Θα ποστάρω μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Γερμανική heavy metal μπάντα με έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη Udo Dirkschneider.Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Accept - Princess of the Dawn
Invalid Video Link
Accept-Fast As A Shark
Invalid Video Link
Accept-Balls To The Wall
Invalid Video Link
Accept - Son Of A Bitch
Invalid Video Link
Αccept - midnight mover
Invalid Video Link
ACCEPT - Russian Roulette
apkat
May 1 2008, 16:24
Toν Udο τον ειχα δει πριν 7-8 χρονια live στα χανια και οντως με ειχε εντυπωσιασει η φωνη του αφου μεχρι τοτε δεν τον ειχα ξανακουσει..
Σταματη ευχαριστω και ανταποδιδω.Απο Παρασκευη βραδυ θα μαι Αθηνα.
Air Kef
May 1 2008, 20:52
Μετά τις Joss Stone,Amy Winehouse,Amie McDonald, νέο πουλέν ξεπετάγεται απο το UK και με το πιο απλο ονομα Duffy (η οποια πρέπει να ειναι και η ομορφότερη απο ολες που ανεφερα παραπανω ) .Αποκλειεται να μην το εχετε ακουσει το τραγουδι αν εχετε βγει 2-3 φορες τον τελευταιο μηνα.
Duffy - Mercy
Υ.Γ.: Ασχετο,απλα ειδα παρομοια συζητηση σε ενα μπλογκ,νομιζω πως η Μ. Βρεττανια εχει πιασει κορυφή στο rest of the wold (of USA) στην μουσικη βιομηχανία. Δεν ξερω σε πωλήσεις,αλλα σε ποιότητα και ποικιλία καλλιτεχνών είναι in the zone εδω και αρκετο καιρο.
rchos
May 2 2008, 02:25
ενα τραγουδακι πολυ κολλητικο για την συνεχεια και με πολυ πολυ εξυπνο και πιασαρικο στιχο.
SCOUTING FOR GIRLS - ELVIS AIN'T DEAD Invalid Video Link ο τροπος που χρησιμοποιει τον ελβις για να μας πει οτι αυτη δεν προκειται ποτε να γυρισει πισω ειναι πολυ εξυπνος!
i think i need a love lobotomy
απιστευτο και το ονομα του συγκροτηματος φυσικα!
ios
May 2 2008, 15:34
Parov Stelar - Shine από το ομώνυμο album (προτείνω ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε/αποκτήσετε/whatever).
Pierce
May 2 2008, 15:49
εξαιρετικος ο stellar, εμενα απο το αλμπουμ μου αρεσει κυριως το homesick αν και ειναι καπως πιο ''εμπορικο'', οπως και να εχει ωραια επιλογη ios!
αλλαγη κλιματος τελειως τωρα
Μου λείπεις εσύ,ναι μου λείπεις εσύ Και μοιάζω να είμαι σα χαμένο νησί
nikolas12
May 2 2008, 23:13
Εβλεπα με τον lagiator μια συναυλια των Linking Park εως σοτου κολλησα!!!!!Ερχονται και Μαλακασα αποτι εμαθα!!!!!
Linking Park-Somewhere I belong
και
Linking Park-In the end
Καποιος να τα περασει αν μπορει και να μου μαθει και εμενα να περναω βιντεο.
Jimar
May 3 2008, 00:03
ενα συγκροτημα και μια τραγουδιστρια που ακουω αρκετα τωρα τελευταια (λιωνοντας με την βιολογια...)
Invalid Video Link
Loreena McKennitt - Bonny Swans
εχει φοβερη φωνη η τυπισσα !!
Pink Martini : Andalucia
rchos
May 4 2008, 03:11
The Editors "An End Has A Start"
με αυτο το κομματι εχω μεινει απλα stαned που λενε και οι βαρβαροι!
και σε unplugged
απλα κορυφαιο!
Pierce
May 4 2008, 09:08
kατι απο την καινουρια δουλεια του αγαπημενου σε ολους(θελω να πιστευω ) moby. (το βιντεο κλιπ εχει πλακα )
Απο το πρωί το τραγουδαω συνεχεια!!! Ειναι απο τα αγαπημενα μου ελληνικα, και γενικα το αγαπημενο μου απο το συγκεκριμενο τραγοουδιστη! Ο λογος για το τραγουδι "Για το καλο μου - Γιαννης Μιλιωκας"
ios
May 4 2008, 16:49
Τους θυμάστε;;
Rondo
May 4 2008, 16:53
Με ενδιαφέρον βλέπω τα κομμάτια που ανεβάζετε...Αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω κι εγώ...Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως γίνεται???
Από τα αγαπημένα μου τραγούδια του αγαπημένου μου ξένου συγκροτήματος...Blind Guardian- Bard's song
dizzy ευχαριστώ!!!
apkat
May 5 2008, 03:58
H κοπελα εχει κανει παρα πολυ ντορο τοσο για τις μουσικες της ικανοτητες οσο και για την γενικοτερη συμπεριφορα της και τα μπλεξιματα με ναρκωτικα και αλκκολ..Παντως η φωνη της ειναι θαυμασια.
Amy Winehouse-You Know I'm no good Invalid Video Link
spysta
May 5 2008, 08:10
QUOTE(ios @ May 2 2008, 13:34 )
Parov Stelar - Shine από το ομώνυμο album (προτείνω ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε/αποκτήσετε/whatever).
AΠΟΛΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ στον ** Parov Stelar ** !!!!!!!!!!!!!!! Φοβερος Τρομερος Εκπληκτικος και οτι αλλο θελετε !!!!!!!!!!!Απιστευτοι συνδιασμοι funky jazz και groove μουσικης !!!!!!!!
θεικο το Love απο το Shine
και φυσικα το homesick που απλα τα σπαει
ios
May 5 2008, 10:23
QUOTE(spysta @ May 5 2008, 06:10 )
AΠΟΛΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ στον ** Parov Stelar ** !!!!!!!!!!!!!!! Φοβερος Τρομερος Εκπληκτικος και οτι αλλο θελετε !!!!!!!!!!!Απιστευτοι συνδιασμοι funky jazz και groove μουσικης !!!!!!!!
θεικο το Love απο το Shine
και φυσικα το homesick που απλα τα σπαει
Whoa, πολλοί οι fans του Parov εδώ μέσα, καλά και τα άλλα 2 κομμάτια που έβαλες spysta είναι εξαιρετικά, απλά είπα να ποστάρω μόνο ένα μην το σπαμάρουμε τελείως το πράγμα. Είχε έρθει πριν κανά δίμηνο στην πόλη μου με 15 euro και όσο σκέφτομαι ότι δεν πήγα σιχτιριάζω απίστευτα. Σε όσους άρεσε ο Stelar να τσεκάρουνε και το album D.I.Y. του δικού μας dj Dousk.
Pierce
May 5 2008, 10:28
μιας που ανεφερες τον dousk (ο οποιος πραγματι κανει πολυ καλη δουλεια ) ας ποσταρω το αγαπημενο μου κομματι του(ισως το εχω ξαναβαλει δεν θυμαμαι ) Το DIY δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο cd μεγαλων ξενων Dj
Sidewalk lovin'
dizzy_fingers
May 5 2008, 10:44
Η ποιότητα του παρόντος τόπικ έχει εκτοξευθεί κατακόρυφα μετά τα τελευταία ποστ!!!!!!!
ios
May 5 2008, 11:19
ty dizzy.
Άλλο ένα ταξιδιάρικο ;Ρ
Πάω για κανά μάθημα τώρα το απόγευμα και μετά σειρά έχει μία σχολαστική ακρόαση των 2 many djs για να ξέρουμε και τι θα δούμε στα βέλγια :Ρ
rchos
May 5 2008, 14:49
μπραβο φοβερα κομματια τα τελευταια.τον dousk το ηξερα.τον stelar ουχι. παντως διαφωνω με το σχολιο του διζζυ.δεν μπορω να το καταλαβω κιολας αυτο που γραφει οταν μιλαμε για μουσικη.
να βαλω και εγω δυο κομματια.το ενα ισως να το χω ξαναβαλει.
Royksopp - Remind Me Invalid Video Link
DIMI PHAZE - ALL THIS LOVE
οι πρωτοι ειναι νορβηγοι ενω ο phaze ειναι απο ελλαδα. μπειτε στη σελιδα του στο myspace να ακουσετε καποια ακομη κομματια του. http://www.myspace.com/dimiphaze
spysta
May 5 2008, 15:39
Nα θυμηθουμε λιγο και τον παλιο αλλα παντα ποιοτικο underground music .. dj Shadow !!!
Six days
και το αξεπεραστο Organ Donor (θυμαστε τι πανικος γινοτανε στα clubakia το 2000 με αυτο ??? )
Θα επανελθω και με αλλους ιστορικους dj s
dizzy_fingers
May 5 2008, 15:46
QUOTE(rchos7 @ May 5 2008, 15:49 )
παντως διαφωνω με το σχολιο του διζζυ.δεν μπορω να το καταλαβω κιολας αυτο που γραφει οταν μιλαμε για μουσικη.
Τόνιζα την ταύτιση των γούστων μου με αυτά των ατόμων που έκαναν τα τελευταία ποστ. Αυτονόητο είναι σεβάσμιε όταν μιλάμε για τέχνη πως δεν υπάρχει απόλυτο επίπεδο .
apkat
May 6 2008, 03:09
Damien Rice-Can't take my eyes off you
Πανεμορφο τραγουδι απο το closer..Κλασσικα Αρη μην το ακουσεις..
Rondo
May 6 2008, 05:46
U2 - Pride(In the name of love)
Invalid Video Link
eftychia
May 6 2008, 08:56
Πωπω Σπυρο, τωρα που ειδα το In the name of love , ακομα περιμενει η λιστα με τα 80's κομματια που θα καναμε... ΝΤΡΟΠΗ
Οσο για το Can't take my eyes off you, παρα παρα πολυ ωραιο τραγουδι αλλα το κουρασαν πολυ.
PanosIlio
May 6 2008, 09:00
Επειδή το επίπεδο έχει ανέβει πάαααρα πολύ τώρα τελευταία σε αυτό το topic λέω να το...........ανεβάσω ακόμα περισσότερο ξανά-ποστάροντας αυτό το κορυφαίο κομμάτι
Guitar - Peter Nalitch
dizzy_fingers
May 6 2008, 12:03
Θεϊκό!!!!
ios
May 7 2008, 12:11
Στα πλαίσια της μουσικής προετοιμασίας για το rockwerchter 2008 (για το οποίο έκανα την εισητηριοπαραγγελία προχθες - yay!@#) ψάχνω και ακούω διάφορα μέχρι τώρα άγνωστα.
Νόμιμο λινκ, το δίνουν free για κατέβασμα από το site τους.
Me like it!
Pierce
May 7 2008, 18:09
υπεροχο μπαλαντοϊδες κομματι , με καταπληκτικη μουσικη και στιχους (; ) Tο τραγουδι ειναι γραμμενο απο τον Κρις Μαρτιν( τραγουδιστη των coldplay) O oποιος τελικα το εδωσε στους embrace και δεν το κρατησε για το γκρουπ του οπως προοριζοταν
embrace - gravity
dizzy_fingers
May 7 2008, 18:54
Κάνει μπαμ από μακριά πάντως ότι είναι του Μάρτιν πάντως, ε?
Pierce
May 8 2008, 13:53
δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο
αλλαγη κλιματος (επαναφορα του προηγουμενου μαλλον )
schiller - Miles And Miles
Keyser_Soze
May 8 2008, 16:16
Λοιπόν, ακολουθώντας κι εγώ την φιλοσοφία των τελευταίων σελίδων, θα προτείνω ένα απίστευτα τέλειο γκρουπάκι που εμφανίστηκε το 2006. Λέγονται Saltillo, είναι Ισπανοί και παίζουν αριστουργηματικό trip hop σε συνδιασμό με κλασσική μουσική και πολλούς ακόμα αρμονικούς συνδιασμούς. Έχουν βγάλει μόλις ένα άλμπουμ, το Ganglion, το οποίο είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ! Βρείτε το και ακούστε το οπωσδήποτε! Σε ορισμένα σημεία μου θύμισαν τους Αγγελάκα/Βελιώτη...
Ορίστε ένα κομμάτι, το οποίο είναι μεν καταπληκτικό αλλά όχι και το καλύτερο τους:
Πανεμορφο τραγουδι απο το closer..Κλασσικα Αρη μην το ακουσεις..
Το κομμάτι δεν λέγεται Can't take my eyes off you, όπως πολλοί εσφαλμένα νομίζουν, αλλά Blower's Daughter (για σοφός πάντως θα περίμενα να το 'ξερες Γιάννη... ) και είναι από το εκπληκτικό άλπουμ Ο που κυκλοφόρησε το 2002. Το τραγούδι απλά δεν υπάρχει...
υγ. Σόρι για το διπλό ποστ
rchos
May 8 2008, 16:34
(για σοφός πάντως θα περίμενα να το 'ξερες Γιάννη... )
συγνωμη για την οφ τοπικ παρεμβαση μου αλλα το χω ξαναγραψει και ελπιζω να το γραψω για τελευταια φορα.ο απκατ δεν ειναι μελος των σοφων.φυσικα ειναι πολυ καλος φιλος των σοφων χαιρει της πολυ εκτιμισης μας και μας τιμα με την φιλια του.δεν ειναι ομως μερος των σοφων. συγνωμη ακομη μια φορα για το οφ τοπικ!
apkat
May 13 2008, 03:09
Εχεις απολυτο δικιο Μανωλη..Και γω δεν ξερω πως εκανα τετοιο λαθος. Μεγαλη γκαφα οντως.
Σε αυτα που λεει ο Σταματης οντως τα χουμε ξαναπει πολλες φορες.Εχουν διαχωρισει και οι Σοφοι την θεση τους αλλα και εγω.Υπαρχει φιλια και σχεση εκτιμησης αλλα δεν ταυτιζομαστε!!
Rondo
May 13 2008, 05:40
Χρήστος Κυριαζής-Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια
Τα τελευταία με έχουν φάει και μένα...
rchos
May 16 2008, 01:12
με πολυ νοσταλγικη διαθεση τα επομενα 2 τραγουδια.νομιζω οτι μπορω πλεον να πω οτι ειναι η αγαπημενη μου μπαντα.στα αυτια μου ο ηχος τους ειναι μαγικος!σχεδον "παραλυω" οταν τους ακουω!
Beirut - Sunday Smile Invalid Video Link
BEIRUT - Guyamas Sonora Invalid Video Link
ερχονται και αλλα στην πορεια!
thrylos7
May 16 2008, 05:33
Journey - Wheel in the Sky
rchos
May 17 2008, 14:44
latter days - over the rhine
all i need is everything-over the rhine
ενα συγκροτημα απο το σινσινατι του οχαιο.το ονομα τους το εχουν παρει απο την περιοχη απο οπου καταγονται οπου ευκολα καταλαβαινουμε οτι εχει ονομαστει ετσι απο γερμανους μεταναστες. προσοχη δεν ειναι καταλληλα για να κανεις κεφι!
Ο Τομ Μορέλο είναι ένας ευφυής μουσικός με πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ακτιβιστής και αναρχικός, έχει ιδρύσει μαζί με τον Σερτζ Τάνκιαν (System of a Down) την ακτιβιστική κολλέκτιβα Axis of Justice. Παίζει αριστουργηματική κιθάρα και το περιοδικό Rolling Stone τον κατατάσσει στο νούμερο 26 στους 100 κορυφαίους κιθαρίστες έβερ. 'Εγινε γνωστός παίζοντας κιθάρα στους Rage Against The Machine και στη συνέχεια μετά την φυγή του τραγουδιστή Ζακ Ντε Λα Ρόκα από τους πρώτους φόρμαρε στους Audioslave με τον Κρις Κορνέλ στα φωνητικά. Πέρσι μετά από περίπου 7 χρόνια επανασυνδέθηκαν οι RATM. Επίσης, πέρσι έβγαλε τον πρώτο του σόλο δίσκο, ως The Nightwatchman, με τίτλο One Man Revolution. Πρόκειται για ένα φανταστικό φολκ δίσκο στα χνάρια του τεράστιου Μπομπ Ντίλαν με εκπληκτικούς στίχους και μελωδίες.