Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
SteelGandalf
Πραγματικά δεν παιζόμαστε εμείς οι Αρειανοί!!!

Μια που το αναφέρατε, ορίστε και η δήλωση του κυρίου Αρβανίτη:

QUOTE(Lefteris Arvanitis)
Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για το θέμα που προέκυψε μετά την αφαίρεση του Μαιάνδρου από το σήμα της ΚΑΕ Άρης.
Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν άλλοι.
Το κάνω όμως γιατί διαπιστώνω ότι κάποιοι ηθελημένα προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά και να διχάσουν τον κόσμο του Άρη , η ενότητα του λαού του Άρη για μένα είναι πάρα πάρα πολύ σημαντική και νιώθω υπεύθυνος γι'αυτην στο ποσοστό που μου αναλογεί.

Το σήμα διαφοροποιήθηκε ελαφρώς και έχει να κάνει με το rebranded (επαναλανσαρισμα) του σήματος για εμπορικούς λόγους.
Σχετικά με αυτούς που κάνουν μεγάλη προσπάθεια να μπλέξουν την ΚΑΕ Άρης σε πολιτικά παιχνίδια, σας τονίζω ότι όλα όσα γράφουν και αναφέρουν είναι γελοιότητες και ψεύδη που χαρακτηρίζουν εκείνους που τα προωθούν.

Οι παππούδες και οι πατεράδες μας έγιναν Άρης γιατί πίστεψαν στα ιδανικά,την ιδεολογία,την φιλοσοφία και την νοοτροπία αυτού του συλλόγου που πηγάζουν από τα αρχαία ελληνικά ολυμπιακά ιδεώδη και αφορούν τον αθλητισμο και μόνο.
Τα ιδανικά αυτά βρίσκονται στην καρδιά μου, στο μυαλό μου, στη συνείδηση μου και είναι ο τρόπος ζωής μου, βρίσκονται στα 6 γράμματα Α.Σ.ΑΡΗΣ που ούτως ή άλλως το 1914 το σήμα δεν είχε ούτε μαίανδρο ούτε FC ούτε BC.
Φυσικά μαθήματα πατριωτισμού, ελληνισμού, ελληνικότητας, αρχαιοελληνικού πολιτισμού κτλ δεν δεχόμαστε από κανέναν.
Καλώ όλους τους Αρειανούς να ασχοληθούν με τα ουσιώδη κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και το ελληνικό μπάσκετ.

ΥΣ. Όσο αφορά την άποψη μου, τα σήματα δεν αλλάζουν, το συγκεκριμένο θέμα όμως δεν συνιστά αλλαγή του σήματος αλλά προσπάθεια ανανέωσης του.

Έχουν γραφτεί εκατοντάδες απόψεις, ευτυχώς οι περισσότερες στηριζόμενες στην λογική και στον σεβασμό. Φυσικά, όπως πάντα, υπάρχουν και κάποιες ακραίες απόψεις.

Ο πρόεδρος επανήλθε λίγο αργότερα, με νέα τοποθέτηση του:

QUOTE(Lefteris Arvanitis)
Σεβαστές οι διαφορετικές απόψεις και αντιρρήσεις.
Θα πρέπει να σεβόμαστε όμως όλοι μας και την προσπάθεια που κάνει ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση του.
Σας καλώ ευγενικά να ασχοληθούμε όλοι με την ομάδα και τις χαρές που πιστεύουμε ότι θα μας δώσει.

Παρακάτω θα παραθέσω την δική μου τοποθέτηση στην ανάρτηση του κυρίου Αρβανίτη:

Πρόεδρε κύριε Αρβανίτη, αγαπητέ Λευθέρη, αν μου επιτρέπεις τον ενικό.

Το πιο σημαντικό που, σε πρώτη φάση, κρατώ από την τοποθέτηση σου, είναι ο διαχωρισμός σου από την υπόλοιπη διοίκηση της Κ.Α.Ε. Άρης. Ακούγονται καιρό κάποια πράγματα που αφορούν την υπόσταση σου στην Κ.Α.Ε. μετά την έλευση του κυρίου Λάσκαρη, αλλά εβρισκόμενος σε απόσταση, δεν μπορώ να γνωρίζω την πάσα αλήθεια. Δεν θα τοποθετηθώ λοιπόν στηριζόμενος σε εικασίες. Κρατώ μόνο αυτό που πιο πάνω ανέφερα κι ελπίζω τα δεδομένα να είναι διαφορετικά και καλύτερα απ' ότι φαντάζομαι.

Σε ό,τι αφορά το επαναλανσάρισμα του σήματος που αναφέρεις, επειδή το κάνεις με πολύ γενικό τρόπο, εγώ προσωπικά δεν δύναμαι να αντιληφθώ τους λόγους για τους οποίους έγινε και σε τι ακριβώς θα μας "αναβαθμίσει". Με αυτό λοιπόν ως δεδομένο, ούτε το αποδέχομαι, ούτε όμως το απορρίπτω, επειδή σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει το σκεπτικό μου σε απόλυτα ασφαλή συμπεράσματα. Θα μπορούσα να δεχθώ μια τέτοια αλλαγή, εφόσον όμως θα είχε επαρκείς εξηγήσεις, όχι επειδή θα έπρεπε να μου ζητήσουν προσωπικά τον λόγο, αλλά από σεβασμό προς το πρόσωπο μου, ως έναν από τους χιλιάδες Αρειανούς.

Από 'κει και πέρα, θα επιθυμούσα από την διοίκηση της ΚΑΕ να έχει καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική, με την έννοια της ενημέρωσης, προς τους φιλάθλους της ομάδας μας. Να τους ενημερώνει για όλα τα θέματα και όχι μόνο για τα αγωνιστικά. Να σταματάει εν τη γενέσει τους τις οποιεσδήποτε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, έχοντας ξεκάθαρες τοποθετήσεις και να μην επιτρέπει τον διχασμό από τους δεκάδες "καλοθελητές" που υπάρχουν γύρω μας. Πολύ δε περισσότερο τώρα που κάνει μπαμ πως έχουμε όλα τα εχέγγυα για να επιστρέψουμε στον θρόνο μας και αυτό τους πονάει διπλά!

Στηρίζω την προσπάθεια σας και βλέπω τον Άρη μας να αποκτά και πάλι την πραγματική υπόσταση που του αξίζει! wink.gif

Επειδή "ακούστηκαν" αρκετές απόψεις περί διχασμού των φιλάθλων, επανήλθα με μια ακόμη τοποθέτηση μου:

Αν εξαιρέσουμε κάποιες ακραίες αντιδράσεις με τις οποίες είμαι κάθετα αντίθετος, δεν θεωρώ εαυτόν διχασμένο. Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν και δεν είναι δυνατό να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με τις ενέργειες των διοικούντων.

Όπως έγραψα στην πιο πάνω τοποθέτηση μου, απλά θα επιθυμούσα μια ενημέρωση με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό, στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα έπρεπε να το κάνει η Κ.Α.Ε. Άρης και όχι, προσπαθώντας να λειτουργήσει πυροσβεστικά, ο κύριος Λευθέρης Αρβανίτης.

Διάβασα όλες τις απόψεις της συγκεκριμένης ανάρτησης μέχρι τώρα (ήρωας!!!) και σε αρκετές διέκρινα ειρωνεία, ασέβεια, αρνητικές συμπεριφορές και γενικά χαμηλό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει και δεν το αποδέχομαι.

Διαφωνίες μπορεί να προκύπτουν. Πρέπει να δίνονται αμοιβαίες εξηγήσεις και να προχωράμε παρακάτω, όλοι ενωμένοι για το κοινό μας συμφέρον.-
algait
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 21 2016, 19:38 ) *
... αλλα βλεπω τωρα οτι εκανε δηλωση ο Αρβανιτης..γενικα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους σωστα κατα τη γνωμη μου...αυτο ομως που μου κανει τεραστια εντυπωση στη δηλωση αυτη ειναι οτι αρχιζει λεγοντας "αν και αλλοι θα επρεπε να απαντησουν και οχι εγω".....συγνωμη αυτος δεν ειναι ο προεδρος μας?ποιος θα επρεπε να μιλησει δηλαδη?...

Το θέμα από μόνο του είναι αστείο και μόνο που το συζητάμε. Το πραγματικό θέμα όμως προκύπτει από αυτή ακριβώς τη φράση του Αρβανίτη... και λέει πάρα πολλά για τα διοικητικά της ομάδας...

edit
Στέργιο τώρα είδα και το δικό σου post. Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου στον Αρβανίτη. Από εκεί και πέρα νομίζω άδικα ασχολείσαι με την χάβρα του fb. Δεν θα βγάλεις ποτέ συννεννόηση...

Οι εμπορικοί λόγοι που επικαλείται πάντως, ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο και με αυτά που έγραψε ο Δασκάλου στο τελευταίο του άρθρο για την κατωχύρωση του σήματος από το ΑΣ και την ΠΑΕ...
edit
giannisaris81
QUOTE (algait @ Aug 22 2016, 17:55 ) *
Το θέμα από μόνο του είναι αστείο και μόνο που το συζητάμε. Το πραγματικό θέμα όμως προκύπτει από αυτή ακριβώς τη φράση του Αρβανίτη... και λέει πάρα πολλά για τα διοικητικά της ομάδας...

edit
Στέργιο τώρα είδα και το δικό σου post. Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου στον Αρβανίτη. Από εκεί και πέρα νομίζω άδικα ασχολείσαι με την χάβρα του fb. Δεν θα βγάλεις ποτέ συννεννόηση...

Οι εμπορικοί λόγοι που επικαλείται πάντως, ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο και με αυτά που έγραψε ο Δασκάλου στο τελευταίο του άρθρο για την κατωχύρωση του σήματος από το ΑΣ και την ΠΑΕ...
edit

Μα αυτο ακριβως λεω και εγω οτι ειναι το θεμα....οπως πολυ σωστα εγραψε ο SteelGandalf και στην αρχη του post του προς τον προεδρο.
Σε αυτο απαντησε κατι ο προεδρος?
Δεν το καταλαβαινω αυτο.....απο τη μια ζητα απο το κοσμο να ειναι ενωμενος και συντεταγμενος πισω απο το Λασκαρη και τη διοικηση και απο την αλλη ακομα και απο τα δικα του λεγομενα φαινεται οτι και η ιδια η διοικηση ειναι διχασμενη μεταξυ της....
Δεν ξερω ελπιζω ολα αυτα να ειναι λεπτομεριες και να μην επηρεασουν μακροπροθεσμα την ομαδα....
Απλα μαλλον δικαιωνεται ο Δασκαλου που μιλαγε για διοικηση αθηνας και διοικηση θεσσαλονικης.
algait
Να πω την αλήθεια δεν διάβασα τα εκατοντάδες σχόλια, αλλά δε νομίζω να απάντησε σε αυτό. Είμαι σίγουρος όμως πως δεν το έγραψε τυχαία!
massey
Εγω δεν εχω καταλαβει που εχει αλλαξει το σημα

Στο επισημο site ειναι το παλιο, στις φανελες σημερα το ιδιο..
SteelGandalf
QUOTE(algait @ Aug 22 2016, 21:08 ) *
Να πω την αλήθεια δεν διάβασα τα εκατοντάδες σχόλια, αλλά δε νομίζω να απάντησε σε αυτό. Είμαι σίγουρος όμως πως δεν το έγραψε τυχαία!

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τα εν οίκω στην φόρα...

Τα διάβασα εγώ τα σχόλια. Οι τοποθετήσεις του προέδρου αναφέρθηκαν στο πιο πάνω post μου. Εδώ που τα λέμε είναι αδύνατο -και δεν έχει και λόγο να το κάνει- να σχολιάσει κάθε απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική.
38aris
Με το σήμα θεωρώ αστείο το θέμα.
Ο Σανικίτζε πάντως που φαίνεται να κλείνει δεν με ικανοποιεί, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά επειδη χάνουμε το σούτ από το 4. Στο σύγχρονο μπάσκετ, που παίζει ο Πρίφτης είναι έγκλημα αυτό. Τεσπα τίποτα δεν έχει τελειώσει
giannisaris81
QUOTE (38aris @ Aug 23 2016, 09:04 ) *
Με το σήμα θεωρώ αστείο το θέμα.
Ο Σανικίτζε πάντως που φαίνεται να κλείνει δεν με ικανοποιεί, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά επειδη χάνουμε το σούτ από το 4. Στο σύγχρονο μπάσκετ, που παίζει ο Πρίφτης είναι έγκλημα αυτό. Τεσπα τίποτα δεν έχει τελειώσει

Φιλε μεχρι πριν 2 χρονια με ασημακοπουλο την βγαζαμε στο 4.....μου μοιαζει πολυ παραξενο να θεωρουμε λιγο τον σανικιτζε....με βαση το βιογραφικο του θα ειναι ισως ο πιο ποιοτικος μας παικτης....
Οσον αφορα το σουτ:
1)Το 4ρι πρεπει πρωτα να ειναι αθλητικο να βοηθαει στη ρακετα στα ριμπαουντ και μετα αν εχει και σουτ ολα καλα...οχι να κοιταμε το σουτ και να αφηνουμε ολα τα αλλα αλλιως με 40% που ειχε ο κοεν πριν ερθει σε μας θα σφαζονταν ομαδες ευρωλιγκας για αυτον
2)Σουτ δεν εχει ο Τσαιρελης ....ο Σανικιτζε δεν ειναι και παικτης που τον αφηνεις μονο....μη κοιταμε μονο το ποσοστο.....ο σπανουλης π.χ περσυ σε ολη την ευρωλιγκα βλεπω οτι ειχε ποσοστο 25%?θα ελεγες οτι δεν εχει σουτ?
3)Ο οκαρο περσυ στο πιο κρισημο διαστημα εκανε 0/17 τριποντα σερι...
Γενικα εγω πιστευω πως ο Σανικιτζε θα δωσει πολλα στην ομαδα....μακαρι να ερθει....

massey
Η πλακα ειναι οτι περσυ Οκαρο και Σανικιτζε πηραν σχεδον τις ιδιες προσπαθειες (108 κ 109) και ο ενας εβαλε τα 42 και ο αλλος τα 31..

Δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα

Για Eurocup δεν μιλαω καν γιατι εκει ο Οκαρο τελειωσε με 28% (18/64)
RipCity
Η αλήθεια είναι πως ο ένας σούταρε με 38% κι ο άλλος με 28% αν είναι οι αριθμοί όπως τους λες, οπότε η διαφορά είναι μεγάλη κι ας μην είναι χαώδης. Βέβαια δεν ξέρω για τα προηγούμενα χρόνια μήπως ο Σανικίτζε σούταρε καλύτερα, δεν πολυθυμάμαι το σουτ του, αλλά γενικά είναι πολύ χρήσιμος παίκτης.
massey
Το ξερω το ποσοστο. Εγω παρεθεσα τα πραγματικα νουμερα ομως, που αν βαλεις και την ευρωπη πεφτει ακομα περισσοτερο.

Η διαφορα των 11 παραπανω ευστοχων τριποντων σε ευρος ενος ολοκληρου πρωταθληματος δεν ειναι καν μεγαλη.

Η διαφορα φαινεται ετσι με πρωτη ματια γιατι το νουμερα των προσπαθειων ειναι σχετικα μικρο. Δν βαρεσαν χιλια τριποντα και ο ενας ειχε 38 κ ο αλλος 28. Εκει ναι υπαρχει τεραστια διαφορα.

Αλλα επειδη πιστευω οτι το 4αρι στη νεα ομαδα του πριφτη δεν θα παρει παραπανω τριποντα απο οσα ο οκαρο περσυ, ειδικα απο τη στιγμη που θα σουταρει και το 3, δεν τη θεωρω τη διαφορα μεγαλη
algait
Πέρυσι είχαμε τον Waters με χέρι αλφάδι και Okaro & McNeal γύρω στο 40%. Φέτος δε νομίζω να έχουμε παίχτη με πάνω από 40%. Ειδικά ο Marble απ' ότι κατάλαβα δεν το πολυέχει (κάτω από 30%).

Από την άλλη, πέρυσι σε κάποια κρίσιμα ματς που χρειαζόμασταν σουτ (πχ Αλμπα εντός 2 στα 22 αν θυμάμαι καλά) τα σπάσαμε.

Γενικά φέτος ίσως υστερούμε στο σουτ, αλλά νομίζω σε όλα τα υπόλοιπα θα είμαστε καλύτεροι.
gerorge
QUOTE (algait @ Aug 23 2016, 17:12 ) *
Πέρυσι είχαμε τον Waters με χέρι αλφάδι και Okaro & McNeal γύρω στο 40%. Φέτος δε νομίζω να έχουμε παίχτη με πάνω από 40%. Ειδικά ο Marble απ' ότι κατάλαβα δεν το πολυέχει (κάτω από 30%).

Από την άλλη, πέρυσι σε κάποια κρίσιμα ματς που χρειαζόμασταν σουτ (πχ Αλμπα εντός 2 στα 22 αν θυμάμαι καλά) τα σπάσαμε.

Γενικά φέτος ίσως υστερούμε στο σουτ, αλλά νομίζω σε όλα τα υπόλοιπα θα είμαστε καλύτεροι.

Ο Marble γυρω στο 35-36 εχει.Μπορει να εννοεις τον Cummings ο οποιος περσι εδειξε μια βελτιωση(βεβαια στην dleague).Ο Jenkins σιγουρα θα ειναι ο πιο απειλητικος απο το τριποντο.Περσι ειχαμε μια τριαδα που σουταρε(Mcneal,Waters,White) τακτικα καλα και καποιους που ηταν μετριοι ως καλοι οπως ζαρας cohen.Φετος εχουμε Marble και Jenkins με καλο σουτ και ελπιζουμε σε βελτιωση Ζαρα και Cummings.Κατα τ αλλα ο Sanikidze μπορει να μην ειναι δεινος σουτερ αλλα δεν μπορεις να τον αφηνεις και ελευθερο
giannisaris81
Παιδια αλλο περσυ αλλο φετος....ο κοουτς παει σε αλλη λογικη και καλα κανει...φετος θα εχουμε πολυ καλυτερο inside game....περσυ στο σετ παιχνιδι ειμασταν γυρω γυρω ολοι και στο τελος κοπαναγαμε ενα τριποντο η ο μακνιλ εκανε ηρωικη μπουκα...
Δεν μου προκυπτει οτι θα ειμαστε χειροτεροι στο τριποντο...αλλα και να ειμαστε λιγο σε αυτον τον τομεα χειροτεροι εχουμε αλλους τομεις που ειμαστε πολυ καλυτεροι απο περσυ οποτε το προσημο λογικα θα βγει θετικο....
Ολα αυτα ειναι θεωριες ομως...στο παρκε θα φανουν ολα.....
gerorge
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 23 2016, 17:59 ) *
Παιδια αλλο περσυ αλλο φετος....ο κοουτς παει σε αλλη λογικη και καλα κανει...φετος θα εχουμε πολυ καλυτερο inside game....περσυ στο σετ παιχνιδι ειμασταν γυρω γυρω ολοι και στο τελος κοπαναγαμε ενα τριποντο η ο μακνιλ εκανε ηρωικη μπουκα...
Δεν μου προκυπτει οτι θα ειμαστε χειροτεροι στο τριποντο...αλλα και να ειμαστε λιγο σε αυτον τον τομεα χειροτεροι εχουμε αλλους τομεις που ειμαστε πολυ καλυτεροι απο περσυ οποτε το προσημο λογικα θα βγει θετικο....
Ολα αυτα ειναι θεωριες ομως...στο παρκε θα φανουν ολα.....

Χωρις καλο σουτ για να ανοιγουν οι χωροι δεν μπορεις να εχεις εξαιρετικο inside game.
giannisaris81
QUOTE (gerorge @ Aug 23 2016, 18:03 ) *
Χωρις καλο σουτ για να ανοιγουν οι χωροι δεν μπορεις να εχεις εξαιρετικο inside game.

Τι εννοεις καλο σουτ?
Περσυ ειχαμε καλο σουτ η οχι?μακνιλ και οκαρο με τα φεγγαρια τους σουταραν....μονο ο γουοτερς απο ενα σημειο και μετα ειχε στσθερο σουτ...επισης οσο καλα και να σουταραν περσυ και παλι inside game δεν θα ειχαμε γιατι δεν υπηρχε κανεις να παιξει πλατη....
Τωρα αν πιστευεις οτι η αντιπαλη αμυνα θα αντιμετωπιζει τους καμινγκς μαρμπλ και σανικιτζε οπως τον ξανθοπουλο οκ....τοτε το προβλημα θα μεταφερθει και στο inside game....κλειδι για μενα θα ειναι το σουτ του καμινγκς.....αν δεν εχει καλο σουτ αυτος ολα τα πλευ μεηκερ μας θα τα παιζει under η αντιπαλη αμυνα.
hagi
Σίγουρα στο σύγχρονο μπάσκετ όλοι πρέπει να σουτάρουν καλά αλλά και πάλι πιστεύω ότι οι περιφέρεια είναι αυτοί που πρέπει να το κάνει περισσότερο. Ο Σανικιτζε είναι παιχτάρα για μένα και μακάρι να υπογράψει. Δεν είναι τόσο κακός σουτέρ αλλά δεν με νοιάζει,ας σουτάρουν οι άλλοι, αυτός κάνει καλά τα υπόλοιπα.
Για μένα είναι παίχτης επιπέδου ο Σανικιτζε και μακάρι να υπογράψει για δύο χρόνια. Τέτοιους παίχτες θέλουμε για να πάμε ψηλά. Περιμένω με ανυπομονησία να υπογράψει. Τώρα βέβαια όλα φαίνονται στο γήπεδο και μπορεί να με διαψεύσει αλλά εγώ τον πιστεύω.

Γενικά θεωρώ ότι ο κόουτς θα κάνει καλή δουλειά και φέτος και αν βγουν και οι Έλληνες θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Υ.Γ Έχασε η ΑΕΚ τον Μαυροκεφαλιδη και είναι ένα πλήγμα για αυτούς και ένας καλός αντίπαλος λιγότερος για εμάς.
gerorge
QUOTE (hagi @ Aug 24 2016, 00:51 ) *
Υ.Γ Έχασε η ΑΕΚ τον Μαυροκεφαλιδη και είναι ένα πλήγμα για αυτούς και ένας καλός αντίπαλος λιγότερος για εμάς.

Φιλε,ας μην το βλεπουμε ετσι.Αυτο δειχνει οτι αποδυναμωνεται το πρωταθλημα κατι που δεν θελουμε.Αλλα και αυτο να μην μας νοιαζει καλυτερα ειναι να κοιταμε πως να ανταγωνιστουμε ΠΑΟ ΟΣΦΠ παρα να παλευουμε για το τιποτα και την τριτη θεση
giannisaris81
Δυστυχως για το Ελληνικο μπασκετ αυτο το νεο κρουσμα στην αεκ δειχνει οτι εκει υπαρχει προβλημα....gerorge εσυ γιατι λες οτι αποδυναμωνετε ομως?εσυ θεωρεις αν θυμαμαι καλα την αεκ πιο δυνατη χωρις μαυροκεφαλιδη!!!!!!!!
Παντως για να σωθει το μπασκετ στην ελλαδα πρεπει για αρχη οι 2 πρωτοι να αρχισουν να κανουν 4-5 ηττες στη κανονικη διαρκεια...για μενα χωρις μαυροκεφαλιδη η αεκ ειναι ενα επιπεδο κατω....οποτε νομιζω φετος η τριτη θεση ειναι αυτονοητη....το στοιχημα ειναι να δουμε ποσο κοντα η μακρια ειμαστε απο τη δευτερη....
tuareg
να πουμε ομως και για τ αναθεματα που εριχναν ορισμενοι οτι καθυστερουμε,διαλυομαστε κλπ και ζηλευαν την αεκ για τις γρηγορες και στοχευμενες κινησεις που εκανε να κλεισει το ροστερ της
giannisaris81
QUOTE (tuareg @ Aug 24 2016, 10:26 ) *
να πουμε ομως και για τ αναθεματα που εριχναν ορισμενοι οτι καθυστερουμε,διαλυομαστε κλπ και ζηλευαν την αεκ για τις γρηγορες και στοχευμενες κινησεις που εκανε να κλεισει το ροστερ της

Δεν νομιζω οτι ζηλεψε κανεις την αεκ για τις γρηγορες κινησεις....μια ανησυχια υπηρχε απο μερους μου τουλαχιστον γιατι δειχναμε αρχικα να μη μπορουμε να υλοποιησουμε τα αρχικα μας θελω...
Εγω τη μονη φορα που ζηλεψα την αεκ ηταν οταν εκλεισε το μαυροκεφαλιδη γιατι ηταν και η μονη φορα μετα απο πολλα χρονια που πηρε καποιος παικτη απο το τοπ ραφι εκτος των 2(παο-οσφπ)...οταν κανει καποιος μια τετοια κινηση θεωρουμε εμεις σαν φιλαθλοι καλη τη πιστει οτι δεν θα ειναι φουσκα......
Εκ των υστερων σιγουρα χιλιες φορες προτιμω τον Λασκαρη και την πολιτικη του....
gerorge
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 24 2016, 10:22 ) *
Δυστυχως για το Ελληνικο μπασκετ αυτο το νεο κρουσμα στην αεκ δειχνει οτι εκει υπαρχει προβλημα....gerorge εσυ γιατι λες οτι αποδυναμωνετε ομως?εσυ θεωρεις αν θυμαμαι καλα την αεκ πιο δυνατη χωρις μαυροκεφαλιδη!!!!!!!!
Παντως για να σωθει το μπασκετ στην ελλαδα πρεπει για αρχη οι 2 πρωτοι να αρχισουν να κανουν 4-5 ηττες στη κανονικη διαρκεια...για μενα χωρις μαυροκεφαλιδη η αεκ ειναι ενα επιπεδο κατω....οποτε νομιζω φετος η τριτη θεση ειναι αυτονοητη....το στοιχημα ειναι να δουμε ποσο κοντα η μακρια ειμαστε απο τη δευτερη....

Αν οφειλεται σε οικονομικα προβληματα τοτε το θεωρω αποδυναμωση,κατα τ αλλα η γνωμη μου για τον Μαυροκεφαλιδη και ειδικα στα ντερμπι δεν αλλαζει
sinkazama82
Εμένα πάντως δε θα με χαλούσε να είχαμε και έναν Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα
gerorge
QUOTE (sinkazama82 @ Aug 24 2016, 13:17 ) *
Εμένα πάντως δε θα με χαλούσε να είχαμε και έναν Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα

Εμενα πολυ.Γιατι να παρει εναν κακιστο αμυντικο που δεν προσπαθει καν(ο καββαδας μετριος και προσπαθει,στην ρακετα τουλαχιστον) και θελει τις μισες κατοχες για να μπορει να αποδωσει;Επισης παρα την σχετικα υγιη χρονια που ειχε περσι μην ξεχνας το θεμα των τραυματισμων του
back2back
QUOTE(gerorge @ Aug 24 2016, 13:23 ) *
Εμενα πολυ.Γιατι να παρει εναν κακιστο αμυντικο που δεν προσπαθει καν(ο καββαδας μετριος και προσπαθει,στην ρακετα τουλαχιστον) και θελει τις μισες κατοχες για να μπορει να αποδωσει;Επισης παρα την σχετικα υγιη χρονια που ειχε περσι μην ξεχνας το θεμα των τραυματισμων του

Πέρα από το αν ταιριάζει ο Μαυρο με τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη ή αν είναι τραυματίας η σύγκριση με τον Καββαδά είναι αστεία. Είναι σαν να συγκρίνεις τον Σπανούλη με τον Ζάρα
gerorge
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 13:41 ) *
Πέρα από το αν ταιριάζει ο Μαυρο με τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη ή αν είναι τραυματίας η σύγκριση με τον Καββαδά είναι αστεία. Είναι σαν να συγκρίνεις τον Σπανούλη με τον Ζάρα

Δεν τους συγκρινω σαν παικτες προφανως.Αλλα αν θελαμε τον Μαυροκεφαλιδη στον Αρη αυτος που δεν θα χωρουσε θα ηταν ο Καββαδας.Οποτε αναγκαστικα η συγκριση προσφορας ειναι αναμεσα σε αυτους τους δυο
giannisaris81
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 13:41 ) *

Φιλε στον θαυμαστο κοσμο του Αρη μας ολα επιτρεπονται....εχουμε και μια λογιστικη ταση οποτε ακομα και αυτο θα καταφερναν μερικοι στη συγκριση σπανουλη με ζαρα.....
Σου εχω και τα επιχειρηματα:
1)Σιγα μη δωσουμε 2εκ ευρω στον σπανουλη οταν εχουμε τον ζαρα με 60χιλιαρικα.....σιγα δεν ειναι και 33 φορες καλυτερος του ζαρα...
2)ο σπανουλης ειναι πολυ μεγαλος....ζαρας πιο μικρος....
3)ο σπανουλης θελει πολυ τη μπαλα στα χερια του...ζαρας οχι τοσο...
4)ο σπανουλης δεν παιζει την αμυνα που θελει ο πριφτης
5)ο σπανουλης ειχε 25% στο τριποντο περσυ στην ευρωλιγκα ενω ο ζαρας 27% στο γιουροκαπ....
6)θα μας χαλασει τα αποδυτηρια

Οποτε Ζαρας και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!
gerorge
QUOTE (giannisaris81 @ Aug 24 2016, 14:05 ) *
Φιλε στον θαυμαστο κοσμο του Αρη μας ολα επιτρεπονται....εχουμε και μια λογιστικη ταση οποτε ακομα και αυτο θα καταφερναν μερικοι στη συγκριση σπανουλη με ζαρα.....
Σου εχω και τα επιχειρηματα:
1)Σιγα μη δωσουμε 2εκ ευρω στον σπανουλη οταν εχουμε τον ζαρα με 60χιλιαρικα.....σιγα δεν ειναι και 33 φορες καλυτερος του ζαρα...
2)ο σπανουλης ειναι πολυ μεγαλος....ζαρας πιο μικρος....
3)ο σπανουλης θελει πολυ τη μπαλα στα χερια του...ζαρας οχι τοσο...
4)ο σπανουλης δεν παιζει την αμυνα που θελει ο πριφτης
5)ο σπανουλης ειχε 25% στο τριποντο περσυ στην ευρωλιγκα ενω ο ζαρας 27% στο γιουροκαπ....
6)θα μας χαλασει τα αποδυτηρια

Οποτε Ζαρας και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!

Οκ εκτος απο ειρωνιες εχεις να προσθεσεις τιποτα αλλο και το γιατι θα ηταν ο Μαυροκεφαλιδης καλος για τον Αρη περα απο το να παραθεσεις τα στατιστικα του;
massey
Τι σχεση εχει ο μαυροκεφαλιδης με τον σπανουλη?

Ο μαυροκεφαλιδης καταρχας ποσες ομαδες εχει αλλαξει? Ο Βασκο Εφθιμοφ της Ελλαδας

Επισης εχουμε 2 χρονια τον πριφτη και ξερετε πολυ καλα οτι παικτες σαν τον λουκα, τον βασιλειαδη κτλ δεν θα επαιρνε. Η αδιαφορια τους στην αμυνα τοσα χρονια ειναι κατι παραπανω απο γνωστη

Αντιθετως θα επαιρνε τον παπ για παραδειγμα
back2back
QUOTE(massey @ Aug 24 2016, 14:14 ) *
Τι σχεση εχει ο μαυροκεφαλιδης με τον σπανουλη?

Ο μαυροκεφαλιδης καταρχας ποσες ομαδες εχει αλλαξει? Ο Βασκο Εφθιμοφ της Ελλαδας

Επισης εχουμε 2 χρονια τον πριφτη και ξερετε πολυ καλα οτι παικτες σαν τον λουκα, τον βασιλειαδη κτλ δεν θα επαιρνε. Η αδιαφορια τους στην αμυνα τοσα χρονια ειναι κατι παραπανω απο γνωστη

Αντιθετως θα επαιρνε τον παπ για παραδειγμα

Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης, Γιάνκοβιτς είναι Έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι, αν έχεις τα λεφτά τους παίρνεις ανεξάρτητα αν παίζουν άμυνα ή όχι από τη στιγμή που δεν έχεις καλύτερους
massey
QUOTE(back2back @ Aug 24 2016, 15:22 ) *
Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης, Γιάνκοβιτς είναι Έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι, αν έχεις τα λεφτά τους παίρνεις ανεξάρτητα αν παίζουν άμυνα ή όχι από τη στιγμή που δεν έχεις καλύτερους

Ο Γιανκοβιτς ειναι εξαιρεση γιατι ειναι και μικροτερος και κινητρο εχει κτλ κτλ

Οι αλλοι με πριφτη δεν θα ερχονταν στον Αρη ακομα και αν ειχε τα λεφτα

Επισης ο βασιλειαδης παικτης απο το πανω ραφι?Το 2016?
gerorge
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 15:22 ) *

Ο Γιανκοβιτς με τους αλλους δυο δεν εχει καμια σχεση.Ο ενας ειναι σε ηλικια που θελει και μπορει να αποδειξει ακομα πργματα και προσπαθει ενω οι αλλοι πλεον οδηγουνται απο την τσεπη τους.Δεν ξερω τι θα θελες εσυ εγω παντως την αδιαφορια του Μαυροκεφαλιδη δεν θα την ηθελα στην ομαδα μου.Το οτι ειναι καλυτερος απο τους υπαρχοντες δεν σημαινει αυτοματα οτι θα κανει και την ομαδα καλυτερη
tuareg
o μαυροκεφαλιδης εχει δηλωσει οτι δε θα ερχοταν ποτε στον Αρη οποτε δε τιθεται θεμα....

back2back
QUOTE(massey @ Aug 24 2016, 15:34 ) *
Ο Γιανκοβιτς ειναι εξαιρεση γιατι ειναι και μικροτερος και κινητρο εχει κτλ κτλ

Οι αλλοι με πριφτη δεν θα ερχονταν στον Αρη ακομα και αν ειχε τα λεφτα

Επισης ο βασιλειαδης παικτης απο το πανω ραφι?Το 2016?

Αν έχεις στο 3 Παπανικολάου φυσικά και δεν ασχολείσαι με Βασιλειάδη, ακόμα και με Γιανκοβιτς αλλά αν οι Έλληνες που έχεις στην ομάδα σου είναι επιπέδου Κολοσσού Ροδου τότε ασχολείσαι. Ο Πριφτης αν είχε την οικονομική άνεση φυσικά θα προτιμούσε να τους έχει στην ομάδα του από το να μην έχει κανέναν Έλληνα παίκτη της προκοπής

QUOTE(tuareg @ Aug 24 2016, 15:41 ) *
o μαυροκεφαλιδης εχει δηλωσει οτι δε θα ερχοταν ποτε στον Αρη οποτε δε τιθεται θεμα....

και ο Μπουρούσης έλεγε ότι δεν θα πάει ποτέ στον παο και όλοι ξέρουμε τι έγινε
gerorge
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 15:45 ) *
Αν έχεις στο 3 Παπανικολάου φυσικά και δεν ασχολείσαι με Βασιλειάδη, ακόμα και με Γιανκοβιτς αλλά αν οι Έλληνες που έχεις στην ομάδα σου είναι επιπέδου Κολοσσού Ροδου τότε ασχολείσαι. Ο Πριφτης αν είχε την οικονομική άνεση φυσικά θα προτιμούσε να τους έχει στην ομάδα του από το να μην έχει κανέναν Έλληνα παίκτη της προκοπής

και ο Μπουρούσης έλεγε ότι δεν θα πάει ποτέ στον παο και όλοι ξέρουμε τι έγινε

Τον Γιανκοβιτς σιγουρα τον ηθελε γι αυτο και προσπαθησε.Για τους αλλους δυο μην εισαι σιγουρος.Ακομα και τον Καββαδα πιο πολυ τον θελει απο τον Μαυροκεφαλο παρολο που ειναι χειροτερος συνολικα παικτης.Μην κοιτας μονο το ατομικο ταλεντο,δες και το πως κολλαει με την ομαδα συνολικα.Αν και οπως λεει και ο tuareg Μαυροκεφαλιδης και Βασιλειαδης δεν ψηνονται γα Αρη και οι δυο για ευνοητους λογους
pan24
Ο μαυροκεφαλιδης ως ποιοτητα δεν μπορει να συγκριθει με τον καββαδα μην λεμε οτι θελουμε
Να πειτε οτι ο καββαδας εχει περιθωρια εξελιξης και ειναι και επενδυση για το μελλον να το δεχτω
Να πει καποιος οτι προτιμαει καββαδα απο μαυροκεφαλιδη επειδη...παιζει αμυνα δεν μπορω καν να να το σχολιασω
Και ο μπουρουσης δεν παιζει αμυνα.Αν ηθελε να ερθει δεν θα τον θελατε?
Ο μαυροκεφαλιδης οσο και αν κοιταει στην αμυνα επιθετικα ειναι αλλη κλαση
Αν του εχεις διπλα τοη εναν καλο αμυντικο,ειδικα σε επιπεδο Α1 που δεν υπαρχουν τοσο ποιοτικοι ψηλοι για να φανουν σε μεγαλο βαθμο οι αδυναμιες του,ειναι απαιχτος
gerorge
QUOTE(pan24 @ Aug 24 2016, 16:06 ) *
Ο μαυροκεφαλιδης ως ποιοτητα δεν μπορει να συγκριθει με τον καββαδα μην λεμε οτι θελουμε
Να πειτε οτι ο καββαδας εχει περιθωρια εξελιξης και ειναι και επενδυση για το μελλον να το δεχτω
Να πει καποιος οτι προτιμαει καββαδα απο μαυροκεφαλιδη επειδη...παιζει αμυνα δεν μπορω καν να να το σχολιασω
Αν του εχεις διπλα τοη εναν καλο αμυντικο,ειδικα σε επιπεδο Α1 που δεν υπαρχουν τοσο ποιοτικοι ψηλοι για να φανουν σε μεγαλο βαθμο οι αδυναμιες του,ειναι απαιχτος

Η αδιαφορια του δεν αφορα μονο την αμυνα του.Και ο Βεζε ειναι κακος αμυντικος αλλα τον ηθελα.Ο Μπουρουσης δεν συγκρινεται με τον Μαυροκεφαλιδη στην αμυνα.Ειναι τεραστια διαφορα το να προσπαθεις και να μην εισαι καλος απο το να μην προσπαθεις καθολου.Η αδιαφορια του ειναι για την ομαδα στην οποια παιζει.Μια ζωη τον ενδιεφεραν τα στατιστικα του και οχι το αν θα κερδισει η ομαδα.Φετος αυτο επιβεβαιωθηκε και με το παραπανω.Εκανε πλακα σε αντιπαλους με την ομαδα του να χανει ενω στα ντερμπι ηταν μονιμως απων(στο Σεφ εβαλε 20 ποντους σε garbage time).

Δεν ειπα οτι ο Μαυρο ειναι χειροτερος του Καββαδα,ισα ισα ειναι πολυ καλυτερος.Αλλα πιστευω οτι πλεον δεν χωρανε παικτες που θελουν τοσες κατοχες για να ζεσταθουν χωρις να προσφερουν σε καποιον αλλο τομεα.
G-arenas
παντως εγω θεωρω οτι ο λουκας δεν ταιριαζει στον αρη. ειδικα με το στυλ που θα εχει η ομαδα. ο αρης θελει 4αρι και ο λουκας πλεον παιζει μονο 5. συν οτι δεν εχει τα στοιχεια που θελει ο πριφτης

ο σανικιτζε μια χαρα παικτης ειναι. βοηθαει σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου, γρηγορος, καλος ριμπαουντερ, παικτης ομαδας ενω στην επιθεση κυριως απο κοντα απειλει αλλα και σουτ ειναι μια χαρα, οχι σουτερ αλλα οχι και ασουτος.
tuareg
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 15:45 ) *

o Πριφτης το Βασιλειαδη και το Μαυροκεφαλιδη στα 32-33 τους δε θα τους επαιρνε ποτε.
massey
QUOTE(pan24 @ Aug 24 2016, 16:06 ) *

το ειπα και πριν για τον σπανουλη

Τι σχεση εχει ο μαυροκεφαλιδης με τον μπουρουση?Το ιδιο ειναι?

Ο ανθρωπος εχει αλλαξει 15 ομαδες γτ ο τροπος παιχνιδιου του ειναι συγκεκριμενος..ειναι απαιχτος για να ριχνει 20αρες στη κυμη και τον απολλωνα..στα δυσκολα παντα απων
back2back
QUOTE(tuareg @ Aug 24 2016, 16:25 ) *
o Πριφτης το Βασιλειαδη και το Μαυροκεφαλιδη στα 32-33 τους δε θα τους επαιρνε ποτε.

Δεν θα τους έπαιρνε αν έβρισκε άλλους καλύτερους

QUOTE(massey @ Aug 24 2016, 16:29 ) *
το ειπα και πριν για τον σπανουλη

Τι σχεση εχει ο μαυροκεφαλιδης με τον μπουρουση?Το ιδιο ειναι?

Ο ανθρωπος εχει αλλαξει 15 ομαδες γτ ο τροπος παιχνιδιου του ειναι συγκεκριμενος..ειναι απαιχτος για να ριχνει 20αρες στη κυμη και τον απολλωνα..στα δυσκολα παντα απων

Την τελευταία του χρονιά στον παο μια χαρά έριχνε 20αρες στους τελικούς
SteelGandalf
Ο Μαυροκεφαλίδης θα αναβαθμίζονταν αν ερχόταν στον Άρη. Όχι ο Άρης! Πολύ δε περισσότερο σε αυτή την ηλικία.

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα από καμία πλευρά, οπότε τζάμπα το συζητάμε.

Η σύγκριση με τον Καββαδά είναι άτοπη. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικής "κοπής" παίχτες, σε διαφορετική ηλικία. Ο Βασίλης, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν έχει φτάσει στο peak του, κάτι που ελπίζω πως θα συμβεί με την παρουσία του στον Άρη. Μπορεί να προσφέρει σε περισσότερους τομείς από τον Μαυροκεφαλίδη και ας μην έχει το killer instinct του Λουκά. Άλλωστε ο Άρης δεν τον πήρε για αρχισκόρερ, αλλά περιμένει από αυτόν άλλα πράγματα με συνέπεια (ριμπάουντς, άμυνες, μαχητικότητα και φυσικά κάποιους πόντους απόρροια του ομαδικού παιχνιδιού).

Αν με βάζατε να επιλέξω μεταξύ των δύο, σε αυτή την άτυπη σύγκριση, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τον Βασίλη.
tuareg
QUOTE (back2back @ Aug 24 2016, 16:49 ) *

δε θα τους επαιρνε,ασε με να ξερω το τι θελει ο Πριφτης απο τους παικτες του καλυτερα απο σενα..οπως πχ δεν ενδιαφερθηκε για το μαυροειδη και ανανεωσε το σιμτσακ,οπως πχ προτιμησε ν ασχοληθει με το Γιανκοβιτς αντι του Βασιλειαδη...

boreios
Το γιατί οχι στο Μαυροειδή πολυ θα ήθελα να ξερω ...
tuareg
QUOTE (boreios @ Aug 24 2016, 17:00 ) *
Το γιατί οχι στο Μαυροειδή πολυ θα ήθελα να ξερω ...

Γιατι ειναι τρυπα στην αμυνα -αν προσεξες στα π.ο το πρωτο παιχνιδι το γυρισε η αεκ με ερικ και μιλοσεβιτς στο 5 κι απο τοτε ο χρονος του μαυροειδη ολο και μειωθηκε-οτι βαζει μπροστα το τρωει πισω και θελει πολυ την μπαλα στην επιθεση,πρεπει ολη η ομαδα να δουλευει γι αυτον κι οταν δε τη παρει γκρινιαζει/μουρμουραει.
pan24
QUOTE (tuareg @ Aug 24 2016, 16:55 ) *
δε θα τους επαιρνε,ασε με να ξερω το τι θελει ο Πριφτης απο τους παικτες του καλυτερα απο σενα..οπως πχ δεν ενδιαφερθηκε για το μαυροειδη και ανανεωσε το σιμτσακ,οπως πχ προτιμησε ν ασχοληθει με το Γιανκοβιτς αντι του Βασιλειαδη...

Κοιτα οποιοσδηποτε σωφρον ανθρωπος θα προτιμουσε γιανκοβιτς απο βασιλειαδη και ο σιμτσακ(διορθωσε με αν δεν ισχυει δεν το ξερω το υποθετω) πλεον θα ειναι περισσοτερο για τον ρολο του στα αποδυτηρια παρα για την αγωνιστικη του προσφορα
Ομως οταν απο ελληνες εχεις σε καλη ηλικια που μπορει να προσφερει αμεσα μονο τον καββαδα και μετα υπαρχουν οι περιορισμενων δυνατοτητων αν και χρησιμοι ζαρας,ξανθοπουλος,μουρτος,σιμτσακ και τα πιτσιρικια οποιοσδηποτε ελληνας μπορει να βοηθησει λογικα ειναι ευπροσδεκτος
massey
QUOTE(back2back @ Aug 24 2016, 16:49 ) *

Την τελευταία του χρονιά στον παο μια χαρά έριχνε 20αρες στους τελικούς

Και μετα...τον αφησαν ελευθερο

Επισης κατι αλλο απο την καριερα του Λουκα? Εκτος απο τις 15 ομαδες που εχει αλλαξει?
tyrone hill
Φίλε back2back αφού σου αρέσει τόσο ο Μαυροκεφαλίδης γιατί δεν τον παίρνετε πίσω στον Ολυμπιακό μιας και έχετε κενό στο 4 και δεν σας κάνουν ο Παπαπέτρου και ο Αγραβάνης;Ειλικρινής ερώτηση χωρίς διάθεση να σε ειρωνευτώ.

Επίσης βλέπω πιο πίσω μία σύγκριση μήλα με αχλάδια.Συγκρίνουμε Ζάρα με Σπανούλη για να την πούμε σε κάποιον φίλο που έγραψε ότι προτιμάει τον Καββαδά από Μαυροκεφαλίδη.Σιγοντάρει και ο giannisaris81 που ειρωνεύεται το σκεπτικό του φίλου που προτιμάει Καββαδά.Αλήθεια η σχέση(ποιοτική και παικτική) του Μαυροκεφαλίδη με τον Σπανούλη ποια είναι;

Επίσης γράφεις ότι ο Μαυροκεφαλίδης στους τελικούς πριν 2 χρόνια έβαζε 20άρες.Τελικά με αυτές τις 20άρες το πήρε το πρωτάθλημα ο Παναθηναικός;Φέτος στο Eurocup στην πρώτη φάση πρέπει να ήταν πρώτος στο ράνκινγκ και από τους πρώτους σκόρερ.Ωραία όλα αυτά και φανταχτερά.Αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε και δεν μπόρεσε να περάσει στη δεύτερη φάση.Όπου πέρασε ο Άρης του Μούρτου,του Ζάρα,του Σίμτσακ και του Ξανθόπουλου.

Αυτών των παικτών που ειρωνικά αποκαλείς Έλληνες επιπέδου Κολοσσού.Φίλε μου εμείς δεν μεγαλοπιαστήκαμε ξαφνικά και κάνουμε κινήσεις σύμφωνα με το μπάτζετ μας.Αυτούς τους Έλληνες παίρνουμε και προσπαθούμε να κάνουμε μία ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξεως.Ο Άρης δεν πήγε πέρυσι να δώσει 500 χιλ στον Μαυροκεφαλίδη και φέτος να διαπιστώσει ξαφνικά ότι δεν μπορεί αν τον πληρώσει.Δεν ακούστηκε από κανέναν ξένο ή Έλληνα ότι ο Λάσκαρης δεν πληρώνει.Όχι μόνο πληρώνει αλλά πληρώνει και πριν καν βγει ο μήνας(την ώρα που Αφοι και ΔΓ αφήνουν χρεωστούμενα που τα τακτοποιούν από Οκτώβριο).

Φέτος κάναμε πρόταση στον Γιάνκοβιτς και όχι στον Βασιλειάδη.Αυτό λέει πολλά για το σκεπτικό του Πρίφτη.Όπως το ότι προτίμησε έναν εξελίξιμο παίκτη από τον Ολυμπιακό και δεν πήγε στον Μαυροειδή που κάνει θεραπεία με βλαστοκύτταρα στο γόνατο.Αν ερχόταν ο Βλάντο στον Άρη με τα 300 είναι σίγουρο ότι θα του τα δίναμε μέχρι τελευταίο σεντ και δεν θα έβγαινε σαν τον Κάρτερ ή τον Κούπερ στα σόσιαλ μίντια να μας κράζει που υπογράφουμε καινούρια συμβόλαια ενώ χρωστάμε ήδη.

Εμείς δεν λειτουργούμε με την τακτική του νεόπλουτου,ούτε δηλώνουμε δεξιά και αριστερά ότι ερχόμαστε για να μπούμε σφήνα στην δυάδα.Σιγά σιγά χτίζουμε με σταθερά βήματα,έστω και με Έλληνες επιπέδου Κολοσσού.Τουλάχιστον στην μπασκετική πιάτσα όποιος έχει σωστή κρίση βλέπει ποια ομάδα προχωράει και ποια ομάδα κάνει βήματα πίσω!
giannisaris81
QUOTE (massey @ Aug 24 2016, 17:08 ) *
Και μετα...τον αφησαν ελευθερο

Επισης κατι αλλο απο την καριερα του Λουκα? Εκτος απο τις 15 ομαδες που εχει αλλαξει?

Φιλε μου εχεις τα δικια σου οκ η καριερα του δεν εφτασε ποτε ισως εκει που θα περιμενε καποιος....αλλα αυτο που νομιζω οτι προσπαθουνε να πουνε τα παιδια και με βρισκει συμφωνο ειναι το εξης απλο....εχεις καποιον ελληνα πιο ποιοτικο απο τον μαυροκεφαλιδη?εκει αρχιζει η κουβεντα και εκει τελειωνει..μονο ο καββαδας αν και εφοσον μας βγει μπορει να θεωρηθει αρκετα ποιοτικος...αν ειχα 3-4 αυτης της κλασης θα ημουν μαζι σου και θα μπορουσα να βρω και αλλα 100 ελλατωματα του λουκα....αλλα δεν εχουμε δυστυχως....
Τωρα επι της ουσιας λογω δηλωσεων και αντιπαθειας εχει δικιο ο tuareg δεν τιθεται θεμα μαυροκεφαλιδη για μας....ποτε δεν θα ερχοταν...ποτε δεν θα τον θελαμε....αλλα οχι για αγωνιστικους λογους...
massey
QUOTE(giannisaris81 @ Aug 24 2016, 17:19 ) *
Φιλε μου εχεις τα δικια σου οκ η καριερα του δεν εφτασε ποτε ισως εκει που θα περιμενε καποιος....αλλα αυτο που νομιζω οτι προσπαθουνε να πουνε τα παιδια και με βρισκει συμφωνο ειναι το εξης απλο....εχεις καποιον ελληνα πιο ποιοτικο απο τον μαυροκεφαλιδη?εκει αρχιζει η κουβεντα και εκει τελειωνει..μονο ο καββαδας αν και εφοσον μας βγει μπορει να θεωρηθει αρκετα ποιοτικος...αν ειχα 3-4 αυτης της κλασης θα ημουν μαζι σου και θα μπορουσα να βρω και αλλα 100 ελλατωματα του λουκα....αλλα δεν εχουμε δυστυχως....
Τωρα επι της ουσιας λογω δηλωσεων και αντιπαθειας εχει δικιο ο tuareg δεν τιθεται θεμα μαυροκεφαλιδη για μας....ποτε δεν θα ερχοταν...ποτε δεν θα τον θελαμε....αλλα οχι για αγωνιστικους λογους...

Και σου απανταω οτι παο κ οσφπ με 10+ μυρια μπατζετ ποσους παικτες πιο ποιοτικους εχουν απο τον λουκα? Δν διαφωνω με την ποιοτητα του παικτη αλλα δεν μου λεει κατι στο μπασκετ του 2016.

Και σε ρωταω. Πιστευεις οτι θα τον παρουν?

Ακομα και αρχη καλοκαιριου να ηταν θα τον επαιρναν? Και αν ναι, ως τι? Ως βασικο, ως πρωτη αλλαγη?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.