανέλα του Νίκου Γκάλη! Αν οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος, η τράπεζα θα διαφημιστεί στο μπροστά μέρος της φανέλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω διαφήμιση είναι η τελευταία εκκρεμότητα για την κυκλοφορία της φανέλας, καθώς όλα τα υπόλοιπα θέματα έχουν διευθετηθεί.

Όσο για την Τράπεζα Πειραιώς; «Έχουμε πετύχει μια μεγάλη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα μας αποφέρει περισσότερα από 200.000 ευρώ έσοδα από τα ποσοστά της συνεργασίας μας», είπε στην κατάθεσή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Η συμφωνία αφορά την έκδοση πιστωτικής κάρτας υπέρ της ΚΑΕ Άρης, όμως δεν είναι μόνον αυτό. Η Τράπεζα Πειραιώς σκοπεύει να αναλάβει τα έξοδα της διοργάνωσης του «Nick Galis Cup», τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μετά την εκδίκαση του άρθρου 99, η ΚΑΕ κάνει στροφή για την άρση του απαγορευτικού της FIBA

Από τη στιγμή που η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 εκδικάστηκε, οι άνθρωποι της διοίκησης δεν περιμένουν απλά την απόφαση, αλλά προχωρούν σε άλλες κινήσεις, που αφορούν κυρίως την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA.


Ήταν λογικό να περιμένουν πρώτα την εκδίκαση της υπόθεσης του άρθρου 99, όμως πλέον είναι στην τελική ευθεία για να κλείσουν με διακανονισμούς και τις υποθέσεις που αφορούν το απαγορευτικό που έχει βάλει στην ΚΑΕ η Παγκόσμια Ομοσπονδία από τον Ιανουάριο του 2012.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι κίτρινοι θα έχουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχουν προσφύγει στην FIBA ώστε να κλείσουν συμφωνίες διακανονισμού των οφειλομένων. Αυτοί είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον, με το οποίο έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή, ο Άαρον Μάιλς με τον οποίο επίσης υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον Γάιο Σκορδίλη, τον οποίο θα προσπαθήσουν να πείσουν οι άνθρωποι της ομάδας να συμφωνήσει στον προτεινόμενο διακανονισμό.

Ευχής έργο είναι στις αρχές του 2014 οι κίτρινοι να έχουν καταφέρει να άρουν το απαγορευτικό μεταγραφών και να δώσουν την δυνατότητα στον Βαγγέλη Αγγέλου να σκεφτεί για την ενίσχυση της ομάδας, όχι απαραίτητα άμεσα, αλλά την περίοδο που όλα κρίνονται, δηλαδή στο φινάλε της χρονιάς.


QUOTE(www.pressaris.gr)
Σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια λόγω… ειδικών συνθηκών

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Γκίκα, το γεγονός ότι ο Τζέρεμι Χαντ δεν μπορεί να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά την επέμβαση στο γόνατο και το ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν δείχνει ακόμα ικανός να μπει στο rotation του Άρη, δημιουργούν σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια, αλλά οι λύσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.


Ο Άρης ουσιαστικά έχει μείνει με τρεις ενεργούς γκαρντ, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Σπύρο Μούρτο. Υπάρχει πίσω τους ο Στέλιος Πουλιανίτης, όμως είναι χωρίς παραστάσεις από Α1 και τώρα μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βαγγέλου Αγγέλου έκανε ερώτηση στον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Κατσίβελη, γιατί χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια. Κατσίβελης δεν υπάρχει οριστικά για την φετινή χρονιά, γιατί δεν αφήνει κανέναν ο Ολυμπιακός.

Εννοείται ότι ο Άρης θα παραταχθεί στο ματς με τον Πανιώνιο για τον ημιτελικό κυπέλλου με το υπάρχον ρόστερ, όμως σκέψεις για ενίσχυση υπάρχουν, ειδικά αν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Απέρριψε η ΕΕΑ την αίτηση Μανωλόπουλου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε την αίτηση του πρώην συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Σωτήρη Μανωλόπουλου για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης, μετά την σημερινή της συνεδρίαση.


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ, δικαιώθηκε και κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης. Μετά από συνεχόμενες αναβολές η Επιτροπή αποφάσισε να απορρίψει την συγκεκριμένη αίτηση.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει: «4. Αίτηση του προπονητή Σωτηρίου Μανωλόπουλου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ»
alien-tour
Εφές για Αγγέλου....Από τη Δευτέρα λένε,πιάνει δουλειά εκεί.... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
D-Wade
QUOTE(alien-tour @ Dec 20 2013, 22:32 ) *
Εφές για Αγγέλου....Από τη Δευτέρα λένε,πιάνει δουλειά εκεί.... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Αν ισχύσει τελικά είναι η ευκαιρία της καριερας του.
tuareg
το οτι υπαρχει θεμα,υπαρχει αλλα και το οτι βγηκε απο το γιουροχουπς στο οποιο γραφει ο πρωην υπευθυνος τυπου του πανιωνιου κατι λεει
Quincy
Ντάξει τώρα. Ευκαιρία της καριέρα του, σύμφωνοι. Αλλά να αφήσει τον Άρη στα μέσα της χρονιάς με τον οποίο τα πάει πολύ καλά imo για να πάει στην Εφές των μισθοφόρων. Τι να πω, καλή επιτυχία θα του πω προφανώς tongue.gif

Αλλά δεν μου αρεσουν οι αλλαγές προπονητών Γενάρη μήνα. Θα ήταν καλύτερα αν πήγαινε εκεί το καλοκαίρι
rchos
Το καλοκαίρι αν μείνει εκεί θα γίνει βοηθός οπότε τώρα ήταν η πρώτη του ευκαιρία για πρώτος σε ομάδα Ευρωλίγκας.

Αν τα πάει καλά θα μπορέσει να βρει ίσως δουλειά σε ομάδα Ευρωπαική πιο καλή από την τωρινή του αν όχι μένει εκεί για βοηθός του μεγάλου. wink.gif
d.fosses
Το θέμα Αγγέλου είναι κεραυνός εν αιθρία για τον Άρη. Καταρχήν υφίσταται το ενδιαφέρον και η πρόταση από την Εφές. Η διοίκηση της ΚΑΕ θα πρέπει άμεσα, να πάρει θέση και να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως επίσης και ο Αγγέλου θα πρέπει να πάρει θέση και να διευκρινίσει τι θέλει να κάνει.

Αν θέλει ο Αγγέλου να παραμείνει, να βγει και να το πει. Αν θέλει να πάει στην Εφές, τότε ο Άρης δεν μπορεί και δεν πρέπει να τον κρατήσει. Και φυσικά – χωρίς καμία πρόθεση υπόδειξης – η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει να κοουτσάρει την ομάδα ή όχι το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο, στο ενδεχόμενο που ο Έλληνας τεχνικός θέλει να φύγει. Κανένας Αγγέλου και καμία Εφές δεν είναι πάνω από τον Άρη.

http://www.pressaris.gr/%ce%bd%ce%b1-%cf%8...85-%ce%b3%ce%b9
ablade
QUOTE(tuareg @ Dec 20 2013, 23:17 ) *
το οτι υπαρχει θεμα,υπαρχει αλλα και το οτι βγηκε απο το γιουροχουπς στο οποιο γραφει ο πρωην υπευθυνος τυπου του πανιωνιου κατι λεει


http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=31557

"Δεδομένο επίσης είναι ότι από αυτή την… ανακατωσούρα κερδισμένος είναι ο Πανιώνιος. Και εδώ υπάρχει η μεγάλη απορία γιατί το θέμα… έσκασε τώρα. Κάτι μου… λέει ότι εμπλεκόμενος είναι ένας μάνατζερ ο οποίος έχει δουλειές με τον Πανιώνιο αλλά και με τον ΑΡΗ. Όμως το συμφέρον του είναι προς Νέα Σμύρνη μεριά. Θα φανεί αν ισχύει το ένστικτο μου."

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν, χωρίς να ξέρω τις σχέσεις του μάνατζερ. Μακάρι να αποφασίσει να μείνει γιατί θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για την πορεία που έχει χαράξει η Διοίκηση. Αν πάλι κάνει το "άλμα" καλή του επιτυχία. Το σημαντικότερο είναι ότι η Διοίκηση έχει αποφασίσει να στηριχθεί σε αυτό το πλάνο και σίγουρα θα φέρει κάποιον που να μπορεί να το υποστηρίξει. Με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία θα δείξει ο χρόνος (αν και ελπίζω να μην χρειαστεί να το δείξει)
d.fosses
Ο Αγγέλου έβριζε και πρόσβαλε συνέχεια τους παίκτες στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, μετά το παιχνίδι με την Ελευσίνα ο κόμπος έφθασε στο χτένι, δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλες προσβολές οι παίκτες του Άρη.

Όχι ίσως, σίγουρα είναι κερδισμένος ο Άρης από την αποχώρηση του Αγγέλου.

Και αν κάνουμε ταμείο, τι πρόσφερε φέτος ο Αγγέλου στον Άρη?? Ήττα εντός έδρας από Παοκ και Πανιώνιο, ήττα στο Ρέθυμνο και νίκησε στο πόντο Πάτρα και Κηφισιά, αν είχε φέρει αυτά τα αποτελέσματα ο Σφαιρόπουλος θα είχε φύγει νύχτα από την Νέα Σμύρνη!

alien-tour
Το θέμα με τον Αγγέλου είναι οτι ξεκίνησε πλάνο 3ετιας και παίζει να φύγει στους 6 μήνες.
Άλλες φήμες λένε οτι είναι απλήρωτος,55 χιλιάρικα τον χρωστάνε λένε,οι Τούρκοι δίνουν 60 για να μείνει ελεύθερος.

Η μλκια είναι η χρονική περίοδος που βγήκε το θέμα,πριν από τον ημιτελικό.Στους μπασκετικούς κύκλους ήταν γνωστό 4 μέρες πριν,κάποιος θα το βγαζε.




This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.