QUOTE(algait @ Aug 19 2015, 19:32 )
Κύριοι καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!
Δεν θέλω να γίνω ο γκρινιάρης της παρέας, αλλά στον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου κολάνε. Ενώ έχουμε πολλές και ποιοτικές λύσεις στο 1,2 και 4 θεωρώ ότι υστερούμε σημαντικά στο 3 (ένας Πελεκάνος στα 34 του θεωρώ ότι δεν αρκεί) και στο 5 (λείπει το κλασικό 5αρι). Είναι κρίμα σε μια χρονιά που έχουμε τα χρήματα να κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε, να καλύπτουμε θέσεις με αλχημείες (Ζάρας, Μούρτος, White στο 3 και Κοέν στο 5).
Επίσης, είναι καλό να επενδύεις στους νέους, αλλά δεν βλέπω το πλάνο με το οποίο θα τους εντάξουμε στην ομάδα, όπως έγινε με Βεζένκοφ και Μποχωρίδη.
Μακάρι να βγω ψέυτης, αλλά μου θυμίζουμε τον ποδοσφαιρικό παοκ των τελευταίων χρόνων.
Φέτος θα είναι κομβική χρονιά και για τον Πρίφτη, μιας και θα έχει να διαχειριστεί το μεγαλύτερο μπάτζετ και την μεγαλύτερη πίεση στην καριέρα του. Αν πάει καλά θα έχουμε βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα για πολλά χρόνια.
Τέλος θα ρισκάρω και μία πρόβλεψη. Όλοι θεωρούν ότι Άρης και ΑΕΚ θα παλέψουν για την τρίτη θέση. Μην υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ. Η τριάδα Σούλη, Σταυρόπουλου, Μπάνε είναι ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα και με λίγα λεφτά έχει κάνει παπάδες τα τελευταία χρόνια.
Ραντεβού στο Nick Galis Hall!
καλωσόρισες και από εμένα...
Στο φόρουμ για τον Άρη είσαι οπότε η γκρίνια είναι προαπαιτούμενο στοιχείο για μπορείς να γράφεις
Το παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σωστό και πραγματικά φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο μπορούμε να πάθουμε μιας και πέρσι με φέτος δε κάναμε απλά ένα βήμα παραπάνω αλλά τουλάχιστον τρία και όπως και έγραψα και άνωθεν ουσιαστικά δε κερδίζουμε κάτι αν φέτος πάρουμε την τρίτη θέση ενώ έχουμε πολλά να χάσουμε σε περίπτωση αποτυχίας.
Τα κενά στο ρόστερ είναι εμφανή αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα μιας και έχουμε μεγάλη υπεροπλία σε όλες τις άλλες θέσεις και έχουμε παίχτες που μπορούν να παίξουν πολλές θέσεις.
Δε βασιζόμαστε ούτε στον Πελεκάνο όπως πριν μερικά χρόνια συν ότι μέσα στον αγώνα θα παίρνει ανάσες από την ενέργεια που θα βγάζουν οι Αμερικανοί.
Όσο για το βαρύ σέντερ για μερικά λεπτά ο Σίμτσακ θα μπορεί να δώσει ξύλο όπως και ο Ουάιτ που πραγματικά είναι παίχτης που μπορεί να γίνει σέντερ όπως ο Μπατίστ.
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 19 2015, 19:45 )
Καταρχάς να σε καλησπερίσω και να σε καλωσορίσω στην μεγάλη μας παρέα!
Είμαι ο Στέργιος και είμαι ο διαχειριστής στο συγκεκριμένο υποφόρουμ, του
www.basketforum.gr, που αφορά τον Άρη μας!
Κατά δεύτερον, δεν μας είπες το όνομα σου (αν θες και μερικά ακόμη πράγματα για σένα).
Τέλος, σε ό,τι αφορά τις τοποθετήσεις σου θα σου πω τα εξής:
Αν κάνεις τον κόπο να γυρίσεις μερικές σελίδες πιο πίσω, θα δεις πως έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε αρκετά από όσα γράφεις.
Ειδικά για την θέση "3", έχω κι εγώ τις ενστάσεις-αμφιβολίες μου. Θα πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή. Να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και στον κόουτς Πρίφτη (συμφωνώ απόλυτα πως φέτος θα πρέπει να αποδείξει πολλά κι ελπίζω να μην αγχωθεί). Είναι πάρα πολύ νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε θεωρητική κριτική.
Ολοκληρώνοντας, σε ό,τι αφορά τους νέους, σε αυτή την φάση, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να έρθουν 3 και 4 ταυτόχρονα στην ομάδα μας. Δεν θα μπορούσαμε εκ των πραγμάτων να είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχει ο χρόνος για να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να "ψηθούν" αλλού. Ο Άρης με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει την ανάγκη να πειραματίζεται και να κάνει δοκιμές σε τέτοιο επίπεδο.
Άλλωστε η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς περισσότερους νεαρούς παρά γηραιότερους, σε ηλικία, παίχτες.
Πιστεύω θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική φέτος, θα αποδίδει εντυπωσιακό και γεμάτο ενέργεια παιχνίδι και περιμένω πως και πως να την δω να φορμαρίζεται (στην αρχή δεν θα πρέπει να είμαστε βιαστικοί και απαιτητικοί). Η προσπάθεια για να μείνει ο Αλέξανδρος έγινε. Όμως παίχτες σαν τον Αλέξανδρο δεν βγαίνουν κάθε μέρα. Το γεγονός πως κάποιοι είναι ταλαντούχοι, δεν διασφαλίζει πως θα εξελιχτούν και ανάλογα ή καλύτερα από εκείνον. Ο Κώστας ο Μήτογλου, θεωρώ πως είναι τεράστιο κεφάλαιο και αν καταφέρουν να τον πείσουν να επιστρέψει, είτε φέτος, είτε την επόμενη χρονιά, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία.
Τα υπόλοιπα "επί της οθόνης"...
Αλέξανδρος δε βγαίνει κάθε χρόνο αλλά πριν από αυτόν βγήκαν ο Μποχωρίδης, ο Χρυσικόπουλος, ο Παπανικολάου με τους δύο τελευταίους να μη τους αξιοποιούμε καθόλου. Έτσι κάθε χρόνο μπορούμε να εντάσσουμε ένα ενδέκατο-δωδέκατο παίχτη που θα έχει ρόλους έστω στα "εύκολα" παιχνίδια της Α1. Εγώ το προτιμώ από το να έχουμε 4-5 δανικούς σε άλλες ομάδες και όταν και άμα επιστρέψουν σε εμάς να εξαφανίζονται.
Υ.Γ. Όχι επί της οθόνης "επί του γηπέδου"