QUOTE(Nuntius @ Jan 25 2013, 17:01 )

Γενικά, έχω φάει σκάλωμα με το Cascadian Black Metal αυτό τον καιρό. Εξαιρετικό sub genre για όποιους ασχολείστε

Κορεάτικο rap για όποιον ενδιαφέρεται
Δε μ' αρέσουν οι όροι των subgenres συνήθως, ειδικά όταν έχουν γεωγραφικό περιορισμό και ψάχνω να βρω ποιος είναι από κάπου αλλά δεν παίζει ακριβώς το ιδίωμα, παράλληλα ποιος δεν είναι από κάπου αλλά παίζει όπως οι x,y. Και γενικά μου τη σπάνε 9/10 που παίζουν αποκλειστικά πατώντας σε κάτι άλλο, όπως πολλές φορές συμβαίνει όταν είναι hip ένα στυλ. Agalloch, που τους είδα στη D-League και κατάλαβα ποια είναι η ομάδα σου

, και Ash Borer έχω βάλει 100% στο topic πάντως. Πιστός στη μεπρδεγουέι γεωγραφία, πάω Kentucky:
τρελιάρικο το americana intro, που είναι σαν cover κομματιού με τέτοια δομή.
και βέβαια η ανατροπή ξεκινάει με αυλό..
Rap/HipHop/Nikolas12 κλπ δεν ακούω εύκολα. Δε φταίω εγώ, δίνουν πανελλήνιες. Μέσα στο 2012 η database μας ενημερώνει ότι κατέβασα 2 albums. Αυτό του Comptonιώτη (τρίζουν τα δάχτυλα του Anaz) Kendrick Lamar, και κάτι παλικάρια με το όνομα
Dark Time Sunshine.QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Jan 26 2013, 12:50 )

πορώνομαι που βλέπω και άλλους με Grand Magus, αλλά, τέκνον μου, βάλε και το ακόλουθο
Για Clutch δεν το συζητάω, πολυ μπροστά!
Ε νταξ, δε γίνεται να βάλω τα άπαντα των Vikings και να κολλάει το topic. Nα βάλω ένα early σήμερα:
Clutch έχω βάλει περί τα 325427 τραγούδια στο topic. Δεν ξέρω αν έχεις υπ' όψιν σου το side project "The Bakerton group", που είναι instrumental αλλά δεν κινείται πολύ μακριά, είναι λίγο πιο bluesrocky αλλά ο ήχος είναι χαρακτηριστικός.
Δείγμα. Για όποτε παραθυμάσαι απέξω τα λόγια σε οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει.