Αηδία σκέτη.....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κύριε Βασιλακόπουλε για αυτό το πανηγυράκι που διοργανώνεις κάθε χρόνο. Και προκαταβολικά ντροπή σου που δεν θα τιμωρήσεις κανέναν από τους παιχταράδες μας, αλλά όταν θα έρθει η τιμωρία της ΦΙΜΠΑ θα πρόκειται για άλλη μία εχθρική ενέργεια Μαϊνινί, Ισπανών κλπ, που σε άφησαν έξω από τα κέντρα αποφάσεων. Μακάρι να με διαψεύσεις έστω για μία φορά.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κύριε Χριστοδούλου, που έχεις το κόμπλεξ να αποβάλλεις προπονητή σε φιλικό ματς. Μακάρι βέβαια να είναι μόνο αυτός ο λόγος.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριοι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι, που δεν χάνετε ευκαιρία να κάνετε σχόλια σαν
αυτό της τελευταία πρότασης εδώ (για τους άλλους δεν θα μιλήσω καν). Και ντροπή σε λιγότερο βαθμό βέβαια στα μπουμπούκια της ΕΡΤ, που εξακολοθούν να χαιδεύουν τα κακομαθημένα αυτιά των παιχτών μας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κύριε Φώτση, που είσαι και αρχηγός της (μέχρι πρότινος δυστυχώς) επίσημης αγαπημένης.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κύριε Σοφοκλή, που η ωριμότητά σου παραμένει σε επίπεδα υπό του μηδενός.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κύριε Τσαρτσαρή για τις δηλώσεις σου, ενώ λίγα λεπτά πριν είχες επιδείξει και εσύ αξεπέραστα παραδείγματα αθλητικού ήθους. Και κάτι μου λέει ότι αναλόγου κλίματος θα είναι και η τοποθέτηση του ΠΣΑΚ, του οποίου τυγχάνει και αντιπρόεδρος.
*Υπάρχει και κάποιος ακόμα που πρέπει να ακούσει ακόμα περισσότερα, όχι τόσο για κάτι σημερινό, αλλα προχθεσινό, και παρακαλώ αυτόν που ήταν στο γήπεδο και μου το μετέφερε, να το γράψει εδώ, αν και ξέρω ότι είναι δύσκολη η θέση του. Ας το ξεπεράσω αυτό όμως...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριοι Τεόντοσιτς και Κέσελι, που εξασφαλίσατε σήμερα (για άλλη μια φορά ο πρώτος) μια θέση στην καρδιά του "υπέροχου κόσμου του Θρύλου".
Προφανώς ο "κύριος" Κρστιτς είναι απλά ανάξιος ακόμα και για να τον αναφέρω.
ΝΤΡΟΠΗ και στους υπόλοιπους που ήταν παρόντες στο σημερινό "παιχνίδι", παίχτες και προπονητές (Ελλάδας και Σερβίας), εάν δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ειλικρινά, μετά το σημερινό, με καταφέρατε να χάσω πάσα ιδέα και για την Εθνική ομάδα (μετά και το πρωταθλημά μας). Λυπάμαι για όλους αυτούς τους (ελάχιστους δυστυχώς) σοβαρούς ανθρώπους που έχουν απομείνει στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ, καθώς και για όλους τους υγιείς φιλάθλους που δεν μπορούν να χαρούν το παιχνίδι. Προτείνω σε όλους, μαζική αποχή απο το ματς με τις ΗΠΑ, ελπίζοντας τουλάχιστον ότι ο μέσος φίλαθλος της εθνικής έχει περισσότερο μυαλό από τον μέσο "γαύρο" ή "βάζελο".
*Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στα γεγονότα των επεισοδίων συγχωρέστε με, δεν άντεξα να τα δω σε ριπλέι.
**Δεν έχω διάθεση να απαντήσω σε κανέναν, εάν έχει κάτι να σχολιάσει από το ποστ μου. Συγγνώμη.
Καληνύχτα (μπάσκετ)...