QUOTE(gallistis @ Jul 14 2011, 23:49 )
δε λεω για τον χαραλαμπιδη...περισσοτερο για τον χρυσικοπουλο αναφερομαι
πλεον δε θα μπορεις να κρατας καλους ,μικρους και ταλαντουχους παιχτες στο ροστερ σου..παντα θα βρισκεται καποιος πλουσιοτερος και θα τον αγοραζει...εκτος βεβαια και τους κανεις πενταετη συμβολαια για να τους δεσεις και τελικα σου δενονται στο λαιμο σα πετρα
Σίγουρα θα του έλεγαν να του δώσουν 50-60 χιλιάρικα και κλιμακωτά να ανεβαίνει...
όμως δε νομίζω ο λόγος που φεύγει να είναι τα λεφτά.
Πριν μερικά χρόνια είδε τον Παπανικολάου να υπογράφει, να παίζει μόλις 50 λεπτά σε μια σεζόν όταν έλεγαν ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε αυτόν και εν συνεχεία να πουλιέται. Γιατί ο Λίνος να πιστέψει όλους αυτούς που τους κοροϊδεύουν τόσα χρόνια; Έτσι πιστεύω ή θέλω να πιστεύω πως αν είχε χρόνο συμμετοχής πέρσι και η διοίκηση έδειχνε πως τον υπολογίζει και θέλει να στίσει ομάδα γύρω του θα υπέγραφε.
Τώρα γενικά για τους νέους τους κάνεις κλιμακωτά συμβόλαια πάνω από 5 χρόνια στον καθένα με κλιμακωτά κασέ.
Στους 5παίχτες ο ένας να πωληθεί τον 4-5ο χρόνο έχεις βγάλει τα συμβόλαια των 4 στα χρόνια αυτά που δε θα αποδώσουν σύμφωνα με τα λεφτά που τους δίνεις. Όμως αυτά τα χρόνια έχεις εκμεταλλευτεί κάπως έναν παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά, έχεις ανέβει επίπεδο και άμα δεν είναι ένας στους 5 αλλά 4 τότε πας για πρωτάθλημα.
QUOTE(kostas71 @ Jul 15 2011, 08:39 )
Και ποια είναι η πρότασή σου με την παρούσα οικονομική,διοικητική,προπονητική και γενικότερη κατάσταση,για τον Αρη,τον για να δούμε πάλι την ομάδα να ανακάμπτει.Δεν βλέπω ,εγώ προσωπικά, κάποιον χορηγό ,με οικονομική επιφάνεια να ενδιαφέρεται.Και ποιός θα είναι αυτός που αυτή την στιγμή ,που άλλοι 'παραδοσιακοί'παράγοντες στο χώρο κλωνίζονται και αναρωτιούνται αν πρέπει να συνεχίσουν.
Ενδιαφέρον θα ήταν θα πούνε όλοι όσοι θέλουν τις απόψεις τους για την συνέχεια του Αρη.
Πριν δύο χρόνια έγραψα σε ένα ποστ μου πως πλέον η ευκαιρία χάθηκε με την πώληση του Παπανικολάου και τον ερχομό Κακιούζη, Ντικούδη, Χατζηβρέττα. Ακόμα το πιστεύω αυτό μιας και αν δε τον πωλούσαμε ή τα λεφτά τα αξιοποιούσαμε καλύτερα τώρα θα ήμασταν σε σχετικά καλύτερη οικονομική κατάσταση από ΠΑΟ, Ολυμπιακό.
Το μόνο που μένει τώρα είναι όσοι χρωστάνε να πληρώσουν και όσοι κάναν κακή διαχήρηση να φύγουν σαν αποτυχημένοι. Με χρέος στα 3 μύρια δε μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ.
Απλά πράγματα.