Εγω δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει πρώτα απο ολα να είναι facilitator.
Διαθέτει scoring instinct και ψάχνει το σκοράρισμα.
Ίσως να μην είναι το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικο του, ωστόσο, την προδιάθεση την έχει.
Ενα το κρατούμενο.
Δεύτερον, φαίνεται να ανταποκρινεται καλά στην πίεση.
Θα ήταν λάθος πιστευω, να προσπαθήσει ο Άρης να τον περιορίσει.
Να τον καλουπωσει, να του αναθέσει άλλες κυρίες αρμοδιοτητες.
Ο Will Cummings, πρεπει να αντιμετωπιζεται, ως ένα συνολικό πακέτο ικανοτήτων.
Διαθέτει scoring instinct και ψάχνει το σκοράρισμα.
Ίσως να μην είναι το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικο του, ωστόσο, την προδιάθεση την έχει.
Ενα το κρατούμενο.
Δεύτερον, φαίνεται να ανταποκρινεται καλά στην πίεση.
Θα ήταν λάθος πιστευω, να προσπαθήσει ο Άρης να τον περιορίσει.
Να τον καλουπωσει, να του αναθέσει άλλες κυρίες αρμοδιοτητες.
Ο Will Cummings, πρεπει να αντιμετωπιζεται, ως ένα συνολικό πακέτο ικανοτήτων.
επειδή έχει από όλα και συμφέρει. Με έναν τέτοιο παίχτη δεν χρειάζεσαι άλλον οργανωτή στην ομάδα , χρειάζεσαι καλά σκριν για να του δώσεις το πλεονέκτιμα στο πρώτο βήμα και χρειάζεσαι καλή κίνηση από τους υπόλοιπους.
Δεν τον φαντάζομαι σαν οργανωτή όπως το κλασικό πρότυπο που θα προσπαθεί να παίξει το πικ εν ρολ και να τρώει 20 δευτερόλεπτα μέχρι να βρει την αδυναμία της άμυνας αλλά τον φαντάζομαι σε μια επίθεση με πολύ τρέξιμο από 4 παίχτες τουλάχιστον και όποιος βρει το διάδρομο ή το σουτ να εκτελεί. Όπου με αλλοδιαδοχικά σκριν και τριγωνάκια και χωρίς πραγματικό οργανωτή.
Πως θα σου φαινόταν αυτός στον ρόλο της τριγωνικής επίθεσης του Φιλ στους Μπουλς; Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου περισσότερο και όχι εθνική Τουρκίας.
Αλλοτε πικ πρώτου γύρου.
Δεν έχει στεριώσει εδω και 4 χρόνια στο ΝΒΑ.
Καλό το σκεπτικο με τους 3 F , αρκει ο ένας να έχει ενα potential ως point forward...
Όπως....ο Stefan Jankovic...
Αν βάλεις μέσα και τον Βλάντο Γιανκοβιτς, θα υπολοιποσουν ενός αθλητικού Αμερικανού...λέω εγώ τώρα..
Δεν έχει στεριώσει εδω και 4 χρόνια στο ΝΒΑ.
Καλό το σκεπτικο με τους 3 F , αρκει ο ένας να έχει ενα potential ως point forward...
Όπως....ο Stefan Jankovic...
Αν βάλεις μέσα και τον Βλάντο Γιανκοβιτς, θα υπολοιποσουν ενός αθλητικού Αμερικανού...λέω εγώ τώρα..
Ο Βλάντο δε χωράει στο πρότζεκτ μου αλλά χωράει στις πρώτες αλλαγές όπου θα παίζουμε με σχήμα:
Ξανθόπουλο , Κάμινγκ , Γιανκοβιτς , Αντιουάιτ και Καββαδά.
Υ.Γ. Όσο για τον άλλον Γιανκοβιτς είπαμε ο παίχτης αξίζει να τον περιμένεις μέχρι να κοπεί από ΝΒΑ και να τον πάρεις στις αρχές του πρωταθλήματος. Είναι παίχτης που πραγματικά χτίζεις ομάδα πάνω του.