QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 8 2011, 02:00 )
Στην αρχή νόμιζα ότι είχες κάνει quote τους God is an Astronaut και αναρωτιόμουν προς τι οι δικαιολογίες..
Έχω ακούσει αυτό το τραγούδι σε κάποιο μουσικό κανάλι που είχα αφήσει κλασσικά ανοιχτό στην τιβί, δεν μπορώ να πω ότι άκουσα κάτι που να με κάνει να ψάξω το αν ο δίσκος είναι καταπληκτικός.. Αλλά έχω μια τάση να σε εμπιστευτώ αν έχεις τη διάθεση να επιμείνεις..
Στα χτεσινά σου το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα που έβαλες Taint, το άλλα τα χριστιανόπουλα κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν έχω τίποτα στο δίσκο μου, ενώ οι Ιάπωνες εδώ μου κάθονται γενικά. Είναι γνωστό ότι καθυστερούσα την εγγραφή μου στο φόρουμ μέχρι να δω ότι πρόκειται να λήξει η Ιαπωνική κατοχή που επικρατούσε στον εν λόγω φόρουμ άλλωστε..
Ένα και καλό:
you can't find me inside my brain, the astral master has gone insane
σε έχω ψυχολογήσει κοντά σε Sleep όσον αφορά το doom κι όχι κοντά σε Sword, είμαι κοντά;
Γρήηηγορα edit μετά το έναυσμα προχτές με Monster Magnet σήμερα έλιωσα αυτό το τελευταίο τους, μιλάμε για πολλοστή φορά δισκάρα, καλείται να εμφανιστεί ο Rasheed να πει γνώμη..
Για τους La Roux,δεν ξέρω αν θες να επιμείνω.Πρώτον να πούμε ότι δεν έχει σχέση με το αυτά που ακούμε συνήθως.Απλά μου άρεσαν πάρα πολύ,γιατί παίρνουν κάποια sample τα οποία ακούγονται σχεδόν παιδικά,και τα κάνουν να ακούγονται φρέσκα,και γενικά είναι αρκετά up-tempo.Παρ'όλα αυτά,δεν παύει να είναι φλώρικο και dance
Για Orange Goblin,δε χρειάζεται να πω τίποτα...Απλά θα σου στείλω ένα καλούδι στο inbox.
Sleep είναι τεράστια μπάντα με πολλά κιλά @@...
Στους Sword σε έχασα λίγο.Αν μιλάς για κάποιους παλιούς classic metallers,δε μου λένε πολλά...Έτσι κ αλλιώς έχω σχεδόν εγκαταλείψει τα αρκετά "παραδοσιακά" πράγματα...Με πιάνεις νομίζω
Αν μου λες για τους The Sword,χωρίς να τους έχω ψάξει ιδιαίτερα,μου αρέσουν αρκετά γιατί stoner-ίζουν κάπως.
Το τελευταίο Monster Magnet ήταν αρκετά καλό,σκέψου ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που πόσταρες το έχει λιώσει ένας φίλος μου ο οποίος δεν του αρέσει το rock,αλλά με αυτό είχε κολλήσει άσχημα.
Εγώ πάντως κατενθουσιάστηκα με το νέo album από μια από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες ever.
Πολλούς τους ξένισε αρκετά,γιατί είναι αρκετά διαφορετικό από τις τελευταίες κυκλοφορίες τους,και με περίεργη παραγωγή.Αλλά σήμερα που το άκουσα προσεκτικά,πραγματικά πείστηκα ότι είναι δισκάρα.Έτσι κι αλλιώς οι Cave In είναι αλλού τα παλικάρια...Πολύ μπροστά...Πολύυυυυυυ μπροστάααααα...