QUOTE(Ginobili @ Jul 11 2012, 13:21 )

το οποίο κομμάτι μαζί με το αμέσως επόμενο
είναι το πρώτο δίδυμο τραγουδιών που έγραψαν οι τύποι, onslaught part I & II. Και βίασαν.
όχι ότι δεν είναι πολύ μπροστά οι
Lazarus AD, οι
Suicidal Angels, oι
Evile, οι πιο crossover
Municipal Waste ή άλλα πιο άγνωστα στο Ελληνικό κοινό οldschool/neo-thrash, αλλά το αγαπημένο μου νέο συγκρότημα του είδους παραμένουν οι Havok:

όταν ξεκινάει τραγούδι με ηχητικό απόσπασμα από ταινία πάντα θυμάμαι απ' το Coup de Grace:
ενώ ως Γερμανική απάντηση μου ήρθε αυτό:
δεν ήξερα ότι είχε clip, αρχικά έλεγα να βάλω όλο το Coma of Sοuls..

Έλα τώρα γιατί έχουμε κ#%#@λες...

δεν έχεις παράπονο, 8 κομμάτια έβαλα. Κάτσε να κάνω ένα πρόχειρο ψάξιμο στα ακουσμένα σκληρού ήχου από χτες να τα κάνω 12, voila:
Evisceration Plague, γνωστό και ως το κομμάτι που θα παίζει στα φορητά woofers κατά την υποδοχή του μεσσία Grundy..
When Steel and Bone meet, που θα βάλουμε στο topic του Βάζελου όταν ο Αμερικανός σφίχτης που θα φέρει απ' το πουθενά ο Άρτζι στο 5 θα ανoίξει με καρέκλα το κεφάλι του Krstic.
Eaten by the dead, αυτό στα μεγάφωνα στο Λονδίνο όταν θα φέρει ο Panko και το ΚΑΠΗ των Mordente, N'Ndong, Τurksan, Μιχάλη Κακιούζη, Γιώργου Καλαϊτζή το έβδομο.. (σίγουρα

)
και βέβαια
True American Hate, να κλείσω με τη γνωστή διαχρονική και παράλληλα επίκαιρη thrash αδυναμία μου..