Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Επικαιρότητα - Συζητήσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135
Warrior
Ανοιγω αυτο το τοπικ,για να γραφουμε τα καθημερινα νεα της ομαδας,αυτα που μαθαινουμε και διαβαζουμε
σε εφημεριδες,ιστοσελιδες,σχολια κλπ. για τα οποια δεν ειναι απαραιτητο να ανοιχτει καινουριο τοπικ και δεν
μπορουν να υπαχθουνσε καποιο απο τα υπαρχοντα...

Το τοπικ αυτο θα ειναι pinned,oπως και αυτα με τους επερχομενους αγωνες της ομαδας απο δω και περα.

Περισσοτερο για να "κινηθει" το τοπικ ποσταρω την ειδηση της επιστροφης του Καστλ στις προπονησεις,παρολο
που εχει ηδη γραφτει απο τον Κλεαρχο σε αλλο τοπικ. smile.gif

QUOTE(sportime.gr)
Επιστρέφει ο Καστλ!

Ούτε το… νυστέρι δεν είναι ικανό να εμποδίσει τον Τερέλ Καστλ! Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας την πρωτοχρονιά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, η επιστροφή του στο παρκέ θα ήταν εφικτή μετά το πέρας τουλάχιστον 20 ημερών. Εκείνος, ωστόσο, τους διέψευσε πανηγυρικά…

Ο γκαρντ των «κιτρίνων» βιάζεται να ενισχύσει την ομάδα του (που την Τετάρτη 10/01 ηττήθηκε στο Πο από την Ορτέζ) και την Παρασκευή (12/01) αναμένεται να πατήσει και πάλι παρκέ! Ο Καστλ δεν θα βρίσκεται στην 12άδα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να προλάβει να δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς με την Μπενετόν στο Αλεξάνδρειο την ερχόμενη Πέμπτη!



Επι την ευκαιρια...δεν ανοιγει κανεις τοπικ για τα ματς με Απολλωνα και Μπενετον,γιατι εγω δεν τολμαω
μετα το σραπατσο με Ορτεζ! biggrin.gif

Ειδικα για Μπενετον...
El_Cid
Προχθές στην TV100 είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Τζεβελέκη στον Βασιλόπουλο. Την είδατε; Μπορούμε κάπου να βρούμε κάποιο σχετικό link με τα κύρια στοιχεία της συνέντευξης;
Warrior
Eδω Αθηνα δυστυχως δεν πιανουμε ΤV100.. smile.gif

Θα ψαξω,αλλα link ηθελα και γω να βρω,αλλα δεν ειδα πουθενα.

Μεταξυ αλλων ειπε παντως οτι δεν θα γινει μεταγραφη στην ομαδα...
Warrior
Ένα φλουρί, δύο νικητές!

14/1/2007 20:58

Την Κυριακή (14/01) ο Άρης έκοψε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης της πρωτοχρονιάτική πίτα του. Στην εκδήλωσε έδωσε το παρών όλη η… κίτρινη οικογένεια. Η διοίκηση, οι παίκτες, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε., αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., καθώς επίσης και ο άλλοτε προπονητής των «κίτρινων» στα χρόνια της «Αυτοκρατορίας» και νυν βουλευτής, Γιάννης Ιωαννίδης.

Όσον αφορά το φλουρί, έπεσε σε δύο… Σάββας Ηλιάδης και ο Μάικ Γουίλκινσον ήταν οι τυχεροί, καθώς το νόμισμα βρισκόταν ακριβώς στη μέση, όταν κλήθηκαν για να παραλάβουν τα κομμάτια τους!

«Θέλω να ευχηθώ υγεία στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο του Άρη», είπε ο Σάββας Ηλιάδης και συνέχισε: «Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι σημαντική για την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει πραγματικότητα αυτό το πράγμα. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και είμαστε πάνω από όλα μια παρέα. Το φλουρί μπορεί να έπεσε σε εμένα από το καλοκαίρι και αναφέρομαι για τη μεταγραφή μου στον Άρη. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι ότι το φλουρί έπεσε σε μένα και τον Μάικ. Αυτό που εύχομαι είναι να υπάρχει υγεία. Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές. Ο Άρη είναι μια μεγάλη ομάδα και ξέρουμε ότι ο κόσμος του είναι απαιτητικός όπως είμαστε κι εμείς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα προπονηθούμε και θα συγκεντρωθούμε κατάλληλα γι’ αυτόν τον αγώνα. Ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε και να κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός φόργουορντ, τόνισε: «Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να είσαι τυχερός παρά καλός. Είναι πολύ σημαντικό αν είμαστε πετυχημένοι και έξω από το γήπεδο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε πετυχημένοι και μέσα σε αυτό. Το παν είναι να είμαστε ενωμένοι και το πιο ιδανικό θα είναι να είμαστε περισσότερο πετυχημένοι με το νέο έτος».

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, είπε: «Υγεία! Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι και ιδιαίτερα εσείς που αγωνίζεστε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό το πράγμα θέλω να σας ευχηθώ γιατί πολλά έχουν βρει την ομάδα μας τελευταία. Ο ΑΡΗΣ δίνει εξετάσεις στο πιο ψηλό επίπεδο με την συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα. Τόσο η ομάδα, όσο επίσης η Διοίκηση και ο κόσμος κατάφεραμε όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα και είμαστε σίγουροι ότι το 2007 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για να μπορέσει η ομάδα να καθιερωθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια».

Την παράσταση βεβαίως έκλεψαν τα παιδιά των αθλητών, με πρώτο και καλύτερο τον Τερέλ Καστλ Τζούνιορ που είχε… κέφια και μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων όσων βρισκόντουσαν στην αίθουσα. Εκεί και ο μόλις πέντε μηνών γιος του Γιάννη Γιαννούλη!

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=39319
Αγγελική
στην αρχικη αρχικη σελιδα του αρη (εκει που ειναι να επιλεκσεισ γλωσσα) ποιοσ ειναι αυτοσ αναμεσα στους δυο παικτες?
οχι τπτ αλλα εχει σχεδόν ίδοια γυαλια με τα δικα μου...(ασχετο αλλα τηελο να μαθω tongue.gif)
klearxos
QUOTE(Αγγελική @ Jan 15 2007, 03:37 AM) *
στην αρχικη αρχικη σελιδα του αρη (εκει που ειναι να επιλεκσεισ γλωσσα) ποιοσ ειναι αυτοσ αναμεσα στους δυο παικτες?
οχι τπτ αλλα εχει σχεδόν ίδοια γυαλια με τα δικα μου...(ασχετο αλλα τηελο να μαθω tongue.gif)


Ο Τζεβελεκης
Warrior
alexbous,δεν βρηκα link για την συνεντευξη του Τζεβελεκη στο ΤV100,αλλα βρηκα για την σημερινη του
στο metropolis radio... smile.gif


QUOTE
Ειδήσεις Α1 : ΑΡΗΣ-Τζεβελέκης: «Η μητέρα των μαχών με την Μπενετόν»

Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 16/1/2007 18:23:23

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ για το μεθαυριανό αγώνα και την πορεία της ομάδας

Για τον αγώνα με την Μπενετόν Τρεβίζο και όχι μόνο μίλησε στοΑθλητικό Metropolis ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζεβελέκης. Η ημέρα του αγώνα συμπέφτει με την ονομαστική γιορτή του και δεν έκρυψε ότι θέλει τη νίκη για δώρο. Ο κ. Τζεβελέκης είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΕΤΟΝ: «Ο κόσμος θα πρέπει να είναι πιο προετοιμασμένος και πιο ανήσυχος από κάθε άλλη φορά. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι γιατί θα «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού το τελευταίο αποτέλεσμα της Νάπολι μπέρδεψε λίγο τα πράγματα. Θα είναι νομίζω το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά. Το ζητάω πρώτη φορά ως πρόεδρος»!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ: «Όταν έγινε η κλήρωση είχα μία μικρή ελπίδα για την πρόκριση, γιατί πίστευα πως κάναμε μία πολύ καλή ομάδα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων, ακόμα και τις δικές μου. Μετά από 14 χρόνια επιστρέψαμε στα μεγάλα σαλόνια και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο TOP 16. Έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδες και τις έδρες τους και νομίζω πως το Αλεξάνδρειο δε συγκρίνεται με καμία άλλη έδρα. Παίζει ρόλο να έχουμε ένα καλό μέσο όρο εισιτηρίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είμαστε ψηλά στις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της ULEB. Έχουμε φανατισμένο αλλά και πολιτισμένο ταυτόχρονα κοινό. Μπροστά μας τώρα είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τη πορεία μας σε Ευρώπη και Ελλάδα, αλλά ας ασχοληθούμε αρχικά με το ματς της Πέμπτης. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα φέρει και έσοδα λόγω των εισιτηρίων που θα κόψουμε στα τρία παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά και έξοδα λόγω των πριμ που θα δοθεί στην ομάδα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ:
«Θέλαμε να δει τους μικρούς της ομάδας γιατί έχουμε κάνει μία επένδυση στο μέλλον και θέλαμε τη γνώμη του για την ποιότητα αυτών».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΟ: «Εχουμε ένα πρόβλημα με το Υπουργείο Αθλητισμού, αλλά νομίζω πως θα βρεθεί λύση. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματά μας. Είχαμε μία συνομιλία με τον κ. Σκόρδα και τον κ. Παπαδόπουλο στην κοπή της πίτας του Super 3 και συμφωνήσαμε ο Αρης να βγει προς τα έξω ενιαίος, έχοντας μια κοινή γραμμή. Δε σας κρύβω πως η ΚΑΕ έχει τα λιγότερα προβλήματα από τα υπόλοιπα τμήματα, αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να λυθούν όλα τα προβλήματα του συλλόγου».
Warrior
Aνανεωθηκε το site της ΚΑΕ απο χθες: http://www.arisbc.gr/

Σιγουρα πολυ καλυτερο τωρα,αλλα δεν βλεπω link για την μπουτικ,ενω πρεπει επιτελους να
υπαρχει δυνατοτητα οn-line κρατησης εισητηριων.Δεν πολυ δυσκολο για αρειανους εκτος Θεσσαλονικης
να προμηθευτουν εισητηρια για τους αγωνες της ομαδας απο τα σημεια προπωλησης.
weirdo1977
δε ξέρω κατά ποσο αληθεύει, αντίγραφο από γνωστό οπαδικό forum...

QUOTE
"φημες για προωρη επιστροφη του Νικολαι Παντιους στον ΑΡΗ πυροδοτησε η παρουσια του ατζεντη του ρωσου σουτινγκ γκαρντ στο Παλε το περασμενο Σαββατο. Το σεναριο αναφερει αμοιβαια αλλαγη του Παντιους που παιζει στη δυναμο περιχωρων με τον Σιμονας Σεραπινας. Μικρολεπτομερεια με σημασια ισως ειναι οτι ο προπονητηςτης Δυναμο, Ρουτενις Παουλαουσκας ειναι συμπατριωτης του Σεραπινας"

ΑΠΟ "ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒ/ΚΟ"...


icon_joy.gif
Warrior
Το διαψευδω προσωρινα....οσον αφορα την συγκεκριμενη εφημεριδα! biggrin.gif
weirdo1977
ναι ε ? τσαμπα χάρηκα ?
Warrior
Οχι,καλα εκανες και χαρηκες(σεναριο ειναι βεβαια).Στα ΝΕΑ που κυκλοφορουν στην Θεσσαλονικη(με επιπλεον
ενθετο) ειναι,γιάυτο δεν μπορουσα να το βρω....
emperor
Ωραίο ακούγεται Warrior αλλά εδώ πάνω δεν έχει ακούστει τίποτα και με κάνει εντύπωση
SteelGandalf
Απ' όσο γνωρίζω ο Πάντιους δεν είχε καλή απόδοση στη Ρωσία όπου επέστρεψε, με αποτέλεσμα να αναπολεί τις ημέρες του στην ομάδα μας.

Οι ανοησίες (μη το πω αλλιώς) πληρώνονται.

Παρόλα αυτά, αν είναι να βοηθήσει, καλώς να ορίσει. smile.gif
chinaski
Μακαρι να γυρισει ο Νικολαι. Σιγουρα μπορει να βοηθησει και σε αμυνα και σε επιθεση, και φυσικα δεν τιθεται θεμα προσαρμογης.
Alexmei
έλα πίσω!! smiley.gif wav.gif
EXPLOITED ARIS
Μηπως μαζι του θελει να γυρισει και ο Στακ στη θεση του Φλετσερ; w00t.gif
Εγω παντως τον συγχωρω αν ερθει!!!
hagi
Μακάρι να γύριζε ο Νικολάι..Κανένας δεν θα έλεγε όχι σε σχέσει με τον Σεραπίνας..Ο Νικολάι ήταν πολύ καλός παίχτης..

Το νέο site πολύ καλύτερο όντως..
dizzy_fingers
Παιδιά πολύ γεναιόδωρο μου φαίνεται αυτό biggrin.gif.
Να δώσετε τον Σεραπίνας για να πάρετε τον Πάντιους.
Του γκουντ του μπι τρου, που λέει και η Θώδη...

Μακάρι πάντως..
Warrior
Mαλλον ειναι ενα απο τα γνωστα σεναρια που κυκλοφορουν...

Αφου ξερουν οτι "ψοφαμε" για τετοια!! biggrin.gif

Αν και ο Παντιους δεν κανει καθολου καλη χρονια εκει dizzy....
Warrior
QUOTE(arisbc.gr)
26.01.2007
Κεκλεισμένων των θυρών με Μακεδονικό

Έκπληξη και ερωτηματικά προκάλεσε στη Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 6.200 ευρώ, μια έγγραφη σύσταση, μια ποινή επίπληξης και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (που θα εκτίσει η ομάδα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με το Μακεδονικό) για τα όσα κατέγραψαν στην συμπληρωματική τους έκθεση, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής της Αστυνομίας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στις 21/01, στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Ειδικότερα δε από την στιγμή που σε ανάλογες περιπτώσεις δεν έχει παρθεί ποτέ στο παρελθόν μια τόσο βαριάς μορφής τιμωρία.

Συγκεκριμένα το περιεχόμενο της απόφασης όπως έφτασε στα γραφεία της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. αναφέρει τα εξής: α) για τα μεμονωμένα υβριστικά συνθήματα, που έλαβαν χώρα στο 6’04’’ πριν την λήξη της α’ περιόδου και το 7’35’’ πριν την λήξη της β’ περιόδου, έγγραφη σύσταση, β), για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης, που έλαβαν χώρα στο 8’30’’ πριν την λήξη της δ’ περιόδου, ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ, γ) για επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και δ) για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.


Δεν παίζει με Μαρούσι ο Σκέϊλς


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στη δουλειά αρχίζοντας προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με το Μαρούσι (17:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το παρών δίνει κανονικά και ο Γιώργος Καλαϊτζής που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, σε αντίθεση με τον Άλεξ Σκέϊλς, ο οποίος σήμερα το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για την επανεξέταση του προηγούμενου τραύματος στο γόνατο του, όπου τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η κατάσταση του δεν παρουσίασε βελτίωση. Ως εκ τούτου, ο Αμερικανός γκάρντ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς στις 17:30 για την Αθήνα και θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για την αποκατάσταση του προβλήματος του.
klearxos
Ποτε μπηκε φιλαθλος μεσα στο γηπεδο? Εννοουν τα επεισοδια πισω απο τον παγκο του ΠΑΟ?
Warrior
Ελα μου ντε....

Αυτα πισω απο τον παγκο,πρεπει να ειναι το...γ)για επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο
klearxos
QUOTE(Warrior @ Jan 26 2007, 10:39 PM) *
Ελα μου ντε....

Αυτα πισω απο τον παγκο,πρεπει να ειναι το...γ)για επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο

blink.gif blink.gif
Δεν το ειχα προσεξει αυτο!!!

Τοτε???

Θυμαμαι ενα περιστατικο πριν την εναρξη ομως του αγωνα και χωρις την παρουσια παικτων του ΠΑΟ οποτε δεν νομιζω να ενοουν αυτο!
Warrior
Ωχ!!Λετε να εννουν τον Τζεβελεκη?? blink.gif

71.gif
klearxos
Οι πιτσιρικαδες των μικρων τμηματων βοηθουσαν τους παικτες του ΠΑΟ στα σουτακια που εκαναν(αυτα οταν εβγαιναν ενας-ενας απο τα αποδυτηρια). Οταν αποσυρθηκαν ενας απο την 9 αν θυμαμαι καλα μπηκε μεσα αρχισε να τη λεει στον πιτσιρικα και μαλιστα του χτυπησε τη μπαλα. Ο πιτσιρικας ετρεξε και το ειπε στον Παπαχατζη. Τωρα αν το ειδε κανενας αυτο τι να πω... Και παλι ομως δεν νομιζω πως ειναι για τιμωρια εδρας κεκλεισμενων θυρων!! Ακομα και μεσα στη μ...ια του ο τυπος περιμενε να φυγει ο ΠΑΟ και μετα εκανε οτι εκανε.
thrylos7
betsmart.gr:

QUOTE
Ο Κέβιν Φλέτσερ δεν αποτελεί μέρος των πλάνων του Αρη και μπροστά στον κίνδυνο να «καούν» οι βασικοί, οι «κίτρινοι» βλέπουν την κοινοτική αγορά

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει... Οταν όμως αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια αγωνιστικής κάμψης, πάντα «χτυπά το καμπανάκι». Ο Αρης δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση...

Ο Κέβιν Φλέτσερ είναι θεατής των αγώνων του Αρη. Αυτό βέβαια συνέβαινε κι όταν η ομάδα πήγαινε σαν «τρένο» (όχι βέβαια ότι τώρα έχει βγει εκτός πορείας), όμως από τη στιγμή που οι βασικοί κινδυνεύουν να... κάψουν φλάντζες, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Ο κοινοτικός φόργουορντ - σέντερ αγωνίζεται μία φορά κάθε 3-4 ματς (και για λίγα λεπτά) και ο αποκλεισμός του από τη 12άδα του αγώνα με την Μπενετόν ήταν και η τελευταία... απόδειξη ότι ο Αντρέα Ματσόν δεν τον υπολογίζει. Στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, φάνηκε πως όταν ένας από τους βασικούς ψηλούς φορτωθεί με φάουλ (όπως έγινε με τον Ουίλκινσον), ή είναι σε κακή μέρα (όπως ο Μάσεϊ του πρώτου ημιχρόνου) η πρώτη εναλλακτική λύση είναι ο Σιγάλας και γίνεται κατανοητό ότι έτσι δε βγαίναι η χρονιά, από τη στιγμή που και ο Γιαννούλης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν...

Στον Αρη, λοιπόν, ψάχνουν για κοινοτικό ψηλό, την ώρα που ο Σιμόνας Σεραπίνας, ο οποίος προκαλεί επίσης προβληματισμό με τις εμφανπισεις του (αν και έχει σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τον Φλέτσερ), θα έχει κι άλλες ευκαιρίες. Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες των «κιτρίνων», όμως πρόκειται για εγνωσμένης αξίας παίκτη και στον Αρη θα τον περιμένουν...


Γκργκρ; biggrin.gif
EXPLOITED ARIS
Οχι ρε παιδια γιατι;

Δωστε του μια ευκαιρια ακομα. 3 χρονια συμβολαιο του κανατε μην χασουμε το κελεπουρι kill.gif

Λοιπον Κεβιν μεχρι εδω ηταν φιλακια... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Warrior
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

Oχι....μη!! 69.gif

Πλακα,πλακα...λετε να μας ξαναφερουν τον Γκργκρ??

Το θεμα ειναι να δαπανησουν ενα σοβαρο ποσο για τον αντικαταστατη του,αλλιως δεν εχει νοημα.
EXPLOITED ARIS
Εννοειται πως πρεπει να δαπανησουν καλο ποσο απο τη στιγμη που κανουν λογο για παραμονη του Σεραπινας επειδη ειναι παιχτης εγνωσμενης αξιας.
Οποτε και αυτος που θα παρουμε θα ειναι εγνωσμενης αξιας.
Αντε να δουμε ποιον θα φερουν 42.gif
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Στην εντατική απ' όπου θα εξέλθει αύριο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μπαλονάκι

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος χτες το βράδυ υπέστη έμφραγμα ελαφριάς μορφής και εισήχθη αμέσως στην κλινική, όπου έκανε «μπαλονάκι» στην κεντρική αρτηρία της καρδιάς.

Ο κ. Τζεβελέκης παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας του Διαβαλκανικού απ' όπου αναμένεται να εξέλθει αύριο. Σήμερα το πρωί επρόκειτο να πάει να μιλήσει στους παίκτες του Αρη για τη συνέχεια της χρονιάς και για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να έχει τετ α τετ με τον Αντρέα Ματσόν. Φυσικά αμφότερα αναβλήθηκαν και αυτό που προέχει είναι η υγεία του προέδρου της ΚΑΕ. Οπως είναι λογικό, όλοι η ομάδα είναι στο πλευρό του προέδρου και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα όπου αύριο θα λάβει χώρα ο αγώνας με το Μαρούσι.



όλα τα είχε η μαριορή.... περαστικά στον πρόεδρο..
klearxos
Περαστικα στον προεδρο!

Για την αλλαγη του Φλετσερ παντως δεν προκειται να γινει τιποτα πριν την Τεταρτη ή Πεμπτη(αναλογα με το αποτελεσμα)ωστε να δουν αν προκριθουμε ή οχι. Αν παντως γινει καμια στραβη και δεν προκριθουμε δεν θα εκπλαγω αν δεν τον αλλαξουν ή τον διωξουν χωρις να παρουν κανεναν παικτη...
SteelGandalf
Σιδερένιος (ο πρόεδρος)!!! Περαστικά του. smile.gif
hagi
Περαστικά στον Πρόεδρο και γρήγορη ανάρρωση..Άντε να του κάνουν το δωράκι τα παιδιά και να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα..

Αν περάσουμε πάντως μάλλον αυτός ο Φλέτσερ πρέπει να φύγει..
Όχι τίποτα,αλλα πιάνει και χώρο στον πάγκο.. tongue.gif
EXPLOITED ARIS
Το παω λιγο ποδοσφαιρικα τωρα αλλα μαλλον τελικα οποιος εχει το ονομα Φλετσερ ειναι αχρηστος.Μετα τον Φλετσερ της Μαντσεστερ ηρθε και αυτος να δεσει dry.gif


Παντως επιμενω οτι επρεπε να παρει και αλλη μια ευκαιρια.Σημερα ποσους ποντους εβαλε; icon_tomato.gif
SteelGandalf
Θα προτιμούσα να έχουμε στην ομάδα τον Γκργκούρεβιτς και να παίζει λιγάκι, βοηθώντας τους υπόλοιπους, παρά έναν παίχτη που δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου.
klearxos
Το Betsmart αναφερει ως πιθανο αντικαταστατη του Φλετσερ τον Βελγο Στριλενς...
Ποσο χρονων ειναι αυτος ρε παιδια?
Μεταφερει βεβαια αποψεις του Ματσον οτι δεν ψαχνει για πρωταγωνιστη αλλα για βοηθητικο παικτη. ΟΚ! Αλλα παλι η ηλικια?....
SteelGandalf
Εγώ θα προτιμούσα το Brad Sellers!!!

Τον θυμάστε παιδιά;

Έλεος πια... sad.gif
Warrior
O Massey βγηκε 2ος πολυτιμοτερος παικτης στην πρωτη φαση της Ευρωλιγκας,πισω απο τον Βουισιτς! w00t.gif
41.gif
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Ο Χόσκινς έρχεται, ο Σοφοκλής «επιστρέφει», ο Ράιαν;
Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 3/2/2007 21:50:30

Η έλευση του Αμερικανού αναμένεται να κάνει το χρόνο του κοινοτικού φόργουορντ από ελάχιστο... καθόλου

Η αυριανή έλευση του Σαμ Χόσκινς στην Αθήνα θα ολοκληρώσει το... χειμερινό λίφτινγκ του Πίνι Γκέρσον στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρωλίγκα, αφού ο «Πίνχας» ήταν απόλυτος ότι η ομάδα χρειάζεται κι άλλο ψηλό. Ολα αυτά, με δεδομένο τον «πάγο» στον οποίο είχε μπει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ελάτε όμως που ο τελευταίος θα αρχίσει να μπαίνει σιγά - σιγά στο ρυθμό της ομάδας και υπολογίζεται ότι μέχρι να ξεκινλησει η φάση των «16» θα έχει... επανενταχθεί. Οπότε, κάποιος από τους υπόλοιπους ψηλούς του Ολυμπιακού θα αρκεστεί στο... λούκινγκ και αυτός δεν είναι όύτε ο Γιάννης Μπουρούσης, ούτε φυσικά ο Αντρια Ζίζιτς. Για τον Ράιαν Στακ χτυπά η καμπάνα, ο οποίος ειδικά στην Ευρώπη αναμένεται να βλέπει χρόνο συμμετοχής... με το κυάλι.

Ο Γκέρσον έστειλε το μήνυμά του στον Στακ τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα το ότι ο κοινοτικός φόργουορντ ήταν ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στο Αιγάλεω, ενώ την περασμένη Πέμππτη κόντρα στην Κολωνία έπαιξε 1 λεπτό! Η έλευση του Χόσκινς κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ξανθομάλλη άσο, αφού ο Αμερικανός δεν είναι κάποια λύση ανάγκης, αλλά ένας παίκτης με «όνομα», που έπαιζε 30 λεπτά στην (έστω και παραπαίουσα) Ουράλ Γκρέιτ.



μήπως είναι η λύση του κοινοτικού που ψάχνουμε ... ? έστω k μονο για την ευρώπη... λέτε να ζητήσει πάνω από 120 χιλιάρικα ? tongue.gif
klearxos
Εγω λεω μην ερθει και με πολυ λιγοτερα για να αποδειξει οτι αξιζει ενα συμβολαιο για τον επομενο χρονο biggrin.gif
SteelGandalf
Θα την πω την "κακία" μου τώρα.

"Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα"

και

"Καλύτερα πρώτος στο "χωριό", παρά τελευταίος στην πόλη".

Ο Ράιαν πήρε το μάθημα του. Τέτοιο "χαστούκι" ποιος να μας το λεγε.
hagi
Συμφωνώ..Ο Στακ πήγε στον Ολυμπιακό για κάτι καλύτερο όμως μέχρι στιγμής και στα ίδια περίπου βρίσκονται οι ομάδες και ο ίδιος δεν παίζει καθόλου..κρίμα γιατί είναι καλός παίχτης..
Αλλά ας πρόσεχε..Στον Άρη θα είχε σημαντικό ρόλο και θα βοηθούσε την ομάδα.Ενώ τώρα δεν τον βλέπω να παίζει και καθόλου..Ο Γκέρσον δεν φαίνεται να τον υπολογίζει μέχρι τώρα οπότε από δω και πέρα μάλλον δεν θα παίζει καθόλου..
Αλλά αυτά έχει η ζωή..
klearxos
Καλησπερα
Ξερει κανενας τιποτε για αυτον τον Ουγγρο της Τσιμπονα που λεει το betsmart οτι συζηταμε?
Ειδα τα στατιστικα του στην Ευρωλιγκα και εχει μεν περιπου 5 ποντους και 6 ριμπαουντ αλλα εχει και 2 λαθη!! ανα αγωνα.
Επισης πεταει καποια σποντα για παικτη γνωστο που περιμενουν μηπως αποδεσμευτει απο την ομαδα του. Αυτο παει στον Στακ?
basketaris
QUOTE(hagi @ Feb 5 2007, 08:07 AM) *
Συμφωνώ..Ο Στακ πήγε στον Ολυμπιακό για κάτι καλύτερο όμως μέχρι στιγμής και στα ίδια περίπου βρίσκονται οι ομάδες και ο ίδιος δεν παίζει καθόλου..κρίμα γιατί είναι καλός παίχτης..
Αλλά ας πρόσεχε..Στον Άρη θα είχε σημαντικό ρόλο και θα βοηθούσε την ομάδα.Ενώ τώρα δεν τον βλέπω να παίζει και καθόλου..Ο Γκέρσον δεν φαίνεται να τον υπολογίζει μέχρι τώρα οπότε από δω και πέρα μάλλον δεν θα παίζει καθόλου..
Αλλά αυτά έχει η ζωή..


katarxas, sas kalisperizo, eimai kainourgio melos stin parea kai fysika basketikos areianos!

oso gia ayton ton ouggro, parakato sou dino dyo site gia na tsekareis oti thes
http://www.euroleague.net/competition/play...code=cib&pcode=

http://www.court-side.com/p/P15FBA1E52DA61...1256EB300416DB3
klearxos
basketaris thank you!
Καλως ηλθες στην παρεα του basketforum! icon_wave.gif

Ο Ηρακλης τραβαει το θεμα με τον Ηρακλη και εχω αρχιζει να ανησυχω!
Κατεθεσε αιτηση πτωχευσης της ομαδας!. Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να κανει η διοικηση του Αρη! Αν ειχε γινει η πληρωμη οταν επρεπε δεν θα ειχαμε οτι τα μπλεξιματα που παμε να βρεθουμε ουτε το ποσο θα ηταν τοσο (ζητανε 300000 ευρω!!!!!) αφου θα μπορουσε ανετα να διαπραγματευτει.
Warrior
Καλως ηρθες basketaris στην παρεα μας και καλα ποστ! smile.gif
(Αν σου ειναι ευκολο γραφε με ελληνικους χαρακτηρες..)


Δηλαδη(απο αυτα που διαβαζουμε),για μεταγραφη της "πλακας" παμε.Με 70.000 δεν παιρνεις παικτη που να
μπορει να κανει την διαφορα.Τωρα αν θεωρησανε στην ΚΑΕ οτι τα 150.000 που ζητησε ο Μουγιεζινοβιτς...
ειναι τοσα πολλα,καταλαβα. sad.gif

Πολυ "οικονομικη μιζερια" βγαζει προς τα εξω η ΚΑΕ Αρης και δεν πρεπει.Αν δεν θελουνε να παρουν παικτη,
τουλαχιστον να μην μας κοροιδευουν! angry.gif
klearxos
Ο Φλετσερ πλεον διωχνει και ατομα απο την διοικηση αντι να τον διωξουμε? angry_002.gif
EXPLOITED ARIS
angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif


Καλα μιλαμε δεν το πιστευω αυτο που γινεται.

Παντως δε νομιζω οτι ειναι αυτο καθαυτο το θεμα Φλετσερ η αιτια αποχωρησης του.Το λογικο ειναι να ειχαν κοντρες παλιοτερα με το Δαμιανιδη και νομιζω πως θυμαμαι κατι τετοιο να ειχε ακουστει.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.

Δεν ειναι ομως ωρα για τετοιες καταστασεις την ωρα που λενε οτι πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι κλπ.

Κριμα... sad.gif sad.gif
klearxos
Ο Φλετσερ σιγουρα δεν ειναι η αιτια!ΣΙΓΟΥΡΑ ομως ειναι αφορμη.!
Συμφωνα με τις εφημεριδες ο Παπαιωαννου ηθελε να διωξουμε τον Φλετσερ και να προωθησουμε τους μικρους Ελληνες αν ειναι να μην παρουμε αλλον παικτη ενω ο Δαμιανιδης ακολουθησε την επιθυμια του Ματσον να μην αλλαξει τιποτα στο ροστερ της ομαδας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.