QUOTE (apkat @ Apr 5 2008, 03:27 )
Το εγινε η απωλεια συνηθεια μας(ο δισκος) απο τα Διαφανα Κρινα ειναι ενα απο τα απολυτα Masterpieces της Ελληνικης ροκ σκηνης.Οτι και να πω για αυτον τον δισκο ειναι λιγο.Μεγαλειωδης..
QUOTE (Flash @ Apr 5 2008, 04:35 )
Άλλος απο εδώ. Ρε παιδιά αυτός ο δίσκος είναι κατάλληλος για αυτοκτονικούς. Φτάνει στο άλλο άκρο από τα χιλιάδες τσιφτετελοποπσκυλάδικα που κατακλύζουν την ελληνική μουσική σκηνή αγγίζωντας την ερεβώδη μιζέρια. Οκ και μένα υπάρχουν τραγούδια που μου αρέσουν (ειδικά το Μέρος Αργίας και το Αυτό το Τραγούδι δεν Ειναι για Σενα είναι διαμαντάκια) αλλά και πάλι είναι τόσο αφόρητα πένθιμος δίσκος που για μένα καταντά μετά από επαναλαμβανόμενη ακρόαση όχι απλά κουραστκός αλλά γελοίος (επειδή μάλλον θα παρεξηγηθεί αυτό να αναφέρω ότι και στα σπλαττερ γελάω από την ανούσια και υπερβολική βία που αποτυπώνουν).
Πάντως να πω μπράβο στον απκατ που δεν πόσταρε κανένα κομμάτι γιατί όποιο και να πόσταρε το ΝΒΑ φόρουμ θα έχανε έναν μοντ
QUOTE (apkat @ Apr 5 2008, 04:42 )
Προσεξα τι εκανα αγαπητε Φλας..Εναν τον εχουμε τον Αρη μας να τον προσεχουμε..
Δεν διαφωνω οτι ο δισκος ειναι αφορητα καταθλιπτικος..Ομως αυτο δεν αφαιρει τιποτα απο το μεγαλειο των τραγουδιων αυτονομα.Αν θες να αυτοκτονησεις ακου τον ολο σερι.ομως αν απομονωσεις τα τραγουδια ενα ενα καταλαβαινεις οτι μιλαμε για αριστουργημα.Οι ανθρωποι ειναι απιστευτα ταλαντουχοι.Στιχουργικα κυριως δεν γραφουν οι ιδιοι αλλα παιρνουν ποιηματα.Και η μουσικη τους δεν ειναι απαραιτητα καταθλιπτικη.Βεβαια αυτο δεν αλλαζει το υφος ολων των πρωτων δισκων τους που ειναι απιστευτα πεσιμιστικο.
Μαζι με αυτα που ειπες θελω να προσθεσω και τα: Η γυναικα που διαβαζε ποιηματα, Κλοουν την τεταρτη την κυριακη νεκρος, Γιορτη, Μιζερο φως, Εγινε η απωλεια συνηθεια μας ως τα κορυφαια του δισκου και Highlights σε ολη την καριερα τους.
Υ.Γ:Εγω που ακουω τον δισκο τωρα για τριτη σερι φορα τι θα επρεπε να εχω κανει;;Πως δεν αυτοκτονησει ακομα θεε μου;;
5 χρόνια μετά.