QUOTE(Warrior @ Apr 21 2007, 07:53 AM)

Ποσες επιπληξεις εχουμε τελικα ρε παιδια??
4. Mε μια ακομα "δωρο" μια αγωνιστικη κεκλεισμενων...
απο betsmart
MVP του Μαρτίου ο ΑΛΕΞ ΣΚΕΪΛΣ
Εντυπωσιακός ο Αμερικανός του Αρη
Μετά και την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής την προηγούμενη Τετάρτη με την διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιάδας Πάτρας – ΑΕΚ, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι MVP του μήνα Μαρτίου στην Α1 αναδείχθηκε ο Αλεξ Σκέιλς του Αρη.
Στην ψηφοφορία, όπου πήραν μέρος 48 εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε ο φόργουορντ του Αρη συγκέντρωσε 47 βαθμούς και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση. Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο καθώς στους τέσσερις αγώνες που έδωσε ο Αρης τον Μάρτιο ο Σκέιλς ήταν …από άλλο πλανήτη. Οι κίτρινοι παρέμειναν αήττητοι σε αυτό το διάστημα με τον Σκέιλς να σημειώνει 71 πόντους (17.7 μ.ο.) με 9/11 βολές, 10/24 δίποντα, 14/30 τρίποντα (!!!), 10 ριμπάουντ, 6 λάθη, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα.
Οι επιδόσεις του Σκέιλς ανά αγώνα:
19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ 82-65
Σκέιλς: 15π., 6/6β., 3/5διπ., 1/5τρ., 1ριμπ., 1λθ., 3ας., 2κλ.
20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 64-89
Σκέιλς: 20π., 2/2β., 3/7διπ., 4/5τρ., 5ριμπ., 3λθ., 0ας., 0κλ.
21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70-59
Σκέιλς: 9π., 1/3β., 1/8διπ., 2/6τρ., 3ριμπ., 1λθ., 2 ας., 1κλ.
22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΡΗΣ 76-82
Σκέιλς: 27π., 0/0β., 3/4διπ., 7/14τρ., 1ριμπ., 1λθ., 1ας., 0κλ.
AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
1) Αλεξ Σκέιλς (Αρης) 47
2) Αρθουρ Λι (ΑΕΛ) 35
3) Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός) 12
Τι δηλώνει ο Αμερικανός για την ανάδειξή του σε MVP για το μήνα Μάρτιο
ΟΑλεξ Σκέιλς αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος της Α1 για το μήνα Μάρτιο και σε ένα ρεσιτάλ αλτρουισμού, απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του.
«Είναι σίγουρα μια σημαντική διάκριση σε ατομικό επίπεδο και είναι ευχάριστο το ότι ο κόσμος βλέπει και αναγνωρίζει τις προσπάθειες μου μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια αξίζουν πάντως και στους συμπαίκτες μου, γιατί χάρη στην δική τους βοήθεια ήρθε αυτή η διάκριση. Ελπίζω οι καλές μου εμφανίσεις να φέρνουν νίκες, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζω σε μια καλή ομάδα, οπότε είναι λογικό να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα», είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
Ο Σκέιλς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για να ξεπεράσει την θλάση στον αριστερό προσαγωγό και να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ. Κόντρα στην ΑΕΛ δεν αγωνίστηκε, όπως δεν προβλέπεται να μετέχει ούτε στους δύο εναπομείναντες αγώνες με Πανελλήνιο (εντός) και Απόλλωνα Πατρών (εκτός). «Κάνω θεραπεία και στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, θα προετοιμαστώ κατάλληλα, για να είμαι έτοιμος στα πλέι οφ», λέει ο ίδιος.