Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το topic της Μουσικής
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
Keyser_Soze
Κανένα καλό συγκρότημα θα έρθει το καλοκαίρι ή θα τη βγάλουμε με τον... Ρίκι Μάρτιν;;;; Wasp και Twisted Sister δε μου γεμίζουν σε καμία περίπτωση το μάτι και τους καημένους τους Celtic Frost έτσι όπως τους έχωσαν πίσω από τους προαναφερθέντες θα είναι καροιδία να δώσω 50 ευρόπουλα για να τους δω μόνο για 45 λεπτά. Franz Ferdinand και Depeche Mode είναι αναμφίβολα ονόματα-μαγνήτες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν (και δε ξέρω) πάνω από 3-4 τραγούδια τους. Η μοναδική μέχρι στιγμής συναυλία που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι αυτή των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Pearl Jam που θα γινει στις 30/9. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μου αρκεί αφού πέρσι καλόμαθα με SlipKnot, Black Sabbath, Iron Maiden, Velvet Revolver, Slayer, Queens of the stone age και θέλω κι άλλα παρόμοια. Άντε να δούμε!!
thrylos7
QUOTE
whatever............δν νομίζω ότι θα καταλίξουμε πουθενά

Συμφωνώ απόλυτα...

Θα έρθουν οι Deep Purple στην Αθήνα κάπου στις 24/7 αλλά το εισητήριο νομίζω είναι πανάκριβο(50e). Επίσης έρχονται οι Scorpions με τους Whitesnake σε κοινή συναυλία που τα εισητήρια είναι 35 ή 45 ευρώ. Και ... αύριο νομίζω παίζουν Dio με Ιn Flames Αθήνα.. συμβολική ημερομηνία... ειδικά για τέτοιο στυλ.
Alexmei
QUOTE(thrylos7 @ Jun 5 2006, 07:55 PM)
Συμφωνώ απόλυτα...

Θα έρθουν οι Deep Purple στην Αθήνα κάπου στις 24/7 αλλά το εισητήριο νομίζω είναι πανάκριβο(50e). Επίσης έρχονται οι Scorpions με τους Whitesnake σε κοινή συναυλία που τα εισητήρια είναι 35 ή 45 ευρώ. Και ... αύριο νομίζω παίζουν Dio με Ιn Flames Αθήνα.. συμβολική ημερομηνία... ειδικά για τέτοιο στυλ.
*



ρε μόνο 50 € το εισητήριο για deep purple; δν είναι ακριβό για μια επική μπάντα.......... εντάξει οι scorpions έρχονται κάθε χρόνο........ στο rockwave ποιοι θα έρθουν;
thrylos7
Δε διαφωνώ για το επική. Εμένα συγκεκριμένα είναι η αγαπημένη μου. Αλλά 50 είναι πολύ ακριβά για οτιδήποτε... Εξάλλου, κάθε χρόνο οργώνουν τη γη(και όχι ασφαλώς για τα λεφτά) οπότε δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο να τους δει κανείς. Για την τιμή βέβαια φταίει η εταιρία που τους φέρνει..

Rockwave... ψόφια πράγματα..
Keyser_Soze
Για το Rockwave παίζουν οι Franz Ferdinand, Dandy Warhols και κατι άλλοι παντελώς άγνωστοι στις 11/7 και Twisted Sister, W.A.S.P., Celtic Frost, Crimson Glory και Moonspell στις 12/7. Για την πρώτη μέρα δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα αφού προσωπικά εμένα με αφήνει ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάφορο. Για τη δεύτερη αν και οι Celtic Frost και οι Moonspell προέρχονται από 2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ άλμπουμ, οι headliners είναι ξαναζεσταμένο φαί και δεν μου κάνουν καμία απολύτως αίσθηση. Με καλύτερους headliners κάτι θα γινόταν.
Alexmei
οι twisted sister έχουν επυτιχίες αλλά δν θα πήγαινα να τους δω.......
Keyser_Soze
Μήπως έχει ακούσει κανένας ένα group που λέγεται "The Legendary Shack Shakers"; Πήρα το τελευταίο άλμπουμ τους το "Pandelirium" και ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!! Από τους πιο γαμάτους δίσκους φέτος. Παίζουν απίστευτης ποιότητας punk/rock! Οι πιστοί του είδους βρείτε το και αποκτήστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!
Keyser_Soze
...Άκουσα και το καινούριο άλμπουμ των Godsmack. Αν και γενικά είναι ένας μέτριος δίσκος παρ' όλα αυτά περιέχει 3-4 κομματάρες που σε παίρνουν και σε τινάζουν στον αέρα.
Alexmei
γράψε μερικά τραγούδια να τα κατεβάσω.... και από τα δύο συγκροτήματα παρακαλώ..............
sihainas
υποθέτω όταν λες να τα κατεβάσεις εννοείς σε ένα από τα πολλά νόμιμα ον λάιν καταστήματα που υπάρχουν έτσι δεν είναι?
Alexmei
QUOTE(sihainas @ Jun 9 2006, 12:09 PM)
υποθέτω όταν λες να τα κατεβάσεις εννοείς σε ένα από τα πολλά νόμιμα ον λάιν καταστήματα που υπάρχουν έτσι δεν είναι?
*



αν το e-mule και το limewire είναι παράνομα ον λαϊν τότε ναι..........
Keyser_Soze
Ξέρει κανείς αν audio files με κατάληξη .m4a (πχ. song1.m4a) παίζουν σε mp3 players;
sihainas
Μπορεί κάποιοι να τα παίζουν...μπορείς όμως να βρείς έναν μετατροπέα και να τα κάνεις mp3
Keyser_Soze
Για πες κανέναν καλό που να είναι freeware να τον κατεβάσω...
sihainas
Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω κανένα m4a αλλά βρήκα αυτό.. http://www.mp3-cd-converter.com/convert_mp...m4a_to_mp3.html αν δεν δουλεύει... google...
Keyser_Soze
Πήγα το Σάββατο στο Μετρόπολις στο Κέντρο για να πάρω κάνα καλό σιντάκι (Ροκ βέβαια) αν και δεν υπήρχε τίποτα καινούριο που να μου κάνει κλικ. Μετά από αρκετή ώρα ψαξίματος τελικά κατέληξα να πάρω το καινούριο άλμπουμ των Disturbed που τιτλοφορείται "Ten Thousand Fists". Γνωρίζοντας μόνο ένα τραγούδι τους, το "Down with the sickness" (από το soundtrack της ταινίας Dawn Of The Dead) δεν περίμενα ν' ακούσω κάτι πραγματικά καλό αφού οι Disturbed είναι ένα mainstream συγκρότημα απ' αυτά που απευθύνονται κυρίως σε χαζούς, έφηβους αμερικανούς που οποιοδήποτε συγκρότημα συνδιάζει ουρλιαχτά με πιασάρικες μελωδίες το θεοποιούν (βλέπε Linkin Park, Limp Bizkit, κτλ.). Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν το άκουσα με εξέπληξε πολύ ευχάριστα! Περιέχοντας κάποιες πραγματικά πολύ καλές μελωδίες και σε συνδιασμό με το προσωπικό τους στυλ που παίζουν μουσική μας δίνουν ένα πολύ καλό άλμπουμ! Το "Ten Thousand Fists" δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί εξαιρετικό αφού έτσι θα αδικηθούν κάποια πραγματικά εξαιρετικά άλμπουμ. Σίγουρα είναι όμως ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ και μία πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά. Μπράβο τους!
Keyser_Soze
Α, πήρα και το καινούριο άλμπουμ του Rob Zombie με την ελπίδα ότι θ' ακούσω κάτι που να θυμίζει τις παλιές καλές μέρες των White Zombie αλλά έμεινα με τη ελπίδα αφού εκτός από μόνο ΕΝΑ τραγούδι (Let It All Bleed Out) όλο το υπόλοιπο άλμπουμ είναι μούφα! Κρίμα!
thrylos7
Γενικά αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς σου ήρθαν...

QUOTE
mainstream συγκρότημα απ' αυτά που απευθύνονται κυρίως σε χαζούς, έφηβους αμερικανούς που οποιοδήποτε συγκρότημα συνδιάζει ουρλιαχτά με πιασάρικες μελωδίες το θεοποιούν (βλέπε Linkin Park, Limp Bizkit, κτλ.).

Ωραίος!
Alexmei
QUOTE
mainstream συγκρότημα απ' αυτά που απευθύνονται κυρίως σε χαζούς, έφηβους αμερικανούς που οποιοδήποτε συγκρότημα συνδιάζει ουρλιαχτά με πιασάρικες μελωδίες το θεοποιούν (βλέπε Linkin Park, Limp Bizkit, κτλ.).


σωστό σε βρίσκω......όταν μου έδωσαν να ακούσω linkin park πρώτη φορά μου είπαν:"άκου εδώ μουσική και θα παρατήσεις τους deep purple και τους black sabbath"(αυτούς άκουγα μανιακά εκείνον τον καιρό)
Μου έδωσαν το meteora των linkin park και μόλις το έβαλα να παίξει ρώτησα τον εαυτό μου: "καλά αν αυτοί αξίζουν περισσότερα από τους purple τότε δν αξίζει blackmore σαν κιθαρίστας!".

Παρατήρησα επίσης ότι όλος ο δίσκος ήταν μισή ώρα και αυτό ουρλιαχτό συνέχεια από εκείνον τον τύπο που δν ξέρω πως τον λένε.....
την άλλη μέρα πήγα σε αυτούς με τον δισκο στα χέρια και τους είπα: "άκούστε την φωνή του τραγουδιστή τους (linkin Park) σε live....δν έχει καμία σχέση. Την έχει φτιάξει στο στούντιο! είναι χάλια!"(βασικά τους είπα :"he sUckS" αλλά για κάποιους λόγους δν το γράφω εδώ.... hammer.gif )....μετά από λίγο καιρό έκαναν νομίζω μια συναυλία στο liveaid και τον είδα με τον jay-z.....λοιπόν είχε κοκκινίσει ο λαιμός του και η φωνή του ήταν λες και φώναζε με την ντουντούκα στο χωριό.
Achilleas13
Nirvana SUCKS
Cobain SUCKS
dizzy_fingers
Unsupported points SUCK!!! 68.gif
αεκτζού
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Ο Cobain δεν είναι-κατά την άποψή μου πάντα-ο θεός,αλλά είχε πει και καλά τραγούδια!Με τη δογματικότητα των απόψεων χάνεις και το δίκιο σου.Όποιος δεν έχει ακούσει,να ακούσει το καινούριο του Morrissey.
suspect
LTJ Bukem - innerguidance
Alexmei
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 19 2006, 10:35 PM)
Nirvana SUCKS
Cobain SUCKS
*



YOU SUCKS


οι nirvana μπορεί να μην έχουν την καλύτερη μουσική ή τα πιο δύσκολα τραγούδια για να παίξεις ή τους φλόρους που ουρλιάζουν για να τραγουδήσουν, αλλά είναι από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο......παραδέχομαι όμως ότι ο Cobain όταν έγραφε το "Rape me"("Βιασέ με") ήταν μαστουρομένος στο φούλ.........
Achilleas13
προσωπικα δε μου αρέσει ούτε η μουσική τους ούτε τα τραγούδια τους
Alexmei
προσωπικά δν με νοιάζει καθόλου που δν σου αρέσει........ biggrin.gif respect mi frend
Achilleas13
Ποια συγκροτήματα/τραγουδιστές σας αρέσουν και ποια συχένεστε?
mikri prasini ollandeza
Xρόνια σου Πολλά!!Goin'Through και Fifty Cent 4ever!!! 41.gif 69.gif 77.gif
Achilleas13
Ευχαριστώ.Αυτοί σου αρέσουν ή τους συχένεσε?
mikri prasini ollandeza
ούτε μου αρέσουν, ούτε τους συχένομαι!Τους λατρεύω!!
tsops
Με αφορμή τα παρακάτω που έγραψε ο Dizzy σε άλλο topic και τα άρπαξα και τα έφερα εδώ... 19.gif

QUOTE
9) Red Hot Chili Peppers, αλλά και γενικά ότι μουσική παίζει ο Red. Είναι απίστευτο αυτό με τον σταθμό. Επί χρόνια δεν έβρισκα κάποιον σταθμό που να με ικανοποιεί μουσικά και πέρσι-πρόπερσι (πότε άνοιξε) που μπήκε στα ερτιζανά, η βελόνα έχει κολλήσει εκεί.
10) Jazz. Τελευταία έχω μπει στο τριπάκι αυτής της μουσικής και παρότι δεν ξέρω αρκετά...το αυτί μου έχει συνηθίσει επικίνδυνα πολύ στις βαριεστημένες εμπνεύσεις των Thelonious Monk και στις σουρεαλιστικές επιδόσεις του Κολτρέην στο σαξόφωνο...


Δοκιμάστε αν δεν τον γνωρίζετε ήδη, το www.pandora.com. Σε συτό το site, γράφετε το όνομα του καλλιτέχνη ή το τραγούδι που σας αρέσει και σας φτιάχνει έναν "virtual" online σταθμό με κομμάτια μόνο από αυτό το στυλ! smile.gif

Πολύ καλοφτιαγμένο gui και προσωπικά, με έχει βολέψει πολύ. Άρα Σπύρο, χτύπα jazz groove τραγούδια και καλλιτέχνες και θα σου φτιάξει τον ωραιότερο jazz σταθμό που έχεις ακούσει icon_wave.gif

Α, επίσης υπάρχει και το γνωστό www.e-radio.gr, που έχει όλους τους ελληνικούς air και online σταθμούς. Επίσης, πάρα πολύ καλή δουλειά εκεί. bball.gif
dizzy_fingers
Nice!!!
tsops
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 30 2006, 11:41 AM)
Nice!!!
*


Yep...και επίσης (στο Pandora), εφόσον κάθε τραγούδι που ακούς, το "μαρκάρεις" ως "αποδεκτό" ή "μη αποδεκτό", το προφίλ παραμετροποιείται ακόμα περισσότερο και τα μουσικά ακούσματα γίνονται ακόμα πιο προσωπικά! w00t.gif
sihainas
Πραγματικά πολύ ωραίο...thanx δεν το ήξερα.
suspect
δεν υπαρχει καλυτερος απο τον www.blackman.gr...
Anaz
QUOTE
ούτε μου αρέσουν, ούτε τους συχένομαι!Τους λατρεύω!!
Αληθεια πως γινετε να "λατρεψεις" τον 50cent???? unsure.gif Αντε να δεχτω οτι σ'αρεσει,γουσταρεις τον ρυθμο,το στυλακι, αλλα..."Λατρευω"???
Ενα συγκροτημα,ενας καλλιτεχνης πρεπει να συνδυαζει πολλα στοιχεια,κ να διαθετει το κατι ξεχωριστο για να τον λατρεψεις..
Ειναι δε ανησυχητικο τα μοναδικα ακουσματα των νεων να ειναι οτι πουλαει κ που πλεον περιοριζεται σε χαζοτραγουδα ως επι το πλειστον.. 68.gif
mikri prasini ollandeza
QUOTE(Anaz @ Jul 2 2006, 03:57 AM)
Αληθεια πως γινετε να "λατρεψεις" τον 50cent???? unsure.gif Αντε να δεχτω οτι σ'αρεσει,γουσταρεις τον ρυθμο,το στυλακι, αλλα..."Λατρευω"???
Ενα συγκροτημα,ενας καλλιτεχνης πρεπει να συνδυαζει πολλα στοιχεια,κ να διαθετει το κατι ξεχωριστο για να τον λατρεψεις..
Ειναι δε ανησυχητικο τα μοναδικα ακουσματα των νεων να ειναι οτι πουλαει κ που πλεον περιοριζεται σε χαζοτραγουδα ως επι το πλειστον.. 68.gif
*



Καλά εντάξει..λατρεύω...εννοώ τον πάω με 1000!Πώς να στο πω...Μ΄αρέσει έτσι το rap στυλάκι 69.gif !Και δεν είμαι κθλ ρατσίστρια peace.gif biggrin.gif !!!
sihainas
Μιας και πιάσαμε το hip-hop... κατέβασα πριν λίγο καιρό ένα καταπληκτικό live του Kanye West το Late Orchestration... πραγματικά αξίζει...

ps. Κατά τη γνώμη μου ο μισό δολλάριο είναι η κακοποίηση της μουσικής προσωποποιημένη...
Alexmei
tsops δν έχω πολυκαταλάβει πως χρεισημοποιώ τα stations στο pandora... μου δείνει καμια πληρ. για τα stations και δν μπορώ να βάλω να παίξει το προηγούμενο τραγούδι ή μόνο μπροστά πάει;
Keyser_Soze
Στις 10/07 θα εμφανιστούν οι Guns 'n' Roses στο Terra Vibe στη Μαλακάσα στα πλαίσια του Rockwave Festival.
Τώρα να σκεφτώ την ιστορία τους, το όνομα τους και τα τραγούδια τους και να παρατήσω δουλειά, γκόμενες και διακοπές και να πάω να τους δω ή να σκεφτώ την τωρινή σύνθεσή τους και τη μαλακισμένη (σόρι κιόλας) συμπεριφορά του Axl Rose και να τους γράψω κανονικά;
Μάλλον το δεύτερο γιατί Guns 'n' Roses χωρίς Slash είναι διακοπές χωρίς θάλασσα...
mikri prasini ollandeza
δεν ακυρώθηκε ακόμα η συναυλία τους? tongue.gif
Keyser_Soze
Όχι. Το σάιτ της διοργανώτριας εταιρίας, didimusic.gr, δεν αναφέρει κάτι. Αλλά μάλλον εσύ το λες κοροιδευτικά εξ'αιτίας των απανωτών ακυρώσεων... Θα δούμε...
mikri prasini ollandeza
κοροϊδευτικά φυσικά...!!
morfi
Καλομοίρα - Παίζεις

Στίχοι:
Παίζεις, ναι με παίζεις
Μα δεν ξέρεις που πας
Και ποια πόρτα χτυπάς
Κλέβεις καρδιές και φεύγεις
Και νομίζεις μ' αυτό μακριά
Πως θα πας

Θα 'ρθει μέρα που θα κλαις
Για τον έρωτα μου
Παίζε εσύ αλλά θα έρθει
Και η σειρά μου

Η καρδιά σου για μένα χτυπά
Και το ξέρεις
Τρέχοντας στην αγκαλιά μου
Θα 'ρθεις τελικά

Παίζεις, ναι με παίζεις...

Θα 'ρθει μέρα που θα κλαις...

Η καρδιά σου για μένα χτυπά
Και το ξέρεις
Τρέχοντας στην αγκαλιά μου
Θα 'ρθεις τελικά

Παίζεις, ναι με παίζεις...

Θα 'ρθει μέρα που θα κλαις...
Alexmei
τι έγινε ρε morfi; μας το γύρισες σε ελληνικο(μουυσική, λόγια)-αμερικάνικο;(στυλάκι)
mikri prasini ollandeza
ρε σεις...πολύ μωρό δεν το παίζει η Καλομοίρα?
Alexmei
πολύ βλαμμένο μωρό το παίζει η μωρή. Μας ήρθε από την Αμερική και το παίζει "η Απολυτη Ελληνο-Αμερικάνα Σταρ"(μη χ*σω)
Keyser_Soze
Λίγα τα λόγια σας για το απόλυτο μέταλ είδωλο...!!! biggrin.gif 77.gif icon_drunk.gif

Άκουσα μία φήμη ότι θα τις ανοίξουν τη συναυλία οι SlipKnot αρχικά κι έπειτα οι Metallica... Ισχύει;;; biggrin.gif tongue.gif
Alexmei
QUOTE
Άκουσα μία φήμη ότι θα τις ανοίξουν τη συναυλία οι SlipKnot αρχικά κι έπειτα οι Metallica... Ισχύει;;;


ααααααα για αυτό είδα αυτές τις αφήσες στους δρόμους με την καλομοίρα και την κιθάρα του hammet....... hammer.gif
harris
MANEATER... Nelly Furtado... Ολα τα λεφτά... εξαιρετικό κομμάτι 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.