QUOTE(benchwarmer @ Feb 3 2016, 00:44 )
Η μπασκετική αλήθεια πάντως νομίζω πως είναι κάπου στη μέση. Σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει ο Όγκαστ περισσότερα από τον Κουφό, και ακόμα και στο μέλλον δεν νομίζω ότι θα έχει (σοβαρή) θέση στο ΝΒΑ.
Μακαρι, να ερχεται να παιζει με την εθνικη ή και ελληνικο συλογο. Νομιζω πως ο ιδιος γνωριζει την αξια του και αυτος ειναι ο λογος που συμφωνα με δημοδιογραφικες πληροφοριες δεν ηταν αρχικα "ζεστος" στο να ερθει.
Υπαρχουν ωστοσο πληροφοριες που θελουν την Ομοσπονδια να ξαναπροσπαθει, δε δελω να αναφερθω περισσοτερο προς το παρον, ελπιζω να μεταπεισθει.
Τα νούμερα του είναι κάπως τσιμπημένα εξαιτίας του τρόπου που παίζει ανέκαθεν το κολλέγιό του.
Στην Ευρώπη πάντως θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία του και εκεί να δείξει πού στέκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα που αναφέρθηκαν. Επειδή πάντως στο 5 δεν ξέρω πόσο μέλλον υπάρχει από Έλληνες παίκτες (με τον Κουφό να μην είναι και απόλυτα άξιος εμπιστοσύνης), νομίζω καλώς γίνονται οι προσπάθειες ελληνοποίησης κλπ.
Ο Κουφος σιγουρα δεν ειναι απολυτως αξιος εμπιστοσυνης, αν και νομιζω πως η προσεγγιση της ΕΟΚ εχει αλλαξει καπως τα πραγματα, ισως σε μονιμη βαση. Απο την αλλη ομως, ο Κουφος δεν ειναι ο παιχτης που μπορει να κανει τη διαφορα, αποδεδειγμενα και μεχρι τωρα. Ακομα ψαχνεται ο σεντερ που θα κανει τη διαφορα οπως καποτε την εκανε ας πουμε ο Φασουλας, και αργοτερα ο Σχορστσιανιτης, εστω τα 2 εκεινα μεταλια που πηραμε με αυτον.
Αρα καλο ειναι να βρουμε και κανεναν αλλον, με τον Ογκοστ να διαθετει τα απαραιτητα προσοντα που μαλιστα κανενας διεθνης μας δεν εχει, τουλαχιστον μιλωντας για τη θεση 5.
ΥΓ: Αυτός που νομίζω πως θα έχει θέση στο ΝΒΑ πάντως θα είναι ο Ντόρσεϊ...
Κι αυτο θα δειξει στο μελλον. Μεχρι τοτε ας τους ψησουμε να μπουν στο κλιμα και βλεπουμε... Ειναι 2 θεσεις που θα τις εχουμε αναγκη στο κοντινο μελλον μετα την αποχωρηση Σπανουλη και, αργοτερα, Μπουρουση.
Εδω εχουμε κατεβει ζυγα ετη με Μαυροειδη και Γλυνιαδακη περσυ ηταν στην προεπιλογη ο Σαρικοπουλος, (χωρις καμια προθεση κακιας για τα παιδια, ετσι?) τι λεμε τωρα. Η εθνικη Ελλαδος εχει αναγκη εναν μεγαλο σεντερ. Μακαρι αυτος να ειναι ο Ογκοστ. Και ας ελπισουμε μετα και με Παπαγιαννη να εχουμε δυναμη πυρος απο κατω.
Ποτε δεν ειμασταν χωρα που εβγαζε σεντερ, ηταν ενας ο Κοκολακης το 70-80, ο Φασουλας 80-90, ο Σχορτσιανιτης για πολυ λιγο (2006-2009!) και ο Μπουρουσης (2000-2020? μπα..). Θελουμε σεντερ και απο τα ενχωρια δεν υπαρχει τιποτα! Και ο Παπαγιαννης και λοιποι νεοι ερχονται απο Αμερικη...