Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Τα δεδομένα για Σαρικόπουλο ευνοούν τον Άρη

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θα περιμένει άλλες 2-3 μέρες τους “μεγάλους” της Αθήνας. Μετά θα μελετήσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από τις υπόλοιπες ομάδες της Α1, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα να τον κάνει δικό του.


Ο 22χρονος σέντερ δεν πρόκειται να περιμένει εσαεί αν ο Παναθηναϊκός (κυρίως) ή ο Ολυμπιακός του κάνουν πρόταση. Άλλωστε ένας στόχος του παίκτη είναι να βρεθεί σε μια ομάδα, για να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Σαρικόπουλου, αν και εφόσον δεν υπάρχουν μέσα στις επόμενες 72 ώρες Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός.

Ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, η διοίκηση έχει ήδη καταθέσει στον εκπρόσωπό του πρόταση συνεργασίας και πλέον υπάρχει αναμονή.

========================================================

Θα περιμένει ο Τσάμης…

Παρά την βελτιωμένη πρόταση που του έκανε ο Άρης, ο Άγγελος Τσάμης δεν φαίνεται πως έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένος και κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένει κάποιο χρονικό διάστημα μήπως έρθει καλύτερη πρόταση.


Οι κίτρινοι έκαναν αντικειμενικά μια πολύ καλή πρόταση στον 31χρονο γκαρντ, που ανταποκρίνεται στα δεδομένα της εποχής και είναι δίκαια και για την πορεία του παίκτη στο πρωτάθλημα.

Ο Τσάμης, δικαιολογημένα ίσως, θέλει να περιμένει και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα κάνει. Αν ο Άρης περιμένει τον Τσάμη είναι ένα θέμα που θα φανεί στην πορεία των ημερών, γιατί ναι μεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε αυτή την θέση (Κυρίτσης, Καραποστόλου), αλλά είναι ένα μεταγραφικό καλοκαίρι όπου όλοι οι παίκτες μιλούν με όλες τις ομάδες και οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι αντίπαλος του Άρη για τον 31χρονο γκαρντ είναι ο Απόλλων Πατρών του Νίκου Βετούλα και μάλιστα του έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση.


Προσπάθειες, φαίνεται να, γίνονται αλλά είναι πολύ δύσκολες οι οικονομικές συγκυρίες.

Η ομάδα θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις-επαφές της και στην συνέχεια να περιμένει λίγο καιρό, δυστυχώς.

Αν υπήρχαν οι οικονομικές δυνατότητες, θα είχαμε ήδη αποκτήσει κάποιους παίχτες.

Τώρα υπομονή...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Χάθηκε ο Τσάμης, συμφώνησε με Απόλλωνα! Στροφή σε Κυρίτση, Καραποστόλου

Ο Απόλλων Πατρών πίεσε με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα την πλευρά Τσάμη και… δικαιώθηκε. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Τσάμης επέλεξε τον Απόλλωνα, ο Άρης έχασε άλλον έναν στόχο.


Οι Πατρινοί με την ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για αθέτηση της συμφωνίας τους με τον 31χρονο γκαρντ, ρίχνοντας την ευθύνη στον εκπρόσωπο του παίκτη.

Τελικώς μέσα στις επόμενες ώρες ακολούθησαν νέες διαπραγματεύσεις και ο Τσάμης κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Ο Άρης έχασε τον Τσάμη και πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση. Ο Αλέξης Κυρίτσης και ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι δύο βασικές επιλογές.


Μείον ένας μετεγγραφικός στόχος και συνεχίζουμε...
alien-tour
Λοιπόν τι μένει για μας μετά το κλείσιμο του Τσάμη στον Απόλλων:

Κακαρούδης: Τον διεκδικούμε εμείς κι ο ΚΑΟΔ.
Κυρίτσης: Εμείς,ο ΚΑΟΔ και ο Κολοσσός( ; ).
Καραποστόλου: Εμείς, ο ΚΑΟΔ,η Καβάλα κι ο Κολοσσός( ; ).
Λιακόπουλος: Εμείς κι ο Κολοσσός.
Σαρικόπουλος: Εμείς κι ο Παναθηναϊκός,ειδικά τώρα που ο Καββαδάς θα μείνει στο Πανιώνιο,χλωμό το κόβω.
Μποχωρίδης: Εμείς αλλά κάνει το δύσκολο ή περιμένει ν'ανεβούν οι μετοχές του.
Σκορδίλης: αν δεν λυθεί το θέμα με τα χρωστούμενα χλωμό το κόβω.
Χαραλαμπίδης: Κλείνει στον ΠΑΟΚ.
Γκρέϊ:Εμείς(χωρίς επίσημη πρόταση) κι ο Ίκαρος Καλλιθέας.
Μπόϊκιν: Εμείς(χωρίς επίσημη πρόταση).
Μαυραειδής: Εμείς αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif

Πιστεύω από βδομάδα να ξεκινήσει η ροή παικτών και σε μας.Λογικά( ; ) την αρχή θα την κάνει ο Κακαρούδης.


gspara
Ποιοι παιχτες εχουν αυτη τη στιγμη συμβολαιο?
Καπου διαβασα για τον Πασαλιτς της Καβαλας και ενθουσιαστηκα γιατι τον γουσταρω πολυ αλλα χλωμο το βλεπω λογω ψηλου κασε.
alien-tour
Συμβόλαιο έχουν οι παρακάτω:

Dan Mavraides: Έχει γίνει πρόταση μείωσης και δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Dan
Αλέξανδρος Βεζένκοφ
Αλέξανδρος Βασιλειάδης
Δήμας
Μούρτος
Μποχωρίδης: Έχει ανανεωθεί μονομερώς το συμβόλαιο του από την ΚΑΕ.

Αν έχω ξεχάσει κάποιον,συμπληρώστε. smiley.gif

Για τον Πάσαλιτς δεν έχω ακούσει κάτι.
Αυτό που καίει τώρα είναι η κατάθεση της εγγυητικής.Μετά ακολουθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Σκορδίλη...

blove.gif
SteelGandalf
Εκτός από τον Σκορδίλη, θα πρέπει να διακανονιστεί και το θέμα του Νίκου Μπάρλου.

Ρίξτε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας ρε παιδιά (αναφέρομαι στους αθλητές που έχουν λαμβάνειν).

Δεν λέω, όλα όσα διεκδικείτε έχουν να κάνουν με συμφωνίες και είναι δεδουλευμένα χρήματα, αλλά πρώτον έγιναν με την προηγούμενη διοίκηση, η οποία αποδείχτηκε απολύτως αφερέγγυα (μακάρι να αποδειχτεί αυτό και στην πράξη και να πληρώσουν από την τσέπη τους οι υπεύθυνοι) και δεύτερον η τωρινή διοίκηση προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, σε αυτή την τόσο τραγική οικονομική συγκυρία.

Αν δεν βοηθήσετε όλοι και πέσει ο Άρης στον γκρεμό, τότε τι θα έχετε να παίρνετε;
alien-tour
QUOTE
Aπό basketplus.gr


Εβδομάδα μεταγραφών


Μετα από ενάμιση μήνα σκληρών μαχών για την εξιγύανση της ΚΑΕ Αρης η διοίκηση των «κιτρίνων» έχει την ικανοποίηση ότι μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ, Σωτήρη Καραποστόλου, είναι θέμα ημερών να ολοκλρωθεί η μεταγραφή, καθώς υπολοίπονται γραφειοκρατικές λεπτομέριες για να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αρης κινείται δυναμικά και για την απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη. Αν και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία ωστόσο χρειάζεται να σμυφωνηθούν μερικοί όροι του συμβολαίου πριν προχωρίσουν στις υπογραφές.

Σε καλό δρόμο είναι και οι συζητήσεις με τον Βασίλη Αγγελακόπουλο. Η επιθυμία του αθλητή να αγωνιστεί στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι τόσο μεγάλη που αναμένεται να ξεπεραστεί εύκολα η γραφειοκρατική διαδικασία.

Η απόκτηση των πρώτων παικτών θα σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας καθώς αποδεικνύει ότι ξεπερνιούνται τα σοβαρά προβλήματα και η ΚΑΕ Αρης πορεύεται στο πρόγραμμα εξιγύανσης.




Άντε να ξεκινάμε κι εμείς!


SteelGandalf
Να ξεκινάμε, αλλά να δούμε και κάποιο όνομα που θα τραβήξει και την ομάδα και τον κόσμο στο γήπεδο.
alien-tour

Χλωμό το κόβω να δούμε όνομα που θα τραβήξει κόσμο,πιστεύω πιο πιθανό να ψάχνουν για "λαβράκια" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...Για μένα πιο καλή μεταγραφή θα ήταν "η άρση του αποκλεισμού απο τη FIBA".

Για την φετινή χρονιά κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές.Ξέρω οτι οι επιλογές δεν είναι πολλές αν και κάτι μου λέει οτι θα κινηθούμε τελικά για Γκρέϊ...
SteelGandalf
Αν είναι να αρθεί ο αποκλεισμός και να ξανά φέρνουμε τον κάθε τυχάρπαστο, καλύτερα να μην αρθεί.

Βέβαια, θα μου πείτε, άλλαξαν τα δεδομένα μετά και την αλλαγή της διοίκησης κι ελπίζουμε, επιτέλους, να μην επαναληφθούν πρακτικές του παρελθόντος.

Αυτό όμως θα πρέπει και να αποδειχτεί στην πράξη για να ησυχάσουμε κάπως.
alien-tour
Άκυρο κι από τον Κακαρούδη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι... shot.gif


QUOTE

Από basketplus.gr


Αγγελακόπουλος στο basketplus: «Θέλω πολύ να παίξω στον Άρη»

Μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Κώστα Κακαρούδη, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος είναι πλέον ο πρώτος στόχος του Άρη για τη θέση του αναπληρωματικού πάουερ φόργουορντ. Μιλώντας στο basketplus.gr, ο 33χρονος άσος τονίζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στους «κίτρινους».

«Δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο μία πρόταση από τον Άρη, σε όποια κατάσταση κι αν είναι η ομάδα. Ένας δυνατός Άρης ανεβάζει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος», λέει ο Αγγελακόπουλος και συνεχίζει: «Θέλω πολύ να έρθω και να αγωνιστώ στον Άρη. Συζητάμε με τη διοίκηση και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ γι’ αυτό κι εγώ ως παίκτης τους εμπιστεύομαι και προσπαθώ να τους βοηθήσω, αναφορικά με τις συζητήσεις για το οικονομικό».



Γενικά,άμα δεν δώ επίσημη ανακοίνωση για οποιονδήποτε παίκτη,δεν πιστεύω τίποτα.Τον Λιακό θα μας τον πάρει ο Πανελευσινιακός απ οτι φαίνεται...




alien-tour
QUOTE
Από pressaris.gr


Ο Αλεξανδρής «τσεκάρει» τον Γιάνσι Γκέϊτς



Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάνσι Γκέϊτς απόφοιτο του Σινσινάτι εξέφρασε το τεχνικό τιμ του Άρη και δεν αποκλείεται αν βρεθεί η λύση με το απαγορευτικό της ΦΙΜΠΑ να εκδοθεί το δελτίο του και να αγωνιστεί κανονικά με την φανέλα του αυτοκράτορα.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξετάζουν λίστες με παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει ήδη κρούση σε ορισμένους από αυτούς έτσι ώστε μόλις βρεθεί η λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την απαγόρευση των μεταγραφών να μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί τους.
Ο Γκέϊτς είναι γεννημένος το 1989 και την περασμένη χρονιά, την τελευταία του με την φανέλα του Σινσινάτι είχε 12.2 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».
Έχει μεγάλο άνοιγμα χεριών κάτι που τον βοήθησε αρκετά να «κατεβάζει» περίπου 8.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι ενώ είχε και 0.9 τάπες.
Πριν από μερικούς μήνες πήρε μάλιστα στο περίφημο τουρνουά του Πόρτσμουθ χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κάποιο συμβόλαιο σε κάποια ομάδα της Ευρώπης.



Άσχετα αν θα γίνει κίνηση ή όχι γι'αυτόν τον παίκτη μια τέτοια κίνηση σημαίνει οτι ή θα βρεθεί λύση μέσω Βασιλακόπουλου μόνο για κολλεγιόπαιδα ή οτι θα πληρώσουν για την άρση.

Άντε ν'αρχίσουμε να κάνουμε κι εμείς αναλύσεις και scouting!!!! 69.gif

Λοιπόν από τα videos που είδα έχουμε να κάνουμε μ'ένα 4-5άρι με ύψος 2.10,βαρύ κορμί.

Profil παίχτη:
http://www.gobearcats.com/sports/m-baskbl/...es_yancy00.html

Έχει όγκο αλλά και σούτ από μέση απόσταση:
http://www.youtube.com/watch?v=l2QBNp992Eo

Άμα "τα πάρει" ρίχνει και μπουκέτα:
http://www.youtube.com/watch?v=OgbvdFW5qoQ

Τρέχει και στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο:
http://www.youtube.com/watch?v=9vx-jI1GOgs

Εδώ τον βλέπουμε και σε προπόνηση των Kings:
http://www.youtube.com/watch?v=use0XMxJyKw



SteelGandalf
Άλλος ο τρόπος παιχνιδιού εκεί και άλλος ο δικός μας.

Παρόλα αυτά μου αρέσει. Είναι δυνατός, εκρηκτικός και δείχνει πως έχει κάποιες κινήσεις κοντά στο καλάθι. Για σουτ από μακριά, δεν μπορώ να κρίνω από τα συγκεκριμένα βίντεο, αλλά σίγουρα δεν θα αποκτηθεί (αν αποκτηθεί) γι' αυτό.

Μου θυμίζει πάρα πολύ τον "Zo".
tuareg
μια ερωτηση καναμε γι'αυτον κι αμεσως το βγαλαν οι μανατζερ,δε ξερω σε τι φαση ειναι οι συζητησεις πραγματικα.
Το allaboutaris γραφει για Πασαλιτς.
tuareg
ανακοινωσαμε καραποστολου..

http://www.arisbc.gr/#el/%CE%9F-%CE%A3%CF%...91%CE%A1%CE%97-

α ρε δαμιαν που μας καταντησες,πριν λιγο χρονια καναμε refresh για να δουμε ποιος Nbaer θα αντικαταστησει το σκειλς και τωρα κανουμε το ιδιο για καραποστολοαγγελακοπουλος... smiley.gif smiley.gif
SteelGandalf
Ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι ο πρώτος λοιπόν.

Έχει ικανότητες, διαθέτει κι εμπειρία πλέον, οπότε πιστεύω πως θα βοηθήσει.
ViC
δε γίνεται κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη φάση. Καραποστόλου...; Καραποστόλου, τι να κάνουμε;
είναι από τους παίκτες για τους οποίους γράφονται τα κλισέ περί "χρήσιμου εργαλείου στα χέρια κάθε προπονητή" κλπ κλπ.
καλωσήρθε για δεύτερη φορά στην ομάδα. Μακάρι να βοηθήσει και τα νέα παιδιά...
nestoras kommatos
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σώτος, κάθε χρόνο μάλιστα εμφανίζεται και καλύτερος και δεν περιορίζεται στο σκοράρισμα (τρίποντα από παντού), αλλά είναι και καλός οργανωτής, πρώτος πασέρ δύο φορές την τελευταία τριετία σε Ηρακλή και Καβάλα.

Νομίζω είναι και ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνεται από τον Άρη.

Αν αποκτηθεί και ο Αγγελακόπουλος, θα ξανασυνυπάρξουν μαζί σε ομάδα από την περίοδο 1998-1999 (τότε ΓΣΛ στην Α2).
SteelGandalf
Ο πρώτος που ανακοινώνεται είναι. Αυτό είναι σίγουρο.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η ΚΑΕ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Μποχωρίδη για τέσσερα χρόνια!

Μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη στο PRESSARIS για την οριστική συμφωνία του με τον Άρη για υπογραφή τετραετούς συμβολαίου και η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την συμφωνία που προς το παρόν έχει προφορικό χαρακτήρα. Οι υπογραφές θα μπουν μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Η επισημοποίηση της συμφωνίας θα γίνει με την επιστροφή του παίκτη από τη Λιθουανία”.
alien-tour
QUOTE
Από pamesports.gr
http://www.pamesports.gr/43532/konta-se-treis-ksenoys-o-arhs


Κοντά σε τρεις ξένους ο Άρης!




Συντάκτης : ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

Κοντά στην απόκτηση τριών ξένων παικτών, που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα, βρίσκεται ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές από το εξωτερικό, λόγω της απαγόρευσης, που τους έχει επιβάλλει η FIBA για οφειλές προς παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, και είναι αναγκασμένοι να επιλέξουν για την ενίσχυση τους από μπασκετμπολίστες, Έλληνες και ξένους, που τελείωσαν την περασμένη σεζόν στην Α1 και το «λέτερ οφ κλίαρενς» τους βρίσκεται στην ΕΟΚ.

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τρεις ξένους μπασκετμπολίστες, που τελείωσαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά σε ελληνικές ομάδες. Πρόκειται αρχικά για τον Αμερικανό γκαρντ Τζάστιν Γκρέϊ, που έπαιξε σε μέρος της σεζόν 2010-11 στον ΠΑΟΚ (αποχώρησε λόγω τραυματισμού) και ενίσχυσε την Καβάλα στις δύο αναμετρήσεις πλέι οφ, που έδωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μάικλ Τέιλορ.

Παίκτης της Καβάλας την περασμένη σεζόν είναι και ο δεύτερος ξένος, στην απόκτηση του οποίου είναι κοντά ο Άρης. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, τον 25χρόνο Βόσνιο γκαρντ με το εξαιρετικό τρίποντο. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά τελείωσε την κανονική περίοδο της Α1 με ποσοστό στα τρίποντα 47%.

Ο τρίτος μπασκετμπολίστας με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης είναι ο Ιβάν Κρόλο (29χρ., 2μ.17), Κροάτης σέντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν βοήθησε τον Απόλλωνα Πάτρας να επιστρέψει στην Α1.

Οι μεταγραφές των Γκρέϊ, Πάσαλιτς και Κρόλο αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα και να ανακοινωθούν από τον Άρη.



Εδώ ακούμε οτι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Αγγελακόπουλο και θα μπορέσουμε να κλείσουμε 3 μαζεμένους;;;
gspara
QUOTE (alien-tour @ Aug 12 2012, 01:44 ) *
Εδώ ακούμε οτι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Αγγελακόπουλο και θα μπορέσουμε να κλείσουμε 3 μαζεμένους;;;

Πολυ καλες επιλογες παντως.Για τον Πασαλιτς εχω ξαναγραψει,τον γουσταρω τρελα.
Τον Κρολο τον ειδα σε μερικα ματς με τον Απολλωνα περσι και απορω που δεν ανανεωσε.Μου θυμισε Μπεινς με καλυτερη τεχνικη αλλα λιγο πιο αργος.
Αντε ρε Αρειαναρα να σε δουμε σε κανενα ματς στην Αθηνα με κοσμο,να φωναξουμε λιγο,να θυμηθουμε τα παλια!
13χρονων ημουνα το '83.2ωρες νωριτερα στο κλειστο του Πανεληνιου.Τιγκα.Κανει την εισοδο η ομαδα.Πρωτος Δοξακης και μετα ο ΘΕΟΣ.Πετρωσα σα να ειδα εξωγηινους.Ανατριχιλα.......Σ'αγαπω και θα το λεω.....
tuareg
QUOTE (alien-tour @ Aug 12 2012, 01:44 ) *
Εδώ ακούμε οτι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Αγγελακόπουλο και θα μπορέσουμε να κλείσουμε 3 μαζεμένους;;;


μη πιστευεις στο 100 % τιποτα απ'οτι γραφεται...
tuareg
Κι εδω για Πασαλιτς

http://www.pressaris.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84...%B1%CE%B9%CF%83
alien-tour
QUOTE(tuareg @ Aug 12 2012, 07:27 ) *
μη πιστευεις στο 100 % τιποτα απ'οτι γραφεται...


Άμα δεν δω ανακοίνωση,δεν πιστεύω τίποτα!
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια την περίπτωση Blakney που ανακοινώθηκε και τελικά υπέγραψε στη Ρωσία απ οτι θυμάμαι.

Για φέτος κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές και ευελπιστώ σε εξυγίανση της ομάδας από τη λαίλαπα "Damian"...
tuareg
QUOTE (alien-tour @ Aug 12 2012, 12:36 ) *
Άμα δεν δω ανακοίνωση,δεν πιστεύω τίποτα!
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια την περίπτωση Blakney που ανακοινώθηκε και τελικά υπέγραψε στη Ρωσία απ οτι θυμάμαι.

Για φέτος κρατάω μικρό καλάθι για τις μεταγραφές και ευελπιστώ σε εξυγίανση της ομάδας από τη λαίλαπα "Damian"...


οχι στη Ρωσσια,στο Μαρουσι εμεινε.
Ειχε συμβολαιο 1+1 με οψιον του Αμαρουσιου.Εμεις τον ανακοινωσαμε πριν ληξη η deadline της οψιον και το Μαρουσι (που δε θα το κρατουσε σε αλλη περιπτωση) εκανε χρηση της οψιον για να μην ερθει σε εμας.
alien-tour
QUOTE(tuareg @ Aug 12 2012, 09:43 ) *
οχι στη Ρωσσια,στο Μαρουσι εμεινε.
Ειχε συμβολαιο 1+1 με οψιον του Αμαρουσιου.Εμεις τον ανακοινωσαμε πριν ληξη η deadline της οψιον και το Μαρουσι (που δε θα το κρατουσε σε αλλη περιπτωση) εκανε χρηση της οψιον για να μην ερθει σε εμας.


Μάλλον το μπερδεύω με τότε που πήγε στη Δυναμό Περιχώρων....
Τεσπα...Να'χουμε μια καλή ομάδα για φέτος,προτιμώ ένα δεμένο σύνολο,παρά 2-3 καλές μονάδες...

Επίσης να βάλει μυαλό ο Dan και να κατεβάσει το κασέ του γιατί πολλές στραβές έκανε πέρσι...Με τον Dan κλεισμένο δεν χρειαζόμαστε κανένα Λιακό και κανένα Νεφελίμ... 68.gif

Απλά θα ξέρει οτι αν κάνει στραβή θα ακούει τα εξ αμάξης από τον Κυρ Βαγγέλη και φέτος. smiley.gif
Χορευτης
QUOTE(alien-tour @ Aug 12 2012, 04:51 ) *
Μάλλον το μπερδεύω με τότε που πήγε στη Δυναμό Περιχώρων....
Τεσπα...Να'χουμε μια καλή ομάδα για φέτος,προτιμώ ένα δεμένο σύνολο,παρά 2-3 καλές μονάδες...

Επίσης να βάλει μυαλό ο Dan και να κατεβάσει το κασέ του γιατί πολλές στραβές έκανε πέρσι...Με τον Dan κλεισμένο δεν χρειαζόμαστε κανένα Λιακό και κανένα Νεφελίμ... 68.gif

Απλά θα ξέρει οτι αν κάνει στραβή θα ακούει τα εξ αμάξης από τον Κυρ Βαγγέλη και φέτος. smiley.gif


Γνωριζει κανεις σας ποιοι θα ειναι οι νεοι (ηληκιακα) ελληνες παιχτες στο ροστερ του ΑΡΗ? Μπορει καποιος να αναφερει τα ονοματα τους? Φετος γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος να προωθηθει? Απο οσο γνωριζω τα τελευταια χρονια εχετε προσεξει πολυ τις ακαδημιες σας. Θα ηταν πολυ σημαντικο να προωθηθουν κ αλλα παιδια. Το εχει μεγαλη αναγκη αυτο ο ΑΡΗΣ.
SteelGandalf
Έχουμε αναφερθεί σε αυτό φίλε μου.

Συμβόλαιο έχουν οι παρακάτω:

Dan Mavraides: Έχει γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών και δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Dan. Δεν γνωρίζουμε τις πιθανότητες παραμονής του, αλλά είναι καλός παίχτης και τον θέλουμε στην ομάδα, ειδικά τώρα που απέκτησε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Αλέξανδρος Βεζένκοφ

Αλέξανδρος Βασιλειάδης

Τάσος Δήμας

Σπύρος Μούρτος: Επέστρεψε από δανεισμό.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Θα ανανεώσει σύντομα, απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ενώ πλέον στο ρόστερ της ομάδας μας, βρίσκεται και ο Σωτήρης Καραποστόλου.
Χορευτης
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 12 2012, 06:40 ) *
Έχουμε αναφερθεί σε αυτό φίλε μου.

Συμβόλαιο έχουν οι παρακάτω:

Dan Mavraides: Έχει γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών και δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Dan. Δεν γνωρίζουμε τις πιθανότητες παραμονής του, αλλά είναι καλός παίχτης και τον θέλουμε στην ομάδα, ειδικά τώρα που απέκτησε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Αλέξανδρος Βεζένκοφ

Αλέξανδρος Βασιλειάδης

Τάσος Δήμας

Σπύρος Μούρτος: Επέστρεψε από δανεισμό.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Θα ανανεώσει σύντομα, απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ενώ πλέον στο ρόστερ της ομάδας μας, βρίσκεται και ο Σωτήρης Καραποστόλου.


Οκ. Ευχαριστω πολυ. Κατι τελευταιο. Νομιζω οτι ειχατε παρει ενα καλο παιχτη απο την ιεραπετρα που ηταν σπουδιο ταλεντο για την ηληκια του. Δεν θυμαμαι ονομα. Αν δεν κανω λαθος καθε χρονο ο ΑΡΗΣ επενδυει με μεταγραφες 15-16- χρονων για το εφηβικο σε πρωτη φαση. Θα ειναι πολυ σημαντικο να του βγουν. Μακαρι να βγαινει καθε χρονο ενας καλος παιχτης για το ανδρικο. Επειδη το επαγγελματικο μπασκετ εχει πεθανει κ τα οικονομικα προβληματα ειναι πολλα κ το ξερετε κ εσεις απο πρωτο χερι ειναι σημαντικο αυτο που κανει ο ΑΡΗΣ.
SteelGandalf
Πρέπει να αναφέρεσαι στον Αλέξανδρο Βασιλειάδη, σχετικά με την ομάδα Α.Ο. Ιεράπετρα.

Άλλωστε ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Πλεξουσάκης, ανήκει στο τμήμα scouting (περιοχή Κρήτης) του Άρη.
Χορευτης
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 12 2012, 10:22 ) *
Πρέπει να αναφέρεσαι στον Αλέξανδρο Βασιλειάδη, σχετικά με την ομάδα Α.Ο. Ιεράπετρα.

Άλλωστε ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Πλεξουσάκης, ανήκει στο τμήμα scouting (περιοχή Κρήτης) του Άρη.


Ναι αυτον εννοω.

Τυχαινει να γνωριζω απο πρωτο χερι οτι στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ αγαπουν πολυ τον μπασκετικο ΑΡΗ. Γτ εμπιστευονται τα παιδια τους. Νομιζω οτι τον δρομο προς την θεσσαλονικη εχει παρει κ αλλος ενας αθλητης εκτος απο τον Βασιλειαδη.

http://www.ierapetrabc.gr/index.php

http://www.ierapetrabc.gr/index.php/2011-0...-03-14-08-04-12

Χαρακτηριστικο ειναι οτι ολη την χρονια κανουν μονιμως αναφορα για τις ακαδημιες του ΑΡΗ...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ολοταχώς για Ασημακόπουλο!

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του αναπληρωματικού πάουερ φόργουορντ στον Άρη.


Δεν υπάρχει εδώ και μέρες Κώστας Κακαρούδης, δεν υπάρχει ούτε Βασίλης Αγγελακόπουλος και οι κίτρινοι στρέφονται στην λύση του Ασημακόπουλου, ο οποίος αν συμφωνήσει θα επιστρέψει έξι χρόνια μετά στην ομάδα.

O 36χρονος Ασημακόπουλος είχε έρθει στον Άρη το 2004 και έμεινε έως το 2006. Έπαιξε στον τελικό της… ντροπής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Λίντο για το κύπελλο Ελλάδας και την επόμενη χρονιά ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του ULEB Cup και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στον Κολοσσό Ρόδου και την περσινή χρονιά είχε πολύ καλή παρουσία με 6,8 πόντους και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 35 αγώνες.


Καλός για backup, έμπειρος, ξέρει την ομάδα και την αγαπάει. Είναι και εξαιρετικό παιδί. Για να έρχεται από τον πάγκο είναι καλή λύση, απλά με ύψος 2,03μ. δεν αποτελεί την κλασική περίπτωση 4αριού, αφού περισσότερο αγωνίζεται σε μέση και μακρινή απόσταση, παρά κοντά στο καλάθι.

Έχω όμως μία ένσταση (η οποία σε καμία περίπτωση δεν αφορά τον συγκεκριμένο αθλητή).

Καλοί όλοι αυτοί που εξετάζονται και κάποιοι που ήρθαν ή που θα έρθουν. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να μην ανεβάσουμε πολύ τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, για δύο κυρίως λόγους.

Πρώτον για να μπορεί να έχει συνέχεια η προσπάθεια που θα ξεκινήσει φέτος (και να μην αρχίσουμε του χρόνου και πάλι από το μηδέν).

Δεύτερον για να μπορεί η ομάδα να έχει συνέχεια και αντοχές μέσα στην χρονιά που σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει. Ο ηλικιακός παράγοντας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στην διάρκεια μιας χρονιάς. Βέβαια, δεν θα έχουμε φέτος και τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά εντάξει, αποτελεί κι αυτό ένα θέμα.

Κατά τ' άλλα, επιστρέφοντας στην συγκεκριμένη είδηση, ο Αντώνης είναι ένας παίχτης που αγωνίζεται με πάθος και αυτό που περιμένεις θα στο δώσει σε σταθερή βάση.
tuareg
http://www.pressaris.gr/%CE%BF-%CE%B3%CE%B...B1%CE%B5-%CE%AC

αντε μηπως και μπει κανα φραγκο παραπανω
alien-tour
Το αναφέρω απλά σαν συνέχιση του σίριαλ "Σαρικόπουλος".
Έτοιμος να κάνει δικό του τον Σαρικόπουλο!

Καλά φέτος,όλοι παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΆΡΗ μας...

Ας ελπίσουμε με την είσοδο του Σαμολαδά(αν ισχύει) να βελτιωθούν τα πράγματα.

Υ.Γ. Ο Πάλμας που χάθηκε;
tuareg
24άωρο αγωνίας στον Άρη
Απαντήσεις σήμερα (13/8) περίμεναν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης στις προτάσεις που έκαναν στους Μοχάμεντ Πάσαλιτς, Ζήση Σαρικόπουλο και Αντώνη Ασημακόπουλο, αλλά προς το παρόν είναι ακόμα στην αναμονή.

Μέχρι αυτήν την ώρα οι «κίτρινοι» δεν πήραν απάντηση από κάποιον εκ των παραπάνω παικτών και όπως είναι λογικό, η αγωνία εντείνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το βράδυ πιθανώς να υπάρξει εξέλιξη με τον Σαρικόπουλο, ενώ εκτός απροόπτου τα νεότερα για τους Πάσαλιτς, Ασημακόπουλο μετατίθενται για αύριο (14/8). Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι την αργία του 15άυγουστου οι παραπάνω υποθέσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι λογικό να αγωνιά, αφού από αυτές τις τρεις υποθέσεις εξαρτώνται πολλά αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Ασημακόπουλος και ο Σαρικόπουλος λογίζονται ως οι πρώτες αλλαγές στις θέσεις των ψηλών και ο Πάσαλιτς παίκτης «κλειδί» για την περιφέρεια, ως alter ego του Αμερικανού «κόμπο» γκαρντ που θα αποκτηθεί.

http://www.basketplus.gr/index.php?option=...&Itemid=151


Διπλό "χτύπημα"...


Παίκτες του ΑΡΗ θα πρέπει να θεωρούνται ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς.
Η «κίτρινη» ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τους δύο παίκτες πριν από λίγο και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές, μετά από αυτή του Σωτήρη Καραποστόλου. Σε ότι αφορά τον Πάσαλιτς, θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του μέχρι το βράδυ, ενώ διαδικαστικό είναι και το θέμα του Ασημακόπουλου.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου, ο παίκτης ζήτησε νέα διορία καθώς περιμένει τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να τον περιμένει για πολύ ακόμη και ζήτησε να απαντήσει μέχρι αύριο.

http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=11118
alien-tour
QUOTE(tuareg @ Aug 13 2012, 17:44 ) *
Διπλό "χτύπημα"...


Με πρόλαβες! smiley.gif

Ευχάριστες ειδήσεις,ν'αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ σιγά-σιγά.
SteelGandalf
Ωραία όλα αυτά. Ας γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις όμως για να είμαστε σίγουροι.

Μακάρι να έρθει και ο Σαρικόπουλος (αυτό που διάβασα στο παραπάνω άρθρο πως θα είναι πρώτη αλλαγή στη θέση των ψηλών δεν το θεωρώ δεδομένο). Θα εξαρτηθεί και από το τι θέσεως παίχτες (Αμερικανοί προφανώς) θα έρθουν. Αν έρθει πεντάρι ναι, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πόσο πεντάρι θα είναι ("βαρύ" ή όχι).
alien-tour
QUOTE
Από pamesports.gr

"Σφήνα» Ίκαρου για Πάσαλιτς"

«Σφήνα» μπήκε ο Ίκαρος στο... φλερτ του Μοχάμεντ Πάσαλιτς με τον Άρη.

Η ομάδα της Καλλιθέας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρόνου Βόσνιου γκαρντ, μετά την απώλεια του Σωτήρη Καραποστόλου, που συμφώνησε με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Ο Ίκαρος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του στον Πάσαλιτς, τον οποίο έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας την περασμένη σεζόν ο προπονητής της ομάδας της Καλλιθέας Δημήτρης Πρίφτης.

Ο 25χρόνος Βόσνιος σουτέρ, πάντως, βρίσκεται πιο κοντά στον Άρη.



Αύριο μέχρι το μεσημέρι πιστεύω θα χουμε ανακοινώνεις,μετά θα θέλουν να φύγουν για διακοπές. icon_wave.gif

Ο Σαρικόπουλος θα φάει στο τέλος το κεφάλι του,εναλλακτικές για παγκίτη έχουν στον ΠΑΟ,μπορούν να βάλουν τον Γόντικα.

SteelGandalf
Γι' αυτό λέω ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Έχουμε καεί στον χυλό, χρόνια τώρα.
tuareg
Ανακοινώσαμε τον Πάσαλιτς

QUOTE(www.arisbc.gr)
Ο Muhamed Pasalic στον ΑΡΗ

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Muhamed Pasalic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Βόσνιος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε:

«Πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου ερχόμενος στον ΑΡΗ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη Ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξα τον ΑΡΗ ήταν ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποί του. Μου έδειξαν ότι με ήθελαν και μου εξήγησαν τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Ο κόουτς μού μίλησε και μου εξήγησε ότι πιστεύει σε μένα. Εγώ, από την πλευρά μου, θα κάνω το καλύτερο δυνατό τόσο για τη νέα μου ομάδα, όσο για εμένα προσωπικά».

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Ύψος: 1.92

Θέση: Γκαρντ

Έτος Γέννησης: 1987

Εθνικότητα: Βοσνία- Ερζεγοβίνη

Προηγούμενες ομάδες:

2006-2007 BC Vogosca, 2007-’08, 2008-’09, 2009-’10, 2010-’11 Bosna ASA BH, 2011-2012 Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Οι διακρίσεις του αθλητή:

Εθνική ομάδα U18 Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 2005

Πρωταθλητής Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 2007-2008-2009

Κυπελλούχος Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 2009-2010

Εθνική ομάδα Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 2011-2012

Τη σεζόν 2011-2012 ο Pasalic είχε μέσο όρο 10.1 πόντους, 43.9 % σε σουτ δύο πόντων, 46.9 % σε σουτ τριών πόντων, 78 % στις ελεύθερες βολές, 2.2 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ.
SkyFall
εξαιρετική μεταγραφή. μπράβο. rolleyes.gif
ελπίζω να ανκοινώσετε και τον σαρικόπουλο, έστω και ως δανεικό rolleyes.gif
tuareg
QUOTE (SkyFall @ Aug 14 2012, 15:05 ) *
εξαιρετική μεταγραφή. μπράβο. rolleyes.gif
ελπίζω να ανκοινώσετε και τον σαρικόπουλο, έστω και ως δανικό rolleyes.gif


και με το τζερυ δανεικο συμβιβαζομαι smiley.gif smiley.gif
SteelGandalf
Τώρα, μπορώ να πω, αρχίζουμε να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Σειρά έχει ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Μακάρι να αποκτηθούν αμφότεροι και να πάμε παρακάτω.
alien-tour
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 14 2012, 12:36 ) *
Τώρα, μπορώ να πω, αρχίζουμε να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Σειρά έχει ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Μακάρι να αποκτηθούν αμφότεροι και να πάμε παρακάτω.



Απλά θα χαλαρώσουν 2 μέρες οι παράγοντες,δεκαπενταύγουστος γαρ,και ξανά από Πέμπτη-Παρασκευή θα έχουμε νέα.

Θα σταματήσουμε κι εμείς λίγο το refresh για μεταγραφές και νέα! rolleyes.gif
SteelGandalf
Να το σταματήσουμε γιατί κουραστήκαμε (να γράφουμε τα ίδια). tongue.gif
tuareg
"Ή στον Παναθηναϊκό ή στον Άρη"

αντε να δουμε...Αν θελεις να παιζεις ελα και μη το πολυσκεφτεσαι αλλο

επισης εδω γραφει για Χαριση εναλλακτικα
gspara
QUOTE(tuareg @ Aug 15 2012, 10:22 ) *
"Ή στον Παναθηναϊκό ή στον Άρη"

αντε να δουμε...Αν θελεις να παιζεις ελα και μη το πολυσκεφτεσαι αλλο

επισης εδω γραφει για Χαριση εναλλακτικα

μου φαινεται η εναλλακτικη λυση ειναι καλυτερη απο την βασικη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.