Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το topic της Μουσικής
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
Air Kef
Χθες ειχαν συναυλια οι Muse στο Terra Vibe στη Μαλακασα.

Απο avopolis.gr


QUOTE
Κείμενο: Βάσια Τζανακάρη

Εννιά παρά τέταρτο, τρεις μικροσκοπικές μαυροντυμένες φιγούρες ανεβαίνουν στην τεραστίων διαστάσεων σκηνή του Terra Vibe. Πέντε λεπτά μετά είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες συναυλίες που θα έχουμε παρακολουθήσει.

Ανάμεσα σε κόκκινα νέον φώτα και εκατοντάδες μικρά λαμπάκια, που μοιάζουν με αστέρια, οι Muse εκτοξεύουν τις πρώτες νότες του “Knights of Cydonia” προς όλες τις κατευθύνσεις. Το σκηνικό είναι τόσο καλοστημένο που είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό, μοιάζει με ένα πανάκριβο βιντεοκλίπ που εκτυλίσσεται ζωντανά μπροστά στα μάτια μας. Ένα τόσο καλοστημένο show που όμοιό του σπάνια έχουμε την τύχη να δούμε στην Ελλάδα. Θες οι τεράστιες οθόνες, θες οι καπνοί που βγαίνουν στο τέλος κάποιων κομματιών, αυτά είναι πράγματα που βλέπουμε στο youtube να συμβάινουν στο εξωτερικό και τα ζηλεύουμε. Οι Muse είναι τρομερά επαγγελματίες αλλά όχι χωρίς ψυχή, τα σπάνε στη σκηνή-νομίζω οι μεταλλίζουσες εκφράσεις επιτρέπονται μιας και μιλάμε για ένα γκρουπ που έχει ήχο με μεταλλική χροιά και αφού τέτοιο κιθαριστικό καταιγισμό δεν πιστεύω ότι είναι ικανοί να μας προσφέρουν ούτε οι Monster Magnet. Με το πέρας του κομματιού νιώθω το καλά κρυμμένο μέσα μου μεταλλάκι να ξυπνάει, να χτυπάει το πόδι του δυνατά στο χώμα και να αφήνεται να παρασυρθεί από τη δύναμη των υπολοίπων κομματιών.

Χωρίς να μπορώ να σας πω τη σειρά των τραγουδιών με ακρίβεια γιατί, αφενός, ήμουν εκστασιασμένη και, αφετέρου, είχαμε χρησιμοποιήσει αρκετές από τις μάρκες μας στο μπαρ, το “Supermassive Black Hole” έρχεται να μας πορώσει και το “Starlight” -μη στραβώνετε που το ξέρει κι ο κάθε πικραμένος, είναι κομματάρα- μας δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Το τραγουδάμε όλοι μαζί, και φωνάζουμε δυνατά αυτόν τον στίχο που σκοτώνει Hold you in my Arms/ I Just Wanted to Hold, τόσο που η φωνή μας κλείνει. Ακόμα και το “Invincible” που μέχρι χθες δεν μου άρεσε τώρα το λατρεύω. Κι ύστερα πάμε πιο πίσω, “Absolution”, “Time is Running Out”, “Newborn”, οι Muse φεύγουν, ξανάρχονται για encore, το πρώτο encore τελειώνει με το “Plug in Baby”, βγαίνουν και για δεύτερο, τελειώνουν με το “Stockholm Syndrome” (αν και έτσι όπως ήμασταν πλέον μπορεί και να κάνω λάθος, συγχωρέστε με), τζαμάρουν για λίγα λεπτά και μας χαιρετάνε.

Όταν είχαμε φτάσει στο Terra Vibe λέγαμε πως έχει ψύχρα. Μιάμιση ώρα μετά όχι μόνο δεν κρυώνουμε, αλλά νιώθουμε λες και οι Muse άδειασαν πάνω μας κουβάδες ηλεκτρισμού και έχουμε πάρει τέτοια φωτιά, που ούτε η δροσιά της Μαλακάσας καταφέρνει να σβήσει.



+1 σε ολα,εκτος απο το οτι βγηκαν μαυροφορεμενοι ολοι,μιας και ο Μπελαμι φορουσε μια κοκκινη φορμα απο πανω.



Τι να πω για την πραγματικα απιστευτη εμπειρια που ζησαμε ολοι αυτοι που ειμασταν χθες εκει...
Ακομα καλα καλα να συνειδητοποιησω οτι οντως τους ειδα λαιβ.
Τα 40 ευρω που δωσαμε ηταν πολυ λιγα μπροστα σε αυτο που πηραμε απο την μαγικη τριαδα απο την Αγγλια,σε μια συναυλια-οπτικοακουστικο σοου.


Knights of Cydonia,Map of the problimatique,Hysteria,New Born,Plug in Baby,Starlight,Showbiz μερικα απο τα πανω απο 20 καταπληκτικα κομματια που ακουσαμε και απολαυσαμε.

Ο Μπελαμι αλλαζε συνεχως πανεμορφες κιθαρες,ενω επαιζε και σε ενα πιανο το οποιο ειχε διαφαν σκεπασμα πανω στο οποιο επεφταν λειζερ αναλογα με τις νοτες που επαιζε.

Καταπληκτικος καλλιτεχνης,ροκ σταρ με ολη τη σημασια της λεξης, φοβερη φωνη,τρομερα επιδεξιος τοσο στην κιθαρα οσο και στα πιανο.Ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι εχει να μας δωσει πολλα ακομα.


- Τρομερη η εμπνευση του που χρησιμοποιησε ντουντουκα για να τραγουδησει στο feeling good.

- Αλλη μια πολυ καλη ιδεα που ειχαν ηταν να πεταξουν στο κοινο γυρω στα 10 πραγματικα τεραστια μπαλονια.Οταν εσπαγαν πεταγοντουσαν κομφετι παντου.

- Δυστυχως δν ειχαν βαλει τιποτα για να μην παταμε στο χωμα,και για καθε 20 δευτερολεπτα χοροπηδηματος,καναμε 1 λεπτο να αναπνευσουμε κανονικα. Παντως εβγαλα πολυ χωμα οταν εκανα μπανιο. biggrin.gif




Ελπιζω να τους ξαναδω συντομα. Μοναδικοι στο ειδος τους.Η εναλλακτικη/ηλεκτρονικη ροκ σε ολο της το μεγαλειο.


Οταν μπορεσω θα ανεβασω και μια-δυο φωτο.
leelo15
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στις 14 νυρεμβέργη (ooo ρε κωλοφαρδία που έχω πάλι tongue.gif ) μιας k μιλάμε για ΤΟΝ καλλιτέχνη 41.gif
επίσης ακούω αρκετά "housakia" k chillout μουσικούλα... cool.gif
Air Kef
3 μερες μετα και ακομα ταξιδευω.Τα λογια δν φτανουν για να περιγραψουν το τι ζησαμε οσοι ειμασταν στο Τερα Βαιμπ την Πεμπτη.

Ακομα ενα ριβιου που βρηκα και ειναι σαν να το εγραψα εγω:

QUOTE
Muse @ Terra Vibe, 04/10/07
Ημερομηνία καταχώρησης: 05/10/2007 @ 20:57

Όταν το καλοκαίρι ανακοινώθηκε ο ερχομός των Muse στη χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία, κάτι μου έλεγε πως δε θα κυλούσαν όλα ομαλά και το όνειρο του να δω live μια από τις αγαπημένες μου μπάντες, θα έμενε απραγματοποίητο. Κύλησαν οι μέρες, οι εξεταστικές έφτασαν στο τέλος τους, ο καιρός επέμενε καλοκαιρινός και τα πάντα φαίνονταν ευνοϊκά για ένα show που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Και έτσι έγινε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου του 2007, μια ημερομηνία που χαράχτηκε στις καρδιές όλων όσων μαζεύτηκαν εκείνη τη μέρα στο χώρο του Terravibe με μοναδικό σκοπό να ακούσουν καλή μουσική και να περάσουν ένα όμορφο δίωρο.

Η ώρα είχε περάσει τις 8 και 30 και οι Βρετανοί rockers δεν είχαν βγει ακόμα στη σκηνή. Μια σκηνή εξοπλισμένη με 3 οθόνες στο πάνω μέρος και ένα διαστημικό σκηνικό με φωτάκια διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων, ενώ το background απεικόνιζε έναν έναστρο ουρανό. Στο πάτωμα μπροστά στη σκηνή υπήρχαν σωλήνες από τους οποίους όπως αποδείχτηκε αργότερα θα έβγαιναν καπνοί.



Λίγο μετά τις 8.40 από τα ηχεία ακούστηκε το theme της ταινίας "Close Encounters Of The Third Kind" το οποίο οι Muse χρησιμοποιούν ως intro σε ολόκληρη την περιοδεία τους. Στο πέρας της εισαγωγής και με τη μπάντα να έχει πάρει τη θέση της στη σκηνή δίνεται η έναρξη ενός πάρτυ αλλιώτικου από τα άλλα.



Matthew Bellamy στα αριστερά, φορώντας ένα κόκκινο γιλέκο, Chris Wolstenholme στα δεξιά, ξυρισμένος με μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι και μαύρη γραβάτα, Dominic Howard στο κέντρο και πίσω, με ένα λαχανί κιτς παντελόνι, και πίσω δεξιά ένας τύπος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει και ο οποίος είχε αναλάβει τα ηλεκτρονικά στοιχεία του live. Πίσω από τον Bellamy βρισκόταν ένα πιάνο με ουρά και διαφανές κάλυμμα.



Όταν ακούστηκε το κάλπασμα των αλόγων όλοι κατάλαβαν ότι η συναυλία θα άνοιγε με το καλύτερο ίσως κομμάτι του τελευταίου τους δίσκου, το "Knights Of Cydonia". Ακολούθησαν άλλα 16 κομμάτια και από τους 4 δίσκους τους, με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στα "Black Holes And Revelations" και "Absolution".



Άψογες εκτελέσεις των κομματιών με εμφανείς αλλαγές, κάνοντας τα πιο ηλεκτρονικά, πιο rock και ταυτόχρονα πιο blues. H κινητικότητα και των τριών επί σκηνής είναι ένα θέαμα που σπάνια βλέπεις σε συναυλίες. Σχετικά ομιλητικοί, κυρίως ο Bellamy, αν και τα ελληνικά του λίγοι κατάλαβαν. Στα ενδιάμεσα των τραγουδιών αναγνώριζε κανείς riffs από κλασσικά κομμάτια όπως το "Whole Lotta Love", ενώ έπαιζαν και νέες δικές τους ιδέες, τις οποίες ίσως ακούσουμε ολοκληρωμένες στον επόμενο δίσκο τους. Ιδιαίτερες στιγμές δεν υπάρχουν, αφού όλο το live ήταν από μόνο του μια ξεχωριστή στιγμή.



Η παρουσία και μόνο σε μια τέτοια συναυλία είναι εμπειρία από μόνη της.
Μια μυστική συνομωσία όλων των υπολοίπων παραγόντων, πέραν των μουσικών, συνετέλεσε στο να αποτελέσει αυτή η εμφάνιση των Muse μια από τις κορυφαίες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα, χωρίς υπερβολή. Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας σε μετέφερε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου το μόνο που άκουγες ήταν η λυτρωτική μελωδία που πηγάζει από το συνδυασμό των νοτών, με έναν τρόπο που μόνο οι Muse ξέρουν να κάνουν. Ο κόσμος φάνηκε να το καταχάρηκε, σαν ένα απωθημένο να έβγαινε και να ελάφραινε την ψυχή του, τραγούδησε, χόρεψε, χοροπήδαγε στους ρυθμούς που επέβαλλε το συγκρότημα και έδειχνε μεγάλη διάθεση να περάσει καλά και να δείξει στο συγκρότημα τι εστί live στην Ελλάδα.



Ιδιαίτερα όταν βγήκαν τα τεράστια μπαλόνια τα οποία μέσω crowd surfing έκαναν τον γύρο των θεατών επικράτησε ένα πανδαιμόνιο. Από τη μεριά τους, η κορυφαία rock / indie μπάντα αναγνώρισε την αγάπη του κόσμου και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του, δίνοντας ένα ρεσιτάλ, ματώνοντας την φανέλα, στη διάρκεια του οποίου έκαναν και 2 encore. Άκρως επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα και γεμάτη συναίσθημα εμφάνιση, υπόδειγμα προς τους υπόλοιπους μουσικούς που τόλμησαν να θεωρήσουν την Ελλάδα μια αρπαχτή.



Ένα είναι σίγουρο, αν η χρονική περίοδος υπό την οποία έγινε η συναυλία ήταν ιδανική (καλοκαίρι, Σαββατοκύριακο), ο κόσμος θα ξεπέρναγε κατά πολύ τις περίπου 8 με 9 χιλιάδες που βρίσκονταν στο Terravibe. Εις το επανιδείν λοιπόν και εύχομαι αυτό να είναι σύντομα.


P.S.: Μια θερμή παράκληση προς τους διοργανωτές για την κατά τα άλλα αλάνθαστη διεξαγωγή της συναυλίας είναι η τοποθέτηση πλαστικού ή νάιλον «χαλιού» ώστε να αποφεύγονται τα κύματα σκόνης που σηκώνονται όταν οι θεατές χοροπηδούν. Σε παλιότερες διοργανώσεις έχει γίνει με επιτυχία αυτό και είναι κρίμα μια τόσο όμορφη εικόνα και εμπειρία να χάνει από μια τέτοια λεπτομέρεια.



Setlist:

01. Knights Of Cydonia
02. Map Of The Problematique
03. Hysteria
04. Supermassive Black Hole
05. Butterflies And Hurricane
06. Sing For Absolution
07. Feeling Good
08. Apocalypse Please
09. Invincible
10. Starlight
11. Time Is Running Out
12. New Born
13. Soldier's Poem
14. Unintended
15. Plug In Baby
16. Take A Bow
17. Stockholm Syndrome


Άλκης Κοροβέσης


Aπο www.rocking.gr



Το πρωτο μερος της συναυλιας με καποιες περικοπες:




To δευτερο:
(Στο 3.10 περιπου ειναι το σημειο που τραγουδαει μεσα απο εναν τηλεβοα.)
Invalid Video Link



Stockholm Syndrome (απο οπου και 2 φωτο μου):



Plug in baby:



Μερικες φωτο μου:


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
center
Αλκίνοος for ever!!! Θα μαι κοντά σου όταν με θες, ζηνωνός, όνειρο ήτανε και άλλα πολλά πολλά!!! Επίσης ωραίο κομμάτι η Φανή από Βασίλη Καζούλη και τέλος Παπακωνσταντίνου Βασίλης με βράδυ Σαββάτου, δε χρωστάω σε κανέναν και το για σένα!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Gravedigger
Λίιιιιιγο άκυρο με τα δικά σας αλλά μ'αρέσει πολύ...

Atreyu-The Crimson

sihainas
Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να μην μπορώ να ακούσω κανένα ξένο τραγούδι; Πραγματικά για κάποιο λόγο δεν έχω καμία όρεξη για τραγούδι που δεν μιλάει Ελληνικά...

Έτσι τις τελευταίες 2 μέρες έχω φάει τρελό κόλλημα με το συγκεκριμένο (ok δεν μιλάει μόνο Ελληνικά αλλά δεν πειράζει...φασολάδα είναι θα μου πείτε για να πειράζει; )

player12
εδω και ενα χρονο ακου μονο ελλινικο hip hop. Επιτελους ξεφυγα απο βανδες και μουφες. αξιζει το ελλινικο hip hop.
Pierce
εχω 3-4 τραγουδια στο μυαλο μου να ποσταρω. παρτε το πρωτο. scorpions-when you came into my life wub.gif



whitesnake-is this love (μωρε τι επαθα;; biggrin.gif ) (ολα τα λεφτα η γυναικα του coverdale)

kemp
QUOTE(player12 @ Oct 17 2007, 19:47 ) *
εδω και ενα χρονο ακου μονο ελλινικο hip hop. Επιτελους ξεφυγα απο βανδες και μουφες. αξιζει το ελλινικο hip hop.



ε τοτε παω στοιχημα πως αυτο ειναι απο τα αγαπημενα σου 77.gif

ηταν καπως ακαταλληλο το σονγκ οποτε η επιτροπη λογοκρισιας επιασε δουλεια
pierce21
Flash
Τι είναι αυτό που πόσταρες ρε κεμπ; Ευτυχώς που ξεφύγατε από Βανδήδες και Βίσσες για να ακούσετε μουσική με έξυπνο στίχο και βαθειά νοήματα. Θα έγραφα "έλεος" αλλά έχουν καταντήσει αηδία οι ελεολογίες στο φόρουμ.


ΥΓ: όλα τα παραπάνω ισχύουν εκτός από την περίπτωση που έκανες πλάκα με το ποστ σου οπότε αγνόησε και το δικό μου.
kemp
ναι για πλακα το εβαλα ,αναμφιβολα εχει γελιο tongue.gif

Παρτε αλλο ενα χωρις κακες κουβεντουλες ,αν και σημερα αυτα τα ακους ακομα και στις εκλησιες


KALA MILAME ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΕΛΗ ΣΥΛΗΨΗ


dizzy_fingers
[offtopic]

QUOTE(Flash @ Oct 18 2007, 22:40 ) *
Θα έγραφα "έλεος" αλλά έχουν καταντήσει αηδία οι ελεολογίες στο φόρουμ.


77.gif

Πες τα χρυσόστομε!
Έλεος με τα "έλεος" tongue.gif.
[/offtopic]
rchos
ελεος με τα off topic βρε dizzy! tongue.gif


χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που εχει μπουχτησει με την ανεση που χρησιμοποιητε αυτη η λεξη στο φορουμ!
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Oct 18 2007, 17:57 ) *
whitesnake-is this love (μωρε τι επαθα;; biggrin.gif )

Με εφτιαξες,ειχα να το ακουσω πολυ καιρο.Τραγουδαρα!
QUOTE(pierce21 @ Oct 18 2007, 17:57 ) *
(ολα τα λεφτα η γυναικα του coverdale)

Δε λες τιποτα.... rolleyes.gif
sihainas
και αφού πέρασε η φάση... "μόνο ελληνικά" πάρτε ένα ακόμα φοβερό τραγουδάκι...


The Smashing Pumpkins - Tonight, Tonight 77.gif
Pierce
χαχα σε ειχα προλαβει tongue.gif κοιταξε καμια ντουζινα σελιδες πισω το εχω βαλει. οπως και να εχει το τραγουδι πραγματικα ειναι απιστευτο 41.gif

εντιτ: πραγματικα ειναι μια ντουζινα σελιδες πισω blink.gif
Gravedigger
Underoath-It's Dangerous Business Walking Out Your Front Door

Έχω την εντύπωση ότι αυτά που βάζω δεν αρέσουν σε κανέναν αλλά δεν πειράζει....! icon_drunk.gif

Keyser_Soze
Εκπληκτικό τραγούδι! Εκπληκτικό βίντεο! Εκπληκτικοί στίχοι! Απίστευτος τραγουδιστής! 77.gif 77.gif
Ο τραγουδιστής των System Of A Down, Serj Tankian, στην πρώτη του σόλο δουλειά, Elect The Dead.
Το τραγούδι είναι το The Unthinking Majority.
Gravedigger
Συμφωνώ σε όλα με τον Keyser....Serj Tankian.... 77.gif 77.gif 77.gif
sihainas
Καλός ο Serj Tankian αλλά εγώ ως φαν της πιο χμ... ήπιας (?) μουσικής λέω να βάλω κάτι διαφορετικό... Hevia για όσους δεν τον ξέρετε είναι ένας Ισπανός που παίζει γκάιντα... http://en.wikipedia.org/wiki/Hevia

enjoy biggrin.gif

Αυτό είναι μάλλον το πιο γνωστό του κομμάτι:

Hevia-Busindre Reel


Και αυτό είναι το αγαπημενο μου...

Hevia - Son del Busgosu
Air Kef



Eιναι λιγο μεγάλο αλλα αξιζει.
Το παλικάρι αυτό απολυθηκε απο το MAD και απο οτι διαβασα,θα απολυθει και απο τον Αλφα.


(By Saltiel@SteelFM Blog)
dizzy_fingers
Χωρίς να προλαβαίνω να το δω, μαντεύω πως είναι εκείνος ο γάλλος που εμφανίζεται τα μεσημέρια στο mad που έκραξε την Βανδή-Φοίβο σχετικά με την τελευταία τους επιτυχία-"διασκευή" του clocks?
sihainas

ZZ Top - I thank You cool.gif
Pierce
QUOTE(Air Kef @ Oct 25 2007, 00:56 ) *
Eιναι λιγο μεγάλο αλλα αξιζει.
Το παλικάρι αυτό απολυθηκε απο το MAD και απο οτι διαβασα,θα απολυθει και απο τον Αλφα.
(By Saltiel@SteelFM Blog)

μαγκας. εδω κολαει η γνωστη φραση'' αν κατι μοιαζει σαν κοτοπουλο,μοιριζει σαν κοτοπουλο εχει γευση κοτοπουλο ,ειναι κοτοπουλο αλλα ο τσακ νορις λεει οτι ειναι ελεφαντας τοτε ειναι ελεφαντας''. κατι αντιστοιχο ειχαν κανει και στο μεσημεριανο του αλφα αλλα ολοι ειναι στη θεση τους..

Μεταλικα διασκευαζουν απο σαμπαθ το iron man 56.gif .
Gravedigger
QUOTE(Air Kef @ Oct 25 2007, 00:56 ) *
Το παλικάρι αυτό απολυθηκε απο το MAD και απο οτι διαβασα,θα απολυθει και απο τον Αλφα.
(By Saltiel@SteelFM Blog)

Τον απέλυσαν από το MAD???Δεν το ήξερα αυτό!Μπράβο στο Γαλλάκι πάντως που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.Δηλαδή επειδή είναι η Βανδή δεν έχει δικαίωμα να σχολιάσει???Κλέβουν τα τραγούδια,κάνουν επιτυχίες και ζητάνε και τα ρέστα.Ε,ΟΧΙ.Εγώ είμαι μαζί του.(Πάντως αν είχατε παρακολουθήσει γενικά τις εκπομπές του έχει πολύ γέλιο!)
sihainas
Μιας και πιάσαμε τις διασκευές των Sabbath πάρτε μία φοβερή... ε το τραγούδι δεν είναι ακριβώς των Sabbath είναι του Ozzy αλλά δεν πειράζει...


Dio, Malmsteen - Mr. Crowley

Το βίντεο όπως καταλάβατε είναι άσχετο αλλά δεν πειράζει... προσωπικά προτιμώ αυτή τη διασκευή από το αυθεντικό...
Air Kef
Αυτο ειναι Σπυρο,ναι.

Ειδικα ο Φοιβος,το εχει ξεφτυλισει το θεμα και ο Γαλλος τα εδωσε ολα προσφεροντας και άφθομο γέλιο.

Το κορυφαιο της ολης υπόθεσης ειναι που οι Ελληνες συνθετες εχουν προχωρήσει και ενα βήμα παραπάνω.

Όχι μονο αντιγραφουν χωρις έλεος, ξενα κομματια, αλλα καθε Ιουνη που γινεται το MAD Video Music Awards,τα μιξαρουν με τα ελληνικα!!!

Πχ, ειδαμε φετος το Αγαπησε της Ταμτα,σε ρεμιξ με το "Relax" του Μικα!!

Περσι η Νατασσα Θεοδωριδου,ειχε πει το "Γλυκια Μελωδια" σε ρεμιξ με το "Like a prayer" της Madonna,το οποιο "Γλυκια Μελωδια",στην οριτζιναλ εκδοση του, εχει κομματια ολοκληρα και αυτουσια απο αυτο της Μαντονα!!


Και ακους κατι ανθρωπους,που δν εχουν και ακριβως "μουσικο αυτι",να λενε "μα πως τα σκεφτονται ρε γαμω και τα συνδυάζουν τοσο ωραια;;;" . hammer.gif

ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!
center
Την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου θα γίνει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στις 21:00 στο γήπεδο Τόφαλος στην Πάτρα. Για όσους δεν τον ξέρετε είναι αξιόλογος καλλιτέχνης που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην έντεχνη σκηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της συναυλίας θα πάνε στους πυρόπληκτους του νομού Ηλείας! Όσο για το ποιός το διοργανώνει δεν μπορώ να πω, όποιος πάει θα καταλάβει..
smile.gif smile.gif
Pierce
ακουσα στον best πριν καμια ωρα το where is my mind των pixies (κλεινει το fight club αν σας θυμιζει κατι) και απο εκεινη την ωρα δεν εχω σταματησει να το ακουω! πρωτα παρτε την διασκευη των placebo μαζι με τον franck black( black francis) τραγουδιστη κιθαριστα των pixies σε live εκτελεση


παρτε και το original (δεν εχω κατασταλαξει πoιο απο τα δυο μου αρεσει περισσοτερο 39.gif )

Air Kef
Θεικο κομμάτι..

Ενας απο τους κυριους λογους που το Φαιτ Κλαμπ θεωρειται κορυφαιο,ειναι το τέλος του,το οποιο τέλος κατα 50% ειναι το καταπληκτικο αυτο τραγούδι.
dizzy_fingers
Χα! Πίρσι, την ίδια εκπομπή την άκουγα κι εγώ καθώς γυρνούσα από τη δουλειά.
Αν δεν κάνω λάθος η εκδοχή του τραγουδιού που έπαιζε στο F-Club ήταν από τους Dust Brothers (που είχαν επιμεληθεί όλο το OST της ταινίας)?
Air Kef
Οχι,ειναι το οριτζιναλ κομματι απο τους Πιξις νομιζω.
jois21
ετσι ειναιμ και το μονο γνωστο τους παγκοσμιως...
center
Oasis ακούει κανείς;

Έχω ακούσει δύο τραγούδια από αυτούς που τυχαίνει και τα δύο να είναι φοβερά!! 77.gif 77.gif

Μιλάω για τα: wonderwall, stand by me

Δεν ξέρω κανένα άλλο από αυτούς, προτείνετε κάποιο;

smile.gif
Bonzo
QUOTE
ετσι ειναιμ και το μονο γνωστο τους παγκοσμιως...

Δεν είναι ακριβως έτσι αλλά τέλος πάντων....
grigoris
QUOTE(Air Kef @ Oct 25 2007, 00:56 ) *
Το παλικάρι αυτό απολυθηκε απο το MAD και απο οτι διαβασα,θα απολυθει και απο τον Αλφα.


Πολλοί λένε πως παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει και σε κάποιο ποσοστό έχουν δίκιο αλλά ήμαρτον!Ειδικά ο Φοίβος το έχει παραχέσει με την αντιγραφή (και πάλι για την Βανδή κάποιο κομμάτι των Faithless δεν είχε αντιγράψει?).Όσο για το αποτέλεσμα,την απόλυση του παλικαριού δηλαδή,έχω να πω μόνο ένα:

ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!!!!!! (τώρα και στη μουσική) 68.gif 68.gif 68.gif
Bonzo
Προφανώς μιλάς για το υποφέρω-Insomnia...Η ομοιότητα είναι αστεία. Και το χειρότερο είναι ότι μιλάμε για τρομερά επιτυχημένο τραούδι(το insomnia εννοώ). Κάντε τον κόπο να τα κοιτάξτε στο youtube θα γελάστε με την ψυχή σας.

Υποφέρω (1.40 λεπτό)
Faithless-insomnia(2.20 λεπτό)
Pierce
επισης εχει γινει ολικη κλοπη του betty davis' eyes της kim karnes , (παλι απο τον φοιβο για την δεσποινα) αλλα δεν θυμαμαι ποιο τραγουδι της ειναι(το αντιθετο μαλιστα θα με προβληματιζε... biggrin.gif )

Απορω πως δεχεται αυτη να τραγουδαει κλεμμένα τραγουδια
Xaroumenos loukoumas
Επιτέλους βγήκε! 77.gif
Uncensored το Fake It:



(Uncensored ξαναλέω, για να μην παρεξηγούμαστε biggrin.gif )
Επίσης στην αρχή λέει και κάτι άσχετα για το Ngtv, δε μας ενδιαφέρουν προφανώς!
(Το video είναι ψιλοάθλιο, αλλά το τραγούδι ειναι τρομερό)
rchos
Beirut φιλε μου λουκουμα!
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(rchos7 @ Oct 26 2007, 13:51 ) *
Beirut φιλε μου λουκουμα!


Όπως πάντα. Αλλά εσύ είσαι ο πρώτος διδάξας! smiley.gif cool.gif cool.gif cool.gif
sihainas
Τρελό κόλλημα με το παρακάτω κομμάτι:


3 Doors Down - When I'm Gone w00t.gif
Ginobili
Λοιπόν,ας μιλήσω κι εγώ για τις μουσικές μου προτιμήσεις...
ACDC μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα(όπως λέει και ο Γεωργίου tongue.gif ).Το τρινιτροτολουόλιο(ΤΝΤ) ακούω..και παθαίνω πλάκα!!! Από εκεί και πέρα...Twisted Sister,Guns&Roses,Metallica,Iron Maiden,Doors,Rainbow.Σίγουρα είμαι πολύ νέος για την εποχή αυτή...αλλά τι να κάνουμε..? Αφού αυτοί είναι οι καλύτεροι...

Άσχετα από αυτά,τελευταία έχω κολλήσει με ένα απίστευτο κομμάτι..τρελλαίνομαι όταν το ακούω,"φτιάχνομα",με χτυπά ηλεκτικό ρεύμα... biggrin.gif
(Ψηλά στο μέτωπο) από Boiling Blood.....
apkat
Eκλπηκτικο τραγουδι.Απο την διαφημηση της saab.Εχω κολλησει τρελα..

Ginobili
QUOTE(apkat @ Oct 27 2007, 21:49 ) *
Eκλπηκτικο τραγουδι.Απο την διαφημηση της saab.Εχω κολλησει τρελα..


Πως γίνεται να έχεις κολλήσει με αυτό το τραγούδι?? Δεν το καταλαβαίνω,τι το ιδιαίτερο έχει? tongue.gif
Δεν μου έκανε καμία αίσθηση.Το μόνο ότι μου θύμισε κάπως το τραγούδι της ταινίας "Ο πρωτάρης" με τον Ντάστιν Χόφμαν..
apkat
Ε καλα δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει απαντηση στο πως θα συγκινησει η θα μιλησει στον καθενα ενα τραγουδι.Παντως σιγουρα εχει παρα πολυ ωραια μελωδια,η φωνη της κοπελας ειναι εξαιρετικη και ο στιχος συγκινητικος.Στην προκειμενη περιπτωση αυτα μου εφτασαν..
Ginobili
QUOTE(apkat @ Oct 28 2007, 12:49 ) *
Ε καλα δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει απαντηση στο πως θα συγκινησει η θα μιλησει στον καθενα ενα τραγουδι.Παντως σιγουρα εχει παρα πολυ ωραια μελωδια,η φωνη της κοπελας ειναι εξαιρετικη και ο στιχος συγκινητικος.Στην προκειμενη περιπτωση αυτα μου εφτασαν..

αυτό πως σου φαίνεται?




Ευχαριστώ για την βοήθια Pierce...
Pierce
το lady in black προσπαθεις να βαλεις; Αν ναι βγαλε το ''='' δεν χρειαζεται..

edit:τπτ smile.gif
Ginobili
Λοιπόν,αντε να βάλω και τις άλλες αγαπημένες μου κομματάρες... tongue.gif











apkat
Βρε αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι δεν χρειαζεται να γραψεις μουσικη του Μπετοβεν για να βγαλεις ενα μεγα΄λο τραγουδι.Φτανουν πιο απλα πραγματα.Οπως το sound of silence.2 κιθαρες με μια ωραια μελωδια φτανουν.Η τα τραγουδια του Ντυλαν.Αντιστοιχα(χωρις να ναι τοσο μεγαλο τραγουδι το συγκεκριμενο) το through your eyes καταφερνει μεσω της απλοτητας του να με συγκινει.

Το lady in black Προφανως και ειναι φανταστικο τραγουδι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.