QUOTE(ViC @ Mar 21 2010, 14:28 )
Πιστεύω πως είναι τρομερό λάθος να αλλάζει όλη η ομάδα το καλοκαίρι. Ο Χατζηβρέττας για να παίζει 15 λεπτά μια χαρά είναι (με Κλαρκ και Γουολς στην ομάδα γιατί να παίζει παραπάνω
, το ίδιο και ο Ντικούδης αν έρθει ένας καλός σέντερ.
Το μη χείρων βέλτιστο... ή κάτι τέτοιο...
Του χρόνου ο Χατζηβρέττας θα είναι ακόμα ποιο κακός, το ίδιο και ο Ντικούδης οπότε αν φέτος είναι και οι δύο για 5-10 λεπτά το πολύ σύμφωνα με τις εμφανήσεις τους, του χρόνου με ένα ακόμα έτος στην καμπούρα για πόσα λεπτά θα είναι;
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Mar 21 2010, 22:20 )
Κ τωρα εχουμε καλο center,τον Μπετς.Πισω απο τον Μπετς ομως ειναι το προβλημα...
Εννοειται πως ο Μαϊλς ειναι απο αυτους που πρεπει να μεινουν.Κ πιστευω πως για ολους τους προαναφερομενους ειναι εφικτο να μεινουν.Εκτος απο τον Ουολς.Δε νομιζω να μπορεσουμε να τον κρατησουμε.Οσο κ αν το θελω...
Το πιο σημαντικο απ'ολα ομως ειναι να μεινει ο Μπλατ.Απο εκει θα εξαρτηθουν πολλα!
Διαφωνώ στο ότι δεν έχουμε έναν καλό σέντερ φέτος αλλά έναν πάρα πολύ καλό αναπληρωματικό σέντερ φέτος (Μπετς)
το πρόβλημα δεν είναι πίσω από τον Μπετς αλλά μπροστά από αυτόν μιας και δε μπορεί να βγάλει ούτε καν ημίχρονο!
Το συμαντικό συμφωνώ πάντως πως είναι να μείνει ο Μπλάτ αλλά να μήνει όχι λόγο παρασκινιακών παιχνιδιών αλλά επειδή έχει πάρει εγγυήσεις για το μπάτζετ και κάνει αυτός τις μεταγραφικές επιλογές!
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Mar 28 2010, 11:17 )
Ειλικρινα ΠΡΕΠΕΙ να ΜΗΝ μπουμε στα play-offs...
Το μονο που θα κανουμε ειναι να ξεφτιλισουμε λιγο ακομη για φετος τη φανελα της ομαδας...
Ας πει καποιος στους παικτες να ανοιξουν τα στραβα τους στο Παλε κ να κοιταξουν προς τα πανω.
22 τιτλοι ειναι αυτοι κ αυτοι που τους κατεκτησαν εφτυσαν αιμα.Μεσα στην Βαλενθια να αφησουν κ την ψυχη τους.Κ ας χασουν,δε με νοιαζει....Τελος η χρονια για φετος.
Σχεδιασμος για του χρονου...κ εχει ο Θεος.
Εγώ από την άλλη θέλω να πάει η ομάδα στα play off μιας και ελπίζω πως θα καταφέρω να πάω στο παιχνίδι που θα δώσουμε στο Αλεξάνδριο (δε νομίζω να είναι πάνω από ένα)
Όσο για την Βαλένθια ακόμα και να προκριθούμε (το βλέπω πιθανό αν και τυχερό) δε νομίζω να κάνουμε άλλες δύο νίκες στη συνέχεια και να το πάρουμε!
QUOTE(rhodos @ Mar 28 2010, 21:41 )
εγώ επικεντρώθηκα στην ενέργεια του μιχαλάκη...αλλά δεν την σχολιάζουμε.....
Δεν είδα τον αγώνα οπότε δε μπορώ να πω για φάσεις και διαιτητές αλλά αυτές οι ενέργειες είναι απαράδεκτες και θα έπρεπε να φάει κάποια τεχνική ποινή....