QUOTE(Timemaster @ Jun 26 2015, 09:29 )

Ενώ ο Πελεκάνος δεν αντικαθιστά τον Ριντ αλλά αποκτάμε τον αναπληρωματικό στη θέση τρία που δεν είχαμε φέτος με αποτέλεσμα κάθε φορά που γινόταν αλλαγή η ομάδα να έχει προβλήματα (φιλότιμος ο Μούρτος αλλά σαν τριάρι φέτος είχε προβλήματα)
Αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ προχθές.

QUOTE(SteelGandalf @ Jun 24 2015, 23:04 )

Η προσθήκη των Ζάρα και Πελεκάνου, ήδη προσθέτει αξία στην ομάδα. Ειδικά αυτή του Πελεκάνου, που όλοι μας γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει, αποτελεί σπουδαία ενίσχυση για τον πάγκο της ομάδας. Τέτοιον παίχτη, που να έρχεται από τον πάγκο, ειδικά στην συγκεκριμένη θέση, δεν είχαμε την χρονιά που μας πέρασε.

Τέλος ο Σίμτσακ θα είναι και του χρόνου πιστεύω ο "ρουφιάνος" του κόουτς και η φωνή του στα αποδυτήρια και ούτε εμένα με χαλάει για πέμπτο ψηλό. Όμως με χάλασε φέτος που ήταν ο τρίτος ψηλός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (παραγκονισμός Χαρίση, τραυματισμός Νειμικ, αποχώρηση Μανωλόπουλου)
Εγώ νομίζω πως όταν ήταν παραγκωνισμένος ο Χαρίσης, ο Σίμτσακ, λογίζονταν ως 2ος ψηλός (παρά το γεγονός πως μόνο κλασικό "5άρι" δεν τον αποκαλείς, αφού δεν είναι τέτοιο), εκτός αν εννοείς πως γενικά λογίζονταν ως ψηλός.
Αλλά αν όντως εννοείς αυτό, τότε πιστεύω πως λογίζονταν έτσι διότι εκ των πραγμάτων δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα, ειδικά με τα δεδομένα του Άρη, να βρίσκονται τρία κλασικά "5άρια" στο ίδιο ρόστερ, πολύ δε περισσότερο στο σύγχρονο μπάσκετ. Εκ των πραγμάτων θα πρέπει τα "4άρια" να παίζουν και τον ρόλο αυτόν, έστω και για κάποια λεπτά.
Εδώ ακριβώς πιστεύω πως "κολλάει" και το γεγονός ότι τον θέλουν και για του χρόνου. Επειδή αν και υστερεί σε ύψος, σωματικά (αμυντικά) διαθέτει αρκετή δύναμη ώστε να σπρώχνει και να τα βάζει με πιο ψηλούς αντιπάλους του. Είναι μεν αναλώσιμος, αλλά χρειάζεται και αυτό σε αρκετές περιπτώσεις, κατά την διάρκεια των αγώνων.
Ο Μανωλόπουλος ποτέ όσο βρισκόταν στην ομάδα δεν πήρε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής, ενώ, παρά το μπόι του (2.08μ), δεν θεωρώ πως αγωνιζόταν ως center.

Υ.Γ. Μονάχα να μη χάσουμε και άλλον πιτσιρικά φέτος μιας και πολλά γράφονται.
Ποιον "φωτογραφίζεις";