Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189
comrade
Λοιπον, μετα τον εξαερισμο του nikefalin( tongue.gif ), να πω δυο λογια για την εθνικη.

-Ελλείψη μπουρουση, η θεση 5 αναπληρωθηκε απο τον τσαρτσαρη. Θα με εβρισκε συμφωνο να παιζει κανα 5-λεπτο εκει αν ο αντιπαλος ειχε κανα ελαφρυ σεντερ, αλλα οχι απεναντι σε κριστιτς-περοβιτς.

-Ο βουγιουκας επιθετικα, για δευτερος ή τριτος σεντερ δεν ειναι κακος. Αμυντικα ομως....
Θυμαμαι μια φαση καρμπον και στα τρεια ματς του ακροπολις. Τον ειχε ο αντιπαλος με πλατη στη ρακετα και αμεσως ρολλαρει αριστερα και βαζει καλαθι. Αυτο εγινε και με τον καναδα(που ηταν ολοι χωμα με μας), και με τη σλοβενια και χθες με τον κριστιτς.

-Ο σοφοκλης καλος, χρυσος αλλα ρε ανθρωπε μου, οταν σε μαρκαρουν τρεις κατω απ το καλαθι δες και λιγο τη πασα εξω. Αυτο ειναι ενα απ τα δυο οφθαλμοφανη μειονεκτηματα τα του. Το αλλο βεβαια ειναι οι βολες.

-Χθες αναγκαστηκαμε να παιζουμε σετ παιχνιδι, οπου δεν ειμασταν τοσο καλοι. Ισως να φταιει σ αυτο το οτι:

1) Ειμασταν λιγο αστοχοι

2) Σπανουλης κ καλαθης δεν ηταν τοσο καλοι. Σαν να κρατουσε περισσοτερη ωρα απ οσο επρεπε την μπαλα ο σπαν.

3) Η παρουσια για πολυ ωρα στο 5 του τσαρτσαρη, κι ετσι ειμασταν λιγο ανοχυρωτοι κατω απ το καλαθι, οποτε μπορουσαν να μας παιζουν πιο καλη αμυνα περιφερειακα.

-Ο καλαθης το φοβαται λιγο το σουτ. Ειναι ελευθερος στο τριποντο και προτιμαει να δινει πασα σε αλλον ελευθερο απ τα 6,25 ή να κανει διεισδυση. Βεβαια, σε μια φαση που εκανε διεισδυδη ενω ηταν ελευθερος στο τριποντο, ειχε πλεονεκτημα γιατι μπροστα του ειχε τον κριστιτς.

Αμα το δουμε συνολικα το θεμα, σε σχεση με περσι, η εθνικη ειναι βελτιωμενη. Πρωτον γιατι εχουν επιστρεψει ΔΔ-τσαρτσα. Δευτερον γιατι μου φαινεται πως και οι υπολοιποι βασικοι παιχτες για το αργυρο στο ευρωμπασκετ περσι(μπουρου, φωτσης,σπαν, σόφο) ειναι φετος ανεβασμενοι. Το ιδιο και ο καλαθης με τον περπερογλου.
nikefalin
QUOTE(comrade @ Aug 21 2010, 00:32 ) *
Λοιπον, μετα τον εξαερισμο του nikefalin( tongue.gif ), να πω δυο λογια για την εθνικη.

-Ελλείψη μπουρουση, η θεση 5 αναπληρωθηκε απο τον τσαρτσαρη. Θα με εβρισκε συμφωνο να παιζει κανα 5-λεπτο εκει αν ο αντιπαλος ειχε κανα ελαφρυ σεντερ, αλλα οχι απεναντι σε κριστιτς-περοβιτς.

-Ο βουγιουκας επιθετικα, για δευτερος ή τριτος σεντερ δεν ειναι κακος. Αμυντικα ομως....
Θυμαμαι μια φαση καρμπον και στα τρεια ματς του ακροπολις. Τον ειχε ο αντιπαλος με πλατη στη ρακετα και αμεσως ρολλαρει αριστερα και βαζει καλαθι. Αυτο εγινε και με τον καναδα(που ηταν ολοι χωμα με μας), και με τη σλοβενια και χθες με τον κριστιτς.

-Ο σοφοκλης καλος, χρυσος αλλα ρε ανθρωπε μου, οταν σε μαρκαρουν τρεις κατω απ το καλαθι δες και λιγο τη πασα εξω. Αυτο ειναι ενα απ τα δυο οφθαλμοφανη μειονεκτηματα τα του. Το αλλο βεβαια ειναι οι βολες.

-Χθες αναγκαστηκαμε να παιζουμε σετ παιχνιδι, οπου δεν ειμασταν τοσο καλοι. Ισως να φταιει σ αυτο το οτι:

1) Ειμασταν λιγο αστοχοι

2) Σπανουλης κ καλαθης δεν ηταν τοσο καλοι. Σαν να κρατουσε περισσοτερη ωρα απ οσο επρεπε την μπαλα ο σπαν.

3) Η παρουσια για πολυ ωρα στο 5 του τσαρτσαρη, κι ετσι ειμασταν λιγο ανοχυρωτοι κατω απ το καλαθι, οποτε μπορουσαν να μας παιζουν πιο καλη αμυνα περιφερειακα.

-Ο καλαθης το φοβαται λιγο το σουτ. Ειναι ελευθερος στο τριποντο και προτιμαει να δινει πασα σε αλλον ελευθερο απ τα 6,25 ή να κανει διεισδυση. Βεβαια, σε μια φαση που εκανε διεισδυδη ενω ηταν ελευθερος στο τριποντο, ειχε πλεονεκτημα γιατι μπροστα του ειχε τον κριστιτς.

Παντως, αμα το δουμε συνολικα το θεμα, σε σχεση με περσι, η εθνικη ειναι βελτιωμενη. Πρωτον γιατι εχουν επιστρεψει ΔΔ-τσαρτσα. Δευτερον γιατι μου φαινεται πως και οι υπολοιποι βασικοι παιχτες για το αργυρο στο ευρωμπασκετ περσι(μπουρου, φωτσης,σπαν, σόφο) ειναι φετος ανεβασμενοι. Το ιδιο και ο καλαθης με τον περπερογλου.

και μιας και έρχεται η ώρα της επιλογής ...ας πούμε θεωρητικά οτί επιστρέφει ο Μπουρούσης .
Βασιλειάδης μέσα για μένα, και μένουν εκτός οι μικροί και είτε ο Καιμακόγλου ή ο Βουγιούκας.....με δεδομένο τον τραυματισμό του Μπουρούση θα έλεγα καιμακόγλου εκτός...αν και δεν είναι καθόλου εύκολη η επιλογή
CrossoverOnE
QUOTE(comrade @ Aug 21 2010, 00:32 ) *

Αυτο ακριβως το σκεφτομουν κι εγω χτες.Σε πολλες περιπτωσεις του καναν μεχρι και triple team και δεν πασαρε εξω για κανενα λογο.Αναρωτιεμαι τι εντολες εχει παρει...
iraklis peristeriou

Ναι ρε παιδιά, Βασιλειάδης μέσα!
Είναι δυνατόν να περισσεύει; Δεν λέω ότι είναι παιχταράς, απλά λέω ότι δεν έχουμε άλλον καθαρό σουτέρ, για να αλλάζει ρε γμτ λίγο το παιχνίδι μας. Καλές και οι ασίστ, αλλά θέλω έναν παίχτη που πρώτα δοκιμάζει να σουτάρει, και μετά ψάχνει πάσα!
Johnny Shooter
QUOTE(CrossoverOnE @ Aug 21 2010, 00:53 ) *
Αυτο ακριβως το σκεφτομουν κι εγω χτες.Σε πολλες περιπτωσεις του καναν μεχρι και triple team και δεν πασαρε εξω για κανενα λογο.Αναρωτιεμαι τι εντολες εχει παρει...

Έχετε απόλυτο δίκιο παιδιά (comrade και CrossoverOnE), πρέπει να ψάξει τις πάσες!

Επίσης πρέπει να καταλάβει ο Σόφο πως αυτές οι πάσες προς τα έξω αφού έχει τραβήξει 2 κ' 3 (καμιά φορά και τέσσερα) άτομα πάνω του θα είναι δικά του καλάθια!

Για να είμαστε όμως δίκαιοι, δεν είναι εύκολο ο ψηλός με 2-3 ή 4 κορμιά πάνω του να βρει το καθαρό μυαλό και την σωστή εξωτερική πάσα.

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και δουλειά και ο Σόφο ελπίζω να έχει αρχίσει να βάζει μυαλό για να δουλέψει πάνω στα τόσα φυσικά του χαρίσματα! Γιατί μέχρι τώρα παίζει σχεδόν μόνο με τα ...πρωτογεννή του χαρίσματα!!!
Timemaster
QUOTE(CrossoverOnE @ Aug 21 2010, 00:53 ) *

Όταν είσαι δυναμικός σέντερ που τελειώνει τις φάσεις με 2 και τρεις αντιπάλους η πρώτη σκέψη σου είναι πως θα τους πάρεις παραμάζομα και όχι να δώσεις έξω την μπάλα...
Αν σκεφτόταν πρωταρχικά που είναι ο ελεύθερος παίχτης θα έχανε ένα μέρος της ικανότητας του στα τελειώματα και δεν είναι σίγουρο πως θα είχαν αποτέλεσμα οι πάσες του.
rolleyes.gif

Κατά την γνώμη μου καλά κάνει και προσπαθεί να τελειώσει τις φάσεις μόνος του μιας και είναι πολύ αποτελεσματικός σε αυτό! Τις πάσες έξω ας τις δώσει ο Μπουρούσης και ο Βούγιουκας όταν τους κλείνουν 2 και 3.
Nostradamus
QUOTE(Timemaster @ Aug 21 2010, 10:38 ) *
Όταν είσαι δυναμικός σέντερ που τελειώνει τις φάσεις με 2 και τρεις αντιπάλους η πρώτη σκέψη σου είναι πως θα τους πάρεις παραμάζομα και όχι να δώσεις έξω την μπάλα...
Αν σκεφτόταν πρωταρχικά που είναι ο ελεύθερος παίχτης θα έχανε ένα μέρος της ικανότητας του στα τελειώματα και δεν είναι σίγουρο πως θα είχαν αποτέλεσμα οι πάσες του.
rolleyes.gif

Κατά την γνώμη μου καλά κάνει και προσπαθεί να τελειώσει τις φάσεις μόνος του μιας και είναι πολύ αποτελεσματικός σε αυτό! Τις πάσες έξω ας τις δώσει ο Μπουρούσης και ο Βούγιουκας όταν τους κλείνουν 2 και 3.

Nαι αλλά με τη διαφορά ότι τον Βουγιούκα ποτέ δεν θα τον κλείσουν 2 ή 3 smiley.gif .

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά πάντως ίσως να μην είναι ευθύνη του Σόφο το ότι δεν κοιτάει έξω, ίσως το play να τελειώνει με κίνηση στο post από τον Σοφοκλή. Μπορεί να έχει πρόβλημα και αδυναμία ο ίδιος ο παίκτης να πασάρει από το double team, ή να προτιμά να χρησιμοποεί τον όγκο και να αξιοποιεί την πολύ καλή επαφή που έχει με το καλάθι από το ζωγραφιστό.

Είναι και άλλα πράγματα πάντως που πρέπει να λάβει υπόψη του ένας προπονητής όταν ακουμπάει την μπάλα στον Σόφο (καθώς το double ή και treble team είναι δεδομένο) εκτός της αδυναμίας του να βρει τον ελεύθερο πάικτη, χρειάζεται γρήγορη και καλή κυκλοφορία στην περιφέρεια για να βρεθεί το ελεύθερο σουτ, και φυσικά ευστοχία όταν αυτό βρεθεί με τις καλύτερες προυποθέσεις. Δεν το παίρνω σαν δεδομένο (αφού δεν έχω διαβάσει καν κάτι) αλλά μπορεί ο Καζλάουσκας να ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε... biggrin.gif
colonel gomelsky
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&...p;dt=22/08/2010

Συνέντευξη του Καζλάουσκας στο Βήμα της Κυριακής.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τελευταία παράγραφος:

- Ποια γνώμη έχετε σχηματίσει για τους έλληνες,τους λιθουανούς και τους κινέζους μπασκετμπολίστες, δεδομένου ότι έχετε εργαστεί στις εθνικές ομάδες και των τριών χωρών;

«Οι Λιθουανοί είναι καλύτεροι αθλητές. Το κλίμα στη χώρα μου είναι διαφορετικό. Γίνεται πολύ σκληρή προετοιμασία εκτός γηπέδου και επί 2-3 εβδομάδες οι παίκτες γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ούτε οι Ελληνες ούτε οι Κινέζοι διακρίνονται για τέτοιου είδους φυσική κατάσταση. Οι Ελληνες όμως δείχνουν μεγαλύτερη καρδιά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και θέλουν να βγάζουν το 100% του εαυτού τους περισσότερο στα παιχνίδια. Δεν λέω, τους αρέσει η προπόνηση, αλλά όχι συνεχώς όπως οι Λιθουανοί, οι οποίοι τη λατρεύουν. Από την άλλη, οι Κινέζοι προπονούνται σκληρά, αλλά το παρακάνουν. Προτού συμφωνήσω με την κινεζική ομοσπονδία το 2004, οι προηγούμενοι προπονητές έκαναν προπόνηση δύο φορές την ημέρα, επί 3-4 ώρες κάθε φορά. Ευτυχώς η νέα γενιά προπονητών προσπαθεί να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία».

Μάλιστα. Οι Λιθουανοί κάνουν περισσότερη προπόνηση -και τους αρέσει μάλιστα- (τον Σάρας τον ρώτησεwink.gif και οι Έλληνες έχουν περισσότερη καρδιά από τους Λιθουανούς. (πάλι τον Σάρας τον ρώτησεwink.gif

Δεν λέω ότι δεν έχουμε καρδιά στα ματς αλλά περίεργες μου φαίνονται οι συγκρίσεις.

sir-elric
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 22 2010, 13:11 ) *
[

Μάλιστα. Οι Λιθουανοί κάνουν περισσότερη προπόνηση -και τους αρέσει μάλιστα- (τον Σάρας τον ρώτησεwink.gif και οι Έλληνες έχουν περισσότερη καρδιά από τους Λιθουανούς. (πάλι τον Σάρας τον ρώτησεwink.gif

Δεν λέω ότι δεν έχουμε καρδιά στα ματς αλλά περίεργες μου φαίνονται οι συγκρίσεις.

δεν μου φαινεται παραλογο! ειναι γνωστο οτι δεν τρελαινομαστε για την προπονηση, ουτε για την σκληρη προετοιμασια δεν ειμαστε gym rats αλλα τρελαινομαστε να παιζουμε και μαλιστα με παθος.
Marciulionis
Πάντως μετά τον τραυματισμό και του Καλντερόν κι αν δεν υπάρξουν τίποτα σοβαρές τιμωρίες απο τη FIBA, πιστεύω ότι η ομάδα μας ενδεχομένως να είναι και η πληρέστερη του μουντομπάσκετ. Είναι χρυσή ευκαιρία να χτυπήσει το χρυσό για 1η φορά σε παγκόσμιο. Σοβαρότητα, προσήλωση και λίγη τύχη σε τυχόν διασταύρωση με καμιά Ισπανία ή ΗΠΑ χρειάζεται και μπορούν να φτάσουν ψηλότερα από κάθε άλλη φορά!
ALdaperan
QUOTE(Marciulionis @ Aug 24 2010, 16:33 ) *
Πάντως μετά τον τραυματισμό και του Καλντερόν κι αν δεν υπάρξουν τίποτα σοβαρές τιμωρίες απο τη FIBA, πιστεύω ότι η ομάδα μας ενδεχομένως να είναι και η πληρέστερη του μουντομπάσκετ. Είναι χρυσή ευκαιρία να χτυπήσει το χρυσό για 1η φορά σε παγκόσμιο. Σοβαρότητα, προσήλωση και λίγη τύχη σε τυχόν διασταύρωση με καμιά Ισπανία ή ΗΠΑ χρειάζεται και μπορούν να φτάσουν ψηλότερα από κάθε άλλη φορά!

+1

τουλάχιστον 3οι μπορούμε να βγούμε!!
thrylos7
Ή τουλάχιστον 2οι... Ισπανία και ΗΠΑ λογικά (αν βγουν πρώτες στους ομίλους τους) παίζουν μεταξύ τους στον έναν ημιτελικό.
ALdaperan
σε ποιο κανάλι ειναι ο αγωνας? κανενα λινκ παιζει?
greeneyes13
στην Nova στισ 7
Stelios 12
Οι συγκυρίες όντως βοηθούν για την κατάκτηση ενός μεταλλίου και γιατί όχι και του χρυσού!!
leonkalf
To βράδυ μετά το ματς η ομάδα των ΗΠΑ, και ίσως και κάποιοι δικοί μας παίκτες, θα πάνε στο club Messiah σε party R'r'B, Hip hop.

Δείτε το σχετικό event στο facebook

http://www.facebook.com/event.php?eid=1455...992&index=1
Manu7
http://www.basketnet.gr/main/3/eok/article...da-ethnikh.html

"Κόπηκαν Βασιλειάδης, Παππάς,Παπανικολάου!"

Εξαιρετικά...Πάει ο Βασιλειάδης...
Ελπίζω το παιδί να μην ξαναδεχτεί να παίξει εθνική και να κάνει καριέρα στην Ισπανία.
polykos
Η Εθνική ομάδα δεν θα είναι στην 4άδα.
και δεν θα φταίει ο Μπαουμαν
κι ο Μαινινί......
boumtze-boumtze
Kριμα...
Χρειαζομασταν παιχτες σαν τον Βασιλειαδη.....
a bullet for your head
QUOTE(Manu7 @ Aug 25 2010, 17:17 ) *
"Κόπηκαν Βασιλειάδης, Παππάς,Παπανικολάου!"

Εξαιρετικά...Πάει ο Βασιλειάδης...
Ελπίζω το παιδί να μην ξαναδεχτεί να παίξει εθνική και να κάνει καριέρα στην Ισπανία.

Δεν ξερω γιατι...αλλα η σκεψη μου γινεται λιγακι καχυποπτη...
Κατ'εμε,για μια ακομη φορα εγινε λαθος...
Manu7
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 25 2010, 17:37 ) *
Δεν ξερω γιατι...αλλα η σκεψη μου γινεται λιγακι καχυποπτη...
Κατ'εμε,για μια ακομη φορα εγινε λαθος...

Εμένα πάλι μόνο καχύποπτη είναι η σκέψη μου.
Και το είχα εκφράσει από το πρώτο φιλικό που είδα την εθνική.
Το παληκάρι ούτε με Κύπρο δεν έπαιζε...
Ότι έγινε λάθος είναι δεδομένο.
7 ψηλοί ρε παιδιά?7?
120
Δυστυχως εγινε το αναμενομενο.Πιστευα οτι ο coach θα αλλαζε γνωμη αλλα τιποτα.Αν δεν ηταν ο τραυματισμος του μπουρουση μπορει και να τον επαιρνε αντι του βουγιουκα.
Παντως ενταξει κριμα που κοπηκε το παλικαρι αλλα οχι οτι αυτος ο παιχτης θα μας κοστισει τοσοοο πολυ αφου 11-12 παιχτης ειναι λιγο διακοσμητικοι για τον καζλα.Σε κλειστα παιχνιδια ομως θα ηταν απαραιτητος και θα το δουμε πιστευω με τη ρωσια αν μας κλεισουν αρκετα.
a bullet for your head
Νομιζω οτι η περιπτωση Βασιλειαδη,χρηζει δημοψηφισματος... rolleyes.gif
Manu7
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 25 2010, 17:42 ) *

Δεν κρατιέσαι...! laugh.gif
iraklis peristeriou
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 25 2010, 17:42 ) *

Τώρα είναι αργά για δημοψήφισμα...
a bullet for your head
QUOTE(iraklis peristeriou @ Aug 25 2010, 17:46 ) *
Τώρα είναι αργά για δημοψήφισμα...

Αργα οσον αφορα το οτι ηδη παρθηκε μια αποφαση,που δεν θα αλλαξει.
Απο κει & περα ομως,θα μπορουσαμε να σφυγμομετρησουμε,το κατα ποσο συμφωνουμε η' οχι,με την συγκεκριμμενη επιλογη.
Καθως επισης θα μπορουσαμε να συζητησουμε-εξετασουμε & τα ενδεχομενα κριτηρια που χρησιμοποιηθηκαν.
Flash
Περιμένετε λίγο να δούμε αν και τι είδους καμπάνες θα πέσουν από τη FIBA και μετά κράζουμε όλοι μαζί. Γιατί μην ξεχνάμε ότι αν πέσουν τιμωρίες αυτές θα είναι πάνω σε Σοφο, Φώτση, Τσαρτσαρή. Βάλε και τον τραυματία Μπορούση και τότε μπορεί στις πρώτες 2-3 αγωνιστικές αντί για 7 να έχουμε 3 ψηλούς. Και μη μου πείτε πως μπορεί να το προδικάσει αυτό ο Καζλα γιατί θα σας Βασιλακοπαρει και σηκώσει... icon_drunk.gif
iraklis peristeriou

Αν πρόκειται για ποινές 2-3 αγωνιστικών, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ο λιθουανός.
Αν όμως πέσει βαριά καμπάνα (πχ για 1 μήνα) δηλ Μουντομπάσκετ τέλος, τότε μπορεί να χρειαστεί και ο Αλβέρτης.
Διάβασα ότι γίνεται να αλλάξει παίχτης στο ρόστερ μετά από σήμερα, αλλά χρειάζεται ένα υψηλό πρόστιμο.
colonel gomelsky
Δηλαδή ρε παιδιά τόσα χρόνια επιτυχίες γράφτηκαν με τη συμμετοχή του Βασιλειάδη; Εντάξει, θα μπορούσε να τον πάρει αντί Καιμακ ή Ιαν αλλά δεν έγινε και τίποτα. Πολλοί κάνετε λες και δεν πήρε τον Διαμαντίδη... Μια χαρά είναι η ομάδα.
CrossoverOnE
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 18:03 ) *
Δηλαδή ρε παιδιά τόσα χρόνια επιτυχίες γράφτηκαν με τη συμμετοχή του Βασιλειάδη; Εντάξει, θα μπορούσε να τον πάρει αντί Καιμακ ή Ιαν αλλά δεν έγινε και τίποτα. Πολλοί κάνετε λες και δεν πήρε τον Διαμαντίδη... Μια χαρά είναι η ομάδα.

Σωστος.Ενας φιλος ειπε οτι θα μαστε εκτος 4αδας.Ας μη ξεχναμε οτι ημασταν εντος 2αδας...χωρις τον Βασιλειαδη.Απλως κι εγω πιστευω οτι ετσι κανουμε μονοι μας την ζωη μας πιο δυσκολη.
boumtze-boumtze
Eγω με οσα ειδα στα φιλικα,θα προτιμουσα να κοπει ο Περπερογλου παρα ο Βασιλειαδης....
Καλυτερα να κοπει καποιος που κανει πολλα πραγματα μεν αλλα μετρια,παρα ενας που κανει κατι πολυ καλα......
thrylos7
Ο Kobe σουτάρει όπως ο Περπέρογλου σούταρε στα φετινά φιλικά. cool.gif
Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 18:03 ) *

Ρε παιδιά τον Βασιλειάδη δεν τον θέλουμε να είναι στην ομάδα για να πάρει την ομάδα στις πλάτες του τις δύσκολες στιγμές!

1)Έπρεπε να είναι ο 5ος περιφερειακός για να παίρνουν ανάσες οι υπόλοιποι στα εύκολα ματς κυρίως.Τώρα θα είμαστε με 4 σε όλο το τουρνουά.
2)Μόνο και μόνο για το σουτ του θα τον πάρεις μαζί σου.Που ξες...Μπορεί και να τον χρειαστείς.
3)Τι να τον κάνω τον Καϊμακόγλου όταν έχω Πρίντεζη,Φώτση,Τσαρτσαρή?Ο Βουγιούκας έπρεπε να είναι για ώρα ανάγκης.Ούτε όταν ματς είναι στους 30 πόντους δεν υπάρχει λόγος να παίξει.Μην μου πείτε ότι κατεβαίνει και στο 3.Με πιάνουν γέλια...
4)Θυμηθείτε την ομάδα του 2006.Είχε περιφέρεια με Παπαλουκά-Ζήση-Σπανούλη-Διαμαντίδη-Χατζηβρέττα.5 περιφερειακούς.Και έπαιζαν όλοι!Ο Ζήσης τραυματίστηκε όμως.Να ένας ακόμη λόγος.Εν ολίγοις όπως έχω ξαναγράψει καμία σοβαρή ομάδα δεν κατεβαίνει με 4 περιφερειακούς όσο καλή και να είναι αυτή.

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της ομάδας.Η ομάδα περιμένουμε να πάει ψηλά.
greeneyes13
SOS έχουμε κανένα link Γι ατον αγώνα;
colonel gomelsky
QUOTE(greeneyes13 @ Aug 25 2010, 18:39 ) *
SOS έχουμε κανένα link Γι ατον αγώνα;

http://radiorafaldo.blogspot.com/

Λογικά θα το δείξει εδώ

Eίναι και αυτά:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=...amp;part=sports

αλλά χρειαζονται λογισμικό. Αν είσαι γνώστρια καλώς, αλλιώς θα παιδευτείς.

ΥΓ. Κινέζικες μεταδόσεις τα τελευταία λινκ, ισπανική -θεΪκή- το ραφάλντο.
greeneyes13
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 18:45 ) *
http://radiorafaldo.blogspot.com/

Λογικά θα το δείξει εδώ

Eίναι και αυτά:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=...amp;part=sports

αλλά χρειαζονται λογισμικό. Αν είσαι γνώστρια καλώς, αλλιώς θα παιδευτείς.

ΥΓ. Κινέζικες μεταδόσεις τα τελευταία λινκ, ισπανική -θεΪκή- το ραφάλντο.

Μπαίνω στο πρώτο αλλά ποθ έχει Link μέσα για να πατήσω να το δω;
ευχαριστώ
Anaz
Πειτε μου οτι δεν το περιμενατε.. rolleyes.gif
Εξωφθαλμο λαθος.Δεν το συζηταμε. Προφανως και δεν ειναι Διαμαντιδης ο Βασιλειαδης, αλλα θα μπορουσε να ειναι μια παρα πολυ χρησιμη προσθηκη.
colonel gomelsky
QUOTE(greeneyes13 @ Aug 25 2010, 18:55 ) *
Μπαίνω στο πρώτο αλλά ποθ έχει Link μέσα για να πατήσω να το δω;
ευχαριστώ

Δεν έχει λινκ μέσα στο site. Όταν πλησιάσει η ώρα θα φύγει το κείμενο και θα βγάλει ένα ustream παράθυρο. Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσαν.
greeneyes13
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 18:57 ) *
Δεν έχει λινκ μέσα στο site. Όταν πλησιάσει η ώρα θα φύγει το κείμενο και θα βγάλει ένα ustream παράθυρο. Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσαν.

ok ευχαριστώ για την βοήθεια!!! smiley.gif
colonel gomelsky
ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΡΑΦΑΛ΄ΝΤΟ!

http://telerafaldo.blogspot.com/2010/08/na...ntro-entre.html
GMlls
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 19:18 ) *

mr. gomelski
greeneyes13
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 25 2010, 19:18 ) *

ήχο έχει;
xristos_metal
Ρε μαγκες αδειο ειναι το γηπεδο. Μονο τα φθηνα πουληθηκαν? Ελεος.

Για Βασσιλειαδη που λετε συμφωνω οτι δεν του φερθηκαν οπως επρεπε αλλα και αυτος δεν εδειξε κανενα ιδιαιτερο ζηλο για να παιξει. Τεσσερα 4αρια ειναι πολλα παντως.

Τι επαθε ο Σοφο?
greeneyes13
ελπίζω να το δείξει..γαιτί μέχρι στιγμής δείχνει ποδόσφαιρο
aegeansheed
και μάλιστα Κονσέρβα Έτους και βάλε...Μίλαν με Κακά...

υ.γ. πάντως εγώ θα βάλω να ακούσω άλλη μία το τραγουδάκι για τον Krstic...έχω φάει τρελό κόλλημα!
comrade
Yπαρχει κι εδω το ματς, στα ελληνκα και μαλιστα με πολυ καλη ποιοτητα:
http://www.ustream.tv/channel/usa---greece

Κολονελ, το δευτερο λινκ που εδωσες δεν δουλεψε. Τη λιβερουλ μου δειχνει εμενα.. tongue.gif
Το πρωτο που εδωσες δεν το τσεκαρα
Manu7
http://www.atdhe.net/7215/watch-espn

ESPN παιδιά.wink.gif
cydonian
Για κάποιο λόγο η nova έχει την κάμερα της στην άλλη μεριά του γηπέδου, ενώ στο espn το δείχνουν από τη συνηθισμένη
morrison
Το καλυτερο νομιζω οτι ειναι εδω...

http://veetle.com/index.php/channel/view#4c72c3c1f2ff0

Manu7
Δεν μπορώ να καταλάβω το απίστευτο άγχος που έχουμε...
Έχουμε χάσει 4 βολές και τις 2 μάλιστα ο Διαμαντίδης που δεν χάνει βολές.
Οι πάσες είναι κακιές και όλοι μπήκαν ψαρωμένοι εκτός από Καλάθη και Τσαρτσαρή.Εντάξει δεν παίζουμε και κάνα τελικό ρε παιδιά.Φοβερή άμυνα οι Αμερικάνοι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.