QUOTE(alien-tour @ Nov 26 2012, 22:09 )

Ο Χάντ για να μείνει θα πρέπει να του ανανεωθεί το μηνιαίο συμβόλαιο,το οποίο χρειάζεται φορολογική ενημερότητα για κατάθεση συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ.
---------------------------------------------
Πάμε στα του Σαββάτου....
Τι δε μου άρεσε:
1.Εκεί στο πέταλο,τώρα θυμήθηκαν οτι υπάρχει τμήμα μπάσκετ....Να μην σχολιάσω για τους "επιστήμονες" που πέταξαν τις κρωτίδες στο ημίχρονο...
2.Στο τέλος ακούστηκε γιουχάϊσμα από μερίδα οπαδών για την ομάδα μας.Το κράξιμο δεν βοηθάει κι ίδιοι οι παίκτες το καταλαβαίνουν από τ'αποτελέσματα.
3.Η φαεινή ιδέα του Αγγέλου να κάνει αλλαγή τον φορμαρισμένο Πελεκάνο και να περάσει μέσα τον Χάντ.
4. Τον Τσιάρα διακοσμητικό τον έχουμε;
5.Δεν μπορώ άλλο Καραποστόλου στο κατέβασμα της μπάλας....Στο επόμενο παιχνίδι θέλω να είναι εκτός δωδεκάδας κι ας πάρει τον Δήμα.
6.Το "άθλιο" τμήμα marketing της ΚΑΕ και την παρουσίαση των δώρων τόσο χαμηλόφωνα σαν να μην γίνεται happening αλλά θέλουν να το κρατήσουν κρυφό.
Τι μου άρεσε:
1.Το παρολίγον γεμάτο ΠΑΛΕ
2.Η συγκινητική προσπάθεια των Πελεκάνου & Πάσαλιτς και το πάθος που έδειξαν στη διάρκεια του αγώνα.Σταθερή αξία και ο Ασημακόπουλος.
3.Τα λιγότερα λάθη,αλλά θα ήθελα οι ψηλοί μας να συμμετέχουν πιο ενεργά στο παιχνίδι και να μην πέρνουν την μπάλα στο high post.
Υ.Γ.Μακάρι η ομάδα να πάρει τα πάνω της στους επόμενους αγώνες...Διπλό στο ΣΕΦ!!!

Ο Χαντ πάντως δεν ήταν πιο άσχημος από πολλούς άλλους...
Σε κάποια συμφωνώ σε κάποια όχι.
1) Για τις κροτίδες, αυτός που το έκανε πρέπει να είναι τέρας ευφυίας. Τελωσπάντων, δεν είναι κάτι καινούριο δυστυχώς
2) Το γιουχάισμα δεν έχει νόημα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει (εξάλλου ο περισσότερος κόσμος χειροκρότησε) αλλά στις μεταξύ μας συζητήσεις ρίχναμε πολύ μπινελίκι σε παίκτες και προπονητή και μεταξύ μας αν ήταν το τελευταίο ματς της χρονιάς μπορεί να γιουχάιζα κι εγώ.
3) Και λίγο αργότερα βγάζει τον Πάσαλιτς για να βάλει το Βεργίνη που δεν του έβγαινε τίποτα.
4) Είναι ανήκουστο να έχεις έναν παίκτη σαν τον Τσιάρα και να μην τον εκμεταλλεύεσαι (με την καλή έννοια). Αλλά αν δεν έχεις τη στοιχειώδη ικανότητα να μοιράσεις ρόλους... αυτά γίνονται.
5) Δράμα το παλικάρι. Ταλαιπωρείται και μας ταλαιπωρεί. Έβαλε το πρώτο τρίποντο που έκανε και σκέφτηκα "λες;" Αλλά σε 2-3 λεπτά με διέψευσε πανηγυρικά.
6) Το θέμα είναι ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε το μάρκετινγκ και το επικοινωνιακό είναι το τελευταίο θέμα...
και
1) σε άλλες εποχές το σαββατιάτικο παλε θα θεωρούταν μισο-άδειο, όχι μισο-γεμάτο.
2) οκ για Πελεκάνο - Πάσαλιτς. Ο Ασημακόπουλος τελείωσε το ματς με 2 πόντους, με 0/4 σουτ και 2/4 βολές. Βοήθησε κάπως σε άλλους τομείς, αλλά επιθετικά (εκεί που πονούσαμε χθες) ήταν πολύ λίγος κι αυτός.
3) ήταν το μόνιμο "σύστημά" μας. Ο ψηλός στο χάι ποστ, να δίνει σκριν αφήνοντας την μπάλα στον Πάσαλιτς/Βεργίνη/Καραποστόλου και αυτός να την κάνει ό,τι νομίζει...
Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης για τις τιμές των εισιτηρίων. Κανονικά νομίζω στις θύρες 7,8,9,10 που παίρνω συνήθως είναι 10 ευρώ. Το Σάββατο ήταν 15. Τώρα αν κρίνουν ότι αυτό το θέαμα άξιζε 15 ευρώ, διαφωνώ οριζόντια και κάθετα!